Orijinalini görmek için tıklayınız : Mehmet Ali Aydınlar
Fırat Yıldız
28-12-2010, 20:51
Mehmet Ali Aydınlar
1956 Arapgir doğumlu olan Mehmet Ali Aydınlar,
Eğitimini İ.İ.T.İ.A İşletme Yüksek Okulunda tamamlamış olup, 1981
yılında Mali Müşavir olarak iş hayatına başladı. 1993 yılında Acıbadem
Hastanesi ile sağlık sektörüne girdi.
Halen Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı’dır. 2002 yılında,
Dumlupınar Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsünden, Fahri Doktora (
Yönetim Organizasyonu) unvanı aldı.
1998 yılında Türkiye Genç İşadamları Yarışması’nda “Yönetimde
Mükemmeliyet Ödülü”ne, Ekonomist Dergisi tarafından da 2006 yılı
“Yılın Girişimcisi” ödülüne layık görüldü. Mehmet Ali Aydınlar, Referans
Gazetesi’nin düzenlediği “Hızlı Balık Yarışması”nda 2006 yılında
“Türkiye’nin En Hızlı Balığı” olarak ödüllendirilerek aynı yıl İstanbul
Üniversitesi İşletme Fakültesi ve Dünya Gazetesi tarafından “2006
Yılının İşletmecisi” ödülüne de layık görüldü. 2007 yılında da Sağlık
Gönüllüleri Derneği tarafından Sağlıkta Sosyal Sorumluluk Ödülleri–2007
kapsamında, “Sağlığa En Fazla Gönüllü Katkıda Bulunan Kişi”
olarak ödüllendirildi.
Dört kez Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliğini kazanıp, 5 yıl
yöneticilik yaptı. 2 dönem Sağlık Kuruluşları Dernek Başkanlığı yapan
Mehmet Ali Aydınlar, OHSAD (Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları
Derneği) Yönetim Kurulu üyesi olmasının yanı sıra TÜSİAD (Türk
Sanayiciler ve İşadamları Derneği), TÜGİAD (Türkiye Genç İşadamları
Derneği), Fenerbahçe Spor Kulübü, 1907 Fenerbahçe Derneği, 1907
Fenerbahçe Vakfı, İstanbul Ticaret Odası, Haydarpaşa Lisesi Mezunlar
Derneği ve Haydarpaşa Lisesi Eğitim Vakfı’na da üyedir.
bilmiyorum aranızda benim gibi düşünen var mı ama ben M.Ali Aydınların fenerbahceye yakısacak bir baskan olabilecegini düşünüyorum.gerek kişiligi gerekse de profosyonelligi olsun voleybolu emin ellere bırakarak yakaladıgı basarıyla bence kuvvetli bir potansiyele sahip oldugunu göstermiştir...
ayrıca kendisi bir bir mali müşavir olarak aziz yıldırımın fenerbahceye inkar edilemeyecek olan tek katkısını yani artan ekonomik potansiyelini en güzel şekilde kullanacaktır diye düşünüyorum.
bunun yanında gercekten tam bir istanbul beyefendisi olması ve insanlara olan yaklasımı olsun benim bekledigim fenerbahce etigini tekrardan herkese gösterecek taraflı tarafsız herkesin gözünde fenerbahceyi bir kez daha sınıf atlatacak bir yapıdadır.cubuklunun ruhunu en iyi şekilde tasıyabileceginden asla süphem yoktur.kendisiyle tanısma sansım da olmustur.umarım fenerbahcenin kaderinde var olan bir isimdir..
Alican Gülberk
30-12-2010, 21:26
sadece Ali Koç ve M.Ali Aydınların aday olduğu bi kongre Fenerbahçeye çok şey kazandırır
Cem Demirtaş
30-12-2010, 22:12
sadece Ali Koç ve M.Ali Aydınların aday olduğu bi kongre Fenerbahçeye çok şey kazandırır
Bence birlikte oldukları bir yönetim herşeyden daha çok kazandırır.
Tuğba Tülü
30-12-2010, 23:37
Voleybol takımımızın dünya şampiyonluğundaki en büyük pay şüphesiz mehmet ali aydınların ,geleceğin başkan adayı olarak da aziz yıldırımın istediği iki isimden biri ,yöneticiliği de çok iyi biliyor şahsen Ali Koçla beraber benim de başkan olarak en çok istediğim isim ..
Eray Şen
31-12-2010, 20:38
Herkes istiyor ama "başarı" konusunda olaya yanlış baktığımızı düşünüyorum. Basketbol ve voleybolda paranız olduğu anda başarılı olma ihtimaliniz çok yüksektir arkadaşlar. Eğer Aydınlar geldiğinde hayal alemlerine dalar da sportif başarı beklersek hayal kırıklığı yaşayabiliriz. Bunu söyleme sebebim Aydınlar'a hep voleyboldaki başarının referans gösterilmesi..
Cem Demirtaş
31-12-2010, 21:28
Herkes istiyor ama "başarı" konusunda olaya yanlış baktığımızı düşünüyorum. Basketbol ve voleybolda paranız olduğu anda başarılı olma ihtimaliniz çok yüksektir arkadaşlar. Eğer Aydınlar geldiğinde hayal alemlerine dalar da sportif başarı beklersek hayal kırıklığı yaşayabiliriz. Bunu söyleme sebebim Aydınlar'a hep voleyboldaki başarının referans gösterilmesi..
Bence hiç tıptan anlamayan bi adamın öyle hastanelerin başında olması da büyük yöneticilik örneğidir.
Emre Akbaş
03-01-2011, 00:33
beyaz saçlı siyah bıyıklı olduğu için kaybediyor
bkz:haluk ulusoy
Fırat Yıldız
03-01-2011, 00:37
beyaz saçlı siyah bıyıklı olduğu için kaybediyor
bkz:haluk ulusoy
uyumlu olanları da gördük=)
Burak Ünver
03-01-2011, 17:22
abi adam kocaman acıbadem hastanalerinin sahibi. Yani adam şirket yönetiminden anlıyo. E buda FENERBAHÇE'yi iyi yöneticeğinin bir göstergesidir. Ayrıca daha başkan olmadan amatör sporlara yaptığı katkıyı, düşünün başkan olduğunda nasıl sağlıyacak. Yani kısacası Mehmet Ali Aydınlar FENERBAHÇEMİZE çok büyük katkı ve katkılar sağlayacaktır.
