PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursaspor

Sayfa : [1] 2

Ümit Öztek
15-09-2010, 00:25
Arkadaşlar bursa hakkında ne düşünüyosunuz...ben kesinlikle hazır görmedim..bugün valenciadan 4 tane yiyosa yarın m.united napar acaba ???

Süleyman Köroğlu
15-09-2010, 00:28
Bursaspor avrupada kardes yapmadan puan muan aLamaz :D

Ümit Öztek
15-09-2010, 00:30
Bursaspor avrupada kardes yapmadan puan muan aLamaz :D

bencede yanına 8jk,6s gibi kardeşlerini almalı :D

Ömer Özçetin
15-09-2010, 00:30
Balon'u olmadı ki patlasın.

Selim Kul
15-09-2010, 01:19
Fasülyede mi nimetten sayıldı? Yanlış bir başlık olmuş kanımca.

Kürşat Pak
15-09-2010, 01:26
asıl bomba bencE Bursadır.Türkiyede en buyuk bombayı onlar geçen sene patlatmışlardır. Artk sıra onlarda ;)

Ümit Öztek
15-09-2010, 01:47
asıl bomba bencE Bursadır.Türkiyede en buyuk bombayı onlar geçen sene patlatmışlardır. Artk sıra onlarda ;)

bende öyle düşünüyorum Kürşat :D

Ümit Öztek
15-09-2010, 01:48
Fasülyede mi nimetten sayıldı? Yanlış bir başlık olmuş kanımca.

kardeş ne dediğini pek anlamadım ama maksat gırgır yani..

İlkay Şener
15-09-2010, 09:17
Renkten renge girenlere de El Amor diyorum :D

İlkay Şener
15-09-2010, 09:20
He bu Arada demekki neymiş Şampiyonlukla büyük olunmuyomuş :D

Çağrı Erdoğan
15-09-2010, 09:25
2 puan byük başarıdır aylardır söylüyorum...

Serkan Şahin
15-09-2010, 09:38
burs4sp0r şeklinde özetlendi ilk maç :)

Nur Acar
15-09-2010, 10:14
büyüklük şampiyonlukla olmuyomuş demekki çok havalandılar çokta güzel oldu ben çokta büyük keyif aldım başarısızlıklarının devamını bekliyorum...

Burak Babacan
15-09-2010, 12:06
kardeş ne dediğini pek anlamadım ama maksat gırgır yani..
Kötü birşey söylememiş :) Bursaspor için artı bir başlık fazla demek istemiş ki bence haklı :) Zaten Anadolu Kulüpleri ve Taraftarları adında bir başlık var , o onlara çok bile :D

Yılmaz Çolak
15-09-2010, 12:08
0 puan ve 0 gol bekliyorum şampiyondan :D

Ümit Öztek
15-09-2010, 12:14
Kötü birşey söylememiş :) Bursaspor için artı bir başlık fazla demek istemiş ki bence haklı :) Zaten Anadolu Kulüpleri ve Taraftarları adında bir başlık var , o onlara çok bile :D

kardeş belki haklısınızdır ama şuda var ki adamlar boş takım değiller..belki şamp liginde "0" çekerler inş :) ancak Türkiye liginde her türlü giderleri var diye düşünüyorum.yine liderler..adamlar 4 te 4 yaptılar..yani sandığımız kadar boş değiller bence ( en azından Türkiyede)

0 puan ve 0 gol bekliyorum şampiyondan :D

tek dileğimizdir kardeş :D

Ümit Öztek
15-09-2010, 12:16
TİNO COSTA BELASI!
V (http://www.sporx.com/valencia/)ale (http://www.sporx.com/ale/)ncia'yı öne geçiren Tino Costa, 41. dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına geçti. Arjantin (http://www.sporx.com/arjantin/)li futbol (http://www.sporx.com/futbol/)cunun kullandığı frikikte top direkgten döndü ancak boşta kalan topu Aduriz kafayla tamamlyarak V (http://www.sporx.com/valencia/)ale (http://www.sporx.com/ale/)ncia'yı 2-0 öne geçirdi ve soyunma odasına bu skorla gidildi. Aduriz böylece elemelerde dahil olmak üzere V (http://www.sporx.com/valencia/)ale (http://www.sporx.com/ale/)ncia'nın UEFA (http://www.sporx.com/uefa/) Şampiyonlar Ligi (http://www.sporx.com/futbol/sligi/)'ndeki 100. golüne imza attı. Bu arada ilk yarının uzatma dakikalarında da Pablo Hernandez'in bir topu direkten döndü.

Ümit Öztek
15-09-2010, 12:21
bazı bursalı taraftarlarda real madrid gelse ne yazar diyorlardı....demek real gelse 3 dkkada bir gol olurdu :D ki bunlar kendine yediremez kırmızı kartlarla maçı hükmen yenik kapatırlardı :D:D:D

Selim Kul
15-09-2010, 12:44
kardeş belki haklısınızdır ama şuda var ki adamlar boş takım değiller..belki şamp liginde "0" çekerler inş :) ancak Türkiye liginde her türlü giderleri var diye düşünüyorum.yine liderler..adamlar 4 te 4 yaptılar..yani sandığımız kadar boş değiller bence ( en azından Türkiyede)

tek dileğimizdir kardeş :D

Boş olup olmamaları önemli değil ki balon patladı geyiği İstanbul'da ki yıllardır ezeli rakiplerimiz olan ve rakipte olsa büyük olan takımlara yapılıyor. Bursa şimdi büyük mü oldu, ezeli rakibimiz mi oldu ki diğerleriyle aynı kategoriye sokuyoruz?

Ümit Öztek
15-09-2010, 12:50
Boş olup olmamaları önemli değil ki balon patladı geyiği İstanbul'da ki yıllardır ezeli rakiplerimiz olan ve rakipte olsa büyük olan takımlara yapılıyor. Bursa şimdi büyük mü oldu, ezeli rakibimiz mi oldu ki diğerleriyle aynı kategoriye sokuyoruz?

tamam selim...başlığı değiştirdim...sorun yoktur inş artık.

Ümit Öztek
15-09-2010, 12:53
Arkadaşlar bursa hakkında ne düşünüyosunuz...ben kesinlikle hazır görmedim..bugün valenciadan 4 tane yiyosa yarın m.united napar acaba ???

başlığı değiştirdimde neden hala diğeri görünüyor ki

Çağrı Erdoğan
15-09-2010, 12:55
Beğensenizde beğenmesenizde bu takım türkiyede şampiyon olabilen 5 takımdan bir tanesi.... avrupada başarılı olurlar olamazlar orası ayrı -2 puan alırlarsa büyük başarı-ama bence kesinlikle rakibimizdir ...Ve 5 şampiyon olan takım arasında an itibariyle en kötü top oynayan 2 takımdan biri oldğmz için ciddi bir rakibimizdir....

Ümit Öztek
15-09-2010, 12:57
Beğensenizde beğenmesenizde bu takım türkiyede şampiyon olabilen 5 takımdan bir tanesi.... avrupada başarılı olurlar olamazlar orası ayrı -2 puan alırlarsa büyük başarı-ama bence kesinlikle rakibimizdir ...Ve 5 şampiyon olan takım arasında an itibariyle en kötü top oynayan 2 takımdan biri oldğmz için ciddi bir rakibimizdir....

aynı düşüncedeyim...

Çağrı Erdoğan
15-09-2010, 12:59
Ayrıca bazı arkadaşlar fasulye gibi bir benzetme yapmış...Fasulye olduğundan mı şamp. liginde oynuyolar acaba senin takımın uefada bile yokken....

Nur Acar
15-09-2010, 16:30
bugün bursa şampiyon olup beşinci büyük olduysa bu bizim son maçta kazanamamızdan kaynaklanmaktadır,bu gs ve bjknin potadan erken düşmesinden kaynaklanmaktadır ki bu kadar övünülecek bişey yok şansları yaver gitti şampiyon oldular o kadar bence bi dahada zor görürler bursada bu kadar abartacak bişey yok

Ümit Öztek
15-09-2010, 16:47
o zaman bu yılda aynı şeyler yaşanıyor...!

Çağrı Erdoğan
15-09-2010, 17:54
bugün bursa şampiyon olup beşinci büyük olduysa bu bizim son maçta kazanamamızdan kaynaklanmaktadır,bu gs ve bjknin potadan erken düşmesinden kaynaklanmaktadır ki bu kadar övünülecek bişey yok şansları yaver gitti şampiyon oldular o kadar bence bi dahada zor görürler bursada bu kadar abartacak bişey yok

Feneri kadıköyde 2-0dan 3-2
beşiktaşı inönüde 2-1 gerideyken 85 ten sonra 3*2
gs ı bursada yenmeleri bunların hepsi şans heralde o zaman...

Selim Kul
15-09-2010, 18:01
başlığı değiştirdimde neden hala diğeri görünüyor ki

Sağol Ümit. Çağrı yazdıklarımı bir daha oku. Yanlış anladığını farkedeceksin.

Çağrı Erdoğan
15-09-2010, 19:07
Sağol Ümit. Çağrı yazdıklarımı bir daha oku. Yanlış anladığını farkedeceksin.

Selimcim aslında doru anlamışım gibi be ...Senin dediğin Bjk- gs ile aynı kefeye konmaması gerektiği, benim dediğimde özellikle bu sene kesinlikle aynı kefede olduğu hani seninki genel bakış benimki özel bakış... zatn büyüklük olarak bizimle yarışmaları için önce 25 milyon taraftarı olsun vietnamda formaları satılsın sonra tartışırız...Ama bu sene ciddi bir rakipler....

Ömer Özçetin
15-09-2010, 19:18

Diğerlerini bilmem de Fener'i Kadıköy'de 2-0 dan 3-2 yenmeleri sonuna kadar şans. O maç sonunda yaptığı açıklamalardan sonra Ertuğrul Sağlam'dan nefret ediyorum...

Çağrı Erdoğan
15-09-2010, 19:23
Diğerlerini bilmem de Fener'i Kadıköy'de 2-0 dan 3-2 yenmeleri sonuna kadar şans. O maç sonunda yaptığı açıklamalardan sonra Ertuğrul Sağlam'dan nefret ediyorum...

Açıklamalardan dolayı ben de nefret ediyorum ...Ama dediğim gibi hadi bu şans bjk maçları gs maçları yani inanılmaz ...Gerçi bu maçta maç 2*0 dan guiza faktörü de tam anlamıyla devredeydi ...Yuhlanıp ağladığı maç diye hatırlıyorum...

Ömer Özçetin
15-09-2010, 19:28
Açıklamalardan dolayı ben de nefret ediyorum ...Ama dediğim gibi hadi bu şans bjk maçları gs maçları yani inanılmaz ...Gerçi bu maçta maç 2*0 dan guiza faktörü de tam anlamıyla devredeydi ...Yuhlanıp ağladığı maç diye hatırlıyorum...

Dakka 7 de sesimin kısıldığı maç:)

Çağrı Erdoğan
15-09-2010, 19:34
Şaka maka şampiyon olsa takım guizayla şampiyon olcakmış vay arkadaş ya....

