Orijinalini görmek için tıklayınız : Kurtlar Vadisi
Burhan Günarslan
27-01-2005, 21:28
yeni bölümüyle az sonra show tv de ...
izleyelim paylaşalım 8)
Burhan Günarslan
27-01-2005, 21:33
birazdan yaşanacaklar ....
ASRIN DAVASI
Memati’nin kellesini isteyen Laz Ziya ile Polat arasındaki gerginlik tırmanır. Polat, kafasında yeni planlar yaparken, Memati’den gelen telefonla planları alt üst olur. Kızının kendisine açtığı vesayet davasını öğrenen Laz Ziya, Yahya’dan Nesrin’i ve çocukları bulmasını ister. Elif’in Nesrin adına dava açtığını öğrenen Polat ise deliye döner ve bu duruma el koyar. Artık namlunun ucunda sadece Memati değil, Nesrin de vardır. Polat, Elif’i engellemek için iyi bir yöntem bulmuştur. Nesrin’in babasına açtığı dava iki yakın arkadaşı karşı karşıya getirecektir, çünkü Nizamettin vesayet davasını Canan’ın yürütmesini ister. Polat, Laz Ziya konusunda, Karahanlı’nın fikrini almadan hareket etmek istemez, bu yüzden Karahanlı ile görüşmek ister.
Kurtlar Vadisi’nde macera kaldığı yerden devam ediyor!
Can Turgut
27-01-2005, 23:26
ulan bıraktıkları yere bak..
Erkan.Ergun
27-01-2005, 23:30
Bir dizinin insan hayatında bıraktıkları.Çoluk çocuk ben Polat'ım desin.17 yaşındaki çocuk karakterlere özenip 14 yaşındakini vursun.Bir karakterinin ölümünde gazetelere ilan verilsin.
Kurtlar Vadisi.Her perşembe Show Tv'de...
Çağrı Özmen
27-01-2005, 23:42
erkan ben buna katılmıyorum.ülkemizde pokemon izleyip kendini pikachu diyip camdan atlayan çocuk var.yani bunun yüzünden,bütün dünya ekranlarında hiç bir engel görmemesine karsın,ülkemizde yasaklandı.diger ülkelerdede yasaklandı diyolardıda kolpa.ya rtükün önce kendini camdan atan çocugu sansurlemesi gerek,burada olan hic kimse küçükken kendini örümcek adam sanıp camdan atladımı?(hani aramızdaki ninja kaplumbaglar oyununu falan demiyorum,hani ben rafael falan diye bagardıgımız) simdi kisiligi oturmamıs kisiler yuzunden,bu kadar zevkli bir dizinin yasaklanması,bence sacmalık.kurtlar vadisi izleyen buradaki arkadaslarım,aranızdan birisi diziyi izledikten sonra hiç birisinin bogazına bıcak dayadımı,gidip silah ruhsatı almaya calıstımı? HAYIR. birkac kendini bilmez,kisiligi bozuk insan yuzunden,bunları tartısmak bile aptalca.kurtlar vadisi kaldırılsa,bu kimseler özenecek baska diziler,filmlerde bulurlar.(ha lord of the rings de cok tehlikeli,onunda butun vcd,dvdleri piyasadan kaldırılsınn.............................ben aragonum,allllllllllllaaaaaaaah)
Erkan.Ergun
27-01-2005, 23:44
erkan ben buna katılmıyorum.ülkemizde pokemon izleyip kendini pikachu diyip camdan atlayan çocuk var.yani bunun yüzünden,bütün dünya ekranlarında hiç bir engel görmemesine karsın,ülkemizde yasaklandı.diger ülkelerdede yasaklandı diyolardıda kolpa.ya rtükün önce kendini camdan atan çocugu sansurlemesi gerek,burada olan hic kimse küçükken kendini örümcek adam sanıp camdan atladımı?(hani aramızdaki ninja kaplumbaglar oyununu falan demiyorum,hani ben rafael falan diye bagardıgımız) simdi kisiligi oturmamıs kisiler yuzunden,bu kadar zevkli bir dizinin yasaklanması,bence sacmalık.kurtlar vadisi izleyen buradaki arkadaslarım,aranızdan birisi diziyi izledikten sonra hiç birisinin bogazına bıcak dayadımı,gidip silah ruhsatı almaya calıstımı? HAYIR. birkac kendini bilmez,kisiligi bozuk insan yuzunden,bunları tartısmak bile aptalca.kurtlar vadisi kaldırılsa,bu kimseler özenecek baska diziler,filmlerde bulurlar.(ha lord of the rings de cok tehlikeli,onunda butun vcd,dvdleri piyasadan kaldırılsınn.............................ben aragonum,allllllllllllaaaaaaaah)
Anlatmak istediğim o değil.Bilakis işin içinde mafya tipi bir dizi olduğu zaman rağbet görmedi.Ve pokemonunda zararı vardı birşy demiyorum ama bu yüzden bir çocuk öldü.Konu o da değil.Ülkede bir sürü sorun varken dizide ölen bir karakterin ardından gazetelerde başımız sağolsun mesajı veriliyorsa,ayrıca ülkende cuma günü gündemi bu kadar oyalıyosa ortada sorun vardır.
Celal.Mehmet
28-01-2005, 01:10
abi manyak bi bolumdu bence!!
ama bırakılan yer cok guzel..
bence Polat orda baya bi adam indirir kurtulur ordan.
İsmail Sümer
28-01-2005, 05:32
izleyemedim:(
Ceyhun.Demir
28-01-2005, 09:25
hey koçum polat karizmaya bak be..kurşun geliyo, mematiyle abdulhey yere yatıyo polatın kılı kıpırdamıyo valla... ;D
ama bu nesrin iyice kaşınmaya başladı...artık ona yol gözüküyo... ;)
tuncayın tır numarasıda iyiydi ama yemedi halil ibo..
-... o zaman ne işiniz var kardeşim orda..istifa edin gitsin abidin..
-emredersin abi..
-saçmalama lan abidin.. çık dışarı... ;D
Burhan Günarslan
28-01-2005, 16:32
erkan polemik yaratma kardeşim diziyi izliyorsan yorum yap izlemiyorsan da saygı duy ;Dzevkler ve renkler tartışılmaz
Burhan Günarslan
28-01-2005, 16:34
şu rusların plan tuttu gibi laz ziya ile polatı birbirine düşürdüler kirvede çok kaşınmaya başladı
Tuncay kardeşte tırları bi istedi sonunda pişman oldu geri de veremiyor ;D
abdülhey: abi benle ilgili bi sikinti varsa çeker giderim
memati: senle ilgili sikinti olursa kafana sikarim, rahat ol..
abdülhey: birden rahatladim abi
güllü: yok mu içerden bir haber abi?
korumalardan biri: var, haftasonu yağış geliyormuş ;D (mal)
Ceyhun.Demir
28-01-2005, 17:06
abdülhey: abi benle ilgili bi sikinti varsa çeker giderim
memati: senle ilgili sikinti olursa kafana sikarim, rahat ol..
abdülhey: birden rahatladim abi
Burhan olum bu konuşma eski bölümde olmuştu ayrıca en son yazdığın gibi abduhey birden rahatladım demedi orda..uydurupta yazma lütfen... ;D
Çağrı Özmen
28-01-2005, 18:34
harbiden bende okuyunca bi anlam cıkaramamıstım burhanın diyalogtan ;D
elif:bu aksam yemege cıkalımmı polat
polat: gunes yokken gozluk takan adam benimdir
elif:herseyimi sana mı soracam
polat:burada alınacak tek kelle var
gibi bisi oldu ;D ;D ;D
Burhan Günarslan
28-01-2005, 18:34
yukarıda bi sazanlık durumu hissettim sanki ortam gevşesin diye ben salladım o rahatladım sözcüğünü ;D
Taylan Külekçi
29-01-2005, 16:38
Bir dizinin insan hayatında bıraktıkları.Çoluk çocuk ben Polat'ım desin.17 yaşındaki çocuk karakterlere özenip 14 yaşındakini vursun.Bir karakterinin ölümünde gazetelere ilan verilsin.
Kurtlar Vadisi.Her perşembe Show Tv'de...
Uzun zamandır foruma yazamıyorum,hızlı hızlı okuyup gecıyorum,bır tek Erkan Ergun ısımlı mesajlar dıkkatımı cekıyo cunku buyuk dersler verıcı msjlar atıyosun..Her msjını prınt edıp yatagımın basucuna asıyorum,hele ımzana yazdıgın sozler tam bırer hayat felsefesı nıtelıgınde..
Bı tesekkuru ve takdırı hakkettıgın ıcın onca ısın arasında logın oldum bak..Forumun altın kalemı Erkana sevgılerle..
hey Allahım :)
Celal.Mehmet
29-01-2005, 16:58
Riske devam,sonsuza kadar da kaybedecek değiliz ya
gerçekten özlü bi söz :)
Erkan.Ergun
29-01-2005, 17:17
*Uzun zamandır foruma yazamıyorum,hızlı hızlı okuyup gecıyorum,bır tek Erkan Ergun ısımlı mesajlar dıkkatımı cekıyo cunku buyuk dersler verıcı msjlar atıyosun..Her msjını prınt edıp yatagımın basucuna asıyorum,hele ımzana yazdıgın sozler tam bırer hayat felsefesı nıtelıgınde..
*Bı tesekkuru ve takdırı hakkettıgın ıcın onca ısın arasında logın oldum bak..Forumun altın kalemı Erkana sevgılerle..
hey Allahım *:)
Sevgi ve saygı bizden.Birine örnek olmak beni çok gururlandırdı bilemezsin.Sözleri benim için değerli olan şahısların sizin içinde hayat felsefesi olmak için elimden geleni yapacağım.Ama umarım 200 metrekarelik bir odan vardır.
Altın kalemden çekirgeye sevgilerle.
Riske devam,sonsuza kadar da kaybedecek değiliz ya
gerçekten özlü bi söz :)
Kaynağı benim ancak usta kumarbazların stratejisinden etkilenerek yazdığım bir yazı.Kullanabilirsin.
Celal.Mehmet
29-01-2005, 17:19
kullanmama ızın verdıgın ıcın saol :)
Taylan Külekçi
29-01-2005, 17:42
Sevgi ve saygı bizden.Birine örnek olmak beni çok gururlandırdı bilemezsin.Sözleri benim için değerli olan şahısların sizin içinde hayat felsefesi olmak için elimden geleni yapacağım.Ama umarım 200 metrekarelik bir odan vardır.
Altın kalemden çekirgeye sevgilerle.
Kaynağı benim ancak usta kumarbazların stratejisinden etkilenerek yazdığım bir yazı.Kullanabilirsin.
Hadı bakalım..Copy paste a devam..
Erkan.Ergun
29-01-2005, 17:52
*Hadı bakalım..Copy paste a devam..
Marmara Üniversitesi
Bankacılık ve Sigortacılık Yüksekokulu
Aktüerya Bölümü 2. Sınıf
1907UNIFEB-Marmara Üniversitesi-Ürün sorumlusu
Marmara Üniversitem,Bankacılık ve Sigortacılık Yüksekokulu da okulum.Aktüerya Bölümüm ve 2.sınıftayım.Geriye kalanlarda Marmara'daki görevim.Bunları kopyalayacak yer bul kendi imzam hariç alkışlayım seni.Gelelim daha önceki imzama.''Başarısızlık daha zekice başlama fırsatından başka hiçbirşey değildir'' yazdık zamanında Henry Ford'a ait olduğunu yazmıştım.''Böcek olmayı kabullenenler,ezildiklerinde şikayet etmemelidirler'' sözü F.Schiller'e ait.Son imzamda bu sizin özlü söz olarak nitelendirdiğin dün gece aklımdan geçenler.Böyle bir kaynak varsa bile bilmiyorum.Şimdiye kadar 1 sayfalık yazıyıda yazmışım iki satırı yazmaktan üşenmem.
Fakat ben bu copy-paste(aslı kopyala-yapıştır olacak bunuda duvarına as) olayını yakın zamanlarda gördüğüm için seninde bu kelimeleri buraya aktarabileceğini düşündüm.Bu konuda bi aydınlatsanız bizi.
Taylan Külekçi
29-01-2005, 18:11
Valla dedıgım gıbı cıkıs yapıp gırıyorum sureklı,bı telefon gelıyo buyuk dusunur Erkan sınırlenmıs falan dıyolar,hemen gırıs yapıyorum ben de..Copy paste olayına kızmıssın bıraz,ıngılızce kelıme kullandım dıye..Tam bı turev oldugunu bu hareketınle kanıtladın yıne..