Alp Hacıoğlu
05-01-2011, 11:59
http://im.htspor.com/2011/01/05/588264_detay.jpg?1294221608
Yıldırım’ın, Aydınlar’a yakınlığı ile bilinen yüzme şubesinin kurucusu Dr.Emin Baş’a, “Amigolara bedava bilet dağıtıyorsunuz. Onlar da ‘Aydınlar başkan’ diye bağırıyor. Bir daha bunu yaparsanız hepinizi yakarım” sözleri iplerin kopmasına neden oldu
Aslında her şey çok güzel başlamıştı... Mehmet Ali Aydınlar’ın kadın voleybolunu canlandırması bunun da ötesinde Avrupa’da finale çıkarması Fenerbahçe’de büyük mutluluk yaşatırken camiayı da ayağa kaldırmıştı. Böylesine güzel görüntülerin ardından camiada Mehmet Ali Aydınlar’ın adının “Başkan adayı” olarak anılmaya başlaması işleri bir anda tersine çevirdi.
Özellikle futbolda yaşanan hüsranlar ve yönetimin yaptığı akıl almaz yanlışlar nedeniyle Aydınlar’ın ismi çok daha yüksek sesle ve sıkça telaffuz edilmeye başladı. Sonuçta da Aziz Yıldırım ile Mehmet Ali Aydınlar’ın arasına son 1 ayda kara kedi girdi. Yıldırım, Aydınlar’a karşı tavır almaya başladı. Buna da, Aydınlar’ın en yakınındaki isimlerden olan, yüzme şubesinin de kurucusu Dr. Emin Baş’tan başladı.
Yaklaşık 12 senedir Aziz Yıldırım ile birlikte olan Baş, aynı zamanda Aydınlar’ın yakın arkadaşı ve de Acıbadem Hastanesi’nde çalışıyordu. Yaklaşık 1 ay kadar önce yaşanan bir olayda Baş ile görüşen Aziz Yıldırım’ın, “Kadın voleybol maçlarında amigolara bedava bilet dağıtıyorsunuz. Onlar da ‘Aydınlar başkan’ diye bağırıyor. Kontrol edeceğim. Bundan sonra 1 tane bilet verirseniz hepinizi yakarım” dediği iddia edildi. Bu rest de bir anlamda ikilinin arasındaki iplerin kopması anlamına geliyordu.
KAYNAKLAR KISILDI
Bu görüşmenin ardından yüzme şubesinin kurucusu olan ve büyük başarılara imza atan Dr. Emin Baş için zor günler başladı. Amatör şubelerden sorumlu yönetici İlhan Ekşioğlu görüş ayrılığı nedeniyle şubenin kaynaklarını kıstı. Bu gelişmeler sonunda da Baş daha fazla dayanamayıp yaklaşık 12 yıldır birlikte olduğu Aziz Yıldırım ile yollarını ayırdı. Yıldırım ile Aydınlar’ın aralarının açılmasının nedeni bu olaya bağlanırken başka bir iddia daha var. O da kadın voleybolunu finanse eden Mehmet Ali Aydınlar’ın kulübe verdiği paraların voleybol dışında kullanılması. İşte son 1 ayda Fenerbahçe’de yaşanan yüksek gerilimin detayları böyle. Bu gerilimin nereye varacağı ise camiada merak konusu.
NEREDEN NEREYE?
*Aziz Yıldırım ile Mehmet Ali Aydınlar artık yan yana bile gelmiyor.
*Katar’daki Dünya Şampiyonası’nda Fenerbahçe Acıbadem finale çıkarken Aziz Yıldırım, İstanbul’da kalıp kupadaki Bucaspor maçı izlemeyi tercih etti.
*Elde edilen Dünya Şampiyonluğu bile ikiliyi bir araya getirmezken Yıldırım sadece telefon açıp tebrik etti.
*Geçmişte hiçbir maçı kaçırmayan Yıldırım, bayan voleybolcuların ne lig ne de kupa maçlarına gider oldu.
*Yaşanan gerilimin en açık ispatını FBTV ortaya koydu. 2010 yılıyla ilgili tüm branşlar için tanıtım kaseti hazırlanıp 1 haftadır yayın yapılırken kadın voleybolundan hiç söz edilmedi.
*Dr. Emin Baş’ın ayrılmasından sonra şube kaptanı Serkan Tutkun olarak görünse de son kısa kulvar yüzme şampiyonasında yüzücülerle Amatör Şubeler Genel Koordinatörü Cemil Turan’ın ilgilenmesi ilginçti.
HTSPOR / ÖZEL HABER / Cem DALMAZ
doğruysa şaşırmam...
Eray Şen
05-01-2011, 14:13
İnanmıyorum. Klasik medya. Aynı haberi dün de başka gazete yapmıştı sanırım, güzel bir dille yalanlandı resmi siteden.
Fırat Yıldız
06-01-2011, 14:06
yakında saran gibi atilla kıyat gibi hakan bilal gibi ugur dündar gibi mehmet ali aydınlar da aynı sona sahip olursa sasırmam..malum padişahlık var bizde
Alican Gülberk
07-01-2011, 03:26
habertürk haberi :D kendilerinin stada ve tesislere girme yasağı var :D
Tuğba Tülü
11-01-2011, 18:18
Aydınlar işinde başarılı bir iş adamı efendi ve iyi bir fenerbahçeli ,Bu haberin doğru olma ihtimali olabilir ama ben inanmak istemiyorum :???:
Anıl Kırıl
19-01-2011, 20:43
Başkan olsana Başkan olsana FENERBAHÇE'ye başkan olsana...
Burak Göktaş
20-01-2011, 13:27
Aziz Yıldırım'ın açıklamasına göre M.Ali Aydınlar'ın aday olması için daha erkenmiş..:S
Alp Hacıoğlu
11-06-2011, 01:26
tff için başkan adayı olacak sanırım
tüpçü,antep başkanı ve gsli ali dürüst teklif etmiş
Ali Akdemir
11-06-2011, 01:52
tff için başkan adayı olacak sanırım
tüpçü,antep başkanı ve gsli ali dürüst teklif etmiş
İşin garip tarafı Sadri Şener'de desteklemiş.
Alkan Sancak
11-06-2011, 02:15
İşin garip tarafı Sadri Şener'de desteklemiş.
Başkan olursa bize olan desteğini geri çekmesi gerekecek mi ?
Eray Şen
11-06-2011, 12:04
bizi desteklemesi önemli değil de seneye bir şey olduğunda o destek veren adamlar fenerasyon diye ağlayacak, o zaman biz de destek vermeyeceğiz
Görkem Ergül
11-06-2011, 12:11
haklısın aslında ama şimdi voleybol'dan desteğini cekmiş mi oluo ?
Alkan Sancak
11-06-2011, 12:39
haklısın aslında ama şimdi voleybol'dan desteğini cekmiş mi oluo ?
