PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kurtlar Vadisi

Sayfa : 1 2 [3]

Fırat Aydın
11-02-2007, 01:44
Ülkenin bu hassas olduğu bir dönemde zaten yükselen tehlikeli bir milliyeçilik varken cahil insanların bu kadar etkilenerek izlediği bir dizide bu kadar çok milliyetçilik pomöpalanması çok tehlikeli. Reyting uğruna insanların hassasiyetlerine oynanamaması lazım. Zaten ortalarda onlarca sahte Polat Alemdar varken, onlar sayesinde Ogün Samastlar yetişirken bu dizinin yayınlanmasına tepki duyuyorum. Bundan önceki RTÜK ve sansürle ilgili konularda hep karşı çıkmıştım programların yasaklanmasına sonuçta herkesin elinde kumanda vardı ve istemediği kanalı değiştirebilirdi ama bu kez durum farklı ve tehlikeli. Kurtlar Vadisi dizisi en kısa zamanda yayından kalkmalı. Yoksa başımıza gerçekten yeni Ogün Samastlar peydahlanacaktır. Sonunu düşünen kahraman olamaz diyerek kendi sonlarını hazırlayan bir takım psikopat ülkenin sonunu da hazırlayacaklardır. Tabiiki bunların tamamının tek sebebi Kurtlar Vadisi değil ama gerçekten çok büyük bir etken.
Unutmayalım ki bu diziyi insanlar gerçekmiş gibi kabul ediyorlar ve çok büyük bir etki altında kalarak izliyorlar. Çakır öldü diye sela verdirip helva dağıtanları mı ararsınız pardesüleri çekip sokak aralarında racon kesen ağır abileri mi yoksa ''racoın kesmiyorum kafa kesiyorum'' diye birbirlerini doğrayan lise öğrencilerini mi? Kurtlar vadisi ve klonları sadece yapımcısının cebini dolduruyor ve şiddeti meşru gösteriyor.
Bugün bizler bu diziye tepkimizi vermezsek ve polat alemdar gibi turkish ramboları!! kahraman gibi görmeye ve göstermeye devam edersek yarın trabzon'da rahip , İstanbul'da gazeteci cenazeleri kaldırıldığında nasıl yüzümüz kızarmayacak? Hepimizin içinde bulunduğu tribünlerde bu ünlerde atılan o tehlikeli bölücü sloganlar atıldığında nasıl tepki vereceğiz. Neyseki bizim stadımızda bu tür rezaletler yaşanmadı ama geçen hafta Türkiye2nin en çok taraftarı bulunan 2. klübün tribünlerinde o rezalet pankartlardan birisi asılmadı mı? Bunlar bizim ülkemizi kurtaran değil aksine tüm dünyada rezil eden ve silmeye çalıştığımız barbar terimini kullanan adamların elini güçlendiren durumlardır.
Son olarak sizlere bu dizinin geçen 55 bölümüyle ilgili bir kaç istatistik vermek istiyorum.
411 cinayet
152 yaralama
137 saldırı
147 dayak
155 tokat
175 kavga
110 işkence
3 tecavüz
191 taciz
145 silahlı çatışma
226 silah

Türkiye'nin ve Fenerbahçe'nin Aydınlık Geleceği olarak tepkimizi koymalıyız

Hasan Muradoğlu
11-02-2007, 02:12
Çocuk hala burada...
İlginç..

İşi kılıfına uydurduktan sonra, forumda her şey serbest zaten..

Hasan Muradoğlu
11-02-2007, 03:10
Okuduğunu anlamak için hangi uzvunu kullanıyorsun acaba?
Bu başlık sadece dizi severlere yönelik mi demişim ben?

Ömer Yağanoğlu
11-02-2007, 18:34
Beğenen izler,beğenmeyende izlemez bu kadar basit.Ülke meselesi yapmayın alt tarafı dizi.Yayınlandığı ilk günden bu yana bir şekilde gelmiş geçmiş en çok izlenen dizi ve her kesimden insan izliyor demek ki boş bir dizi değil.

Beğenmeyenler gitsin başka dizi izlesin onun başlığın açsın onu değerlendirsin.Burdan ahkam kesmenin manası yok.Hele bir de izlemeden yorum yapılması ayrı bir cehalet.

Muhammed Turan
11-02-2007, 18:44
Ogün ne meşhur adam oldu yaa. Voltran'ın sakızları falan vardı zamanında. Şimdi O. Samast daha sakız olmadan milletin ağzında.

Kaldırın Doktorlar dizisini, yoksa Tıp Fakultesi'nde okuyan öğrenciler meslektaşlarına şimdiden yan gözle bakmaya başlayacaklar.

Kaldırın Selena dizisini, yoksa çocuklar " Nasıl olsa sihirle düzeltirim. " diye düşünüp evdeki vazoları kırmaya, çeşitli yanlışlar yapmaya başlayacaklar.

Kaldırın Binbir Gece dizisini, yoksa patronlar her şeyi parayla halletmeye başlayacaklar.

Kaldırın Sihirli Annem dizisini, yoksa çocuklar "Benim annem neden sihir yapamıyor?" diye ağlamaya/sinir krizi geçirmeye başlayacaklar.

Kaldırın ...
.......
......
.....
....
...
..
.

Cılkı çıktı bu başlığın. :cool:

Yiğit Arın
11-02-2007, 22:31
pekı yazdıgının bı ustundekı hırtlar vadısı ızleyıcısı soylemı de mı serbest,ya da ogun samastlar yetıstırıyo dıye ızleyenlere camur atmak?Hanı ogrencısınız ya sureklı foruma bakamıyosunuz anlayıs gostermemızı ıstıyosunuz bu kez yazdıgının hemen ustunde bak o acıdan

Hangi kural ihlal edildiyse belirtip şikayet etme hakkı herkesin var zaten, ama dediğin gibi zaten o mesajı gördüğümüzden eminsen, değerlendirildiğinden de emin olabilirsin.

Sercan Tuna
12-02-2007, 15:13
yorumları okudum kaldırılsın diyen arkadaşlar Abdi İpekçi nin Uğur Mumcu nun Üzeyir Garih in ve daha nicelerinin katilleride kurtlar wadisini izliyordu... acab hangisinin zamnında Kurtlar Vadisi vardı ? şu kadar tokat cinayet vs oldu demiş. bunalruı sadece ve sadece Kurtlar Vadisine bağlamak yanlış. Kurtlar Vadisinden önce bu olaylar olmuyormuydu hiç? Amerikan filmlerinde hiç mi şiddet içeren öğeler yok ? zamanında da pokemon u kaldırdılar çocuklar kendini pikachu sanıyomuş diye. eğer bir kişi izlediği şeyden kötü etkileniyorsa ama bu diziden kötü etkilenmeyenlerde varsa bunu o programa bağlamak ne derece doğru? Ben niye elime silah alıp vurmuyorum önüme geleni. eğer bir kişi izlediği şeyden kötü etkileniyorsa ama bu diziden kötü etkilenmeyenlerde varsa demekki bunu bundab kötü etkilenenlerin cehaletine bağlamak gerekir.çakır için helva dağıtanlar mevlüt okutanlar vs bunlar tamamiyle o kişini cehaletiyle alakalıdır. burada da en büyük rol ailelere düşmektedir. tabiiki terör 3-5 kişiyle bitirilecek birşey değildir fakat her başarının ardında kişileri yönlendiren belli başrolde olan kişiler vardır. unutmayalım ki Kurtuluş Savaş'ını da Atatürk tek başına kazanmadı ama o askeri ve sivil halkı örgütleyen bu ülkenin kurulşmasını ve bugünlere gelmesindeki başrol Atatürk'e aittir. bu işleri 3-5 kişinin tek başına yapması mümkün değildir ki bunun bir dizi olduğu da göz ardı edilmemelidir. acab yurtdışında yayınlanan sinema filmleri ve tv dizlerinde kaç kere Türkleri aşağıladıklarıyla ilgilendinizmi? bunu yapan "24" vb dizilerin Türkiye de yayınlanmasına kaç kişi tepki göstermiştir? Sonuçta Kurtlar Vadisinin ülkemizle ilgili oalyları beyaz perdede işleyip bazı mesajlar verdiğini bazı konulara ışık tuttuğunu ama %100 gerçek hayatla bağdaştırılamayacağını kavramak gerekir. işte cehalet ve eğitimsizlik yüzünden karakterini yerleştirememiş kişiler yüzünden bu dizi çarptırılıyor ( çakır ın ölümü sonra sı yaşanan olaylar gibi).

Mustafa Ünal
12-02-2007, 15:19
Kurtlar Vadisi'nin ne anlam içerdiğini izlemeden kimse anlayamaz. Özellikle birkaç arkadaşın yorumlarının direk Mehmet Ali Birand'tan esinlenmeleri hatta ve hatta aynı yorumu buraya taşımalarına ben içerledim şahsen..

Neyse bence diğer Kurtlar Vadisi daha iyiydi. Başlangıcı daha güzeldi. Belkide ilkinden sonra daha çok şeyler beklediğimden olabilir bu. Ama izlemeye devam..

Kerem Işıldak
12-02-2007, 16:59
oyunculukla hiçbir alakası olmayan dizide kendi sesini bile kullanmayan bir insanın kardeşiyle türk insanının genel zaafından yararlanarak parayı kırdığı bir yapım aslında kurtlar vadisi. tıpkı metal fırtına gibi. dizide çok fazla tiyatro kökenli oyuncu olmasına rağmen neden başrol oyuncusu "polat"? eğer yapımın kalitesinden bahsedicek olursak zamanında yayınlanan deli yürek in daha yakın zamana uyarlanmış bir başarısız taklidi olduğunu söyleyebilirim sadece.

Emre Akça
12-02-2007, 17:25
Burada Kurtlar vadisi tek kelimeyle harika demek ne kadar serbestse, Kurtlar Vadisi saçmasapan bir dizidir demek de o kadar serbest, öncelikle bunu kavramalı ve karşı fikirlere saygı göstermeliyiz.

Diziye gelince, sağ-sol herkes tarafından günümüz modası olan siyasi akımı da arkasına alarak yine baya reyting alacak gibi duruyor, orası kesin. Her ne kadar dizinin başlama kararı son olaylardan önce alınmış olsa da, bu olaylardan sonra ne yaparlar bilmiyorum. Özellikle üniversiteli öğrencilerden oluşan şu forumda bile görebildiğimiz gibi çok kolay raydan çıkıp gaza gelebilen bir milletiz, hele kolay yönlendirilen eğitimsiz büyük çoğunluğu düşündüğümde işin sapma ihtimali baya yüksek. Tabii ki teröre karşı gaza gelmek bir sorun değil ama yön şaşarsa ki kuvvetle muhtemel, gergin olan ortam iyice gerilecek. Dizi yapımcıları da önceki diziden bildiğimiz gibi bunu iyice kullanacaklardır. Ne diyelim...

Yalnız yanındaki inşaat işinde çalıştığını söyleyince öldürüleceğini anlayan birinin kendinin de inşaatta çalıştığını hemencecik söylemesi, teröristin Polat'ın yanına aranmadan girmesi ve süreyi doldurma amaçlı gereksiz konuşmalar vs. gibi birkaç saçmalık da yok değildi. O kadarına da gerçi alıştık artık. :)

Tamam herşeyi biliyorsunuz zaten. Özelden yazı yazdığımız zaman KENDİNİZE göre cevap veriyorsunuz.Ondan sonra haksız çıktığınız zaman da aklınıza forum yönetimi olduğunuz geliyor cevap bile ver(e)miyorsunuz. Yazdıklarınızı yüzyüze görüştüğümüz zamanda ne söylediğinizi biliyorum.Direk forumda arka çıktığınız kişileri satabiliyosunuz. Bana abi siz eskisiniz muhabbeti yapıp kaçmaya çalışıyorsunuz.Siz buraya yazmadan önce benim yazılarımı neden sildiniz onu söyleyin.

Siz açılan topicteki fikirden farklı düşündüğünüz zaman eleştiriye evet , aynı görüşteyseniz eleştirilere hayır diyebiliyorsunuz.Siz bence görevlerinizi bir daha okuyun da öyle yazın:)

Siz şimdi bu mesajıda silersiniz gerçi.Önemli değil bir daha yazarım.

Not: siz kelimesini şahsa değil forum yönetimindeki kişilere yazdım.

Kenan Ergün
12-02-2007, 17:31
Forum yönetimindeki hiçbir kimse sizin kapalı biçimde söylediğiniz gibi kimseyi kayırmamıştır. hele "satmak" terimi çok yakışıksız. Herkese gerektiği cevabı vermiştir verecektir de. Özelden ne geçer onu bilemem de onu bile burada afişe etmeye çalışmak kimseye yakışmaz fikrimce.

Ceyhun İskender
12-02-2007, 17:40
kurlar vadisini basit bir mafya filmi gibi algılayanlar çok yanılıyor! eğer 17 yaşına gelmiş adam bir filmden etkilenip gidip diğerini vuruyorsa kusura bakmasın ama bu onun hafifliğinin tescilidir! hem ben buna da inanmıyorum zaten! maksat meydana gelmiş olaylara farklı kalıplar uydurarak Türkiye'nin bir gerçeğini örtbas etmeye çalışmak!!! Her şeyin farkına varmaya çalışan biz üniversiteli, bu ülkenin geleceği karakter sahibi gençler için Kurlar Vadisi'nin hiçbir mahsur teşkil edeceğini sanmıyorum!!!

Büşra herşeyi çok güzel açıklamış...
yani ben bugüne kadar bilinçliydim ama kurtlar vadisini izledikten sonra gidip birilerini mi vuracağım....
"ogünler" sınıfına mı katılacağım ülkemin gerçeklerini izledikten sonra....
ayrıca...
sizin dediğinizin tersine adamlar bir arada yaşamamız(türk,kürt,alevi...) gerektiği hakkında mesaj verdiler bol bol ilk bölümde....
tabiii....
izlemeden bilemezsiniz....

Emre Akça
12-02-2007, 17:40
Forum yönetimindeki hiçbir kimse sizin kapalı biçimde söylediğiniz gibi kimseyi kayırmamıştır. hele "satmak" terimi çok yakışıksız. Herkese gerektiği cevabı vermiştir verecektir de. Özelden ne geçer onu bilemem de onu bile burada afişe etmeye çalışmak kimseye yakışmaz fikrimce.
Satma terimini sana kanıtlarım bu bir,
seni neden geriyor bu iki,
afişe etsem adlarınıda söylerdim bu da ÜÇ

Kenan Ergün
12-02-2007, 17:50
Gergin olan sizsiniz . Bu arada beni de ilgilendirir. Yakın bir zamana kadar o komitenin görevlisi idim. naçizane fikirlerimi ,gördüklerimi ve deneyimimi paylaştım. sizin deneyimleriniz farklı ise ortaya laf atıp havada bırakmak yerine söylemeniz daha mantıklı olacaktır. Herkes bilsin değil mi? herkes bilmeyecekse burada da üstü kapalı şeyler söylemeyin.

Emre Akça
12-02-2007, 18:20
Sen hafta sonu gelde ben sana havada kalan kelimeleri toplatıyım

Sercan Tuna
12-02-2007, 19:15
pkklı öldürme vs hakkında yazdıgın şeyde seni desteklemiştim ama bu sefer ayıp etmişsin . biz millete derken sen tehditvari şeyler yazıyosun buraya. forum yönetiminle aranda problem olabilir ama bunu buraya bu şekilde yansıtamazsın ki Kenan'ın dediği ters birşey yok ortada;)

Emre Akça
12-02-2007, 20:12
Bana havaya laf atıyorsun diyor bende ona anlatacağımı söylüyorum. Sen tehdit olarak açıklarsın bu durumu başkası başka sekilde anlar. Ayrıca bana destek olup olmaman da çok umrumda değil senin bana destek olduğun mesajlar sildikleri için bu şekilde yazıyorum zaten. Hiç bir siyasi görüşü olmayan kendilerinin bile açıklamakta güçlük çektiği bir mesaj silme olayına olan kızgınlığım yüzünden yazıyorum yazılarımı..Birazdan mailime attıkları yazıları kopyalacam bak bakalım neden kızgınmışım.

