Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe Ülker - Valencia | 27 Ocak 2011 Perşembe 21.45 | Sinan Erdem S.S
Turhan Çervatoğlu
24-01-2011, 00:55
Fenerbahçemiz, THY Euroleague Top 16 mücadelesinde 27 Ocak 2011 Perşembe günü saat 21.45'de Sinan Erdem Spor Salonu'nda, Valencia ile karşı karşıya geliyor.
Tekrardan tribünde pankartlarımız ve ürünlerimizle omuz omuza vermek için tüm üyelerimizin katılımını bekliyoruz. Gruptaki en önemli maçlarımızdan birinde, çubuklunun hakkını verenler yalnız kalmamalı.
1907 ÜNİFEB olarak yeterli talep olduğu takdirde, Taksim ve Kadıköy'den servis organizasyonu düzenlenecektir. Servise katılmak isteyenlerin tribun@1907unifeb.org adresine isim - soyisim - tel.no -servise bineceği yer- üniversite bilgilerini içeren bir mail atmaları gerekmektedir. Servis ile ilgili gelişmeler yine bu başlık altından duyuralacaktır.
Bu maç için belirlenen buluşma yeri ve saati aşağıdaki gibidir;
20.00 Salon Önü
Saygılar
1907 ÜNİFEB TRİBÜN KOMİTESİ
Alican Gülberk
24-01-2011, 00:57
özlemişim bu başlıkları :)
Serkan Serter
24-01-2011, 00:59
özlenmez mi ya salonda görüşmek üzere ((:
Alper Sazak
24-01-2011, 01:11
bileti işi nasıl olcak arkadaşlar ? hangi tribünde olucaz.ona göre bilet almak lazım.
Eray Şen
24-01-2011, 01:15
İşte buu! :)
Serkan Serter
24-01-2011, 01:18
bileti işi nasıl olcak arkadaşlar ? hangi tribünde olucaz.ona göre bilet almak lazım.
?
Eray Şen
24-01-2011, 01:20
Arkadaşlar 10 TL'lik tribünlerden bilet almanız yetecektir.
Anıl Karataş
24-01-2011, 01:27
biletleri aldık sinan erdemdeyiz
Erdi Görgülü
24-01-2011, 01:28
Ordayız !
İlker.Yıldırım
24-01-2011, 01:31
Biletleri aldım.. Oradayızz..
Hakan Tatlı
24-01-2011, 01:34
o gün orda olmak için neler vermezdim
Sertaç Mermerkaya
24-01-2011, 01:35
Biletlerimizi aldık heyecanla bekliyoruz o Günü...
Mevlüt Çiller
24-01-2011, 01:37
ahh ahh orda olmak vardı omuz omuza bağırmak haykırmak vardı ama finaller :(
Alper Sazak
24-01-2011, 01:38
Arkadaşlar 10 TL'lik tribünlerden bilet almanız yetecektir.
teşekkürler eray
Anıl Kırıl
24-01-2011, 01:39
Ordayız...!! Çok özlemişim valla başlıkları yaa :)
Anıl Karataş
24-01-2011, 01:40
şuan biletixte birazda olsa yoğunluk var.. açıklanır açıklanmaz 4 tane bilet aldık.. herkes elini çabuk tutarsa iyi olur :)
Anıl Othan
24-01-2011, 02:33
başlık duygulandırdı...valencia maçında yokuz ama trabzon maçında tribündeyiz...
Ali Akbulut
24-01-2011, 02:49
başlık duygulandırdı...valencia maçında yokuz ama trabzon maçında tribündeyiz...
Trabzon maçı olunca ilk sen geldin aklıma zaten. :)
Bünyamin Sönmez
24-01-2011, 02:51
trabzon maçından çok istyorum bu maça gelmeyi ama biletimi almış bulundum :)
Yusuf Dinçel
24-01-2011, 12:14
Bu anlamlı gunde krdeslerımın yanında olmayı çok ısterdım ama sınavlar herzaman oldugu gıbı önume geçtı.herseye ragmen krdesımın orda olması yeter bana..
Karaman'da sevgılerle
Berke Keklikoğlu
24-01-2011, 13:53
Özlem sona erdi. Mükemmel bir geri dönüş için Mezun 1907 Ünifeb'lilerde salonlarda olacak ;)
Tolga Gümüs
24-01-2011, 14:00
Özlem bitiyor.... Yerimizi aldık geliyoruz.. Sinan Erdem'i İnletmeye.....:)))
Görkem Güngör
24-01-2011, 15:08
Bu başlıkları ne özlemişim ,tekrar dan hayırlı olsun gidenlerin de şimdiden ayaklarına sağlık
Kıvanç Ünal
24-01-2011, 15:16
Her ne kadar Trabzon maçı kadarda orda olmayı istesem de malesef gelemiyoruz. Trabzon maçında hep beraber boğaz patlatmak dileğiyle.Şimdiden herkesin ayağına ve sesine sağlık.