Peni düşündürüen de o :)
Alp Hacıoğlu
11-06-2011, 12:48
Aydınlar'ı destekleyenlere bir bakarmısınız ikizlerin başkanları ve her pazartesi günü açıklama yapma takıntısı olan sadri şener...
Yani adamlar Fenerbahçe lehinde çalınacak olan hatalı bir düdükte destekledikleri Aydınlar'a bile saldıracak kapasitedeler, çünkü o karakterdeler.
Bir de şu var,
Aziz Yıldırım'ın İBB başkanı Gümüşdağ'ı destekliyor bu açık.
Şimdi 3 omurgasız kulüp Aziz Yıldırım'ın karşısına Aydınlar'ı çıkardı.
Şu müthiş bir şekilde söke söke alınan şampiyonluk sonrasında inanılmaz bir kenetlenme gösteren camiamızı bölme çalışmalarıdır bu.
Alper Kayabaşı
11-06-2011, 16:38
Aydınlar'ın kazanmasını kesinlikle istemiyorum, hem Fenerbahçe adına yaptığı çalışmalar yüzünden çok spekülasyon konusu olur, hem de Fenerbahçe'nin bir branşının başında kesinlikle olmalıdır Aydınlar.
Can Ayyıldız
14-06-2011, 12:04
Hıncal beyimiz kurmuş yine teorilerini,çıkmış piyasaya..Biri de tasma taksın artık şu adama.
Aziz Yıldırım Aydınlar'dan korkuyormuş..Kuklası olmazmış Aziz Yıldırım'ın vs. tövbe yarabbim ya :)
Onur Yıldırım
17-06-2011, 15:43
Mehmet Ali Aydınlar artık bu saatten sonra seçilir. Destek geldi.
Can Ayyıldız
17-06-2011, 19:12
Mehmet Ali Aydınlar artık bu saatten sonra seçilir. Destek geldi.
Hem de Aziz Yıldırım'lı bir destek geldi.Bu durumda beni çok sevindirdi açıkçası.
Haydi ilk icraatı yabancı sınırlamasını ''saha dışında'' kaldırmak olur umarım. :) (6+Sınırsız şeklinde)
Emre Diler
25-08-2011, 04:12
kapatın bu haysiyetsizin başlığını lütfen sayın web komitesi ismini bile okumak istemiyorum artık bu herifin
Can Ayyıldız
25-08-2011, 12:27
Oğlunun kemikleri sızladı be Aydınlar !
Alkan Sancak
26-08-2011, 12:12
İnsanın inanası gelmiyor , ama bu işin içinde bir iş var gibi geliyor bana .
Çağrı Erdoğan
26-08-2011, 13:22
Hala bizim kulübümüze üye bir şahıs kendisi ... İhracı için ne bekleniyor acaba ??
Fırat Yıldız
07-09-2011, 21:52
kimse düşünmüyor ama bu adam fenerbahce için neler neler yapmıs ve yüreginin her yerinde fenerbahce sevgisi beslemiş bir adam..bu kadar saldırmak cok büyük acımasızlık olur diye düşünüyorum.hata yaptı evet o da ona bu kararlar aldırılırken istifa etmeliydi.bunu yapamadı.ortada ne oldugunu görmüyor musnuz bu kararlar federasyona dayatma kararlar hep.ve fenerbahcenin avukatlatını tanıyan birisi olarak söylüyorum oldukca fazla korumaya calısmıs..bunu saglam yerlerden duydum.ama yapması gereken de istifa etmeliydi..ortada cok kötü şeyler oluyor.voleybolda geriye düştük baskette öyle futbolda öyle ve bunlar olurken içte de parcalanmalar olustu.ekonomik olarak bizi cok etkileyecek bu durum.cünkü temel taslarımızla oynuyorlar bu durum cok tehlikeli..
Cem Özkök
07-09-2011, 22:41
kimse düşünmüyor ama bu adam fenerbahce için neler neler yapmıs ve yüreginin her yerinde fenerbahce sevgisi beslemiş bir adam..bu kadar saldırmak cok büyük acımasızlık olur diye düşünüyorum.hata yaptı evet o da ona bu kararlar aldırılırken istifa etmeliydi.bunu yapamadı.ortada ne oldugunu görmüyor musnuz bu kararlar federasyona dayatma kararlar hep.ve fenerbahcenin avukatlatını tanıyan birisi olarak söylüyorum oldukca fazla korumaya calısmıs..bunu saglam yerlerden duydum.ama yapması gereken de istifa etmeliydi..ortada cok kötü şeyler oluyor.voleybolda geriye düştük baskette öyle futbolda öyle ve bunlar olurken içte de parcalanmalar olustu.ekonomik olarak bizi cok etkileyecek bu durum.cünkü temel taslarımızla oynuyorlar bu durum cok tehlikeli..
Fenerbahçenin iyiliğini bile düşünse, en azından benim düşünceme gore yanlış bir düşünce içinde kendisi. Bir kere şahsen ben bir Fenerbahçe taraftarı olarak, "Hadi bak yine iyisin şl den ihrac ettik fazla ceza alma diye, bide sana puan silme vericez." gibi bi uygulamaya karşıyım, bu resmen az zarar uğruna Fenerbahçenin şerefini iki paralık etmektir. Ben şike olduğuna inanmıyorum hala, inanmak istemiyorum ama eğer varsa gereken ceza verilmeli yanlısıyım, kişilere ve malesef klübümüze. Kimsenin kıyağına ihtiyacımız yok bizim.
Ufuk Coşkun
07-09-2011, 22:50
Dayatma kararlar ise dik durabilirdi, istifa bile etse böyle pis bir oyunun içinde ben yokum dese bu taraftar bu kadar silmezdi MAA'yı.
Ama neler yaptığını hepimiz biliyoruz, tamam emredersiniz şöyle böyle her dediklerini yapıp FB'yi bitirmeye çalıştı.
Artık hiçbirşey eskisi gibi de olmaz.
Emre Diler
07-09-2011, 22:56
MAA benim için kukla.Benim için başka bir nedeni yok.Tamam mı.O şahsın burada hala savunulmasına aklım almıyor benim.O şahısdaki Fenerbahçelilik duygusu değil adamlık duygusu beni ilgilendiren.Süleyman Seba çok koyu bir beşiktaşlıdır,Özhan Canaydın rahmetli çok koyu gs'lıdır ama ikisine de saygım vardır mesela.Bu adam Fenerliymiş değilmiş umrumda değil.Bu adam adam değil önce benim için bu yeterli!!!
Ömer Özçetin
07-09-2011, 23:25
Bu adam türk futbolunu ve Fenerbahçe'yi uefaya satmıştır.
