Orijinalini görmek için tıklayınız : Kurtlar Vadisi
Burçay Tiftikçi
20-10-2005, 23:23
2 ileri 1 geri sıkmaya başladı...
Mehmet Bakkaloğlu
21-10-2005, 01:10
vallahi halo tuncay ve çapsiz abidinde olmasa izlenecek bi yani yok ;D
Çağrı Özmen
21-10-2005, 01:50
harbiden iplikci nedimde gitti, capsiz abidin tuncay bide halo giderse iyice kurur...
Mehmet Bakkaloğlu
21-10-2005, 06:46
bide koskoca baron polat kıytırık bi kiralik katil olup cıkıverdi
Kemal Aktürk
21-10-2005, 08:41
Ya o Halil İbrahim türküsü tek sazda tek telde bir tını halinde çalıyor ya tek kelime ile eriyorum. O türküyü o halde mp3 atabilecek olan varsa beklerim.
Ertu Aydın
21-10-2005, 14:37
Ben artık izlemiyorum.Biz cerrahpaşalılarla,seyfo dayı ile çakır ile sevdik bu diziyi.
Yiğit Arın
21-10-2005, 15:53
Ben artık izlemiyorum.Biz cerrahpaşalılarla,seyfo dayı ile çakır ile sevdik bu diziyi.
Ben de geçen haftaki kararımı uyguladım ve izlemedim. Arkadaşlardan dinleyerek de rahatlıkla anlaşılabiliyo zaten, 2 saat boyunca uykuyla savaşmaya gerek kalmadan...
Burak Uysaloğlu
21-10-2005, 16:32
abi walla alışkanlıktan izliorum ya ne yapim ama artık daha mantıklı olmaya başladı :D :D dünkü bölüm baya kısa geldi ama bana göre. artık kılıç`a ne olduğunu öğrenmek istiyorum vede nizamettin ne olacak rezil rüsva etti polat abimizi herkese polat onun karşısına çıkıp bence onu keser :D
Ömer Birdal
21-10-2005, 18:08
bende izlemedim.. ve aldığım duyumlara göre de pek bişey kaybetmemişim.. burda yazılanlar da o yönde.. ee bakalım.. kendi bilir.. ya düzelir, ya da yok olmaya mahkum :P
Burhan Günarslan
27-10-2005, 11:52
90. bölümün özeti
İki keskin nişancının çatışmasından galip çıkan Polat, suikast için başka planlar da yapıldığını anlar. Şimdi yeni bir sorunu daha vardır. Polat, elindeki cesedi yok etmeye çalışırken, Elif'in yakınları çaresizlik içerisindedir. Onlar için bütün kapılar birer birer kapanmaktadır. Nizamettin, Elif dahil adı Polat'la birlikte geçen herkesle ilişkisini keser. Memati, Abdülhey ve Erhan bir an önce saklanabilecekleri bir yer bulmaya çalışır. Tuncay, Abidin'e güvenmenin bedeli olarak kendisini cezaevinde bulmuştur. Halo, Polat'a can borcunu ödeme derdindedir. Son yaşananlar Laz Ziya'ya şunu öğretmiştir ki; Nizamettin uzak durulması gereken biridir. İstanbul'dakilerle irtibat kurması hala engellenen Polat'ın aklına bir fikir gelir. Anlık da olsa İstanbul ile temas kurar sonunda. Suikast günü geldiğinde Polat'ın tek bir hedefi vardır. Başbakan'a yapılacak suikastı engellemek... İnfazın gerçekleşeceği tören alanına ulaşmaya çalışırken Polat'ın beklemediği bir gelişme olur ve konvoyun bulunduğu alana tam vaktinde ulaşır. Kendisine sinsi bir oyun oynandığını fark ettiğindeyse önünde iki seçenek kalmıştır
-----------------------------------------------------------------
bence eski formatından uzak yeni çekilecek olan kurtlar vadisi-ırak sinema filmi için alt yapı oluşturmaya çalışıyorlar
Serhat Gül
28-10-2005, 03:02
Polat çamaşır da yıkadı ya bittiği andır.
Levin Susar
28-10-2005, 16:13
Ahh ah ne güzeldi eski bölümler.
Ufak çatışmaları izler mutlu olurduk. İstanbul içindeki sefirlik mücadelesiydi, biraz da Polat'ın konseye girebilme çabasıydı bizi bu kadar çeken diziye.
Çakır'ın kendine has konuşma tarzı, seyfo dayı, cerrahpaşalılar, eski konsey üyeleri vs hiç biri kalmadı. Sürekli bir değişim içinde dizi.
Konuları da artık abarttıkça abarttılar.
Eskiden bi gizlilik oluyordu elbet ama, şu anda bunu alıp 10 bilinmeyenli denkleme dönüştürmenin ne alemi vardı...
Nuri Çelik
28-10-2005, 19:30
Ahh ah ne güzeldi eski bölümler.
Ufak çatışmaları izler mutlu olurduk. İstanbul içindeki sefirlik mücadelesiydi, biraz da Polat'ın konseye girebilme çabasıydı bizi bu kadar çeken diziye.
Çakır'ın kendine has konuşma tarzı, seyfo dayı, cerrahpaşalılar, eski konsey üyeleri vs hiç biri kalmadı. Sürekli bir değişim içinde dizi.
Konuları da artık abarttıkça abarttılar.
Eskiden bi gizlilik oluyordu elbet ama, şu anda bunu alıp 10 bilinmeyenli denkleme dönüştürmenin ne alemi vardı...
artık ne rajon kesen kaldı ne de kafa kesen, Konsey dağıtıldı, bi ara aşk dizisine dönüştü zaten polat ve elif aşkı biras toparlandı derken şimdi tepetaklak artık ben de izlemiyorum eski bölümleri herkes gibi arıyorum ama kiç aksiyon yok artık...
Burak Uysaloğlu
28-10-2005, 22:22
abi ya o mahkeme olayı benide düşündüren aslında ???
Geçen haftalarda da yazmıştım ya artık sadece alışkanlıktan izliyorum diye! neyse artık şunun surasında 10 bölüm+ sinema kaldı bu kadarını izlemişken bırakmak olmaz di mi?
Burhan Günarslan
17-11-2005, 22:00
işte kral gibi bir bölüm de polat ne ara döndü türkiyeye birazdan anlarız
Sercan Matur
17-11-2005, 23:33
şükür kavuşturana...
Kemal Aktürk
17-11-2005, 23:37
Halo ölseydi diziyi bırakırdım. Halo yu satanı bizde satarız.
Burhan Günarslan
18-11-2005, 00:37
gerçekten süper bir bölümde kanaatimce orta doğudaki karışıklık yüzünden lübnan başbakanına yapılan suikast sahnelerinin olduğu bölüm yayınlanmadan ortadan kalkmış ve polat direk istanbula gelmiştir
ulan safiye polatı göz göre göre vurdu ya lan o senin abin ;D
bu güllü tam mal ya zıkkım iç
Halo : nevzat, reyhan dağ çiçeğidir kokla ama koparma ;D;D;D;D
Burhan Günarslan
18-11-2005, 21:51
ee sıkıştı artık söylemeseydi memati vuracaktı yoksa
Emre Akça
19-11-2005, 15:20
iiide mematiye söleyince vuracaktı burhanım bence çok güzel bi bölümdü özlemiştik her ne kadar başını kaçırmış olsamda bence güzeldi bu arada artık ortada saklanacak pek bişi kalmadı mematiye sölese nolur sölemese nolur.devlet görevi artık bitti artık sıra yaşam görevinde güzel olacak güzel
Sercan Matur
20-11-2005, 16:10
birşey çıkmaz bence..
hepimiz devletiz..
Burhan Günarslan
20-11-2005, 20:08
iiide mematiye söleyince vuracaktı burhanım bence çok güzel bi bölümdü özlemiştik her ne kadar başını kaçırmış olsamda bence güzeldi bu arada artık ortada saklanacak pek bişi kalmadı mematiye sölese nolur sölemese nolur.devlet görevi artık bitti artık sıra yaşam görevinde güzel olacak güzel
söyledi ki zaten ;D
Burhan Günarslan
24-11-2005, 22:26
evet yeni bölümü yine bomba gibi girdi
memati hızlı çıktı
Burhan Günarslan
26-11-2005, 23:48
işte dünkü süper bölümde polat hastaneye girerken çalan müzik
http://rapidshare.de/files/8125940/Kurtlar_Vadisi_-_Tanr_dan_Diledim.mp3.html
Çağrı Özmen
01-12-2005, 22:09
ya kurtları kacırdım,biri anlatıversin,özet geçsin lütfen,ne oldu :(
Sercan Matur
01-12-2005, 22:14
toplayın herkesi.. herseyı anlatıcam..
Burhan Günarslan
01-12-2005, 23:43
ya kurtları kacırdım,biri anlatıversin,özet geçsin lütfen,ne oldu :(
bre bismillah
polat polislerin geldiği görünce hemen morga kaçıp dolabın birine giriyor sonra memati polislerle giderken onları ağaca bağlayıp elbiselerini giyiyor ve polatın kaldığı hastaneye gidiyor abdül ile güllü radyo dinlerken abinin hala hastanede polis tarafından kuşatıldığını öğrendiler ve onlarda hastanenin yolunu tuttular ve abiyi morgtan kurtardılar
haloya gelicek olursak kızı elinden kaçırmıştı bi internet kafede sofiyi biri ile chatleşirken görür o kişide yurt dışından biri ona çuvaldan çaldığı mabede ait parça gösterir ve ne olduğunu sorarken halo gelir alır onu bu arada büyük konsey sofi msn i açınca nerde olduğunu öğrenirler ve mekanı basarlar halo polis kılığındakilerle çatışmaya girer ve kurtulur oradan katırın sayesinde sonra polatın dediği yere giderler ve polatla buluşurlar
kılıç ise kısa kısa notlarla olayları yorumlayama başlar şizoya bağlar kendini ;D ve mabede ait parçanın açılması için gerekli anahtar ondadır ve o da kaldığı hapishaneden bir dahaki bölümde çıkacaktır
elifin bacakları giti
sonra polatla halo evde buluşurlar ve memati abi ile özel konuşmak ister sonra abi bu abdülün işi nedir yoksa sende mi devletsin derdemez çağır arkadaşları herşeyi anlatacam der ve biter
ohh be
Arif Kocamanoğlu
02-12-2005, 02:40
eywallah sağolasın..ben de izleyememiştim....iyi oldu....
Burhan Günarslan
02-12-2005, 03:23
ben her zaman buradayım ;)
Çağrı Özmen
03-12-2005, 03:10
saolasın burhan,eyvallah...
bu arada full bölüm kepçirini nerden davnlod edebiliriz kurtlar vadisinin? misal 93. bölüm(son bölüm)
Burhan Günarslan
03-12-2005, 03:35
saolasın burhan,eyvallah...
bu arada full bölüm kepçirini nerden davnlod edebiliriz kurtlar vadisinin? misal 93. bölüm(son bölüm)
www.kurtlarkonseyi.net veriyordu ama oda site bakıma alınmış
şunları dene istersen
http://www.kurtlar-vadisi.com.tr.tc/
http://www.kurtlarvadisi.gen.tr/
http://www.kurtlarvadisi.de/
Onur Vural
16-12-2005, 03:38
elif bacı da ta sonunda öldü beklediğimiz an sonunda gercekleşti artık gelsin sharon stone da onu izleyelim biraz
Arif Kocamanoğlu
16-12-2005, 04:57
En sonda Polat gazeteyi indirdi ya O sırada Nizamettin in surat ifadesi harikaydı yaa...:) Polat ne dedi ama " Dünyanı karartmaya geldim"...Çok baba bi laf etti yaaa...takdir ettim polatı.....
Muzaffer Eken
16-12-2005, 11:15
En sonda Polat gazeteyi indirdi ya O sırada Nizamettin in surat ifadesi harikaydı yaa...:) Polat ne dedi ama " Dünyanı karartmaya geldim"...Çok baba bi laf etti yaaa...takdir ettim polatı.....
::)
Hasan Muradoğlu
16-12-2005, 12:32
elif bacı da ta sonunda öldü beklediğimiz an sonunda gercekleşti artık gelsin sharon stone da onu izleyelim biraz
:D
neyse artık sharon apla için tv'nin karşısına geçicez..
sadece son iki bölümde oynuyor değil mi?
Okan Külekçi
16-12-2005, 13:33
yok yav ne ölmesi.ölmemiştir o.kurtuluş yok eliften >:(
Burhan Günarslan
16-12-2005, 23:08
elif ölmedi arkadaşlar şok geçirdi sadece
dün yine felaket bir bölümdü
"hayatını karartmaya geldim nizamettin"
Arif Kocamanoğlu
16-12-2005, 23:10
Elif ölmedi bence de...şok geçirdi.....alete baktıysanız çizgi düz olmadı..:)
Ramazan Büyük
20-12-2005, 01:38
Polat Türkiyeyi çözdü bitirdi Abd'yi bitirmeye gidecek.
Burak Uysaloğlu
20-12-2005, 02:09
Hava Kararmadan gelsin Demişsin; Dünyanı Karartmaya Geldim....
Bahtiyar Güdürü
22-12-2005, 02:21
bu bölümde nizamettin ölecek sultanahmet meydanında asacaklar :D
Yiğit Arın
22-12-2005, 02:42
Ben de Elif ölmemiş gibi bi bomba duydum ama zannetmiyorum. Kurtların eski günlerine dönmüş olması güzel ama bitmesine de 2 bölüm kaldı. :(
Ömer Birdal
22-12-2005, 14:47
Ben de Elif ölmemiş gibi bi bomba duydum ama zannetmiyorum. Kurtların eski günlerine dönmüş olması güzel ama bitmesine de 2 bölüm kaldı. :(
elif ölmemiş yüreğimizde yaşıyomuş :P :P
Ömer Yağanoğlu
22-12-2005, 20:52
Kanal D'nin, ünü ülke dışına taşan, milyonlarca hayranı bulunan, izlenme rekorları kıran rakipsiz dizisi "Kurtlar Vadisi"de büyük gün geldi!
"Kurtlar Vadisi"nin, iki dünya starı Sharon Stone ve Andy Garcia'nın rol aldıkları bölümlerinin ilki bu akşam Kanal D'de ekrana geliyor.
Dizinin, Sharon Stone ve Andy Garcia'nın rol aldığı sahnelerinin çekimleri Amerika'da yapıldı. Türkiye günlerce "Kurtlar Vadisi"nin bu başarısını konuştu. Dizinin, Tüm Türkiye'nin merakla beklediği bu bölümü de mecara, heyecan ve aksiyon dolu!
Kurtlar Vadisi'nde bu gece!
Özal öldü mü, öldürüldü mü?
Saddam'a Halepçe katliamının zehirli gazını kim sattı?
11 Eylül suikastçilerinin Türkiye bağlantısı ne?
Veee..
Polat Alemdar Los Angeles'ta!
Dünya Baronu Amon (Andy Garcia) ve Lisa'nın (Sharon Stone) karşısına çıkacak olan Polat'ın kalemi kırılacak mı?
Veee..
"Kurtlar Vadisi - Irak" filminin tanıtımı ilk kez bu akşam Kurtlar Vadisi'nde yayınlanacak.
Sinan Bıçak
23-12-2005, 00:12
Necati daha liseye giden bir gençken filmlerini izleyip hayaller kurduğu şerın ston hanım teyzenin dudaklarına böyle asılabileceğini düşünüyormuydu acaba?
Ozan Avcu
23-12-2005, 00:30
Necati daha liseye giden bir gençken filmlerini izleyip hayaller kurduğu şerın ston hanım teyzenin dudaklarına böyle asılabileceğini düşünüyormuydu acaba?
;D doğru valla... kimbilir ilerde belki bizden biri ;D
Sinan Bıçak
23-12-2005, 00:32
;D doğru valla... kimbilir ilerde belki bizden biri ;D
mature takılıyorsun galiba :)
Bahtiyar Güdürü
23-12-2005, 00:36
haftaya neler olcak neler...yakında burada yayınlayacam :D
Serhat Gül
23-12-2005, 00:39
Anten bozuldu sonunu kaçırdım.