Turhan Çervatoğlu
24-01-2011, 19:28
1907 ÜNİFEB olarak yeterli talep olduğu takdirde, Taksim ve Kadıköy'den servis organizasyonu düzenlenecektir. Servise katılmak isteyenlerin tribun@1907unifeb.org adresine isim - soyisim - tel.no -servise bineceği yer- üniversite bilgilerini içeren bir mail atmaları gerekmektedir. Servis ile ilgili gelişmeler yine bu başlık altından duyuralacaktır.
Arkadaşlar mailleri geciktirmeden atmanız, hepimiz için çok faydalı olacaktır.
Yasin Çıkrıkçı
24-01-2011, 21:48
:)
Can Ayyıldız
24-01-2011, 22:43
Özlenen hareketler bunlar :) Bu maçta olmak vardı ama malum sınavlar :( Yeniden o sarı polarları görmek TV'den de olsa büyük bir keyif olacak :)
Özkan Erdoğan
25-01-2011, 02:09
Bu güzel desteğin TBL'deki diğer maçlara da yansıması dileğiyle.
Anıl Kırıl
25-01-2011, 12:59
Bu güzel desteğin TBL'deki diğer maçlara da yansıması dileğiyle.
+1907
Alper Kayabaşı
25-01-2011, 14:21
Arkadaşlar Sinan Erdem'e hiç gitmedim daha önce, maç bitimi Anadolu yakasına dönüş nasıl oluyor acaba?
Ata Korkmaz
25-01-2011, 14:24
slm valensiya maçı için biletleri nsl temin edebiliriz...
Yusuf Dinçel
25-01-2011, 14:43
http://www.biletix.com/event.htm?id=MBF02
burayı kullanabılırsın uye olduktan sonra alabılırsın.yanılmıyorsam 10 tl lık bırletlerden alacaksın zaten salon önunde 20:00 da toplanılacak.yeterlı sayı olursa servıs falanda kalkacak.detayları ılgılı bölumde bulabılırsın.
Sami Kayalar
25-01-2011, 14:54
Arkadaşlar Sinan Erdem'e hiç gitmedim daha önce, maç bitimi Anadolu yakasına dönüş nasıl oluyor acaba?
Sinan Erdemin oradan 10 dakika yürüyerek Şirinevler metrobüs durağına gidebilirsin
Alper Kayabaşı
25-01-2011, 14:59
Sinan Erdemin oradan 10 dakika yürüyerek Şirinevler metrobüs durağına gidebilirsin
Teşekkürler :)
Kürşad Yıldırım
25-01-2011, 15:25
Hasret sona eriyor... Ne kadarda özlemişdik Perşembe günü oradayız.
Yusuf Dömekeli
25-01-2011, 16:13
Alper Servis içinde mail atmışsın Kadıköy'den servis organizasyonumuz olacak ve akşamına tekrardan aynı yere bırakacaktır. Ayrıca kullanacak diğer arkadaşların da aynı şekilde mail atmayı unutmaması gerekmektedir.
Cesur Yapıcıoğlu
25-01-2011, 17:35
Daha güçlü daha sert adımlarla dönüyoruz tribünlere.
Alper Kayabaşı
25-01-2011, 19:42
Alper Servis içinde mail atmışsın Kadıköy'den servis organizasyonumuz olacak ve akşamına tekrardan aynı yere bırakacaktır. Ayrıca kullanacak diğer arkadaşların da aynı şekilde mail atmayı unutmaması gerekmektedir.
Servis ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadığından işimi garantiye alayım diye sormuştum :) o zaman çok daha iyi olur..
Kıvanç Ünal
25-01-2011, 19:46
Trabzona'da servis olsaydı keşke... (:
Abdulhamit Türkyılmaz
25-01-2011, 19:54
metrobus salonun yakınında zaten metrobusle anadolu yakasına rahatlıkla geçebilirsin.
Anıl Karataş
25-01-2011, 20:02
Metrobüsten Ataköy durağında indiğinizde yaklaşık 5 dk lık bir yürüme mesafesinde.. zaten kalabalıktan hangi yöne gitceğinizi izleyebilirsiniz :)
Haydar Yıldız
25-01-2011, 23:42
salona gitmek sirinevler de indikten sonra atkı satan seyyarları takip edin, kapıya kadar getirirler sizi...
Erdenay Guler
26-01-2011, 00:14
Şirinevler metrobüs durağında inip üstgeçide çıkın sola dönün metro girişini pas geçip merdivenlerden aşağıya inin, soldan devam edin zaten oralarda atkı veya forma satan seyyarlar var.O olmazsa kalabalığa uyarak salona gelirsiniz.
Yusuf Dömekeli
26-01-2011, 00:17
Arkadaşlar Taksim servisi talep yetersizliğinden dolayı iptal olmuştur.
Kadıköy'den kalkacak servisin yeri;
Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü Önü Saat: 18 : 30 'dır.
