PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Konyaspor - Fenerbahçe SK // Spor Toto Süper Lig 8. Hafta

Ender Çevik
15-10-2010, 14:37
Konyaspor http://www.1907unifeb.org/images/fikstur/fikstur217home.jpg -http://www.1907unifeb.org/images/fikstur/fikstur217away.jpg Fenerbahçe SK
(T.D. Ziya Doğan) - (T.D. Aykut Kocaman)

Stad: Konya Atatürk Stadı
Tarih: 18 Ekim 2010 | Pazartesi
Saat: 20:00
Hakemler:
http://www.tff.org/App_Themes/TFF_Default/Images/design/iconHakem.gif ABDULLAH YILMAZ(Hakem) (http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=72&hakemId=19585)
http://www.tff.org/App_Themes/TFF_Default/Images/design/iconHakem.gif GÖKHAN MEMİŞOĞLU(1. Yardımcı Hakem) (http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=72&hakemId=18850)
http://www.tff.org/App_Themes/TFF_Default/Images/design/iconHakem.gif SERHAN MALKOÇ(2. Yardımcı Hakem) (http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=72&hakemId=18848)
http://www.tff.org/App_Themes/TFF_Default/Images/design/iconHakem.gif MÜRVET SEZER(Dördüncü Hakem) (http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=72&hakemId=18330)

• Sakat ve Cezalı Oyuncular:

Konyaspor:

Sakat: Murat Tosun

Cezalı: -

Fenerbahçe SK:

Sakat: Issiar Dia, Hasan Erbey, Daniel Güiza, Selçuk Şahin, Berk Elitez, Gökhan Ünal, Mamadou Niang, Semih Şentürk

Cezalı: -

Not: Sakat Futbolcuların son durumları ilerleyen günlerde netlik kazanacaktır.

http://www.1907unifeb.org/Futbol_Maclari/konyapd.png

• Aralarındaki Son Mücadeleleri (Son 5 sezon):

http://www.1907unifeb.org/Futbol_Maclari/konyasonuc.png

• Form Durumları (O: Beraberlik, +: Galibiyet, -: Mağlubiyet) :
Konyaspor : O O - O -
Fenerbahçe: + - O + +

Mehmet Sabırlı
15-10-2010, 23:40
Son 10 maçta tek yenilgi. Oda şampiyonluk kutlamaları nedeniyle alınmış bir mağlubiyet. Bu seri devam eder diye düşünüyorum. İstanbul dışındaki ilk galibiyet için tüm koşullar uygun:)

Ferhat Adsız
16-10-2010, 14:10
Dia nasıl sakat ?

Fuat Rıhtım
16-10-2010, 16:15
Dia nasıl sakat ?

Milli Takım'dan grip olarak döndü.

Aragones sezonunda da Gökhan Gönül bir dönem çok çok ağır bir grip geçirmesine karşın antreman ve maç kaçırmamıştı.

Mevlüt Çiller
16-10-2010, 20:43
takımdaki tüm forvetler sakat ise kim oynayacak forvetimizde yahuu :S bana kalırsa niang da dia da konyada sahada olucak..

Başak Saraç
16-10-2010, 20:46
6s maçı öncesi riske atmaya değer mi, tartışılır bence..

Gökhan Yalçınkaya
16-10-2010, 20:52
takımdaki tüm forvetler sakat ise kim oynayacak forvetimizde yahuu :S bana kalırsa niang da dia da konyada sahada olucak..
Kazım'la baslıcaz bence..

Eray Şen
16-10-2010, 21:10
Çok net Kazım. Fenerbahçe tv'deki konuşması onu gösteriyor bence..

Fırat Karabulut
16-10-2010, 21:33
fark atacağız

Veysel Sarı
16-10-2010, 23:17
beşiktaş da puan kaybedince maç daha bi değerli oldu bizim için, 3 puan çok önemli

Ozan Karaer
16-10-2010, 23:23
Maçı kazanmaktan başka çaremiz yok,forvet bölgesinde eksikler ve Alex olmamasına rağmen.. Öyle ya da böyle kazanmalıyız ki,bu hafta rakiplerin kaybettikleri puanlar açısından değerli olsun.. Haftaya da kazanacağımızı düşünürsek,güzel bir galibiyet ilaç gibi gelir..