Ömer Birdal
23-12-2005, 17:23
mature takılıyorsun galiba :)
şerın gider, başkası gelir ;)..
Burhan Günarslan
23-12-2005, 18:32
;D ;D ;D ;D
imkansız diye bir şey yoktur bu alemde 8)
Burhan Günarslan
23-12-2005, 18:43
Anten bozuldu sonunu kaçırdım.
polat hummer limuzinle amorun mekanına gitti içeri girdi ve bitti
http://tinypic.com/j08a2r.jpg
Şabettin Doğan
23-12-2005, 19:32
ben ne parti lideriyim ne de bürokratım ben TÜRK'ÜM
şimdi kes sesini ve şunu başına geçir...
Burak Uysaloğlu
24-12-2005, 04:56
Bu arada ufak bi ip ucu size
Amon - Lisa
Mon-A - Lisa
Emre Akça
24-12-2005, 13:11
amerikalı : Ben tanrının oğluyum
polat : benim senin gibi bir oğlum yok 8)
Hepimize kapak taktılar valla yalan değil ben gerçi umutluyum diye yazmıştım.Zaman beni haklı çıkardı Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi dizisi ve milliyetçi duygularımızı hareketlendirecek muhteşem bir filmleri daha olacak zevkle izliyorum.
Muhammed Turan
24-12-2005, 14:27
Bir mail grubundan gelen enteresan bir mail. Siz Kurtlar Vadisi hayranlarıyla paylaşayım dedim.
Necati gerçek bir Elazığlı mı?
Sharon Stone’u öperken Sharon’a değil role konsantre olan Necati’nin Elazığlılığı tartışılıyor. Elazığ eşrafı Necati’ye tepkili “Sharon’u öperken role konsantre olan birisi bizden olamaz” diyor ve Necati’nin Elazığlı olup olmadığının tesbiti için DNA testi yapılmasını istiyor.
“Elazığlı Necati, Sharon’u öperken ‘role konsantre olduğundan’ öpüşü hissetmemiş. Elazığ halkı Necati’ye ateş püskürüyor.” Elazığ eşrafı “Role konsantre olacağına Sharon’a konsantre olsaydın” diyor ve devam ediyor “Rol gelip geçer ama Sharon’un öpücüğü ölümsüzdür. Eğer o sahneyi bir Kayserili oynasa rolü bırakıp öpücüğe konsantre olurdu. Bir Elazığlı olarak Sharon’un seni öpmesinden gurur duyuyoruz ama öpücük yerine role konsantre olmanı daha daha muteber bir Elazığlı olman önünde engel görüyoruz. Bari Aczmendi hemşerimiz Müslüm Gündüz’den bir şeyler öğrenseydin” açıklamasını yaptılar.
Sharon'ı hangi Elazığlı öpsün?
Elazığlı Necati'nin Sharon Stone'u öperken ''role konsantre'' olduğu gerekçesiyle Sharon'a konsantre olamamasi'' Elazığ eşrafında büyük tepkilere yol açtı. Elazığ tarihinde Müslüm Gündüz gibi adını altın harflerle yazdırmış şahsiyetler varken Necati'nin Sharorun'u operken ''hissetmemesi'' esefle karşılanıyor.
Dün il idare meclisinde toplanan Elazığlılar, bir dahaki Kurtlar Vadisi çekimlerine Necati yerine aaşağıdaki Elazığlılardan birisinin halk oyuyla seçilerek yollanmasını istedi:
1)MEHMET AĞAR
2)FEVZİ TÜRKERİ PAŞA
3)MEHMET GÜL
4)UFUK GÜLDEMİR
5)OSMAN BENZEŞ
6)ŞAFAK OKAYGÜN
7)DEPREMCİ NACİ GÖRÜR
8 )YUNUS AĞAR
9)PERDESİZ GİTARCİ ERKAN OĞUR
10)NECDET ULUCAN
11)SET KEMAL
12)BAŞKURT OKAYGÜN
13)FETHİ NAMLI
14)GÜNER ÖZMEN
15)MUSTAFA KESER
16)MÜSLÜM GÜNDÜZ
17)FATİH KISAPARMAK
18 )BÜLENT SERTTAŞ
İŞTE VATAN GAZETESİ'NDEN SANEM ALTAN'IN RÖPORTAJI:
Çekimde İngilizce konuşmam gerektiği için role konsantre olmuştum. Prova dahil 20 kere öptü beni Sharon ama hiçbir şey anlamadım. Neyi kaçırdığımı çekim bitince fark ettim!
* Sharon gerçekten "Lisa" olabildi mi?
Bahadır Özdener: İnanılmazdı. Zaten belki Sharon Stone deyince hemen ne hissettiğimizi bilemememizin sebebi bu.
Necati Şaşmaz: Evet, evet... Biz o gün Lisa'yla tanıştık, Sharon'la değil aslında... İnanılmaz oynuyordu. Kadın olarak Sharon'ın beni heyecanlandırmama nedeni buydu belki de.
Bahadır: Tamamen dünyanın en güçlü kadınıyım gibi davranıyordu. Lisa gibi oturup, kalkıyordu. Ve bunu çok sevdi. Bunu kim sevmez ki... Kadın kendine o gün iyi bir ödül verdi, bu rolü oynayarak...
* Peki, Andy Garcia nasıl oynadı? Çünkü sıklıkla oynadığı bir rol aslında sizin onun için yazdığınız rol...
O da inanılmaz oynuyordu Amon'u... En iyisini ben yaparım gibi bir hali vardı ve gerçekten haklıymış...
* Çekim günü geldiğinde ya da onun öncesinde neler hissediyordun? Heyecanlı miydin çok? Dünyanın en çekici kadınlarından biriyle karşılaşmak, öpüşmek insanı korkutuyor muydu?
Necati: Son gün itibarıyla senaryoda değişiklikler olmuştu, uzun tiradlarım vardı. Onlarınkinin 1.5-2 katı uzunluğunda. Sesli çekim gibi çektik yani, o an kendi sesimle oynayacaktım ama üzerine dizi sesim dublaj yapılacaktı. O yüzden onların karşısında kötü oynuyor gibi olmak istemiyordum. Büyük oyuncularla oynuyorum diye ya da Sharon Stone'la karşılaşacağını diye heyecanlanmadım ama "Acaba metne ne kadar hakim olabileceğim, ne kadar iyi oynayabileceğim?" diye düşünüyordum. İyi olmak istiyordum. Bütün derdim ya da endişem buydu.
* Erkek olarak Sharon Stone'la karşılaşmak, hatta öpüşmek heyecanlandırmadı mı seni?
Necati: İnan ki olmadı. Ben de hayret ettim. Neden bir heyecan duymadım diye düşündüm. Tuhaf bir duyguydu yaşadığım. Heyecanım şöyle vardı, kendimle ilgiliydi, oyunculuğumla ilgiliydi, metne sahip olmak istiyordum karşılarında, İngilizce oynuyoruz çünkü. O anda kadın olarak görmedim Sharon'ı... Erkeksi duygularını yoktu o anda.
...
Muhammed Turan
24-12-2005, 14:29
...
Bahadır: Kendi aramızda da konuştuk. 'Niye heyecanlanmadı Necati Abi?' diye. Yapısına aykırı, o kadar başka şeylerle ilgiliydi ki... Diyaloglarını ezberlemekle meşguldü o sırada. Yoksa Sharon'u seviyor...
Necati: Hatta Kurtlar Vadisi, Irak filminde oynayan Spencer (Garrett) bizi sete ziyarete geldi. Bir baktım Sharon'a gitti, Andy'ye gitti bana gelmedi, bozuldum ben de. Sonra akşam partide "Öyle bir konsantre olmuştun ki bozmak istemedim" dedi. Polat bakışı yapmışım.
* Amerikalı starlarla üstelik İngilizce oynamak yeni bir oyuncu için çok zor muydu?
Necati: Andy Garcia ile oynayış tarzlarını seyrettim Sharon Stone'un. Oyunlar kurarak oynuyorlardı. Oyunlarına eşlik ettim. Ama sözlerle de eşlik etmek istiyordum. Adam seni birden bire dışa atıyor, anlamamış gibi "Ne dedin?" diyor. Ben de sadece "Şunu dedim" deyip senaryodaki sözlerimi tekrarlıyordum. Aslında ben orada başka bir kelime oyunu ile cevap vermek isterdim. Ne bileyim belki "Anlamadın mı ne dediğimi" derdim. İngilizce konuşuyorum ama ne kadar konuşuyorum ki. Karşımdakiler Amerikalı. Bunlar yüzünden kendi kendime ket vurdum.
* Peki, ilk ne zaman karşılaştınız? İlk karşılaşma anında etkilenmedin mi?
Necati: Sabah herkes odasındaydı. Prova aşamasına gelince aşağıya inildi. Önce hediyeler verildi. Tanıştık ve provaya başladık hemen. Öpüşmeli, üçlü sahneye çıkmadan önce sadece resmi bir tanıştırılma oldu yani.
* Hediye mi götürdünüz, Sharon Stone'a ne götürdünüz?
Bahadır: Hediyeleşmeden sete başlanmazmış orada. Büyük, küçüğe hediye verirmiş. Çok güzel çini tabaklar hediye ettik. Çok beğendiler. Tabağın üzerinde 1800 küsur yazıyordu.
* Şunu öğrenmek istiyorum Sharon Stone'u gördüğünüz ilk an ne hissettiniz?
Necati: Merdivenlerden inerken gördük ilk... Ve çok güzeldi. İlk gördüğümde çok çekici gelmedi bana ama gün ilerledikçe devleşti kadın. Cildi mildi parlamaya başladı.
Bahadır: Birinci karede, Sharon Stone'du. Çok güzel falan değildi. Sharon Stone gibiydi. Bunun üzerine hayatını kurmuş, biraz sonra hiç tanımadığı insanlara merhaba diyecek ve onlar "İşte Sharon Stone" diyecekler, bunu bilen ve bunu desinler diye gelen bir kadındı. Geldi "Merhaba ben Sharon" dedi, çok kibar, çok samimi, çok etkileyici, çok güzeldi o an.
* Senaryo öpüşme sahnesiyle mi başlıyor, kaç prova yapıldı o sahne için?
Necati: Benim durağan olmam gereken bir sahneydi, edilgenim, Lisa gelip beni öpecek. Bu bir tanışma öpücüğü. "Merhaba" der ve Lisa, Polat'ı öper sahnesi bu. Lisa'nın tarzı bu, çılgın bir hayatı var, özgür, sınırsız, güçlü bir kadın. Herşeyi yapabilen bir kadın. Çok gizli bir mücadele var aramızda. Bunu akşam seyredeceksiniz zaten, o birşey yapıyor ben bir şey yapıyorum. Sahne iki kerede çekildi ama orada prova sistemi çok etkili. 15, 20 kere o sahnenin provası yapıldı ve bir kerede çektik bitti. Çekim bitince "Türkiye'de herkes size hayran, bu öpücükle 70 milyonun hayâlini gerçekleştirdim ama diziden sonra siz gönüllerde taht kuracaksınız" dedim.
* Provalarda da sahne tüm gerçekliğiyle oynanıyor muydu yoksa daha aldırmaz mı davranıyordunuz?
Necati: İlk provadan itibaren her defasında asıl çekimmiş gibi oynandı. Yani Sharon Stone, beni dudaklarımdan çok rahat 20 kere senaryoda nasıl yazılmışsa öyle öptü. Asla Türkiye'deki gibi öpermiş gibi değil, gerçekten dudaklarımdan defalarca öperek çekildi o sahne.
* Peki gerçekten hiçbir şey hissetmedin mi o sahne çekilirken?
Necati: Sonradan ne hissettin dediklerinde "Aaa hissetmeyi unuttum" dedim. İşte o an bir daha öpüşmek istedim. Hissetme şansını kaçırmıştım çünkü. Erkeksi noktayı kaçırdım başka şeylerle meşgul olmaktan. O sahnenin iyi oynanması gerekiyordu, onunla ilgiliydim. Çekim bir daha olsa hissederim ama...
* Çekim aralarında sohbet ettiniz mi? Etrafındakilere nasıl davranıyordu?
Necati: Sohbet ettik. Bir çekim arasında odaya çıkmadım orada bir yerde sandalyede otururken, gelip yanıma diz çöktü "Starbucks'ı biliyor musun?" dedi Sharon. Bir konuşma olsun aramızda diye yaptı bunu. Çünkü beraber sahne çekiyoruz sonra ben odama senaryo çalışmak için gidiyorum, o odasına birşey için gidiyor. Makyaj tazeleme, dinlenme... Aramızda yakınlık vardı, engel yoktu ama görünmeyen bir mesafe de vardı, Sharon bunu yıkmak istedi, yanıma onu kırmak için geldi. Ben de kahve sorduğunu düşünmedim, her yerde kahve zaten vardı sette. Ne olabilir, ne diyor acaba diye "Efendim" dedim. "Starbucks kahve" dedi, "Sana bir şey ısmarlayacağım, ne içersin?" dedi. Ben de "Cappucino" dedim sonra Andy'nin yanına gidip ona da sordu. Kahveler geldi, çekim arasıydı sohbet başladı.
* Ne sordu sana, neyi merak etti en çok?
Necati: Bana nasıl oyuncu olduğumu sordu. Ben de anlattım. 11 Eylül'de uçakla Amerika'ya yerleşmek üzere gidiyordum, 11 Eylül olunca geri döndüm ve bu oyunculuk işi başladı. "Duydun mu Andy, ne ilginç" dedi, Andy de katıldı hemen. Küba'dan gelişini anlattı. "Castro olmasaydı da ben de oyuncu ya da ünlü olamazdım" dedi. Babası profesör doktormuş, tası tarağı bırakarak sıfırdan başlamak üzere Amerika'ya gelmişler ve oyuncu olmuş. "Nerden nereye?" dedi kendisi için.
Serhat Gül
26-12-2005, 21:41
Bu arada ufak bi ip ucu size
Amon - Lisa
Mon-A - Lisa
Dan Brown serilerini okumak insanı paranoya yapıyor. Tadında bırakmak lazım ;)
Burhan Günarslan
28-12-2005, 21:49
15 Ocak 2003’te aralanan Türkiye’nin bu karanlık ve puslu vadisi, 29 Aralık 2005 Perşembe akşamı bu macerasında son sözlerini söylüyor…
Efe Yakup Karahanlı olarak doğan, Ali Candan olarak büyüyen, daha sonra yüzünü ve tüm hayatını değiştiren Polat Alemdar, mafyayı çökertmek amacıyla girdiği bu yolda dünya baronlarının karşısına çıkar. Sevdiklerini korumak için her şeyi göze alan Polat, bunu Lisa ve Amon’un karşısında da yapabilecek mi?
Diğer taraftaysa sevdiği, Polat Alemdar olduktan sonra bile vazgeçemediği Elif’i ölümle pençeleşmektedir. Polat, sevdiğini ölmeden son bir kez görebilecek mi?
Kurtlar Vadisi Operasyonu sona ererken Polat, sevdiklerinin, hayatının hesabını mahkemede vermektedir. Polat mahkemeye nasıl çıkacak? Mahkemede onu neler bekliyor?
Yayınlandığı ilk günden itibaren izlenme rekorları kıran Kurtlar Vadisi, yayınlandığı 4 sezon boyunca gündemden hiç düşmedi.
100’den fazla yeni karakter yaratan Kurtlar Vadisi, iki ünlü Hollywood yıldızı Sharon Stone ve Andy Garcia’yı da oyuncu kadrosuna katarak izleyicisine bir görsel şölenle veda edecek.
29 Aralık 2005 Perşembe tüm Türkiye nefesini tutacak, Kurtlar Vadisi son kez Kanal D ekranlarında izleyicileriyle buluşacak…
Çağrı Özmen
29-12-2005, 23:04
ooffff offff, son 3 bölümdür ağlıyoruz,hiç derdimiz yokmuş gibi bide kurtlar vadisine üzülüyoruz ya... :'(
Sercan Matur
30-12-2005, 00:59
Karar : Beraat ..
vay anasını yahu :D
Mert Çubukçu
30-12-2005, 01:04
ıraga gıdıcekler tabıkı beraat olcak ;)
Hakan Altunay
30-12-2005, 01:11
ee hadi geçmiş olsun...