Saygılar,
Tribün Komitesi
Haydar Yıldız
26-01-2011, 13:06
biletler tükenmiş sanırım alamıyoruz :/
bizde artık genclerbirligi macına gideriz :S
Burak Ünver
26-01-2011, 13:50
kardeşim bileet aldığında zaten bütün tribünlere oturabiliyosun ancak girişini 15den yaparsan pota arkası tribününe daha rahhat girersin haberin olsub
Burak Ünver
26-01-2011, 13:54
Bu organizasyonların aynısını normal lig maçlarındada görmek isteriz
Erdenay Guler
26-01-2011, 14:19
Online satışlarda bir problem var sanırım.Şu an itibariyle 414 ve 420. bloklardan satış yapılıyor hala.
Havva Saatçioğlu
26-01-2011, 15:13
özlenen beklenen ve geleceğim maç:) çok heyecanlıyım walla;):dans:
Cihan Tavukçu
26-01-2011, 17:56
Arkadaşlar Taksim servisi talep yetersizliğinden dolayı iptal olmuştur.
Kadıköy'den kalkacak servisin yeri;
Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü Önü Saat: 18 : 30 'dır.
Saygılar,
Tribün Komitesi
Yeri çok güzel evimin 100 metre ilerisi:D
Yarın o saatte ordayız inşallah:)
Tayfun Demir
26-01-2011, 19:22
Bu maç kaçmaz oradayım :D
Yiğit Gülergün
26-01-2011, 20:01
Oradayız :)
Nejdet Şen
26-01-2011, 21:05
2 tane fazla bılet var elımde gelmek ısteyen varsa ulassın 05446413583
Can Köroğlu
27-01-2011, 00:25
nejdet bana 1 tane lazım ama telefonun kapalı :S
Alper Sazak
27-01-2011, 01:11
nejdet bana 1 tane lazım ama telefonun kapalı :S
valencia maçınamı trabzon maçınamı bu bilet ?
Tuğba Tülü
27-01-2011, 01:49
Hafta içine denk gelmemiş olsa bu maç için istanbula gelirdim kaçacak maç değil ,gidecek arkadaşların ayaklarına sağlık
Burak Göktaş
27-01-2011, 13:10
Kayseri den geldim bu maç için..:D
Nejdet Şen
27-01-2011, 15:01
biletleri verdim arkadaşlar
Hakan Tatlı
27-01-2011, 22:37
tribünlerde yine sancaklarımızı görmek çok güzel oldu özlemişiz :)
Kıvanç Ünal
27-01-2011, 23:25
Teşekkürler Ömer Onan Teşekkürler Emir Preldzic
Teşekkürler 12 Dev yürekli adam.
Görkem Güngör
27-01-2011, 23:25
Tribüne dönmemiz uğurlu Geldi
harikasınız
Harun Macit
27-01-2011, 23:57
futbolcular da biraz olsun basketcilermizi örnek alsın da pazar günü bi nebze telafi etsinler şimdiye kadar yaptıklarını...
Oğuzhan Yılmaz
28-01-2011, 00:15
Çok güzel oldu o "Uğruna Feda Bu Can" pankartını görmek.
Ertuğ Asırcı
28-01-2011, 01:24
Emeğinize sağlık.
Erdenay Guler
28-01-2011, 01:38
Gelenlerin ağzına sağlık...
Tuğba Tülü
28-01-2011, 02:11
Gidenlerin ayaklarına sağlık ,atmosfer çok güzeldi yalnız herşey güzel giderken şu güzelim avrupa maçında bile rakiplere küfür etmeden duramıyormusunuz kardeşim ? ne gerek vardı anlamadım anlayan beri gelsin
Onur Yıldırım
28-01-2011, 02:26
Tribünde yer alan arkadaşlar, harikaydınız.
Orhan Uçan
28-01-2011, 02:41
Gidenlerin ayaklarına sağlık ,atmosfer çok güzeldi yalnız herşey güzel giderken şu güzelim avrupa maçında bile rakiplere küfür etmeden duramıyormusunuz kardeşim ? ne gerek vardı anlamadım anlayan beri gelsin
Evet maç bittikten sonra rakiplere küfür edilmesi garip gelmedi değil.
Mehmet.Uslu
28-01-2011, 03:10
sancakları salonda görmek paha biçilemez...
Kıvanç Ünal
28-01-2011, 04:42
Tribünde değildim ama sesim kısıldı(: Teşekkürler bu zevki yaşattığınız için.
Volkan Kaşmer
28-01-2011, 09:58
üniversitelerin sancaklarını tekrar tribünlerde görmekk rüya gibi... Uğruna Feda Bu Canlar
Anıl Karataş
28-01-2011, 10:58
muhteşemdi.. tribün olarakta oyun olarakta... elimizden geldiğince çok bağırmaya çalıştık ama sıcak bizi çok etkiledi
Cesur Yapıcıoğlu
28-01-2011, 12:52
Sağlam bir geri dönüş oldu, eminim daha da güçlü olacağız...