Tuğba Tülü
08-09-2011, 03:09
İnsanın inanası gelmiyor , ama bu işin içinde bir iş var gibi geliyor bana .
Ben de öyle düşünüyorum yada öyle olduğunu düşünmek istiyorum ,birilerinin bu işte parmağı olduğu çok belli ,Aydınlar oğlu öldüğünde fenerbahçe sevgisi beni ayakta tutuyor diyecek kadar iyi bir fenerbahçeliydi ,gözümüzde keşke tff başkanı olarak değilde ilerde fenerbahçe başkan adayı olarak kalabilseydi ,bu oyunda piyon olarak kullanıldı
Emrah Sandıkçı
08-09-2011, 13:52
Ben de öyle düşünüyorum yada öyle olduğunu düşünmek istiyorum ,birilerinin bu işte parmağı olduğu çok belli ,Aydınlar oğlu öldüğünde fenerbahçe sevgisi beni ayakta tutuyor diyecek kadar iyi bir fenerbahçeliydi ,gözümüzde keşke tff başkanı olarak değilde ilerde fenerbahçe başkan adayı olarak kalabilseydi ,bu oyunda piyon olarak kullanıldı
Fenerbahçe sevgisi vardır, belkide düşündüğümüzden de çoktur.
Ama menfaatlerini Fenerbahçe sevgisinin üstünde tutarsan, Fenerbahçe'yi haksızlıklar karşısında savunmazsan, üstüne üstlük yaptığın açıklamalarla "düşene bir tekme de sen vur" mantığıyla hareket edersen bir daha Fenerbahçeliyim demeye hakkın yoktur.
Ömer Özçetin
08-09-2011, 22:11
Mehmet ve Ali isimlerine yakışmayan şahsiyet.
Fırat Yıldız
09-09-2011, 14:56
zarar gören taraf biziz bu yüzden gercekten her tepkiyi verebiliriz.normaldir ama biraz düşünün allah askına burada hiç mi bir sey yok?bu kadar basit mi yani her sey göründügü gibi mi?
evet hatası oldu ve cok cok büyük hatalar yaptı..ama aynı hatayı aziz yıldırım da yaptı.bu gibi durumlarla karsılasmadıgımız için yanlıs davrandık ama aziz yıldırım eger istifa etseydi emin olun su anda her sey baska olacaktı..cünkü bu insanlara karsı koz vermekten baska bir sey yapamadık bir süre..ali koc dümeni eline aldıktan sonra her sey daha düzgün bir sekilde ilerlemeye basladı bunu herkes gördü.
kimi neyi satmıs bu adam anlamıs degilim.burada herkes baskan olsun diye isterken iyiydi de şimdi mi kötü oldu?hatalar insanların kişilikleirnde belirleyici olmazlar.bir gercek var ki fenerbahce ve fenerbahceyi sevenler bir sekilde birbirlerine düşürülüyor ve klüp yalnız bırakılmaya calısılıyor.aydınlar da farkında olmadan bu oyunun içine düştü.
Ufuk Coşkun
09-09-2011, 17:55
MAA: Tüm takımlar ligi bitirecek.
Şimdi daha da fazla inandım 2 senemizin yandığına. Sezon ortasında kesin düşürecek bunlar bizi.
Bu adamın dediğine inanılır mı?
Ayrıca :
MAA "Kulübe olan sevginizi kişilere indirgemeyin. Tek adamlık devri sona eriyor."
Tamam MAA , sus lütfen diyoruz.
Alkan Sancak
10-09-2011, 02:58
Kafamızdaki sorunları çözmek için yaptığı her açıklama daha fazla sorunu ortaya çıkarıyor.
Hüseyin Karakocaoğlu
10-09-2011, 12:36
MAA hakkında diğer yorumlarımda gerçekten çok zor bir konumda olduğunu belirtmiştim halada öyle.Bu ülkede belli mevkilere geldiğiniz zaman bir taraf belirlemeniz gerekmektedir.Aziz Yıldırım'da böyle yapmadı mı ? Sadettin Saran , Tahir Kıran , Hakan Bilal Kutlualp'i ihraç etmedi mi ? Çünkü ileride başkan olarak adaylığını koyabilecek isimlerdi bunlar ve bir şekilde hatalarıda oldu bu insanların kulüpten ihraç edildi.MAA işi çok çok daha zor büyük ve ciddi bir baskı var hem basından hemde ülkenin siyasilerinden bakın Ogün Altıparmak Nihat Özdemir için somali'de büyük baskı gördü istifa etti dedi işin ciddiyetini görebilmemiz için bu bile yeterli olduğunu düşünüyorum.MAA gerçekten Fenerbahçeli'dir belki Ulusoy yada Özgener federasyonu olsa bizi direkt şikeci ilan edip düşürebilirlerdi.MAA açıklamaları bence biraz farklı yönlere kasıtlı olarak çekilmekte. Sezon sonu verilecek kararda bu senenin gitmesi nasıl oluyor arkadaşlar ? Adam böyle birşey dememiş ki bu sene şampiyon olan bu sene olacak küme düşürülürsek bir öncesi sezon şampiyonluğumuz gidecek 2 sene değil sadece 1 sene kaybımız oluşacak.
Emrah Sandıkçı
10-09-2011, 12:47
Ya hala bu adamı nasıl savunabiliyorlar, anlamıyorum ya. Yemişim baskısını, baskı var diye sevdiğim şeyleri hiçe saymam, içinde bulunduğum mevkiyi korumak için sevdiğim şeyi ezip geçmem. Şu adamın yaptığı açıklamaları hiç mi okumadınız dinlemediniz anlamıyorum ya.
Ufuk Coşkun
10-09-2011, 17:41
MAA hakkında diğer yorumlarımda gerçekten çok zor bir konumda olduğunu belirtmiştim halada öyle.Bu ülkede belli mevkilere geldiğiniz zaman bir taraf belirlemeniz gerekmektedir.Aziz Yıldırım'da böyle yapmadı mı ? Sadettin Saran , Tahir Kıran , Hakan Bilal Kutlualp'i ihraç etmedi mi ? Çünkü ileride başkan olarak adaylığını koyabilecek isimlerdi bunlar ve bir şekilde hatalarıda oldu bu insanların kulüpten ihraç edildi.MAA işi çok çok daha zor büyük ve ciddi bir baskı var hem basından hemde ülkenin siyasilerinden bakın Ogün Altıparmak Nihat Özdemir için somali'de büyük baskı gördü istifa etti dedi işin ciddiyetini görebilmemiz için bu bile yeterli olduğunu düşünüyorum.MAA gerçekten Fenerbahçeli'dir belki Ulusoy yada Özgener federasyonu olsa bizi direkt şikeci ilan edip düşürebilirlerdi.MAA açıklamaları bence biraz farklı yönlere kasıtlı olarak çekilmekte. Sezon sonu verilecek kararda bu senenin gitmesi nasıl oluyor arkadaşlar ? Adam böyle birşey dememiş ki bu sene şampiyon olan bu sene olacak küme düşürülürsek bir öncesi sezon şampiyonluğumuz gidecek 2 sene değil sadece 1 sene kaybımız oluşacak.