1907unifeb forumu,atıyorum trıbundergı formatında olsa,o ımzanda "Psıkopatın Allahıyız,asarız keserız"tarzında seyler yazardı kesın,bu yuzden turevsın dıyorum..Foruma hi,sorry,bye tarzında gelıp de sımdı bır numaralı ıngılızce karsıtı olan cok ınsan gorduk,sonradan aar abı olanlarıda vs vs..Sen de ıddıalısın bu konularda gun be gun yeserıyosun..Sımdı cıkıyorum,ozelden aydınlatırsın bısey dıceksen..
Erkan.Ergun
29-01-2005, 18:25
* Valla dedıgım gıbı cıkıs yapıp gırıyorum sureklı,bı telefon gelıyo buyuk dusunur Erkan sınırlenmıs falan dıyolar,hemen gırıs yapıyorum ben de..Copy paste olayına kızmıssın bıraz,ıngılızce kelıme kullandım dıye..Tam bı turev oldugunu bu hareketınle *kanıtladın yıne..
*1907unifeb forumu,atıyorum trıbundergı formatında olsa,o ımzanda "Psıkopatın Allahıyız,asarız keserız"tarzında seyler yazardı kesın,bu yuzden turevsın dıyorum..Foruma hi,sorry,bye tarzında gelıp de sımdı bır numaralı ıngılızce karsıtı olan cok ınsan gorduk,sonradan aar abı olanlarıda vs vs..Sen de ıddıalısın bu konularda gun be gun yeserıyosun..Sımdı cıkıyorum,ozelden aydınlatırsın bısey dıceksen..
*
Selam söyle arkadaşlarına gayet sakinim ben büyük düşünür yolunda gayretlerinizle ilerliyoruz işte ne yapalım.Yazı yazarken ispatta belirtin hani düşünce yazıya döküldüğü zaman suçlama niteliği taşır ve kanıt ister.Benim bir kişiye bye diye veda ettiğimi göstermen lazım buraya.Altı yedi aydır türev olmaktan öte bir aksiyom niteliği taşıdık ne Erkan gereksiz yere ingilizce kelime kullanmaz aksiyomu oluşturduk.
E tabi ikinci paragrafın için komedi ustası olacaksın yorumunu ekliyorum.Büyük düşünür olan birinden bu kelimeleri duymak sanırım gurur verici birşey olsa gerek o yüzden kendinizi geliştirmeniz lazım bu konuda.Dediğim gibi sağdan soldan duyma laflarla değil buraya somut bilgilerle gelirseniz foruma yaptığınız girişler daha anlamlı bir hal alır.Neyse senide meşgul ettik artık kusura kalmazsın.Sana daha farklı ve iyi meşguliyetler.
İmza:Zamanında foruma hi,sorry,bye diye mesaj yazıp sonradan ingilizce karşıtı kesilen,ağır abi olma yolunda önemli adımlar atmakta olan büyük düşünür Erkan.Ergün.
Taylan Külekçi
29-01-2005, 18:44
Aleykumselam..Kurtlar vadısı cocukları soyle etkılıyo boyle etkılıyo suca tesvık edıyo dıye populıst populıst konusan sensın..Sen kanıt goster bakalım,Kurtlar vadısı yayınlanmaya basladıgı gunden ıtıbaren adam vurma,cınayet vs olaylarında bı artıs mı olmus,olmussa ne oranda artmıs,bu dızının dırek etkısı var mı bunlara?Benım ne bu dızıyı savundugum var ne de olumsuz etkısı yok dedıgım var..Bu sefer gıttım..
Funda Meriç
29-01-2005, 18:45
:) Diziyi kaçıranlar burayı takip etsinler..Bence daha eğlenceli ve komik gidiyo.. ;D Hadi bakalım...gitmeyende sıra..
Ali Yılmaz
29-01-2005, 22:57
sizlerde mi?
Erkan.Ergun
29-01-2005, 23:31
*Aleykumselam..Kurtlar vadısı cocukları soyle etkılıyo boyle etkılıyo suca tesvık edıyo dıye populıst populıst konusan sensın..Sen kanıt goster bakalım,Kurtlar vadısı yayınlanmaya basladıgı gunden ıtıbaren adam vurma,cınayet vs olaylarında bı artıs mı olmus,olmussa ne oranda artmıs,bu dızının dırek etkısı var mı bunlara?Benım ne bu dızıyı savundugum var ne de olumsuz etkısı yok dedıgım var..Bu sefer gıttım..
Bu yüzden 17 yaşındaki bir velet 14 yaşındaki çocuğu öldürdü.Bu diziyi hem savunmuyosun hemde kötü etkisi yok diyosun ne de olumsuz etkisi yok dediğin var.Demek ki bir olumsuz etki var ben mi yanlış anladım sen mi yanlış anlattın.Takıntı oldu ya millette.Fikir belirtince popülizm dalgaları yayılır oldu hemen sanki.Konuyu nerden nereye sündü.
Burhan Günarslan
29-01-2005, 23:40
arkadaşlar özelden devam etsenizde bizlerde burada dizinin bölümleri ile ilgili görüşlerimizi ortaya sunsak sizcede hoç olmaz mı?
Gözde Sayılgan
30-01-2005, 00:03
walla ben ce özelden de dwm etmesinler...hiç hos deil.....
Burçay Tiftikçi
30-01-2005, 00:11
Arkadaşlar forumda Allah aşkına şöyle muhabbetler yapmayın.Germeyin birbirinizi.Herkes birbirinin fikrine saygı duysun.Sizinki ile aynı olmasada.
Çağrı Özmen
30-01-2005, 00:27
taylan arkadasım.kurtlar vadisinin cocukları yada yetiskinleri etkilemedigine dair erkana karsı savunmamı ben yapmıstım.bu konuda haklı olduguma inanıyorum zaten.erkan da kendi fikirlerini dile getirmis..o da kendine gore haklı...ama sen bi yerden olaya baslıyosun,kurtlar vadisinden cıkıyosun.bir en onceki fikir catısmasına bak,erkan sana cwp vermis...sonunda senin susman gerekirken sen kurtlar vadisinden yola cıkarak yine üste cıkmaya calısıyorsun.burda bole polemiklere hic gerek yok...
thank you for u read my msg,byesssss
take care.
Ceyhun.Demir
30-01-2005, 15:51
o değilde bu kurtlar vadisi hakikaten insanları etkiliyo galiba... ;D
see you later... 8)
Taylan Külekçi
31-01-2005, 15:45
17 yasındakı bı velet 14 yasındakı bı cocugu oldurmus demıssın..Hadı kaldırsınlar dızıyı o zaman..Ben bu dızının olumsuz tarafı yok demıyorum derken,ıllakı kısılık arayısında olan ergenlık yasındakı cocuklar o vurdulu kurdılı sahnelerden ve karakterlerden feyz alıp uzun pardesulerını gıyıp cıkıyolardır sokaga buna bısey demıyorum..Ama sadece o sahnelerı ornek verırsek boyledır bu..O dızıde vatanı bayragı ıcın hayatından vazgecen ve yuksek mevkılerde bulunup da vatanını kendı menfaatı ıcın satan ve bu her karakterın gunumuzde bır yansıması bulunan olaylarda var o dızıde..Yerı geldıgınde okuyarak,yasayarak ogrenemeyecegın sıyasetı ogretecek sahnelerde var..Ve bu dızıyı basından sonuna ızleyen hıckımseden kotu ornek teskıl edıyo,genclerı cınayete surukluyo tarzı bı dusunce duymadın,gormedım ben..Genelde hep tam takıp etmeyen ınsanlardan cıkıyo bu laf..Okulda kahvede otubuste ıstekı muhabbetlerde ozellıkle cuma gunlerı gundemın basında oldugu ıcın ızlemeyenlerden hep senın yaptıın tarzda bı acıklama gelıyo..Genclerımızı cınayete surukluyo..Iste bu populıstlıktır,benım elımı dılımı yormam senın bu dızıyı sevmıyorum demene degıl bu sebebıneydı zaten..Dızıyı ızlemeyen de hıcbısey kaybetmıyo tabı o kadar da degıl :) Turkıyede sankı hıc cınayet olmamıs daha once de dızıye baglıyoruz..O zaman Chp yı de kapatsınlar bak neler oldu,savas alanına dondu ortalık,yıne dun gazetede vardı delının bırı cıkmıs bı dugun sahıbı,semra hanım yuzunden evlılık azalmıs :) semrayı da kaldıralım o zaman :) Dedıgım gıbı sen bı olaydan kendıne ıstedıgın seyı ceker ornek alırsın her turlu,ona meyıllı adam bır ıstanbul masalını ızleyıp de adam oldurur..
Bak ceyhuna dızıyı ızlıyomus ama hala netten kızlara sarkıyo,demek kı bı alakası yokmus..
Son olarak ozellıkle Burhan kardesımın rıcası uzerıne konuyu kendı adıma kapatıyorum ve Persembu gununu ıple cekıyorum..
Burhan Günarslan
31-01-2005, 16:48
Teşekkürler taylan kardeşim,yaw ben bu konuyu açarken dizinin bölümleri ilgili yorum yapılsızın diye açmıştım görüyorumki polemik konusu yaratılıp kişisel tartışmalara giriliyor bende el atmak zorunda kaldım tekrar ilginiz için teşekkürler bu arada;
Kurtlar Vadisi'nin başarılı karakteri Baron'un yani Zafer Ergin'in diziden ayrılacağına dair dedikodular çıktı. Show Tv Ana Haber'de bu iddiaları yanıtlayan Zafer Ergin " Baron bir gün elbette ölecek. Öleceği güne kadar diziye devam edebilirim." dedi. Ayrıca bu kadar seyircisi olan bir dizinin tabi ki bir takım yerler tarafından engellenmek isteneceğinin altını çizen Ergin, dizinin ne zaman biteceğini bilmediğini ama Baron bitene kadar Vadi'de kalacağını belirtti.
Ramazan Büyük
31-01-2005, 18:30
Buraya yazan arkadaşlar üzerlerine alınmasın da bu Kurtlar vadisi paranoyası bazen abartılıyor. Geçen günlerde bir cinayet işlendi. Adam telefonla tehditler savurmuş "azdan az gider çoktan çok!" Bu lafın üzerine insanlar da katilin kurtlar vadisinin müptelası olduğunu, bu tür dizilerin zararlı olduğunu felan söylediler. Yahu adamın olayı başka. Sadece lugatına bir kaç karizmatik laf katmış. Dizinin suçu yok yani. Vadi olmasa sadece o laf söylenmeyecekti. Cinayet yine işlenirdi yani.
Cuma günleri gündem olması da kötü değil. Pazartesi-salı futbol konuşuluyor bu ülkede. Çarşamba -perşembe de çok ciddi konular konuşulmuyor zaten(semra-ata).
Çakırın cenazesinin espri olduğunu bilmeyen yok. Ben üzüntüden intihar eden birini de bilmiyorum. Oktay kaynarcanın diğer dizisinin adını bile bilen yok. Yani öyle abartılacak bir salaklık durumu da yok.
Dizi suç oranını arttırmıyor. Diziyi seven insanlar karşısında olanlardan fazla. Eğer suç oranıyla alakalı birşeyler yasaklanacaksa alkol başta gelir. Yasaklayabilinir mi? Düşüncesi bile moralimizi bozuyor:-)
Dizideki tüm kadınlar ölürse bence kimsenin problemi kalmaz:-)
Sercan Matur
31-01-2005, 18:41
Tartışma yaratmak için ortam kollanmasından artık vazgeçilmeli..
Adamın birisi Kurtlar Vadisini izlemiş, gitmiş cinayet işlemiş...
Ya senelerden beri yayınlanan Türk Filmlerinde ne olacak?? Şu anda Antalyaspor'un amigosu olarak bilinen 'Coşkun'un oldugu filmleri izleyenler; dışarda filmlerde izlediklerine paralel işler mi yapmış?
Bırakın Allah aşkına...
Bu şekilde bir yere varılmaz.
Burhan Günarslan
31-01-2005, 18:48
çok iyi bir tespit yapmışsın ramazan bu dizide erkeklerin başına ne geldiyse dediğin gibi kadınların başından gelmiştir geçen bölümde de görüldüğü gibi rusların kışkırtmasıyla nesrinin babasına kafa tutması ve bunun üstüne nesrininde elifi kışkırtarak avukatı olmasını sağlayarak polatı ateş çemberine attılar
Çağrı Özmen
31-01-2005, 19:01
hayır olamaz,gercek hayattaki kadınlarda diziyi ornek alıp bole olacak.KALDIRIN BAKEM DIZIYI. ;D ya harbiden sadece diziyi izlemeyenlerin elestirdigine bende katılıyorum.önce bi izle bari.......... yani bu arada ilk tepkiyi ben vermistim,hala devam ediyo bu konu.aslında burhan guzel bi baslık oldu.hani tartısma ortamı falan....
Burhan Günarslan
03-02-2005, 19:59
bölüm 70 bugün saat 21 de başlıyor
ilgilenenlere....