Burçay Tiftikçi
12-02-2007, 23:24
oyunculukla hiçbir alakası olmayan dizide kendi sesini bile kullanmayan bir insanın kardeşiyle türk insanının genel zaafından yararlanarak parayı kırdığı bir yapım aslında kurtlar vadisi. tıpkı metal fırtına gibi. dizide çok fazla tiyatro kökenli oyuncu olmasına rağmen neden başrol oyuncusu "polat"? eğer yapımın kalitesinden bahsedicek olursak zamanında yayınlanan deli yürek in daha yakın zamana uyarlanmış bir başarısız taklidi olduğunu söyleyebilirim sadece.

Tiyatro kökenli bir çok insan birçok dizi ve filmde farklı sesler kullanabiliyorlar.Rol icabı bazı insanların sesi o role uygun olmadığı için bu yola başvuruluyor.Bu konuyu sanki çok vahim bir durummuş gibi lanse edilmesi komik olmuş.Deli Yüreğin taklidi demişsin o dizidede Kenan İmirzalıoğlu farklı ses kullanıyordu :) :) Ama kurtlar vadisi , deli yürekten çok daha kapsamlı ve çok daha güzel bir dizi.

İnsanları etkilemesi konusuna gelirsek.Sokaktaki tinercilerde zaten polat her bölüm tiner çektiği için artıyor.Türkiye nin sosyal durumu sorumlu değil suç oranındaki artışta , kurtlar vadisi etkili öylemi, geçiniz efendim.

Hakan Ateşler
12-02-2007, 23:51
bizim millet kurtlar vadisinden sonra tesbihlere dayılık yapmaya mafyalığa özeniosa bu yapımcının değil, milletin sorunu bence...orda öğrenilmesi gereken dikkat edilmesi gereken çok politik mesaj var biz hala tesbihlerle uğraşalım, gerçi ordaki bütün vahşetin dünyada her ülkedeki gerçekler olduğuna inanıyorum. dolayısıyla yaşamla birebir olan bir dizi bence...akıllı olan doğru mesajı kapar, kardeşini başrolde oynatması ayrı tabii parayı kırmaları da:)

Levin Susar
13-02-2007, 00:16

Ağır ol molla desinler Emre efendi...

Hasan Muradoğlu
13-02-2007, 00:18
Acı ama gerçek..

Burada bile terör konusunun gündeme gelmesinden rahatsız olanlar var.
"Türkiye'nin aydınlık geleceği" diyerek kendimizi kandırıyor muyuz acaba diye düşünmeye başladım..

Alper Tunka
13-02-2007, 00:20
oyunculukla hiçbir alakası olmayan dizide kendi sesini bile kullanmayan bir insanın kardeşiyle türk insanının genel zaafından yararlanarak parayı kırdığı bir yapım aslında kurtlar vadisi. tıpkı metal fırtına gibi. dizide çok fazla tiyatro kökenli oyuncu olmasına rağmen neden başrol oyuncusu "polat"? eğer yapımın kalitesinden bahsedicek olursak zamanında yayınlanan deli yürek in daha yakın zamana uyarlanmış bir başarısız taklidi olduğunu söyleyebilirim sadece.hayatımda hiç milli maçtan bile daha fazla izlenen ve reyting rekorları kıran başarısız bi dizi daha görmedim,ilginç bi yorum:D

Levin Susar
13-02-2007, 00:36
Sorun o kişide değil. Ben de tanımıyorum kendisini şahsen.

Sorun Emre'nin genel tavır ve hareketlerinde. Onun da aralarda böyle çıkışları oluyor ve her defasında "tamam bu sefer söz bir daha yapmayacaz" deniliyor.

Şimdi burada "adam satmak" ile itham ediyor insanları. Bundan başka açık seçik forum üzerinden tehdit ediyor. Ben amacını anlayabilmiş değilim ama yaptığı şeyler hiç yakışık almıyor.

Levin Susar
13-02-2007, 01:05
Taylan bunlar zaten çok konuşulmuştu zamanında. Ben Emre'nin, Fatih'in ne tarz forum üyelerine sardığını, onlarla makara yaptığını biliyorum. Benim de rahatsız olduğum üye profili yok mu burda ? Var tabiki. Hem de hiç hoşlanmadığım abuk subuk insanlar da geliyor yazıyor burada. Ama kimseyi tehdit etme ihtiyacını hissetmiyorum. Meramımı dile getirirken makaraya alma yolunu seçmiyorum.

Her neyse, konu ile alakalı birkaç şey de söylemek lazım.

Bir önceki Kurtlar Vadisini ilk birkaç bölümü hariç dakika kaçırmadan izledim.
Hatta buradan arkadaşlarla birinin evinde toplanıp Kurtlar Vadisi geceleri düzenlediğimiz de oldu.

Bu dizi ne "tek kelimeyle mükemmel" denilebilecek bir dizi, ne de "saçmalık, tez yayını kesile" denebilecek bir dizi.

Olumlu yönlerini saymak gerekirse, dünyadan bi haber olan insanlara Türkiye gerçeğini, Türkiye üzerinde oynanan oyunları, kimi zaman apaçık kimi zaman da inceden mesajlar göndererek gözler önüne seriyor. Senin de dediğin gibi, vatan sevgisi kavramını anlatıyor. Bir insanın vatanı uğruna neler feda edebileceğini, nelerden vazgeçebileceğini anlatıyor.

Bunun yanında olumsuz yanları da var. Buradaki "ben izliyorum ama sokağa çıkıp adam öldürmüyorum" savunmaları hiç gerçekçi değil. Bugün Fatih Terim denen zibidi bile, basın toplantısı sırasında, dizinin 2 gün önce yayınlanan bölümündeki "yel kayadan ancak toz alır" repliğini söyleme ihtiyacı duyuyor.

Bu diziyi izleyen insanlar da sadece üniversite öğrencileri değil. O kadar abuk subuk insanlar var ki bu diziyi izleyip agza gelen. Dediğim gibi, Fatih Terim gibi bir adam bile diziden sonra gaza gelip "toz kayadan yel alır" diyebiliyorsa, Polat Alemdar karakterinin tek başına mafyayı çökerten "seçilmiş kişi" gibi lanse edilmesi çok yanlış.

Bir gırtlak kesme sahnesi Türkiye'nin gündemine oturdu, ve insanlar şaka yoluyla da olsa arkadaşları üzerinde bunu göstermeye başladı.

Dizi bitince insanların msn iletilerine bakın , türlü türlü diziden alınmış özlü sözler içeriyor.

Yani bu dizi insanları öyle ya da böyle etkiliyor. Ama az ama çok. Kimi kafası yerinde olmayan insanlar, verilen mesajı doğru şekilde değil de, kendi istedikleri şekilde almak isteyenler, giyiyorlar pardesüleri dökülüyorlar sokaklara.

Çakır ölünce, halı saha maçı yapan adamlar 2 dk saygı duruşu yaptılar :)

Kenar mahallelerde, hayatta hiçbir amacı ve kaybedecek hiçbir şeyi olmayan , bu yüceltilen karakteri görüp ona özenen çok fazla sayıda insan var.

Ha bu tabiki diziden çok, eğitim eksikliğinin sorunudur. Böyle şeyler oluyor diye dizi heba mı edilmelidir, hayır edilmemelidir. Gerekli düzenlemeler yapıldığında pek de ala çok daha faydalı hale gelir.

Esasında yeni dizinin eskisinden daha faydalı ve hayırlı olacağını düşünüyorum.

Pazartesi günleri saat 22.00 de Star'da "Köprü" adında bir dizi var.

İdil Fırat haricinde çok da fazla tanınmış bir oyuncu kadrosu yok.
Rahmetli vali Recep Yazıcıoğlu'nun Erzincan'da yaşadıklarını az çok anlatıyor.

Ayşe Kulin'in Köprü romanından uyarlama.

Terör sorununa öyle güzel parmak basıyor, öyle etkileyici sahneleri var ki, üstüne üstük bunu yaparken de insan üstü güçlerle donatılmış bir kahraman çıkarmıyorlar ortaya.

Köy basılıp, bütün erkekler topluca öldürülüyor, bazukavari bir silahla askeri havaçlar havaya uçuruluyor, bunun gibi bir sürü sahne var. Ama bu sahneler öyle güzel işlenip, öyle güzel görüntüleniyor ki, ne bir özendirme, ne bir iğrendirme, ne aşırı kan ne de başka bişi var.

Üstelik bu dizinin fiyatı, Kurtlar Vadisi'nin yanında devede kulak kalacak cinsten. Ülkenin faydası için yaptıklarını iddia ettikleri dizinin fiyatı, normal dizilerin 4 katı civarında. İşin içinde madid kaygı da oldukça fazla.

Star tv'deki Köprü dizisini herkese şiddetle tavsiye ederim. Pazartesi günleri saat 22.00'de.

Onur Aloğlu
13-02-2007, 02:18
Selçuk Yöntem, Baykal Saran, Zafer Ergin, İstemi Betil, Oktay Kaynarca... Bunlar oyunculuk alanında marka isimlerdir. Ben olaya arka sayfalarda bir arkadaşın yazdığı "kötü oyunculuk" meselesinden yaklaşmak istedim. Oyunculuk anlamında "geçmişi olmayan aktör/ jön adaylarının bazı abartılı replik ve hareketlerinden başka kötü bir taraf yok. Bu da oyuncu koçunun - ki böyle birşeyi kabullenmek mümkün değil- taklit edilmesi sonucundan ortaya çıkıyor.

Konsept için söylenebilecek şey pek az bence... Ülkemiz insanı televizyonu seviyor, takip ediyor. Binlerce kez yazılan ancak okunmayan bu olayların bir yapımcı tarafından dizi haline getirilmesi dahice. Paraysa kazanıyor, vermek istediği mesajı mükemmel bir şekilde veriyor. Milyonlarca kişi tarafından soluksuz izleniyorsa, bazı okulların uluslarası ilişkiler alanında hocaları sınavlarına konu ediyorsa, halkın giyim tarzından, konuşma üslubuna kadar etkiliyorsa söylenecek şeyler azalıyor.

Biraz da dizinin bu kadar tutulması için birkaç söylemek istiyorum. Dizi iki gruba aynı anda hitap etmeyi o kadar iyi başardı ki. (Gruptan kastım siyasi uçlar veya fraksiyonlar değildir.) Bir grup diziyi alt metinleri için izledi, uluslar arası ilişkiler adına sonuçlar çıkarabilmek adına, bir kısmı da kafa kesilse de izlesek anlayışıyla... Kafa kesme işinden hoşlananlar alt metinleri anlamadı, anlamak da istemedi, diğerleri de diğer grubu.

Kendi adıma başarılı olmuş bir yapıt Kurtlar Vadisi...

Kemal Aktürk
13-02-2007, 02:53
Son yıllarda en scma dizilerden biri Hayatımda boyle yalan dolu bı dızı gormedım bunlar DUNYA'yı KURTARAN ADAM'dan gectı otobusten ındırecek yok oldurecek ben 20 yıldır buralarda yasıyorum nıye bak denk gelmedı anlamadım

Şemdin Sakık hangi katliamı ile meşhur olmuştur bir araştır derim...

Bende dun izlemeye başladım yeni bölümlerini eski tadın da değil ama biliyorum ki daha çok güzel bölümler yapıcaklar ki yine perşembe gününü iple çekelim

dün akşam yeni bölümden çok etkilendim işin kötü tarafı dizinin başında "konu, kişi ve kurumlar hayal ürünüdür" densede çok büyük gerçeklik payı var ben dün çok etkilendim hele hele o otobüs olayında ve karar verdim asla otobüsle doğuya gitmicem...

ayrıca şunu da anladım 5-10 seneye kalmaz türkiye kürtlerin elinin altında olucak(ki zaten şuan bana göre işgale uğradı bile) ve kürtlere asla ama asla askeri güç dur diyemicek..
1 askere en az 40 kürt düşer kesinlikle (kürt askerleri sayarsak zaten olay bitmiştir)...

allah yardımcımız olsun valla ne diyim başka..

ama asla bu dizi kalkmamalı..!!!

Diziyi yanlış tarafından izleyerek diziyi istemeyenlere prim tanımazsak sevinirim.

Kurtlar Vadisi nin bir çok kişi tarafından şiddeti ve kör milliyetçiliği tetiklediği söyleniyor. Dizinin en büyük hayranlarından biri olarak söylüyorum doğrudur. Ama şahsi görüşüm insan 1 gece de Memati olacağım demez. Kurtlar Vadisi sadece bir tetikdir. Bu tetik bir kitap da olabilir, bir gazete haberi de olabilir, bir şarkı da olabilir. Tetiğe gelene kadar olan sürede o insanın nasıl jr. Memati olduğu etüd etmek lazım. Yasaklanınca şiddet olaylarının azalacağını, gazeteci cinayetlerinin biteceğini düşünenler bulutları üstünde gezmeye devam etsinler.
Dizinin bu yanı olduğu gibi bir de işlediği olaylar tarihin sayfalarına ve şahıslara ince dokundurmalar, vatan severlik vb yanları da var. Bunları görmeden şiddet sahnelerinin, kanın, vahşetin ön planda olduğunu söyleyenler hakikaten haksızlık yapıyorlar ve dizi seyircilerinin canını sıkmaktalar.Eski dizinin bütün bölümleri bir şekilde elde edilebilir. Sabaha kadar oturur izlerim karşıt görüşten biriyle o bana 1 kan sahnesi gösterir ben ona 5 tane mesaj. Umarım derdimi anlatabilmişimdir.

KV Terör ise ellerinde kalan kadro ile başladılar yeni isimler eklendikçe daha da iyi olacaktır. İlk bölüm olarak çok iyiydi.

Mustafa Ünal
13-02-2007, 03:06
Vakit bulursanız forumun ilk sayfalarına bakın. Burda diziye laf edenler ilk sayfalarda nasıl övüyor. Bir bakın ya. Bu kadar da döneklik olmaz ki..:rolleyes:

Sercan Tuna
13-02-2007, 11:53
Sercan ben o cinayetlerin zamanında kurtalr wadisinin olmadığını biliyorum elbette sanırım bi yanlış anlama oldu ben o olayları "kurtlar wadisi yeni ogünler yaratıyor" fikrini sawunan arkadaşlara itafen yazmıştım.Sanırım diğer yazılarımı okumadın bu yanlış anlamayı düzeltmek istedim;)
bende seni destekleyen birşey yazmaya çalıştım ama genel oalrakta bazı şeylere değinmek istedim fakat sanal alemde yüzyüze konuşma olmadığından vurgu ve mimik gibi anlatıma yardımcı şeyleri uygulayamadığımızdan yanlış anlaşılabiliyor anlatılmak istenen olay :) zaten forudmaki çoğu tartışmada bu yüzden başlıyor.

Mert Çubukçu
13-02-2007, 13:02
walaha 2 gun kaldı :D
bekliyoruz ;)

Ceyhun İskender
13-02-2007, 14:51
gel perşembe gel perşembe bitsin bu hasret.... :) :)

Hasan Muradoğlu
13-02-2007, 19:37
Bu dizi kesinlikle yayından kalkmalı.