Gökhan Özkuş
28-01-2011, 13:39
Şimdi bu söylediğim için beni eleştirenler olacak ama arkadaşlar 1.si tribündeki yerimiz yanlış biz destekliyoruz tamam ama yani dün salonda 15bin kişi mi 3 bin kişi mi vardı şahsen ben anlamadım.Ya hasta olduğum için kulaklarım tıkalıydı ses gelmiyordu yada siz destek vermiyordunuz.2.si basketbolda destekleme şekli nedir arkadaşlar.40 dk sadece marş söylemek mi ? Salondaki anonsçu ıslık demeden aklınıza o ISLIK hiç gelmedi. LÜTFEN tribün sorumlularına sesleniyorum biletlerimizi 400 lü bloklardan alalım GFB lilere uymayalım yücel abi kopmuş zaten sırtı dönük maçla alakası yok.Kimse yanlış anlamasın yücel abi BaSKETBOL atmosferinden anlamıyor.Ünifeb olarak bizde bu tuzağa düşmeyelim ÇOK MU ZOR? rakip hücumdayken ıslık biz hücumdayken kısa marşlardan biri. Ve sayı farkı 20 olmadandan lütfen pınar başı gibi saçma şeylere gerek yok dün gördük pahalıya patladı. Tekrar söylüyorum gidenlerin emeğine sağlık sesi kısılanlarada helal olsun destekten şüphe yok ama orası SALON ,saha değil. Hakemide etki altına alıcaksın gerektiğinde oyuncularıda.Emir o bloğu koymasaydı bugün başka şeyler konuşuyorduk.Maçları bu hale getirmiyelim FENERBAHÇE seyircisinde basketbol kültürünü oturtalım.
Sait Duman
28-01-2011, 13:54
Şimdi bu söylediğim için beni eleştirenler olacak ama arkadaşlar 1.si tribündeki yerimiz yanlış biz destekliyoruz tamam ama yani dün salonda 15bin kişi mi 3 bin kişi mi vardı şahsen ben anlamadım.Ya hasta olduğum için kulaklarım tıkalıydı ses gelmiyordu yada siz destek vermiyordunuz.2.si basketbolda destekleme şekli nedir arkadaşlar.40 dk sadece marş söylemek mi ? Salondaki anonsçu ıslık demeden aklınıza o ISLIK hiç gelmedi. LÜTFEN tribün sorumlularına sesleniyorum biletlerimizi 400 lü bloklardan alalım GFB lilere uymayalım yücel abi kopmuş zaten sırtı dönük maçla alakası yok.Kimse yanlış anlamasın yücel abi BaSKETBOL atmosferinden anlamıyor.Ünifeb olarak bizde bu tuzağa düşmeyelim ÇOK MU ZOR? rakip hücumdayken ıslık biz hücumdayken kısa marşlardan biri. Ve sayı farkı 20 olmadandan lütfen pınar başı gibi saçma şeylere gerek yok dün gördük pahalıya patladı. Tekrar söylüyorum gidenlerin emeğine sağlık sesi kısılanlarada helal olsun destekten şüphe yok ama orası SALON ,saha değil. Hakemide etki altına alıcaksın gerektiğinde oyuncularıda.Emir o bloğu koymasaydı bugün başka şeyler konuşuyorduk.Maçları bu hale getirmiyelim FENERBAHÇE seyircisinde basketbol kültürünü oturtalım.
tribün yapma konu olunca spor salonu işin içini berbat ediyor diyebiliriz.bir kesim rakip topu alınca ıslık top bize gecince beste yapalım diyor.bir kesim surekli beste soylenmesi taraftarı.basketbolda tribün yapmak kanımca en zor branş.anonslar,molalarda müzik,24 saniye beste 24 saniye ıslık..ve herşeyi gectim berbat sinan erdem atmosferi.o salonda 15 bin kişi de omuz omuz yapsa ses çıkmaz.inanın çıkmaz.abdi ipekçiyi hele eski haliyle burhan feleği nasıl özlüyorum.ilk kez geldiğimiz yerde tribün yerimiz bence iyiydi.karşı pota arkası ve bize gör maraton sağ alt ta bulunan 25-30 kadar taraftar vardı.onlarda beste söylüyordu.bizde 400lülere gecersek aynısı olacak.bölünecek.ha avantajı nedir:karşılıklı beste söylenebilecek.onun yerine bulundugumuz yerde altlı-üstlü beste söylemeyi deneyebiliriz.yinede en ii sinan erdem performansıydı..
Abdulkadir Erçakallı
28-01-2011, 13:59
arkadaşlar atmosfer gerçekten çok güzeldi ufb gösterdi kendini.orada olmayı çok isterdim ama elede olmayan sebplerden dolayı gelmedık ama bundan sonra hep beraberiz inşallah...:):):) bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
Emir Koçkan
28-01-2011, 14:05
Yazının pınarbaşı ve emirin bloğu kısmına katılıyorum.Ama dün salonda yapılmaya çalışılan şey senin bahsettiğin olaydı.Top rakipteyken bütün salon ıslıkladı ve küçük bir grupta hafifçe besteye devam ediyordu.Biz hücuma geçtiğimiz anda da ıslık kesildi ve herkes o gruba katılarak desteğe devam etti böylece 24 sn lik hücum süremizde hangi besteye girelim düşüncesiyle geçmemiş oldu.Tabi bu kültür bir anda oturucak bir kültür değil zamanla oturucaktır inanıyorum. 15 bin kişinin birden bağırmasını kimse beklemiyodu ki. 3 bin kişinin sesi geliyodu diyosun ,o 3 bin kişi işte hiç susmayan ve pınarbaşı çeken kısım...