Oradaki mesajı anlamamışsın.
Bu MAA UEFA'nın hiçbir işe karışmayacağını söyleyen MAA'dır.
Avrupa kupalarına gidecek kulüplerin kesinlikle değiştirilmeyeceğini söyleyen MAA'dır.
Kafasında plan yapıp Fenerbahçe'nin itiraz hakkını alan MAA'dır ( Fenerbahçe'nin CL'ye gitmeyeceğini CL kuraları çekilmeden sadece 1 gün önce açıklamıştır ).
6s'ye esip gürleyip sonra 6s'nin her dediğini yapan MAA'dır.
Ve bunları kameralar karşısına geçip açıklayan kişidir. Gazetelerin çarpıtması falan yoktur.
Yani bu adamın hiçbir dediğine inanılmaz.
Yok Fenerbahçeyi koruyormuş yok şöyleymiş bırakın bunları. Korumasın bizi kimse, bize hakkımız verilsin. Biz fazla birşey istemiyoruz MAA veya TFF'den. Gel bizi koru demiyoruz. Şike kanıtı varsa düşürün bizi diyoruz. Yok düşürmüyoruz diyorlar. Bu ne demektir, kesin kanıt yok demektir. E avrupa? O başka...
Hıhı başka evet. Sonrada gelip burada koruyun bu adamı. Eğer bu olayda kendisi de Fenerbahçe'yi koruduğunu düşünüyorsa ve Fenerbahçe taraftarının onu destekleyeceğini, büyük başkan MAA diyeceğini sanıyorsa yanılıyor. 3-5 kişi destekler çoğunluk yine karşı çıkar. Bende o karşı çıkanların en önünde olurum. Bu adamın samimiyetine, sözlerine hiçbirşeyine inanmıyorum.
Fırat Yıldız
10-09-2011, 19:09
pardon da bu kadar carpıtılmaz gerccekten sampiyonlar ligi olayı.yuh diyorum..kendisi cıkıp acıklamadı mı canlı yayında?nasıl unutursunuz hiçbir fenerbahce yöneticisi bunu inkar etmedi hepsi örtmeye calıstı hatta..o aksam dediklerinin videosu vardır.böyle bir durumla karsılasılabilecegini söyledi ve fenerbahceli yöneticilere gelin beraber gidelim önceden ve uefayla konusalım dememişmidir? bunu bilmesine ragmen hangi fenerbahceli yönetici gidip uefayla konusmustur?hangi fenerli yönetici böyle bir sey yok demiştir? insan biraz özelestiri yapar ya..siz hala anlamıyorsunuz ortada birşeyler var ve su anda görünen her sey bizim aleyhimize..bunu da iyi yönetemeyen bir yönetim kurulumuz vardı ve becerilemeyen işler de tff ye atılarak halının altına atılmaya calısılıyor.ali koc kontrolü alana kadar böyle degil miydi? ayrıca alınan karara engel olmak için hangi fenerli yönetici erkenden bir sey yaptı ki şimdi o kararı kendisi planladı ve 1 gün kala aldı diyebiliyorsunuz.uefa zorla aldırmadı mı o kararı?hangi ülke federasyonu böyle bir riskin altına girebilir ve futbolun patronuyla asık atabilir?bence de yanlıs bir karar ve tamamen hukuki olarak sacma bir karar ama tffyi bunu bilerek yapmakla suclayamazsınız.evet iyi yönetemedi karmasayı ama liglerin ertelenecegini söylediginde ve en son kararı alıp acıkladıgında fenerbahce kararın ne kadar dogru oldugunu söylemedi mi?o zaman iyi oldu da ne oldu da kötü oldu?tff nin elini kolunu baglayan bir iddianame var ve bu ülkenin türkiye olusundan dolayı her olay böyle birbirine bu kadar cok etki ediyor...
evet canımız yandı ama bu kadar da taraflı bakmayın lütfen..
Ufuk Coşkun
10-09-2011, 19:17
pardon da bu kadar carpıtılmaz gerccekten sampiyonlar ligi olayı.yuh diyorum..kendisi cıkıp acıklamadı mı canlı yayında?nasıl unutursunuz hiçbir fenerbahce yöneticisi bunu inkar etmedi hepsi örtmeye calıstı hatta..o aksam dediklerinin videosu vardır.böyle bir durumla karsılasılabilecegini söyledi ve fenerbahceli yöneticilere gelin beraber gidelim önceden ve uefayla konusalım dememişmidir? bunu bilmesine ragmen hangi fenerbahceli yönetici gidip uefayla konusmustur?hangi fenerli yönetici böyle bir sey yok demiştir? insan biraz özelestiri yapar ya..siz hala anlamıyorsunuz ortada birşeyler var ve su anda görünen her sey bizim aleyhimize..bunu da iyi yönetemeyen bir yönetim kurulumuz vardı ve becerilemeyen işler de tff ye atılarak halının altına atılmaya calısılıyor.ali koc kontrolü alana kadar böyle degil miydi? ayrıca alınan karara engel olmak için hangi fenerli yönetici erkenden bir sey yaptı ki şimdi o kararı kendisi planladı ve 1 gün kala aldı diyebiliyorsunuz.uefa zorla aldırmadı mı o kararı?hangi ülke federasyonu böyle bir riskin altına girebilir ve futbolun patronuyla asık atabilir?bence de yanlıs bir karar ve tamamen hukuki olarak sacma bir karar ama tffyi bunu bilerek yapmakla suclayamazsınız.evet iyi yönetemedi karmasayı ama liglerin ertelenecegini söylediginde ve en son kararı alıp acıkladıgında fenerbahce kararın ne kadar dogru oldugunu söylemedi mi?o zaman iyi oldu da ne oldu da kötü oldu?tff nin elini kolunu baglayan bir iddianame var ve bu ülkenin türkiye olusundan dolayı her olay böyle birbirine bu kadar cok etki ediyor...
evet canımız yandı ama bu kadar da taraflı bakmayın lütfen..
TFF'nin elini kolunu bağlayan bir iddianame yok şuanda.
sadece iddia var.