Fuat Rıhtım
15-09-2010, 20:22

Bursa'nın daha izlemediğim bir sürü maçı var ama şu goller şans değil midir?

http://www.goalsarena.com/video/turkey-turkcell-super-lig/16-04-2010-bursaspor-gaziantepspor_en.html

1. gol - 1:43
2. gol - 3:01

http://rutube.ru/tracks/2962611.html?v=c39a2d1502130a72489a3fdeb7ea67b8&&bmstart=2952

Gol - 3:10

Sadece bu maçları, bildiğim maçları olduğu için linkler burada. Diğer maçlarına baksak, belki daha neler çıkacak ortaya.

Bu goller, şampiyonluk yolunda kritik goller olduğu için örnek veriyorum ve Bursa'nın gereğinden fazla şanslı olduğu çok açık ve net. Hele ki bizim maçta atılan 2. şans golü, açılmamıza sebep oldu ve 3. golde geldi.

Elbette her takımın şansı vardır ama bu iş abartıya kaçmaya başladı iyice.

Her takım şansını kendi oluşturur tabi ki. Son senelerde Anadolu takımlarından şampiyon çıkarılma kampanyasıda bu şansı tetiklemekte. Ben Bursa olacağına bjk, gs, ts olsun derken, herkes Anadolu'dan şampiyon çıksın kampanyasına yoğunlaştı. Türkiye'deki futbol mentalitesi değişmeden, Anadolu'dan 50 sene üst üste şampiyon çıksa, yinede birşey değişmeyecektir. Çünkü ne oyuncu araştırıyoruz, ne de çıkan oyuncuları eğitebiliyoruz.

Dip not: O maçı Güiza'nın çıkması yüzünden kaybettik diyenler. Lütfen 0:50'yi izlerseniz sevinirim.

Bu arada, Valencia'nın eline sağlık. Bursa ile ilgili bir başlık lazımdı ama henüz balon diyebileceğimiz kadar şişmediler.

Kürşat Pak
15-09-2010, 21:44
34 haftalık bir lig sonunda şampiyon olan takım şans eseri şampiyon olamaz ablacım ;)

Ege Uysaler
15-09-2010, 21:49
bursa'nın şansını bilmem ama fenerin şanssızlığı tamamen güizaydı.

Ömer Özçetin
15-09-2010, 23:03
Dip not: O maçı Güiza'nın çıkması yüzünden kaybettik diyenler. Lütfen 0:50'yi izlerseniz sevinirim.

Heh işte ondan bahsediyorum ben de:D Dakka 7'ydi galiba:) Tribünde kavga çıkmasına sebep olan pozisyon. 7. dakikada sesimin kısılmasına sebep olan guiza'yı şiddetle kınıyorum:D

Ümit Öztek
15-09-2010, 23:29
34 haftalık bir lig sonunda şampiyon olan takım şans eseri şampiyon olamaz ablacım ;)

kesinlikle...

Emre Diler
16-09-2010, 00:49
Ben aslında dünkü skoru gerçekten bekliyordum.Çünkü bursaspor Trabzonla oynadıkları süper kupa maçından beri gördüğüm birşey varki-Valencıanın hocası Emerryde aynı şeyden bahsetti- o da Bursasporun geçen seneki ıssıran,rakibi hırpalayan Bursaspor olmamasıydı.Bu sene yaptığı bütün maçları iyi izleyenler görecektir ki geçen sene maçı almak için hırpalayan bir bursaspor yok.Gsla oynadıkları Sivasla oynadıkları ve en sonda es esle yaptıkları maçlarda bu açıkca görüldü.İyi oynamıyorlar ama sürekli galip geldikleri için iyi oynadıklarını zannediyorlar.Bu bana geçen sene daumla 8 de 8 yaptığımız ama oyun olarak iyi futbol sergilemediğimiz ve daha sonra art arda mağlubiyetlerle gerçeklerin görüldüğü zamanı hatırlatıyor.Bursaspor sene başından beri kötü oynuyor yendiği rakiplerde iyi olmadığı için iyi oynadığını zannediyor ama geçen seneki kadrosunda 8 farklı oyuncuyla çıkan Valencia görüyoruz ki darmadağın ediyor.Ömer Özçetinin dediği gibi bence son sırada ve puansız kapatacaklar gibi görünüyorlar.Gram da üzülmüyorum sen öyle Real gelsin onu da yeneriz havası yaparsan İspanyada realden aşağı olan takım sana haddini bildirir.Beter olsunlar tek dileğim bu.

Nur Acar
16-09-2010, 11:36
ama son maç biz bir gol atamadığımız için şampiyonlar bu da bir gerçek buda onların şanslı malesefki bizim de şanssız olduğumuz anlamına geliyor:(
bence birde şu faktör var milan baros uzun bir sakatlık dönemi geçirmeseydi geçen sene bence biz gs ile yarışırdık şampiyonlukta bursa bu kadar büyüklerin olduğu bir yarışa dayanamazdı...
herşey bi yana çok havalandılar beni en çok o sinir ediyo bunlar çıktığından beri gs ve bjk ye nefretim bile azaldı tek istediğim hezimete uğramaları...

Oğuzhan Yılmaz
16-09-2010, 13:23
Ertuğrul Sağlam: "İstediğiniz takımı lig şampiyonu yapayım ama çok rica ediyorum beni artık Şampiyonlar Ligi'ne yollamayın..."

[zaytung] Harika olmuş ama :)

Ümit Öztek
16-09-2010, 13:43
Ertuğrul Sağlam: "İstediğiniz takımı lig şampiyonu yapayım ama çok rica ediyorum beni artık Şampiyonlar Ligi'ne yollamayın..."

[zaytung] Harika olmuş ama :)

süperr :D

Murat Karaman
16-09-2010, 17:25
16.Dakika da gol yemek. Hemde öyle böyle bir gol değil. Ayağına sağlık Tino Costa :)

Emrah Sandıkçı
17-09-2010, 13:55
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, esas hedeflerinin lig olduğunu açıkladı.

Olamaz, herkes Şampiyonlar Ligi Kupası'nı beklerken, şok şok şok. :rolleyes::rolleyes::rolleyes::D:D:D

Süleyman Köroğlu
17-09-2010, 18:17
16da geLen müthiş goL :serefe:

Burak Babacan
20-09-2010, 22:53
Maçları ertelendi sanırım bedavadan +3 averaj ve +3 puan alacaklar...Hayırlı işler.

Ümit Öztek
20-09-2010, 23:08
az önce ntvspora antepspor başkanı telefonla bağlandı...federasyona ateş püskürdü...gaziantep'e haksızlık yapıldığını düşünüyorum...

Ufuk Coşkun
20-09-2010, 23:10
1-0 oldu ama attıkları gol %100 faul. Bunun lamı cimi yok.İzliyordum maçı, bir korner ve adamın üstüne çıkıp vurulan bir kafa , sonucunda gol. Bundan sonra Antep taraftarı sahaya birşeyler attı. O da hakemin kafasına gitti. Orda maçı ertelemek nedir anlamadık. Geçtiğimiz yıllarda hatta Kadıköy'de de 4. hakemin kafasında bir açılma olmuştu ancak maç devam etmişti. Zaten çok büyük bir açılma da değil Bursa maçındaki hakemin yarası. 3 dikiş atılmış sanırım. Hiç beklemediğim birşeydi.

Hükmen galip desinler bari Bursa'ya. O zaman tam Bursa'nın istediği olur.

Ali Akdemir
21-09-2010, 10:30
19.05.2007'de Samiyendeki sulu derbiyi niye tatil etmediler o zaman ? sahaya yabancı madde atılsında maçı tatil edelim diye bakıyorlar.

Yazık bu Türk Futbolunun olduğu içler acısı duruma..

Fatih Suvaydan
21-09-2010, 11:49
Gaziantep'e çok büyük haksızlık var ortada...Şişe atıldıktan sonra hakemin yüzündeki ifadeye dikkat edilirse oradan zaten anlaşılıyor...Ömer Erdoğan'ın vurup gol olan pozisyon bana göre çok net bir faul,rakip oyuncunun üstüne çıkılığ vurulan bir top...Yorumsuz...Bursa'ya verilen bedavadan 3 puan...Levent Kızıl geldi aklıma,ne diyeyim kolay gelsin !!!!

Emre Diler
21-09-2010, 23:29
Birileri dün Bursasporu korudu mu yoksa ben mi yanlış anlıyorum arkadaşlar.Dün İbrahim Kızılın açıklamalarını dinledikten sonra federasyona ne kadar küfrettim bilemedim.İnsanları aptal yerine koyup bedavadan 3 puan vermeler resmen Levent Kızıl işi bence ortaya çıkmaya başladı.Ömer Erdoğanın golünü saymıyorum bile.Bu federasyondan ben bu kadar nefret edeceğimi düşünmüyordum.Hani Ulusoy federasyonundan nefret ettiğim kadar ediyorum desem yanılmam.

Gökhan Yalçınkaya
21-09-2010, 23:29
Glaskow Rangers 7-2 önde evinde, Bursa ya kolay gele .. :D

Ufuk Coşkun
24-09-2010, 22:19
Kazandılar yine, Antep maçını da sayarsak 6'da 6 yaptılar.

Yılmaz Çolak
24-09-2010, 23:27
Kazandılar yine, Antep maçını da sayarsak 6'da 6 yaptılar.

bizim maça kadar hepsini kazanıp gelsinler. kadıköye gömelim onları toparlanamasınlar geri :kizgin:

Gökhan Yalçınkaya
25-09-2010, 00:33
bizim maça kadar hepsini kazanıp gelsinler. kadıköye gömelim onları toparlanamasınlar geri :kizgin:
senin bahsettiğin rüzgarı fena aldılar arkalarına işimiz zor olmaz mı reis ?

Yılmaz Çolak
25-09-2010, 01:19

geçen seneki kuyruk acısı varken bizde, isterlerse katrina kasırgasını alsınlar arkalarına :)

Ali Büyükkaracan
25-09-2010, 11:30
Öyle Ya da Böyle Kazanıyorlar...
Antep Maçını da Kazandılar Sayabiliriz,Zaten Bursa Sever Bedava 3 Puanı Geçen Seneden Alışıklar Oldukça.

Kürşat Pak
25-09-2010, 14:50
sinirimi bozmaya başladı bu takım oynadığı futbol hiçbirşey nası kazanıyolar anlamıyorum rakipleri atak yapmıyor hala maçları satıyorlar ama daha güçlü ekiplerle oynamadılar iddalı takımlarla oynaya oynaya görcekler

Ümit Öztek
25-09-2010, 17:28
bu takıma karşı olan nefretim hergün artıyor...

Ozan Karaer
25-09-2010, 18:09
Öyle yada böyle geçen sene şampiyon oldular..Bu sene de ligde 6'da 6 gidiyolar..

Hakemler,federasyon,sebepsiz ertelemeler,direçsiz takımlar vs.. Ligde de bi yerde dur demek lazım..