Gökhan Özkuş
28-01-2011, 14:15
tribün yapma konu olunca spor salonu işin içini berbat ediyor diyebiliriz.bir kesim rakip topu alınca ıslık top bize gecince beste yapalım diyor.bir kesim surekli beste soylenmesi taraftarı.basketbolda tribün yapmak kanımca en zor branş.anonslar,molalarda müzik,24 saniye beste 24 saniye ıslık..ve herşeyi gectim berbat sinan erdem atmosferi.o salonda 15 bin kişi de omuz omuz yapsa ses çıkmaz.inanın çıkmaz.abdi ipekçiyi hele eski haliyle burhan feleği nasıl özlüyorum.ilk kez geldiğimiz yerde tribün yerimiz bence iyiydi.karşı pota arkası ve bize gör maraton sağ alt ta bulunan 25-30 kadar taraftar vardı.onlarda beste söylüyordu.bizde 400lülere gecersek aynısı olacak.bölünecek.ha avantajı nedir:karşılıklı beste söylenebilecek.onun yerine bulundugumuz yerde altlı-üstlü beste söylemeyi deneyebiliriz.yinede en ii sinan erdem performansıydı..
İlk olarak yorum için teşekkür yanlız biz bu konuyu deşmedikçe asla düzelmicek daha olympiakos gelicek buraya emin olun bu en iyi sinan erdem performansıyla işimiz zor maçı bir kere daha izleyin bi 10 dk var ki seyirciden çıt yok dut yemiş gibiydik sanki.Hakemlerede anlık müdahale olduğunu zannetmiyorum 4 saniyeydi en fazlası maç içinde birde tabi soyunma odasına giderken olmuş geçti pozisyon sallamaz artık o saatten sonra.Özetlersek bence bu konu yani salondaki yerimiz lütfen tartışılsın.Yani maçtan önce broşür mü dağıtılır sıradayken bağırılır mı ''millet rakip hücumdayken sadece ıslık biz hücumdayken marş '' bilmiyorum yani kaptan tribün sorumlularımız.
Can Ayyıldız
28-01-2011, 14:21
Çok iiydi çok..TV'de resmen duygulandım..O sancakları ve Sopalıları görünce :)
Gökhan Özkuş
28-01-2011, 14:28
Yazının pınarbaşı ve emirin bloğu kısmına katılıyorum.Ama dün salonda yapılmaya çalışılan şey senin bahsettiğin olaydı.Top rakipteyken bütün salon ıslıkladı ve küçük bir grupta hafifçe besteye devam ediyordu.Biz hücuma geçtiğimiz anda da ıslık kesildi ve herkes o gruba katılarak desteğe devam etti böylece 24 sn lik hücum süremizde hangi besteye girelim düşüncesiyle geçmemiş oldu.Tabi bu kültür bir anda oturucak bir kültür değil zamanla oturucaktır inanıyorum. 15 bin kişinin birden bağırmasını kimse beklemiyodu ki. 3 bin kişinin sesi geliyodu diyosun ,o 3 bin kişi işte hiç susmayan ve pınarbaşı çeken kısım...
Valla dediğim gibi ya ntvde bir sorun vardı sesi kesiyordu yada benim kulaklarda bir problem var.Yani abdi ipekçide de maç oynadık gayet ses geliyordu geldiği zaman.Tartışalım bu konu uçup gitmesin.Başka arkadaşlardan da görüş isterim şahsen bir '' partizan belgrad'' seyirci atmosferi isterim ben salonda. Herkes ayakta TAM destek. Video paylaşmama gerek var mı bilmem ama
http://www.youtube.com/watch?v=QhDZ91hST-w
şu atmosferi isterim herkes ister bence. Başka forumda partizan seyircisinin terörist olduğu söylendi fenerbahçeyle karşılaştırma dendi ama demek istediğim atmosfer.Yoksa FENERBAHÇE TEKTİR;)
Alper Kayabaşı
28-01-2011, 14:35
Arkadaş olayı gayet iyi açıklamış. Top rakipteyken çoğu kişi ıslıkladı. Sadece ufak bir grup besteye bize gelen uyarılar dahilinde kısık sesle devam etti. Top bize geçtiği anda o grup sesini yükseltti ve herkes besteye dahil oldu. Ses televziyondan nasıl geldi bilemem ama zaten sürekli bağıran grup belli.
Ama pınarbaşı olayı kesinlikle yanlış. Daha maçın sonucu belli olmadan pınarbaşı, omuz omuza yada oley çekmek gibi işlere girmemek lazım. Dün akşam tam pınarbaşı esnasında arkadaş Kadıköy'deki bir beşiktaş maçını hatırlattı, "maç 2-1, paslaşırken oley çekiyoruz Higuain attı son dakikada hakem ofsayt verdi, eğer o bayrak olmasa çok dalga konusu olurduk.." Maçın sonucu kesinleşmeden sevinmemek lazım.