Hurşit Mursaloğlu
17-10-2010, 00:35
Beşiktaşın ve Bursanın puan kaybettiği bir haftada haftaya Galatasarayı yeneceğimizi düşünürsek bizim için işte kilit bir maç diyebilirim

Emre Diler
17-10-2010, 01:00
Beşiktaşın ve Bursanın puan kaybettiği bir haftada haftaya Galatasarayı yeneceğimizi düşünürsek bizim için işte kilit bir maç diyebilirim

kesinlikle öyle aykut hocanın ve futbolcuların bence bu maça ayrı bir motivasyonla çıkmaları lazım konyayı yenersek gerçekten herşey daha güzel olacak ama Niang ve Alexin eksiklikleri takımı çok etkilemez inşallah

Hurşit Mursaloğlu
17-10-2010, 01:35
kesinlikle öyle aykut hocanın ve futbolcuların bence bu maça ayrı bir motivasyonla çıkmaları lazım konyayı yenersek gerçekten herşey daha güzel olacak ama Niang ve Alexin eksiklikleri takımı çok etkilemez inşallah

Aykut hoca Niang'ın oynucağını söylemiti sanırım ya Alex ise yeri dolar stoch ilk onbirde başlar yani çözüm bulunur yine eskisi gibi hissetmeyiz bence yokluğunu

Nur Acar
17-10-2010, 02:06
Aykut hoca Niang'ın oynucağını söylemiti sanırım ya Alex ise yeri dolar stoch ilk onbirde başlar yani çözüm bulunur yine eskisi gibi hissetmeyiz bence yokluğunu
O söylediğin kadar kolay olmaz bence alexle ve alexsiz fenerbahçenin durumu da ortada hele ki alexin moral motivasyonu ve formu iyi durumdayken yokluğu kesin aranır stocun durumuda belli zor maç olacak bu kadar sakat varken alex ve niangsız ben korkuyorum açıkçası umarım sonuç yüzümüzü güldürür çünkü bu çok önemli...

Hurşit Mursaloğlu
17-10-2010, 02:12
O söylediğin kadar kolay olmaz bence alexle ve alexsiz fenerbahçenin durumu da ortada hele ki alexin moral motivasyonu ve formu iyi durumdayken yokluğu kesin aranır stocun durumuda belli zor maç olacak bu kadar sakat varken alex ve niangsız ben korkuyorum açıkçası umarım sonuç yüzümüzü güldürür çünkü bu çok önemli...

Vala Alex'in ne kadar önemli ve lider bir oyuncu olduğunu biliyoruz ancak koskoca Fenerbahçenin bence artık bundan kurtulması lazım Alex'siz olmaz ne demek tamam çok önemli eksik olabilir ama illaki onun alternatifi olması lazım avrupa takımlarında'da sistem böyledir.Yani Alex seneye olmasada sonraki sene takımdan ayrılıcak sonra ne olucak o zaman küme düşeriz :) böyle bir olayı ben kabullenemiyorum sonuçta çok önemli bir eksik ama olmazsa olmaz değil :)

Nur Acar
17-10-2010, 02:22
Vala Alex'in ne kadar önemli ve lider bir oyuncu olduğunu biliyoruz ancak koskoca Fenerbahçenin bence artık bundan kurtulması lazım Alex'siz olmaz ne demek tamam çok önemli eksik olabilir ama illaki onun alternatifi olması lazım avrupa takımlarında'da sistem böyledir.Yani Alex seneye olmasada sonraki sene takımdan ayrılıcak sonra ne olucak o zaman küme düşeriz :) böyle bir olayı ben kabullenemiyorum sonuçta çok önemli bir eksik ama olmazsa olmaz değil :)
şu an için olmazsa olmaz ama yerine biri bulunursa tabiki alexde gidecek günün birinde ama yeri nasıl dolar orasını bilmem ama pazartesi hem niangın hem alexin aynı anda olmaması büyük sorun diğer takımlarda hep böyle çuvalladı yıldızlar olmayınca takımlar çöküyo ama inşallah bizim için böyle olmaz aykut hoca güzel bir takım kurar...

Hurşit Mursaloğlu
17-10-2010, 02:34
şu an için olmazsa olmaz ama yerine biri bulunursa tabiki alexde gidecek günün birinde ama yeri nasıl dolar orasını bilmem ama pazartesi hem niangın hem alexin aynı anda olmaması büyük sorun diğer takımlarda hep böyle çuvalladı yıldızlar olmayınca takımlar çöküyo ama inşallah bizim için böyle olmaz aykut hoca güzel bir takım kurar...

