Orijinalini görmek için tıklayınız : "Yeni Yasa ve Taraftarlar" Paneli
1907 ÜNİFEB
18-01-2011, 12:21
Sporda şiddeti önlemeye yönelik çıkarılması düşünülen yeni yasanın oldukça yoğun bir şekilde tartışıldığı ve yeni yasa çalışmalarının meclis tarafından sürdürüldüğü bir dönemde, taraftar olarak konuya ve yeni hazırlanan yasaya bakış açımızı ifade etmek için çalışmalarımız devam etmektedir.
Bu minvalde, taraftar haklarının ve çıkarılması düşünülen yeni yasadaki taraftarlık kavramının tartışılacağı, yeni yasanın hukuksal irdelenmesinin yapılacağı bir panel düzenliyoruz. Panelimizde spor hukukçuları Kısmet Erkiner, Yunus Egemenoğlu, Şekip Mosturoğlu ve spor camiasından Bağış Erten, Cem Dizdar, Dağhan Irak, İlker Aktükün ve Seyhan Hasırcı konuşmacı olarak, üç büyük kulübün taraftarları da katılımcı olarak yer alacaktır.
20 Ocak 2011 Perşembe günü saat 16:00'da İstanbul Teknik Üniversitesi Gümüşsuyu yerleşkesinde yapılacak olan taraftar paneli ile ilgili bilgilendirme panel sonrası tarafımızdan ivedi olarak yapılacaktır.
Kamuoyunun bilgisine sunulur.
1907 ÜNİFEB - Üniversiteli Fenerbahçeliler Birliği
Zeynel Turna
18-01-2011, 12:36
Panele katılmak isteyen üyelerimizin ad, soyad, üniversite ve iletişim bilgilerini organizasyon@1907unifeb.org'a göndermelerini rica ederiz.
Saygılar,
Volkan Kaşmer
18-01-2011, 13:13
umarım bu panel kamuoyuna kendimizi daha fazla ifade etmek ve sonuca bir adım daha yaklaşmak açısından yararlı olur...
Görkem Güngör
18-01-2011, 14:31
panel den sonra istenilen sonuç alınır diye umuyorum.
paneli hazırlayan herkesin şimdiden emeğine sağlık
Alican Gülberk
18-01-2011, 15:49
umarım bu çabalar, emekler dikkate alınıyodur ama ben bu yasayı hazırlayanların taraftarı pek takmadığını düşünüyorum "maçını izleyip gitsinler" yasası hazırlayanların tam istediği gibi kabul edilir bence.. malesef:(
Yusuf Yıldız
18-01-2011, 16:37
tek temennimiz bu çabaların sonuç vermesidir..umarım alınan kararlar taraftara sinema izletip evlerine gönderme seklinde olmaz...
18-01-2011, 16:43
umarım yeni yasa taraftar haklarını koruyan ve sadece suçu cezalandıran bir yasa olur . . . paneli düzenleyen herkese teşekkürler umarım istediğimiz sonuçları alırız . . .
Abdülaziz Ünal
18-01-2011, 17:27
Sporda şiddeti önlemeye yönelik çıkarılması düşünülen yeni yasanın düzenlenmesi açısından ve taraftarın haklarını, özgürlüğünü ve birliğini bozmaması açısından olumlu sonuçlar çıkarılması ümidiyle. Biz elimizden geldiğince çabalarız, çabaların sonuçsuz kalmayacağı adına da umudumuz sonsuzdur.
Yusuf Dinçel
18-01-2011, 23:37
bu çabalarımız sonuçsuz kalmaz umarım.
Efe Yurtseven
19-01-2011, 00:02
Bu yeni yasanın ''gerçek taraftara'' gereken değerin verilmesi ve her an 6ay hapis, bilmemkaç TL ceza veya siciline bir not cezaları alabilecek potansiyel kişiler olmaktan bizi kurtarması açısından verilen her emek gibi bu panelde umarım bu durumun düzenlenmesinde katkıda bulunur.
Panelin oluşturulmasında emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.
Özgür Okcu
19-01-2011, 00:49
Bu panelin gerçekleşmesi için aylardır çalışılıyor.Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.Birlik olarak çok büyük bir işe imza atmış olacağız.Sonuç alınsa da alınmasa da taraftarlık kavramının ülkemiz sınırları içindeki geleceği adına bişeyler yaptık, çabaladık.Önemli olan budur bana göre çünkü sonuç almak bizim elimizde olan bişey değil.İstanbul'da olup katılmayı çok isterdim.Tekrardan herkese teşekkür ediyorum.
İlker Kökdemir
20-01-2011, 18:46
Bugün yaşananları,konuşulanları merakla bekliyoruz,umarım video kaydıda vardır.
Onur Yılmaz
20-01-2011, 19:47
Bilgilendirme yapılacaktır umarım. Basının ilgisi nasıldı onu da merak ediyorum.
Şu habere şans eseri rastladım:
http://tr.eurosport.com/futbol/panel-yarin-yapilacak_sto2628629/story.shtml
Feyza Uğurlu
20-01-2011, 21:05
Arkadaşlar Panel yaklaşık 1 saat önce sona erdi. Arkadaşlarımız burdan bilgilendirme yapar daha sonradan. Şu şekilde özetleyebilirim. Çok verimli geçti. KAtılımcılar yasanın açıklarını eksilerini çok iyi gözler ününe serdiler. Şuan Panel'e katılanlar eminim yeni yasayı çok iyi değerlendirebilir.:)
NTV, FB TV ve ATV paneli başından sonuna kadar görüntüledi. Fotoğraflar ve vidyolar da var, yakın zamanda paylaşılır:)
Hakan Tatlı
20-01-2011, 21:36
merakla bekliyoruz videoları ve panel hakkındaki medyaya düşecek yazıları. umarım verimli bir panel olmuştur da yararını görebiliriz
Eray Şen
21-01-2011, 00:33
http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=22621
edit: FBTV şu anda haber olarak da giriyor.
Necati Mete
21-01-2011, 12:55
Çok yararlı bir panel oldu. Devamını da bekliyoruz; bu kültürü oturttuğumuz takdirde çok daha hızlı yol alınabileceğini düşünüyorum yürüdüğümüz yolda.
Emeği geçenlere teşekkürler.
Anıl Karataş
21-01-2011, 13:47
resmi sitedeki haberde Ünifeb adının geçmemesi ilginç
Birol Kösem
21-01-2011, 14:17
Başta Başkanımız Burak Berkol Olmak Üzere, Panelin Hazırlanmasında Emeği Geçen Herkese Çok Teşekkürler. Türkiye'de Hiçkimsenin Kolay Kolay Biraraya Getiremeyeceği Bir Kadro Biraraya Getirilmiş. Gerek Tribünlerin, Gerek Medyanın, Gerekse İş Çevrelerinin Önde Gelen İsimleri Oradaydı Dün Akşam. Bunun Gerçekleşmesi İçin Çaba Harcayan Herkese Tekrardan Teşekkürler.
Amacı Tribün Terörünü Değil, Tribün Kültürünü Bitirmek Olan Bu Yasayı Kamuoyunda Ve Medyada Konuşulur Hale Getirmek, Gerekli Düzenlemelerin Yapılması İçin Önayak Olmak Adına Çok Önemli Bir Panel Oldu. Umarım Bizde Yarattığı Etkiyi Medyada Da Yaratır Ve Bu Konuya Dikkat Çekmeyi Başarırız.
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.