Baksanıza yeni bölümün fragmanına. Terör örgütünün işleyişini anlatıyor..
Önemli isimler kod adlarıyla tanıtılıyor falan...

http://www.youtube.com/watch?v=NWfpymVpmR4

Hasan Muradoğlu
14-02-2007, 18:57
Sanırım ABD tarafından yapılan baskılar sonucu dizi yayından kaldırılmış.

Hayırlı olsun.Hatta Vatan sağolsun...

Mert Çubukçu
15-02-2007, 12:35
beyler dizi kaldırılmış başımız sagolsun diyorum sadece..:(

Muzaffer Eken
15-02-2007, 14:38
beyler dizi kaldırılmış başımız sagolsun diyorum sadece..:(

Yapma yaa,kesinmidir?:(

Eray Karabağlı
15-02-2007, 14:47
Nasıl oluyorda yayından kalkıyor anlam veremiyorum.Ajdar'ı Tv'lerden çekemeyenler Kurtlar Vadisi'ne el attı.Gülsem mi kızsam mı karar veremiyorum.

Muzaffer Eken
15-02-2007, 14:56
Show tv nin sayfasında hala yayınlanacakmış gibi gösteriliyo.Kesin bilgi nereye aittir belirlimiki?

Eray Karabağlı
15-02-2007, 15:00
Bende msn.com da okudum.Show tv nin sitesinde yayınlanacakmış gösteriliyo.İşin rant kısmına baktığımda bile bu dizi nasıl kaldırılır diye şaşıp kalıyorum.Azcık rayting için yapmadıkları şebeklik kalmayan tv ler nası olurda Kurtlar Vadisini eliyle iter :rolleyes:

Mert Çubukçu
15-02-2007, 15:22
kesin bilgi gelmiş ben bugun hurriyet gazetesinde okudum malesef :(

Mert Çubukçu
15-02-2007, 15:25
Yapımcı şirket ve ilgili kanal dizinin geleceği ile ilgili ne karar verdi?

Kurtlar Vadisi tartışması sürüyor. RTÜK Başkanı Zahid Akman'ın telefonundan sonra dizinin yapımcısı olan Pana Film ile yayınlandığı Show TV kanalının yöneticileri arasında görüşmeler başladı. Taraflar dizinin geleceğini tartıştı.
Dizinin yayından kaldırılmamasındra ısrar eden seyirci telefonları ve e- mailler de dikkate alınarak Kurtlar Vadisi'nin bu akşamki bölümünün yayınlanmasına karar verildi.
TOPLANTININ PERDE ARKASI
Aslında toplantının başlangıcında baskın olan görüş dizinin yayından kaldırılmasıydı. Ancak toplantı bittiğinde Show TV ve Pana Film yöneticileri dizinin bu akşamki bölümünün yayınlanmasına karar verdi
Ama bu dizinin geleceğini belirleyen kesin karar değil. Kurtlar Vadisi'nin bundan sonraki bölümlerinin yayınlanıp yayınlanmayacağı, dizinin ekranan veda edip etmeyeceği önümüzdeki günlerde belli olacak.

alıntı:hürriyetim.com

fakat bugunku gazetede yayından kaldırıldı yazıyordu bu nasıl bi celiski ??

Alper Tunka
15-02-2007, 15:33
pkk rtük'ü yendi ve vadiyi kaldırma kararı aldı,bunların alayı terörist,gerçekleri su yüzüne çıkıcak diye show tv'ye baskı yapıyolar..bu akşam yayınlancakmış ama sonrası meçhul...

0312 444 1 178 kurtlar vadisini seviyorum diyen herkes destek olsun yada diziyi izlemesin..

Sedat Aydın
15-02-2007, 18:08
3 gün önce milliyette okumuştum.pkklılar ağızlarına siyah bant takıp diziyi kürt halkını rencide ettiği gerekçesiyle protesto etmişler.

Hasan Muradoğlu
15-02-2007, 18:57
Yayından kaldırılacaksa belırlı bı kesımın zırvalarından dolayı kaldırılacagını sanmıyorum,devlet mudahelesıyle olursa olur ona da dıyecek bısey yok bızı aşar.

Evet, rtük'e gelen şikayetlerle bir dizi yayından kaldırılamaz. Öyle olsa binbir gece adlı dizi de yayından kalkmış olurdu, dizi hala yayında olduğuna göre oradaki alışveriş devam ediyor demek ki..

Daha derinlemesine güçler diziyi istemiyor, bu net ve açık bence.. Devlet mi dersiniz, derin devlet mi dersiniz bilemem. Lakin şunu da hatırlatmakta fayda görüyorum, sanırım bundan 3 yıl önce dizinin yapımcıları üst düzey devlet yöneticileriyle bu senaryo hakkında fikir alışverişinde bulunmuştu. O gün icazet alındığını düşünmüştüm, bugün ne olduysa dizi yayından kaldırılmak isteniyor. Belki de büyük abimiz böyle istiyordur..

Akşam bekleyip göreceğiz bakalım, ne olacaksa artık...

Selçuk İnce
15-02-2007, 21:07
:serefe: son dakika son dakika son dakika !!!!!!!!
kurtlar vadisi teror yayindan kaldirilmistir
sevinecek ve uzulecek arkadaslara duyrulur...:serefe:

Selcen Toraman
15-02-2007, 21:37
:serefe: son dakika son dakika son dakika !!!!!!!!
kurtlar vadisi teror yayindan kaldirilmistir
sevinecek ve uzulecek arkadaslara duyrulur...:serefe:
kaynak ne ya gercekten kaldırıldımı:(

Çağlar Çağatay
15-02-2007, 21:43
http://www.showtv.com.tr/yayinakisi/index.asp?kanal=showtv&tarih=2/15/2007

yayın akışı içinde göüktüğüne göre...

Murat Karaman
15-02-2007, 21:51
Evet..

Şimdi bende Atv Haber'de gördüm,dizi yayından kaldırılmış..

Alper Tunka
15-02-2007, 22:38
Kurtlar Vadisi adi Türk basını yüzünden çökertilmesin,bu haksızlığı boyun eğmemek için desteğini sende göster
Kurtlar Vadİsİne Destek Olun 178 İ Arayin Yayinlansin Dİye Oy Kullanin Son Dakİka Yayinlanabİlİr Herkese UlaŞtirin
(http://www.rtuk.org.tr/sayfalar/GorusOneri.aspx)

Nadir Arslan
15-02-2007, 23:17
vadi kaldırılmış gerçekten
http://forum.kurtlarvadisi.com/viewtopic.php?t=3258

bir çok abuk subuk program yayında hala dururken kaldırılması
üzüntü verici açıkçası

Kemal Aktürk
15-02-2007, 23:44
KV kalmış ve Kapak niyetine KAN UYKUSU gösterilecektir. İzleyin...

Mert Çubukçu
15-02-2007, 23:48
pana film iyi acıklama yaptı oyle olmassa bizde internet uzerinden fikrimizi anlatırız dedi..

Alper Tunka
15-02-2007, 23:50
harbiden deli açıklama bee,show tv'nin yapacağı bişey yok,yayınlarsa yayın hakları sona erer,bu kadar insanın ahını aldılar ya bunlar sabaha çıkamazlar bence..

Erdal Futtu
15-02-2007, 23:52
şu anda Osman Pamukoglu'nun belgeseli yayınlanıyor...
dizi degil yane GERÇEKLER YAYINLANIYOR...
show tv yi tebrık etmek gerekıyor,güze bir noktadan yakalamış olayı;
MADEM ONU KALDIRDINIZ,BENDE BUNU YAYINLARIM DİYORLAR RESMEN:D

Erdal Futtu
15-02-2007, 23:55
mutlaka ızlenmesı gerekıyor..
özellikle;
operasyon sırasında tipiye yakalanan birligine dönerek
-gerekirse tüfeklerin dipçiklerini bile yakın diye emir verdim dedikten sonra çenesiyle hıçkırıklarını engellemeye çalışması insanı gururlandırıyor..

Kemal Aktürk
15-02-2007, 23:59
KV kalkmış bu ülke kurtulmuştur. Ne kavga çıkacaktır bundan sonra ne silahlar patlayacaktır. Çocuklar selena misali uçacak, çalışan kadınlar 150.000 dolar karşılığı patronlarıyla yatacaktır. Millet savaşmayacak sevişecektir...Gelecek kuşaklara mutlu mesut insanlar yetişecektir.

Alper Tunka
16-02-2007, 00:31
ohhh rahatladık yaw neydi o vadi öyle;doğudaki terör sorununu apaçık görüyoduk gençlerimiz Türkiye'nin içinde bulunduğu terör lanetiyle ilgili bilgi sahibi oluyodu,askerlerimiz şehit olurken içimiz burkuluyodu tüylerimiz diken diken oluyodu sonra vatan sevgisi aşılanıyodu içimize aaa bunlar zararlı şeyler iyi oldu iyi kaldırıldığı,artık silah yok kan yok hepimiz fatih ürek arto cemil ipekçi gibi değerli insanlarımızı izleyip örnek alalım kendimizi,semra hanımlar türesin,kemal arkadaşında dediği gibi 150.000 dolara nasıl kadın satılıyor onları öğrenelim ilerde lazım olur bizde alırız belki..bunlar önemli şeyler DİMİ şahsiyetsiz karaktersiz rtük ve basın yayın bunları aşılayın bize,Hepinize Lanet Olsun,bu yolda ilerleyin olurmu Türkiye en geriye doğru gitsin...Ülkemde Bayrağımla Şehitlerimle Toprağımla Gurur duyuyorum,geriye kalan herşeyden UTANIYORUM !!!!

Erdal Futtu
16-02-2007, 00:55
bunları neden rtuk.gov.tr ye yazmıyoruz...:???:

Kemal Aktürk
16-02-2007, 00:58
Siteye ulaşabilsek!!!

Beyza Hüşlü
16-02-2007, 01:04
kalkmış yayından..birileri rahatsız oldu çok açık ki..artık kimse rahatsız olmaz..iyi bi çözüm..sadece gerçekleri gösterdiği için ağır geldi sanırım:kizgin: :kizgin:

Alper Tunka
16-02-2007, 01:05
site tamamen kilitli sabahtan beri uğraşıyorum girmek için...

Kurtlar Vadİsİne Destek Olun 178 İ Arayin Dizi Yayinlansin Dİye Oy Kullanin

Burak Yayla
16-02-2007, 01:08
Buyrun daha güzeli var burdan daha iyi daha güzel görür gençlerimiz neler yaşanmış,nasıl yaşanmış?? Hayali değil gerçek karakol baskınları,örgüt kampları,operasyonlar...vs vs :( Diziye gözyaşı dökenler bence fazlasıyla etkilenecektir kanaatimce. Teşekkürler Osman Paşam, senin ve emrindeki her personeli yüreğimiz attıkça anacağız.
Saygılarımla...

Burak Baltacı
16-02-2007, 01:14
birilerinin çok ciddi zoruna gitmiş ama er yada geç bedel ödeyecekler. . .

Yusuf Yavuz
16-02-2007, 01:44
bundan sonra kan uykusunu reyting de zirve yapmazsak yaziklar olsun bize.

Aycan Yılmaz
16-02-2007, 02:05
Show tv'yi taktir ettim!.. Bu is öyle olmaz böyle olur dediler!.. "Horoz resminin altına horoz diye yazılmaz! Horoz her yerde horozdur!..."

Ahmet İnal
16-02-2007, 02:11
Milliyetçiliğin tetiklenmesinden rahatsız olan kesim alın size kan uykusu her gün verilse her gün izlenecek bir belgesel tekrardan şehit düşen askerlerimizin mekanı cennet olsun

Selçuk İnce
16-02-2007, 02:19
en güzeli oldu tebrikler rtük

Kemal Aktürk
16-02-2007, 02:24
rtuk@rtuk.gov.tr
Tepki koymak adına mailimi attım. Beklemedeyiz.

Selçuk bu arada sana iyi izlemeler.
http://tv.mynet.com/Images/434328_atv.jpg

Muzaffer Eken
16-02-2007, 02:29
Bu diziyi yeniden yayına sokmadın bir yolu olmalı.Daha ilk bölümünden doğan medya gurubu dışında kimin dikkatini bu kadar olumsuz yönde çekmiş olabilir acaba...

Nuri Çelik
16-02-2007, 02:31
rtuk@rtuk.gov.tr

:D

Selçuk İnce
16-02-2007, 02:35
rtuk@rtuk.gov.tr

benim dizilerle işim olmaz beş para etmez bi dizi içinde sneinle polemiğe girmem sadece güler geçerim

Nuri Çelik
16-02-2007, 02:45
dizilerle işin olmazsa orada rtük'ü desteklemene de gerek yok polemik yaratmaya calısan sensin

Selçuk İnce
16-02-2007, 02:50
dizilerle işin olmazsa orada rtük'ü desteklemene de gerek yok polemik yaratmaya calısan sensin

diznin liseli gençler üstünde çok güzel etkisi var aç 2006 suç defterini oku bıçak dahi bilmeyen çocuklar okula silahla gelip gider oldular kendi araların yok polat-memati felan gibi isimler takıp ceza kesmeye başladılar sence bunlar toplumuzu yerinde saymasınamı neden oluyor yoksa gelişmemize mi??

Nuri Çelik
16-02-2007, 02:54
baq konuyu farklı bi boyuta tasıdın bile dizileri izlemedigini sölüyosun ama maşallah bütün karakterleri biliyosun kimin ne iş yaptıgını bile we hala da polemiğe girmeye calısıyosun :serefe:

Selçuk İnce
16-02-2007, 02:55
izlemiyorum liseli öğrencilerin sayesinde duyuyuroz neyse hayırlı olsun toplumumuza

Nuri Çelik
16-02-2007, 02:57
öle walla hayırlı olsun...

Bu arada ne diceksin sen siyaset ekonomi we yakın tarih hakkında bilgi sahibiyse o dizide olumlu bir cok sey cıkartırsın mesela gecen hafta ki bölümde sölediğim olayları ii bilen kişilere cok fayda saglamıs su an dönemimiz siyasetcilerini we medyada gündemde olan olayları su üstüne cıkarmıstır...

Selçuk İnce
16-02-2007, 02:59
yok bee siyaset takılmam ben ama doğru dizi tamamen yanlış deil tabii bu ülkenin açıklarını çıkarıyo zaten açığı ortaya çıkan kesim kaldırmıştır diziyi yayından

Nuri Çelik
16-02-2007, 03:00
yok bee siyaset takılmam ben ama doğru dizi tamamen yanlış deil tabii bu ülkenin açıklarını çıkarıyo zaten açığı ortaya çıkan kesim kaldırmıştır diziyi yayından

eee o zaman neden rtük'ü kutluyosun???

bilincli toplumun sucu ne???

Mesrur Yersel
16-02-2007, 03:34
diziyi izlemiyorum ama kaldırılmasını hoş bulmadım. toplumun etkilendiği yalanına ise şu şekilde inanmıyorum ' eğer tv de yayınlanan her şeyden etkilenilseydi o zaman sabahtan akşama kadar eğitici-öğretici programlar yayınlansa o şekilde gelişmesi lazım toplumun. ama klasik Türk toplumu işine geldiğini kabulleniyor, işine gelmeyeni ise elinin tersiyle itiyor, bu sebepden dolayı işine geldiğine özeniyorsa yapılacak pek bişey olduğunu sanmıyorum ya da yöntemi diziyi yayından kaldırmak değil. etkilenmek o insanın içinde olan bişey etkilenecek olsa testere'den, fight club dan etkilenilir yani yasaksa nereye kadar... sonucta büyük bi kesim oyuncak silahlarla büyüdü bunu kabullenmemiz lazım... 'at, avrat, silah' değil mi vazgeçilmezlerimiz ?
tamam belki etkisi olabilir dizinin ama sadece buna bağlayıp da diziyi yayından kaldırmak çok saçma. işin özüne inmek lazım' bence...