Mert Çubukçu
30-12-2005, 01:14
boyle ızledıgım 1 dızı vardı adam gıbı oda bıttı artık persembelerım bos gelıcek :'(
Sinan Bıçak
30-12-2005, 01:17
Bende diyorum İstanbulda niye trafik yok kurtlar varmış bu akşam.
Yiğit Arın
30-12-2005, 01:27
Kurtlar da bitti. :( Vatan sağolsun...
Ömer Yağanoğlu
30-12-2005, 01:35
Efsane sona erdi..Bir daha böyle bir yapıt gelmez!..
Mehmet Bakkaloğlu
30-12-2005, 01:51
acimiz buyuk
Muzaffer Eken
30-12-2005, 01:59
allah sabır eylesin :-)
Burhan Günarslan
30-12-2005, 02:38
bir efsase kayıp gitti bu akşam
vadide bitti e biz perşembe günleri ne yapacaz peki ???
Burhan Günarslan
30-12-2005, 03:38
bir tek devlet yok bir tek vatan var
sonuç:beraat
Burhan Günarslan
30-12-2005, 03:40
Sercan okur - Tanrıdan diledim (uzun versiyon)
http://rapidshare.de/files/10053513/sercan-okur-tanridan-diledim-www.karizmaboard.tk-by_takedown.mp3.html
Muzaffer Eken
30-12-2005, 03:41
yaw bide şu varki elifi bi bakıma nazife anne öldürdü kadın suçlu o niye yargılanmadı yaa :-)
Onur Vural
30-12-2005, 11:01
abi sormayın yaw dün dizi bitti bayaa bi yerimizden kalkamadık bi tuhaf oldum. kurtlar vadisi operasyonu bitti inanılır gibi değil
Yusuf Akan
30-12-2005, 12:14
Kurtlar vadisi bitti üzüldüm,ama bir bakımada sevindim.artık kanal d izleme gibi bir zorunluluğum olmayacak.Polat'ın savunduğu değerler ve inançlar bu medya sahipleri ve grupları tarafından çoktan çiğneniyor bile....bundan sonraki sinemalarında Pana yayıncılığa başarılar...
Ömer Birdal
30-12-2005, 14:51
Dizi bitti.. perşembe akşamlarında insanlar artık kendilerini daha yalnız hissedecekler..
İlker Kökdemir
30-12-2005, 16:31
Kafam zaten dağınık birde dün Vadi Bitti.Elifi o halde görünce bittim zaten Bazı Sevgiler fedakarlık istiyor Vatan Sevgisinin Bir Sevgiliden Önce Gelmesi Gibi.
Cenabı Hak Cümlemizi VATAN Sevgisinden uzak ve mahrum bırakmasın.
Kemal Aktürk
30-12-2005, 16:39
Ekşi sözlük den alıntı:
ve polat: bir an kendinizi onun yerine koyup düşünün... hangimiz vatanı bu kadar çok sevebilirdik ki.
ve abdulhey: ömrü hayatı boyunca bir tane emri sorgulamayacak kadar asil ve sadık...
ve memati: ıslahevlerinden gelip mafyanın içerisinde nefes almaya çalışan memati... bir kere haksız yere kurşun sıktığı görüldümü... vatana = ana dedirtti bize...
ve erhan: anadolunun bağrından kopan yağız delikanlı... gözünü açtığında seyfo dayısını kaybetti.... en büyük istihbaratçılara bile taş çıkartacak kadar çevik ve akıllıydı.
ve halo: sadece o ihanet etmedi... oğlu yaşındaki polat'a hakkıyla ağa diyecek kadar mütevazı..
ve nevzat ile pürmüz: vedalarında ki göz yaşları bağlılığın simgesiydi. dost ile ölüme gitmeye cesaret için bir namzetti.
ve ömer baba: en son bölüme kadar, herşeyde bir hayır vardır dedi.. oğlunun son isteğini kabul edip evini terk edecek kadar büyüktü... hakk'ın takdirini sorgusuz kabul eden güzel insan....
ve iki büyük ana: birisi kızını toprağa, birisi oğlunu önce toprağa sonra maphusa gönderdi.. koca bir yürek kadar anaydılar...
ve deli hikmet: son ana kadar sağlam duruşunu kaybetmedi. ne ali'ye sadakati ne eşrafına saygısı azaldı... cesaretsizliğin ilacı gibiydi.... şeytanın gör dediği gibiydi...
ve eren: ablasının canı için, kendi canını verirdi, eğer ki çare olsaydı.
ve elif: böyle ölmemeliydi... böyle bitmemeliydi...(bu kısma katılmıyorum)
Servet Güldeş
30-12-2005, 17:34
Açıkçası diziyi fazla takip etmedim toplasam 7-8 bölüm belki...
Ama dünkü bölümden sonra herhalde türk sinemasının içine bi rambo geliyor diye düşündüm...
vadi-ırak
vadi- bilmemne...
gider bu böle
bitti diye üzülmeyin yani
Emre Akça
30-12-2005, 18:24
Vadi dizi olarak uyguladığı politika ve güzel bir senaryo ile Türk dizileri arasında bir numaraya yerleşti kanımca. İnsanların,mafyanın,devletin bile karışmasına rağmen hiç bir zaman yılmadan 4 sene boyunca bu diziyi sürdürdüler. Günümüz gerçeklerini kimi zaman abartarak kimi zaman aza indirgeyerek gözler önüne serdiler.İnsanları Türk aleyhine ve lehine yapılan politikaları gösterdiler ve az daolsa bir çok insana bu konuları düşünmeye sevkettiler. En büyük aşk dizisinden daha büyük bir aşkı gösterdiler. Vatan sevgisini gösterdiler.İtiraz edenler olsada kendimce her bölümünü izlediğim ve süper babayla birlikte bitmesine üzüldügüm tek diziydi. Tek kelimeyle ben bu diziyi BEĞENDİM
Gizem İnanç
30-12-2005, 18:56
Bundan sonra her Perşembe çoğumuzun hayatında büyük bir eksiklik olacak. Son 3 haftadır kilitlenmiştik ekrana. :D Bi de ben bu hafta yine ağladım yaa. Mafya dizisinde benden başka ağlayan olmamıştır herhalde... :D
Ertu Aydın
30-12-2005, 19:11
Dizi bitti.Elifin öldüğünü gördüm ya bitse de problem değil artık.
Bıdı bıdı bıdı... deli etti adamı yahu.
Okan Külekçi
30-12-2005, 23:22
Mahkeme sahneleri çok yetersizdi,keşke son bölümü sadece mahkemeye ayırsalardı.
Burhan Günarslan
01-01-2006, 00:53
şimdi perşembeleri ne yapıcaz biz peki...
Gözde Molla
02-01-2006, 00:53
Dizi bitti.Elifin öldüğünü gördüm ya bitse de problem değil artık.
Bıdı bıdı bıdı... deli etti adamı yahu.
;D ;D ;Dkesinlikle öle.Suriye bölümlerinden sonra diziçok iiyiydi.zaten önceleride iidi.ama bitti.final bölümünü de çok sevdim ben.Özellikle mahkemede erhanın söledikleri.komik adam ya :)kimler geçti bu diziden ya.çakırı,haliti.tombalacı necmisi,iplikçisi,baronu,kılıçı ziyası say say bitmio valla.güsel diziydi ya,ben çok seviodum.artık filmini bekliyoruz:)yaşasın can polat ;D
Baran Kutlu
02-01-2006, 03:26
Bundan sonra her Perşembe çoğumuzun hayatında büyük bir eksiklik olacak. Son 3 haftadır kilitlenmiştik ekrana. :D Bi de ben bu hafta yine ağladım yaa. Mafya dizisinde benden başka ağlayan olmamıştır herhalde... :D
gece gece beni güldürdün ya ALLAH da senin tuttugun takımı avrupada basarılı yapsın insaLLaaahhh ;)
Ozan Avcu
02-01-2006, 13:20
özleyecez be ya...
-Kurtlar vadisi mi izliyosun, ıyyyggg
-İzliyorum *** ;)
Forum Yönetimi
02-01-2006, 14:22
özleyecez be ya...
-Kurtlar vadisi mi izliyosun, ıyyyggg
-İzliyorum *** ;)
Değerli üyemiz,
Forum kurallarımız gereğince;
"Forumlarımızda küfürlü mesajlar yazmak; küfürlü kelimeleri, nokta veya yıldızlarla sansürleyerek kullanmak yasaktır."
Mesajınızda kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.
Lütfen forum kurallarına uyunuz.
1907UNIFEB - Forum Yönetimi
Süleyman Karadağ
02-01-2006, 15:34
İşte Azmin zaferi,Helal olsun beee 8)
Kurtlar Vadisi'nin senaristi Bahadır Özdener, CNN TÜRK'te Soner Yalçın'ın hazırladığı "Oradaydım" programına konuk oldu.
Dizinin perde arkasını, bugüne kadar yaşananları ve ilginç anıları aktaran Özdener'in anlattığı bir olay izleyiciyi şaşkına çevirdi.
Dizide kullanılmak üzere "Otomatik Kurusıkı Silah" ihtiyacı için arayışlara başlayan Raci Şaşmaz, Rize'ye prodüksiyon ekibinden birilerini göndererek, orada kurusıkı silah imalatı yapanlarla "otomotik kurusu sıkı" yapıp yapamayacaklarını sordurdu.
Görüştükleri bir çok yer bu taleplerine olumsuz yanıt verirken, ekipten Raci Şaşmaz'a gelen telefon herkesi şaşırttı.
Prodüksiyon ekibindeki arkadaşlar, "Abi burada bir adam var. Adam istediğinizi yaparım diyor ancak bir şartı var. Dizide oynamak istiyor" diyerek Şaşmaz'a olayı anlattı.
Raci Şaşmaz'da adamla telefonda konuşarak, "Tamam söz" dedi, sen bizim istediğimiz yaparsan biz de seni dizi de oynatırız.
Aradan geçen süre sonunda adam silahı yapamadı. Raci Şaşmaz ve ekibi "neyse sağlık olsun" dedi.
Derken kısa bir süre sonra İstanbul'da Pana Film'e gelen bir kişi, Raci Şaşmaz'la görüşmek istedi ve "Abi söz vermiştin dizide oynatacaktın" dedi.
Şaşmaz ise "Tamam söz verdim ama silahı yaparsan demiştim" diyerek adamı göndermek istedi. Adam da abi evimi İstanbul'a taşıdım, artık senin ellerindeyim dedi.
İki arada bir derede kalan Raci Şaşmaz ne yapacağı şaşırdı. Adama da kanı ısınan Şaşmaz, ona öyle bir rol verdi ki şimdi o tüm Türkiye'nin yakından tanıdığı biri oldu.
Kim mi ? Kurtlar Vadisi'nin "Çapsız Abidin"i...
Gerçek adıyla Abidin Yerebakan.
Burak Uysaloğlu
03-01-2006, 14:44
demekki yanlız ağlamamışım :D
Berat Elinç
03-01-2006, 16:48
dizi güzeldi ama gökhan kırdar'ıda atlamamak lazım dizi için yaptığı müzikler ve düzenlediği türküler vadiyi vadi yapan en önemli unsurlardı ;)
Ömer Yağanoğlu
20-01-2006, 17:59
GEL artık 3 Şubat..
Baran Kutlu
20-01-2006, 18:10
valla ben eski bölümlerine de bakıyorum.biliyosunuz show tv de tekrarı basladı..
Ozan Avcu
20-01-2006, 18:49
aynen valla, kopamıyoruz artık :)
babam eskiden ne izliyosun bu diziyi derdi, simdi tekrar bölümlerini kacirmiyor :)
aslında dizinin sadece mafyadan ibaret olmadığını anlayanlar ve ülke içindeki değişik güç merkezleri hakkında biraz da olsa bilgisi olan insanlar diziyi severek izliyo.
haa bi de mafya meraklısı, delikanlı Türk gençleri var onlarda izliyo :)
Şabettin Doğan
21-01-2006, 02:45
izlemesende izliyo deeerrrlerrrr ;D ;D
Baran Kutlu
21-01-2006, 03:10
POLAT & ÇAKIR el ele POLAT & ÇAKIR el ele hep beraber tribüne hep beraber tribüneee 8)
Hasan Muradoğlu
22-01-2006, 17:05
çakır harbiden de kralmış ya....
ben izlemezdim eskiden ama izliyoruz şimdi show tv de tekrar bölümleri...
bişi sorucam...duran emminin öldürülme sebebi neydi?ben o bölümü kaçırmışım da...kendimce bi tahminim var aslında. "2 kişinin bildiği sır değildir" mantığından gidersek,bu olabilir diye düşünüyorum ama???
Şabettin Doğan
22-01-2006, 17:36
bişi sorucam...duran emminin öldürülme sebebi neydi?ben o bölümü kaçırmışım da...kendimce bi tahminim var aslında. "2 kişinin bildiği sır değildir" mantığından gidersek,bu olabilir diye düşünüyorum ama???
aynen o emmi yi aslan bey öldürdü hasan..
Baran Kutlu
22-01-2006, 18:54
duran emmi için 1 dakikalık saygı duruşu..
Ozan Avcu
22-01-2006, 21:26
polatın devlet görevinde olduğunu bi aslan bey bir de duran emmi biliyordu ve aslan beyde bu işin sır olarak kalması için bilen sayısını 1 e indirdi :)
Hasan Muradoğlu
23-01-2006, 17:55
vay anasını ...
bunu da bilen baya kişi varmış.sakata gelmeyelim :)
Baran Kutlu
23-01-2006, 17:56
yok yok rahat ol sen.burda güvendeSin.. :p
Gözde Molla
23-01-2006, 23:35
Hakikaten efsaneydi ya 8)eski bölümlerini izledikçe tombalacısı,çakırı,seyfo dayı 8)ahh be ahh özlüyorum her hafta heyecanla beklerdim şimdi eskileri bilerek izlemek o kadar zevk vermiyo ya ama olsun yine de kurtlar efsanedir 3 şubatı bekliyorum ;Dırak kurtları ;D
Mert Çubukçu
23-01-2006, 23:40
cendere cendere cendere cendere cendere cendere cendere ;D ;D ;D
Yiğit Arın
24-01-2006, 00:46
''...Sonuç olarak geldiğimiz nokta şu ki,devleti yıkmaya,devleti ülkesi ve ulusuyla parçalamaya,Cumhuriyete kastetmeye,Atatürk ilke ve devrimlerini,laik hukuk sistemini yok etmeye çalışanlar ve tüm bu ihanetleri dış ülkeler adına gerçekleştirenler,devlet gücünü,devleti savunanlara karşı kullanma aşamasındalar...Bunlara karşı olmak,onaylamamak artık yetmiyor...Her gerçek kamu görevlisinin mağdur olma pahasına,elini taşın altına koyması;devletimizin,tam bağımsızlığımızın geleceği açısından insiyatif kullanırken canının yanmasını,bedel ödemesini göze alması gerekiyor.Çoğunluk seyrettikçe,mücadele etmek yerine mücadele eder gibi yaptıkça,faraza Fethullah Gülen'den,Müslüm Gündüz'den,Metin Kaplan'dan daha cesur ve namuslu olmadıkça,bilelim ki daha çok Asteğmen Kubilaylar,Uğur Mumcular,Ahmet Taner Kışlalılar,Bahriye Üçoklar,Muhammer Aksoylar aramızdan yitip gidecek.Cumhuriyete bağlı olduğunu söyleyen bizlerde,utanmadan ve sıkılmadan ''devrim şehitlerimizi'' sadece ölüm yıldönümlerinde hatırlamaya devam edeceğiz;neye can verdiklerinin nedenini sorgulamadan,hesabını sormadan...''
5.8.2002 Çankaya-Ankara Dr.Necip Hablemitoğlu
Kurtlar Vadisi?