Selim Kul
25-09-2010, 22:15

Sen Fenerbahçe'sin neyin zorluğundan bahsediyorsun? Arkadaşlar Kadıköy'de ki bir maça bu tip yorumlar. Yapmayın Allah aşkına ya.

Nur Acar
25-09-2010, 23:46
bu takıma karşı olan nefretim hergün artıyor...
aynen....o kadar havalandılar ki bir an önce sönsün şu havaları göklerde geziyolar gezdiriliyorlar umarım tez zamanda çakılırlar

Gökhan Yalçınkaya
26-09-2010, 00:15
Sen Fenerbahçe'sin neyin zorluğundan bahsediyorsun? Arkadaşlar Kadıköy'de ki bir maça bu tip yorumlar. Yapmayın Allah aşkına ya.
gecen sene bursaya 2-0'dan 3-2 maglup oldugumuz mac kadıköyde değil miydi yahu ? :rolleyes:

Selim Kul
26-09-2010, 00:20
gecen sene bursaya 2-0'dan 3-2 maglup oldugumuz mac kadıköyde değil miydi yahu ? :rolleyes:

Ne yani Gökhan artık Türkiye'nin en büyük takımı değil miyiz? Yapmayın ya, hala beni Kadıköy'de korkutan bir takım yok.

Ömer Özçetin
26-09-2010, 00:34

12-1 bitecek maç, 2-3 bitince öyle tabi.

Ufuk Coşkun
26-09-2010, 03:30
Bu sene ki iki Bursa maçında da herhangi bir şüphem yok. Kesinlikle galip geleceğiz. Çünkü 6 'da 6 yaptılar ama hepimiz gördük nasıl 6'da 6 yaptıklarını. Rüzgarı değilde hakemleri arkasına aldı Bursaspor. Bizim maçta hakemlerde birşey yapamayacak göreceksiniz. Hiçbirşey oynamadan kazanan 2 takım var birisi Bursa diğeri de 8jk. Pozisyon yokken tak atıyorlar 1-0 veya son dakikada delidanalar gibi saldırıyorlar golü atıyorlar.8jk'yi elimizden kaçırdık, Bursa kaçamayacak.

Gökhan Yalçınkaya
26-09-2010, 16:40
12-1 bitecek maç, 2-3 bitince öyle tabi.
zaten sonuc değil miydi orda önemli olan ?

Gökhan Yalçınkaya
26-09-2010, 16:41
Ne yani Gökhan artık Türkiye'nin en büyük takımı değil miyiz? Yapmayın ya, hala beni Kadıköy'de korkutan bir takım yok.
tamam büyüğüz ona lafım yokda korkmayacak halde de değiliz . bu sene 3 iç saha macına gittik galibiyet sayımız: 0 :???:

Yılmaz Çolak
26-09-2010, 16:52
tamam büyüğüz ona lafım yokda korkmayacak halde de değiliz . bu sene 3 iç saha macına gittik galibiyet sayımız: 0 :???:

iç sahada 2 galibiyet 1 beraberliğimiz var. :rolleyes:

Gökhan Yalçınkaya
26-09-2010, 16:54
iç sahada 2 galibiyet 1 beraberliğimiz var. :rolleyes:
seyricli maclar diyorum kardesim ? :) gittiğimiz dedim

Ömer Özçetin
26-09-2010, 16:55
zaten sonuc değil miydi orda önemli olan ?

Futbolda sonuç herşeyden önemli. Hayatımda izlediğim en iyi Fenerbahçe'lerden biriydi o maçtaki Fenerbahçe. Guiza'nın kaçırdıklarıyla 2-3 bitti maç. Yani maçta başarılı olan Bursa değil, başarısız olan Guiza'ydı.
Bu sene Guiza'mız yok şimdilik Allah'a şükür.

Ömer Özçetin
26-09-2010, 17:00
seyricli maclar diyorum kardesim ? :) gittiğimiz dedim

O zaman sorun seyircide :rolleyes:

Yılmaz Çolak
26-09-2010, 20:29
iç saha dediğin için öyle dedim :) gittiğimiz kısmını anlamamışım. zamanla oturacak takım. daha herşey çok yeni. kadroda hem denizliyi hem de geçen seneyi gören oyuncular var. travma ağır oldu. biz bile hala kendimize gelemedik, karşılıksız sevmemize rağmen. zamanla her şey güzel olacak :)

Eray Şen
26-09-2010, 21:09
Futbolda sonuç herşeyden önemli. Hayatımda izlediğim en iyi Fenerbahçe'lerden biriydi o maçtaki Fenerbahçe. Guiza'nın kaçırdıklarıyla 2-3 bitti maç. Yani maçta başarılı olan Bursa değil, başarısız olan Guiza'ydı.

yahu zorla guiza'yı savunduracaksınız :) adam bi tane gol kaçırdı 1-0 ken..zaten sonra 2.yi de bulduk..her şey elimizdeyken adam çıktı ve geri çekildik pres olmayınca, golleri yedik.. hala guiza :)

Yılmaz Çolak
26-09-2010, 21:11

o maçta sorun güiza da değil, özerin sakatlanmasındaydı. özer çıktı bir daha adam gibi organizasyon yapamadık.

Burak Babacan
26-09-2010, 21:16
Küçük bir not : Güiza sahadayken skor 2-1.Güiza dışarıda Semih içeride skor 2-3.Adın çıkacağına canın çıksın demişler :)

Ümit Öztek
26-09-2010, 21:35
peki o maçın 2-3 e gelmesinin sorumlusu kimdi arkadaşlar sorarım sizlere..?

Burak Babacan
26-09-2010, 21:46
Güiza olmadığı kesin gerisini bilmem.

Ozan Karaer
26-09-2010, 22:57

Öyle bi skorun ortaya çıkması tamamen Guiza'dan kaynaklı bi şey değil sanırım.. Abartmamak lazım bu kadar da Guiza'nın atamadıklarını.. Tamam,atamıyor ama o maçın sorumluluğu tek başına Guiza'ya yüklemek çok acımasızca olur..:) Geçen haftaki beraberliğin sorumlusu da Niang-Dia ikilisidir o zaman..Atamayana atarlar,bakınız geçen hafta bjk maçı..;)

Ümit Öztek
26-09-2010, 23:04
Güiza olmadığı kesin gerisini bilmem.

guiza değil demeyelimde tek sorumlu o değildi bence.

Öyle bi skorun ortaya çıkması tamamen Guiza'dan kaynaklı bi şey değil sanırım.. Abartmamak lazım bu kadar da Guiza'nın atamadıklarını.. Tamam,atamıyor ama o maçın sorumluluğu tek başına Guiza'ya yüklemek çok acımasızca olur..:) Geçen haftaki beraberliğin sorumlusu da Niang-Dia ikilisidir o zaman..Atamayana atarlar,bakınız geçen hafta bjk maçı..;)

evet ozan haklısın tamamen guizadan kaynaklı değildi ve yine dediğin gibi eğer 2-3 bursa maçının sorumlusu guiza idi ise,, geçen hafta 8jk maçının sorumlusuda dia&niang ikilisidir...ki bence böyle değil tabi...bursa maçında ben hatayı tamamen takımda bulmuştum..ama geçen haftaki derbinin sorumlusu bence teknik adamımızdı...

Ömer Özçetin
26-09-2010, 23:54
3-4 arkadaş bişeyler yazmış yok Özer'di yok Semih'ti, yok organizasyondu... O maçın kaybedilmesinin tek sebebi GUİZA'dır. Bunu burda kimseyle tartışmam. O maç aklıma geldikçe çıldırıyorum hala. Hassas olduğum konu, lütfen:)

Ümit Öztek
26-09-2010, 23:56
3-4 arkadaş bişeyler yazmış yok Özer'di yok Semih'ti, yok organizasyondu... O maçın kaybedilmesinin tek sebebi GUİZA'dır. Bunu burda kimseyle tartışmam. O maç aklıma geldikçe çıldırıyorum hala. Hassas olduğum konu, lütfen:)

Ömercim sebepleri arasındadır ama TEK sebebi değildir ;)

Ömer Özçetin
27-09-2010, 00:06
Ömercim sebepleri arasındadır ama TEK sebebi değildir ;)

Sadece skora katkı yapmamasını demiyorum ki ben, mesela o golü kaçırdı, bizim tribünde kavga çıktı:) Öyle pozisyonlar kaçırdı ki "Semihhh, Semihhhh" diye bağırdı tribün. Tek suçlu Guiza değildir elbet ama Guiza suça meyillendiriyor adamı:)

Bursaspor yatsın kalksın Guiza'ya dua etsin hatta heykelini diksin:)

Eray Şen
27-09-2010, 00:08
Ömer bence yanlış hatırlıyorsun kardeşim.. tribünler semih demeye durduk yere başladı, hatta biz şaşırdık "tamam birikmiş var ama takım iyi giderken ne gerek var" dedik..guiza o maç çok fazla bir şey kaçırmadı..takım olarak da işler yolunda gidiyordu

Eray Şen
27-09-2010, 00:13
http://www.youtube.com/watch?v=mveV1144060

al bu da maç özeti..maçın başındaki pozisyon hariç, ki onu az önce herkes söyledi, kaçırdığı başka pozisyon yok..olsa özette olurdu heralde :)

Ömer Özçetin
27-09-2010, 00:16
Ömer bence yanlış hatırlıyorsun kardeşim.. tribünler semih demeye durduk yere başladı, hatta biz şaşırdık "tamam birikmiş var ama takım iyi giderken ne gerek var" dedik..guiza o maç çok fazla bir şey kaçırmadı..takım olarak da işler yolunda gidiyordu

Yok kardeşim, doğru hatırlıyorum ben.

Bu konu da hassasım daha yorum yapmıcam:D Zaten konu Bursaspor. Şimdi bakıyorum herkes bursa'dan nefret ediyo. Bursa kazanınca sinirleniyo herkes. İşte klüpler böyle büyüyo bence. O nefretle klüpler büyüyo. Yıllardır Fenerbahçe'ye karşı gs bjk ittifakının sebebi de bu.

Kürşat Pak
27-09-2010, 01:20
geçen seneki bursa maçı bir milattır o maçı alsaydık ne şampiyon olacaklardı nede böle 6 da 6 yapabielceklerdi orda aldılar bi gaz adamlar hala gidiyo kendimiz ettik kendimiz buluyoruz

Yılmaz Çolak
27-09-2010, 01:43

tek sebep değil güiza. hatta bana kalırsa sebep bile değil. maçın başında özer sakatlanana kadar 2-0ı yakaladık daha 25. dakikada. sonra özer çıkıp vederson girince oyun dengelendi ve ilk golü yedik. zaten 2. golleri tamamen şanstı. 3.golde de gol için yüklenirken kontradan yedik. güizanın kaçırdığı tek golü de maçın başı diye hatırlıyorum yanlış mıyım? arkadaslarda söylemiş zaten. güiza oyundan çıkarken skor 2-1di.

