PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kurumsal Fenerbahçe'nin Kurumsal Taraftarı..

Mehmet.Aksoy
15-11-2010, 18:39
Herşey bi pazar günü Montepaschi Siena maçının satışa çıkmasını öğrenmemle başladı.. Şeytan dürtükledi biraz ve dedim arkadaşa hadi kalk gidiyoruz biletix'e diye.. Tabi öncesinde baktık nerden alsak biletimizi hangi tribün olsa .. Dedik en ucuza en güzel yer olsun (Mühendis mantığı).. 319 nolu bloğu gayet beğendik 2. katın en alt tarafıydı.. Neyse gittik aldık 5 liradan 4 tane bilet..

O hafta içi Barcelona destanı yazıldı Katalonya'da.. Bizde daha bi şevk oluştu maç için, tabi tek bizde de değil tüm Fenerbahçe taraftarında..

Maç günü geldi çattı güzelce giyindik sarı-laciyi ama bu sefer "Saracoğlu Yokuşlarında" değil de, "Sinan Erdem Otobanında"

Erkenden girdik salonumuza neyse aradık koldtuğumuzu bulduk yerimizi. O an takdir etmiştim kendimi en ucuza en güzel yere konduk diye.. Biletime bi baktım Kapı:5 Blok:319 Sıra:1 Koltuk:11 ama bu 11 numaralı koltukta bi başkası oturuyor.. Saracoğlu gibi zannettik tabi orayı bişi demedik.. Sonra arkadaş sormuş meraktan benim haberim yok.. Aldığımız cevapsa içler acısıydı "Burası Benim Kombineli Yerim"

O an şok oldu ve başımdan aşağı kaynar sular döküldü diyebilirim.. Neyse dedik sorun çıkmasın yerimde kaldım, derken 5 dakka sonra 60 yaşlarında bir amca geldi.. Uzaktan ton ton görünümlü ama içince bi canavar varmış meğersem..

Birden bağırmaya başladı "Orası Benim yerim, o kadar para verdim kombine aldım!" Adamın iddaa ettiği yer de arkadaşımın koltuğu.. Yani para verip de ona aldığımız koltuk numarasıyla aynı kombine kartında yazanlar.. Kaç defa karşılaşttırdık ama tek fark birisi bilet diğeri kombine kartı..

Gittim Blok başındaki güvenlik görevlisine "Ben bişi yapamam yetkim yok".. E ve kardeşim yetkin yoksa ne diye dikilirsin orda Nemrut gibi.. Neyse gittim amirini buldum, o da kendi amirini çağırdı.. Aldı bizim biletleri ve onların kombine kartlarını gitti stad müdürüne.. Beni de götürmüyor müdür beyin yanına biliyor götürse sorun çıkarcam.. Çünkü artık iş inada bindi.. Kalmışım taa Gebze'den gelmişim..

Neyse bekliyoruz adamı ayakta, maç başladı benim gözüm 319 ve 318 nolu bloklarda.. İnanın bizim gibi kaç insan geldi ama kombinelilerle karşılaştı ve her seferinde de bileti olanlar tıpış tıpış taa üst katlara yollandı..

Ve sonunda beyefendi geldi yanımıza, çok çok özür diledi ve bizleri başka bir tribüne yönelndirdi.. Çatının bitişiğindeki koltuklara.. Greer'ı maçın sonlarında farkedebildim..

İşin peşini bırakmayacağımı söyledim amir beye.. Beklemediğim bi destek de aldım adam kombine kartlarının fotoğrafını çektirdi, mahkemeye kadar gitmem yönünde telkinlerde de bulundu.. Hoş zaten o demese de ben yapacağım bunları :)

İşin aslı da sonradan anlaşıldı.. Meğersem Bizim Kurumsa Fenerbahçemiz biz biletlerimizi aldıktan sonra o koltukları başkasına kombine olarak satmış.. Buyur burdan yak.. Şimdi onlar kurumsal ya, ben de kurumsalım artık.. Kurumsal Fenerbahçe'nin Kurumsal Taraftarıyım.. Tüm kurumlarda da hakkımı arayacağım..

Artık çok oluyorlar gerçekten.. Her dakikası zarar..

Ömer Özçetin
15-11-2010, 18:50
Yazıklar olsun.

Ümit Öztek
16-11-2010, 17:43
Kesinlikle bu işin peşini bırakma Mehmet...Bu duyarlılığından dolayıda sana ayrıca teşekkür ediyorum...Bu durumun sorumlusu kimse de yazıklar olsun !!! ayıptır günahtır !!!

Mehmet.Aksoy
20-11-2010, 17:51
İlk iş olarak tüketici haklarına gideceğim.. daha sonra mahkemelere kadar yolu var.. Benim gibi durumda olanlar varsa bana yardımcı olsunlar lütfen.. Ses çıkarmıyoruz diye üstümüze çıktılar resmen..

Erdal Futtu
21-11-2010, 10:10
Tüketici haklarına elindeki fotoğraflarla gittiğinde gerisini onlar hallediyor zaten..