Alex yoksa özer var o olmazsa emre var o olmazsa stoch var o olmazsa dia var olmadı mehmet topuzu oynat yani illaki birisi oynucak onun yerinde yani belki Alex kadar faydası olmasada formda oldukları zaman alex'i aratmıcak oyuncularımız var.Bence herşey 1 oyuncuya bağlı değil

Ufuk Coşkun
17-10-2010, 03:10
Mutlak galibiyet !

Baran Kutlu
17-10-2010, 04:01
Alex'in olmadığı maçlarda ki özellikle deplasmanlarda sıkıntı yaşıyoruz.buna birde formda niang'ın sakatlıgı da eklendi,inşallah gol yollarında sıkıntı yaşamayız.
Aykut hoca umarım haftaya oynanacak 6s macından önce bu maçın önemini futbolculara iyi aşılmıştır,yoksa işimiz zor.
galibiyet serisinin bozulmaması dileğiyle..

Gökhan Yalçınkaya
17-10-2010, 13:24
Alex yoksa özer var o olmazsa emre var o olmazsa stoch var o olmazsa dia var olmadı mehmet topuzu oynat yani illaki birisi oynucak onun yerinde yani belki Alex kadar faydası olmasada formda oldukları zaman alex'i aratmıcak oyuncularımız var.Bence herşey 1 oyuncuya bağlı değil
illa Alex'in yerine birini koymaya da gerek yok. 3lü ortasaha yapıp stoch solda sagda özer ilerde kazımla da iş yapar bu takım.

Ege Uysaler
17-10-2010, 13:27
bursa ve bjk'nin puan kaybettiği haftada 3 puan almak lazım

Nur Acar
17-10-2010, 15:22
kadro belli olmuş niang kadroda alex yok

Burak Babacan
17-10-2010, 15:26
Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Mert Günok, Gökhan Gönül, Fabio Bilica, Joseph Yobo, Diego Lugano, Andre Santos,Caner Erkin, Bekir İrtegün, Issiar Dia, Mehmet Topuz, Emre Belözoğlu, Gökay İravul, Özer Hurmacı, Miroslav Stoch, Semih Şentürk, Mamadou Niang, Kazım Kazım.

Emre Diler
17-10-2010, 21:06
Bu hafta kayseri dışında kendi evinde kazanan yok antep tarafsız sahadaydı.Bu bir alamet mi acaba hadi inşallah Gsın puan kaybetmesinden sonra Konyada alınacak 3 puan gerçekten şart oldu

Esra Sezgin
17-10-2010, 21:11
Niang bu maçta çok zorlanmamalı bence önümüzdeki hafta lazım bize

Harun Macit
17-10-2010, 21:45
Niang bu maçta çok zorlanmamalı bence önümüzdeki hafta lazım bize

bence kazım rahatlıkla forvette oynayabilir.

Nur Acar
17-10-2010, 22:16
kesinlikle oynatılmamalı galatasaray bu kadar sarsılmışken niangı gerçek fenerli yapmak için hiç bir engel kalmaz ankaragücüne teşekkürmü etmeli ne gsyi bu kadar karıştırdığı için derbi öncesi ümit özat gene kıyak yaptı bize istemeyerek

Abdurrahman Aksakal
17-10-2010, 22:27
eğer niang oynayacaksa

------------Volkan-------------
G.Gönül--Lugano--Yobo--Santos
Dia----M.Topuz---Emre---Stoch
---------Kazım----Niang--------

gerçekten çok etkili bir takım olur. kazım kendisini toparlarsa inanıyorum ki çok iyi bir santrfor olabilir. geçen sene 6s maçının ilk yarısında servetle g.zanı nasıl harcadığını herkes hatırlıyodur. haydi bakalım Fenerbahçe bu güzel haftaya seninle başlayalım..

Özgür Okcu
18-10-2010, 01:08
eğer niang oynayacaksa

------------Volkan-------------
G.Gönül--Lugano--Yobo--Santos
Dia----M.Topuz---Emre---Stoch
---------Kazım----Niang--------

gerçekten çok etkili bir takım olur. kazım kendisini toparlarsa inanıyorum ki çok iyi bir santrfor olabilir. geçen sene 6s maçının ilk yarısında servetle g.zanı nasıl harcadığını herkes hatırlıyodur. haydi bakalım Fenerbahçe bu güzel haftaya seninle başlayalım..