Ömer Birdal
24-01-2006, 02:18
çok okunulduğu düşünülerek (k.v başlığı), çok kişiye duyurma çabası olarak görülebilir belki ama.. ne gerek var diye de insan sormadan edemiyor.. yada amaç ??? ..
Onur Vural
30-01-2006, 04:31
biletimizi de aldık film için hadi hayırlısı
açılın polat geliyor!
Ömer Yağanoğlu
03-02-2006, 03:15
diziden farklı bir konseptmiş ama bakalım..Yarın büyük gün rekor üstüne rekor kıracak bu film..
Onur Vural
04-02-2006, 00:28
film gerçekten süper olmuş ama neler oldugunu burada anlatmayayım
bir de artık elif devri bitmiştir leyla devri başlamıştır bu leyla üç senedir neredeydi birisi bana anlatsın
Celal Tunalıoğlu
05-02-2006, 19:19
Ayıp be polat,elife bu kadar ağlamadın :D
Filmin kurgusu özensiz olmus diye düsünüyorum,sahneler cok kopuk kopuk,olayların gelisimi verilmemis vs..
3 kisi Amerikan ordusunu harcadı be.. ;D
Ama bu film Türk sinemasında çığır açmıstır,orası ayrı..
Berat Elinç
05-02-2006, 20:45
gerçektende güzel bir film olmuş ebu garipte yaşananlar ve canlı bombalara karşı verilenler etkileyici artık bizimde bir rambomuz var ve filmin devamını bekliyorum hatta ilk film kurtlar vadisi danimarka (karikatürün öcü) ;D
Burak Tuzlu
06-02-2006, 01:04
filmin en güsel ve öğretici yanı şeyhin konuşmalarıydı bence. Türk askerlerinin kafasına geçirilen sahne ölen amerikan askerlerininkinden fazla değlmiydi. bana çok boş geldi. Keşke Osman Sınav azıcık ucundan tutsaydı ;D
Celal Tunalıoğlu
06-02-2006, 01:05
Ömer baba yok diye seviniyorduk Seyh cıktı basımıza..
Basladı mı susmadı hic..
Yiğit Arın
06-02-2006, 03:26
Milyon dolarlara yazık olmuş. Sanki sırf para harcayalım diye çekilmiş. Amerikaya laf sokma ve siyasi mesaj verme gayretinden başka birşey bulamadım filmde ne yazık ki. Yine gişe rekorları filan kırar ama sadece ismi sayesinde. Hayal kırıklığı...
Can Turgut
06-02-2006, 15:32
Şu film piyasasında kaç kişi Amerika'ya laf sokabiliyor ki ? Kaç filmde Ebu Garip'İ gördünüz ? Bi de bu açıdan düşünsek.
Canberk Günaydın
07-02-2006, 20:07
Türk sineması açısından önemli bir film...çıtayı yükseltip,ses getirebilir,emeği geçen herkesi kutlamak gerekir.
Filmde kötü sahneler vardı,son sahnede roketlerle,otomatik silahlarla gelen askerleri tabancalarla karşılamak biraz komik oldu bence,he birde nedense herkes canalıcı yerlerinden vuruldu ama bizimkiler sadece kollarından,bacaklarından vuruldu gerçi işlemiyodu ama :P.....
Merve Ocak
14-02-2006, 13:22
bu saçmalık başladıından beri tüm gençler mafya babası rolüne soyundu mafya en gözde meslek haline geldi bu yüzden ben bu dizi ve filmi kınıyorum hiçbir bölümünü izlemedim ve izlemeyeceğimmmmmmm >:( >:( >:(
Emre Akça
14-02-2006, 14:44
bu saçmalık başladıından beri tüm gençler mafya babası rolüne soyundu mafya en gözde meslek haline geldi bu yüzden ben bu dizi ve filmi ,oynayanları, izleyenleri ve etkilenenleri kınıyorum hiçbir bölümünü izlemedim ve izlemeyeceğimmmmmmm >:( >:( >:(
Konuya farklı açıdan bakalım,
*Pikaçuyu yayından kaldıralım çocuklar pencerrelerden atlatıyo,
*Süpermen yasaklanmalı kötü örnek oluyor gerçekte uçan bir kahraman yok,
*batman yasaklanmalı yarasa adam olmaz ,
*Yüzüklerin efendisi kaldırılmalı olmayan bir dünyayı bize gösteriyor,
*Haziran gecesi kaldırılmalı adam karısına ihanet ediyor 2 çocuklu karısını bırakıp başka birine gidiyor.Bunu gören gençleri etkiliyor.
* aliye iznlenmemli adam kendi çocuklarını kaçırıyor. Karısını arabayla uçuruma sürüklüyor.
* Türk filmleri tamamen yasaklanmalı
Çok uzun ve gereksiz yazdım ama örnek vermem gerekiyordu. Düzgün bir şekilde yetiştirilen birey tv izleyerek karakterini belirlemez.Burda kurtlar vadisini izleyipte kafa kesen adam öldürüen kimse olduğunu düşünmüyorum... BYaşanan bir iki olaydan genele varamayız.
En önemliside, eleştirdiginiz şeyi karşınızdakinden daha iyi bilmeniz gerekmektedir.İzlemediğiniz veya görmediğiniz bir şeyi bilemezsiniz bilmediğiniz içinde eleştiremezsiniz.
Yasir Yılmaz
14-02-2006, 14:47
gerçektende güzel bir film olmuş ebu garipte yaşananlar ve canlı bombalara karşı verilenler etkileyici artık bizimde bir rambomuz var ve filmin devamını bekliyorum hatta ilk film kurtlar vadisi danimarka (karikatürün öcü) ;D
;D ;D ;D Karikatürün Öcü. Filmin adını bile bulmuşuz baksana. ;D ;D
Ben diziyi pek izlemedim ama film bence türk sineması açısından bakıldığında bir çığır açtı diye düşünüyorum. Bahsedilen hatalar veya gerçekdışı sahnelere en iyi hollywood filmlerinde bile rastlıyoruz. Bence en saçma yanı filmin(birçok sinemada)dublaj yapılarak gösterilmesiydi. Eğer filme gitmediyseniz tavsiyem; Orjinal Altyazılı ;) olarak gösterilen sinemalara gidin.
Şabettin Doğan
14-02-2006, 15:02
dizi devam edicekmiş show tv ile görüşmeler varmış diye bir haber dönüyor ama bakalım.
şaşırdım bitti sanıyordum.ama çok iyi olur işallah devam eder tabi eskisi gibi kaliteli olursa yoksa cılkını çıkarıcaklarsa ellemesinler.
Hasan Muradoğlu
16-02-2006, 00:15
bu saçmalık başladıından beri tüm gençler mafya babası rolüne soyundu mafya en gözde meslek haline geldi bu yüzden ben bu dizi ve filmi ,oynayanları, izleyenleri ve etkilenenleri kınıyorum hiçbir bölümünü izlemedim ve izlemeyeceğimmmmmmm >:( >:( >:(
bu şeye benziyo.televole tarzı programlar yayından kalksın,belgesel ağırlıklı yayın yapılsın.sanki memlekette herkes sabah-akşam belgesel izliyor.bi programı beğenmiyorsam yapacağım iş çok basit.kumandayla kanal değiştirmek.bunu yapmak için kullanacağım gereksinimlere çok şükür sahibim ...
Muzaffer Eken
16-02-2006, 01:17
tabiki ya herkes izlemekte özgür kınanması gereken bi hareket olamasa gerek.bende kendı adıma ızleyenı kınayanı kınıyorum.keyıf meselesi...
Servet Güldeş
16-02-2006, 01:59
bende daha önceki yayında zileyememiştim...
yurtta kaldığım dönem kalabalık olduğu için izleyemedim daha sonrasınıda getirememiştim...
ama herkes muhabbetini yaparken mal oluyodum arlarında...
bende şimdi izliyorum gerçi yine 3-4 bölümdür doru düzgüz izleyemiyorum ama
Melis Varan
16-02-2006, 12:32
Dizinin tek bir bölümünü bile tamamen izlemedim ama filmine gittim. Fena değildi ama milliyetçilik damarlarım kabarmadı o kadar, tüylerim diken diken de olmadı. Amerika düşmanlığı milliyetçilikten daha ağır bastı bende. Farklı dizi, film ya da kitaplarda milli duyguların çok üst düzeye çıktığı gibi bunda da çıkacak sanıyordum ama iğrendiğimde gözlerimi kapadım Amerikaya sövdüm azcık o kadar.
Beni tatmin etmedi doğrusu, filmden çıkınca konuştuk da filmin devamı da çekilecek sanırım çünkü çok boşluk kaldı ve tam bir son olmadı.
Faruk Aksu
16-02-2006, 18:59
Dizi tekrar başlıyormuş ve büyük ihtimal filmin bıraktığı yerden devam edecekmiş.
Muzaffer Eken
16-02-2006, 19:36
çok iyi olur yaa
Emre Akça
16-02-2006, 23:04
Hasan belgesel demişinde onuda izlememek lazım malum doğal ortamda hayvan bunlar görüyosun olup olmadık yerde ne yapacaklarını bilmiyolar.Çok umursamazlar aman kamera çekiyo aman herkes görcek gibi bi dertleri yok inşallah çocuklar izlemiyolardır etkilenrler nemelazım..muahua
Kurtlar vadisi ülkemizdeki yaşananları senaryoya en cesur uyarlayan dizidir.Sadece aşk çiçek böcekle reyting yapmadı.Bu diziyi izlemeden yorum yapanlar haziran gecesini izlemeye devam etsinler.
Burçay Tiftikçi
16-02-2006, 23:29
Dizi yi izlerkenki kadar milliyetçi duygularım kabarmadı...Milliyetçi duygulardan çok anti-amerikancılık işlenmiş..Dizideki bazı bölümler filme göre kat be kat daha güzel...
Hasan Muradoğlu
17-02-2006, 00:12
dizi ile filmi birbirine karıştırmayalım (elma ile armutu karıştırmayalım hocam,muhuauuha şansal gibi)
dizinin konsepti ile filminki çok farklıydı.dizi çok geniş bi biçimde ve derinlemesine işliyordu memlekette ve dünyada cereyan eden hadiseleri.film ise adı üzerinde dünyanın en büyük kurtlar vadisinde olanları göz önüne seriyor(yani ırak).
ayrıca emre,belgesel konusunda sana katılıyorum.öyle her vakit yayınlanmamalı :)
Kemal Aktürk
17-02-2006, 00:48
''...Sonuç olarak geldiğimiz nokta şu ki,devleti yıkmaya,devleti ülkesi ve ulusuyla parçalamaya,Cumhuriyete kastetmeye,Atatürk ilke ve devrimlerini,laik hukuk sistemini yok etmeye çalışanlar ve tüm bu ihanetleri dış ülkeler adına gerçekleştirenler,devlet gücünü,devleti savunanlara karşı kullanma aşamasındalar...Bunlara karşı olmak,onaylamamak artık yetmiyor...Her gerçek kamu görevlisinin mağdur olma pahasına,elini taşın altına koyması;devletimizin,tam bağımsızlığımızın geleceği açısından insiyatif kullanırken canının yanmasını,bedel ödemesini göze alması gerekiyor.Çoğunluk seyrettikçe,mücadele etmek yerine mücadele eder gibi yaptıkça,faraza Fethullah Gülen'den,Müslüm Gündüz'den,Metin Kaplan'dan daha cesur ve namuslu olmadıkça,bilelim ki daha çok Asteğmen Kubilaylar,Uğur Mumcular,Ahmet Taner Kışlalılar,Bahriye Üçoklar,Muhammer Aksoylar aramızdan yitip gidecek.Cumhuriyete bağlı olduğunu söyleyen bizlerde,utanmadan ve sıkılmadan ''devrim şehitlerimizi'' sadece ölüm yıldönümlerinde hatırlamaya devam edeceğiz;neye can verdiklerinin nedenini sorgulamadan,hesabını sormadan...'' *
*
5.8.2002 * Çankaya-Ankara * Dr.Necip Hablemitoğlu
Banane senin devriminin şehidinden. Şehit nedir onu bilmek lazım önce...
Kemal Aktürk
17-02-2006, 00:51
O dizi sen izleme diye yapıldı zaten.
Kemal Aktürk
17-02-2006, 00:57
Dizi çok güzeldi. Laf söyletmem. Hele ki izlemeden kimse yorum yapmasın.
Film ise bugün Türk filmi diye karşımıza çıkan bir çok saçmalıkdan kat kat üstün. Anti-amerikancılık diz boyu. Bazı sahneler gerçekten etkileyici. usa yakında bir rambo filmi çeker ırak için şimdiden karşılığı verilmiş oldu.
Ozan Uzunkaya
17-02-2006, 05:14
23.01.2006 23:44:11, Murat Karaman yazdı:
''...Sonuç olarak geldiğimiz nokta şu ki,devleti yıkmaya,devleti ülkesi ve ulusuyla parçalamaya,Cumhuriyete kastetmeye,Atatürk ilke ve devrimlerini,laik hukuk sistemini yok etmeye çalışanlar ve tüm bu ihanetleri dış ülkeler adına gerçekleştirenler,devlet gücünü,devleti savunanlara karşı kullanma aşamasındalar...Bunlara karşı olmak,onaylamamak artık yetmiyor...Her gerçek kamu görevlisinin mağdur olma pahasına,elini taşın altına koyması;devletimizin,tam bağımsızlığımızın geleceği açısından insiyatif kullanırken canının yanmasını,bedel ödemesini göze alması gerekiyor.Çoğunluk seyrettikçe,mücadele etmek yerine mücadele eder gibi yaptıkça,faraza Fethullah Gülen'den,Müslüm Gündüz'den,Metin Kaplan'dan daha cesur ve namuslu olmadıkça,bilelim ki daha çok Asteğmen Kubilaylar,Uğur Mumcular,Ahmet Taner Kışlalılar,Bahriye Üçoklar,Muhammer Aksoylar aramızdan yitip gidecek.Cumhuriyete bağlı olduğunu söyleyen bizlerde,utanmadan ve sıkılmadan ''devrim şehitlerimizi'' sadece ölüm yıldönümlerinde hatırlamaya devam edeceğiz;neye can verdiklerinin nedenini sorgulamadan,hesabını sormadan...''
kemal aktürk:
"Banane senin devriminin şehidinden. Şehit nedir onu bilmek lazım önce... "
düşünmek lazım önce dşünmek için beyine sahip olmak lazım önce....
Hasan Muradoğlu
17-02-2006, 12:47
ha gayret bu topiki de kilitletelim.yapana bende 10 puan.cebimden veriyorum bak,kıymetini bilin...
Fatih Göztok
17-02-2006, 13:39
Hasan belgesel demişinde onuda izlememek lazım malum doğal ortamda hayvan bunlar görüyosun olup olmadık yerde ne yapacaklarını bilmiyolar.Çok umursamazlar aman kamera çekiyo aman herkes görcek gibi bi dertleri yok inşallah çocuklar izlemiyolardır etkilenrler nemelazım..muahua
Kurtlar vadisi ülkemizdeki yaşananları senaryoya en cesur uyarlayan dizidir.Sadece aşk çiçek böcekle reyting yapmadı.Bu diziyi izlemeden yorum yapanlar haziran gecesini izlemeye devam etsinler.
Bende bu belgesellerı anlamam..ozellıkle hayvan ıcerıklı olanları..bı ınsan evladı bır tur bır turu yıyınce ne zevk alır yada bunların cıftlesmesını ızlerken..en azından ben elestırebılmek ıcın ızledım az cok belgesel.. hıc ızlemeden dızıye yada fılme kotu,zendırıcı damgası vuranlara ne demelı..
Emre Akça
17-02-2006, 13:41
yuhhhhh demeli Sayın Fatih GÖZTOK
BU arada devrim şehidi konusunun bu topicle bir bağlantısı olmadığından kapanması gerekir. Başka bir yerde bunun tartışması yapılır (yapmak isteyenler arasında) ;)
Fatih Göztok
17-02-2006, 13:42
yok ben onu dıyemıyorum 50 kaldı:)
Ozan Ercan
17-02-2006, 13:57
Diziyi pek izlemeden filme gidenlerden biri de benim. Yalnız farkettiğim açık bir durum var ortada. Resmen ısmarlama bir film olmuş bu. Birileri(!) yapımcıya "al kardeşim sana şu kadar para, amerika'yı haksız gösteren, anti-amerikan propagandası yapan bir film yap, cuval krizinin öcünü de al" demiş ve resmen filmi ısmarlamış. Ben bu kanıya vardım filmden sonra, ne derece katılırsınız bilemiyorum.