Nuri Çelik
16-02-2007, 03:42
diziyi izlemiyorum ama kaldırılmasını hoş bulmadım. toplumun etkilendiği yalanına ise şu şekilde inanmıyorum ' eğer tv de yayınlanan her şeyden etkilenilseydi o zaman sabahtan akşama kadar eğitici-öğretici programlar yayınlansa o şekilde gelişmesi lazım toplumun. ama klasik Türk toplumu işine geldiğini kabulleniyor, işine gelmeyeni ise elinin tersiyle itiyor, bu sebepden dolayı işine geldiğine özeniyorsa yapılacak pek bişey olduğunu sanmıyorum ya da yöntemi diziyi yayından kaldırmak değil. etkilenmek o insanın içinde olan bişey etkilenecek olsa testere'den, fight club dan etkilenilir yani yasaksa nereye kadar... sonucta büyük bi kesim oyuncak silahlarla büyüdü bunu kabullenmemiz lazım... 'at, avrat, silah' değil mi vazgeçilmezlerimiz ?
tamam belki etkisi olabilir dizinin ama sadece buna bağlayıp da diziyi yayından kaldırmak çok saçma. işin özüne inmek lazım' bence...

:serefe: eyw kardeşim benden daha ii acıklamıssın durumu...

Kemal Aktürk
16-02-2007, 11:04
diznin liseli gençler üstünde çok güzel etkisi var aç 2006 suç defterini oku bıçak dahi bilmeyen çocuklar okula silahla gelip gider oldular kendi araların yok polat-memati felan gibi isimler takıp ceza kesmeye başladılar sence bunlar toplumuzu yerinde saymasınamı neden oluyor yoksa gelişmemize mi??

izlemiyorum liseli öğrencilerin sayesinde duyuyuroz neyse hayırlı olsun toplumumuza

Şimdi liseli öğrenciler sevgi pıtırcığı olacak. Bu ülke de silahlar hiç patlamayacak. Ortalık gülden fesleğenden geçilmeyecek.

Akif Ahmetoğlu
16-02-2007, 11:07
İyi ki varsın rtük sen olmasan ben kişisel ve ruhsal gelişimimi koruyamazdım dogrusu.

Sercan Tuna
16-02-2007, 11:59
Kurtlar Vadisi yayından kaldırıldı

16 Şubat 2007

http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/2884085.jpg Yapımcı şirket ve ilgili kanal diziyi yayından kaldırarak aynı saatte yayına "Kan Uykusu" adlı Güneydoğu'daki çatışmaları anlatan belgeseli koydu.

Dizinin yayından kaldırılmamasındra ısrar eden seyirci telefonları ve e- mailler de dikkate alınarak Kurtlar Vadisi'nin bu akşamki yayın saatinden önce Pana Film tarafından bir açıklama yapılarak dizi yayından kaldırıldı.
VADİ'DE TARTIŞMA BÖYLE BAŞLADI
Toplumda şiddeti özendirdiği, özellikle çocuklara ve gençlere kötü örnek olduğu gerekçesiyle tepki çeken Kurtlar Vadisi’nin yayınlanmasıyla ilgili tanıtım filminin gösteriminin ardından RTÜK diziyi izlemeye aldı. Güneydoğu’daki terör olaylarının işlendiği bölümden sonra tepkilerin iyice gündeme oturması üzerine dizinin ’milliyetçi’ duyguları kaba bir bir şekilde ön plana çıkararak Ogün Samast gibi yeni tipleri yaratması endişesi karşısında RTÜK yöneticileri, Show TV Genel Müdürü Saner Ayar’la görüştü.
Karşılıklı görüş alışverişi sonucunda kurulda dizinin yayından kaldırılması eğilimi oluştu. RTÜK’ün yasaklama yetkisi olmamasına rağmen sergilenen endişe ve uyarılar karşısında Show TV Genel Müdürü Saner, "Bu durumu grubumuzun üst yönetimi ile görüşmem gerekiyor" dedi. Daha sonra RTÜK’ü arayan Saner "İyi ilişkiler çerçevesinde diziyi yayından kaldırmaya karar verdik. Olayın ne kadar hassas olduğunu biliyoruz ve biz de özen gösteriyoruz" dedi.
RTÜK’e telefonla şikáyet yağdı Kurtlar Vadisi-Terör dizisi yayından kaldırıldı. Sizce karar doğru mudur?
Hayır. Bu bir sansürdür. Dizi yayından kaldırılmamalıydı. Evet. Kaldırılması doğrudur. http://www.hurriyet.com.tr/images/anket/spacer.gif
"Kurtlar Vadisi-Terör" adlı dizi nedeniyle Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’na 1 Ocak - 13 Şubat 2007 tarihleri arasında toplam 16 bin 597 başvuru yapıldı. Bu başvuruların 13 bin 953’ünde dizinin yayınlanmaması, 2 bin 609’unda ise dizinin yayınlanması istendi. Dizinin 8 Şubat’ta yayınlanmasının akabinde ise 444 1 178 RTÜK İletişim Merkezi’ne toplam 2 bin 898 başvuru yapıldı. Bu başvuruların 2 bin 192’sinin (yüzde 75.6) konusunu Kurtlar Vadisi-Terör dizisi oluşturdu. İzleyicilerden gelen bildirimlerin 1924’ünde (yüzde 87.8) dizi şikayet edildi ve yayından kaldırılması istendi. İzleyicilerden gelen 268 (yüzde 12.2) bildirimde ise dizinin beğenildiği, devam etmesinin istendiği ifade edildi. Sivil toplum ve meslek kuruluşları, yazarlar ve birçok internet sitesi de dizinin yayınlanmasına tepki göstererek, yayından kaldırılmasını istedi.

Sercan Tuna
16-02-2007, 12:02
İşte Pana Film'in Kurtlar Vadisi açıklaması

15 Şubat 2007

KURTLAR VADİSİ’NİN SAYGIDEĞER İZLEYİCİLERİ,
23 yıldır Türkiye’nin gününü kana bulayan, ufkunu kapatan ve geleceğini körelten terör belasının arkasındaki karanlık gerçekleri konu edindiğimiz dizimizin yeni bölümlerine gelen yayın yasağı fiili bir durumdur.
Bildiğiniz gibi, önyargılı karalama kampanyalarına rağmen Kurtlar Vadisi Terör’ün birinci bölümü yayınlanırken, bütün ülkede televizyon izleyenlerin yarısı nefeslerini tutmuş, her kesimden 30 milyon insanımızın yüreği birlikte çarpmış, eserde şu veya bu kesime karşı en küçük bir ayırım ve aşağılama görülmemiştir… Buna rağmen geçtiğimiz Pazartesi günü itibariyle fiili sansür çarkı dönmeye başlamış, hiçbir demokratik hukuk devletinde görülemeyecek bir uygulama ile dizimizin yayımlanması imkânsız hale getirilmiştir… Ya Kurtlar Vadisi yayından kalkacak ya da kanalın yayın izni iptal edilecekti…
Yapımcı olarak bizim yaptığımız 30 milyon vatandaşın takdirini kazanan sanal bir gerçekliktir ama bu kitlenin beğenisini hiçe sayan sansürcü zihniyetin yaptığı somut bir gerçekliktir… Zira, dizinin henüz sadece bir bölümü yayınlanmış ve bu bölümde herhangi bir sakınca görülmemiş olduğu halde sonraki bölümler, ısmarlama bir takım kaygı ve tahminlerden hareketle ağır şekilde suçlanmıştır.
Oysa Kurtlar Vadisi, daha birinci bölümün ilk sahneleriyle birlikte bu ülkede her şeye rağmen herkesin kardeş olduğu bilincini pekiştirmek için en etkili örneği vermiştir… Dizinin en güçlü mesajlarla vurguladığı Kürt ve Türkün kardeşliğinden rahatsız olanlar Kurtlar Vadisi’ni suçlamış, yayın engellenmiştir…
Kurtlar Vadisi, yaklaşık çeyrek yüzyıl boyunca bu ülkenin 40 bin insanına kıyan senaryoyu yazdıran ellerin parmak izlerini sanal labaratuarda teşhis edeceği için mi linç uygulamasına hedef olmuştur?
Kurtlar Vadisi, kanlı sürecin yolaçtığı dolaylı-dolaysız 300 milyar dolarlık kaybın hesabını sorgulayacağı için mi sakıncalı bulunmuş ve susturulmak istenmiştir?
Ancak, Kurtlar Vadisi’nin yapımcısı olarak PANA FİLM, bu konuda ve her konuda sözünü bir şekilde söyleyecek, televizyonda olmazsa sinemada, dijital platformlarda veya internet aracılığıyla siz saygıdeğer izleyenleriyle buluşacaktır…
Saygılarımızla…
PANA FİLM

Kerem Çalkılıç
16-02-2007, 12:10
Niye şimdi kaldırdılar, onu anlayamadım. Çok geç kalmışlardı zaten.

Ertu Aydın
16-02-2007, 12:12
İyi oldu.

Böyle yayınlayacaklarına hiç yayınlamasınlar diyordum. Resmen mundar etmişlerdi diziyi. Daha başlamadan p i ç edildiği için midir nedir herkes filozof herkes sosyal içerikli mesaj iteleme kaygısında. Bütün karakterlerde sıcak saatlerin beykozlu Remzi babası tavrı.

Neyse bitti gitti.

Artık liselilerde asap bozmasınlar kavga etmesinler, tuvaletlerde soğutucu spreyler çekmesinler. Hayır daha bağlayacak konu da kalmadı ondan. Zannımca tam süper bi ülke olduk.

Sercan Tuna
16-02-2007, 13:19
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/5955050.asp?m=1&gid=112&srid=3601&oid=1
arkadaşlar tıklayalım hürriyetin anketine kurtlar vadisi kaldırılmalımı yoksa bu bir sansür mü?
150.000 dolara kendini satmak isteyen arkadaşalra duyurulur : siz gidin 1001 gece salena izleyin ;)
sanki şimdi olaylar çıkmayacak pkk lı kürtler rahat duracak :kizgin::kizgin::kizgin::kizgin:
askerlerimiz şehit olmayacak:kizgin::kizgin::kizgin:
bakalım KAN UYKUSUNA ne bulacaksınız? çok merak ediyorum. kod isimleriyle verilmiş terör örgütündekiler kürtler rencide olmuş. unutmuşum %95 i pkk lı ... kod adı adlı diziyi izleyin birde ordada siyasetçilere kadar kod isimleriyle veriliyor diğer dizilerde de böyle...terörist ve yandaşlarının isimlerinin kodlanarak verilmesinin zararı nedir?
niye kimse sihirli büyülü dizileri konuşmuyo? gidip biri kendini selena sanıp atsa apartmanın tepesinden bu dizilerde bu kadar tepki alacakmı? 150.000 dolara satılan bir anne bizim örf adet ve geleneklerimize ne kadar uygun ? o zaman tüm anneler tüm kadınlar 150.000 doalra satılsın madem kimse tepki göstermiyo... bu ülkenin gerçeklerini sanal yolla işlemek dokunuyo bazılarına...

Burak Yayla
16-02-2007, 16:49
Eh dizi devam ettiği zamanda şehitler bitmeyecek, örgüt susmayacaktı. maalesef it ürür kervan yürür zamanımızın felsefesi.
Sihir büyü dizilerine gelince: hitap ettiği yaş grubu belli! Sanırım o yaş grubundan birinin bu forumda ciddi bir şekilde yazılar yazması şüpheli olur. Onların reklamını yapacağımıza buyrun daha güzel bir dizi.Seyredelim,seyrettirelim
http://img67.imageshack.us/img67/3781/anasayfareklamjm4.th.jpg (http://img67.imageshack.us/my.php?image=anasayfareklamjm4.jpg)

Kemal Aktürk
16-02-2007, 19:56
Eh dizi devam ettiği zamanda şehitler bitmeyecek, örgüt susmayacaktı. maalesef it ürür kervan yürür zamanımızın felsefesi.
Sihir büyü dizilerine gelince: hitap ettiği yaş grubu belli! Sanırım o yaş grubundan birinin bu forumda ciddi bir şekilde yazılar yazması şüpheli olur. Onların reklamını yapacağımıza buyrun daha güzel bir dizi.Seyredelim,seyrettirelim
http://img67.imageshack.us/img67/3781/anasayfareklamjm4.th.jpg (http://img67.imageshack.us/my.php?image=anasayfareklamjm4.jpg)

O hitap edilen kitleye böyle saçma sapan diziler verilebiliyor ama. O zaman nerde bu millet bu devlet.

Bir milletvekilinin mantığı ve karşılaştırması gözler önündedir. Biz millet olarak herşeyin en kötüsünü hak ediyoruz. Zaten buluyoruz da.
AKP Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat: “Sansür değil. Eğer çocuk pornosunu yasaklamak sansürse o da bir sansürdür.

Can Demir
16-02-2007, 20:00
Ne kurtlar vadisiymiş yaw..

Faruk Can
16-02-2007, 22:10
RTÜK: Vadi'yi biz kaldırmadık!

http://www.habernokta.com/files/haberler/zahidakman1.jpg
CNNTURK ekranlarında canlı yayına katılan Zahid Akman, Kurtlar Vadisi dizisinin yayından kaldırılmasının yapımcı firma ile yayıncı kuruluş arasında olan bir ilişki olduğunu söyledi.

RTÜK'ün, yayıncı kanaldan programın kaldırılmasına ilişkin bir talebi olmadığını sadece dizi ile ilgili bazı uyarılarda bulunduğunu söyleyen Akman, "Bundan önce spor programı yöneticileriyle bir toplantı yaptık onlara düşüncelerimizi anlattık, yaptıkları yayıncılığı eleştirdik ve onlar da daha makul bir çizgiye geldiler. Biz onlara şunu söylüyoruz 'Perşembenin gelişi çarşambadan belli oluyor. Siz böyle giderseniz kuralların ihlali sözkonusu olur ve biz de ceza vermek durumunda kalacağız' diyoruz. Kadın programlarında da bu ihlalleri görmemezlikten gelmeyeceğimizi ve ceza vereceğimizi beyan etmiştik. Televizyon yöneticilerinini hareket kabiliyetlerini engellemek değil amacımız, yapmak istediğimiz tehditle değil, bazı yanlışları önceden söyleyip televizyon kanalalarını bu yanlışlardan geri döndüreye çalışmak." dedi.

"YAYINLANMAMIŞ BİR DİZİYİ NASIL KALDIRABİLİRİZ?"

Bazı medya yöneticileri kendilerini sansürcülükle suçladığını söyleyen Akman "Ama bazı insanların da bizden beklentileri var, biz bu uygulamaları yapmak için göreve geldik ve gelişmiş ülkelerde de uygulanan Avrupa Yayın Sözleşmesi'ne tabiyiz. Uyguladığımız yönetmelik budur. Zaten yayınlanmamış bir dizi ile ilgili biz yayıncı kuruluşa nasıl bir talepte bulunabiliriz. Yayıncı kanal bize, kendilerine RTÜK'e gelen şikayetlerin 5-6 katı şikayet geldiğini söyledi. Televizyon yöneticileri zaten büyük tecrübeye sahip insanlar... Onlar bu şikayetleri daha iyi değerlendirmiş ve program hakkında gereğini yapmışlar. Bizi, yayından dizi kaldıran sansürcü bir kurum, olarak görmek büyük haksızlık." diye konuştu.