Ceyhun.Demir
03-02-2005, 21:29
birazdan başlıyo dizi..
önemli not: lütfen çoluk çocuk izlemesin etkileniyolar sonra... ;)
pika pika pika pika... ;D
Murat Karataş
03-02-2005, 23:22
Eyvah memati gidici galiba...
Gözde Sayılgan
03-02-2005, 23:43
ya bisey sorucam sonu nasil bitti?ben son reklemlerda kaçirdim ya sonunu ???
Murat Karataş
03-02-2005, 23:44
memati nesrini bulmaya çalışıyordu muhtemelen rusların mekana daldı gene bildik çatışmalar felan en son kapıya kadar geldi kafasına silahı dayadılar...bende buraya kadar izledim orada da bitti sanırım
Ceyhun.Demir
04-02-2005, 00:02
dizi orda bitti sonunda bişe göstermedi..
artık memati gitti gibi...burdan dönemez heralde...
İnanç Gülfidan
04-02-2005, 00:03
Silahını atmazsan 3'te kafana sıkarım!
Biiir, ikiiii ve bitti >:(
Murat Karataş
04-02-2005, 00:12
sürüden ayrılanı kurt kapar derlermiş ne diyelim mematide giderse kalan sağlar bizimdir...
Gözde Sayılgan
04-02-2005, 00:13
tesekkür edrim... ;)
Ercan Kibar
04-02-2005, 00:27
olamaz yaa...memati bu dizideki en mafya adam ya..olmesin..
Çağrı Özmen
04-02-2005, 00:50
1-rusların mekana degil,ya adı dilimin ucunda,hani o bıyıklı adamın evine daldı.
2-bence nesrin zaten mematinin daldıgı evde olmayabilir,çünkü hatırlarsanız nesrin,cok buyuk salonlu bi yerdeydi,ruslar onu kacırıp goturdugunde...mematinin daldıgı evde ole bi salon olcak gibi hava yoktuuu
seni sectim picaçuuuuuuuuuu
Murat Karataş
04-02-2005, 11:45
bencede oradan nesrin çıkmayacak gibi geldi ama önemli olan mematinin şakağına dayanan silah. mematisiz vadi istemiyoruz
Ceyhun.Demir
04-02-2005, 13:43
peki mematinin kafaya silahı dayayan kimdi? önceki bölümde kılıç birisinden bahsetmişti.. polata seninle aynı yaşta fln demişti hatta... en iyi bildiği şey adam öldürmek fln gibi bişeler anlatmıştı... sanırım o adam oydu... yeni bi psikopat geliyo galba.. :)
Faruk Can
04-02-2005, 15:12
abi o ne ya artık memati 2 kişiyle ordu falan basıyo cüneyt arkın filmi mi lan bu ???
yeni yazar çok sapıttı çooooooooooookkkkk... utanmasa çakıylan yolluycak memati yi oraya...
Ama polat a posta koyan adam nasıldı helal olsun çizdi polat ın karizmayı ;)
Murat Karataş
04-02-2005, 15:21
Adam resmen kafa tuttu bencede. 'Kan senin kanın Can senin canın' o da iyi be. Ewet katılıyorum yeni bir psikopat katılıyor bencede vadiye. Haftaya öğreniriz :)
Burhan Günarslan
04-02-2005, 17:38
sürüden ayrılanı kurt kapar derlermiş ne diyelim *mematide giderse kalan sağlar bizimdir...
sana o kadar dedim memati öyle sokakta filan olmaz bu işler yok sokağa inelim abi şöyle yapalım abi gördük işte ;D orasıda güzeldi
Burhan Günarslan
04-02-2005, 17:44
memati: (nesrin hakkında) yakaladığım yerde kafasına sıkıcam!
polat : kimin kafasına sıkarsan sık , benim canımı sıkma memati!
safiye karahanlı: mutluluk nedir?
ömer baba: mutluluk , mutsuzluğa karşı savaşmaktır.
- bunlar burda olmadı erhan
-dekorasyon diye koymadık heralde, gelsin polat abimler, alacaz bir yere
-kim yaptı bunu
- erhan yaptı abi
-abi valla bi sıcak çaya, bi mermi sıkmadan topladım hepsini
Çağrı Özmen
04-02-2005, 22:20
ya bence mematinin kafaya o silahi dayayan o genc rus olamaz.cunku adam mafya lideri,mematiyle mi ugrasacak kucuk bi evde? ikincisi memeati gitti gibi bence.....ama olmeyebilirde...3uncu mematiye silah dayayan adamda dudagının altında keci sakalı vardı....kim olabilirki?
Murat Karataş
05-02-2005, 12:33
memati: (nesrin hakkında)
- bunlar burda olmadı erhan
-dekorasyon diye koymadık heralde, gelsin polat abimler, alacaz bir yere
-kim yaptı bunu
- erhan yaptı abi
-abi valla bi sıcak çaya, bi mermi sıkmadan topladım hepsini
Erhan gülmekten öldürdü milleti bu hafta. Hakkatten çok güzel diyaloglar bunlar ya
Erhan Tunalı
05-02-2005, 14:31
burada da bitmezki be kardeşim şimdi 1 hafta bekle işin yoksa
Burhan Günarslan
05-02-2005, 14:51
ya bence mematinin kafaya o silahi dayayan o genc rus olamaz.cunku adam mafya lideri,mematiyle mi ugrasacak kucuk bi evde? ikincisi memeati gitti gibi bence.....ama olmeyebilirde...3uncu mematiye silah dayayan adamda dudagının altında keci sakalı vardı....kim olabilirki?
o rus liderler olamaz bence çünkü onlar herzaman temiz sakat temiz toplum propagandası uyguluyorlar ;D korumalardan biridir de ben şeyden şüpheleniyorum nesrin ve çocuklar o evde değiller bence
Ceyhun.Demir
05-02-2005, 15:02
ama o silah dayayanda mutlaka bişe var çünkü yüzünü göstermediler bilerek...
Burhan Günarslan
05-02-2005, 16:08
ince bir yeri yakalamışsın ceyhun dediğin gibi olabilir
Çağrı Özmen
05-02-2005, 23:44
ne silahı dayayan polatmı? puhahahhahahahahhahah
;D ;D ;D
Ceyhun.Demir
06-02-2005, 00:33
yok keçi sakalı vardı onun olsa olsa güllüydü.. :P
Murat Karataş
06-02-2005, 12:12
ne silahı dayayan polatmı? puhahahhahahahahhahah
;D ;D ;D
Kesinlikle dediklerinize katılmıyorum o keçi sakallı bence nesrindi :) :) :)
Burhan Günarslan
06-02-2005, 12:13
abartmayalım arkadaşlar sahi kim olabilir acaba çakır mı hortladı karısının vurulacağını hissedip dirilmesin :P ;D
Çağrı Özmen
06-02-2005, 17:10
polat demistim basta ama.sonra fiziksel benzerlike baktım,adamın silah tutusunu tekrar tekrar kafamda canlandırdım,ölçtüm bittim.....ve buldum: LAZ ZİYA ,tanınmmak icinde takma sakal takmıs ;D ;D
Murat Karataş
06-02-2005, 19:14
Yok abi ben hala nesrin olduğu konusunda iddalıyım :)
Burhan Günarslan
07-02-2005, 15:04
bu dizideki kadınlar öldümü herkes kurtulacak ya kafadan dizinin yarım saatini alıyor zaten toplasan kaç dakikaki... hele nesrinin yaptığı kaprisler elifin denyoluğu söz geçirme egosu öldürüyor beni bi de dizi 2 bölümdür düşüşte aksiyon açısından hiç keyif alamamaya başladım
Ceyhun.Demir
07-02-2005, 15:08
ya uyuz oluyorum zaten kadınların oldugu bölümlere...elif zaten tam bi denyo.. ;D düzgün bi işe yaradığını görmedik daha... nesrin baştan delikanlı bi ablaydı ama son bölümlerde o da saçmalamaya bşaladı..eceli yakındır.. ;) karahanlının eşi (ismini unuttum şimdi) sakatken deli ediyodu "mehmeetttt" "efeeee" diye diye..o sese uyuz oluyodum.. ;D allahtan düzeldide kurtulduk... ;D
ama hepsi bi yana sofi bi yana..ona bişe olmasın... ::)
Murat Karataş
07-02-2005, 17:09
sofi hariç gerisi ölse film reyting rekorunun rekorunu kırar artık. Elif filan çıktımı millet zaplıyo artık
Burhan Günarslan
07-02-2005, 17:50
sofi çıktımı sahneye tamam şimdi bi aksiyon filan görebiliriz diyorum ama elif ile nesrin çıktımı deliriyorum
Çağrı Özmen
08-02-2005, 19:01
ya bu polatın ailesinin evine falan bi bomba koysalar,ne deli hikmet kalsa ne eren yaa,tam böyle action bi zamanda,kesiyolar sahneyi onların konusmasını gosteriyolar,dizinin ezikleri onlar yaa...kesin düsünüyolardır lan biz ne ise yarıyoz bu dizide diye rol yaparken.....onların hepsi toplanıp baska bi dizi yapcak yakında ;D isyan cıkcak.... vadinin kurtları,ömer babanın suratını degistirip mafyaya sokcaklar,ömer babanın esi avukat,deli hikmet güllü ;D
Burhan Günarslan
09-02-2005, 10:51
yeni bir osman sınav mı doğuyor ne ;D
Burhan Günarslan
10-02-2005, 12:04
arkadaşlar bir tüyo size memati ölmüyor ;D laz ziya nın süprizlerle dolu bir gecesine hazır olun ;)
Ceyhun.Demir
10-02-2005, 13:09
evet bende az önce gazetede özetini okudum..ziya baba sağlam giricek bu akşam anladıgım kadarıyla..hadi bakalım.. :)
Burhan Günarslan
10-02-2005, 13:14
laz ziyaaa laz ziyaaa
saldır saldır laz ziya
laz ziyaaa laz ziyaaa
saldır saldır laz ziya
Çağrı Özmen
10-02-2005, 20:14
düğüm çözülüyo bu aksam.var ya bide adamın keçi sakalı falan yokmus,ne gülerim haaa.....burda bi hafta keçi sakallı adam kim acaba diye sorduk ;D
Celal.Mehmet
10-02-2005, 20:21
veeee buyuk gun geldı :)
Çağrı Özmen
10-02-2005, 21:21
ya dikkat ettimde harbiden adamın keçi sakalı falan yok ;D kirli sakal ayıyeten dudak altı...puhahahah
Ceyhun.Demir
10-02-2005, 22:21
Memati kurtulsa bile artık onada bi estetik operasyon gerekiyo... ;D sağlam dağıttılar..
aha reklam bitti hadi görüşürüs.. ;D
Ceyhun.Demir
10-02-2005, 23:19
valla bu hafta sağlam bölümdü bence...laz ziya baba çok iyi koydu lafı orda...ahaskalıyla nesrin çok pis kaldı.. ;D
dizide dikkatimi çeken bikaç sözü not aldım onları yazıyim..
.................................................. .............
Halo- "parası olmayan korkak olur"
.................................................. .............
Halo- "Ender, bu kara kızlar nasıl oluyo?" ;D
.................................................. ..............
Abidin- "ulan olum kusursuz işin olmadıki, benim bile daha az vukuatım var" ;D
.................................................. ..................
Abidin- "abi, senden benden akıllı bu cihazlar"
tuncay- "çapsız çapsız konuşma abidin" ;D
.................................................. ...................
Nizamettin- "adalet hakimlerce tartışılmaz, mahkumlarca tartışılır"
.................................................. ..................
iplikçi- "kuzum bilmiyormusun, putin, çeçen out" :P
.................................................. .....................
bu arada filme sponsor olan ve reklam öncelerinde reklamı çıkan mayo firmasına özel teşekkürler... ;D
Mirac.Anil
10-02-2005, 23:33
yav beyler memati rahmetli olacak galiba..baksanıza ayaklarını kırdılar gavatlar...mematiye yapılırmı..onun sonu böyle gelmemeli...
Çağrı Özmen
10-02-2005, 23:39
başımız saolsunmu acaba?
Nuri Çelik
11-02-2005, 02:02
Mematiye cok uzuldum ve forum yöneticisi tarafından neden beni actıgım kurtlar vadisi topici silindi merak ediyorum....
Ceyhun.Demir
11-02-2005, 09:32
Mematiye cok uzuldum ve forum yöneticisi tarafından neden beni actıgım kurtlar vadisi topici silindi merak ediyorum....
forum yöneticisi tarafından özellikle silinmedi, bir problem nedeniyle serbest kürsüdeki tüm topicler silindi..o da orada gitti..