Ozan Uzunkaya
17-02-2006, 15:07
devrim şehitleri ve dr necib hablemitoğlunun yazdığı yazının tartışılacak bi yanı yok...kısa ve net..
film ve dizi olarak baktığımızda ise..ben dziyi seyretmemiştim sadece bi kaç bölüm ama şimdi tekrarını her akşam izliyorum...daha önce uzun uzadıya konuşmuştuk bu konuları o yüzden dizi ile ilgili bi şey demicem.
fakat film ile ilgili bi kaç şey söylemek izliyorum.filmi beğendim.en azından kahraman amerikalılar filmlerinden gına gelmişti.ve bütün sektörlerde olduğu gibi sinemada da amerikaya şirin görünme amaçları taşıyan düşünceye karşı tokat bi yapım..en azından başlangıç olur umarım.
Yalnız dikkatimi çeken başka bir nokta ise herkes filmde Şeyhin konuşmalarından rahatsız olmuş sıkılmış..ben buna çok şaşırıyorum filmin bence ana temasını onun konuşmaları oluşturmakta.ve de keyifle dinledim.özellikle anlattığı üzerinde durup vurguladığı konular çok güzel. İslamiyetin gerçek ve doğru olan yönünü gayet güzel biçimde akıcı bir dille anlatmakta.
bence filme gidenler bi kere daha orayı dinlemeliler ayrıca gitmeyenler de tabi:)
Emre Akça
17-02-2006, 15:38
Bu konuda bende bir ekleme yapıyım :P
Türk milleti olarak o kadar alıngan ve önyargılıyız ki.Ozanın dediği gibi Şeyh gerçekten etkileyici ve doğru konulardan bahsetti. Yapılan bunca haksızlıklara rağmen sakin ve aklı başında konuştu gerçekten o bölgede ki insanların yapması gereken şeylerin neler olduğunu gösterdi.Ayrıca zikir sahneside çok etkileyiciydi.
Ama izleyen Türk insanından bazı kesitler,
* iyide zikir sahnesinin ne işi var o filmde
* şaşmaz ailesi bir dergaha üye ya ondan koydular
* şaşmaz ailesi inceden inceye fikirlerini belli etti.
* RTE ondan bu filmi izledi.
Sonuçta, Bu filmi yapanların nasıl bir görüşü olması beni ilgilendirmiyor.Ben sadece filmine bakar kendimce karar veririm.Bu ülke hep önyargılardan dolayı geriledi.Müslümanlık benim dinimse bu yapılan konuşulanda dinimde varsa ben bunu reddemem. Reddedersem kendimi reddetmiş olurum.
Hasan Muradoğlu
17-02-2006, 21:12
şeyhin mesajlarının çift taraflı olduğu gerçeğini de unutmamız lazım.sadece gayri-müslimlere gönderme yapmıyor aynı zamanda iğneyi kendine(müslümanlara) batırıp yapıyor eleştirilerini.şehit olma hayalleriyle beyinleri yıkanan intihar bombacısı gençlerin ne kadar kötü eylemler gerçekleştirdiklerini anlatıyor.(spoiler mı oldu la bu? :) )
filmin eleştirilmesi gereken sahneleri epeyce mevcut ama burda daha önceki sayfalarda söylendiği gibi kaç film hatırlıyoruz acaba ebu garip gerçeğini tüm çıplaklığıyla gözler önüne seren?
Kemal Aktürk
20-02-2006, 18:06
Murat Karaman yazdı:
''...Sonuç olarak geldiğimiz nokta şu ki,devleti yıkmaya,devleti ülkesi ve ulusuyla parçalamaya,Cumhuriyete kastetmeye,Atatürk ilke ve devrimlerini,laik hukuk sistemini yok etmeye çalışanlar ve tüm bu ihanetleri dış ülkeler adına gerçekleştirenler,devlet gücünü,devleti savunanlara karşı kullanma aşamasındalar...Bunlara karşı olmak,onaylamamak artık yetmiyor...Her gerçek kamu görevlisinin mağdur olma pahasına,elini taşın altına koyması;devletimizin,tam bağımsızlığımızın geleceği açısından insiyatif kullanırken canının yanmasını,bedel ödemesini göze alması gerekiyor.Çoğunluk seyrettikçe,mücadele etmek yerine mücadele eder gibi yaptıkça,faraza Fethullah Gülen'den,Müslüm Gündüz'den,Metin Kaplan'dan daha cesur ve namuslu olmadıkça,bilelim ki daha çok Asteğmen Kubilaylar,Uğur Mumcular,Ahmet Taner Kışlalılar,Bahriye Üçoklar,Muhammer Aksoylar aramızdan yitip gidecek.Cumhuriyete bağlı olduğunu söyleyen bizlerde,utanmadan ve sıkılmadan ''devrim şehitlerimizi'' sadece ölüm yıldönümlerinde hatırlamaya devam edeceğiz;neye can verdiklerinin nedenini sorgulamadan,hesabını sormadan...'' *
*
5.8.2002 * Çankaya-Ankara * Dr.Necip Hablemitoğlu
kemal aktürk:
"Ozan Uzunkaya"
"düşünmek lazım önce dşünmek için beyine sahip olmak lazım önce...."
Yazıyı beğenmedim. Bürük bölümğne katılmıyorum. Sırf bu yüzden düşünce yoksunu ve beyine sahip olmadığımı düşünüyorsan sana tek sözüm senin gibi beynim olacağına olmasın daha iyi. En başta kimseye zorla bir şey kabul ettiremeyeceğini öğrenmen lazım...
Bu arada saygısızlara bile saygımız vardır.
Ozan Uzunkaya
20-02-2006, 18:11
Murat Karaman yazdı:
kemal aktürk:
"Ozan Uzunkaya"
"düşünmek lazım önce dşünmek için beyine sahip olmak lazım önce...."
Yazıyı beğenmedim. Bürük bölümğne katılmıyorum. Sırf bu yüzden düşünce yoksunu ve beyine sahip olmadığımı düşünüyorsan sana tek sözüm senin gibi beynim olacağına olmasın daha iyi. En başta kimseye zorla bir şey kabul ettiremeyeceğini öğrenmen lazım...
Bu arada saygısızlara bile saygımız vardır.
ben sana zorla bi şey kabul ettireceğimi iddaa etmedim..senden öğrenecek değilim.bana bi şey de öğretemezsin zaten..
düşünebilmek iiçin beyine ihtiyaç vardır.yarası olan gocunur.ben bi şey demiyorum...
Kemal Aktürk
20-02-2006, 19:23
Hiç birşey öğrenmezsen saygıyı öğrenirsin
Ömer Yağanoğlu
20-02-2006, 20:49
Dizisi efsaneydi filmi de efsane olacaktır ;)
Böyle bir şey bir daha gelmez..Her alanda rekor kırıyorsa yapılmayanları yapıyorsa bu kadar izleyeni varsa boş değildir.
Sevmeyenler-izlemeyenler de neden eleştirirler anlamam,aksi düşünende sevdiği dizinin topiğini açsın takılsın orda buraya çamur atmamalı..
Emre Akça
21-02-2006, 10:20
İzlenme rakamları ,
fİLMİN ADI HAFTA TOP. HASILAT
1- Gora 35 4.001.711
2- KURTLAR V. 3 3.432.410
3- Vizontele 50 3.308.120
4-Babam Ve Oğ 13 3.250.00
Kaynak, Hürriyet Gazetesi 21/02/2006
Durumlar ortada,
Samet Erden
23-02-2006, 22:46
3 haftada 3,5milyon..gorayı geçtikten sonra kimse geçemez vadiyi artık heralde..
Okan Külekçi
12-01-2007, 18:52
http://www.kurtlarvadisi.net/
Samet Erden
12-01-2007, 22:26
obaaaaaaa cok sevindim..daha ne bilmediklerimizi gun yuzune cikaracak bakalim
Can Demir
12-01-2007, 22:38
Bence verilebilicek en güzel tepki "EYVAH" :D
Burak Baltacı
12-01-2007, 23:42
güsel bişi olcak inş
Mert Çubukçu
13-01-2007, 01:17
sonunda baslıyo yaw :)
Ali Gözeten
13-01-2007, 02:23
iki kişinin çektiği tombala deilmiş
yada onun gibi bişi:9
Tuğba Tülü
13-01-2007, 04:02
Türkiyenin en iyi dizisi,üstüne tanımıyorum başka dizi...
Çağrı Özmen
15-01-2007, 00:58
Bugün show tv'de fragmanını görünce hiç tahmin etmediğim kadar sevindim. :) Kurtlar Vadisi Terör.Soundtrackleride direk Kurtlar Vadisi Irak ile aynı...Yayınlanacağı akşam,herhalde yine perşembe olur,bütün programların,planların iptal olacağı akşam olur.Güzel bir şey olacağa benziyor...Hadi hayırlısı :)
Nezih Yaman
15-01-2007, 01:13
ohh beeee....
Onur Aloğlu
15-01-2007, 01:19
Aslan ölmeyecekti ah ah... Asıl buraya çok yakışacaktı Selçuk Yöntem. :)
Hasan Muradoğlu
06-02-2007, 16:54
Kurtlar Vadisi Terör
http://www.youtube.com/watch?v=5dgYdEZQFuE
Recep Pektezel
06-02-2007, 17:05
sabırsızlıkla perşembeyi beklıyorum....
Sercan Tuna
06-02-2007, 17:44
hayatımda gordugum en iğrenç dizi binlerce sehidin yapamadıgını 5kişi yapacaklar sacmalık bence yayına girmeden kaldırılmalı daha onceki serisininde turkiye ye verdiği zararlar ortada
eğer izleyenler yanlış etkileniyorsa onlar ne yapsın. acaba hangi bölümüne şehitlerin askerlerin veya bu toprakların küçük düşürüldüğünü gördün sen Kurtlar Vadisinde??? bu diziyi izleyipte kötü şeyler yapanların şahıslarının kişiliklerini oturtamama sorunudur. diğerlerine ve tüm diziye maledilemez...
Hasan Muradoğlu
06-02-2007, 19:00
Şu fragmanı izleyip, RTÜK şikayet hattını meşgul eden 100 küsür kişi varmış, bu vatandaşlar dizinin yayınlanmamasını istiyorlarmış..
Ne kadar ilginç ?
150bin dolar için..nelerin verilebileceği hususunda bilgilendiren başka bir dizi yayındayken, sihir-büyü-keramet atraksiyonlarının yaşandığı diziler havada uçuşuyorken, bu memleketin en önemli sorunlarından birisini gündeme getiren bir dizi "tu kaka" olabiliyor..
Hakkaten çok ilginç..
Burhan Günarslan
06-02-2007, 22:43
efsane başlıyor kim ne derse desin,perşembe günleri görüşmek üzere
Muzaffer Eken
06-02-2007, 22:56
Valla merakla bekliyoruz bakalım hayırlısı...
İsmail Ayarığ
06-02-2007, 23:49
heyt bee en güzel filim baslıyor persembe günü hayırlısıyla gelsinde TV nin basından ayrılmak yok :D
Emre Akça
07-02-2007, 01:56
Yazdığımız yazılara bile saygı yok akşama hemen siliniyolar..Pkklı öldürürüm demek bile burda yazı silinmesini sağlıyorsa çevik kuvvette insan hakları yüzünden onlara vurmaz gelir Fenerbahçelileri joplarlar...
Benim yazımla ilgili özelden hemen yazıyorum bakalım mazeretleri neler
Taylan Kallı
07-02-2007, 14:39
ben de kurtlar vadisinin tüm bölümlerini çok da severek izlemiştim..sonra sinemasına da gitmiştim ve filmi de beğenmiştim...ama aynı zamanda bu diziden sora etrafta böle dayı kılıklı çocuklar belirmeye başladı 'racon kesmem boğaz keserim' sözü yankılanmaya başladı heryerde ufacık çocukların ağzında...yani bu dizi ben her ne kadar sevsem de küçük çocuklar için iyi bir örnek değil...diziye bi yaş sınırı konabilir gene ekranda durabilir o işaret sürekli ve bunu gören anne baba da eğer bilinçli davranırsa çocuğuna bunu izletmez...böylece diziyi sevenler dışında sevmeyenler de bir nebze ılımlı olabilir bence yayınlanması konusunda..
Hasan Muradoğlu
07-02-2007, 17:43
Bi de şöyle bir olay var.. (Dün bunu diyenler, bugün bunu diyor hesabı)
Bu konu hakkında.. Güzel bir yorum, okunmaya değer..
Elif Şafak romanindaki karakterleri ermeni soykirimi iddialari cercevesinde konusturdu diye yargiladiginda, akil mantik, sagduyu cagrisi yapanlarin "kardesim fiktif karakter bunlar anlamiyo musunuz'' diyenlerin bir kismisi bu film karakterlerinin yapip ettikleri icin basimiza sansurcu kesildi.
Yusuf Yavuz
07-02-2007, 18:04
kiskananlar catlasin :)
baslamadan sikayet edenler utansin :)
Ahmet İnal
09-02-2007, 01:50
demin bitti ilk bölüm 10 numaraydı valla sadece kızın okula silahla girmesi bana saçma geldi sonuçta arama var x ray var herşeye rağmen güzeldi bu bölümde hafızalarda kalan söz derdi olanın derdini dinlerim dert çıkaranın başına dert olurum :)
Beyza Hüşlü
09-02-2007, 01:57
walla süper bi dönüş olmuş...karakol baskını sahnesini ağlaya ağlaya seyrettim..
Hakan Arıduru
09-02-2007, 01:58
demin bitti ilk bölüm 10 numaraydı valla sadece kızın okula silahla girmesi bana saçma geldi sonuçta arama var x ray var herşeye rağmen güzeldi bu bölümde hafızalarda kalan söz derdi olanın derdini dinlerim dert çıkaranın başına dert olurum :)
hocam belki glock marka olabilir hayalet silah diyolar ya x-ray cihazında fark edilmiyor:D
Sercan Matur
09-02-2007, 02:01
güzel olmuş..
bazı acı gerceklerin filme dökülerekte olsa ortaya cıkması güzel..
bundan sonraki bölümleri merakla beklenir..
bölümleri tekrar tekrar izlenir..
Beyza Hüşlü
09-02-2007, 02:01
eğer biraz araştırma yaparsan otobüsten adam indirip adam öldürmelerin ne kadar çok olduğunu sende görürsün..sana denk gelmemiş olması çok güsel,umarımda denk gelmez zaten..
Selçuk İnce
09-02-2007, 02:17
Ben o ortama denk geldım ve o ortamda buydum karakol baskınına bısey dıyemem ama dıgerlerı bana cok sacma geldı bu dızı yarın obur baska sorunlar getırmesı cok ıyı...
bu dizi başından beri saçma izleyen kendini bi şey zannedip bazı şeylere sahip çıkmaya çalışıyor örnekleri lise çağlarında çok herkesin dünyası farklı ama bunlar bi insanın yapamayacağı şeyi abartarak insanları tv başına çekmeye çalışıyor herkesde bunu izlemek sanki hayatın vazgeçilmez haline getiriyor.
-(akşam izledinmi bizim diziyi)
-(abi kaçarmı izlemezmiyim elim kanda olsan yıkar yine izlerim)
bunlarla ülkemizi bölmek istiyorlar yapmayan insanın aklına sokuyorlar bi şeyler yapmayı.
arkadaşlar hepimiz aklı başında insanlarız lütfen kanmayın böyle raiting kurbanı olmayın beyninizi o kadar hafif şeylerle meşgul etmeyin elin japonları,çinlileri,almanları teknolijiyi gelişitirirken bizleri bunlarla oyalamalarına izin vermeyin...