Dizinin tekrar ekrana gelmesine RTÜK'ün nasıl tepki vereceğine ilişkin soruya ise Akman, "Bu tamamen yayıncı kuruluşun inisiyatifinde bir durumdur" diye cevap verdi.

Erdal Futtu
16-02-2007, 22:21
benim yegenlerim Pikaçu'nun yayınlandıgı zamanlarda biri yemek masasının üzerinden digeri koltugun üzerinden atlayıp havada birbirlerine kafa atıyorlardı!
O YAPIM KALDIRILDI MI?
bi çizgi film yüzünden bi çocuk camdan aşagıya atmıştı kendini,oradaki karakter gibi uçacagım diyerek!!
O YAPIM KALDIRILDI MI?
şu anda Star Tv'De uzak dogu ile ilgili bir dövüş filmi var galiba..
EE BU PEHRİZle LAHANA TURŞUSU OLMADI MI ŞİMDİ BU?
o zaman SURVAVIOR rakip takımlar arasındaki şiddeti körüklüyor;
onuda kaldırın...
bu mantıga göre;
SABAHTAN AKŞAMA KADAR SİGARA İLE SAVAŞ BELGESELİ KOYULSA ÜLKEDE SİGARA İÇİLMEYECEK ÖLE Mİ???
işin içinde başka işin oldugu kesin!!!!!!

Hüseyin Kaya
16-02-2007, 22:43
benim yegenlerim Pikaçu'nun yayınlandıgı zamanlarda biri yemek masasının üzerinden digeri koltugun üzerinden atlayıp havada birbirlerine kafa atıyorlardı!
O YAPIM KALDIRILDI MI?
bi çizgi film yüzünden bi çocuk camdan aşagıya atmıştı kendini,oradaki karakter gibi uçacagım diyerek!!
O YAPIM KALDIRILDI MI?
şu anda Star Tv'De uzak dogu ile ilgili bir dövüş filmi var galiba..
EE BU PEHRİZle LAHANA TURŞUSU OLMADI MI ŞİMDİ BU?
o zaman SURVAVIOR rakip takımlar arasındaki şiddeti körüklüyor;
onuda kaldırın...
bu mantıga göre;
SABAHTAN AKŞAMA KADAR SİGARA İLE SAVAŞ BELGESELİ KOYULSA ÜLKEDE SİGARA İÇİLMEYECEK ÖLE Mİ???
işin içinde başka işin oldugu kesin!!!!!!

Valla diğerlerini bilmiorum ama Rtük Pokemonu "Aşırı şiddet içerdeği" için yayından kaldırmıştı..Ben de yayından kaldırıldığını ilk öğrendiğimde ağlamıştım..

Ayrıca Kurtlar Vadisi Rtük tarafından değil Kamuoyu tarafından yayından kaldırıldı..

Yapılan açıklamada internet yoluyla yayınlamaya devam edileceği bildirilmiş..Sonuçta tamamen yasaklanmadı yani..Ulaşıp izleyebilir isteyenler..

Eray Karabağlı
16-02-2007, 23:03
Hep kendi kendime'Sadettin Tantan'ın dediklerini açıklayan-Azerbaycan'daki ayaklanmanın olacağını 1 ay önceden neden ve sonuçlarıyla veren' dizinin nası olurda yayından kalkmadığını sorardım.Acaba anlatılanlar boşmuydu diye düşünürdüm.Demekki boş değilmiş;) Demekki o zamanlar anlatılanlar ve canlandırılanlar bazılarını fazla rahatsız etmemiş.Ancak nedense bi anda herkes Vadi karşıtı olmuş.Acaba neden?Sabahtan akşama kadar bi sürü saçma sapan program insanları otlaştırırken niye bu diziye tepki?

Ceyhun İskender
16-02-2007, 23:28
işte özgür ülke...
işte hukuk devleti....
daha ne yazayım....

Burak Yayla
17-02-2007, 07:33
O hitap edilen kitleye böyle saçma sapan diziler verilebiliyor ama. O zaman nerde bu millet bu devlet.

Bir milletvekilinin mantığı ve karşılaştırması gözler önündedir. Biz millet olarak herşeyin en kötüsünü hak ediyoruz. Zaten buluyoruz da.
AKP Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat: “Sansür değil. Eğer çocuk pornosunu yasaklamak sansürse o da bir sansürdür.

Şimdi Kemal böyle düşündüğümüzde şu durum ortaya çıkar. Dizileri seyreden yani hitap edilen seviye ilkokul çağları (yeğenim izliyor ordan biliyorum). Eh eğer bu diziyi kaldırırsan akıl ve ruh sağlığına zararlı diye,sabah kuşağından tom ve jerry kardeşleride kaldırmak gerekir.Sonuçta kitle aynı. (yanlış anlaşılmasın hala seyredenler olabilir aramızda). Yani onu kaldır bunu kaldır bir yere pek varılamaz.
Kurtlar Vadisi meselesindeyse dizi yararlımıdır zararlımıdır sağlam tartışılması gereken,sayfalar dolusu yazılar yazılsa da hala söylenecek birşeylerin kalacağı bir mevzu ;)
Şahsi fikrimi beyan etmek gerekirse kaldırıldığı iyi oldu derim. Sebebini açıklamaya gelirsek dizinin verdiği mesajlar değil,o mesajların yanlış anlaşılıp yanlış tavırlar içerisinde hareket edilmesi zararlı olur. Biraz karamsar olabilirim ama bu dediğim konu bizim halkımızda bolca var maalesef :(

Kemal Aktürk
17-02-2007, 11:20
Şimdi Kemal böyle düşündüğümüzde şu durum ortaya çıkar. Dizileri seyreden yani hitap edilen seviye ilkokul çağları (yeğenim izliyor ordan biliyorum). Eh eğer bu diziyi kaldırırsan akıl ve ruh sağlığına zararlı diye,sabah kuşağından tom ve jerry kardeşleride kaldırmak gerekir.Sonuçta kitle aynı. (yanlış anlaşılmasın hala seyredenler olabilir aramızda). Yani onu kaldır bunu kaldır bir yere pek varılamaz.
Kurtlar Vadisi meselesindeyse dizi yararlımıdır zararlımıdır sağlam tartışılması gereken,sayfalar dolusu yazılar yazılsa da hala söylenecek birşeylerin kalacağı bir mevzu ;)
Şahsi fikrimi beyan etmek gerekirse kaldırıldığı iyi oldu derim. Sebebini açıklamaya gelirsek dizinin verdiği mesajlar değil,o mesajların yanlış anlaşılıp yanlış tavırlar içerisinde hareket edilmesi zararlı olur. Biraz karamsar olabilirim ama bu dediğim konu bizim halkımızda bolca var maalesef :(

Anlatmak istediğim şudur. Kurtlar Vadisine gelene kadar yüzlerce program ,dizi sayabilirim sana. Ama özellikle KV üzerine oynanması büyük bir kafa da soru işaretleri bırakıyor. Ve nedendir bilinmez Doğan grubunun konu üzerine çok fazla baskısı oldu! Halbuki daha geçen sene kendi kanallarında yayınlanıyordu dizi.

Burak Yayla
17-02-2007, 17:22
Eh şirketlerin birbiri üzerinde böyle bir oyun oynaması tek nedene dayandırılır: Para. Bu kadar kitlesi olan bir diziyi kaybetmeleri adamlara koyar doğal olarak. Yani bunun arkasında ne ideolojik ne siyasal ne de toplumsal bir sebep arayabiliriz. Para konuşur ;)

Tuğfan Aslan
18-02-2007, 02:22
Bugün ona... Yarın sana...

Bir televizyon programını özgür iradeyle eleştirmek, makul bir şeydir.
Bir televizyon programını devlet eliyle yasaklamak, korkunç bir şeydir.

http://img.sabah.com.tr/i/yildizlar2.gif

Bu satırların kaleme alındığı saatlerde, Kurtlar Vadisi'nin ekrana gelip gelmeyeceği belirsizdi... Ama belli olan şu:
Sansür hortladı, dayatıyor!

Mesleğim gereği izliyorum... Hepsini.
Beğenmediğim taraflarını, nedenleriyle birlikte yazmak görevim. Yazdım da...
Çünkü, "Beğenmiyorsan, seyretme" tavrı yerleşmeli... "Beğenmiyorsan, reklam verme" tavrı yerleşmeli... "Beğenmiyorsan, o kanala telefon et, o kanalın yöneticileri durumlarını bir daha gözden geçirsin" tavrı yerleşmeli.

Ama "beğenmiyorsan, yasakla" tavrı, asla yerleşmemeli.

Sansüre boyun eğersek, bu işler sırayla, aynı hızar, gün gelir seni de biçer!
Bu kavga kaybedilirse, sadece o kanal kaybetmez, susan herkes kaybeder.

Korkmayın halktan...
Korkmayın bu kadar.
Eğrisini doğrusuna ancak o getirebilir.
Aksini düşünen varsa, şu sorulara da mantıklı cevaplar verebilmeli...

Çoğunluk, bazı partileri tasfiye edip, bir partiyi tercih edince, o çoğunluk "demokrasi dersi vermiş" oluyorsa...
Aynı çoğunluk, bir diziyi tercih edince, o çoğunluk neden "kendi kendine karar veremeyen cahiller" olarak kabul ediliyor?

Milletin yarısından fazlası Meclis'in dışındayken, yüzde 34 oy alan partinin Meclis'in tamamına hükmetmesini içimize sindiriyorsak... Ki, sindirmeliyiz.
40 küsur milyon kişinin seyrettiği bir diziyi, 7 bin kişi şikâyet etti diye yasaklamayı, içimize nasıl sindirebiliriz?

Bu dizi, terörü teşvik ediyorsa...
PKK, hangi diziyi seyredip dağa çıktı?

Toplum bu hale getirildiği için mi, diziler böyledir? Diziler böyle olduğu için mi, toplum bu hale geldi?

Yok mu mafya? Yok mu terör?
Siz göstermeyince, olmayacak mı?
Madem, diziler bu kadar etkiliyor bu milleti... Yıllardır Amerikan askerlerinin kahramanlıkları gösteriliyor ekranlarda, Amerikalıların ne kadar iyi, ne kadar vicdanlı insanlar oldukları anlatılıyor... Peki neden, Amerika'dan bu kadar nefret ediyor bu millet?
Niye etkileyememiş Hollywood?

Çağdaş olma iddiasındaki bir ülke burası... Çağdaşlık normları ortada... Uymamız gereken kurallar, sadece ve sadece "evrensel hukuk" ile "manevi değerlerimiz..."
Gerisi hikâyedir.
Hukuka aykırıysa, adres mahkeme.
Değerlerimize aykırıysa, izlemez zaten.
Sansür "çağdaşlığın" neresinde?

kaynak:yılmaz özdil..

Mert Çubukçu
18-02-2007, 04:14
2000 kişi aradı diye dizi durduruldu dagdaki pkklı sayısı bunun 3 katı.. bunların yuzde 30u arasa 2000 kişi olur zaten.. 70milyon insanda 2000 kişi nedirki..

Sercan Tuna
19-02-2007, 15:48
2000 kişi aradı diye dizi durduruldu dagdaki pkklı sayısı bunun 3 katı.. bunların yuzde 30u arasa 2000 kişi olur zaten.. 70milyon insanda 2000 kişi nedirki..
+1907

2000 kişi şikayet etmiş kaldırıldı ama kimbilir kaç bin kişi rtük'ün sitesine kaldırılmasına tepkilerini bildirmek için girdiki RTÜK'ün iki siteside kullanıalmaz hale geldi...

Hikmet Ergün
19-02-2007, 21:03
Ben dizinin kaldırılmasını iç siyasi çıkarlardan olduğunu düşünmüyorum.
Yukarıda bir arkadaşımız olayı çok güzel açıklamış 2000 bin kişi aradı muhabbeti.....
Bu tvlerde TERMINATOR'ler yayınlanırken nerdeydi RTUK?
Bu tvlerde kafası kopan, acı çeken insanlar HABERLERDE yayınlanırken nerdeydi RTUK?
Bu tvlerde şu sıralar yaklaşan seçimlerle ilgili birçok siyasi parti reklam yapıyor. Şimdi nerde hükümet?

Şapkalarımızı çıkarıp önümüze koyacağız. Aç değil, tok iken düşüneceğiz!

Ben Türkiye'de yayınlanan hiçbir diziyi izlemiyorum. Ta ki; o, "kafa kesen" adam kafayı kestiğinden bu yana. Dizinin o bölümden sonra kaldırılması gerekirdi. Geç kalındı.

Şimdi, şu anda, diziyi 2000 kişi aradı diye "sansürlemeleri,yayından kaldırmaları" Türkiye'nin ne halde olduğunun bir göstergesidir. Bunlar ise bahanedir!

Dizinin yayınlanmış bulunan ilk bölümünde yaşanmış,yaşanan,yaşanacak olan görüntüler CANLANDIRILMIŞTIR. En küçük örneğiyle, Otobüsden indirip olanları Türkiye Cumhuriyetini benimsemiş insanlar gibi, benimseyememiş insanlarda bilmektedir.

Takdir ettiğim nokta, Geçmişde yayınlanan Kurtlar Vadisindeki kan revan görüntülerden çok daha bilgiye yönelik,yaşanan olayları anlatan bir tavır içinde olmasıdır.

Ey "2000 kişi" gerçekler can yakar. Gerçekler acıtır. Yarası olanın yarasını kanatır.

Burçay Tiftikçi
20-02-2007, 00:01
+1907

2000 kişi şikayet etmiş kaldırıldı ama kimbilir kaç bin kişi rtük'ün sitesine kaldırılmasına tepkilerini bildirmek için girdiki RTÜK'ün iki siteside kullanıalmaz hale geldi...

Saniyede 3500 kişi rtük ün sitesindeki kurtlar vadisi anketinde oy kullanmaya çalışırken site çökmüş..madem 2000 telefon geldi diye kaldırıldı , sayın Rtük yayın kalktıktan sonra kaç telefon geldi açıklasın..

Burak Yayla
20-02-2007, 03:40
sadece telefon olduğunu sanmıyorum? birde dağdaki adamların zaten bunlarla bir işi olmaz,bu kadar kolay işlerle uğraşmazlar!!!

Eray Karabağlı
20-02-2007, 04:38
Bu insanlar sadece dağdamı sence ?

Burak Yayla
20-02-2007, 04:52
kesinlikle hayır tabiki sadece dağlarda değil bu adamların hepsi. Bir önceki sayfada Sercan arkadaşım "dağdakiler bunun 3 katı %30 u arasa zaten yeter" gibi bir söylemde bulunmuş bu yüzden söyledim.
Kaldı ki malum terör örgütünün şehir kolu bile bu kadar basit işlerle uğraşmaz gibi geliyor. Şikayet edenlerin çoğunu yine bizim forumumuzda da olduğu gibi bu diziden haz etmeyen insanlar oluşturuyordur. Ha bu örgütten yokmudur bu 2000in içinde? Yok denmesi abesle iştigaldir.

Eray Karabağlı
20-02-2007, 05:31
Senin bu kadar basit konu dediğin şuan nerdeyse Türkiye'nin gündemi.Ayrıca Kurtlar Vadisi Irak filmini Amerikan yönetimi kınamıştı.Dünya'da şu anda toplumları yönlendirmenin en kolay yolu medyadan geçiyor.Yani öle basit olay deyip geçme.Çünkü dizide işlenen konular hiçde basit değil.