İlkercan İncili
27-09-2010, 01:46
anadoludan çıkan şampiyon anca böle olur zaten

Mehmet Sabırlı
27-09-2010, 10:07
http://www.youtube.com/watch?v=mveV1144060

al bu da maç özeti..maçın başındaki pozisyon hariç, ki onu az önce herkes söyledi, kaçırdığı başka pozisyon yok..olsa özette olurdu heralde :)
Güiza değilde maçtaki Alex ile bu sezonki Alex arasındaki fark dikkatinizi çekmedi mi? Ah Alex ah şimdi önünde harbi harbi forvet var bu sefer sen yoksun..

Hüseyin Aydın
27-09-2010, 10:35
alexin takıma kazandırdıkları tartışılmaz ama artık miyadı doldu..hem takımı yavaslatıyo hem yabancı sayısını arttrıyo..devre arası gonderılmelı bence gec olmadan..forvet arkası stoch oynayabılır..

Nur Acar
27-09-2010, 13:16
alexi küstürenler utansın alex değil....

Mehmet Sabırlı
27-09-2010, 14:34
alexi küstürenler utansın alex değil....
Alex'e daha ilk gün Aykut Hoca en büyük desteği verdi. Alex ise ilk maçtan beri bu durumda. İnş düzelir şu Bursa maçındaki gibi oynamaya başlarda, miadı doldu diyenleri(bende bu düşüncedeyim) utandırır...

Nur Acar
27-09-2010, 14:49
Alex'e daha ilk gün Aykut Hoca en büyük desteği verdi. Alex ise ilk maçtan beri bu durumda. İnş düzelir şu Bursa maçındaki gibi oynamaya başlarda, miadı doldu diyenleri(bende bu düşüncedeyim) utandırır...
nasıl bir destektir bu hiç 90 dakika maç oynayatmayarakmı destek veriyo adeta düşman etti fb taraftarına alexi ben aykut hocaya tam destek veriyordum ta ki alexi silene kadar 36 yaşındaki ibrahim üzülmez hala çatır çatır top oynuyorsa alex ondan daha iyisini yapar ki ibo alexle boy ölçüşemez hiç bir zaman ama artık alexten ben bile pek bişey beklemiyorum çünkü alex bitirmiş fbyi kafasında

Ömer Özçetin
27-09-2010, 14:50
Bursa sayfası alex, guiza sayfasına döndü=))

Ümit Öztek
27-09-2010, 14:52
bencede alex fb yi kafasında bitirmiş gerçekten..şahsen bende alexin artık gitmesinden yanayım...

Ali Akdemir
27-09-2010, 15:15

merak etme topuğu iyileşince geri dönecekmiş :) Niang'la beraber oynamak için sabırsızlanıyorum demiş :kahve:

Ömer Özçetin
27-09-2010, 15:18
merak etme topuğu iyileşince geri dönecekmiş :) Niang'la beraber oynamak için sabırsızlanıyorum demiş :kahve:

Gelsin bakalım, geleceği varsa göreceği de var :D

Kürşat Pak
27-09-2010, 15:23
adam oynamazken sallamasanıza o yokkende fener mükemmel değil sorun güizada değil takımın kimyasında

Mehmet Sabırlı
27-09-2010, 16:35
nasıl bir destektir bu hiç 90 dakika maç oynayatmayarakmı destek veriyo adeta düşman etti fb taraftarına alexi ben aykut hocaya tam destek veriyordum ta ki alexi silene kadar 36 yaşındaki ibrahim üzülmez hala çatır çatır top oynuyorsa alex ondan daha iyisini yapar ki ibo alexle boy ölçüşemez hiç bir zaman ama artık alexten ben bile pek bişey beklemiyorum çünkü alex bitirmiş fbyi kafasında
Maçta 60 dk topa ayak uzatmayan değil alex messi bile olsa kenara alınır:) bu iş böyle...

Nur Acar
27-09-2010, 16:47
Maçta 60 dk topa ayak uzatmayan değil alex messi bile olsa kenara alınır:) bu iş böyle...
mehmetcim senle bu konuyo biz çok tartıştık bir türlü orta yol bulamadık bulamayız da düşüncelerimiz farklı sonuçta alex konusunda alex bitirmiş kafasında sizde onu bitirmişsiniz söyleyecek söz yok ama gidince çok arayacağız bu kesin neyse bursanın köşesini çok işgal ettik alex tarafına artık:)

Ömer Özçetin
27-09-2010, 17:06
adam oynamazken sallamasanıza o yokkende fener mükemmel değil sorun güizada değil takımın kimyasında

Oynayınca sallarız o zaman sorun yok;)

Burak Babacan
27-09-2010, 18:59
Oynayınca sallarız o zaman sorun yok;)
Ne güzel bir futbol bilgisi , takdir ettim :)

İlkay Şener
27-09-2010, 22:26

:D:D

Ali Akdemir
28-09-2010, 12:23
Celtic - Bursa el ele hep beraber Ibrox'a :D

Ümit Öztek
28-09-2010, 16:41
Celtic - Bursa el ele hep beraber Ibrox'a :D

güzeldi :D

Ömer Özçetin
28-09-2010, 23:21

Konu guiza, futbolla ne alakası var ki:)

Burak Babacan
28-09-2010, 23:43
Konu guiza, futbolla ne alakası var ki:)
Evet bir bilgi daha , başarılı gerçekten :)

Ömer Özçetin
28-09-2010, 23:51
Evet bir bilgi daha , başarılı gerçekten :)

Daha çok bilgi var bende, rahat ol kardeşim.;)

Gültekin Kaymaz
29-09-2010, 05:18
renkdaşlar şampiyon oldular çok havalandılar diyoruzda adamlar yıllardır yapılamayanı hemde bizden çok daha az olanaklarla yaptı elbetteki bunun sevincini doyasıya yaşayacaklar büyük takımlar her zaman kafaya oynar ama bursa gibi takımlar için altın değerinde bir şampiyonluk bu adamlar göstere göstere şampiyon oldu inşallah avrupada puan alırlarda bizim avrupada toplayamayacağımız puanları alıp ülkemize getirirler...

Oğuzhan Yılmaz
29-09-2010, 08:00
net 3-0 biter bugün..

Ali Akdemir
29-09-2010, 14:44
net 3-0 biter bugün..

bursa mı alır :p

Ozan Karaer
29-09-2010, 16:16
İddaa oynayacaklar için handikaplı Glasgow galibiyeti kazandırır..:) Zaten 1.70 gibi bi oran verilmiş,handikaplı 3.15.. İddaa'nın hediyesi olmuş gibi..

Bursaspor'un bu gruptan puan alabileceği tek maç kendi sahasında oynayacağı Glasgow maçıdır..Muhtemelen de berabere ya da son haftada durumlar belli olabiliceği için Bursaspor galibiyeti olabilir.. Ama bu akşam Rangers galibiyeti kaçınılmaz ki,Manu Valencia deplasmanındayken..:)

Ümit Öztek
29-09-2010, 18:20
4-1 diyorum başka bişey demiyorum :D

Ali Alançay
29-09-2010, 21:53
Bursalı bi emektar ne demiş; ''Her yerde çalışırım.''

Ufuk Coşkun
29-09-2010, 22:02
Gol geldi Rangers 1. İvankov kadar berbat bir kalecide görmedim, tecrübeli derler, adam her pozisyonda boşa çıktı.

Burak Babacan
29-09-2010, 22:13
Bursalı bi emektar ne demiş; ''Her yerde çalışırım.''
:D:D

Burak Babacan
29-09-2010, 22:54
Açık penaltıları güme gitti.

Ümit Öztek
29-09-2010, 23:11
bursalı sarı-kırmızılı ve siyah-beyazlı arkadaşlar tribündeler...!!!

Ümit Öztek
29-09-2010, 23:35
ve maç 1-0 biter... 2 de sıfır...

Emre Diler
29-09-2010, 23:38
bursanın suçu yok;rangers onu celtic sandı.Eğlence devam ediyor:D:D

Alp Hacıoğlu
29-09-2010, 23:44
beter olsunlar

Nur Acar
29-09-2010, 23:52
herkes haddini bilecek bi de utanmadan reali istiyorlardı kendilerini ne zannediyorlarsa

Alp Hacıoğlu
30-09-2010, 00:01
real madrid veya barca çıksaydı keşke
5 kere üst biterdi maç

Burak Babacan
30-09-2010, 00:28
Verilmeyen 1 penaltıları ve ikinci yarı baskılı oyunları vardı.Galip gelmelerini isterdim açıkçası.Farkında değiliz ama ülke takımları olarak Avrupa'da çok geriliyoruz.Bir iki sene sonra lig şampiyonumuz da ön eleme oynayamaya başlar bu gidişle.

Selim Kul
30-09-2010, 00:39
Verilmeyen 1 penaltıları ve ikinci yarı baskılı oyunları vardı.Galip gelmelerini isterdim açıkçası.Farkında değiliz ama ülke takımları olarak Avrupa'da çok geriliyoruz.Bir iki sene sonra lig şampiyonumuz da ön eleme oynayamaya başlar bu gidişle.

Sorun bende mi bilmiyorum ve sanmıyorum ama umrumda değil ülke puanı falan. Biz kendimiz o ülke puanını yükseltecek kapasiteyede sahibiz. Kimseye ihtiyacımız yok. Umarım gol dahi atamazlar.

Ozan Karaer
30-09-2010, 00:46

Yazdıklarının son 2 cümlesine katılıyorum.. Gerçekten ülke olarak bu tip sonuçlar ülke puanlarına fazlasıyla etki ediyo ki,artık takımlar çok dişli ve zorlu takımlardan puan alabiliyolar.. Aslında biz FENERBAHÇE taraftarına yakışan Türk takımlarına destek olmak..:)

Destek olmak ama konu Bursaspor olduğundan,aslında CL sahnesindeki kibirli ve yerini bilmez tavırları,konuşmaları kendilerini daha çok antipatik hale getiriyor ki, kulüp taraftarlarında varsa yoksa kendi takım başarısı oluyo Avrupa sahnesinde.. Bu böyle de devam edecektir..

Burak Babacan
30-09-2010, 00:51
Sorun bende mi bilmiyorum ve sanmıyorum ama umrumda değil ülke puanı falan. Biz kendimiz o ülke puanını yükseltecek kapasiteyede sahibiz. Kimseye ihtiyacımız yok. Umarım gol dahi atamazlar.
Umrumuzda olmazsa dediğim gibi yakın zamanda şampiyon bile ön eleme oynar.Kapasiteye sahip olmak birşey değiştirmiyor , o kapasiteyi sahaya yansıtamıyoruz sorun orada.

Nur Acar
30-09-2010, 00:53
düşünüyorumda bugün gs yada bjk oynasaydı bu maçı belki bu kadar çok istemezdim yenilmelerini beni bursayla ilgili en çok rahatsız eden konu birden ne oldum delisi oldular basınında gazıyla birden en büyük takım oldular sanki her sene cl deler ya real gelsin falan ne bu yaa bu konuşmaları bu kibirleri beni deli ediyo açıkçası ülke puanı falan umrumda değil...