Keşke hep bu kadroyla oynasak.

Tuğba Tülü
18-10-2010, 01:13
Trabzon dışındaki rakipler puan kaybetmişken Konyada kazanacağımız taktirde anlamlı bir 3 puan daha olacak ,genel olarak derbiden önceki ve sonraki maçlar derbiden etkilenir ,derbiden önceki maçlarda akıllar derbidedir kadro ona göre kurulur ,derbiden sonra kazansan da kaybetsen de diğer haftayı etkiler

Kerem Ganiç
18-10-2010, 01:37
Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Mert Günok, Gökhan Gönül, Fabio Bilica, Joseph Yobo, Diego Lugano, Andre Santos,Caner Erkin, Bekir İrtegün, Issiar Dia, Mehmet Topuz, Emre Belözoğlu, Gökay İravul, Özer Hurmacı, Miroslav Stoch, Semih Şentürk, Mamadou Niang, Kazım Kazım.

18 kişilik kadroya 2 stoper almak ne kadar anlamsızsa, 4 stoper almak da o kadar anlamsız geliyor bana. Bilica'nın yerine Cristian kadroda olabilirdi... Mehmet kenara gelecek olursa, O'nun yerini Gökay alacak gibi gözüküyor ama o fizikle savunmanın önünde verimli olabileceğini düşünmüyorum.

Ön tarafta Niang'ı oynatıp risk almaya gerek yok, bence. Kazım, üstlendiği rolün önemini kavrayabilirse çok etkili olacaktır. Kimse "Neden Alex oynamadı?" eleştirisini yapamayacakken 4-3-3'ü de denemeli, Aykut Kocaman.

Son olarak, yabancı kontenjanı yeterli olsa da sol bekte Caner'in başlaması gerektiğini düşünüyorum. Önümüzdeki hafta yabancı sayısı konusunda bu kadar rahat olmamız zor; Aykut Kocaman, Galatasaray maçı için Santos'u Stoch'a tercih etmeyi düşünmüyorsa Caner'i önümüzdeki hafta oynayacağımız önemli maça hazırlamalı.

---

Volkan Demirel
Moreno Lugano
Joseph Yobo
Emre Belözoğlu
Kazım Kazım
Miroslav Stoch
Özer Hurmacı
Mehmet Topuz
Gökhan Gönül
Caner Erkin
Issiar Dia

Serhat Yılmaz
18-10-2010, 01:45
11 puanlık maç , bu fırsatı kaçırmayız inş.

Ozan Ercan
18-10-2010, 09:30
Bursa berabere..
Beşiktaş mağlup..
Galatasaray mağlup..
Maç deplasmanda..
Rakip 15 gündür bize bileniyor..
Kafalar derbide..

Kısacası puan kaybı için her türlü ortam hazırlanmış durumda. Umarım 3 puanı cebe koyup derbiye rahat çıkarız..

Ömer Özçetin
18-10-2010, 14:52
Ben konya'ya 4 atamadığımız bir maç hatırlamıyorum. Ama böyle 4 atarız dediğimde de genelde maç alt biter. Konya:0 Fenerbahçe:1 Gol: Mehmet Topuz:)

Ferhat Adsız
18-10-2010, 17:27
Bursa berabere..
Beşiktaş mağlup..
Galatasaray mağlup..
Maç deplasmanda..
Rakip 15 gündür bize bileniyor..
Kafalar derbide..

Kısacası puan kaybı için her türlü ortam hazırlanmış durumda. Umarım 3 puanı cebe koyup derbiye rahat çıkarız..
+ 1907 Şimdi iş Aykut hocaya düşüyor

Can Ayyıldız
18-10-2010, 18:14
Stoch ile Dia muhtemelen ilk defa beraber oynayacaklar umarım tek forvet olarak da Kazım oynar :)

Tabii ki bu dediğim Niang'ın sakat olma durumundan kaynaklanıyor :)

Nur Acar
18-10-2010, 18:49
dia stoch alex yerine özer niang önde sevinsem mi üzülsem mi bilemedim

Samet Özbaş
18-10-2010, 19:07
İlk 11'imiz:

Volkan, Gökhan Gönül, Lugano, Yobo, Caner, Dia, Mehmet Topuz, Emre, Stoch, Özer, Niang.