Hakan Arıduru
09-02-2007, 02:24
Cok haklısın kardesim Malesef ulkemızın acı gercegı mıllet MARS'ta yasamaya basladı bız daha bır adım bıle gıdemedık ne olacak bu ülkenin hali...
sadece bu konuda değil kardeşim her alanda olmalı bu diziden önce konuşulacak düzeltilmesi gereken birçok konu var ben herşeye rağmen bu dizinin gerekliliğini düşünenlerdenim;)
Servet Güldeş
09-02-2007, 02:28
Son yıllarda en scma dizilerden biri Hayatımda boyle yalan dolu bı dızı gormedım bunlar DUNYA'yı KURTARAN ADAM'dan gectı otobusten ındırecek yok oldurecek ben 20 yıldır buralarda yasıyorum nıye bak denk gelmedı anlamadım
saçmaysa izleme sen git acemi cadı , selena falan izle
Selçuk İnce
09-02-2007, 02:28
nesi gerekli bi sölermisin sizin gibileri ayakta uyutmalarımı gerekli yerimizde saymamıza izin vermemizmi gerekli
bundan önce konuşulacak ve düzeltilecekleri bi yerden başlamazsak neyi beklicez başlamak için.
alın size başlangıç bu saçma sapan gereksiz diziye hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Selçuk İnce
09-02-2007, 02:30
saçmaysa izleme sen git acemi cadı , selena falan izle
sana bi şeyler izliceksin diye kimse zorunluluk getirmiyo ister izle ister izleme böle ufak bi şeyler için birbirimizin kalbini kırmaya değmez lütfen
Servet Güldeş
09-02-2007, 02:31
sana bi şeyler izliceksin diye kimse zorunluluk getirmiyo ister izle ister izleme böle ufak bi şeyler için birbirimizin kalbini kırmaya değmez lütfen
bencede izlemek istemeyen saçma gibi muahabbetler açamaz...
beğenmiyorsan beğenmedim de izleme...
saçma maçma diyip beğenenlerede dokundurulmasın
Hasan Muradoğlu
09-02-2007, 02:33
Aslında bu milletin gerçekleri Selenalar, Bücür Cadılar, Acemi Cadılar vs.. Genellikle bu millet yıllardır sihirden büyüden çekti ne çektiyse..
Terörmüş, bölücü örgütmüş bunlar ne.. Doğuda yıllarca masum insanlarımız katledilmiş, bunlar hep hikaye..varsa yoksa sihirdi, büyüydü bizi bu hallere getiren. Bu dizi ne kadar saçma şeylere değiniyor hakkaten yahu.
KV Terör tamamen hayal ürünü şeylerden bahsediyor. Neden yayınlanıyor di mi? Hemen rtük hattını meşgul etmeliyiz..Durduğumuz kabahat..
Yok birileri bunlara özeniyormuş.. Birkaç tane aklı evvel yüzünden, bir dizi yayından mı kalkmalı sizce? Sorun onların eğitimsizliğinin esas suçluları değil midir acaba, yoksa tüm suç Polat Alemdar karakterinde mi? Eğer Polat Alemdar diye bir dizi karakteri olmayınca, bu memleket güllük gülistanlık olacaksa..varsın dizi yayından kalksın.. Bu kadar basit miydi problemin çözümü? Bilemedik, kusura bakmayın..
Selçuk İnce
09-02-2007, 02:35
kimse böle bi muhabbet açamaz diye bi kaide yok herkes düşüncesini söylüyor ister alın ister alınma herkesde birbirini zarar gördüğü şeyden uyarma hakkına sahip uyarsın uymazsın kimseyi bağlamaz
Servet Güldeş
09-02-2007, 02:38
Servet sana ne izleyecegımı sana soylemedım seviyelı olmanı onerıyom ben tv izlemiyom izlesemde FB tvden ve maclardan baska bısey kolay kolay bakmam ve herkesın gorusune saygıda bulunnnnn !!!!!!!!!!!
Aaa seviye oda güzel...
Milletin takip ettiği diziye ilk bölümüğ yayınlanmış ve sen girip ne saçma dizide sonra seviye diye geyik yap...
Tv izlemiyor olabilirsin , gazete okumuyo olabilirsin hepimiz Fenerbahçeyi çok seviyoruz ama sadece Fenerbahçeye odaklanmak bu ülkenin sorunları görmemezlikten gelmek ne kadar doğru düşünmek lazım...
Selçuk İnce
09-02-2007, 02:40
yanii yön vermeye gerek yok bunca zaman herkes kendi iradesi kendi düşüncüleriyle bi şeyler yapmaya çalışılmış
Burcu Oy
Ya aslında gerçekten buraya bunları yazıyor olmaktan utanıyorum ama bu şekilde devam ederse yine mesajlar silinmek zorunda kalınacak,yine cezalar gelecek,belki topic kilitlenecek....
Bu demek değil ki nsanlar konuları tartışmasın,önemli olduğunu düşündüğü konuları gündeme getirmesin ama arkadaşlar lütfen bu üslupla değil...
Diziyi izleyenler,izlemeyenler; saçma bulanlar,sıkı takipçisi olanlar vs görüşleri,tartışmayı bu kadar dar,bu kadar kısır ,genellemeci ve öteki üzerinden yapmak neden...Bu çok mu gerekli gerçekten...
Burada diziye, dizinin değindiği konulara yönelik eleştiri getirmek isteyen getirir ama bu dizi saçma diyerek olmaz x,y,z tarafı bence uygun değildir falan diyerek olur ya da saçma diyene git sen şunu izle o zaman diyerek cevap vermenin mantığı nedir? Niye izleyenler izlemeyenleri,izlemeyenler izleyenleri karalamaya aşağılamaya çalışıyor,diziye,değinilen konulara dair eleştiri niye izleyeni-izlemeyene genelleştirerek yönlendiriliyor???
Lütfen bu şekilde devam etmeyelim ayıp bize gerçekten...
Kimse düşüncesini söylemesin demiyorum sadece herkes görüşünü karşıt düşünenleri incitmemeye çalışarak yazmaya dikkat etsin diyorum ve karşıt düşüncelere açık kalarak...
Özür dilerim böyle bir mesaj yazdığım için ama gerçekten daha fazla dayanamadım...Anlayışınız ve duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederim!
Hasan Muradoğlu
Aslında arkadaş doğru söylüyor..
Sadece FB Tv'yi izlememiz lazım. Hemen siliyorum diğer tüm kanalları...
Selçuk İnce
09-02-2007, 02:41
Aaa seviye oda güzel...
Milletin takip ettiği diziye ilk bölümüğ yayınlanmış ve sen girip ne saçma dizide sonra seviye diye geyik yap...
Tv izlemiyor olabilirsin , gazete okumuyo olabilirsin hepimiz Fenerbahçeyi çok seviyoruz ama sadece Fenerbahçeye odaklanmak bu ülkenin sorunları görmemezlikten gelmek ne kadar doğru düşünmek lazım...
kimsenin burda geyik yaptığı yok üstüne alın alınma senin sorunun
Selçuk İnce
09-02-2007, 02:43
Ya aslında gerçekten buraya bunları yazıyor olmaktan utanıyorum ama bu şekilde devam ederse yine mesajlar silinmek zorunda kalınacak,yine cezalar gelecek,belki topic kilitlenecek....
Bu demek değil ki nsanlar konuları tartışmasın,önemli olduğunu düşündüğü konuları gündeme getirmesin ama arkadaşlar lütfen bu üslupla değil...
Diziyi izleyenler,izlemeyenler; saçma bulanlar,sıkı takipçisi olanlar vs görüşleri,tartışmayı bu kadar dar,bu kadar kısır ,genellemeci ve öteki üzerinden yapmak neden...Bu çok mu gerekli gerçekten...
Burada diziye, dizinin değindiği konulara yönelik eleştiri getirmek isteyen getirir ama bu dizi saçma diyerek olmaz x,y,z tarafı bence uygun değildir falan diyerek olur ya da saçma diyene git sen şunu izle o zaman diyerek cevap vermenin mantığı nedir? Niye izleyenler izlemeyenleri,izlemeyenler izleyenleri karalamaya aşağılamaya çalışıyor,diziye,değinilen konulara dair eleştiri niye izleyeni-izlemeyene genelleştirerek yönlendiriliyor???
Kimse düşüncesini söylemesin demiyorum sadece herkes görüşünü karşıt düşünenleri incitmemeye çalışarak yazmaya dikkat etsin diyorum ve karşıt düşüncelere açık kalarak...
Özür dilerim böyle bir mesaj yazdığım için ama gerçekten daha fazla dayanamadım...Anlayışınız ve duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederim!
çok teşekkürler burcu saol anlayışın için böyle cevap vermek varken ortamı gerenler okusun lütfen
Hasan Muradoğlu
09-02-2007, 02:45
Şaka olmalı...
Başlığın içine eden kişinin yazdığına bak..
Selçuk İnce
09-02-2007, 02:47
http://fbtv.mail2web.com/
Servet Güldeş
09-02-2007, 02:47
çok teşekkürler burcu saol anlayışın için böyle cevap vermek varken ortamı gerenler okusun lütfen
Burcu ablanın dediklerine kesinlikle katılıyorum ve web komitesinden biri olarak bu cümlenin içinde yer almaktan sıkıntı duyuyorum ama her Kurtlar Vadisi durumunda diziyi saçma bulup ama her bölümü izleyenlerin buraya girip anlamsız bir şekilde diziyi Türkiyenin geleceğe dair en büyük sorunu gibi görmesinden sıkıldım...
Ayrıca selçukince ortamı grenler falan yazarak ciddi manada beni geriyosun...
Burcu Oy
09-02-2007, 02:48
Bu mesaj kimseye yönelik değildi lütfen kimse üstüne alınmasın!!!
Sadece bir rica,genel olarak dikkate alınırsa çok sevinirim, hepimiz adına...
Hasan Muradoğlu
09-02-2007, 02:48
Yok yok harbiden adam şaka gibi yahu...
Selçuk İnce
09-02-2007, 02:50
Burcu ablanın dediklerine kesinlikle katılıyorum ve web komitesinden biri olarak bu cümlenin içinde yer almaktan sıkıntı duyuyorum ama her Kurtlar Vadisi durumunda diziyi saçma bulup ama her bölümü izleyenlerin buraya girip anlamsız bir şekilde diziyi Türkiyenin geleceğe dair en büyük sorunu gibi görmesinden sıkıldım...
Ayrıca selçukince ortamı grenler falan yazarak ciddi manada beni geriyosun...
kimsenin saçma sapan bi konu için gerilme ihtiyacı görmüyorum herkesin kendi öz düşüncesi
Selçuk İnce
09-02-2007, 02:51
dikkatinizi çekerse artık bu konu form kirliliğine neden oluyo kimsenin kalbi kırılmadan kapatalım bu konuyu
Hasan Muradoğlu
09-02-2007, 02:54
Yuh derim..
Gerekirse oha! da derim
Harbi komedi ya..
Hakan Arıduru
09-02-2007, 02:55
nesi gerekli bi sölermisin sizin gibileri ayakta uyutmalarımı gerekli yerimizde saymamıza izin vermemizmi gerekli
bundan önce konuşulacak ve düzeltilecekleri bi yerden başlamazsak neyi beklicez başlamak için.
alın size başlangıç bu saçma sapan gereksiz diziye hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ilk önce sözlerine dikkat et karşındaki insanlara ve düşüncelerine saygılı olmayı öğren...Karşındaki insanları tanımadan yorumda bulunma...
Dizideki geçen konuyu da bakarsan ülkemizi parçalamaya çalışan kardeşi kardeşe düşüren 30 binden fazla insanımızı mehmetçiklerimizi kaybettiğimiz terör sorunu...Sence ekranda bunun gibi yayınlanan kaç tane program var söyler misin? örf ve geleneklerimzi bozacak Türklüğe zarar verecek bi öğeler var mı bu dizide söyleyebilir misin? adamlar aynı zamanda amerikan karşıtı bir film yaptılar bunun gibi kaç tane dünyada gösterilen sinema filmi var...Bu kadarı sanırım senin için yeterli olmuştur.Olaya şiddet açısından bakarsan yaş bakımından sınırlandırılabilir ama kesinle izlenmemesi gereken bir dizi olarak görmüyorum.Bunun yanında ekranda gösterilen binlerce gereksiz,ahlaksız,örf ve geleneklerimizi bozmaya çalışan gençleri özendiren o kadar çok program varken bu yaptığın yorumları gereksiz buluyorum.
Selçuk İnce
09-02-2007, 03:00
ilk önce sözlerine dikkat et karşındaki insanlara ve düşüncelerine saygılı olmayı öğren...Karşındaki insanları tanımadan yorumda bulunma...
Dizideki geçen konuyu da bakarsan ülkemizi parçalamaya çalışan kardeşi kardeşe düşüren 30 binden fazla insanımızı mehmetçiklerimizi kaybettiğimiz terör sorunu...Sence ekranda bunun gibi yayınlanan kaç tane program var söyler misin? örf ve geleneklerimzi bozacak Türklüğe zarar verecek bi öğeler var mı bu dizide söyleyebilir misin? adamlar aynı zamanda amerikan karşıtı bir film yaptılar bunun gibi kaç tane dünyada gösterilen sinema filmi var...Bu kadarı sanırım senin için yeterli olmuştur.Olaya şiddet açısından bakarsan yaş bakımından sınırlandırılabilir ama kesinle izlenmemesi gereken bir dizi olarak görmüyorum.Bunun yanında ekranda gösterilen binlerce gereksiz,ahlaksız,örf ve geleneklerimizi bozmaya çalışan gençleri özendiren o kadar çok program varken bu yaptığın yorumları gereksiz buluyorum.
kimseden ne yapacağım konusunda akıl almaya ihtiyacım yok eksiği olan varsa tamamlarım.
herkes eline alsın silahı ülkeyi düzeltmek için çıksın dağlarda terör avlasın biz bu şehitleri boşa vermiyoruz.
ha ha ha amerikalara karşıtı film yapmışlar günaydın rusya almanya ve fransa bunu kaç yıl önce yaptılar onlara karşıt film yapmadan insanlık kazanılacaksa hemen çekimlere başlıyorum yakında sinemalarda
güldürme beni lütfen
Servet Güldeş
09-02-2007, 03:05
Hasan şaka mı diyodun ya kesinlikle şaka olmalı kardeş...
Okan Külekçi
09-02-2007, 03:05
Selim sen ne demek ıstıyom burda sevgı saygı cercevesınde tartısıyoruz ne gerek bu soze amacın ne sen ızlemey devam et Selcuk kardesım bırak yazmayı bosver bıze ne sız ızlemeye devam edın mıllet sanıyelerı kullanırken bız zamanımı dızı basında gecırelım ve baskaları da gelır bızı kullanır...
Herkes bunu anlatmaya çalışıyo zaten size ne!!
Gözde Molla
09-02-2007, 03:09
Diziyi izlemeyenler neden yorum yapma ihtiyacı duyuyo anlamış değilim.İnsanlar burda ortak izledikleri bir dizi hakkında görüş alış verişi yaparken "saygı çerçevesinde" neden ortamı germeye ihtiyaç duyuluyor onu da anlamıyorum.İzlemiyorsan seni ilgilendirmiyor demektir es geç konuyu,izleyip beğenmiyorsan bu tarafını bu yüzden beğenmedim dersin bi daha istemezsen izlemezsin.Türkiye'nin acı bir gerçeği olan bir konu işleniyor en azından herkes önemini anlasın diye.Büyüler,periler gözünüzü boyamış olmalı ki bu gerçekler unutulmuş!!!Bende Burcu gibi dayanamadım artık lütfen bize yakışır bir şekilde davranalım.