Buğra Aykan
30-09-2010, 00:58
Valencia'dan 4 yemekle kurtuldular kendi evlerinde. Glasgow diş gösterdiler azcık. Manu ise en az 4 5 atacaktır. Fazla şişirildiler. Süper ligte'de ite kaka gidiyorlar. Az kaldı lig'te de patlayacaktır.

Tuğba Tülü
30-09-2010, 02:03
Bursanın grupta puan çıkarabileceği tek takım rangers ,bursa daha iyi oynamış gözükse de gol pozisyonu bulamayan bir takım havasındaydı, sabaha kadar oynansa gol atamazdı

Ufuk Coşkun
30-09-2010, 02:53
Biz elenince sevinmişlerdi bile, tabi niye sevinmesinler kasalarına daha fazla para girdi.

Beter olsunlar !

Emre Diler
30-09-2010, 04:58
Gram üzülmiyorum Nur'un da dediği gibi ne oldum delisi olmuşlar yok real gelsin yeneriz yok şampiyonların liginde oynuyoruz ne oldular bana.Çok iyi olsalardı akşamki rezil rangersı yenerlerdi.Ülke puanıymış bırakın ya beter olsunlar.Bunlar bu gruptan puan almak gol bile atamazlar gol.Ligde saçma sapan takımları yeniyorlar diye bir burunları havada.Görürsünüz bu hafta belediye bunları nasıl paçavra yapıyor.Bizim maçı da sabırsızlıkla bekliyorum görürsünüz biz bunları çok fena yenecez

Gökhan Yalçınkaya
30-09-2010, 13:24
+1907

Cem Demirtaş
30-09-2010, 15:03
10 tane yeseler 11. olsun isterim

Çağrı Erdoğan
30-09-2010, 18:11
10 tane yeseler 11. olsun isterim

11 gelsin 12 diye bağırmazsam adam değilim....Dün golde evde ayağa kalkıp fener gol atmış gibi bağırıyorsam bu tamamiyle bursasporun yarattığı antipatik havadandır...Daha dün 3 büyüklerin hediyeleri , Anadolu takımlarının 90+ kıyaklarıyla şampyon olmş takm bugün kura çekildiğinde kesin çıkarız diyebiliyorsa ve bu takımın ergic gibi futbolcusu yanında ertuğrul sağlam otururken ukala bir şekilde

" Baskı hissetmiyoruz ...Çünkü türk takımlarının bu ligde ciddi bir başarısı yok" cümlelerini kullanabiliyorsa ben bu takımdan nefret ederim...Sen kimsin böyle bişey diyebiliyosun sen nası bir teknik direktörsün kendi ülke takımlarının başarısı (Fenerbahce ve gs nın çeyrek finalleri) yok sayılırken sus pus oturuyosun ....

Velhasıl kelam Beter olun beter....

İlkay Şener
30-09-2010, 19:07
Benim sıkıntım öyle derin değil, Fenerbahçeden başkasını sevmiyorum semt takımıymış komşuymuş,kardeşmiş vs.

O yüzden beter olsunlar.Şampiyonlukla büyüklük olmuyor...

Özgür Okcu
30-09-2010, 19:15
Şu an tam istediğim gibi gidiyorlar.Ne gol atabildiler, ne de puan alabildiler.Böyle devam ederler umarım.

Onur Yıldırım
30-09-2010, 21:44
Manchestar maçları var 20 ekimde büyük eğlence. :)

Selim Kul
30-09-2010, 22:33
Umrumuzda olmazsa dediğim gibi yakın zamanda şampiyon bile ön eleme oynar.Kapasiteye sahip olmak birşey değiştirmiyor , o kapasiteyi sahaya yansıtamıyoruz sorun orada.

Ön eleme oynasak ne olcak? Biz iyi isek istersek 5 ön eleme oynayalım.

Ümit Öztek
30-09-2010, 23:23
arkadaşlar bende bursadan nefret ediyorum ama öneleme oynamayıda kimse istemez yani...bursa yenilsin ve ne olduğunu görsün avrupanın...sonra haddini bilsinler...bidahada gitmezler inş...ama öneleme oynamayı falan kabul görmek yanlıştır...

Emre Diler
30-09-2010, 23:40
11 gelsin 12 diye bağırmazsam adam değilim....Dün golde evde ayağa kalkıp fener gol atmış gibi bağırıyorsam bu tamamiyle bursasporun yarattığı antipatik havadandır...Daha dün 3 büyüklerin hediyeleri , Anadolu takımlarının 90+ kıyaklarıyla şampyon olmş takm bugün kura çekildiğinde kesin çıkarız diyebiliyorsa ve bu takımın ergic gibi futbolcusu yanında ertuğrul sağlam otururken ukala bir şekilde

" Baskı hissetmiyoruz ...Çünkü türk takımlarının bu ligde ciddi bir başarısı yok" cümlelerini kullanabiliyorsa ben bu takımdan nefret ederim...Sen kimsin böyle bişey diyebiliyosun sen nası bir teknik direktörsün kendi ülke takımlarının başarısı (Fenerbahce ve gs nın çeyrek finalleri) yok sayılırken sus pus oturuyosun ....

Velhasıl kelam Beter olun beter....

Ertuğrul sağlamı hem hocalık hem de insan olarak beğenen birisiydim ama artık bana da antipatik gelmeye başladı.Dün neydi o dediği herkes bu grupta birbirinden puan alırmış dünki rezil rangerstan niye alamadın diye sormazlar mı adama ertuğrul efendi valencianın sizi iki hafta önce paçavra ettiğini hemen unutmuşsun diye sormazlar mı adama.Çağrının dediği gibi fenerle gsın neler yaptığını ne çabuk unuttun.Sıkıyorsa İnteri Sevillayı Chelseyi Gs'yında yendiği Milanı Deportivoyu Psg'yi yende ondan sonra konuş.Antipatik olmaya çalışma Ertuğrul Sağlam iyice çirkinleşiyorsun özünden kopma insanların seni eskiden bildiği gibi dürüst ve açık ol.Futbolda şampiyon olmak veya mağlup olmak senin insanlığını değiştirmesin.Biryerlerini kaldırmasın

Ufuk Coşkun
01-10-2010, 01:28
Ciddi başarıdan kastı neymiş. 0 gol atıp 0 puan almak mı acaba?

Ertuğrul Sağlam'da iyice saçmalamaya başladı, düşüşleri yakındır.

İlker Kırıt
01-10-2010, 02:25
kendini beğenmişliği özgüven sanan sözde 5.büyük...bu sene ilk 3 e girerler sonra yine orta sıralara mahkum...

Uğur_Öztürk
01-10-2010, 13:20
kendini beğenmişliği özgüven sanan sözde 5.büyük...bu sene ilk 3 e girerler sonra yine orta sıralara mahkum...

Şampiyonlar Liginde görüyoruz zaten. Rangers'tan yedikleri golü Kartalspor yemez.

Emre Diler
03-10-2010, 17:22
ve ilk puanlarını kaybettiler

Oğuz Saka
03-10-2010, 17:43
Belediye geçen sene de puan almıştı zaten son haftalara girilirken.
İnşallah böyle gider,zaten gs maçından sonra da bursa deplasmanımız var.bence o maç ligin devamı için en kritik maç olacak.tabii maçın bu kadar önemli olması için gs'yi de yenmemiz gerekir.

Ümit Öztek
03-10-2010, 21:16
daha bu nekii...ciddi bi rakiple top oynamadılar...

Ali Akdemir
03-10-2010, 23:44
balonlar patlamaya başladı :D

Ümit Öztek
04-10-2010, 22:08
sesler yükseliyor :D

Gökhan Yalçınkaya
07-10-2010, 23:59
Volkan Şen süresiz kadro dışı..

Buğra Aykan
08-10-2010, 00:15
Şimdi duydum bende ntvsporda. Haberin ayrıntılarını bekliyorum.

Gökhan Yalçınkaya
08-10-2010, 00:18
Şimdi duydum bende ntvsporda. Haberin ayrıntılarını bekliyorum.
izinsiz yurtdısına cıkmıs sanırım

Çağrı Erdoğan
08-10-2010, 07:48
Volkan Şen süresiz kadro dışı..

izinsiz yurtdısına cıkmıs sanırım

Davet et gelsin istanbula...Bossman kuralıyla kapatırız sezon sonunda:D:D:D

Cem Demirtaş
08-10-2010, 07:53
Yiyorsa bizim maçta da almasınlar kadroya.. Gösterişten başka bişey değil..

Ümit Öztek
11-10-2010, 13:03
http://cdn.sporx.com/img/3/2010-2/volkan_sen_sevgilisi.jpg

Kadro dışı kalmasına sebep olan Güzel(miş) :)

Erdi_Yıldız
11-10-2010, 15:36
dediler anadoludan şampiyon çıksın avrupaya gitsin türkiyede şampiyon olunca toplarlar kendini futbol gelişir evet baya gelişmiş valenciadan 4 ye rangersa git yenil suan türkiyede 3 büyüklerin ölüsü avrupada rangersdan çıkar bakalım volkan şen olmadan napcaklar mancester maçını heyecanla beklyorum kaç yicekler bakalım :D

Ufuk Coşkun
11-10-2010, 19:23
Güzelliğin göreceli olduğunun kanıtıdır :D

Ömer Özçetin
11-10-2010, 21:24
http://cdn.sporx.com/img/3/2010-2/volkan_sen_sevgilisi.jpg

Kadro dışı kalmasına sebep olan Güzel(miş) :)

Yazık olmuş:D

Özgür Okcu
11-10-2010, 23:33
Güzelliğin göreceli olduğunun kanıtıdır :D

Bunun için mi ceza almış ciddi ciddi ? :)

Hüseyin Aydın
12-10-2010, 02:30
oyleyse yakısmamıs profesyonelliğine..

Hüseyin Aydın
12-10-2010, 02:32
dediler anadoludan şampiyon çıksın avrupaya gitsin türkiyede şampiyon olunca toplarlar kendini futbol gelişir evet baya gelişmiş valenciadan 4 ye rangersa git yenil suan türkiyede 3 büyüklerin ölüsü avrupada rangersdan çıkar bakalım volkan şen olmadan napcaklar mancester maçını heyecanla beklyorum kaç yicekler bakalım :D

manchester macı hakan arıkan liverpool baglantsyle ilgli bse olcak gbime gelio...:)

Emre Diler
12-10-2010, 04:58
Bilmiyorum arkadaşlarım katılacak mı bana ama bence Ertuğrul Sağlam Volkan Şen konusunda resmen ayağına sıkma tabiri varya onu yaptı.Volkan Şen bir hata yapmıştır ona katılırım ama 2 şampiyonlar ligi maçında insanların aklında gelen bir oyuncuyu herkesin sanki ağız birliği etmiş gibi bu adam niye milli takıma alınmadı denilen bir futbolcuyu hemen bir hata yaptı diye yedek bırakmak.Hayır otur konuş demi bir sor niye diye bir konuş oğlan 2. defa böyle birşey yapmış belli ki kafasını kurcalayan bir şey var yardım et.Yok kurallarıma uymadı diye hemen ceza ver.;dediğim gibi bence Ertuğrul Sağlam disiplin yapayım derken resmen ayağına sıktı.Hayır Volkanın bu olaydan sonra küserse şaşırmam çünkü genç çocuk kafası karışıkken Sağlamın kararını fazlasıyla yanlış anlayabilir..Volkan gibi genç bir oyuncu için üzüldüm ama Bursa için tek bir şey derim:İnşallah sorunları artar da kafalarını kaldıramazlar.