Arif Şahin
18-10-2010, 20:50
Ziya Doğan takımlarının çirkefliğine bir kez daha tanık olduğumuz karşılaşma. Bizimkiler yerden kalkamadı. Özer'in sakatlandığı pozisyonda sarı kart çıkmadı.

Buğra Aykan
18-10-2010, 20:58
Özellikle Dia yerden kalkamıyor.

Ozan Özuğur
18-10-2010, 21:00
Keşke hep bu kadroyla oynasak.
nerdeeee :)

Arif Şahin
18-10-2010, 21:01
Özer'de kırık varmış. tarak kemiği.

Alparslan Öztek
18-10-2010, 21:56
haber salmış cinconlular 4-1 yana :) kaçın fener geliyor diye :):)

Serhat.Yaşasın
18-10-2010, 22:27
Bu Ziya Doğan hangi takımın başına gecerse gecsin FENERBAHCE maclarında bizim oyunculardan en az bir tane sakatlık veriyoruz. sanki oyuncularına özellikle tembihlemiş gibi rakibi sakatlamaya oynayın demiş gibi.Hakem efendide bu sertliklere göz yumunca Özerden başka oyuncularda sakatlanabilirdi.

Emre Diler
18-10-2010, 22:29
Bugün iyi bir futbol oynadık ve güzel bir galibiyet aldık ama ben başka birşeyden bahsetmek istiyorum:Şu Ziya Doğan çirkefine ve onun çirkef takımınlarına kim dur diyecek artık yeter arkadaş ya.Dün Trabzon,Diyarbakır bugün Konya yarın bilmem ne spor.Özerin ayağı kırıldı,Emreyle Dia yerden kalkamıyor.O Litvanyalı golcüleri ilk yarı kırmızı kart görecek iki hareket yaptı adam hala sahada.Ortada da güya bir hakem var eline de bir düdük vermişler işine gelince çalıyor.Cebindeki kartları oyun kart zannediyor.Bu federasyo gerçekten fazla olmaya başladı.:kizgin::kizgin:

"Kullanıcı bu mesajından dolayı ceza almıştır."

Serhat.Yaşasın
18-10-2010, 22:34
Bugün iyi bir futbol oynadık ve güzel bir galibiyet aldık ama ben başka birşeyden bahsetmek istiyorum:Şu Ziya Doğan çirkefine ve onun çirkef takımınlarına kim dur diyecek artık yeter arkadaş ya.Dün Trabzon,Diyarbakır bugün Konya yarın bilmem ne spor.Özerin ayağı kırıldı,Emreyle Dia yerden kalkamıyor.O Litvanyalı golcüleri ilk yarı kırmızı kart görecek iki hareket yaptı adam hala sahada.Ortada da güya bir hakem var eline de bir düdük vermişler işine gelince çalıyor.Cebindeki kartları oyun kart zannediyor.Bu federasyo gerçekten fazla olmaya başladı.:kizgin::kizgin:
Kesinlikle haklısın.Canerin yapmış olduğu faule (!) kart gösteren bir hakem bu litvanyalıyı nasıl oyunda tuttu anlam vermek mümkün değil.Aynı hareketleri bizim oyunuculardan biri yapsa ne olurdu diye düşünmemek elde değil

Hurşit Mursaloğlu
18-10-2010, 23:12
Alexsiz bir Fenerbahçe ile Alexli bir Fenerbahçe arasında çok fark yoktu işte takım olmak demek bu demek

Ümit Öztek
18-10-2010, 23:14
bana en az 2 penaltıyı çalmadı gibi geldi bu hakem!

Hurşit Mursaloğlu
18-10-2010, 23:17
bana en az 2 penaltıyı çalmadı gibi geldi bu hakem!

Banada öyle geldi ama biz böyle oynadıkça hakemde engelleyemez

Fatih Demirel
18-10-2010, 23:51
En çok hoşuma giden her an gol atabilme ihtimalimiz olması. Eskiden Guiza'nın ayağına bakıyorduk (Hoş bakıyorduk da göremiyorduk)
Ama şimdi her an Dia-Stoch-Niang bir şeyler yapacak gibi. Bu da izlerken taraftara güven veriyor. Ha attık ha atacağız diye izliyorum maçları.