Emre Akça
11-02-2005, 10:46
memati akılsızlığının cezasını çekti..Gözüpek ama zeka olmadıktan sonra bir işe yaramıyor
Ceyhun.Demir
11-02-2005, 11:07
memati akılsızlığının cezasını çekti..Gözüpek ama zeka olmadıktan sonra bir işe yaramıyor
ayriyeten Nesrin'inde gözüpek ama dediğin gibi akıl olmadığından ne hale geldi..3 kuruşluk aklıyla laz ziya babayla uğraşabilceğini sanıyo.. ;)
Nuri Çelik
11-02-2005, 17:50
eywallah ceyhun saol....
Ercan Kibar
11-02-2005, 20:48
yazik ya...adamimi cop tenekesine falan attilar..adam kac bolumdur super karizmaydi, ruslar bi bolumde daattilar adami...yapilir mi ya..memati olmucek ama bundan sonra da birak silah tutmayi, iserken bile yardima ihtiyaci olacak..anladiniz siz anladiniiiz...
Burhan Günarslan
12-02-2005, 17:45
yine gözlerimin Osman Sınavı aradığı bir bölüm oldu sınav olsa daha action olurdu tahminimce
Ee allah cezasını verdi en sonunda milleti telef ederdi bir zamanlar şimdi kendi telef oldu çıktı ;D
laz ziya nın ne yapmaya çalıştığıı hala anlamış değilim acaba rusların kafasını karıştırıp iç düzenlerini mi bozacak yoksa karahanlıyı mı satacak orası belirsiz
Polat acaba ipilikçiyi öldürtmek için mi çeçenleri onun üstüne sardı çünkü iplikçinin bu parayı veremeyeceğini bildiği için de olabilir olmayada bilir heryerde bir soru işareti ( ? ) bizi bekliyor
Burhan Günarslan
12-02-2005, 17:47
safiye karahanli: mutluluk nedir?
ömer baba: mutluluk , mutsuzluğa karşi savaşmaktir.
safiye karahanli: peki unutmamak için ne yapmak gerekir?
ömer baba: hatirlamak ;D
polat: kurt ishal olur, yılandan peçete istemez ;D
Burhan Günarslan
12-02-2005, 17:49
Ekranlarda tekrarını görmeye alışık olmadığımız Kurtlar Vadisi, pazar akşamı Show Tv de. Show Tv bu pazar’a mahsus olmak üzere yayın akışına Kurtlar Vadisi'ni aldı. Pazar Keyfi den hemen önce Kurtlar Vadisi 71. bölümün tekrarı ile ekranda olacak. Bir taşla iki kuş.. Show Tv bu hamlesiyle hem aynı saatlerce yayınlanacak olan Vizontele Tuuba'ya misilleme yapmış olacak hem de perşembe akşamı UEFA kupası sebebiyle sarkacak olan yayına önlem almış olacak. Tekrar bölümü pazar günü verileceği için, perşembe akşamı özet bölüm izlemeden, yeni bölüm ekranlarda olacak...
kaynak:kurtlarkonseyi.com
Gözde Sayılgan
12-02-2005, 23:21
ahahah yaa çok hosuma gitti benim bu animasyon ;Dben baya geriden takip ediyorum gerçi diziyede yeni basladim siz kesin izlemissinizdir ama izlemeyenler varsa eger bir baksinlar
http://www.grafi2000.com/
da kurtlar vadisini tiklayin ;D
Burhan Günarslan
13-02-2005, 13:28
ahahah yaa çok hosuma gitti benim bu animasyon *;Dben baya geriden takip ediyorum gerçi diziyede yeni basladim siz kesin izlemissinizdir ama izlemeyenler varsa eger bir baksinlar
* http://www.grafi2000.com/
da kurtlar vadisini tiklayin *;D
ben bunu arkadaşımdan duyduğumda o kadar komik gelmemişti ama izleyince koptum ya ;D ;D
iki kişinin çektiği tombala tombala değildir ;D
Faruk Can
13-02-2005, 16:31
yok bea abi okadar ii değil... ben sevmedim :-/
Ceyhun.Demir
13-02-2005, 16:55
yok bea abi okadar ii değil... ben sevmedim *:-/
bu berk tokay'ın animasyonlarından birisi..ama eskiden, noel dayı, hazır kart reklamı gibi animasyonları daha güzel oluyodu..bu çok aşırı geyik olmuş biraz...izlerken hiç gülmedim açıkcası...
Burhan Günarslan
15-02-2005, 15:45
bu haftaki bölümü maalesef zaragoza maçında olucağım için izleyemeyeceğim yandı gülüm keten helvam
Hüseyin Ayas
15-02-2005, 15:56
bu haftaki bölümü maalesef zaragoza maçında olucağım için izleyemeyeceğim yandı gülüm keten helvam
ewet yaa maç dolayısıyla izleyemeyeceğiz ama showtvnet.com da bütün bölümleri gösteriyo ordan izleyecem artık tekrarını..
Burhan Günarslan
15-02-2005, 16:03
baştan sona mı gösteriyor ?
Hüseyin Ayas
15-02-2005, 16:30
ewet tamamını gösteriyor şimdiye kadar ki 70 bölümün arşivi de war...ben arasıra nostalji yapıyorum..:)
Ceyhun.Demir
15-02-2005, 16:42
gerçekten güme gidicek bu hafta kurtlar vadisi ya..nese maç sonrası koşa koşa çıkıp bi an önce eve varmak lazım belki yetişiriz sonlarına.. :)
Burhan Günarslan
15-02-2005, 22:36
arkadaşlar bir tüyo daha sizlere memati ölmemiş komadaymış ve selimin evini basmaya gidecekmiş ve action ! 8)
Ceyhun.Demir
16-02-2005, 09:31
arkadaşlar bir tüyo daha sizlere memati ölmemiş komadaymış ve selimin evini basmaya gidecekmiş ve action ! 8)
ya zaten ölecek olanları genellikle uzatmadan kafasına sıkıp öldürüyolar.. böyle koma halde çöpe atıp, ordan bulunup sonra ölmesi çok zor gibi geliyor...
Burhan Günarslan
16-02-2005, 13:37
çöpçü bu adam ölmüş deyince bizlerde sandık ki :P
Burhan Günarslan
18-02-2005, 16:28
dün akşam yine felaket bir bölümü geride bırakmışız izleyemeden ama yetiştiğim kadarı ile televoleden aldım özetleri ;D
ve şimdi netten dünkü bölümü izliyorum ;D
Çağrı Özmen
28-02-2005, 22:39
bugun KÖPEK adlı diziyi seyrettim.baya guzeldi.bilmiyorum kurtlara rakip olabilirmi ama gercekten tavsiye ederi...bu bolumde ana karnından beri hapisanede olan,iskence ceken yılmazı anlattı,birde onun arkadasının koğus ağası tarafından borcunu ödemediği için öldürülüsü....gercekten bi izleyin,hosunuza gidecek ;)
Burhan Günarslan
03-03-2005, 18:51
işte bugünkü bölümün reklamlardaki özeti
Doğu Bey, KKTC Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’la Kıbrıs’ın geçmişi ve geleceğini konuşmak için Kıbrıs’a gider. Rauf Denktaş’la Kıbrıs’ın gizli kalmış gerçeklerini konuşan Doğu Bey’i dönüşte bir sürpriz beklemektedir. Baron, Ali Candan hakkında her şeyi öğrenmek için Candan ailesine gider. Baron’un anlattıkları, Nazife Hanım ve Ömer Efendi için büyük şok olur. Elif de Karahanlı ailesini ziyaret ederek Nergiz ve Safiye’yle Ali hakkında konuşur. Olanları Nizamettin ve Samuel’e de anlatan Baron, onlardan oğlunu bulmaları için ellerinden geleni yapmalarını ister. Polat, Laz Ziya ve Nesrin’e diyetini açıklar. Artık en büyük koz Polat’ın elindedir. Baron, Polat’tan her şeyi bırakıp Doğu Bey’i öldürmesini ister. Polat kendini var eden devlete kurşun sıkmak yerine yeni bir plan yapar. Ancak planları öğrendikleri karşısında alt üst olur.
Oğuz Yıldız
03-03-2005, 20:33
bugun KÖPEK adlı diziyi seyrettim.baya guzeldi.bilmiyorum kurtlara rakip olabilirmi ama gercekten tavsiye ederi...bu bolumde ana karnından beri hapisanede olan,iskence ceken yılmazı anlattı,birde onun arkadasının koğus ağası tarafından borcunu ödemediği için öldürülüsü....gercekten bi izleyin,hosunuza gidecek ;)
Evet arkadaşarl köpek dizisi kurtlar vadisine rakip olmaya adaymış.
İzleyenler bilir dizide 5-10 dakkalık bölüm Sinop Cezaevinde çekildi . Orada oynayan asker , devrimciler benim arkadaşalrımdı.( Abim de oynadı :)
Söylediklerine göre Dizi Kurtlar Vadisine rakip olacakmış.( Bunu söyleyenler dizide çalışanlar )
Nusret Gedik
03-03-2005, 23:57
Bence Kurtlar vadisi bu akşam yine herzamanki gibi süperdi bide tam yerinde bitirmeseler..
Eray Karabağlı
03-03-2005, 23:58
Acaba Kurtlar Vadisinin sonu mu yaklaşıyo..Ben pekte uzamaması taraftarıyım.Bence işi tadında bırakmalılar.Yani diğer sezona sarkmamalı..
Sercan Matur
04-03-2005, 00:27
bence artık sonu geldı...
reyting ugruna uzatırlarsa iyice suyu cıkacak...
en fazla 2 bölüm daha oynar gibi gelıyor bana
bundan sonrasi için tahmın yapmak istiyorum:
polat doğu beye gercekleri acıklayacak
oradan cıkacak..
karahanlı ile karşı karşıya gelecek..
Vatan'ı, babasına tercih edecek..
öldürecek karahanlıyı..
orada da polatı indirecekler..
sonra abdülhey kv operasyonunu tamamlayacak..
bu sırada memati de Hakk'ın rahmetine kavuşacak..
-son-
Eray Karabağlı
04-03-2005, 00:30
Benim merak ettiğim konu mabetin amacı ne ve Baron orda ne yapıcak..
Ceyhun.Demir
04-03-2005, 09:18
bencede artık son yaklaşıyor.. yinede en az 4 bölüm var bence daha..
işler iyice açığa çıkmaya başladı.. aslında polat karahanlıyı ölsürseydi devamı geleeckti ama son anda vazgeçince ve doğu bey'in evine gidince biraz karıştı.. doğu bey'e gerçeklerimi açıklayacak yoksa onu öldürecekmi görücez..
baron'un gittiği yerde gerçekten ilginç..ne işe yarıyor, orada eldivenler fln vardı anlayamadım..
dizinin süperi güllü şova devam ediyor.. ;D özellikle dayısının mezarı başında ettiği dua kopardı beni.. ;D
ama hepsi bi yana, yeni favori nina.. ::)
Burhan Günarslan
04-03-2005, 21:51
yaw ne bölümdü be arkadaşlar yürek dayanmadı yine kafadaki sorulara bakın
o mahsen ne ayak? niye yabancı bir dille konuştu baron?
polat doğu beyi vuracak mı? yoksa iş birliğimi yapıcak?
abdülhey K.V. op.unun şeyi yerse yapıcak mı?
Taylan Külekçi
05-03-2005, 01:07
Dızının bıtmemesı ıcın baron olmemelı dıyoduk ama son bolumde ısler degıstı bence,dızının uzaması ıcın baron hemen olmelı.kı o sahnede olcek bence..ya da bırılerıne ben olursem polat varısımdır tarzında bıseyler soyleyıp olcek,boylece polat basa gecıp dızı bıraz daha uzayabılır..Polatın olme ıhtımalı yok bence..Sımdıye kadar kı bolumlerınde en heyecanlı sonlarından bırıydı bu bolum..Persembeyı beklıyoruz,bı hafta ara veremzlerse tabı..
Sercan Matur
05-03-2005, 23:05
aslında düşünüyorum da,
böylesine büyük bir yeraltı dünyasının başında
tam anlamıyla vatanına bağlı bir
devlet görevlisi olması devletin işine de gelebilir...
bakalım..
Eray Karabağlı
07-03-2005, 22:25
Sercan aslında benimde aklıma geldide parola yabancı dilde ya olmaz dedim.Acaba parola hangi dildendi,bide ordaki eldivenler ne için kullanılıyodu???Aklıma istihbaratçıların mezarlığı olabileceği geldi bide kardeşinin mossadla alakası varmışya acaba onunda alakası varmı diye düşündüm.
Ata Bahadır
08-03-2005, 08:39
Dizi bitis surecine girdi ...