Erdenay Guler
28-01-2011, 15:45
Valla dediğim gibi ya ntvde bir sorun vardı sesi kesiyordu yada benim kulaklarda bir problem var.Yani abdi ipekçide de maç oynadık gayet ses geliyordu geldiği zaman.Tartışalım bu konu uçup gitmesin.Başka arkadaşlardan da görüş isterim şahsen bir '' partizan belgrad'' seyirci atmosferi isterim ben salonda. Herkes ayakta TAM destek. Video paylaşmama gerek var mı bilmem ama
http://www.youtube.com/watch?v=QhDZ91hST-w
şu atmosferi isterim herkes ister bence. Başka forumda partizan seyircisinin terörist olduğu söylendi fenerbahçeyle karşılaştırma dendi ama demek istediğim atmosfer.Yoksa FENERBAHÇE TEKTİR;)
Partizan taraftarları konusunda sonuna kadar destek veriyorum hocam.Basketbol atmosferi olarak şu an belkide en iyi gruplar.Ben partizan taraftarını örnek vermye çalıştığımda bi kaç forumda sırp olarak bile ilan edildim.Konu Fenerbahçe-Partizan karşılaştırması değil,konu atmosfer.Ve şu onlar en iyileri.
Tolga Gümüs
28-01-2011, 17:32
Dün gece salondan eve geldiğimde saat 1 gibi ntvspor da maçın tekrarını veriyordu ve izledim. Maçı anlatanın ve yorumcunun sesinin izleyiciye ulaşması için epey salonun sesinin kısıldığını gördüm. Maçı tvden izleyen arkadaşlar bu nedenle tribün sesini tam olarak duyamamış olabilirler.
Pınarbaşı olayı hakkındaki görüşlere bende katılıyorum. Dün bende şaşırdım fark 9 sayıydı fakat bitime daha 2 dakikadan fazla vardı. Erken galibiyet havasına girildi sanırım. Bu bilinç zamanla basketbol maçlarına daha çok gidildikçe biz taraftar gruplarında da oluşacaktır. Basketbolda bitime 2 saniye kala bile galip takım değişebiliyor.
Genel olarak bakıldığında salonda belkide tek hata yapılan bu erken galibiyet havasına girilmesiydi. Bunun dışında bir yapılmış hatalı bir tezahürat yoktu. Kritik anlarda ve maç boyunca takımımıza gereken desteği verdiğimize inanıyorum. Maça gelen herkesin sesine ve ayağına sağlık...
Burak Ünver
28-01-2011, 18:03
arkadaşlar tebrikler süperdiniz ben maçı locadan seyrettim ancak maçtan çok pota arkasındaydı gözüm süperdi bütün diğer tribünlerin farklı renklerde üst giyinip sizin sarı unifeb t-shirtleri giymeniz birlik-beraberliği artırmış gibi gözükmenizi sağladı. hatta yan locada uğur dündar vardı bize sordular o sarılılar kimler die. Bende gerine gerine söyledim Unifeb diye. Herkes pota arkasında bayraklarada hasta oldu tribüne dönmemiz süper oldu herkes hayran kaldı. Helal olsun ellerinize, ayaklarınıza, boğazlarınıza sağlık...
Cihan Tavukçu
28-01-2011, 18:14
Tribün olarek genelde iyiydik ama son periyot maçında heycanıyla biraz düşüş oldu. Özellikle yukarıdan Engin abilerin başlattığı bestelerde çok iyi devam edildi. Dün orada olmayan üniversiteleri temsili olarak sancakları gelmişti galiba. Çok aradım İstanbul üniversitesi'nin sancağını ama yoktu:D Neyse herşey güzeldi dün..
Birde Şekip mosturoğlu'nun açıklamaları şaşırtıcıydı.
''Bazı tribün grupları tribünlere geri dönmüş onlara teşekkür ederiz'' diyerekten isim vermeden ÜNİFEB'e teşekkür etti:rolleyes:
Son olarakta otobüs şoförüne teşekkürlerimi bir borç bilirim, beni evimin kapısına kadar bıraktı sağolsun:D
İlker Kökdemir
28-01-2011, 18:35
Tribün bakımından eleştiriler yapılıp,düşüncelerin paylaşılması, bir sonraki maçta daha iyi olmak adına doğru adımlar
Rıdvan Şafak
28-01-2011, 19:26
bence trıbun gayet guzeldi ama diğer takımlarla kıyaslamak pek mantıklı degıl cunku basket kültürü daha yenı yenı ülkemizde oluşmakta.sinanerdemden önce maçları bu kadar dolu oynamıyorduk bundan dolayı diğer ülke takımlarıyla kıyaslama pek mantıklı olmaz
İlkay Şener
28-01-2011, 19:32
Tribün hakkında yorum yapmayacağım ancak diğer takımların tribünleriyle kıyaslamayı bende doğru bulmuyorum biz kendi içimizde bile bir kaç farklı kesimiz*.Tüm salonu/stadı her neyse o şekilde bir bütün haline getirmek bizim açımızdan bence imkansız.
*Çekirdekçisi vs.