Daha iddianamesi bile oluşturulmamış bir davada Fenerbahçe'ye cezayı kesti MAA ve çetesi. UEFA baskısıymış oymuş buymuş yok öyle birşey. Eğer baskı varsa ben bu oyunda yokum diyedebilirdi ama o hiçbirşey yokmuş gibi çıkıp Fenerbahçe'yi Avrupa'ya göndermiyoruz, UEFA böyle istiyor dedi. Hemde ne zaman? daha sabahında UEFA yetkilisinin sadece bilgi almaya geldiğini, işlerine karışmayacağını söylediği zaman.
Çarpıtma yoktur olayda ben sana MAA'nın tüm konuşma videolarını gösteririm. Tüm yanardönerlik yaptığı videoları.
Sürecin başından sonuna kadar.
Emrah Sandıkçı
10-09-2011, 21:11
TFF'nin eli kolu bağlı olduğu için canı istediği bütün kararları alıyor di mi, hak hukuk adalet tanımadan Fenerbahçe'yi mahkum ediyor dimi? MAA'nin bir iki popülist açıklamasını dinleyenler MAA haklıdır diyebilir kolaylıkla. Ama bütün açıklamalarını dinleyen, sürekli çekişki içerisinde olduğunu gören, kendi menfaatleri, mevkisinin menfaatleri uğruna Fenerbahçeyi karalayan bir adam olduğunu anlar.
Ülke futbolunu kurtarmak için böyle karar almışmış. Birincisi, birşeyi adaletsizlikle kurtaracaksan o kurtarmak olmaz, ikincisi ülke futbolunu falan kurtarmak değil bu; İsviçre kafa tuttu noldu, İsviçre futboluna birşey oldu mu? HAYIR?
Hüseyin Karakocaoğlu
11-09-2011, 00:45
TFF'nin eli kolu bağlı olduğu için canı istediği bütün kararları alıyor di mi, hak hukuk adalet tanımadan Fenerbahçe'yi mahkum ediyor dimi? MAA'nin bir iki popülist açıklamasını dinleyenler MAA haklıdır diyebilir kolaylıkla. Ama bütün açıklamalarını dinleyen, sürekli çekişki içerisinde olduğunu gören, kendi menfaatleri, mevkisinin menfaatleri uğruna Fenerbahçeyi karalayan bir adam olduğunu anlar.
Ülke futbolunu kurtarmak için böyle karar almışmış. Birincisi, birşeyi adaletsizlikle kurtaracaksan o kurtarmak olmaz, ikincisi ülke futbolunu falan kurtarmak değil bu; İsviçre kafa tuttu noldu, İsviçre futboluna birşey oldu mu? HAYIR?
Sion ihraç edildi organizasyondan.5 tane oynamaması gereken oyuncuyu oynattığı için.
Ömer Özçetin
11-09-2011, 01:37
Sion ihraç edildi organizasyondan.5 tane oynamaması gereken oyuncuyu oynattığı için.
ama karar alındıktan sonra ihraç edildi. Fenerbahçe hakkında alınmış bir karar yok.
Ufuk Coşkun
31-01-2012, 17:43
İstifa etti. Arıboğan ve Gümüşdağ ile birlikte. Helvacı hala oturuyor o koltukta.
Aydınlar daha sonra açıklama yaptı, açıklamanın en vahim bölümü şurası:
Ayrıca dün akşam bir haber kanalında, CAS Hakimi Sayın Av.Kısmet Erkiner'in açıklamalarını hayretler içerisinde izledim. Derhal bu açıklamaların doğruluğunu araştırdım ve ilgili raporun maalesef Federasyonumuza 6 Eylül ve 3 Kasım tarihlerinde ulaştığını bugün öğrendim. Böylece Sayın Erkiner'in ifadelerinin doğruluğunu tespit etmiş oldum. Kendisine uyarıları nedeniyle teşekkür ederim.
UEFA'dan TFF'ye rapor geliyor. MAA'da haberim yoktu diyor. Çok vahim bir durum. Kim sakladı o belgeleri onu açıklayın.
Olay şu ki, muhtemelen MAA arkasından iş çevirildiğini anladı sonunda. Fenerbahçe taraftarının sürecin başından beri söylediği şey, yeni ortaya çıktı. Çok güveniyorum ekibime derken, bir baktı ki sırtına hançeri sokmuşlar. Biz dedik kuklasn MAA diye, hala Fenerbahçe'ye laf etmeye çalıştı.
Birisi o belgeleri hasıraltı etmiş. Kim olduğu açıklanmalı.
Ve eğer MAA, kötü niyetli olmadığını, kandırıldığını göstermek istiyorsa, kandıranlar hakkında soruşturma açmalıydı. Öyle kandırıldım, istifa ediyorum yetmez.
Oğuz Cicak
31-01-2012, 19:24
İstifa etti. Arıboğan ve Gümüşdağ ile birlikte. Helvacı hala oturuyor o koltukta.
Aydınlar daha sonra açıklama yaptı, açıklamanın en vahim bölümü şurası:
UEFA'dan TFF'ye rapor geliyor. MAA'da haberim yoktu diyor. Çok vahim bir durum. Kim sakladı o belgeleri onu açıklayın.
Olay şu ki, muhtemelen MAA arkasından iş çevirildiğini anladı sonunda. Fenerbahçe taraftarının sürecin başından beri söylediği şey, yeni ortaya çıktı. Çok güveniyorum ekibime derken, bir baktı ki sırtına hançeri sokmuşlar. Biz dedik kuklasn MAA diye, hala Fenerbahçe'ye laf etmeye çalıştı.
Birisi o belgeleri hasıraltı etmiş. Kim olduğu açıklanmalı.
Ve eğer MAA, kötü niyetli olmadığını, kandırıldığını göstermek istiyorsa, kandıranlar hakkında soruşturma açmalıydı. Öyle kandırıldım, istifa ediyorum yetmez.
inşallah hem MAA hem de bizim yöneticilerimiz bu işin peşini bırakmayıp hasıraltı edenlere görevi kötüye kullanmaktan dava açarlar.
Baran Can
31-01-2012, 20:13
İlhan Helvacı denen adam orada oldugu sürece bu istifalar benim için pekte birşey ifade etmemektedir. Arıboğan'ın istifası hiç yoktan iyidir evet, ama asıl suçlu bana kalırsa helvacıdır ve derhal görevi bırakmalıdır.
Ufuk Coşkun
31-01-2012, 20:43
Aynen öyle. Helvacı'da gitmeden temizlenmez oralar.
https://twitter.com/#!/OmerTemelli/status/164416270895284224
Hüseyin Karakocaoğlu
31-01-2012, 22:01
Aydınlar şimdi Ali Koç'tan ve fenerbahçe spor kulübünden özür dilesin..