Saygılarımla
Selçuk İnce
09-02-2007, 03:09
ona sen karar veremezsin
Hakan Arıduru
09-02-2007, 03:10
kimseden ne yapacağım konusunda akıl almaya ihtiyacım yok eksiği olan varsa tamamlarım.
herkes eline alsın silahı ülkeyi düzeltmek için çıksın dağlarda terör avlasın biz bu şehitleri boşa vermiyoruz.
ha ha ha amerikalara karşıtı film yapmışlar günaydın rusya almanya ve fransa bunu kaç yıl önce yaptılar onlara karşıt film yapmadan insanlık kazanılacaksa hemen çekimlere başlıyorum yakında sinemalarda
güldürme beni lütfen
o hakkı sana kimse vermiyor sonuçta bu forumda herkesin uyması gereken kurallar var diziyi sevmiyor izlemiyor olabilirsin ama insanların düşüncelerine saygı duyacaksın kimsenin ortalığı karıştırıp birbirine katmaya hakkı yok...
insanların özenerek birşeyler yapmaya kalkışması eline silah alıp maganda zannetmesi onların cahilliğini eğitimsizliğini gösterir bunun çözümünü arıyorsan eğitim sistemini herşeyi baştan düzeltmen gerekir...amerikan karşıtlığı olması sadece bir örnekti sonuçta onunda içeriğine bakarsan k.ırak ta olan olaylardan bahsediyor senin film çekip çekmemen beni ilgilendiren bir konu değil üslubun senin nasıl biri olduğunu açıkça gösteriyor...
Hasan Muradoğlu
09-02-2007, 03:11
Oku bakalım neler yazmışsın.. belki seri şekilde görünce fark edersin.
Gece gece iyi takıldık ha :) İyi oluyo bu tarz fenomen arkadaşlar
bu dizi başından beri saçma izleyen kendini bi şey zannedip bazı şeylere sahip çıkmaya çalışıyor örnekleri lise çağlarında çok herkesin dünyası farklı ama bunlar bi insanın yapamayacağı şeyi abartarak insanları tv başına çekmeye çalışıyor herkesde bunu izlemek sanki hayatın vazgeçilmez haline getiriyor.
arkadaşlar hepimiz aklı başında insanlarız lütfen kanmayın böyle raiting kurbanı olmayın beyninizi o kadar hafif şeylerle meşgul etmeyin elin japonları,çinlileri,almanları teknolijiyi gelişitirirken bizleri bunlarla oyalamalarına izin vermeyin...
kimse böle bi muhabbet açamaz diye bi kaide yok herkes düşüncesini söylüyor ister alın ister alınma herkesde birbirini zarar gördüğü şeyden uyarma hakkına sahip uyarsın uymazsın kimseyi bağlamaz
yanii yön vermeye gerek yok bunca zaman herkes kendi iradesi kendi düşüncüleriyle bi şeyler yapmaya çalışılmış
kimsenin burda geyik yaptığı yok üstüne alın alınma senin sorunun
kimsenin saçma sapan bi konu için gerilme ihtiyacı görmüyorum herkesin kendi öz düşüncesi
dikkatinizi çekerse artık bu konu form kirliliğine neden oluyo kimsenin kalbi kırılmadan kapatalım bu konuyu
Okan Külekçi
09-02-2007, 03:12
ona sen karar veremezsin
Bu nası bi cevaptır
Selçuk İnce
09-02-2007, 03:14
Bır ınsan bu kadar pıskın olamaz,olmamalı.Bak o msjda elestrı yapacaksanız 'sacma' dıyerek yapmamalısınız da yazılmıs,o msjı kendı taraftarı olarak algılamak ıcın hakıkaten cok degısık bır bakıs acısına sahıp olmak gerek.Lıselılerı foruma almak bızım sevıyemızı dusurur dıyen ınsanın kurdugu cumlelere bakın Allah askına,'eger bak gorursunuz bu dızı basımıza ıs acacak' kafanız mı guzel,kasıtlı mı yapıyosunuz,bubi tuzagı falan mısınız anlamk cok guc,bu kadar yazıyoruz yazıyoruz ama bosuna,su dunyanın en zor ısı cahıl adama laf anlatmaya calısmak.Hayatında her ıstedıgını soyleyebıldıgı,yazabıldıgı tek yer bu forum olan ınsandan korkacaksın aslında.Tecrubeyle sabıttır forumda her konuya yazan,kendını yazmak zorunda hısseden,ıkı gunluk forum arkadasına kardesım deyıp kardeslıgı ayaga dusuren kısıler gercek hayatta ıkı lafı bır araya getıremeyen,medenı cesaretı cok dusuk olan ınsanlardır.Acılen cozum bulunmalı bu turlere,hakıkaten cok buyuk tehlıkeler.Ben kantın baslıgının fuzulı bır baslık oldugunu dusunuyorum,bu ınsanlarla aynı poları gıymemeyı,aynı trıbunde bulunmamayı,aynı bırlıkte olmamayı ıstemenın,bırakıp gıtmekten baska bır yolu olmalı,bunun ıcın ayrı bır baslık acmayı dusunuyordum ama yazıya baslayınca konu buraya geldı,bu rahatsızlıgımda yalnız olmadıgım her aklı selım ınsanın malumu,acılen bır cozum getırılmelı,bu ısı yuruten komıtelerın asıl calısma konusu bu olmalıdır.Ha boyle devam ederse bızım cozumumuz cok kolay ve bıze hıc bır sey kaybettırmeyecek turden,burdakı arkadaslarımızla her turlu yıne beraber oluruz trıbunde,dısarda,orda,burda.
Not:Selcuk senden alıntı yaptım ama yazının buyuk bolumu senınle alakalı degıl.
anladım kardeş keşke herkes senin gibi cevap verseydi biz burda bi kardeşlik çatısı altındayız.
kardeşlerin birbirini uyarması doğaldır ama ister uy ister uyma ama güzel bi şekilde uyarıya ihtiyacım yok diyebilir dimi (güzel bi şekilde) ama
Hasan Muradoğlu
09-02-2007, 03:15
Yok böyle bir komedi..
Ben de bunların tuzak olduğuna inanmaya başladım abi..
Düne kadar, ara sıra çıkardı bu tarz tipler.. 2-3 ayda bir..
Şimdi 2 haftada bir 3 tane çıkıyo..
Bu işte bi terslik var..
Servet Güldeş
Selcuk kusura bakma ama suc sende bende zamanında kurtlar vadisini elestirdim hatta yakın zamanda dizinin gereksizligi ve sacmalıgı ile ilgili ama hata yaptım cunku karsı taraf illa kendi dizisini poh poh lamamızı istior elestiriye gelemiorlar işlerine geldigi gibi okuyup yorumluyorlar
Yanlışın var pohpohlanmasını styen yok...
izlemiyorsanız izleyenlerine karışmayın o kadar...
Selçuk İnce
buna karşılık cevap okan kardeş
Selçuk İnce
09-02-2007, 03:17
Oku bakalım neler yazmışsın.. belki seri şekilde görünce fark edersin.
Gece gece iyi takıldık ha :) İyi oluyo bu tarz fenomen arkadaşlar
aynen kardeş uğraşacak bi şey yok gece gece napalım işte birbirimizi kalbini kırıyoruz :agla:
Selçuk İnce
09-02-2007, 03:17
Selcuk kusura bakma ama suc sende bende zamanında kurtlar vadisini elestirdim hatta yakın zamanda dizinin gereksizligi ve sacmalıgı ile ilgili ama hata yaptım cunku karsı taraf illa kendi dizisini poh poh lamamızı istior elestiriye gelemiorlar işlerine geldigi gibi okuyup yorumluyorlar
haklısın kardeş yaa boşver işlerine gelmediği için farklı yorumluyorlar
Hasan Muradoğlu
09-02-2007, 03:18
Buzda dans mı desem..
Oryantal star mı desem
karar veremedim açıkçası
Hangisi sizce?
Servet Güldeş
09-02-2007, 03:18
Selçuk ince lütfen cevap yazma...
Tartışmaya değer bişey yok ortada
Sen yazdıkça uzayacak
Selçuk İnce
09-02-2007, 03:19
Selçuk ince lütfen cevap yazma...
Tartışmaya değer bişey yok ortada
Sen yazdıkça uzayacak
ServetGüldeş uzatmayalım kapatalım bu konuyu
Hasan Muradoğlu
09-02-2007, 03:21
Kim olduğunuz öyle bir haykırıyor ki, ne söylediğinizi duyamıyoruz ne yazık ki..
Selçuk İnce
09-02-2007, 03:23
arkadaşlarım kardeşlerim kapattık bu konuyu lütfen yeter ama gece gece dimi yanlış anlaşılma ve biraz gerginlik var o kadar tahminimce kimsenin bi sorunu kalmadı
Hakan Arıduru
09-02-2007, 03:25
arkadaşlarım kardeşlerim kapattık bu konuyu lütfen yeter ama gece gece dimi yanlış anlaşılma ve biraz gerginlik var o kadar tahminimce kimsenin bi sorunu kalmadı
gerginliği yaratmasan hiçbir sorun yoktu bu forumda herkes nasıl davranılacağını bilmesi lazım...
Servet Güldeş
09-02-2007, 03:28
KONUYU değiştirmek için yapıyorum lütfen
Dizide ki esas kız Fadik Sevin Atasoy olackmış sanırım... Antu da gördüm
http://www.mavi-yesil.com.tr/yonetim/admin/uploads/icerik_solite/fadiksevinatasoy2.jpg
Selçuk İnce
09-02-2007, 03:28
gerginliği yaratmasan hiçbir sorun yoktu bu forumda herkes nasıl davranılacağını bilmesi lazım...
nedir senin sorunun ne gerginliği başlatmasından söz ediyorsun herkes formda nasıl davranacağını gayet iyi biliyor off ya artık şu saatten sonra polemiğe girmek istemiyorum girmeyelimde lütfen
Hasan Muradoğlu
09-02-2007, 03:31
Bu arada örgüt işlerine bulaşan kızların alayı mı çirkin olur be kardeşim ( hangi ideolojiden olursa olsun)
Bu soruyu msn iletime yazdım. Gelen tepkilerin çoğu, bu kızların bu yüzden örgüt peşinde olduğuna dair öngörülerdi =)
Hakan Arıduru
09-02-2007, 03:32
nedir senin sorunun ne gerginliği başlatmasından söz ediyorsun herkes formda nasıl davranacağını gayet iyi biliyor off ya artık şu saatten sonra polemiğe girmek istemiyorum girmeyelimde lütfen
benim hiçkimseyle bir sorunum yok kızgınlığım herkes bu forumda saygılı bir şekilde yorumlarda bulunması gerekir bu konu fazlasıyla uzadı zaten kapatalım.
Selçuk İnce
09-02-2007, 03:33
ok kardeşim kapattık bitti dargın ayrılmayalım lütfen
Servet Güldeş
09-02-2007, 03:36
Kızın gerçek babası filimde ki haloymuş sanırım
Hasan Muradoğlu
09-02-2007, 03:39
Kızın gerçek babası filimde ki haloymuş sanırım
Senaryo aşamasında Halo'nun da payı olduğu söyleniyor, hatta fikri ortaya atan ilk kişi diye okumuştum ama ne kadar doğru bilemem..
İsmail Ayarığ
09-02-2007, 13:08
o zaman neden karsı bi fikir gelince tahhamul edemiyorsunuz
ya sende amma ettin ya.hayret bisey.Altı üstü bi filim..Demek ki seninde ilgini çekmişki bu kadar takip etmişsin..Eğer sevmiyorsan izlemezsin ve izletmezsin,senin gibi düşünenlerde aynısı yapsınlar ne var yani bunda..Görende diyecek birileri elinizden kumandayı alıp zorla izletiyor sizlere..Burada 2 yorum yapacaz tam havaya giriyoruz sen araya giriyorsun.Ne zaman girsem hep sen yazmışsın buraya.Maşallah bizden daha meraklısın..Yorumlarına,fikirlerine saygılıyız tamam da sende abartma artık..bak dün gece filimi protesto için sokaklara dökülen kesimi gördün değilmi hangi amaçla çıktılar?? Çocuklar için mi yaptılar bu gösteriyi yoksa kendi ideojileri tehlikeye girdiği ve çözüme ugrayacak korkusu için mi??
Filmi iyi bi izle bak ne mesajlar alacaksın..
İsmail Ayarığ
09-02-2007, 13:09
O konu kapandı kardeşim gerekli cewapların hepsi topicte war ara bul oku ...
Şimdi izin weirirsen diziyi izleyen arkadaşlarımla dizi hakkında konuşmak istiyorum...
Servet istihbarat sağlam mı polat halo ya damat mı oluyo:) :D
ben anlamadım filmdeki başrol bayan kim :) ilk bölümü hakketten çok güzeldi çok mesaj verdi
Ceyhun İskender
09-02-2007, 20:00
bende beğendim süper....
Sercan Tuna
09-02-2007, 20:01
filme karşı olan arkadaşlar bir sürü şeyden bahsetmişler. hatta kendi kendileriyle çelişkiye düşmüşler bazı yerlerde.madem diziyi izlemiyorsunuz nereden biliyorsunuz da yorum yapıyorsunuz??
Lise çağı kişlerin izlediğini söylemişler, EĞİTİMSİZLİK yüzünden demişler ama birşeyi unutmuşlar herhalde EĞİTİM sadece okuldan alınmaz aileden başlar EĞİTİM. eğer sen çocuğunu doğurup saldım çayıra mevlam kayıra hesabı sokaklara eline oyuncak silahlar verirsen sahip çıkmazsa çocuğuna o çocuk Kurtlar Vadisi olmasa da eline silah alır kabadayılık rolüne bürünür sokalarda. Filmi izleyip gaza gelir çekre arkadaşını bıçaklar,silahla vurur. Peki neden ben diziyi izleyince elime silah alıp birini vurmuyorum ? (ki çok sinirli biriyimdir) neymiş dizinin etkisinde kalıyorlarmış. ailesi zamanında bunu sağlayamamışsa öğretememişse o diziyi normal seyredenlerin suçu günahı ne?
bir de her eline silah alan dağa çıkıp terörist vurmaya kalksa ne olur gibi birşey denmiş Polat Alemdar rolünü eleştirerek ama orda unutulan şet Polat Alemdar orada bir devlet görevlisi. gerekli eğitimi almış devlet tarafından görevlendirilmiş bir karakter. acaba hangi bölümünde bunun ikinci plana atmış bir uygulama yapmış? hangi bölümde devlet görevlisi olduğu es geçilmiş? Seyretmeden anca sağdan soldan kulaktan dolma bilgilerle magazin programlarında izledikleriyle ne kadaer bilgi edinebilirsiniz?
tabi size böyle ülkemizin ciddi sorunlarını irdeleyecek programlar ne gerek?
sihrili büyülü şeyler daha uygun daha kolay kandırılı herkes öyle değil mi?
yada ajdar tarzı kişilerin programları veya güzel hatunların olduğu mankenli v.s. programlar ilgi alanınıza giriyo
Neyse fazla konuştum yine.son olarak şunu diyeyim "Ülkesini seven ve tarafsız gözle izleyen herkes Kurtlar Vadisinin bu ğlkenin hangi gerçekelrin,i irdelediğini , hangi meselelerine ışık tutuğunu, hangi yaralarına parmak bastığını anlar"
izlemeyipte ne kadar sağlıklı yorum yapabilirsiniz bu dizi hakkında?
Kısaca GÖLGE ETMEYİN BAŞKA İHSAN İSTEMEZ!!!!
Büşra Turna
09-02-2007, 22:49
kurlar vadisini basit bir mafya filmi gibi algılayanlar çok yanılıyor! eğer 17 yaşına gelmiş adam bir filmden etkilenip gidip diğerini vuruyorsa kusura bakmasın ama bu onun hafifliğinin tescilidir! hem ben buna da inanmıyorum zaten! maksat meydana gelmiş olaylara farklı kalıplar uydurarak Türkiye'nin bir gerçeğini örtbas etmeye çalışmak!!! Her şeyin farkına varmaya çalışan biz üniversiteli, bu ülkenin geleceği karakter sahibi gençler için Kurlar Vadisi'nin hiçbir mahsur teşkil edeceğini sanmıyorum!!!
Burak Baltacı
09-02-2007, 22:55
biraz aceleye gelmiş gibime geldi ama gerçekten cesurca işleniyo konular. . .