Ceyhun.Demir
08-03-2005, 09:28
Acaba parola hangi dildendi
sanırım farscaydı..
bu hafta fazlasıyla soru işareti kaldı kafamızda.. bakalım perşembeye az kaldı.. ;)
Burhan Günarslan
08-03-2005, 14:22
sanırım farscaydı..
bu hafta fazlasıyla soru işareti kaldı kafamızda.. *bakalım perşembeye az kaldı.. *;)
evet farsça olabilir ama niye ??? perşembe ya az kaldı
Hüseyin Ayas
08-03-2005, 17:31
sofi latince diye söylemişti galiba aldığında kağıdı...
Burhan Günarslan
09-03-2005, 13:27
perşembenin konusu çarşambadan belli olurmuş ;D
“BARON”
Polat, deşifre edildiğini düşünerek Doğu’yu öldürmek ister.
Vereceği karar kendisi ve görevi için yol ayrımı demektir.
Mehmet Karahanlı’yı gerçek babası olarak kabullenemez Polat.
Elif’le yüzleşme isteği bile sancılıdır.
Baron, mabette hesap verirken, Polat Ali Candan’ın Efe Karahanlı olmadığını ispata çalışır.
Kılıç, tüm gelişmelerden habersiz, Baron’un toplantısının bitmesini bekler.
Nergiz, rüyasında gördüklerinden ötürü fenalaşır.
Safiye, annesinin eski haline geri dönmesinden korkar.
“Mabed’in ev sahipleri” Türkiye Baronunun beceriksizliklerine tahammül edemez.
Kurtlar Vadisi’ndeki pusların üzerine ölümün soğuk nefesi düşmektedir.
Eray Karabağlı
09-03-2005, 23:22
Burhan valla senaryoyu yazmışsın.Hepsi çok mantıklı.Baron'da mason heralde.
Çağrı Özmen
10-03-2005, 23:29
çok dramatik bi bölümdü.ben baya bi içlendim,keşke elife söyleseydi kim olduğunu...
Eray Karabağlı
11-03-2005, 00:07
Valla yine bir sürü soru işaretiyle kaldı dizi.Şimdi kılıç,polat vs ne yapcak.İstanbul'a çağrılanlar kimler???Heralde Doğu yeni bi operasyon başlatıyo.Bide bu dizi yakında biter diyodum ama bitmiyecek gibi.
Levin Susar
11-03-2005, 02:16
Ne enteresan bi bölüm ya...
Kafalarda her geçen gün soru işaretleri artıyor.
Bu mabed olayı hiç hoşuma gitmedi.
Eyes wide shut izliomuşum gibi oldum bi an :)
Ceyhun.Demir
11-03-2005, 09:33
olayları iyice karıştırıyolar..
bölüm çok güzeldi ama polatın yaptıklarının sonra hayal olması hiç hoş değildi.. gerçi ilkinden sonrakilerde herkes anladı hayal oldugunu ama ilk elifle konuşmasını dikkatle izlerken bir anda hayal çıkması çok fena şey etti..öle işte.. :)
bu arada olayın içine illuminatiyi sokmalarıda ayrı bir olay.. melekler ve şeytanları okuyanlar biliyodur, illuminati tüm dünyaya yayılmış bir örgüt ama çok gizliler..masonların içine sızmış durumdalar.. bu durumda masonlar, illuminati, mafya herşey karmakarışık oldu.. :)
bu arada en sonunda, kurtlar vadisi son baskı yazdı.. inşallah dünkü son bölüm değildir çünkü çok saçma olur böle bitmesi..
Hasan Muradoğlu
11-03-2005, 09:45
öncelikle diziiyi yakından takip eden biri olmadığımı belirteyim.dünkü bölümüde illuminatiden bahsettiği için izledim.
benim kafamı kurcalayan soru şu:
baron için aydın doğan benzetmesi yapılıyordu.ama dünkü bölümde başına gelenleri gördük.şimdi siz ne diyorsunuz bakalım.baron kim?ya da eğer cidden aydın doğan'sa ???
Ceyhun.Demir
11-03-2005, 09:49
öncelikle diziiyi yakından takip eden biri olmadığımı belirteyim.dünkü bölümüde illuminatiden bahsettiği için izledim.
benim kafamı kurcalayan soru şu:
baron için aydın doğan benzetmesi yapılıyordu.ama dünkü bölümde başına gelenleri gördük.şimdi siz ne diyorsunuz bakalım.baron kim?ya da eğer cidden aydın doğan'sa ???
hayır baron hiçbirzaman tek bir kişiye benzemedi.. birden fazla kişinin birleşiminden oluştu.. bu yüzdende zaman zaman farklı kişilere benzetildi.. son bölümde ölümü ise açık bir şekilde üzeyir garih'e benzetilmişti..
Hasan Muradoğlu
11-03-2005, 10:06
bak ben bu açıdan bakmamıştım
son bölümde ölümü ise açık bir şekilde üzeyir garih'e benzetilmişti..
Burhan Günarslan
11-03-2005, 12:49
http://www.kurtlarkonseyi.com/74.jpg
bence baron kendine yakışır bir şekilde öldü yani kılıçın gördüğü gibi bir yıldız kaydı mabet olayı gerçekten çok etkileyiciydi adamlar nerelerde baronluk yapıyorlar beh heryere sızmışlar
doğu bey: kanın efe, için ali, dışın polat. birini seç evlat...;D
hic habere cunctus est neque nec habere cunctus est
Faruk Can
11-03-2005, 22:48
Valla yine bir sürü soru işaretiyle kaldı dizi.Şimdi kılıç,polat vs ne yapcak.İstanbul'a çağrılanlar kimler???Heralde Doğu yeni bi operasyon başlatıyo.Bide bu dizi yakında biter diyodum ama bitmiyecek gibi.
bence istanbula çağırılanlar o mahzendeki 7 adam...hepsi bi yerlerden çıkıp geliyo...tabi yanılıyo da olabilirim sadece tahmin....
bu gidişle dizi sezon sonunda sonlanır...
Hasan Muradoğlu
14-03-2005, 10:14
o sahne bana eşkıya filmini hatırlattı.
''ne zaman bir yıldız kaydıysa,bilesin ki bir eşkıya ölmüştür''
artık baronların ölünce de yıldız kayıyor.teknoloji işte :P
bence baron kendine yakışır bir şekilde öldü yani kılıçın gördüğü gibi bir yıldız kaydı mabet olayı gerçekten çok etkileyiciydi adamlar nerelerde baronluk yapıyorlar beh heryere sızmışlar
Can Turgut
14-03-2005, 12:37
ben en fazla tuncay özilhan'a benzetiyorum baronu..en fazla ondan ilham almışlar..
Kursat.Ozturk
14-03-2005, 18:48
bence istanbula çağırılanlar o mahzendeki 7 adam...hepsi bi yerlerden çıkıp geliyo...tabi yanılıyo da olabilirim sadece tahmin....
bu gidişle dizi sezon sonunda sonlanır...
ee heralde onlar yani... o yukardaki cobra her yere bastonla vurdugun da bir adam geliyor ve bir fragman oynuyor...onların hepsi istanbula gelenler....artık böyle şeyleri çözme kabiliyeti olması lazım isleyenlerde kaç bölüm oldu dimi ??? ::) :)
yeni baron kim olsun...:) bence olmasın .... bu bölüm sağlam olacak ama bikaç bomba patlar...
Mahmut.Girit
16-03-2005, 14:40
Kurtlar Vadisinde hic bir karakter 1 kisiyi canlandirmiyor, Mesela Aslan Bey, Mitci olarak Hiram Abas, asker olarak Korkut Eken Ve Cem Ersever birlesimidir. Baron ise Rahmi Koc, Aydin Dogan, Tuncay Ozilhan ve son bolumde gordugumuz gibi Uzeyir Garih tir.
Onur Vural
16-03-2005, 22:48
hic habere cunctus est neque nec habere cunctus est
ya bunun anlamını bılen var mı
Burhan Günarslan
16-03-2005, 23:36
Baron’un ölümüyle beraber farklı senaryolar ortaya çıkar. Safiye, babasından sonra annesini de yitirmekten korkar. Safiye için katil Kılıç’tan başkası değildir. Nergiz, umulmadık şekilde dingin karşılar ölümü. Onun önceliği, geleceği Efe adına şekillendirmektir. Abdülhey, Polat’tan haber alamayınca infaz planlarına ulaşır ve listedeki herkesi ortadan kaldırmak ister. Polat’ın olağandışı tepkileri Elif’in dikkatini çeker. Oysa Polat’ın zihninde resimler yerine oturmaya başlamıştır. Polat, son bir yüzleşme için Baron’la karşı karşıya gelecektir.
bölüm 75 özet bende duymuş olmayın
polat baronu nasıl görecek anlamadım orasını ya neyse
İsmail Sümer
18-03-2005, 00:27
polat öldü mü?? bitti mi??
Burhan Günarslan
18-03-2005, 00:31
kafamızdan biraz soru işaretleri azalsın dimi
alın size olayın koptuğu an ben derimki aynı üzeyir garihin öldürülme senaryası ile aynı o ayüp sultanda bulundu diğeri ise sultanahmette bu 1
"tantan'ın üstü kapalı sözünü ettiği 'tapınak şövalyeleri' ile ne kastettiği nihayet ortaya çıktı
güç odaklari
içişleri bakanlığı döneminde çok büyük yolsuzlukların üzerine giden tantan sonunda koltuğundan olunca, 'önünü kimlerin kestiği' sorusuna 'tapınak şövalyeleri' diye cevap vermişti.
önümüzü iliklemişiz
sadettin tantan'ın 'yıllarca bu adamların önünde önümüzü iliklemişiz' diye tarif ettiği şövalyeler'in gerçek kimlikleri ve güçleri kurtlar vadisi'nin son bölümünde gözler önüne serildi.
ekrana yansitildi
dün tantan'ı arayıp 'baron'un ölüm kararını veren konseyin tapınak şövalyeleri ile ilişkisini' sorduk. tantan'ın cevabı net oldu: 'söylediklerim dün gece ekrana yansıtıldı'!
türkiye nefesini tuttu kurtlar vadisi'ni izledi
baron'un tapınak şövalyeleri tarafından sorgulanıp, öldürüldüğü kurtlar vadisi'nin son bölümü yine rekorları alt üst etti. 100 program arasında yine birinci olan dizi her iki kişiden biri tarafından izlendi. herkes şimdi nefeslerini tutup vadi'nin gelecek bölümlerini beklemeye başladı.
gündem yine tapınak şövalyeleri
kurtlar vadisi'nde baron, bop'a destek vermediği ve tezkere sürecinde pasif kaldığı gerekçesiyle şövalyelerce öldürüldü
türkiye, tapınak şövalyeleri'ni ilk kez bir bakanın ağzından duymuş ve günlerce tartışmıştı. o bakan sadettin tantan'dı...
show tv'nin izlenme rekorları kıran dizisi kurtlar vadisi'nin 'tapınak şövalyeleri'nin anlatıldığı son bölümü nefesleri kesti. diziyi izleyen herkesin aklına 57. hükümet'in içişleri bakanı sadettin tantan'ın bir dönem dile getirdiği ve büyük olay yaratan 'tapınak şövalyeleri' sözleri geldi. bu konuda görüşlerine başvurduğumuz tantan, 'benim söylediklerim dün gece ekrana yansıtıldı. gerçekten talan düzeninden hayat bulanlar tapınak şövalyeleri'nin içinde yapılandı' dedi.
onlar yön veriyor
dizide 7 başlı yılan figürünün kullanılmasına da dikkat çeken tantan, yıllarca önemli görevlerde bulunanların bu kişiler önünde saygıyla hareket etmek zorunda kaldıklarını belirtti. tantan, 'türkiye dizide olduğu gibi bir grup tarafından mı yönlendiriliyor' sorumuza 'evet öyle' yanıtını verdi. eski içişleri bakanı, 'baron'un öldürülüş şekli ile yakın geçmişte bir mezarlıkta işlenen ünlü bir işadamı cinayeti arasında bağlantı kurulabilir mi?' şeklindeki bir sorumuz üzerine de 'bu tarafı biraz kurgu gibi geldi' dedi.
düğme ilikliyoruz
tantan, 'tapınak şövalyeleri' kavramını tantan ilk yolsuz operasyonları sürecinde kullanmıştı. türkiye, tantan'ın yönettiği serhat, buffalo, kasırga, fırtına gibi operasyonlarla derinden sarsılıyordu. tantan, 'tapınak şövalyeleri'nden bahsederek operasyonun 'yukarılara' doğru çıkacağının güçlü bir mesajını veriyordu. öyle ki, tantan yine bir operasyon öncesi, 'yıllarca bu kişilerin önünde düğmelerimizi iliklemiş, saygı göstermişiz' ifadesini kullanmıştı. ancak bugün yüce divan'da yargılanan döneminde enerji bakanı cumhur ersümer'e varan 'beyaz enerji operasyonu' partisi anap ile tantan'ın arasını açmış ve sadettin tantan da istifa kararı almıştı.
güçlü ve etkililer
tantan, 21 ekim 2000 tarihinde düzenlenen 'yolsuzluk konferansı'nda da şu çarpıcı açıklamayı yapmıştı: ''kirli siyasetin ve bürokrasisinin koruması altında yolsuzluk ekonomisinden hayat bulanlar, toplum içerisinde kabul görmelerini sağlamak amacıyla tapınak şövalyeleri içerisinde yapılanmaya gittiler. ve giderek bu örgütlerin yönetiminde söz sahibi oldular ve ne yazık ki, bu soygun ve talan düzeninin baş aktörleri gerçekten de toplum ve kamu hayatımızda güçlü ve etkili olmaya muvaffak oldular, gündemimizi de onlar tayin ettiler.
gündemi tayin ettiler
halkımız, çoğunlukla onların tayin ettiği gündem çerçevesinde düşünmek, değerlendirmeler yapmak durumunda bırakıldı. önemliyi önemsiz, önemsizi önemli olarak göstermeye muvaffak oldular. çünkü önemli ile önemsizi tayin etme tekeli onların elindeydi. böyle bir ortamda onların tayin ettiği sahte gündemin peşine takılanlar, övgüler kazandı. aksine davrananlar kınandı, tecrit edildi.'
aydın türkmen
tapınak şövalyeleri
tapinak şövalyeleri aslında, 'papaz askerler' denilen bir hıristiyan tarikatıdır. ilk başlarda kudüs'e giden hristiyan hacıları korumaları için biraraya getirilmişlerdir. ancak zamanla tarikatın büyük üstadı, papa'yı bile ciddiye almayan 'devletler ve dinler üstü' bir güç haline gelir."