Emre Diler
01-02-2012, 00:38
Üzülmedim sadece şaşırdım.Çok önceden yapması gerekeni yaptı.Ne garip bizimkiler hariç bütün kulüpler de üzülmüş.Tabi Maa onların babaları ya gitmelerine çok üzülürler.Hele Sadri Beyimiz tutmasanız ağlayacak.
Dün Uefa'nın koskaca(!) Tff'yi nasıl oyuna getirdiğini duyduk.Eee sen 3 temmuzdan bir kaç gün sonra Uefaya gidip ''abi ne olur bize yardım et'' diye yalvarırsan adamlar da seni parmağında oynatır.Ondan sonra süreç uzar da uzar.
İşin uzmanı Cas Hakemi dün nasıl konuştu:Siz şike yaptığına inanıyorsanız hakem ve gözlemci raporlarına bakarsınız öyle karar verirsiniz.Saha içinde yapılmayan şike sadece yargının olayıdır dedi.Bizimkiler hala yok etik kurulu raporu yok dosyalar gelecek yok savcıyla görüşmeye gidecez yok cart yok curt.Bilmiyorlar ki işi.Kısacası işi bilmeyenler futbolun başında bulundu 7 ay boyunca futbolu kanser ettiler ondan sonra da defolup gittiler.Bari başından biz bu işi yapamıyoruz deselerdi de futbol uçurumun kenarına gelmeseydi.
Şimdi yiyorsa yeni gelen yönetim Cas hakeminin dediği gibi hakem ve gözlemci raporlarına bakmadan bizi düşürsün de göreyim !!!
Hüseyin Karakocaoğlu
01-02-2012, 00:50
Emre valla işi garibi bilenede sormuyordu bu federasyon..CAS hakimi ne diyor bizimkiler ne uyguluyor..Aydınlar'a tarihinin kazığını attılar iyide oldu..Bu devirde babana bile güvenme demişler :)
Emrah Sandıkçı
01-02-2012, 11:23
Bence Aydınlar'a kazık atmadılar. Yanlış yaptı, kurtulmak için yalan söyleyip bıraktı. Ne demek TFF Başkanının TFF'ye gelen belgeden haberinin olmaması.
Ufuk Coşkun
09-02-2012, 18:42
Bu akşam MAB'ın konuğu imiş. Bant yayını tabi ama nedense içeriği servis edildi bu yayının.
"Gelecek olan TFF başkanı da İlhan Helvacı ile çalışmalı demiş."
Belki oyun oynanmıştır bu adam üzerinde diyordum ama resmen çıbanın başı bu imiş. Yazıklar olsun.
Hüseyin Karakocaoğlu
09-02-2012, 18:58
Bu akşam MAB'ın konuğu imiş. Bant yayını tabi ama nedense içeriği servis edildi bu yayının.
"Gelecek olan TFF başkanı da İlhan Helvacı ile çalışmalı demiş."
Belki oyun oynanmıştır bu adam üzerinde diyordum ama resmen çıbanın başı bu imiş. Yazıklar olsun.
Bence kolpadır o. İzleyince anlarız.
Ufuk Coşkun
09-02-2012, 21:24
Ne kolpası?
Mehmet Ali Birand, "MAA, Fenerbahçe yönetimine açtı ağzını yumdu gözünü." diye twit bile attı.
MAA'nın konuşmasından birkaç cümle:
"Yeni tff başkanı da ilhan helvacı ile çalışmalı."
"Fenerbahçeli yöneticiler hızla cehennem yolunda ilerliyor."
"Beşiktaş ve Trabzonspor büyük risk taşıyor. Suçları ortaya çıkarsa avrupa kupalarından 8 yıl boyunca men edilecekler."
"Şu aşamada fenerbahçe başkanı olmam ama yarın ne olacak bilemem…"
"Fenerbahçe’de çok büyük bir sessiz çoğunluk var. Yarın öbür gün ayağa kalkarlar."
"CAS’ta davayı kaybederksek fenerbahçe’yi disiplin kuruluna verecekler. Fenerbahçe 1 sene ile kurtulacakken 3-5 sene ceza alacak."
"Platini ve Infantino’ya da teşekkür ederim. Hep yanımızda oldular."
"Yıldırım Demirören uefa ile kavga edelim, genel af çıkartalım gibi şeyler söyledi."
"Fenerbahçeli yöneticilerin karar verme yetkileri bile yok. bir şey soruyorum bir zaman geçtikten sonra evet ya da hayır diyebiliyorlar."
"Aziz Yıldırım dışarıda olsaydı bu süreç böyle gelişmezdi. Çok zeki bir insan. oturup onunla konuşabilirsiniz."
"Bence tff bir an önce karar vermek zorunda."
"UEFA’ya dedim ki biz kulüpleri küme düşürmek istemiyoruz. Genel kurul bunu isterse kabul ederiz dediler."
"Kısmet Erkiner’in söyledikleri doğru değil. yorum yapıyor. Kısmet Erkiner orada diyor ki gönderseydi oynatırdık diyor."
"İlhan Helvacı çok düzgün bir bilim adamı. TFF içinde çok faydalı biri. 2 lisanı var. Ingilizce ve Fransızca konuşuyor."
Daha yayınlanmamış bir programı servis ediyorlar. Dezenformasyon amaçlı. Nasıl olsa Fenerbahçe'ye sallıyor. Keyiflerine baksınlar.
Şaka gibi bir adam. TFF acilen karar vermeli diyor, 3 gün önce TFF başkanıydı bu adam.
Fenerbahçe CAS davasını çeksin diye hala 3-5 sene ceza alacaksınız diyor. 6s ne yapıyordu UEFA ceza verecek diyordu. Bu adam da aynı onlardan. Aba altından sopa gösteriyor.
İlhan Helvacı'ya bayılmış MAA. Al hayrını gör o zaman. Yargılanacaksınız.
Ayrıca U dönüşünüe bak. "Kısmet bey haklı, belgeleri saklamışlar benden.", dedikten sonra salya sümük istifa eden MAA, 3 gün sonra Kısmet Erkiner bence yanlış konuşuyor diyor. Helvacı'yı savunuyor. Bu adama güvenilmez.
Hüseyin Karakocaoğlu
10-02-2012, 12:21
Ufuk ben birşey anlamadım :S Bu yazdıkların programda geçti mi ?
Geçtiyse valla billa kukla olduğu resmen netlemiş olur.