Hüseyin Aydın
12-10-2010, 05:15
Bilmiyorum arkadaşlarım katılacak mı bana ama bence Ertuğrul Sağlam Volkan Şen konusunda resmen ayağına sıkma tabiri varya onu yaptı.Volkan Şen bir hata yapmıştır ona katılırım ama 2 şampiyonlar ligi maçında insanların aklında gelen bir oyuncuyu herkesin sanki ağız birliği etmiş gibi bu adam niye milli takıma alınmadı denilen bir futbolcuyu hemen bir hata yaptı diye yedek bırakmak.Hayır otur konuş demi bir sor niye diye bir konuş oğlan 2. defa böyle birşey yapmış belli ki kafasını kurcalayan bir şey var yardım et.Yok kurallarıma uymadı diye hemen ceza ver.;dediğim gibi bence Ertuğrul Sağlam disiplin yapayım derken resmen ayağına sıktı.Hayır Volkanın bu olaydan sonra küserse şaşırmam çünkü genç çocuk kafası karışıkken Sağlamın kararını fazlasıyla yanlış anlayabilir..Volkan gibi genç bir oyuncu için üzüldüm ama Bursa için tek bir şey derim:İnşallah sorunları artar da kafalarını kaldıramazlar.

ertugrul saglam disiplinli hoca imajının bozulmasından korktugu icin bunu yaptı..ama kendi bunun bedelini şampiyonlar liginde kahrolarak ödücek..volkan şensiz bir bursa olmaz..

Selim Kul
12-10-2010, 11:12
Volkan Şen'i alalım Kazım'ı verelim.

Ozan Karaer
12-10-2010, 11:27
ertugrul saglam disiplinli hoca imajının bozulmasından korktugu icin bunu yaptı..ama kendi bunun bedelini şampiyonlar liginde kahrolarak ödücek..volkan şensiz bir bursa olmaz..

Volkan Şen olsa da fazla bi şey değişmez ama neyse..;) Tamam iyi oyuncu ama Şampiyonlar Ligi'nde ayağına bakılabilecek bir oyuncu değil..

Hüseyin Aydın
12-10-2010, 12:09
Volkan Şen olsa da fazla bi şey değişmez ama neyse..;) Tamam iyi oyuncu ama Şampiyonlar Ligi'nde ayağına bakılabilecek bir oyuncu değil..

eger bursasporun cok az bi şansı olsaydı buda anca volkanla olabilirdi..bence türkiyenin şuan en formda açık oyuncusu..ama dedigin gbi bursasporu sıkıntılı 4 maç daha bekliyo..volkan olsa 5-0 btcek mac 5-1 biter yada direkten fln doner o kadar zaten..:)

Ozan Karaer
12-10-2010, 12:15
eger bursasporun cok az bi şansı olsaydı buda anca volkanla olabilirdi..bence türkiyenin şuan en formda açık oyuncusu..ama dedigin gbi bursasporu sıkıntılı 4 maç daha bekliyo..volkan olsa 5-0 btcek mac 5-1 biter yada direkten fln doner o kadar zaten..:)

Volkan'ı oyuncu olarak ben de beğeniyorum..Çok çabuk adam eksiltebilen bir oyuncu ama bunu Milli Takım yönetimi nası görmedi ve hala da görmemek de ısrarcı.. Bi de dikkat ederseniz,maç içindeki ukalaca gülüşü yok mu,faul beklerken ya da hakemle konuşurken,O'nu çok itici bi hale sokuyo.. Yoksa oyuncu olarak sağlam..;)

Hüseyin Aydın
12-10-2010, 13:02
Volkan'ı oyuncu olarak ben de beğeniyorum..Çok çabuk adam eksiltebilen bir oyuncu ama bunu Milli Takım yönetimi nası görmedi ve hala da görmemek de ısrarcı.. Bi de dikkat ederseniz,maç içindeki ukalaca gülüşü yok mu,faul beklerken ya da hakemle konuşurken,O'nu çok itici bi hale sokuyo.. Yoksa oyuncu olarak sağlam..;)

bence ardadan sonra en ii türk açık oyuncusu..haklısın özerden tuncaydan cok daha fazla yarar saglar milli takıma..

Gökhan Yalçınkaya
12-10-2010, 14:36
3-0 hükmen galibiyet verildi bursaya antep macı için..

Fırat Karabulut
12-10-2010, 14:59
herifler kafadan 3 puan aldı yuh artık

Nur Acar
12-10-2010, 15:19
nefret ediyorum bunlardan ya gs ye bjk ye versinler 3 puanı gram üzülmem ama bu ne baldır hala anlamış değilim sayelerinde diğerlerine nefretim azaldı

Ümit Öztek
12-10-2010, 18:24
arkadaş baldan puan aldılar...bilmem neyin bilmem ne bendince bursaspor galip 3-0 galip sayıldı olacak iş mi bu...bence antebin hakkı yendi arkadaş..kim ne derse desin..

Çağrı Erdoğan
12-10-2010, 20:53
Bursarasyon iş başında....Mahmut özgener hedef anadoludanda şampiyonların çıkabileceği sistem kurabilmek derken gelir dengesini kastediyor sanmıştık meğerse bunu kastediyormş...Antep kesinlikle götürmeli konuyu fifaya....Bursaspora sırf şamp. liginde oynuyor diye yapılmış bir kıyaktır bu....

Emre Diler
12-10-2010, 21:41
Federasyondan bir doğru!!!!!! karar daha:kizgin:

Allah bunu biryerden çıkartır elbet Bursaspor sizden

Ömer Özçetin
12-10-2010, 21:52
Beyler bu maçın böyle sonuçlanacağı belliydi. Burda Bursaspor'un suçu falan yok. Tek suç keyfine göre karar alan hakemler ve federasyonda.

Burak Babacan
12-10-2010, 23:03
Beyler bu maçın böyle sonuçlanacağı belliydi. Burda Bursaspor'un suçu falan yok. Tek suç keyfine göre karar alan hakemler ve federasyonda.
Harbiden ya , Bursa'nın burda suçu ne ki ? Hakem maçı yarıda bıraktı , Bursa'nın hükmen galip geleceği belliydi neden bu kadar saşırdık , şaşırtıcı :)

İlkay Şener
12-10-2010, 23:09
Harbiden ya , Bursa'nın burda suçu ne ki ? Hakem maçı yarıda bıraktı , Bursa'nın hükmen galip geleceği belliydi neden bu kadar saşırdık , şaşırtıcı :)

Düşünen insan profili :rolleyes: :D

Ozan Karaer
12-10-2010, 23:13

Katılıyorum sana..:) 2 sene önce Kadıköy'de oynanan gs maçı başlamadan da hakemin kafasına atılan cisim ile yaralanma oldu..O maçı neden tatil edemedi ya da hükmen yenik sayamadı bizi hakemler.. Maç başlamadı diye mi,hayır bence.. Yoksa pek de güzel tatil edebilirdi,nereden garantisi vardı maçın 15. dakikasında tekrar öyle bi olayın yaşanmayacağı.. O maçı tatil edebilecek hakem daha Türkiye'de yok,o kadar seyirci gelmiş,atmosfer hazırken yürek isterdi ki,zaten erteleyemedi..

Doktorlar bu maçta hakemlerin sağlığı açısından da maça devam etmelerine bi engel olmadığını belirtmişlerdi..Bursaspor maçında alınan karar da kesinlikle keyfi bi karardır hakemler tarafından.. Resmen federasyonun hediyesidir.. Ne kada daha sürer bilinmez bu hakem ve federasyon kollaması ama gün gelir de,Bursaspor'a yapılacak haksızlıklarda çıkıp ağlamasınlar Türkiye'de 3 büyükler kollanıyo diye..;)

Tuğrul Albayrak
13-10-2010, 01:19
dünya yerinden oynar ;)

Ümit Öztek
13-10-2010, 18:57
Şampiyonlar Ligi (http://www.sporx.com/futbol/sligi/)'nde Bursa (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)spor ile gelecek Çarşamba karşılaşacak Manchester United (http://www.sporx.com/manchester-united/)'ın teknik direktörü Sir (http://www.sporx.com/sir-alex-ferguson/)Alex Ferguson (http://www.sporx.com/alex-ferguson/) yeşil-beyazlılar ile ilgili verdiği yanlış bilgilerle şaşırttı.

Kulübün dergisi Inside United'a konuşan deneyimli teknik adam, Bursa (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)spor'u yakından takip ettiğini belirtti.

Ancak Bursa (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)spor'un sahibinin Rus olduğunu söyleyerek, "Çok para harcadılar" diyen Ferguson, Bursa (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)spor'un iki Brezilya (http://www.sporx.com/brezilya/)lı oyuncusu olduğunu söyleyerek ikinci bir yanlışa imza attı.

sporx

Nur Acar
13-10-2010, 22:48
federasyonun verdiği bu karar şaşırtıcı değil evet hepimiz bekliyorduk benim sinir olduğum konu neden hep bu hükmen yenilgiler bursanın başına geliyo ve neden hep beleşten hiç bir şey yapmadan 3 puan alan takım bursa oluyor hayır bir de bu yetmezmiş gibi sanki haklı bir galibiyet almışlar gibi kendileriyle övünüyorlar başkanları çıkıp ikinciyle aramızda 5 puan farkımız oldu çok mutluyuz diye açıklama yapıyor birileri bunlara hadlerini bildirmeli ama türkiyede öyle birileri yok o başka işte bizde burdan nefretimizi kusuyoruz sadece en azından ben kendimi böyle avutuyorum

Oğuzhan Yılmaz
13-10-2010, 23:21
O değilde Cuma günü Karabükspor ufak sürprizler yapacak Bursa'ya ;)

Gökhan Yalçınkaya
14-10-2010, 00:33
Volkan'a af cıkmıs..

Erdem Köksal
14-10-2010, 01:03
Düşüncek bişey yok levent kızıl iyi çalışıyor her sene bi hükmen glibiyetleri kesin ama patlarlar ilk yarı bitmeden

Ozan Karaer
14-10-2010, 01:48

Pek sanmam.:rolleyes: Deplasmanda olsa belki de,Bursa da vermezler gibi.. Ama yine de belli olmaz.. Puan kaybında bahane hazır,aklımız Manchester maçındaydı..:D

Ayrıca Volkan'ın affı da,zamanlama bakımında harika,maça 2 gün kala..:rolleyes: Bi karar alıyosunuz,bari 1 hafta kesik yesin oyuncu..Ne anladım ben bu cezadan,Milli maçlar arasında..:)Biliyolar takımın en iyi oyuncularından,olmazsa olmazı..İşte Göstermelik cezalar,kadro dışı bırakmalar vs..