Sercan Okur
20-02-2007, 13:53
Hıncal Uluç bugün köşesinden bu konuya değinmiş,

...."Ben sadece işin temeli üzerinde duracağım. Entel, dantel takımının buradaki saptırma, yanıltma ve bir kaşık suda fırtına yaratma çabalarına..
Madde 1.. Dünyanın her yerinde, en demokratik ülkeler, mesela "Özgür, bağımsız televizyon yayıncılığı" denince hep örnek gösterilen İngiltere dahil, televizyon yayınlarını çok yakından denetleyen kurumlar vardır. Bu kurumlar, yayın ilkelerine aykırı davranışlarda bulunan televizyon kanallarına gereğinde en ağır cezaları verirler. Tamamen toplumu korumaya yönelik bu önlemlerin hiçbirisi o ülkede "Sansür" yaygaraları koparılmasına sebep olmaz. Esas olan toplumu korumaktır. İş işten geçmeden..
Yani.. RTÜK yasaldır. Belirlenen yayın ilkeleri yasaldır.. RTÜK'ün kararları yasaldır. Demokrasi kimseye ulusu bölme, zehirleme, aldatma, aşağılama hakkı vermez.

Ortada keyfi kararlar alan, Abdülhamit devrini geri getiren kişilerden oluşan bir kurum yoktur.
Haaa.. Bu kurumun aldığı her karar doğru olabilir mi?. Son karar mıdır?..
Değil tabii.. RTÜK kararları da, demokrasi gereği, yargı denetimine tabidir. Kararı beğenmezseniz, yargıya gidersiniz. Bugüne dek yüzlerce kez gidildi, yüzlerce kez RTÜK aleyhine hüküm çıktı. RTÜK kararı iptal edildi..
O zaman?..

Bakın üstelik bugün olan ne?..
Olan şu.. RTÜK Vadi'yi yasaklamıyor.. Kopan kıyamet üzerine kanal yöneticileri ile bir toplantı yapıp, onlara "Dikkatli olun" diyor ve yetkilerini hatırlatıyor:
"Dizide yayın ilkelerine aykırı bir şey varsa, ihtar gerekmezsizin yayın durdurma cezası da verebiliriz."
Bu uyarı üzerine, kanal diziyi yayından kaldırıyor ve feryatçıları devreye sokuyor.

Neden?.. Vadi'nin yayın ilkelerine aykırı olmadığına güveniyorsan, benzeri yığınla dizinin başka kanallarda yayınlandığına inanıyorsan ve emsal gösterebilecek durumda isen, neden yayına devam etmiyorsun?.. Neden RTÜK sence ağır cezaları haksız olarak verdi, anında "Yürütmeyi durdurma" istemiyle, yargı yoluna gitmeyi düşünmüyorsun?.. Diyelim yargı da aleyhine karar verdi. Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi var. Gidersin oraya.. Hem zararını çatır çatır tahsil edersin, hem de dizinin yayın iznini çıkarırsın..

Hayır.. Bunların hiçbirini yapma.. Kork.. Anında diziyi çek. Sonra meydana atılıp, etrafına topladığın tatlı su entelleri ile "Yalancı" pehlivanlık yap..
Hadi canım sen de"..

Yazının tamamı

http://www.sabah.com.tr/yaz02-10-103.html

Kemal Aktürk
20-02-2007, 16:47
Uyarı olmaksızın kanal kapatmak ne demek? Savunma vermene bile fırsat vermeyebilir benim anladığım. Hey yavrum hey! Sansür diyemiyorlar da türlü yollarla sıvamaya çalışıyorlar pisliklerini. Eğer bu sansür kalkmazsa bana ters düşen her şeyin sansürüne destek vereceğim.

Sercan Matur
20-02-2007, 17:05
en kötü ihtimalle, 2şer bölümler halinde sinemada yayınlanacakmış.
istihbarat sağlam sayılır ;)
ayrıca olanlardan sonra dizinin ömrünü daha da uzatılması gündemdeymiş..
birde gürkan uygun bölüm başı 7.500 ytl alıyormuş :)

Kemal Aktürk
20-02-2007, 17:09
Hürriyet in anketinde bir milyonu aşkın oy kullanıldı. Kaç telefon geldiğini sadece Rtük biliyor! Ama bu kadar suçlamaya ve habere rağmen gıkını çıkartamıyor.

Necdet Apaydın
20-02-2007, 17:19
en kötü ihtimalle, 2şer bölümler halinde sinemada yayınlanacakmış.
istihbarat sağlam sayılır ;)
ayrıca olanlardan sonra dizinin ömrünü daha da uzatılması gündemdeymiş..
birde gürkan uygun bölüm başı 7.500 ytl alıyormuş :)

derin devlet işlerine mi girdin sercan efendi :)

iki dakka yerinde durmuyosun tutamadık seni be kardeşim benim :D

Burak Yayla
20-02-2007, 19:08
Senin bu kadar basit konu dediğin şuan nerdeyse Türkiye'nin gündemi.Ayrıca Kurtlar Vadisi Irak filmini Amerikan yönetimi kınamıştı.Dünya'da şu anda toplumları yönlendirmenin en kolay yolu medyadan geçiyor.Yani öle basit olay deyip geçme.Çünkü dizide işlenen konular hiçde basit değil.
Ben diziye veya işlenilen konuya basit demedim. Sadece "hadi arayalım,bizim ne olduğumuzu millete gösteren diziyi yayından kaldıralım" mantığının veya örgütün telefonlara sarılıp şikayet etmesini basit olarak gördüm. Yoksa dizinin içeriği basit olmayabilir. İşlenen konu ülkemizin en büyük meselesidir bunu tartışmaya zaten gerek yoktur ama basitlik bunun işleniş biçiminde olabilir.
Amerika yönetiminin kınadığı herşeye "önemlidir" gözüyle bakarsak yine yanlış yapmış oluruz kanaatimce.Örnek verirsek bu adamlar "Gece yarısı ekspresi" filmini beğeniyor ayakta alkışlıyor ama bizler için son derece yalan dolan,iğreçlik dolu bir film. Bence Amerikayı büyük yargı makamı olarak görmemek lazım (kaldı ki kendisinin büyüklüğüde tartışılır).
Medyanın en önemli iletişim aracı ve öğretici eleman olduğuna bende katılıyorum. Ama bu yönlendirme veya öğretici vasıf ne kadar etkili yapılırsa okadar iyidir. Ben Türk Medyasının çoğu tarafının bu vasıflardan uzak olduğunu düşünüyorum.

Eray Karabağlı
20-02-2007, 19:12
Sen şuan resmen konuyu saptırıyosun.Haklı çıkmaya çalışıyosun.Neyse uzatmayalım.Sonuçta dediklerinde senin görüşün.

Burak Yayla
20-02-2007, 19:14
Haklı çıkmaya çalışmıyorum sadece kendi görüşlerim seninde dediğin gibi.

Ege Uysaler
20-02-2007, 22:08
vay be türkiyenin gundemi nelere kalmıs baksanıza seninde dedigin gibi toplumları yonlendirmenin en kolay yolu medyadan gecio o yuzden bırakın kurttlar vadisini falan da biraz da turkiyenin gercek sorunlarını konusun

Eray Karabağlı
20-02-2007, 23:23
vay be türkiyenin gundemi nelere kalmıs baksanıza seninde dedigin gibi toplumları yonlendirmenin en kolay yolu medyadan gecio o yuzden bırakın kurttlar vadisini falan da biraz da turkiyenin gercek sorunlarını konusun

Hoşgeldiiiiinnnnnnnn. Nasılsın iyisin inşallah :)Gözlerimiz yollarda kaldı valla :rolleyes:

Ege Uysaler
20-02-2007, 23:45
Hoşgeldiiiiinnnnnnnn. Nasılsın iyisin inşallah :)Gözlerimiz yollarda kaldı valla :rolleyes:
iyim saol ya sen nasılsın gozlerinizin yollarda kalması benimde gozlerimi yasarttı:rolleyes:

Mehmet Karakaya
21-02-2007, 00:25

Türkiye'nin en gerçek sorunlarından birisi;dilimize gerekli önemi göstermememizdir.Cefakar'ın C'sini büyük yazıp,Türkiye'nin T'sini küçük yazarsan;seninle hiçbirşey konuşmam ;)

Konuyu saptırdığım için özür diliyorum herkesten.

Eray Karabağlı
21-02-2007, 00:30
Problem Çocuk geldi :DTövbe yarabbim.

Hasan Muradoğlu
21-02-2007, 00:39
Volüm bilmem kaç...

Mehmet Karakaya
21-02-2007, 01:01
bazı arkadaslar (CK karsıtı olan)

Delikanlı isim ver konuşurken.Ayrıca sadece özel isimleri büyük yazmak değil "çalışıolar" yazacak kadar basit olman dikkatimi çekti.Bu memleketin kurtuluşu Kurtlar Vadisi'ni eleştirmekten değil,Türkçe'yi adabıyla kullanmaktan geçiyor ;) Ben konuyu saptırmıyorum ayrıca,sen diyorsun "bırakalım vadiyi ülkenin gerçek sorunlarını konuşalım" diye.Bende sana konu açınca "konuyu saptırmış" oluyorum.

Bir sanat eserinin konusunu kesin yargılarla tartışacak kadar konuya hakim olman iyi hoş ama sen okuduğunu anlayamıyorsun ki;izlediğini nasıl anlayasın :rolleyes:

Ayrıca ismi geçen "problem çocuk" sen değilsin benim ;) Ben forumlarda sürekli tartışma çıkaran,oraya buraya sataşan,okuduğunu anlamayan bir adam olduğum için Eray bana dedi o lafı sana değil.

Burak Yayla
21-02-2007, 04:57
Konuyla alakası yok ama bu Pana Film zamanında çok sevdiğimiz Ekmek Teknesi'ni de yapmış. :)
Keşke ona da bir film çevirseymiş,şahane olurmuş :D

Muhammet Budak
21-02-2007, 19:23
hadi bakalım bu seferlikte(???) oyle olsun hani diosun ya pardon diyorsun ya isim verde konus die pardon diye keske herkes isim verse
Hem Türkçe katlediliyor hem de mesajdan hiç bir şey anlaşılmıyor.

Sercan Tuna
21-02-2007, 19:30
Saniyede 3500 kişi rtük ün sitesindeki kurtlar vadisi anketinde oy kullanmaya çalışırken site çökmüş..madem 2000 telefon geldi diye kaldırıldı , sayın Rtük yayın kalktıktan sonra kaç telefon geldi açıklasın..
eğer Vadi severlerin lehine bi sonuçsa açıklmazlar ki o yönde olduğunu düşünüyorum... bu ülkede ne zaman adalet yerini bulacak... öyle veya böyle vadi 10 yıl geçsede unutulmayacak...

Recep Pektezel
21-02-2007, 21:20
bence vadinin yayınadan kaldırılması saçmalıktır.
zaten yapıcılarda acıklama yaptı tvden olmasa da sınema yada dıgıtal ortalarda gereken ılgıyı bu sefer fazlasıyla alacaktır...

bu olayı gerceklestırıp ulkenın gundemıne sokmanın amacı nedır acaba?
bence dızı devam etseydı dızıdekı olaylardan dolayı ulkenın gundemıne gelecek olaylar bazılarını rahatsız edecektı...

Dızının yayını durdurulduguda yayına' kan uykusu 'nu sokmaları da cok hoştu...

Eray Karabağlı
21-02-2007, 22:14
Arkadaşlar cevap yazmıyalım en iyisi?Topic amacından sapıyo.Uğraşmaya değmez...

Çağlar Çağatay
21-02-2007, 22:16
komik...amacından sapan sadece konu değil eraycım dikkatini çekmiştir...amaç neyse tabi...

Ege Uysaler
21-02-2007, 22:22
kurtlar vadisi cok iyi diziydi kaldırılması buyuk yanlıstı
(gonlunuzu alayım dedim.)

Burak Yayla
21-02-2007, 23:16
kurtlar vadisi cok iyi diziydi kaldırılması buyuk yanlıstı
(gonlunuzu alayım dedim.)
Sus artık sus,forum düzeninin,kurallarının,adabının...vs dışına çıkıyorsun,ileri gidiyorsun :kizgin:

Emre Akça
22-02-2007, 03:17
Ağır ol molla desinler Emre efendi...

Şunu bir kere yüzüme söyleyemedin ya ona yanıyorum. Mollayı görücez zamanı gelince levin EFENDİ.
Sabret 3 ay...

Levin Susar
22-02-2007, 04:12
Formundan hiçbirşey kaybetmemişsin Emre, aynen devam...

Lafını unutma sakın...

Hasan Muradoğlu
22-02-2007, 06:40
Her fırsatta forum bekçiliği oynadığımız iddia ediliyor ama siz de görüyorsunuz malum kişi hakkındaki ortak kanıyı.. Amacı belli vatandaşın.. (bolca narsizm ve popülarite kaygısı tek vücutta toplanmış nerdeyse)

Daha ne beklersiniz ey forum yönetimi?
Artık kulak mı çekersiniz, başka bi' şey mi yaparsınız..bilemem

Emre Akça
22-02-2007, 13:28
Lafını unutma sakın...
merak etme

Sercan Tuna
22-02-2007, 17:49
arkadaşlar burası Kurtlar Vadisi forumu olabilir belki ama çatışma forumu değil.aranızdaki problemleri özel mesaj yoluyla halledelim.forum ta konu gitgide sapıyor. Ayrıca Levin arkadaşımı da yazılanlara karşı gösterdiği efendi ve sakin tavır ve tutumundan dolayı tebrik ediyorum.:kanka:

İsmail Ayarığ
06-03-2007, 05:24
ege biri seni sanırım bilerek göndermiş buraya..o kadar yazmadım sadece okudum ama hakketten ne yapmak istediğini anlamıs değilim :)

Yusuf Yavuz
14-03-2007, 15:36
http://www.youtube.com/watch?v=M93ADU8WV4I

ahhhh ah....

Recep Pektezel
14-03-2007, 18:13
http://www.youtube.com/watch?v=M93ADU8WV4I

ahhhh ah....

ah ki ne ah :(

Yusuf Yavuz
14-03-2007, 21:17
pana filmin yeni dizisi arkadaslar buraya yazma sebebim kurtlar vadisini de pananin yapmasiydi...

bence sira bize...

http://www.ayrilikdizisi.com/

Alper Tunka
22-03-2007, 22:26
http://www.ensonhaber.com/news_detail.php?id=37898

mutlaka tıklayın

Ceyhun İskender
22-03-2007, 22:57
inşallah doğrudur bu haber....

Nurullah Durukan
22-03-2007, 23:00
http://www.ensonhaber.com/news_detail.php?id=37898

mutlaka tıklayın
Tıkladım inşallah bu haber doğrudur, ancak bu akşam Kanal D de "Sağır Oda" vardı:rolleyes:

Arif Kocamanoğlu
22-03-2007, 23:59
İnsallah doğrudur yaa ... Birden heyecanlandım :)

Buğra Atlıer
23-03-2007, 00:10
dört gözle bekliyorum........inş balon haber değildir

Tolgahan Duralı
23-03-2007, 06:41
pana filmin yeni dizisi arkadaslar buraya yazma sebebim kurtlar vadisini de pananin yapmasiydi...

bence sira bize...

http://www.ayrilikdizisi.com/

Bu dizide ayrı bi güzel ya , K.Vadisinde oynayn oyuncularda var, Abdulhey halo vs vs. Kimileride Polatı ünlü yaptı abisi şimdi bu balıkcıyı yapıcak diyorlar :D Yalan Doğru bilmem.

Kurtlar Vadiside tekrar başladı milyonlar kitlenir artık :D

Alper Tunka
23-03-2007, 14:08
valla haberi görünce bende heyecanlandım inşallah doğrudur,dün akşam eski bölümü show tv'de izledim de özlemişim bee,o jeneriği görünce heyecanlandım birden,11 nisan'da yeni bölümleri yayınlancakmış inşallah kolpa haber değildir...