Ali Akdemir
19-10-2010, 00:03
http://www.htspor.com/konyaspor/haber/562628-aykut-kocaman-sark-kurnazi-

senin futbolcuların ne yapıyor Ziya Doğan ?

Esra Sezgin
19-10-2010, 00:11
kasaplar iş başındaydı yine özer sakatlıktan yeni çıktığı anda yine kaç ay yok kimbilirr...haftaya süper bi maç bekliyorumm

Esra Sezgin
19-10-2010, 00:33

Sıfatında hayır yok zaten sen kimsin Aykut Kocaman`ı eleştirmek kim..:kizgin:

Abdurrahman Aksakal
19-10-2010, 00:53
En çok hoşuma giden her an gol atabilme ihtimalimiz olması. Eskiden Guiza'nın ayağına bakıyorduk (Hoş bakıyorduk da göremiyorduk)
Ama şimdi her an Dia-Stoch-Niang bir şeyler yapacak gibi. Bu da izlerken taraftara güven veriyor. Ha attık ha atacağız diye izliyorum maçları.

+1907
kesinlikle aynı fikirdeyim gol yesekte her an atacağız gibi bir izlenim veriyor ki bu da bizi oldukça tatmin ediyor:rolleyes:

Gözde Karataş
19-10-2010, 09:22

ip atlıyor :)

Ferhat Adsız
19-10-2010, 10:20

Alırsın takımları kümeye oynarsın senin işin bu !

Eyüp Toktaş
19-10-2010, 23:07
sene basinda alinan kötü sonuclar sonrasinda AZ KALSIN YINE HOCAMIZI YEDIRECEKTIK

Ama sabirin sonunda ( daha tam istenilen düzeyde degiliz ) belirli bir seviyeye geldik

Aykut Hoca canimizdir , kanimizdir, evladimizdir.

Her hafta mac skoruna göre yapmaktansa YAPILANLARI GÖREREK KONUSULSA TAKIMADA CAMIAYADA OLUMLU YANSIR BU POZITIFLIK

Yapilan transferlerin ne kadar yerinde oldugu zaman gectikce herkes görüyor

Sadece kosan futbolcuyla bu isler yürümez diyenler simdide baska telden caliyorlar

Son 5-6 senedir ILK DEFA GÜZEL TRANSFLER YAPILDI

Emekliligini gecirmeye gelenler degil GERCEKTEN FUTBOLA AC , FUTBOL ASKI ICIN OYNAYANLAR ALINDI

INSALLAH AYKUT HOCA ILE DAHA UZUN SENELER CALISIRIZ

Aykut Hoca'da bizim Fergusonumuz , Guardiolamiz olacak .......

Gercek FB ruhunu tasiyanlarin göreve gelmesi ,FB'mizin adinida saninida daha yüceltecektir

Ömer Özçetin
20-10-2010, 02:58
Hakem 4 penaltı vermedi

Pozisyonlara gelince: 5’inci dakikada Konya ceza alanı içerisinde Dia’nın ayağının üstüne rakip oyuncu bastı. Net bir faul ve penaltı olması gereken bir pozisyon. Yine 18’inci dakikada Konya ceza alanına topla giren Dia’ya Basem Abbas, hem ayağını tehlikeli bir şekilde kaldırdı, hem de yüzüne ayağıyla sert bir darbesi oldu. Bu pozisyon da net penaltıydı. Ancak hakem endirekt vuruş verdi. 36’ncı dakikada Gökhan Gönül, Konyaspor ceza alanında taç atışını Dia’ya doğru kullandı. Geriden gelen Basem Abbas yine dikkatsizce ve topla ilgisi olmadan doğrudan Dia’ya yaptığı hareket net faul ve penaltıydı. En son 90+2’de topla gitmek isteyen Semih’e Konyasporlu oyuncunun Semih’i tutması da penaltıydı. Hakemin verdiği en doğru karar 7’nci dakikada Yobo’nun doğal konumdaki ellerine çarpan topta vermiş olduğu devam kararıydı.

Serdar Tatlı

Tuğba Tülü
22-10-2010, 00:23
Serdar tatlı penaltı pozisyonlarını 2 yle çarpmış ama şu bir gerçek konyasporlu futbolcular maç kazanmaya değil de futbolcu sakatlamaya endeksliydi ,yaptıkları faullerle ne kadar sakatlarsak o kadar kar mantığıyla oynadılar ,sadece özerle kaldığımıza dua edelim