Emre Diler
14-10-2010, 16:56
federasyonun verdiği bu karar şaşırtıcı değil evet hepimiz bekliyorduk benim sinir olduğum konu neden hep bu hükmen yenilgiler bursanın başına geliyo ve neden hep beleşten hiç bir şey yapmadan 3 puan alan takım bursa oluyor hayır bir de bu yetmezmiş gibi sanki haklı bir galibiyet almışlar gibi kendileriyle övünüyorlar başkanları çıkıp ikinciyle aramızda 5 puan farkımız oldu çok mutluyuz diye açıklama yapıyor birileri bunlara hadlerini bildirmeli ama türkiyede öyle birileri yok o başka işte bizde burdan nefretimizi kusuyoruz sadece en azından ben kendimi böyle avutuyorum

Ben sana bişey söyleyim mi Nur renkdaş emin ol 3 hafta sonra kendilerine stadlarında büyük bir ders vereceğiz.Ben bunu demogoji olsun atmacılık olsun diye demiyorum son Gençlerbirliği maçında izlediğim Fenerbahçeyi görerek söylüyorum.Hala diyorum Bursaspor iyi oynamadı bu sene hiçbir maçta.Cimbomu kötü gününde yakaladı o maç bile cimbomun hakkıydı Bucaları Es esleri zor zoruna yendi övündü durdu.Kıytırık rezil bir rangersa bile değil puan gol bile atamadı.Bunlar bizim geçen sene yaşadığımız şeyleri yaşıyorlar farkında değiller.Sadece kazanıyorlar sadece.Emin olun bir tokat yediler mi bu ligden tepetaklak düşecekler.Karabük ve Yücel İldizin ekibinin de küçümsemesi gerektiğini inanmıyorum gerçekten kaliteli oynuyorlar.

Ali Akdemir
15-10-2010, 21:58
patlamaya devam :D

Erdal Futtu
15-10-2010, 22:23
şimdi puan farkı 7 heralde. Konya'yı yenersek 4.
Haftaya derbiyi kazanır ve Bursa'yı Bursa'da yenersek en kötü 1 puana indirmek bizim için iyi olucak.

Ümit Öztek
15-10-2010, 22:25
Erdal katılıyorum sana en kötü 1 puan fark olur buda iyi olur gerçekten...neyse Ali'ninde dediği gibi patlamaya devam :)

Oğuzhan Yılmaz
15-10-2010, 23:42

Keşke büyük sürprizler yapacak deseydim ;)

Emre Diler
16-10-2010, 00:09
Allah işte o puanları sizden tek tek çıkartacak göreceksiniz Bursaspor

Berk Ulupınar
16-10-2010, 04:45
Keşke büyük sürprizler yapacak deseydim ;)

cernat sakatlanmasaydı en az karabükümün 4 golü vardı:)

Ümit Öztek
16-10-2010, 15:39
nefrete devam...:)

Miray Tazegül
16-10-2010, 17:32
Bursaspor'dan artık olsa olsa timsah derisi bavul olur :D

Ufuk Coşkun
17-10-2010, 02:21
Devamı gelecek :D

Ümit Öztek
20-10-2010, 16:16
eğlence başlıyor : )

Ferhat Adsız
20-10-2010, 17:44
Bursaspor'un gurur gecesi olacakmış :)

Ali Akdemir
20-10-2010, 18:02
Star Tv bi intro yapsaydı. Sercan mı Berbatov mu ? Rooney mi Volkan Şen mi ? Ömer Erdoğan mı Nemenja Vidic mi ? :D
hatta Ertuğrul Sağlam mı Sir Alex Ferguson mu ? :yaril:

Esra Sezgin
20-10-2010, 18:07
Manu`da Rooney yok diye seviniyo garipler sanki yerine oynıcak adam kendilerinden alt seviyede olcak :D

Ufuk Coşkun
20-10-2010, 18:22
En az 4 diyorum :p

Ümit Öztek
20-10-2010, 18:39
rooney oynuyor mu yoksa kadro dışı mı ?

Ümit Öztek
20-10-2010, 18:42
MANU'DA ROONEY (http://www.sporx.com/rooney/) VE GIGGS YOK!

İngiliz ekibinde Bursa (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)spor karşısında oynayamayacağı daha önceden kesinleşen Giggs ve Valencia (http://www.sporx.com/valencia/) forma giyemeyecek. Öte yandan Manchester United (http://www.sporx.com/manchester-united/) teknik direktörü Sir (http://www.sporx.com/sir-alex-ferguson/)Alex Ferguson (http://www.sporx.com/alex-ferguson/)'un bu karşılaşmada yedek ağırlıklı bir kadro ile mücadele etmesi bekleniyor.

Ayrıca Mancester United'ın Bursa (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)spor ile oynayacağı maçtan bir gün önce takımın yıldız futbol (http://www.sporx.com/futbol/)cusu Wayne (http://www.sporx.com/wayne-rooney/)Rooney (http://www.sporx.com/rooney/)'in takımdan ayrılacağının ortaya çıkması İngiliz ekibinde bir kaos ortamına neden oldu. Menajer Alex Ferguson (http://www.sporx.com/alex-ferguson/)'un Rooney (http://www.sporx.com/rooney/)'in takımdan ayrılmak istemesi nedeni ile oyuncusuna tepki gösterdiği ve kadro dışı bıraktığı da biliniyor.

TİMSAH İLK GOLÜN PEŞİNDE

Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi (http://www.sporx.com/futbol/sligi/)'ne katılan Bursa (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)spor şeytanın bacağını kırarak gol bulmak istiyor. Şampiyonlar Ligi (http://www.sporx.com/futbol/sligi/)'nde oynadığı ilk iki maçta gol atma başarısı gösteremeyen yeşil beyazlılar bu kez şeytanın bacağını kırmak istiyor. Üç puan hedefinin ardından ilk gol heyecanının da yaşanacağı bu karşılaşmada Bursa (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)spor puan veya puanlar almak için bütün kozlarını oynayacak.

SAAT: TSİ 21:45
STAT: Old Trafford
HAKEM: Gianluca Rocchi (http://www.sporx.com/gianluca-rocchi/)
YAYIN: Star Tv & Sporx Canlı (http://www.sporx.com/canli/) Anlatım Servisi

MUHTEMEL 11'LER

MANCHESTER UNITED (http://www.sporx.com/manchester-united/)

Van der Saar
Rafael
Vidic
Evans
Fabio
Fletcher
Carrick
Anderson (http://www.sporx.com/anderson/)
Nani
Obertan
Javier Hernandez

BURSA (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)SPOR

Ivankov (http://www.sporx.com/ivankov/)
Ali Tandoğan (http://www.sporx.com/ali-tandogan/)
Ömer Erdoğan (http://www.sporx.com/omer-erdogan/)
Stephanov
Vederson (http://www.sporx.com/vederson/)
Ergiç
Hüseyin
Volkan
Insua (http://www.sporx.com/insua/)
Ozan İpek (http://www.sporx.com/ozan-ipek/)
Sercan

kaynak sporx...

bursayı büyük hezimet bekliyor...5-1 diyorum hadi inş :)

Anıl Othan
20-10-2010, 21:04
her ne kadar renkten kaybetse de bu akşam manuluyum. fark atacak inş.

Ümit Öztek
20-10-2010, 21:51
dk 7 gol naniiiii :D:D ısınıyoruz :D 1-0

Ömer Özçetin
20-10-2010, 21:51
Nani.

Ümit Öztek
20-10-2010, 23:36
nani nin golüyle 1-0 yenildiler...

Ufuk Coşkun
21-10-2010, 00:08
Az yediler...

Emre.Özdemir
21-10-2010, 00:17
maç bursanın hakkıydııı :D:D:D

Ozan Karaer
21-10-2010, 00:27
Türkiye Şampiyonu olarak gidiyolar ama nafile.. Kaleye şutları yok,pozisyonları yok.. Düştükleri gruptaki takımlarda Bursaspor'a inat kötü durumdalar.. Buna rağmen gol atamadılar hala..:)

Ayrıca Nani kadar bencil bi oyuncu yoktur herhalde.. Ne kadar çabalarsa çabalasın,Ronaldo'nun gölgesinde kalmaktan kurtulamaz..

Ali Akdemir
21-10-2010, 00:38
kaleye gönderdikleri ilk isabetli şutta tabela 90.15'i gösteriyordu :D

Özgür Okcu
21-10-2010, 08:57
Çok güzel tam istediğim gibi ilerliyorlar.3 maçın sonunda ne gol atabildiler ne puan alabildiler.Haydi beyler son 3 maç.Böyle devam.

İlkay Şener
21-10-2010, 11:11
Yaşadıkça beter ol bursaspor!

Nur Acar
21-10-2010, 16:26
Yaşadıkça beter ol bursaspor!
Aminnnnnnn

Ömer Özçetin
22-10-2010, 15:43
Rezalet...

Ben hayatımda böyle futbol görmedim. Bursaspor gibi karaktersiz takım görmedim. Ertuğrul Sağlam maç sonunda baya mutluydu. Fark yemediği için bayram yapmış adam. Sen topunu oyna fark yersen yersin. Böyle karektersizlik görmedim. Yenilelim de fark yemiyelim...

Volkan Şen'in Evra'ya 25 kez aynı çalımı atmaya çalışıp bir keresinde geçememesi...
Ozan İpek'in adeta yerlerde sürünmesi...
Sercan'ın maç içinde yok olması...

Ümit Öztek
22-10-2010, 15:50
zaten rezil bir takımlar...

Ferhat Adsız
22-10-2010, 17:07
Sağlam : Şampiyonlar ligine alışıyoruz :)

Ümit Öztek
22-10-2010, 17:56
hemde ne alışma...tarifi yok :D

Gözde Karataş
23-10-2010, 09:17
daha bunlar güzel günleri:)

Bekir Çelikten
23-10-2010, 20:47
Takke düştü kel göründü beyler,Bursaspor kıralın çıplak olduğunu gördü ama geç oldu.geçen yıl büyükler kötü olduğu için şampiyon oldular,ama akılları durdu sarhoş oldular böyle giser zannetiler,ama kazın ayağı öyle değil büyük olmak hemen olmuyor,tırmalamak lazım.İnşaalah son maçlarını alırlar ,yabancılarını beğenmedim vastı aşamıyorlar belki hocanın istedikleri değiller bilmiyorumama svenson çok kötü nanninin pozisyonunda TEK HAMLE YAPTI VE GOL GELDİ ,,kadro olarak şampiyonlar ligine yeterli değil.