Burhan Günarslan
18-03-2005, 00:33
ihtimaller bir yana, sayin avukat nizamettin guvenc'in kukuletali $ovalyelerden biri oldugu kesinlik kazanmistir. $oyle ki; nizamettin'in masasinin uzerindeki lady justice heykelinin terazi kismi sabittir. ancak, masasinin hemen arkasinda bulunan konsoldaki bir ba$ka lady justice biblosu dikkat cekmi$tir. i$te o biblo, gecen bolumde gosternilenle aynidir. yani terazi kismi oynaktir. bunun di$inda nizamettin'in giyindigi planda, kol dugmelerinden ba$lami$tir kamera takibe. senaristler ve yonetmenin nizamettin guvenc'in $ovalyelerden biri oldugunu izleyiciye aktardigi an ise, telefon ile haberi alirkenki sogukkanliligidir. avukat nizamettin'in kilic'i sorgulama $ekli de gereken mesaji fazlasiyla iletmi$tir.
http://www.kurtlarvadisi.gen.tr/modules/coppermine/albums/71/71-31.jpg
http://www.kurtlarvadisi.gen.tr/modules/coppermine/albums/74/74-27.jpg
Taylan Külekçi
18-03-2005, 00:49
ihtimaller bir yana, sayin avukat nizamettin guvenc'in kukuletali $ovalyelerden biri oldugu kesinlik kazanmistir. $oyle ki; nizamettin'in masasinin uzerindeki lady justice heykelinin terazi kismi sabittir. ancak, masasinin hemen arkasinda bulunan konsoldaki bir ba$ka lady justice biblosu dikkat cekmi$tir. i$te o biblo, gecen bolumde gosternilenle aynidir. yani terazi kismi oynaktir. bunun di$inda nizamettin'in giyindigi planda, kol dugmelerinden ba$lami$tir kamera takibe. senaristler ve yonetmenin nizamettin guvenc'in $ovalyelerden biri oldugunu izleyiciye aktardigi an ise, telefon ile haberi alirkenki sogukkanliligidir. avukat nizamettin'in kilic'i sorgulama $ekli de gereken mesaji fazlasiyla iletmi$tir.
http://www.kurtlarvadisi.gen.tr/modules/coppermine/albums/71/71-31.jpg
http://www.kurtlarvadisi.gen.tr/modules/coppermine/albums/74/74-27.jpg
Evet,gecen bolumde baronu sorgulayan sovalyelerden bırının sesı bırebır aynıydı zaten nızamettın guvencın sesıyle.Tum sovalyelerın seslerı dızıden oylesıne secılmıs dıye dusunmustuk o zaman.Ben merakla baronun aıle doktorundakı numarayı merak edıyorum..
Bı de Baronun zamanında evındekı hızmetcı tarafından oldurulmek ıstenmesı ve bu hızmetcının adının Feraye olması,Fehriye Erdal suıkastı ıle oldurulen Ozdemır Sabancı oldugu kesın gıbıydı kafalarda..Sımdı bu olme seklı ve olum sonrası olaylar Uzeyır Garıhe kaydırdı bıraz olayı..Bu da ayrı bı soru ısaretı..Yıne beklıyoruz..
Can Turgut
18-03-2005, 11:31
nina muamma
memati hala yaşıyor figüran kaldı
o doktordan ben de işkilleniyorum ki fehriye'yle gözgöze geldiklerinde 1-2 sn bakışmışlardı
şu anda olaylar tıkandı yeni bi çıkış yolu lazım
yani en fazla ne olabilir ki ;
elife söyler ali olduğunu , polat baron olabilir vs vs
nereye varacak acaba dizi
Burhan Günarslan
19-03-2005, 13:30
ohooo daha çok var bu dizi bitmez..
evet bu dizi bitmez
1-rus hatun: niye silah taşıyorsun? polis misin?
güllü erhan: sadece polisler taşısaydı polislere gerek olmazdı
2-esata dün gece polatı evine girdiğini söyleyen doğu bey:
-bizim mahremimize giren onların mabedine de girer esat!
3-iplikçi nedim : - bize ne zaman padişahlık vermişler ?
samuel vanunu : - biz çok padişah indirdik çok padişah çıkardık, artık sıra bizde.
Burhan Günarslan
19-03-2005, 15:53
sizce baron kim olacak ???
İsmail Sümer
22-03-2005, 14:12
polat ölmeyecek onu anladım.. öldü zannetmiştim ama olayı üst dönemlerden öğrenmiş bulunuyorum.. fazla yorgunluğa bağlı hipertansiyonmuş..
Murat.Cagri
22-03-2005, 17:27
Tapınak şovalyeleri girdi diziye bakalım ne kadar derin işleyebilecekler...Nizamettin konusu da doğrudur onun sesi de vardı baronun öldürülme töreninde zaten hiçbi tepki de vermemişti :)
Burhan Günarslan
24-03-2005, 01:39
KURTLAR VADİSİ 76. BÖLÜM, 31 MART PERŞEMBE GÜNÜ
Her bölümüyle izlenme rekorları kıran “Kurtlar Vadisi”, 31 Mart 2005 Perşembe günü merakla beklenen 76. bölümüyle Show TV ekranlarında olacak.
kurtlarvadisi.com
Can Turgut
24-03-2005, 01:44
Burhan iyice izle de akşam okuyalım yorumları ya malum maçta olucaz,kaçırıcaz :)
Gökhan Taşkan
24-03-2005, 02:06
Evet Burhan .. Senden güzel bir özet bekliyoruz ;)
Buğra Öztürk
24-03-2005, 02:13
can olum yrn maca sarhos grımeyen soyle boyle olsun ( polat 59 bugra 31
Burhan Günarslan
24-03-2005, 02:16
Burhan iyice izle de akşam okuyalım yorumları ya malum maçta olucaz,kaçırıcaz :)
Evet Burhan .. Senden güzel bir özet bekliyoruz ;)
KURTLAR VADİSİ 76. BÖLÜM, 31 MART PERŞEMBE GÜNÜ
Her bölümüyle izlenme rekorları kıran “Kurtlar Vadisi”, 31 Mart 2005 Perşembe günü merakla beklenen 76. bölümüyle Show TV ekranlarında olacak.
kurtlarvadisi.com
http://www.kurtlarkonseyi.com/panrm.jpg
bugün ayın 24 ü 8)
Ömer Yağanoğlu
24-03-2005, 22:54
gizli kalan gerçeklerle ilgili özellikle bu mabed olayından sonrasıyla ilgili bir çok şeyi bulabilirsiniz.
http://www.cibilliyet.com/yesillik/kurtlarvadisi/
Burhan Günarslan
25-03-2005, 15:19
Ömer adamlar gerçekten süper bir araştırma yapmışlar vadi ile ilgili bi de sitede kimkimdir bölümü var orada benim daha önceden yazdığım kadrodan bi tek baron değişik o da zaten son bölümde çok açık bir şekilde belli oldu üzeyir garih olduğu diğerleri aynı bu masonlu mevzusu gerçekten çok ilgi çekici bir durum
Salih Tok
25-03-2005, 19:04
cemaat ben bu kurtlar vadısı denilen dizinin artık giderek sulandırıldıgını düşünüyorum.... ÇÜNKÜ 3-4 haftaya bi tekrar yalınlıyorlar... nedendir bilinmez... bilen biri varsa ALLAH aşkına söylesın.aaaaaaaalllllllllllloooooooooooooo KURTLLLLAAAARRRRRR.....
Burhan Günarslan
26-03-2005, 03:31
son olaylardan sonra dizide bi bocalama görüldü gibi işte bu yüzden mileti biraz meraklandırma işine kalkışıyorlar acabe ne olacak mesela şu an herkesin düşündüğü polat baron olacak mı filan firuze işte
Ömer Yağanoğlu
26-03-2005, 14:45
Ömer adamlar gerçekten süper bir araştırma yapmışlar vadi ile ilgili bi de sitede kimkimdir bölümü var orada benim daha önceden yazdığım kadrodan bi tek baron değişik o da zaten son bölümde çok açık bir şekilde belli oldu üzeyir garih olduğu diğerleri aynı bu masonlu mevzusu gerçekten çok ilgi çekici bir durum
evet benim de düşündüğüm gibi zaten bu konuda bir çok kitap okudum-mafya-devlet-siyaset üçgeniyle ilgili- herşey yerli yerine oturuyodu..ama çakır öldükten sonra ki bölümler tamamen karmaşa kimin kim oldugunu seçmek güç olmaya başladı nitekim baron da sürekli kafamızda değişip durdu.
bu araştırmaya gelince gerçekten tek kelimeyle muazzam bir araştırma herkesin okumasını öneririm.
Burhan Günarslan
30-03-2005, 13:19
yeni bölümde yaşanacaklar Bölüm 76
Konsey, yeni baronu seçmek için bir araya gelmiştir. Baron olmak isteyenler kartlarını açar. Baron adayları arasında soğuk savaş başlamıştır. Üç adayın varlığı konseyi parçalamak üzeredir. Mehmet Karahanlı’nın mirası açılır. Mirasçılar arasında Efe Karahanlı da vardır ve babası oğluna bir milyar dolar nakit para bırakmıştır. Doğu, Polat’ı sürpriz şekilde ziyaret eder. Dengeler içersinde dikkat etmesi gerektiğini söyler. Oysa Polat, Elif’e gerçekleri söyleyip söylememe tereddütünde randevu saatlerini beklemektedir… Polat’ın bu bekleyişi belki sonsuza kadar sürecektir
Inan.Kazan
30-03-2005, 13:30
abi adamın genzine,sinülslerine o kan gibi görünen madde kaçmış..onun göze gitmemesi gerek kimyasal olduğundan...ondan dolayı temizlemişler gözünü...
Burhan Günarslan
01-04-2005, 22:04
halo: - biz kırmızıyı ilk kez pasaportta görmedik
akrep bekir : - laz ziya elli yıldır bu anı bekliyor.gidip el mi öpecek, elini mi öptürecek?
akrep bekir: - laz ziyanın düşmanlığını samuelin baronluğuna tercih ederim.
Burhan Günarslan
01-04-2005, 22:11
vadide 3 kişinin baronluğa aday koymasıyla dengeler acayip bir şekilde değişiverdi bu bölümde.Şimdi işin içine şovalyeler girerse iş yokuşa sarar ama onlar karışmazsa işi laz ziya götürür.Çünkü samuelin oyu son anda tuncayında girmesi ile 3 e yükseldi ancak samuelin beklemediği bir şey oldu dvd leri bence kirve yolattı samuele onuda şimdi laz ziyaya çekicek laz ziya ettimi 4 oy bi de nizamettin etti 5 ;D dediğim gibi şovalyeler girerse ne olur onu haftaya görücez ;D
Elifi kaçıranlarda bence kirvenin adamları çünkü laz ziya ile konuşurken polatın da eli kolu bağlı demişti ve bağlandı ;D ama ben olsam sallarım çünkü banka hesabımda 1 milyar dolarım olacak ve uyuz ve dizinin en az yarım saaatini yiğen bir kızın peşinden koşucam hee ;D
nina işi ne olacak acaba memati bence onu orada erhan görmeden :)
Ömer Yağanoğlu
01-04-2005, 22:51
nina işi ne olacak acaba memati bence onu orada erhan görmeden :) *
korkarım evet :D
Ceyhun.Demir
02-04-2005, 12:05
işler iyice karıştı.. nizamettin en iyisi yapıyor çünkü bu şekilde baron seçilse bile dağalacaklar.. ama bu gidişle polat başa geçicek gibi geliyo bana.. ;)
bu arada samuel'in karısına ne yapacağınıda çok merak ediyorum.. tam baronluğa aday olmuşken karısını öldürmeyi bence göze alamaz..