Rıdvan Şafak
28-01-2011, 19:54
Tribün hakkında yorum yapmayacağım ancak diğer takımların tribünleriyle kıyaslamayı bende doğru bulmuyorum biz kendi içimizde bile bir kaç farklı kesimiz*.Tüm salonu/stadı her neyse o şekilde bir bütün haline getirmek bizim açımızdan bence imkansız.
*Çekirdekçisi vs.
bütün salonun bagırması dediğin gibi zaten imkansız ki bunu da yapabilen sınırla sayıda tribünler var onlarında bi çoğu yunanistanda birkaçıda sırp takımlar çünkü orada tribün genelde holiganlıkla eşbenzer burada ise tek tribün bağırıyor diğerleri ailesiyle eğlenmeye gelen münferit taraftarlar ve diğerlerinden oluşuyor..
Tolga Gümüs
28-01-2011, 20:19
Her ülkenin ayrı bir tribün küültürü vardır. Kimi ülkelerde tribün anlayışını holiganizme dönüştürmüşler. Oralarda oynana maçlarda tribünlerde aileleri, bayanları görmek neredeyse imkansız. Ülkemizde ise aslında çok daha modern diyebileceğim bir tribün kültürü var. Evet belki insanlar salona yada stada gelip hep birden bağırmıyorlar. Bu işleri taraftar grupları yapıyor ama sonuçta ülkemizde salonlarda olsun stadlarda olsun bayan taraftarlar ve ailelerin maçlara gelme oranı oldukça iyi. O nedenle ülkemizin tribün anlayışını başka ülkelerle kıyaslamakta oldukça yanlış bir davranış. Biz gerçekten gerektiğinde tüm salon aynı anda bağırabilen bir anlayışa sahibiz. Bunu özellikle maçların kırılma dakikalarında yeterince gösterdiğimize inanıyorum.
Bizim anlayışımızda şiddet değil, sadece gönül verdiğimiz renklere bağlılık ve destek vardır.
Erdenay Guler
28-01-2011, 20:49
Arkadaşlar bizim bahsetmek istediğimiz şey şiddetle alakalı değil,ben çıkıp da onlar gibi holigan olalım demiyorum ki.Demek istediğim şey gayet açık ; " Verdiğim örnekteki takım gibi hep bir ağızdan bağıralım " diyorum.Ayrıca basketbol kültürü yeni yeni oluşuyor sözüne kesinlikle katılıyorum.Siz beni yanlış anladınız heralde,asla ve asla karşılaştırma yapmam söz konusu değil.Sadece atmosfer bakımından örnek verelim dedik,olay bu.Anlayışınıza teşekkür ederim:)
Tolga Gümüs
28-01-2011, 20:59
Demek istediğim şey gayet açık ; " Verdiğim örnekteki takım gibi hep bir ağızdan bağıralım " diyorum.
Bende yazımda senin şiddet istediğini falan zaten söylemedim :) Sadece o taraftarların algılarının bu olduğunu belirtmek istedim. ;)
Gelelim yukarıdaki konuya; işte bu dediğin maç boyunca ne yazıkki olamaz. Çünkü bizim taraftarlarımızın; taraftar grupları harici olan kısım maçı genelde ailesiyle birlikte izlemeye gelen kesim. Sadece bazı kritik dakikalarda bağırıyorlar. Onun haricinde taraftar grubu olarak 90 dakika boyunca aralıksız biz destek oluyoruz takımımıza..
Alper Kayabaşı
28-01-2011, 21:55
Bu arada aklıma gelmişken söyleyeyim :) Dünkü maçta bize göre hemen solumuzda kalan tribünün üst katına dikkat ettiniz mi? Çok az kişi olmalarına rağmen karşılıklı söylediğimiz tezahüratlarda sesleri gayet iyi çıktı.
Bence o bölüm salon tavanına yakın olduğundan ses dağılmıyor ve iyi bir akustik oluşuyor. Aynı maraton üst gfb bölümünde olduğu gibi. Fiyat farkı varmı bilmiyorum ama oranın akustiği pota arkasından çok daha iyi ve salonun geniş olmasının yarattığı ses kaybını minimuma indirmek orada mümkün.
Erdenay Guler
28-01-2011, 21:57
Bu arada aklıma gelmişken söyleyeyim :) Dünkü maçta bize göre hemen solumuzda kalan tribünün üst katına dikkat ettiniz mi? Çok az kişi olmalarına rağmen karşılıklı söylediğimiz tezahüratlarda sesleri gayet iyi çıktı.
Bence o bölüm salon tavanına yakın olduğundan ses dağılmıyor ve iyi bir akustik oluşuyor. Aynı maraton üst gfb bölümünde olduğu gibi. Fiyat farkı varmı bilmiyorum ama oranın akustiği pota arkasından çok daha iyi ve salonun geniş olmasının yarattığı ses kaybını minimuma indirmek orada mümkün.
Gruplarda oynanan maçları orada izlemiştim.Fiyat farkı yok 10 TL.Dediğiniz gibi tavana yakın olduğundan ses dağılmıyor.