Burak Yayla
09-02-2007, 23:57
Daha oncekı sayfalarda da soyledık vadıye kotu ornek oluyo dıyenler genelde 1 bolumu bastan sona ızlememıs kısıler,ve ulkenın uzun bı sure gundemını mesgul ettıgı ıcın muhabbetı cok sık acıldıgı ıcın gerı kalmamak adına muhabetten,sureklı bu klasık yorumu yapıyorlar 'cocuklara kotu ornek oluyor'.Halbukı dıkkatle ızlense en basta vatan sevgısı,daha sonra yasayarak,okuyarak,gorerek,duyarak ogrenemeyecegın sıyasetı,dıs ılıskılerı vs konu alan bır dızı,gaza gelıp uzun pardesu gıyen tıplere ben de ayar oluyorum ama adamların yapısı buna musaıt cuneyt arkın fılmınden de gaza gelır oyle tıpler,neyse bekleyelım gorelım,sadece kar amaclı bır donus olmaz ıns,dızının kadrosunda da degısıklıkler var halıyle,yenı yuzler var ızlemeden yorum yapmak olmaz.
Genelde böyle konularda yorum yapmayı pek sevmem ama bazı yazılar yazmaya itiyor insanı. Taylan arkadaşım demiş ki; "Halbukı dıkkatle ızlense en basta vatan sevgısı,daha sonra yasayarak,okuyarak,gorerek,duyarak ogrenemeyecegın sıyasetı,dıs ılıskılerı vs konu alan bır dızı..." .Kendi düşüncelerimi söylemek gerekirse sanırım okuyarak,araştırarak,"didikleyerek",yaşayanları dinleyerek veya bilhassa yaşayarak bu dizinin vereceği vatan sevgisinden,siyasetten...vs önemli konuda daha fazla bilgi ve tecrübe edinebilirim.
Bir de şunu düşünmek lazım: belki de bizim dizide gördüklerimiz farazidir. Yani belki orası bir senayodur da Türkiye'nin durumu budur diye dayattırılıyor. Diziyi baştan izlemedim ama sonlarına doğru 15-20 bölümü elimden geldiğince kaçırmadım ama gerçekten sizlerin gördüğü bu aşırı bilgi yüklemesi konumunu kendi üstümde göremedim. Kaldı ki gerçekten izlenilebilir bir dizi olmasına rağmen (saçmalık dozu yok denecek kadar az) gençlik (belkide halkın geneli) üzerindeki etkilerini görünce olmaz olsunlara başladım. Belki başlı başına bu diziyle alakası olmasa bile günümüzde ki çoğu şiddet olaylarında bu dizinin izlerini görebiliriz. Belkide eskidende vardı bu çeşit durumlar ama bu diziyle beraber göze batar oldu.
Neyse bu yeni bölüm konusuna gelince aslında daha çok konuşabilirim: TERÖR. Ege kardeşimin dediğine katılmamak kesinlikle elde değil. O kadar insanın yapamadığını 3-5 kişimi yapacak mevzusu doğrudur. Ama dizinin yeni halini görmeden birşey diyemeyebiliriz (Dün gece izleyecektim fakat kaçırdım maalesef). Belki de dizi başka bir formatta çıkıpta bu illetin başka yönlerini gösterebilir. Fakat akla şu geliyor ilk basamakta: Önceki sezon gibi devleti kurtarmaya kalkılırsa? Sanırım işte orda dur demek gerekiyor. Terör konusunda bence örnek olacak tek program yapıldı: Kan Uykusu Belgeseli. Ne senaryo,ne düzmece,ne varsayım.Tamamiyle gerçek birebir yaşanılanlar,görüntüler üzerine kurulmuş bir olay. Gerçekler bunlardır diye insanlarımızın gözlerine sokulan bir yapıt. Şimdi kalkıpta o belgeselde gördüğümüz "tamamiyle gerçek" görüntülerden çıkan olayların,yapılanların ardından "işte terörün gerçek yüzü" diye bu diziyi çıkarmak biraz yanlış olacaktır. Dediğimiz gibi ülkemizdeki terör bu dizinin söyleyeceği kadar yüzeysel olmayabilir veya varsayımlar içinde de olmayabilir. Kaldıki inanın yaşanılanlar gösterilenlerden kat ve kat daha fazladır (Tecrübelerle sabittir).
Tekrar söylemekte yarar var: Bu diziye karşıt değilim,seyredenlere ise hiç olamam kaldı kibu ülkede renkler ve zevkler de insanlarca hür bir şekilde seçilecektir. Yanlız hatırdan çıkarılmayacak şeyler şunlardır, bu diziyi eleştirenlere selenayı,sılayı,sihirli annem...gibi diziler yerine Kınalı Kuzular,Kan Uykusu gibi yapıtları izlemelerini tavsiye etmekte gerekir. Düşünüyorum ki; bu dediklerimden Kurtlar Vadisi'nde çıkarılıcaklardan daha fazla dersler çıkarılacaktır.
Eğer sözlerim biraz fazladan ahkam kesmek gibi görünüyorsa niyetimin bunlar değil bu gerilen ortamı yumuşatmak ve biraz kendi düşüncelerimi de aktarmaktır.
Saygılarımla...
Not: Yazının alıntı yaptığım Taylan arkadaşımın şahsı ve düşünceleriyle bir ilgisi bulunmamaktadır.
Burak Kayatunç
10-02-2007, 01:57
Bende dun izlemeye başladım yeni bölümlerini eski tadın da değil ama biliyorum ki daha çok güzel bölümler yapıcaklar ki yine perşembe gününü iple çekelim;)
dün akşam yeni bölümden çok etkilendim işin kötü tarafı dizinin başında "konu, kişi ve kurumlar hayal ürünüdür" densede çok büyük gerçeklik payı var ben dün çok etkilendim hele hele o otobüs olayında ve karar verdim asla otobüsle doğuya gitmicem...
ayrıca şunu da anladım 5-10 seneye kalmaz türkiye kürtlerin elinin altında olucak(ki zaten şuan bana göre işgale uğradı bile) ve kürtlere asla ama asla askeri güç dur diyemicek..
1 askere en az 40 kürt düşer kesinlikle (kürt askerleri sayarsak zaten olay bitmiştir)...
allah yardımcımız olsun valla ne diyim başka..
ama asla bu dizi kalkmamalı..!!!
Hasan Muradoğlu
10-02-2007, 02:02
Diziyi basit bulan arkadaşlara sormak lazım; Talabani ve Barzaninin esasında ne mal olduklarını bu kadar net ifade eden bir dizi gördünüz mü ya da herhangi bir tv programı..
Bu memleketin yaşadığı terör belasını bu kadar gerçekçi anlatan kaç yayın vardır?
Olaya "3-5 adam mı terörü yok edecek" diye bakmak ne kadar sığ bir düşüncedir yahu?
Burak Kayatunç
10-02-2007, 02:06
burda her askere 40 kürt derken bütün kürtleri sen nasıl terorist olarak nitelendirirsin
1 askere 40 kürt varsa sadece dedğin doğru ama ben sadece varsayımla yani oranı bakımından söyledim ben doğuda yada türkiye içinde kaç adet kürt var nerden bileyim...
Yazılara yorum yapmayı biliyorsunuz lütfen yorumları okurken de o hassasiyette olalım arkadaşlar..!!
Hasan Muradoğlu
10-02-2007, 02:10
Anlaşılan Pkk ve terör konusu bazılarını rahatsız ediyor..
Burak Yünoğlu
10-02-2007, 02:14
İzlemedim, izlemem de... ama yeni ogünlerin yetişmesine baya bi katkısı olacaktır.
Hakan Arıduru
10-02-2007, 02:18
izleyenler diziyi izlemeye devam etsin izlemeyenlerde artık bir yorumda bulunmasınlar çünkü bu böyle uzar gider arkadaşlar forumda üzücü olaylar olmasını kimsenin istemeyeceğini düşünüyorum lütfen herkes ona göre davransın...
Servet Güldeş
10-02-2007, 02:22
peki dizide talabani ve barzani cok iyi adamdırlar dese inanacak msın hayır o zaman biraz aratırıcı olun boyle dizilerdeki replikleri ezberleyip bişey ogrendim demeyin sonucta senaryodur varsayım uzerine yazılıodur onun içinde %100 dogruluk payı yoktur
bilgi aldığımız her siyasi kitap var sayımlar üzerine yazılıyor.. kaç tanesinde kanıt var...
Ayrıca dizide camdan atlayın desler atlayacakmısınız gibisinden ucuz cümlelere gerek yok bence
Muhammed Turan
10-02-2007, 02:24
Kilidin açılmasın çok sevindim. Dün gereksiz tartışmaları okudum ve alıntıyla cevaplamak istediğim çok şey var. Fakat zamanı geçti. Tartışmalarla ilgili söyleyebileceğim tek şey, muhattap olmayın arkadaşlar. ;)
Çok güzel bir konu işlenecek gibi görünüyor. Daha ilk bölümden bu kadar açık olunması çok hoşuma gitti. İnşallah her şey apaçık bir şekilde, gerçekleri görmek istemeyenlere, bu dizi gösterecektir.
Servet Güldeş
10-02-2007, 02:29
Otobüs sahnesi bu ülkede kaç kere yaşanadı kimbilir...
Bunları unutturmadıkları için yapımcılar teşekkür etmek lazım aslında...
Muhammed Turan
10-02-2007, 02:33
Otobüs sahnesi bu ülkede kaç kere yaşanadı kimbilir...
Bunları unutturmadıkları için yapımcılar teşekkür etmek lazım aslında...
Önceki sayfalarda arkadaşın biri bunlar abartı falan demiş ya, güldüm sadece. Ben Mardin - Ömerli doğumluyum. Havanın karardığı vakit ( 17:00 - 18:00 ) şehir merkezi ve köylere giden tüm yollar polis panzerleri ve jandarmalar tarafından kapatılırdı. Varacağı yere gidemeyen bir çok aracın kötü haberlerini alırdık maalesef. ;)
Servet Güldeş
10-02-2007, 02:37
Bazı illerimizde askerler hafta sonu izne çıkamıyor ... Bunlarda normal ama bazılarınca... Adam korumakla olduğu devletin bir ilinde haftasonu dışarı çıkamıyor...
Bundan daha korkunç bir durum mu varda anlatılmasın...
Muhammed Turan
10-02-2007, 02:44
İlerleyen bölümlerde, köyde yaşayan pkk sempatizanlarının, evlerini nasıl militanlara açtığına ve evlerin içinden, yapılan baskınlara nasıl yardım edildiğine de tahminimce değineceklerdir.
Mehmet Karakaya
10-02-2007, 05:21
Kurtlar Vadisi,Sağır Oda ve Kod Adı isimli dizilerle ülkemizde yaşanan ama günyüzüne çıkmamış veya çıkarılmamış pek çok konuya değinildi.Bizler Yeşilçam'ın iyi ile kötüyü,zengin ile fakiri yarıştırdığı ve hep iyinin,fakirin kazandığı senaryolara alıştırılmış bir milletiz.
Polat,Memati,Halo hayal ürünü kahramanlar gibi görünseler de,ülkemizde yaşanan bu gerçekliklerin farkında olan her Türk gencinin aslında hayal ettiği şeyi yapmaktadırlar.Üstelik savaştıkları kötü karakterler maalesef pek çok internet sitesinde yayınlandığı gibi sanki gerçek hayattan birebir alıntı tiplerdir.Sanki dememin nedeni aslında biraz bu konu hakkında yorumsuz kalmak istememdendir:)
Bende eroin satan,bunun parasını da terör örgütüne aktaran insanları gözümü kapayıp öldürmek isterdim,ama bunu dizinin kahramanı yaptı diye değil,tamamen hislerim gereği böyle düşünmekteyim.Ben Necati Şaşmaz'ın pat diye hayatımızın içine bir film yıldızıymış gibi girmesinden nefret etsem de Polat Alemdar'ın hayal ürünü olmaktansa tamamen gerçek bir karakter olmasını dilerdim.Kim bilir belki de gerçekten vardır böyle birisi :???:
Mehmet Karakaya
10-02-2007, 16:24
polata soyleyinde bu bitince su ermeni meselesi ile kıbrısı da hallediversin ne de olsa ona kaldı bu millet
Egecim olaya yanlış yaklaşıyorsun burada biz Polat'ın bu işi hallettiğini iddia etmiyoruz,sadece içimizden geçen bazı şeylerin film de olsa bir yerlerde bir şekilde değinilerek bize izletilmesinin hoş olduğunu ve artık iyi-kötü zengin-fakir yarışlarından sıkıldığımızı belirtiyoruz.Zaten ben Polat'tan bir ricada bulunacak olsam,forumda konuşmayı öğretmesini dilerdim insanlara.Bu bile büyük sorun oldu bizim için
Muhammed Turan
10-02-2007, 17:16
.Zaten ben Polat'tan bir ricada bulunacak olsam,forumda konuşmayı öğretmesini dilerdim insanlara.Bu bile büyük sorun oldu bizim için.
Bir de insanların düşüncelerine saygı duyulması gerektiğini öğretmesini dilerdik heralde. ;)
:kanka:
Tuğba Tülü
10-02-2007, 20:50
Bence söyleyenecek söz harika tek kelimeyle kurtlar vadisi
Yiğit Arın
10-02-2007, 23:51
Burada Kurtlar vadisi tek kelimeyle harika demek ne kadar serbestse, Kurtlar Vadisi saçmasapan bir dizidir demek de o kadar serbest, öncelikle bunu kavramalı ve karşı fikirlere saygı göstermeliyiz.
Diziye gelince, sağ-sol herkes tarafından günümüz modası olan siyasi akımı da arkasına alarak yine baya reyting alacak gibi duruyor, orası kesin. Her ne kadar dizinin başlama kararı son olaylardan önce alınmış olsa da, bu olaylardan sonra ne yaparlar bilmiyorum. Özellikle üniversiteli öğrencilerden oluşan şu forumda bile görebildiğimiz gibi çok kolay raydan çıkıp gaza gelebilen bir milletiz, hele kolay yönlendirilen eğitimsiz büyük çoğunluğu düşündüğümde işin sapma ihtimali baya yüksek. Tabii ki teröre karşı gaza gelmek bir sorun değil ama yön şaşarsa ki kuvvetle muhtemel, gergin olan ortam iyice gerilecek. Dizi yapımcıları da önceki diziden bildiğimiz gibi bunu iyice kullanacaklardır. Ne diyelim...
Yalnız yanındaki inşaat işinde çalıştığını söyleyince öldürüleceğini anlayan birinin kendinin de inşaatta çalıştığını hemencecik söylemesi, teröristin Polat'ın yanına aranmadan girmesi ve süreyi doldurma amaçlı gereksiz konuşmalar vs. gibi birkaç saçmalık da yok değildi. O kadarına da gerçi alıştık artık. :)
İsmail Ayarığ
10-02-2007, 23:56
polata soyleyinde bu bitince su ermeni meselesi ile kıbrısı da hallediversin ne de olsa ona kaldı bu millet
:)
Mehmet Karakaya
11-02-2007, 00:09
Bir de insanların düşüncelerine saygı duyulması gerektiğini öğretmesini dilerdik heralde. ;)
:kanka:
Bu geyik uzar ama alıglama ile ilgili isteklerimizde olmalı derim ben :D Sanki sen bu yazıyı bana hitafen yazmışın gibi algılamışlar da bana bu komik geldi.Ben olayı Yeşilçam filmleri ile kıyaslıyorum,beğenip beğenmediğimi izleyip izlemediğimi söylemedim değil mi?İzlemiş olsam bende sizin gibi otobüs sahnesi midir nedir onun hakkında yorum yapmaz mıydım ;)
İzlemek derken ki kastım;buradaki doğan dizinin taraftarları-karşıtları muhabbetidir aslında.Ben denk gelirsem seve seve izlerim o da ayrı...
Muhammed Turan
11-02-2007, 01:06
Bu geyik uzar ama alıglama ile ilgili isteklerimizde olmalı derim ben :D Sanki sen bu yazıyı bana hitafen yazmışın gibi algılamışlar da bana bu komik geldi.
Allah iyiliklerini versin Mehmet. :D
Ölümüne kankayııızzz! :serefe: ;)
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.