Burhan Günarslan
03-04-2005, 00:56
bence öldürür abi sonra kirveye teslim olur 8)
Burhan Günarslan
06-04-2005, 11:49
işte bu haftaki özetler
Konsey, ‘Yeni Baron’u seçmek için yeniden toplanacaktır. Toplantı öncesi son kozlar oynanır. Laz Ziya’nın şantajı, Samuel’i adaylıktan vazgeçirtir. Kirve’nin isteği, Halo’yu oylamadan uzak tutmaktır. Kılıç, kilit adam Nizamettin’i ikna etmeye çalışır. Ancak konsey beklenmedik gelişmelere gebedir. Laz Ziya, kendisini dışlanmış bulur. Safiye, babasının ölümündeki sırları çözmek ister. İpuçları bulma derdindedir. Polat, Elif’i kimlerin kaçırdığını öğrenmeye çalışır. Ruslardan, Samuel’den, Kirve ve Laz Ziya’dan şüphelenir. Hepsi için hamleleri vardır. Ama bir türlü Elif’in izine ulaşamaz. Umutların tükendiği anda karşılaşacağı sürpriz Polat’ı şok edecektir.
Çağrı Özmen
06-04-2005, 23:43
ya burhan abi bu köpeğde izleyin bak,gayet saglam son iki bolum ya,gerci kurtlar kadar sarmıyo ama,gayet guzel..ben simdi izliyom ;D
Ceyhun.Demir
08-04-2005, 00:02
"sen bizi bulamassın, biz seni buluruz"
birisi sağlam girdi valla.. ;) ama eliften kurtuluyomuyuz diye seviniyodum yine çıktı ya.. *;D
Polat konseyede girdimi baronluğu alır heralde artık.. *;) *bu arada samuele helal olsun, iyi sıyrıldı laz ziyanın şantajından..
ruslarıda polat yakında harcar gibime geliyo..
bu arada elifi kaçıranlar kim sizce? bana sanki şu baronu öldürenler gibi geldi ama olmayabilirde.. çünkü dizide henüz tanınmayan en sağlam kişiler onlar..
Fatih Can
08-04-2005, 00:31
elif i baronu oldurenler kacırdı ve polatı baron yapacaklar...
Hakan Bıyıklı
08-04-2005, 12:07
Çift taraflı baronluk talebi gelcek gibi... ;)
Herif de gel gitler yaşıyor.. Al piyasayı eline, alem senin olsun! ;D ;D ;D
Sercan Matur
08-04-2005, 12:08
elif i baronu oldurenler kacırdı ve polatı baron yapacaklar...
katılıyorum..
benım fikrimde bu yönde..
Burhan Günarslan
09-04-2005, 16:20
ya burhan abi bu köpeğde izleyin bak,gayet saglam son iki bolum ya,gerci kurtlar kadar sarmıyo ama,gayet guzel..ben simdi izliyom ;D
izlemediğimi kim söyledi ;) şu zamana kadar hiç kaçırmadım en son reşata diz çöktürmüştü ve arkadan deli müdür geldi ve bitti 8)
Burhan Günarslan
09-04-2005, 16:25
be "sen bizi bulamassın, biz seni buluruz"
birisi sağlam girdi valla.. ;) ama eliften kurtuluyomuyuz diye seviniyodum yine çıktı ya.. *;D
Polat konseyede girdimi baronluğu alır heralde artık.. *;) *bu arada samuele helal olsun, iyi sıyrıldı laz ziyanın şantajından..
ruslarıda polat yakında harcar gibime geliyo..
bu arada elifi kaçıranlar kim sizce? *bana sanki şu baronu öldürenler gibi geldi ama olmayabilirde.. çünkü dizide henüz tanınmayan en sağlam kişiler onlar..
bence elifi kaçıranlar şovalyeler gibi geliyor çünkü polat mabede gidip onların izini sürmeye gitmişti ve önemli ip uçlarına ulaşmıştı işte toplantı burada yapılmış filan onları bulmuştu herhalde onlardan esinlenip polata bu mesajı yolladılar haftaya kim olduğu çıkar bi de dikkat ettiniz mi sofi pc den birisi ile konuşuyordu ve karşıdaki profesör bu baronlar konseyi toplantısında baronları çağırmak için herbir ülkedeki kişileri göstemişti ve o prof.un saydığı ülkeler ile baronların çağrıldığı ülkeler aynısı var bi bit yeniği ama hayırlısı ;D
rus baron çok komikti ya nasıl tırstı ama polattan elemana diyorki sadece olat girecek içeriye ve sende yanımda olacaksın ;D yusuf yusuf
Burhan Günarslan
09-04-2005, 16:32
bu bölüm konuyu daha da derinleştirmiştir. safiye hocasıyla dikili taşların bulunduğu ülkeler üzerine ve bu cemaatle ilgili bir sohbet yaptı. daha önce kılıç ın da dediği gibi bir önceki toplantı başka bir ülkede yapılmıştı. yani toplantılar dikili taşların olduğu ülkelerde bu çevrelerde (muhtemelen sırayla) yapılıyor
mematinin, elifi kaçıran adamın evinden kanıt olarak bir tek hap alması ile karahanlının katili görüntüsü verilen adamın da zor bulunan hapları kullanmış olması ile elifi kaçıranların karahanlıyı öldürenler olabileceği fikrine vardık
Murat.Cagri
09-04-2005, 16:36
mematinin, elifi kaçıran adamın evinden kanıt olarak bir tek hap alması ile karahanlının katili görüntüsü verilen adamın da zor bulunan hapları kullanmış olması ile elifi kaçıranların karahanlıyı öldürenler olabileceği fikrine vardık
aynen...Benim merak ettiğim bu konuyu daha ne kadar derinleştirecekler..
Eray Karabağlı
09-04-2005, 18:20
Bende Elif'i kaçıranlar şövalyeler diye düşünüyorum ama Polat'ı bu kadar yakından tanıyorlarsa nası onun devlet görevlisi olduğunu bilmiyorlar ???
Burhan Günarslan
09-04-2005, 21:24
herşey haftaya aydınlanacak gibi adamlar bilmez mi ya bilmeseler ne olacak her türlü polatı öperler ;D
Burhan Günarslan
13-04-2005, 11:50
işte yeni bölümün özeti
Elif kendisini kimlerin kaçırdığını ve ne yaptıklarını hatırlayamaz. Polat, Elif ile yollanan mesajı çözmek ister. Doğu ile görüşür. Ne yapacağına karar vermiştir artık. Laz Ziya, kendisine oyun oynayanlardan intikam almak niyetindedir. Rus Baron, Polat’ın öldürülmesi emrini verir. Kirve’nin planı, Kılıç ve Karahanlı ailesini yok etmektir. Safiye’ye göre babasını öldürenler ile Elif’i kaçıranlar aynı kişilerdir. Polat, Elif’e yirmi dört saat boyunca her istediğini yapacağı sözünü vermiştir. Oysa Nina’nın namlusu birbirlerine bir türlü kavuşamayan aşıkları baş başayken yakalayacaktır.
Burhan Günarslan
13-04-2005, 13:38
bi safiyenin kafası harbiden çalışıyor hea geçen bölümde babasının katillerinin izini sürmeye kalkışır gibi oldu bu bölümde ise elifi kaçıranlar ile aynı kişiler diye yorum atıyor ortaya
Erkan Keremoğlu
14-04-2005, 05:24
Bence Nihat, Veliyi öldürmeseydi daha iyi olurdu. Ayrıca Elif bence Polat'a aşık olmuş. Safiye de kıl oluyo o yüzden buna. Bence Safiye vurur Elif'i.
8)
Ercan Kibar
14-04-2005, 22:20
gullunun sesi ne noolmus ya....
Servet Güldeş
14-04-2005, 22:31
nooollllmuşşşşş
Ceyhun.Demir
14-04-2005, 22:31
güllünün ses gitmiş harbiden.. :) ama heralde kendisi hasta falandı, yerine başkası seslendirdi bu hafta.. bi açıklaması vardır..
bu arada şu elifi niye öldürmediler ya.. saçmasapan elbise seçmesini falan gösteriyo bize ne elifin elbisesinden makyajından ya.. http://forum.antu.com/images/smilies/cinnet.gif
Ceyhun.Demir
14-04-2005, 22:46
bu ne ya iyice cıvıttılar! aşk meşk izlemek istesem istanbul masalımıdır nedir onu izlerdim! >:(
Sercan Matur
14-04-2005, 22:59
kemancı ölür...
söyliyim şimdiden...
Polat Alkan
14-04-2005, 23:12
elıf ölür polatında zaafı ortadaan kalkar boylece baron olur artık .....
Ercan Kibar
14-04-2005, 23:29
bence de kemanciyi cikartirlar aradan
Eray Karabağlı
15-04-2005, 22:50
Bence illuminate Polat'ı korucak
Çağrı Özmen
16-04-2005, 00:22
en önemsiz rol kemancının olduguna gore kemancı gider ;D güllünün sesi berbattı...ya eskiden kendi sesiyle konusmuyodu,bi bölümde denemk istedi yada sesi kısıktı,onun yerine baskası konustu,yada onu seslendirenin yerine baskası konustu ama berbat....insallah bi dahakki bolume bole olmas...
Hüseyin Ayas
16-04-2005, 00:33
ne güzel vadi ya millet seksek oynuyo 40 yıllık polat ın karizma çizildi yani..:)
Emre Akça
16-04-2005, 09:41
polat haklı umarım öle olurda bizde eliften kurtuluruz kurtlar vadisinde nekadar boş oyuncu ve piyasa karıştıran varsa hepsi kadın...al işte koca polat sek sek oynadı daha neler...işe bak bi illumanitimiz eksikti oda teşrif etti saolsun :D işler kızşıyor umarım tek dizimizde bitmez
Burhan Günarslan
17-04-2005, 14:51
suikast girisimi polat'in sahin gözleri tarafindan namlunun parlamasinin farkedilmesiyle sadece girisim olarak kalabilir. bunun yaninda güllü erhan'in da bir müdahalesi olabilir. her sey olabilir. hiç bir sey olmayabilir. belki de dualar kabul olunur ve elif ölür, biz de azaptan kurtuluruz.
Burhan Günarslan
17-04-2005, 14:55
dogu bey: eskiden sirk yöneticisi cambaz'i oynatirdi, artik sirk senin, cambaz'i sen oynatacaksin.
"günesi doguran bunlar degil, günesi batiran bunlar degil.. ötesini bilemem aslanim!"
polat alemdar : "bir daha benimle ters dü$meyeceginizi nasil bilecegim ?"
laz ziyâ : "dalgali karadeniz'de tutunabilmek için dümeni bir o yana bir bu yana kirdik, ama artik tamamen kirdik"
Burhan Günarslan
20-04-2005, 14:04
Nina’nın suikast girişimi başarısız olur. Çünkü Erhan onu deşifre etmiştir. Polat, Elif ile baş başa romantik dakikalar geçirirken planlarını da bir bir uygulatır. Abdülhey, Kirve’yi alıp Halo’ya teslim eder. Tüm yakınları gözlerinin önünde öldürülen deli, Kirve’den intikamını alacaktır. Nergiz, kendisinin ve kızının hayatını kurtaran Polat’a şükran ziyaretinde bulunur. Efe için sakladığı yüzük Polat’tadır artık. Polat, ofisindeki dördüncü resmin sırrını çözer. Tuncay, Halo ve Kılıç’ın konsey toplantısına gelebilmesi Samuel’i şaşırtır. Toplantı sonunda yeni baron seçilir. En çok hayal kırıklığına uğrayan kişi ise Samuel’dir.