Ufuk Coşkun
24-10-2010, 14:37
Ankaragücü 1-0 onde :)

Ozan Karaer
24-10-2010, 14:52
Maç 1-1 devam ediyo ama çok ilginç bi durum var..:)

Ankaragücü 6.dakikada,Bursaspor 16.dakikada attı gollerini..Tesadüf mü yoksa,maçtan önce anlaşmışlar mı..:)

Ozan Karaer
24-10-2010, 15:03
Tebrikler Ankaragücü..Göstermelik bi gol,ardından yenilen 3 gol.. Bu kadar alenen de yapılmaz ki.. Zaten biliyoduk da,bu kadar belli etmeyin ama..:)

Kardeşliğinizin böyle devam etmesi dileklerimle (!)

Ufuk Coşkun
24-10-2010, 15:11
Ne ara 4-1 oldu bu mac ya .

Nur Acar
24-10-2010, 15:12
her geçen gün nefret artıyor

Ufuk Coşkun
24-10-2010, 15:16
5-1

Ozan Karaer
24-10-2010, 15:25
1-6 biter bu maç.. 16 Bursa..

Karşılıklı mükemmel bi kardeşlik örneği.. Devam edin,devam.. Manchester'da,Glasgow'da pozisyona giremeyen Bursa ilk yarıda 5 tane atıyo hem de geçen hafta gsye 4 tane atan Ankaragücü'ne.

İncelicekse bu maçı incelesin Federasyon..

Ali Akdemir
24-10-2010, 15:27
ilk yarı 5-1 iyi attı valla

Melih Türkeş
24-10-2010, 15:38
kesinlikle, 1-6 şeklinde biterse maç, incelenmeli !! Bursa'nın attığı gollere aldanmayın haftaya rahat geçicez inşallah bursayı. Genelde rahat yeneriz zaten onları bir geçen sene öyle olmadı :p

Ümit Öztek
26-10-2010, 12:44
bu kadar açıkda yapılmaz ki..ayıptır günahtır ya...bursa nın diğer kardeş takımlarınıda göreceğiz...

Ege Uysaler
26-10-2010, 12:59
bu haftaki bursa maçı galatasaray maçından daha önemli

Mehmet Sabırlı
26-10-2010, 15:44
bu kadar açıkda yapılmaz ki..ayıptır günahtır ya...bursa nın diğer kardeş takımlarınıda göreceğiz...
Sağolsun tüm Anadolu takımları kardeş takım Bursa için...
Nereye kadar gidecek bu merak ediyorum. Şu Kayseri'nin kazandığı puanlara saygım Bursa'nınkinden kat be kat fazla. Bu sene iyice antipatik oldu Bursa. Bu hafta bende zorlanmadan kazanacağız diyorum.

Çağrı Erdoğan
26-10-2010, 15:58
bu haftaki bursa maçı galatasaray maçından daha önemli
+1907...ben çok rahat kazanacağımızı düşünüyorum...

Burak Göktaş
26-10-2010, 17:36
bu maç 6 puanlık bir maç olacak kesin kazanmalıyız ve de kazanacağız...

Fatih Demirel
26-10-2010, 18:48
Ne olacağı belli olmayan bir maç. Hele Galatasaray maçındaki gibi gereğinden fazla ofansif çıkmaya kalkarsak ve Bursa'nın kanat akınlarının ne kadar etkili olduğunu görmezden gelirsek istenmeyen bir sonuç alabiliriz. Özellikle Gökhan Gönül ve Santos ya da Caner artık hangisi oynarsa bu iki beke defansif yardım yapmamız şart.

Ümit Öztek
27-10-2010, 11:04
"Coşkun Sabah'ın şarkılarıyla renklendirdiği baloda Bursa (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)spor Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam (http://www.sporx.com/ertugrul-saglam/), yaptığı konuşmasıyla Fenerbahçe (http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/) Başkanı Aziz Yıldırım (http://www.sporx.com/aziz-yildirim/)'a göndermede bulundu. Sağlam,gelen şampiyonlukta Ulu Önder Atatürk'ün dediği gibi 'zeki ve çevik' davranmalarının yanı sıra 'ahlaklı' bir mücedel (http://www.sporx.com/edel/)e de verdiklerini belirtti. Sezon sonu Fenerbahçe (http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/) Başkanı Aziz Yıldırım (http://www.sporx.com/aziz-yildirim/)'ın şampiyonluk yolunda "Galatasaray (http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/) ve Beşiktaş (http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/)'ta" sonra Bursa (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)spor'u hesaba katmamıştık sözlerine değinen Ertuğrul Sağlam (http://www.sporx.com/ertugrul-saglam/), "Sayın Yıldırım, bundan sonra Bursa (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)spor'un yanı sıra sanırım tüm Anadolu takımlarını da hesaba katacaktır"diye konuştu. Sağlam, aynı ritimle daha dikkatli olarak Mayıs ayı sonunda aynı coşkuyu tekrar yaşayabileceklerini ifade etti."

artık rüyanda görürsün sayın sağlam...

Ali Akdemir
27-10-2010, 13:42
Bursa şampiyonluk görüntüleriyle bu hafta Fenerbahçe'yi kızdıracakmış.

Ufuk Coşkun
27-10-2010, 17:25
Çok rahat kazanırız cümlesine hiç katılmıyorum açıkçası.

Ben şuanda ligde çok rahat kazanacağımız bir maç görmüyorum, tüm anadolu takımları bize karşı insanüstü oynuyorlar zaten. Sert oynuyorlar herşeyi yapıyorlar puan kaybettirmek için. Ayrıca bu çok rahat cümlesini 6s maçından öncede çok kullandılar sonucunda ne oldu, hiç beklemediğimiz bir futbol.

Kazanacaktır inanıyoruz,güveniyoruz takımımıza ama çokta rahat bir maç olmayacak bana kalırsa.

Kadro'yu oluştururken formsuz futbolcularımızda ısrarı artık bitirmeli Aykut hoca. Sol ve Sağ beklerimize çok iş düşecek Bursa maçında. Özellikle Gökhan konusunda Aykut hoca çözüme gitmeli. Çünkü Gökhan son haftalarda biraz durgunlaştı. Fazla da atak düşünmemeli bu maçta Gökhan. Stoch'ta oynarsa kesinlikle Caner'e yardım etmeli.

Kazanırız umarım, o maçın başında yayınlayacakları şampiyonluk görüntüleriyle avunmaya devam ederler. Karşında kardeş takım dediğiniz maçları satın aldığınız Ankaragücü gibi bir takım olmayacak Ertuğrul Sağlam...

Ümit Öztek
27-10-2010, 17:31
Kazanırız umarım, o maçın başında yayınlayacakları şampiyonluk görüntüleriyle avunmaya devam ederler. Karşında kardeş takım dediğiniz maçları satın aldığınız Ankaragücü gibi bir takım olmayacak Ertuğrul Sağlam...

+1907

Can Ayyıldız
27-10-2010, 19:52
Bursa darmadağın olacak buna inanıyorum yürekten ;)

Erdal Futtu
27-10-2010, 21:29
"Coşkun Sabah'ın şarkılarıyla renklendirdiği baloda Bursa (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)spor Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam (http://www.sporx.com/ertugrul-saglam/), yaptığı konuşmasıyla Fenerbahçe (http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/) Başkanı Aziz Yıldırım (http://www.sporx.com/aziz-yildirim/)'a göndermede bulundu. Sağlam,gelen şampiyonlukta Ulu Önder Atatürk'ün dediği gibi 'zeki ve çevik' davranmalarının yanı sıra 'ahlaklı' bir mücedel (http://www.sporx.com/edel/)e de verdiklerini belirtti. Sezon sonu Fenerbahçe (http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/) Başkanı Aziz Yıldırım (http://www.sporx.com/aziz-yildirim/)'ın şampiyonluk yolunda "Galatasaray (http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/) ve Beşiktaş (http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/)'ta" sonra Bursa (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)spor'u hesaba katmamıştık sözlerine değinen Ertuğrul Sağlam (http://www.sporx.com/ertugrul-saglam/), "Sayın Yıldırım, bundan sonra Bursa (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)spor'un yanı sıra sanırım tüm Anadolu takımlarını da hesaba katacaktır"diye konuştu. Sağlam, aynı ritimle daha dikkatli olarak Mayıs ayı sonunda aynı coşkuyu tekrar yaşayabileceklerini ifade etti."

artık rüyanda görürsün sayın sağlam...
şu adama bunu söyleme hakkını biz verdik! :kizgin:

Özgür Okcu
27-10-2010, 23:18
Bunları sağlam bi yenmek lazım.Başka türlü akılları başlarına gelmeyecek.

Ferhat Adsız
27-10-2010, 23:46
Şunların diline düştük ya :S

Ümit Öztek
28-10-2010, 14:00
Spor Toto Süper Lig 10. hafta mücadelelerinin hakemleri açıklandı. Buna göre Fenerbahçemizin deplasmanda Bursaspor ile oynayacağı mücadeleyi Cüneyt Çakır yönetecek. (http://www.antu.com/AntuHaberOku.aspx?ID=14564)

Burak Göktaş
28-10-2010, 17:03
bu haftada bize karşı sert oynayacaklarını düşünüyorum.bakalım hakem böyle bir durum olursa nasıl bir duruş sergileyecek..??

Ümit Öztek
30-10-2010, 00:07
sadece şu konuda haklarını veriyorum taraftarları bugün iyiydi...!

Emre Diler
30-10-2010, 00:12
ya bişey diyecem isterse bana herkes kızsın bu takımı kim yenerse sevinecem ben bunlardan bu kadar tiksinmişim bütün bursalı arkadaşlarım bişey oynamışlar gibi dalgalarda sinir ediyorlar artık bu görmemişlikleri

Ümit Öztek
30-10-2010, 00:16
ya bişey diyecem isterse bana herkes kızsın bu takımı kim yenerse sevinecem ben bunlardan bu kadar tiksinmişim bütün bursalı arkadaşlarım bişey oynamışlar gibi dalgalarda sinir ediyorlar artık bu görmemişlikleri

kesinlikle katılıyorum...NEFRET büyüyor...sadece ballılar...başka bişeyleri yok bunların...

Emre Diler
30-10-2010, 00:18
bir de biz salı günü şampiyonlar ligimiz var demezler mi:D:D

yenilgi ligi artık onlara:D:D

Ümit Öztek
30-10-2010, 00:23
arkadaşlar ben bide şu maçı anlatan lig tv spikerine takıldım...hani ertuğrul sağlam hafta içi açıklamalarda bulunmuştu ya...yok bursasporu herkes görecek falan gibisinden...spiker arkadaşta şunu söylüyor acaba ertuğrul hoca neden böyle bişeye ihtiyaç duydu ki...zaten herşeyi ispat etmediler mi hala etmiyorlar mı falan....lan sanki babam şampiyonlar liginde sıfır puanda ve hala GOL DAHİ ATAMAMIŞLAR...REZİL OLMUŞLAR...bu ballıları savunmayan yok sanırım...zaten tüm anadolu kulüpleri arkalarında...sanki babalarının takımı...

bu yorumumu burayada yazmak istedim : )