Alper Kayabaşı
28-01-2011, 21:58
Gruplarda oynanan maçları orada izlemiştim.Fiyat farkı yok 10 TL.Dediğiniz gibi tavana yakın olduğundan ses dağılmıyor.
Buna karar vermek bizim işimiz değil elbette ama oraya geçmek düşünülebilir bence.
Havva Saatçioğlu
29-01-2011, 00:39
arkadaşımın ailesiyle gittiğim için karşıdan öylece melül melül bakıp avazım çıktığı kadar eşlik ettim marşlara,tezahüratlara..şunu söylemeliyim ki; böylesi görkemli bir tribün şov, böylesi güzel bir topluluk olamaz...müthiş görünüyor Ünifeb..duruşumuz, kalitemiz o kadar belli ki anlatamam..Fenerbahçenin her taraftar grubu kendine has güzellikte elbette ama şöyle bir baktığında insanın olmak istediği ilk yer bu sarı cümbüşün içi oluyor.. omuz omuza vermiş hiç ayrılmayan kardeş oldukları apaçık belli olan bir grup bizimkisi..koşup tam ortaya dalıp omuz omuza olmayı çok isterdim:(
Olmamız gerektiği gibi olmamız gereken yerde ve şekildeydik Teşekkürler Ünifeb..
Ünifebliyim demenin grurunu yaşattığın için..
Sait Duman
29-01-2011, 01:44
İlk olarak yorum için teşekkür yanlız biz bu konuyu deşmedikçe asla düzelmicek daha olympiakos gelicek buraya emin olun bu en iyi sinan erdem performansıyla işimiz zor maçı bir kere daha izleyin bi 10 dk var ki seyirciden çıt yok dut yemiş gibiydik sanki.Hakemlerede anlık müdahale olduğunu zannetmiyorum 4 saniyeydi en fazlası maç içinde birde tabi soyunma odasına giderken olmuş geçti pozisyon sallamaz artık o saatten sonra.Özetlersek bence bu konu yani salondaki yerimiz lütfen tartışılsın.Yani maçtan önce broşür mü dağıtılır sıradayken bağırılır mı ''millet rakip hücumdayken sadece ıslık biz hücumdayken marş '' bilmiyorum yani kaptan tribün sorumlularımız.
bir yönlendirmenin yapılmasının gerekliligniin farkındayım.bunu büyüklerimize soralım.mac icinde ve ocnesinde konusalım:iletişimimiz iyi olsun istiyorum.ıslıklamaya ise cogu zaman karsıyım.top rakipteyken oturanlar zaten ıslıklıyorlar.onlar yeterli biz besteye devam edelim.cunklu ıslık calsak top bize gecer gecmez besteyi girene kadar bitiyor hücum.
Deniz Çevik
29-01-2011, 02:46
Münferit taraftarların parmaklarıyla bizi göstermeleri gfb'den insanların dönüp bize ve görsel bütünlüğümüze meraklı gözlerle hayran gibi bakması,sağıma soluma baktığım zaman kızlı erkekli üzerleri sapsarı tanımıyor bile olsam gözlerindeki kardeş bakışları paha biçilemez ya böyle bir duygu yok...
Sait Duman
29-01-2011, 14:51
Partizan taraftarları konusunda sonuna kadar destek veriyorum hocam.Basketbol atmosferi olarak şu an belkide en iyi gruplar.Ben partizan taraftarını örnek vermye çalıştığımda bi kaç forumda sırp olarak bile ilan edildim.Konu Fenerbahçe-Partizan karşılaştırması değil,konu atmosfer.Ve şu onlar en iyileri.
karşılşatırma yapamayız.partizanın tüm taraftarı grobaridir.grobari tektir.70lerden beri aktiftir.grobari tribünün her yerindedir.
Sait Duman
29-01-2011, 14:52
Tribün olarek genelde iyiydik ama son periyot maçında heycanıyla biraz düşüş oldu. Özellikle yukarıdan Engin abilerin başlattığı bestelerde çok iyi devam edildi. Dün orada olmayan üniversiteleri temsili olarak sancakları gelmişti galiba. Çok aradım İstanbul üniversitesi'nin sancağını ama yoktu:D Neyse herşey güzeldi dün..
Birde Şekip mosturoğlu'nun açıklamaları şaşırtıcıydı.
''Bazı tribün grupları tribünlere geri dönmüş onlara teşekkür ederiz'' diyerekten isim vermeden ÜNİFEB'e teşekkür etti:rolleyes:
Son olarakta otobüs şoförüne teşekkürlerimi bir borç bilirim, beni evimin kapısına kadar bıraktı sağolsun:D
sen bi de bizim şoförü görecektin.malum sinanerdem sapagını pas gecip yenibosnadan u dönüşü yapmak,sapağa küfretmek:)
Cihan Tavukçu
29-01-2011, 19:24
sen bi de bizim şoförü görecektin.malum sinanerdem sapagını pas gecip yenibosnadan u dönüşü yapmak,sapağa küfretmek:)
Hadi ya hahahahaha çok iyiymiş:D Şoförden şoföre fark varr:D
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.