Dediğin gibi Kısmet Erkiner sayesinde gerçekleri öğrendim diye MAA şimdi yanlış konuşuyor diyor..
Bu adam mı federasyon başkanı oldu yahu..
Ufuk Coşkun
10-02-2012, 14:20
Geçti tabiki, programdan önce yayınladılar twitter'dan konuşmanın başlıklarını. İzledim bütün bunları söyledi.
TFF başkanı olmam ama Fenerbahçe başkanlığını istiyorum diyor. Sen hele bir gel, başkanlığa aday ol. Neler olacak gör.
Ufuk Coşkun
10-02-2012, 14:22
Kısmet Erkiner dün gece MAA için şunu dedi:
"Gerçekten hayretler içerisindeyim. MAA bugün ak dediğine yarın kara diyor."
Hüseyin Karakocaoğlu
10-02-2012, 16:27
Kısmet Erkiner dün gece MAA için şunu dedi:
"Gerçekten hayretler içerisindeyim. MAA bugün ak dediğine yarın kara diyor."
Bu adamın aklını yıkıyorlar bence.Bu Kısmet Erkiner'in söylediklerine inanıyordu fakat belli kesimler tarafından olay öyle değil biz doğru yaptık diye inandırılıyor sanırım..Ama yaş belli mevkisi belli bir isim olan MAA bu kadar çocuk olabileceğini düşünmüyordum..
+ Olarak Fenerbahçe'ye başkan olmak istemiyorum demişti süreç içinde bunuda iyi yakaladık bak Ufuk :) Şimdi başkan olmak istiyor :D
Ufuk Coşkun
11-02-2012, 23:21
Bu adamın acilen Fenerbahçe ile olan tüm bağları kesilmeli. Kongre üyeliği vs. Ne varsa!
Hüseyin Karakocaoğlu
12-02-2012, 00:35
Bu adamın acilen Fenerbahçe ile olan tüm bağları kesilmeli. Kongre üyeliği vs. Ne varsa!
Nerede onu yapacak yönetim.
Emre Diler
12-02-2012, 00:36
Ufuk'a kesinlikle katılıyorum.Biraz önce Rıdvan Dilmen'i dinledim ben Rıdvanı'ın dürüstlüğüne adımın Emre olduğu kadar eminim.Bu insanın değil Fenerbahçe kongre üyeliği Fenerbahçenin kapısından içeri girmesine tahammül edemem artık.Bu adamla aynı takımı tuttuğum için de ben utanıyorum.Ve şunu da net olarak çok iyi anladım bir insan dünyada kendi çıkarları için Yüce Allah'ı bile kullanabiliyormuş.Bunu MAA sayesine öğrendik.Gözümde mercimek tanesi kadar değeri kalmadı bu adamın.
Fırat Yıldız
13-02-2012, 14:53
zamanında neydi , ne amaçla açmıştık bu başlıgı şimdi durum ortada..
gercekten de ''ne oldum degil ne olacagım'' diyeceksin.
Hüseyin Karakocaoğlu
14-02-2012, 18:52
Aziz Başkan : Bu davada yargılanan futbolcuların lisanslarını askıya aldırıp "Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe aleyhinde tanıklık yapmak" kaydıyla lisanslarını serbest bırakacağını teklif ve vaad etmedin mi?
Onur Yılmaz
22-02-2012, 00:47
bu adamın yerine kulübün destekleyeceği adam demirören olabilir mi, bu nasıl bir anlayıştır, kulübün açıklamasında sürecin adil yönetilmesi filan diyor, bu adam kendi kulübünde neyi adil yönetebildi ya da neyi yönetebildi de bizim yönetimimiz bu adamı destekliyor, söyleyecek söz yok , bu saçmalıktır. ortalıkta ne türk futbolu kalmış ne lig kalmış her şey dökülüyor, bu süreç boyunca demirören kulüpler birliği başkanıydı ve tek söyleyebildiği dekoder almaya devam edin olmuştu. bunu mu destekliyoruz şimdi, tek derdimiz para mı, adam beşiktaşı kendine ipotek etti resmen yakında federasyonda neler yapacak göreceğiz bakalım. yeter diye bağırma sırası bize geldi sanırım.
Fırat Yıldız
22-02-2012, 15:32
bu adamın yerine kulübün destekleyeceği adam demirören olabilir mi, bu nasıl bir anlayıştır, kulübün açıklamasında sürecin adil yönetilmesi filan diyor, bu adam kendi kulübünde neyi adil yönetebildi ya da neyi yönetebildi de bizim yönetimimiz bu adamı destekliyor, söyleyecek söz yok , bu saçmalıktır. ortalıkta ne türk futbolu kalmış ne lig kalmış her şey dökülüyor, bu süreç boyunca demirören kulüpler birliği başkanıydı ve tek söyleyebildiği dekoder almaya devam edin olmuştu. bunu mu destekliyoruz şimdi, tek derdimiz para mı, adam beşiktaşı kendine ipotek etti resmen yakında federasyonda neler yapacak göreceğiz bakalım. yeter diye bağırma sırası bize geldi sanırım.
bu yönetimin degil aziz yıldırımın kararıdır.bu yüzden ben bu kararı normal karslılıyorum.
Hüseyin Karakocaoğlu
22-02-2012, 23:08
Demirören verilebilecek en iyi karardır.Neyin kızgınlığı bu arkadaşlar ? Kim var Demirörenden başka ? Ulusoy'u mu destekleyelim ?
Onur Yılmaz
22-02-2012, 23:55
bu iş siyasete benzemeye başladı o zaman, aslında beğenmiyorum ama başka kime verelim oyumuzu durumu. bence demirören tıpkı mehmet ali aydınlar gibi bir iş adamıdır sadece. tüm kulüpler doğru olanın ne olduğunu bırakmış kendi çıkarlarını kimin daha iyi kollayacağına göre konum alıyor. kötü günlerde artık olaya pragmatist yaklaşmayı bırakıp futbolun sadece bir spor, bir oyun olduğunu ön plana çıkaracak insanların yönetimlerde yer almasını savunmamız lazım. görünen o ki seçilecek, beşiktaşlıların dediği gibi artık türk futbolu düşünsün.
Hüseyin Karakocaoğlu
22-03-2012, 01:15
Bugün çıkıp konuşmadı Uefa genel sekreterinin açıklamalarından sonra :)
Melih Kuşçu
22-03-2012, 02:19
ee hadi m.a.a. bizim parayı ode simdi uefa federasyonun kararı diyor neden yoksun ortada
Abdulkadir Kırımker
25-03-2012, 14:52
O kupayı alacağız, ....
Ahmet Turan
26-03-2012, 02:32
aldık kulakları çınlasın.
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.