İsmail Ayarığ
23-03-2007, 14:32
var daha 2 hafta :) dogru olmazsa o siteyi kolpa iLan ederim:)

Alper Tunka
23-03-2007, 14:42
bi kere daha baştan kolpa olduğu belli oluyor 11 Nisan çarşamba gününe geliyor,vadi perşembe günleri yayınlanıyordu,kimlerden medet umuyoruz yaa

Kemal Aktürk
03-04-2007, 11:36
Dizi tekrar başlıyormuş. Hayırlısı olsun. 19 veya 12 nisan başlangıç olacakmış. Beklemedeyiz.

Alper Tunka
04-04-2007, 11:15
bi kere konu kesinlikle terör olmuycakmış,şiddet oranı az olan,senaryosu polatın kötülerle savaştığı bir diziye başlanmış ve dizinin adı yine kurtlar vadisi,terör yok sonunda...KAYNAK:www.kurtlarvadisiteror.org/forum (http://www.kurtlarvadisiteror.org/forum)

Ceyhun İskender
04-04-2007, 14:59
eskisi gibi olmayacak malesef ama bunada şükür....

Hasan Muradoğlu
07-04-2007, 14:41
Umarım suya sabuna dokunmadan yayınlayalım zihniyetine bürünmezler..

Yeni konsept "Kuzular vadisi" adıyla yayına girecek =)

Ege Uysaler
09-04-2007, 15:56
Yeni konsept "Kuzular vadisi" adıyla yayına girecek =)
evet sloganı da "Polat lekelere düşman çamaşıra dost"olcakmış:D

Levent Mamur
12-04-2007, 19:44
:)

Yusuf Yavuz
19-04-2007, 23:34
hadi bakalim yarim saat kaldi...
eskisi gibi olmuycak...
para ve medyatik cikarlar onde olacak gibime geliyo...
ama nolursa olsun 23 dk kaldi :)

Mehmet Çevik
20-04-2007, 01:33
Bu zıhnıyetı anlamıs degılım.
Mukemmel bır dızıyı ne hale getırıyorlar.
KURTLAR VADISI TERÖR bıze bu bolucu ınsanların ıc yuzunu anlatacaktı kı yayından KALDIRILDI.Medyada bunca gereksız program varken bu programın yayından once kaldırılıp sonra farklı konseptte yayınlanması da akla farklı sorular getırmıyor da degıl hanı?

Tuğba Tülü
20-04-2007, 18:36
Bu zıhnıyetı anlamıs degılım.
Mukemmel bır dızıyı ne hale getırıyorlar.
KURTLAR VADISI TERÖR bıze bu bolucu ınsanların ıc yuzunu anlatacaktı kı yayından KALDIRILDI.Medyada bunca gereksız program varken bu programın yayından once kaldırılıp sonra farklı konseptte yayınlanması da akla farklı sorular getırmıyor da degıl hanı?
sonuna kadar katılıyorum o kadar gereksiz dizi ve gereksiz program varken ne istiyolar kurtlar vadisinden anlamış değilim çok seviyorum ve gelmiş geçmiş en iyi dizi bence:cool:

Yusuf Yavuz
20-04-2007, 20:49
dizinin icinde bayagi laf vurdular zaten....
kapak ustune kapak yaptilar dizide...

Çağrı Özmen
11-05-2007, 02:14
4 bölümdür çok iyi gidiyor,maşallah diyelim.

Levent Mamur
11-05-2007, 02:19
Dayi vuruldu yaw:(

Eray Karabağlı
11-05-2007, 13:38
Dayının kanı yerde kalmaz :D

Buğra Atlıer
11-05-2007, 14:16
halo ölmedi kalbimizde yaşıyoruz !!!!

Baran Kutlu
11-05-2007, 14:52
dağda kızıL oT biteR
içinde kekLik öteR
e$kıyadan da beteR
öLme be haLiL ibRahim
öLme be haLiL ibRahim..:rolleyes:

Sercan Tuna
09-06-2007, 17:51
Ömer baba neydi be? Bulut'un kafaya sıktı, boşalttı 14 lüyü tek tek kelimeleriyle :D

Saygın Özkan
09-06-2007, 17:55
Ömer baba neydi be? Bulut'un kafaya sıktı, boşalttı 14 lüyü tek tek kelimeleriyle :D

Az gülmedim bu söze, çok komikti yaw .. Baban senden daha tehlikeli Polat..Sabahtan beri sözleriyle 14lüğü kafamıza sıktı..:D

Kayra Nar
09-06-2007, 21:21
Ömer baba olsa Polatın yerine daha karizma olurmuş heralde.Yerli Godfather:D:D

Yasin Çıkrıkçı
09-06-2007, 21:31
Ömer baba olsa Polatın yerine daha karizma olurmuş heralde.Yerli Godfather:D:D
ahuahauaha:D :D

Selman Okutan
09-06-2007, 22:20
zuhahahahaha

bence de abi çok haklısın kalem kılıçtan keskindir misali bir darbe

Kayra Nar
09-06-2007, 22:25
Bulut bir hal oldu valla laf yiye yiye,
Ömer Babanın laflar evlat acısı gibi koydu adama:D

Fırat.Yılmaz
10-06-2007, 18:13
ya çok kaliteli adamlar bulmuşlar yine bulut mesela çok süper adam onun hemen ölmemesi lazım

Alper Tunka
10-06-2007, 18:14
ömer babanın buluta lafları sokması mükemmeldi ya,yalçın bulutta 14lüyü kafamıza boşalttı muhterem dedi...:D :D

Muhammed Turan
17-10-2007, 13:14
Bilen vardır bilmeyen vardır. Yine de paylaşmak istedim. Reklamlarda görünce hemen yayın akışına da baktım. Şehitlerin anısına Kurtlar Vadisi TERÖR dizisinin sadece 2. bölümü yayına verilecek.

İnanıyorum ki bu diziden çıkarılması gereken mesajları çıkaran ve bu dizinin yayında olması gerektiğine inanan herkes " Keşke şehit vermeden önce insanlar bu dizinin kıymetini bilselerdi de yayından kalkmasına vesile olmasalardı. " diyecektir. Çünkü dizinin kalkmasına vesile olan herkes biliyorum ki dizinin yayınlandığı vakit ekrana kilitlenecektir.

http://www.showtvnet.com/yayinakisi/index.asp?kanal=showtv&tarih=10/18/2007

Sercan Tuna
23-04-2008, 06:44
epeydir kisme birşey yazmamış bu konu başlığına.Bu hafta dizide geçen 2 repliği yazayım dedim :)
- Bulut sen buraya nasıl girdin?
- Sıka sıka inci hanım sıka sıka

Yıldız:Beni öldürürsen tüm kirli işlerinden müebbet yersin....
Bulut: Hayır seni vururum.Gider adam öldürmekten müebbet yerim
:)

Arif Şahin
24-04-2008, 23:15
Muro : "devrim iki türlü yapılır, ya seve seve ya sıka sıka"

Ali Yıldırım
09-10-2008, 16:08
Bu akşam kaldığı yerden devam ediyor. :cool: :)

Adem Gülnar
09-10-2008, 16:12
Bakalım hangi sürprizler ile karşılaşacağız?

Yusuf Yavuz
09-10-2008, 17:06
hele şükür... mübarek lost gibi 8 ay bekletecek utanmasa :)

Bora Özçil
09-10-2008, 17:59
bence çok deli bölumler bizi beklio :D

Mert Çubukçu
25-10-2008, 15:14
2 tane igne yedi beynine nasıl kaçtı abi ben anlamadım o işi :D
helal olsun polata valla :D

Ahmet Erfen
25-10-2008, 19:36
sanırım önümüzdeki haftalarda izleme sorunu olacak.pana film show tv alacaklarına karşı diziye ara vermiş diye bi haber okudum!! gene bi iki hafta ara var galiba!!:S

Hakan Ateşler
25-10-2008, 19:44
zaten 1 2 haftadinlensinler. adam kafasına 2 tane iğne yedi, koldan da verdiler. hala çıkıo iğne fırlatıo, kafa atıo falan... memati kurtarsaydı daha gerçekçi olurdu... iskender komaya girio, sora sedyede uyanıp bu adam abdulhey falan diyo...

rambodaki rus helikopteri de gelse tam olacak yani:)

Volkan Matur
25-10-2008, 19:59
valla adamlar senaryoyu öle bi yazmışlarki son bölüm biras hayal ürünü olmuş yazıdaki gibi :D:D:D

Selin Üşenmez
25-10-2008, 20:41
valla çok ilginçti bu haftaki bölüm amma uydurmuslar yani o kadarda olmaz hayır eğer polat o lağımdanda kurtulursa bu adam kesin tanrı diye şüphelenmeye başlayacağım

Gökçen Değirmencioğlu
25-10-2008, 22:48
valla çok ilginçti bu haftaki bölüm amma uydurmuslar yani o kadarda olmaz hayır eğer polat o lağımdanda kurtulursa bu adam kesin tanrı diye şüphelenmeye başlayacağım

bu seneye kadar hiç bir bölümünü kaçırmamıştım. geçen ki bölümü de izlemedim ama tecrübelerima dayanarak diyebilirim ki polat lağımdan da çıkar,okyanusları da aşıp gelir,30 kurşun yer yine de ölmez:D:D

Furkan Enginer
26-10-2008, 21:10
valla adama dizi başı 50bin amerikan döları veriyolar ben olsam bende öldürmezdim... :D

ama benim kafama takılan

Alış : 1,6770 Satış : 1,6780(fenerbahce.org)
şimdi polata parayı veren adamlar 50000*1,6780=83900 ödüyorlar
polat parayı bozdururken 50000*1,6770=83850 alıyor

arada 50 ytl var yazık değilmi bu 50 ytl ye bi lig maçına gidilir+yol parası ödenir.

Engin Kaşkaya
26-10-2008, 21:35
abijim burij lii gibi jelik adem mi bu yaa.robinson abijim ne diyoşun bu ije.:)))

Nuri Deliktaş
26-10-2008, 21:45
valla adama dizi başı 50bin amerikan döları veriyolar ben olsam bende öldürmezdim... :D

ama benim kafama takılan

Alış : 1,6770 Satış : 1,6780(fenerbahce.org)
şimdi polata parayı veren adamlar 50000*1,6780=83900 ödüyorlar
polat parayı bozdururken 50000*1,6770=83850 alıyor

arada 50 ytl var yazık değilmi bu 50 ytl ye bi lig maçına gidilir+yol parası ödenir.

tokatspor ile eskişehirsporda bu aradaki farktan yola çıkarak bilet fiyatlarını 50 ytlye çıkarmışlar :D

Sercan Tuna
21-11-2008, 10:25
yahu bu muro nasın bi insandır yaa :D

polat: yine nereye kıstırdın kuyruğunu Muro

muro: alemdar polat sen benim kuyruğumu bırakta derin kebap iskender'in kuyruğunu istiyormusun onu söyle :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Havvanur Tekin
29-12-2008, 02:51
yazık ettiLer diziye bee! bi rahat bırakSaLar yakaSını da ağız tadıyLa izLeSek !! :/

Haydar Kepekçi
29-12-2008, 02:55
bencede ya başladın artık... bu show tv ile pana filmin çıkar çatışmaları yüzünden.. biz vadi severler mağdur oluyoss :(

Adem Gülnar
29-12-2008, 04:23
Büyük ihtimalle kanal değişikliğine gidecekler.. ama artık bi an önce anlaşsınlar bi yerle.

Buğra Aykan
29-12-2008, 04:24
Pana Film bölüm başı 750.000 YTL istiyor. Umarım Bu fiyatı veren bi kanal en kısa zamanda çıkar

Havvanur Tekin
29-12-2008, 04:24
KanalTürk'e gidicek diyorLar.. Subat'a SarkabiLirmiş..

Adem Gülnar
29-12-2008, 04:29
oo bu işi uzadıkça uzuyor..

Levent Yağcıoğlu
29-12-2008, 14:07
Bu saatten sonra bir cacık olmaz KV'den...

Nuri Doğan
29-12-2008, 16:36
ya vadi baslasada kaldıgımız yerden izlemeye devam etsek vadisiz olmuyor:D

Altar Güvenç
29-12-2008, 17:57
ya vadi baslasada kaldıgımız yerden izlemeye devam etsek vadisiz olmuyor:D

artık başlasın. gerçi eskisi kadar tat vermio ama. perşembe günleri iyi geçiodu en azından.

Buğra Aykan
12-02-2009, 22:02
Kurtlar Vadisi yine Show TV'de

Show TV'nin yapımcı firma Pana Film'e ödeme yapmadığı için yaklaşık üç aydır yeni bölümleri çekilmeyen "Kurtlar Vadisi" dizisi ekrana dönüyor. Başka kanala transfer olması gündeme gelen dizinin yine perşembe akşamları aynı saatte ve Show TV'de ekrana geleceği açıklandı. Show TV ile yeniden el sıkışan yapımcı firma Pana Film yaptığı açıklamada, "Ekranların efsane dizisi Kurtlar Vadisi Pusu, verdiği aranın ardından yine Show TV ekranlarına başlıyor. Hayranlarının sabırsızlıkla beklediği "Kurtlar Vadisi Pusu", izleyicileriyle yine kendi gününde, kendi saatinde, kendi kanalında buluşacak" cümlelerine yer verdi. Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Kenan Çoban ve Can Gürzap, Sönmez Atasoy gibi oyuncuların rol aldığı dizinin yeni bölümlerinde oyuncu değişikliği yapılmayacağı belirtildi. Pana Film yetkilileri, Kurtlar Vadisi'yle birlikte ekrandan çektikleri yine Show TV'de ekrana gelen "Eşref Saati" dizisine ise devam etmeyeceklerini ifade etti.

Selin Üşenmez
12-02-2009, 23:24
çok sevindim valla özlemiştik kaç aydır en son nerde kaldığını bile unuttum o derece zaman geçmiş sabırsızlıkla bekliyorumm (A)

Erdem Özdamar
12-02-2009, 23:25
Kurtlar Vadisi yine Show TV'de

Show TV'nin yapımcı firma Pana Film'e ödeme yapmadığı için yaklaşık üç aydır yeni bölümleri çekilmeyen "Kurtlar Vadisi" dizisi ekrana dönüyor. Başka kanala transfer olması gündeme gelen dizinin yine perşembe akşamları aynı saatte ve Show TV'de ekrana geleceği açıklandı. Show TV ile yeniden el sıkışan yapımcı firma Pana Film yaptığı açıklamada, "Ekranların efsane dizisi Kurtlar Vadisi Pusu, verdiği aranın ardından yine Show TV ekranlarına başlıyor. Hayranlarının sabırsızlıkla beklediği "Kurtlar Vadisi Pusu", izleyicileriyle yine kendi gününde, kendi saatinde, kendi kanalında buluşacak" cümlelerine yer verdi. Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Kenan Çoban ve Can Gürzap, Sönmez Atasoy gibi oyuncuların rol aldığı dizinin yeni bölümlerinde oyuncu değişikliği yapılmayacağı belirtildi. Pana Film yetkilileri, Kurtlar Vadisi'yle birlikte ekrandan çektikleri yine Show TV'de ekrana gelen "Eşref Saati" dizisine ise devam etmeyeceklerini ifade etti.

eyvaaaaaahh...:(

Buğra Aykan
20-02-2009, 17:06
http://i.milliyet.com.tr/GaleriHaber/2009/02/20/fft20_mf184780.Jpeg (javascript:GoNextPage();)
Günün Magazin Turu

Kurtlar Vadi'ye iniyor ! İşte Kurtlar Vadisi'nin yayın tarihi

Show TV ile maddi sorunlar yaşayan ve uzun süredir ekranlardan uzak kalan 'Kurtlar Vadisi Pusu' ile yapılan anlaşmanın ayrıntıları netleşmeye başladı. İki aydır ekrandan uzak kalan 'Kurtlar Vadisi Pusu'nun yapımcısı Pana Film, kanalın yüzde 40'ı bulan indirim teklifini kabul etti. Çekimlerine cumartesi günü başlanacak olan dizi, 5 Mart'ta sevenleriyle buluşacak. Perşembe günü kendi saatinde ekrana gelecek dizi ile ilgili Pana Film'in indirime gitmesinden en çok oyuncular etkilendi. Kanalın yaptığı indirimin ardından şirket yetkilileri de, oyuncuların ücretlerinde yüzde 40 oranında indirime gitmeyi planlıyor. Show TV ile maddi sorunlar yüzünden yayınına ara verilen dizi için Star TV, Fox, atv, Kanal 7 ve TRT 1 gibi kanalların girişimde bulunduğu; ancak herhangi bir anlaşma sağlanamadığı kamuoyuna yansımıştı

Recep Pektezel
20-02-2009, 19:01
hele şükür sonunda :)

Volkan Matur
21-02-2009, 06:20
oh be...:)

Görkem Güngör
21-02-2009, 06:55
hayırlı uğurlu olsun

Mert Çubukçu
27-03-2009, 00:43
bir kurtlar vadimiz vardı sağolsunlar onunda içine ettiler bu gece...

