PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bilgi Üniversitesi

Oğuz Ceran
26-02-2011, 02:07
Bilgi Üniversitesi'ndeki 1907 ÜNİFEB oluşumunda yer almak isteyen arkadaşlarımız, bu başlığı kullanabilirler.

İbrahim Mennanoğlu
07-07-2011, 17:34
Bilgi Üniversitesi'nde bir oluşum olsa fena olmaz hani.

Oğuzhan Karakaş
14-08-2011, 03:47
Bu sene nasipse Bilgi Üniversitesi'ne yerleşeceğim, 19 Ağustos'ta sonuçlar açıklanacak.

Kısmetse bu oluşumda görev alabilirim.

Oğuzhan Karakaş
19-08-2011, 23:38
Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemleri bölümüne yerleştim...

Turan Barbarosoğlu
16-03-2012, 03:29
Bende diyorum nerde bu bilgi ünifeb. Kuştepe'de standlar varken gözüm fenerbahçeli bi stand aradı ama yok çok boşlamışsınız :D Aktivite istiyorum,hareket istiyorum herşeye varım buralardayım.

Batuhan Ener
16-03-2012, 15:38
Hoş geldiniz. Başarılı bir örgütlenme süreci geçirmenizi diliyoruz.

Oğuzhan Karakaş
31-03-2012, 16:50
Bende diyorum nerde bu bilgi ünifeb. Kuştepe'de standlar varken gözüm fenerbahçeli bi stand aradı ama yok çok boşlamışsınız :D Aktivite istiyorum,hareket istiyorum herşeye varım buralardayım.

Evet, ben de aradım Fenerbahçe standını Kuştepe'de fakat bulamadım. Okuldaki BİLGİ'li Fenerbahçeliler, 2010 yılında Quaresma Dolapdere Kampüsüne geldiğinde olay çıkarmışlar. O sebeple okul yönetimi Fenerlilerin klübünü kapatmış. Bu sebeple okulda maalesef bir örgütlenme yok. Ne yapabiliriz? Fenerbahçeliler olarak okulda örgütlenmemiz gerekmekte. GS'liler kampüslerin efendisi ilan etmiş durumda kendini. Ben okula bu sene girdim. İletişime geçsek iyi olur. BİLGİ ÜNİFEB'i kurmalıyız.