Adem Gülnar
27-03-2009, 00:59
Naptılar bu akşam yaaa

Buğra Aykan
27-03-2009, 01:04
rte varmış gazetecilerle cıkcaktı bula bula bugünü bulmuşlar :kizgin:

Özkan Erdoğan
27-03-2009, 01:09
Ortalamaya vursak ayda 1 bölüm yayınlıyorlardır heralde..
r.t.erdoğan'ın bu gece canlı yayına çıkacağı günler öncesinden belli. Özeti yayınlama, yeni bölümü koy.. Önce özeti yayınlayıp sonra geçen haftanın komple tekrarını vermek seyirciyle dalga geçmekten başka bir şey değildir.

Buğra Aykan
27-03-2009, 01:11
Ortalamaya vursak ayda 1 bölüm yayınlıyorlardır heralde..
r.t.erdoğan'ın bu gece canlı yayına çıkacağı günler öncesinden belli. Özeti yayınlama, yeni bölümü koy.. Önce özeti yayınlayıp sonra geçen haftanın komple tekrarını vermek seyirciyle dalga geçmekten başka bir şey değildir.
aynen katılıyorum ancak rte'nin gazetecilerle olan programını da başka bi gün ve ya daha geç bi saate koyabilirlerdi neden dizi saatinde ki?

Mustafa Hazinedaroğlu
18-05-2009, 19:46
Türk televizyon tarihinin en çok izlenen, reyting rekorları kıran dizisi Kurtlar Vadisi, serinin ilk bölümünden itibaren Kanal 7’de yayınlanmaya başlıyor. Dizide aksiyon, gerilim ve heyecan dozu oldukça yüksek.
19 Mayıs Salı akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan gerilim ve aksiyon dizisi Kurtlar Vadisi, her Salı, Çarşamba ve Cuma akşamları 21.00’de Kanal 7 izleyenleriyle buluşacak.

Onur Aloğlu
18-05-2009, 21:19
Osman Sınav'ın yerinde olsam katıla katıla gülerdim.

Nereden nereye. Yeni sezonda adı da Kurtlar Vadisi - Pusu yerine Kurtlar Vadisi - Sır Kapısı olarak değişir sanıyorum.

Can Demir
18-05-2009, 21:35
Araya dedeler falan karışmasın?

Ali Yıldırım
19-05-2009, 00:34
O kanalda ne olursa olsun kesinlikle izlemem!

Ak sakallı dede çıkıp Polat'ı doğru yola kavuşturur artık ilerleyen bölümlerde Can. ;)

Abdulhalim Şerbetçioğlu
19-05-2009, 00:39
o kanalın televizyonumda işi bile olamaz...

Selim Kul
19-05-2009, 00:48
Arkadaşlar resmi sitesinde böyle bir haber yok.

Kaynak ne?

Tolga Tosun
19-05-2009, 00:55
eheheh çok komik bi durum bende tv de reklamları yayınlarken gördüm :P artık polat silah kullanmaz dualarla yıkarlar ortalığı :D

Muhammed Turan
19-05-2009, 01:08

Kaynak ne?

Kurtlar Vadisi PUSU için değil bu haber Selim arkadaşım. İlk çıktığı zamanlardan bu yana olan bölümlerinden bahsediyorlar sanırım. ;)

Tolga Tosun
19-05-2009, 01:09
aynen öyle eski heybetli zamanları yayınlanıcak :P

Mert Çubukçu
19-05-2009, 01:26
belki yola gelirler :)

Tolga Tosun
19-05-2009, 01:29
:) hangi yola

Mustafa Hazinedaroğlu
19-05-2009, 13:36

Kaynak ne?

http://www.kanal7.com/content.php?id=1085 (http://www.kanal7.com/content.php?id=1085)

Özkan Erdoğan
20-05-2009, 00:40
Ekmek Teknesi de geçmiş Kanal 7'ye. Muhtemelen Osman Sınav kendi şirketine ait olan (Sinegraf) bölümleri sattı. 50lerden sonra dizi Pana Film'e geçmişti. Oraya kadar yayınlarlar. Gerisi yayınlanmaz. Ekmek Teknesi de ayni sekilde, Pana Film'e ait olan bölümlere kadar yayınlanır.

Alper Tunka
20-05-2009, 01:18
ekmek teknesi saat kaçta yayınlanıyor ve hergünmü
ben hastayım o diziye ya

Saygın Özkan
20-05-2009, 02:04
fragmanı izleyin, bulut ölüyo yaw,
bulut ölürse, kurtlar vadisi benim için bitmiştir, daha da bu diziyi izlemem :)

Abdulhalim Şerbetçioğlu
20-05-2009, 02:05
fragmanı izleyin, bulut ölüyo yaw,
bulut ölürse, kurtlar vadisi benim için bitmiştir, daha da bu diziyi izlemem :)
one minute belki rüyadır:D

Saygın Özkan
20-05-2009, 02:08
yok abi, rüya falan değil, diziyi bitirecekler mi acaba ?

Abdulhalim Şerbetçioğlu
20-05-2009, 02:08
fazla dişlerine dokunan varsa sayın büyüklerimizin olabilir:D

Saygın Özkan
20-05-2009, 02:10
Bulut-Memati dialoglarını özleyeceğim ..

Eray Şen
20-05-2009, 02:24
ekmek teknesi saat kaçta yayınlanıyor ve hergünmü
ben hastayım o diziye ya
hafta sonları saat 18.30-20.00 arası..cidden mütiş bi dizi tekrar izlenir

Levent Yağcıoğlu
23-05-2009, 17:46
Çok izleyen biri olmayarak yine de birkaç tüyo vereyim.

->Bulut'un ölmeyeceği malumunuz. Bulut Polat'ın safına geçiyor.
->İskender Büyük'ü iyi izleyin, zira yakın gelecekte tekrar göremeyebilirsiniz :D
->Cevat ölmeyecek henüz.
->Memati ölerek diziden ayrılacak(Bu kesin olmasa da çok yüksek bir olasılık)

Servet Güldeş
23-05-2009, 18:02
Çok izleyen biri olmayarak yine de birkaç tüyo vereyim.

->Bulut'un ölmeyeceği malumunuz. Bulut Polat'ın safına geçiyor.
->İskender Büyük'ü iyi izleyin, zira yakın gelecekte tekrar göremeyebilirsiniz :D
->Cevat ölmeyecek henüz.
->Memati ölerek diziden ayrılacak(Bu kesin olmasa da çok yüksek bir olasılık)

Çok izlemeyen biri olarak çok fazla biliyosun mevzuyu...

Eray Şen
23-05-2009, 18:29
bence cevat öldü bile
bulut hakkındaki tespit doğru zira kendisi ihtiyarların adamı çıktı
iskenderin sonunun yaklaştığını düşünmüyorum
memati ise ölemez çünkü ticari kaygılar buna engel olur..memati bu dizinin en önemli 2. karakteri ve rating lere yapcağı etki onun ölümünü engeller..hem adamın çocuğu olacak du bakalım:D:D

Sedat Önal
23-05-2009, 18:33
Kurtlar Vadisi İskender diye sinema filmi yapılacak daha o yüzden İskender'in ölümünü beklemeyin derim :)..

Abdulhalim Şerbetçioğlu
24-05-2009, 01:43
demedi demeyin bu bulut çok tehlikeli olcak:D

Faruk Güler
12-06-2009, 01:43
En zevksiz vadi finaliydi...

Serhat Didikoğlu
17-06-2009, 02:06
Genelkurmay Kurtlar Vadisi'ni çizdi çünkü..

Türkiye gündemi günlerdir Taraf gazetesinde yayınlanan irtica planına kilitlenmiş durumda. Ankara'yı toz duman eden plan bugün Erdoğan - Başbuğ zrvesiyle doruk noktasına ulaştı. Başbuğ ve Erdoğan arasındaki görüşmenin perde arkası merakla beklenirken Taraf yazarı Rasim Ozan Kütahyalı ilginç bir ayrıntıdan bahsetti." Bu eylem planında bir başka ilginç nokta da Kurtlar Vadisi projesiyle ilgili... Baransu'nun haberinden sonra gün içinde yarı-şaka, yarı-ciddi epey telefon aldım..." diyen Kütahyalı'nın bahsettiği o ayrıntı.

Genelkurmay Kurtlar Vadisi'ni çizdi çünkü..
“Genelkurmay, Kurtlar Vadisi'nin üstünün çizilmesini hedefliyormuş, bu konuyla en çok uğraşan sensin, sen Genelkurmay'ın adamı mısın? Seni Kurtlar'a karşı Genelkurmay mı yönlendirdi?” gibilerden msj gönderen çok oldu... Eylül 2007'den itibaren başlayan Kurtlar Vadisi Pusu döneminden Genelkurmay'ın hoşlanmadığını daha evvel de söyledim...

Dizi 180 derece dönmüştü
Kurtlar Vadisi projesi 2003-06 yılları arasında tam olarak bu “askerî eylem planı”na uygun bir zihniyet yapısını içeriyordu... Kurtlar Vadisi Irak filmi de tam bu eylem zihniyetinin istediği şekilde geniş dindar kitleleri Amerikan-düşmanlığı ve Yahudi-düşmanlığı üzerinden ulusalcı projeye eklemleme amacı güdüyordu... Kurtlar Vadisi Pusu ise zihniyet itibariyle Emniyet istihbarat birimlerinin istediği şekilde ilerliyordu. Dizi 180 derece dönmüş ve başka bir hal almıştı.

Yeni dönem Kurtlar Vadisi Pusu
Dolayısıyla TSK, bu süreçten memnun değildi. Diziye verilen o üç aylık arada, devlet içi istihbarat birimlerinin diziyi ele geçirmek için kapıştığı bilgileri, güvenilir yerlerden benim de kulağıma geliyordu. Sonrasında Abdullah Gül'ü de Ergenekoncu olarak gösteren garip bir ideolojik arkaplanla yeni dönem Kurtlar Vadisi Pusu başladı...

Bu eylem planları, bu operasyonel çabalar hayatımızda olmaya devam edecek... Bu planları deşifre edebilen gerçek bir medyanın hep var kalabilmesi ise bu toplumun iradesine bağlı...

Onur Yıldırım
01-09-2010, 08:33
Bugün Kurtlar Vadisi Pusu'nun fragmanı yayınlandı. Yeni dönemde Atv'de!

FRAGMAN (http://www2.yazete.com/video.asp?vid=6188)

Muhammed Turan
01-09-2010, 11:57
Bugün Kurtlar Vadisi Pusu'nun fragmanı yayınlandı. Yeni dönemde Atv'de!

FRAGMAN (http://www2.yazete.com/video.asp?vid=6188)

Helal Onurcuğum, iyi çalışıyorsun. Yüksek puan vereceğim sana. :D

İyi oldu bu fragman. Bir an önce başlasın da benim aklım hâlâ Kurtlar Vadisi Terör'de. Gün gelir, o diziyi yanına sokabilecek bir delikanlı çıkar mı? :rolleyes:

Onur Yıldırım
01-09-2010, 19:27
Helal Onurcuğum, iyi çalışıyorsun. Yüksek puan vereceğim sana. :D

İyi oldu bu fragman. Bir an önce başlasın da benim aklım hâlâ Kurtlar Vadisi Terör'de. Gün gelir, o diziyi yanına sokabilecek bir delikanlı çıkar mı? :rolleyes:

Sağolasın MET, sizler için :p
Doğan grubu Vadi'yi nasıl bıraktı anlamadım. Atv'ye geçmesiyle senaryo değişecek diyebilir miyiz? Çok merak ediyorum nerelere gelecek yeni sezonda dizi.
Ne zaman başlayacağına dair bir bilgi yok, yeni fragmanlar çıkartacaklardır. :rolleyes:

Murat Sayar
01-09-2010, 19:35
Sağolasın MET, sizler için :p
Doğan grubu Vadi'yi nasıl bıraktı anlamadım. Atv'ye geçmesiyle senaryo değişecek diyebilir miyiz? Çok merak ediyorum nerelere gelecek yeni sezonda dizi.
Ne zaman başlayacağına dair bir bilgi yok, yeni fragmanlar çıkartacaklardır. :rolleyes:

hani star da falan sürekli maçlarla kesiliyordu ya onun için ayrıldı ki bence çok da iyi oldu hiç istememiştim oraya gitmesini.. en kısa zamanda başlasa da perşembe günleri geçmiyor:D

Onur Yıldırım
01-09-2010, 19:53
Senaryoya yeni bir kan katmalılar belki Polat'ın yanına gelecek etkili bir adam diziyi daha etkili kılabilir.

Murat Sayar
02-09-2010, 00:30
katılacak gibi duruyo fragmana bakılırsa yapmalarıda iyi olur çogu kişi sıkılmaya başlamaıştı çünkü.. tabi bide dedigin gibi saglam bir adam iyi olur

Ümit Öztek
02-09-2010, 00:55
süper yaaa

Oğuz Saka
02-09-2010, 04:52
eskiden ezel mi vardı ? ;)
şu son fragman biraz komik olsa da,forza kurtlar! :D

Levent Yağcıoğlu
02-09-2010, 04:57
Saçma sapan bir şey hele o son 2023 Türkiye sahnesi.

Onur Yıldırım
02-09-2010, 05:03
eskiden ezel mi vardı ? ;)
şu son fragman biraz komik olsa da,forza kurtlar! :D

"Forza Kurtlar!" iyi güldüm buna. :D

Merakla bekliyoruz. Bu arada seneye TRT'ye geçmesin Vadi? Bir tek orası kaldı bir de Amerikalıların FOX'a.

Onur Yıldırım
02-09-2010, 05:03
Saçma sapan bir şey hele o son 2023 Türkiye sahnesi.

Fragmanı bu dur bakalım. :)

Ümit Öztek
02-01-2012, 23:45
Eskisi kadar kurtlar izleyen yok sanırım !

Mahir Bakkal
24-01-2012, 02:33
Ahhhhh Kurtlar Vadisi ahhh şurda görünce bu başlığı içim cız etti...
1-97 bölüm arasındaki ilk serinin her bir bölümünü toplamda 7-8 defa izlemişimdir en az keşke o şekilde bitip efsane olarak kalsaydı şimdi ne hallere düşürdü kendini :(