dizi kopmuş ya yürü be polat
Burhan Günarslan
22-04-2005, 09:37
evet dizi maç saatine denk gelince hayliyle bazı arkadaşlar sayredemedi ve hemen özeti konduruyorum
güllü erhan ninanın bir rus ajan olduğunu taa başından biliyorlarmış ve polata veya kemancıya son hamlesini yapmadan gülllü yetişiverdi hemen olay sonrası memati ile aralarında geçen polemik çok komikti yaa nanın sniperı alarak polatların mekana bakarken mematinin ne yapıyorsun sorusuna adnan ile bahse girdik acaba polat abim öpecek mi
sonra abdülhey laz ziyanın evinden kirveyi alıp haloya teslim eder haloda içerideki deliye teslim eder ve kirve paramparça ;D
doğu bey süper iş yapar ve tuncayın tırdan çıkan eroinleri değiştirip yerine un koymuştur ve dava düşmüştür aynı anda halonun ambulansa da bi operasyon yapar samuel ve yine başarısız olur çünkü ambulansta başka birileri çıkar samuel bunları hesaplayıp konsey toplantısında halo ve tuncayı karşısında görünce çok şaşırır ve polat konseye girer girmez yeminin, eder etmez baron olur herkese elini öptürürken samuelin salyalarını serçe parmağı ile silmesi çok komikti ;D
Polat yemek sonrası elifi eve atar ve +7 yaşlık bölüm sahnelenir ve bu adam hiç öpüşme bilmiyormu kardeşim yazıklar olsun yuhh sana polat alemde tek sin değişilmez sin ama bi işi yüzüne gözüne bulaştırdın
Ceyhun.Demir
22-04-2005, 09:47
anlatmasana olm izleyemedik zaten.. :)
http://www.showtvnet.com/yardim/ind...D=4&ID=1&KKID=5
bu linkten show tv'ye mesaj atıp tekrarını istedim haftasonu.. sizde atında, yoğun istek üzerine tekrarlasınlar.. ;)
Burhan Günarslan
22-04-2005, 09:59
olm niye tekrarlatsınlar bi de 2 hafta mı bekliyecez showtv nin sitesinden izleyebiliyosun zaten tekrara gerek yok :)
Burhan Günarslan
26-04-2005, 11:13
kafamdaki sorular
acaba laz ziya konseye geri dönecek mi
polat samueli öldürecek mi
masonlar polata yeni bir işaret verecekler mi(çünkü sen bizi değil biz seni buluruz mesajlarından sonra)
İbrahim ağızkalı nina ölünce atağa kalkacak mı gerçi kalksa ne olur bence artık bişeyler olsun çünkü herşeyi biliyoruz veya anlıyoruz artık polata nasıl olsa bişey olmaz düşünce yer etmiş kafamızda
dizinin son geldi sanırım
Celal.Mehmet
27-04-2005, 11:41
Polat Samuel'den gerekli bilgileri alıp onu indirecektir aşağıya.
Ama bi gerçek varki Polat'ın Baron seçilmesi bütün herşeyi bir anda değiştirecek :)
Burhan Günarslan
27-04-2005, 13:13
İşte yeni bölümün özeti
Laz Ziya’nın ziyaretçileri vardır. İşlerden çekilmesini istemezler. Memati, Abdülhey’den devlet bağlantıları hakkında bilgi almaya çalışır. Nina, bir hücrede tutulmaktadır. Hayatının affedilmesine karşılık bilgi vermesi istenir. Ancak plan dahilinde olmayan bir gelişme yaşanır. Safiye, Samuel’den randevu alır. Polat, bunu da planlarına dahil eder. Niyeti Samuel’i hataya sevk etmektir. Baron olduktan sonra ilk kez Doğu ile görüşürler. Yeni dengelerde Rusların yeni ve büyük bir hamlesi olacağı açıktır. Polat’a göre Samuel, Ruslarla da işbirliği içerisindedir. Doğu’nun ikazlarına rağmen Mito yeniden Samuel’le bağlantı kurar. Son kozlarını oynamak istemektedirler. Fakat, Doğu Bey bu kozu ele geçirir. Polat’ın ofisine bir paket gelmiştir
Burhan Günarslan
28-04-2005, 20:44
yarım saat kaldı hemen moda girmek lazım
Ceyhun.Demir
28-04-2005, 21:17
geçen haftaki bölümü izleyememiştik malum, şimdi anca özeti izliyorum..yorumuda anca şimdi..
birisi şu polata öpüşmeyi öğretsin önce.. ;D
ayrıca neden devam etmediğini anladınız mı polatın? elif tanıyacak diye.. hani dizinin 1. bölümünden aliyi tanıyodu.. ordan polatın ali olduğunu çıkaracaktı! anladınız siz anladınız.. ;D
kirveyide sağlam doğradı eleman be.. valla kirvenin bu kadar kolay gideceğini tahmin etmiyodum..
gerçi daha özet bitmedi ama şu ana kadar ki böülümden yorumum bu kadar.. ;)
Erkut Yeğen
28-04-2005, 21:25
geçen haftaki bölümü izleyememiştik malum, şimdi anca özeti izliyorum..yorumuda anca şimdi..
birisi şu polata öpüşmeyi öğretsin önce.. *;D
ayrıca neden devam etmediğini anladınız mı polatın? elif tanıyacak diye.. hani dizinin 1. bölümünden aliyi tanıyodu.. ordan polatın ali olduğunu çıkaracaktı! anladınız siz anladınız.. *;D
kirveyide sağlam doğradı eleman be.. valla kirvenin bu kadar kolay gideceğini tahmin etmiyodum..
gerçi daha özet bitmedi ama şu ana kadar ki böülümden yorumum bu kadar.. ;)
inşallah elektrikler kesilir :P
Ceyhun.Demir
28-04-2005, 21:26
inşallah elektrikler kesilir :P
öldürürüm olum seni öle bişe olursa.. ;D
Onur Vural
28-04-2005, 23:59
eveeeeett işte polat alemdar'ın sonu:)
bellıydı ama kardesım bu ısın boyle olacagı o cakır yok mu o cakır hep o actı bu ıslerı basına:):)
Burhan Günarslan
29-04-2005, 02:59
ninanın beyni sulanmak üzere artık bişeyler yumurtlamasının zamanı geldi bir daha ki bölümde
samuelin son planda patladı bu arada baronu öldürenlerin nizamettinin ve samuelin haberinin olduğu bu bölümde de açık açık belirtilmiştir.Hatta şovalyelerden birinin de bu bölümde nizamettin olduğu kesinlik kaznmıştır kanaatimce çünkü nizo ile samuel konuşurken samuel nizo ya siz bütün dengeleri bozdunuz diyerek onu kastetmiştir yakın plandaki terazide bunun sonucu
mito ölümlerden ölüm beğen aslanım
yaw şu kadın milleti öldürür adamı ya alın bu bölümde de karahanlının kızı kalkıp samuel ile randevu ayarlıyor kimseye sormadan
deli hikmet millete racon kesiceğine şu çay borcunu öde ilk önce kamil!!! ;D
Çağrı Özmen
29-04-2005, 10:03
deli hikmet tam kamil harbiden ya,bu arada dikkat ettiyseniz dizideki çoğu kişi gercek sesiyle oynamaya başlamıs...abdülhey,güllüü falan....bi polat kaldıı,onunda gercek sesini bilenler biliyo ;D aman konusmasın ;D ama biz güllüyü seslendiren insanı geri istiyoruz,esas kahraman o...... ;D geri gel güllünün sesi..
Nuri Çelik
30-04-2005, 18:17
walla o bu değil samuel her turlu gidici en fazla 2 bölüm yaşar heralde....ruslarla bağlantısı olduğu da cok acık cunku ibrahim'e Polat'ın baron olusunu yumurtlayan da her turlu samueldir...
Burhan Günarslan
03-05-2005, 11:08
son bölümden seçmeler
samuel - yahu mafya babasını baron yaptık, olacak iş mi bu
nizamettin - hayır kurumuna başkan mı seçiyoruz samuel
akrep bekir : polat alemdar'ı babayken yıkamadık, baronken nasıl yıkacağız?
ibrahim ahıskalı : kartal avını önce en yükseğe çıkarır, sonra da ordan yere bırakır..
akrep bekir : kartal kurdu kuzu sanarsa ancak oradan yere çakılır ZONK! ;D
Anil.Unlu
04-05-2005, 02:58
Yaw kardeşim kurtlar vadisi için kendi forumuna üye olun.Fb'ye ayıp olmuyor mu?
Ceyhun.Demir
04-05-2005, 09:41
nealaka? ;D
Onur Kalender
04-05-2005, 12:55
Şimdiye kadar hiç izlemediğim bir dizi ama ama aşağıdaki fotoğrafın ilginizi çekeceğini düşünüyorum! ;D
http://img67.echo.cx/img67/4305/kurtlarvadisi7my.jpg
Ceyhun.Demir
04-05-2005, 14:54
* *Şimdiye kadar hiç izlemediğim bir dizi ama ama aşağıdaki fotoğrafın ilginizi çekeceğini düşünüyorum! ;D
http://img67.echo.cx/img67/4305/kurtlarvadisi7my.jpg
süper ya işte gerçek kurtlar vadisi.. ;D
Eray Karabağlı
04-05-2005, 21:26
Vay be.Bide tüm köy orda çoluk çocuk ;DHepsi birer polat ;D
Burhan Günarslan
05-05-2005, 01:17
bi alaka kuran var mı arkadaşlar :o
Ceyhun.Demir
05-05-2005, 09:21
bi alaka kuran var mı arkadaşlar :o
ayıp olum fenerbahceli adam kurtlar vadisimi izler.. ;D
Ozan Avcu
05-05-2005, 10:28
Vay be.Bide tüm köy orda çoluk çocuk ;DHepsi birer polat ;D
Hepimiz Polatız ;D
Ha bi de unutmadan Pusat benim elimde şu an ::)
Eray Karabağlı
05-05-2005, 21:15
Ozan Pusatı bi gün çok iyi bir devlet adamı yapcaksın şüphem yok ;D
Ayrıca Anıl arkadaşımız çok değişik bi açıdan yaklaşmış ???Heralde Ceyhun'un dediği gibidir ;D
Burhan Günarslan
05-05-2005, 23:53
en iğrenç bölümlerinden birini daha izlemiş durumdayım elif ancak 100 tane ev arasından nihayet seçti bir tane bi zyine kendini hakettiği gibi andık ;) , polatın adamlarının yaptıkları iğrenç espiriler kasığ kavurdu ortalığı
Adnan:terk you, yani terk ediyorum manasinda
Güllü:izzettin, mali mulku kaybettin
Onur Vural
06-05-2005, 00:04
ya bu koca vadıde herkes dustu bır uçkur sevdasına bakalım dızının sonuı ne olur
Çağrı Özmen
06-05-2005, 00:12
olcekmi acaba gülüyle,abdül yaaa....bi zamanların kankasıydılar onlar...
Burhan Günarslan
06-05-2005, 11:07
bence oyun yapıyorlar ölürler mi hiç hatta nasıl çözdüm memati güllü çağırmıştıya nerdesin olm sen, işimiz var seninle diye(sandalyeye oturtmuştu hani) ;) kızı bilerek serbest bıraktılar ki ruslara ulaştırsın onları
mitoya gelicek olursak doğu bey seni çabputa bile sardırtmam demişti o dozerlerle mezar kazıyorlardır orada mitonun mezarını anladınız siz 8)
Fatih Göğebakan
06-05-2005, 15:17
Ne olur ölsün şu güllü artık yaw.Çıldırtıyor beni:):):)
Şabettin Doğan
06-05-2005, 17:32
evet işim var demişti memati kesin o silahlar kuru sıkı ya da güllü rüya mı görüyo yoksam neyse bakıcaz bakalım
Eray Karabağlı
06-05-2005, 19:53
Bide Abdülhey Polat'a abi bu kız konuşmaz demişti.Polat'ta konuşmasa bile bizi ruslara o götürecek demişti.Burhan'ın görüşlerine aynen katılıyorum.
Onur Vural
20-05-2005, 13:47
arkadaslar bakın konu ucuncu sayfalara dusmus olmuyor yanı
burhan kardesım tuyolarının devamını beklıyoruz merakla
Şabettin Doğan
20-05-2005, 15:52
kesinlikle mesut neydi o koşuşlar ya özel timin çok salakça hareket ediyolardı sanki elerindeki silah değilde oyuncak gibi tutuyolardı.yakışmadı vadiye
Hüseyin Ayas
20-05-2005, 19:09
gerçektende dün akşam tam bir işkenceydi.Dediğiniz gibi o özel timler akla ziyandı zaten.Hani counter-strike da podbot lar vardır ya onlar gibi bi o yana bi bu yana koşuşturmaları yokmu..:)
Çağrı Özmen
26-05-2005, 22:16
bu bölüm iyi ekşınla basladı bakalım,hadi hayırlısı bu arada gecen bölümde ki swatvari timin ilk baslardaki yengec yürümesi gayet iyiydi,binaya girisleride,ama sonra ki hareketler,herhalde onlarda ajanslardan bulunan figuranların odunlugu olsa gerek....
Eray Karabağlı
08-06-2005, 01:05
Bu hafta son bölümüymüş galiba.Valla iyi oldu iyice cıvımaya başlamıştı
Şabettin Doğan
08-06-2005, 01:08
sezon finali yav bitmiyo yanı
Arif Kocamanoğlu
08-06-2005, 03:26
Bitmesin tabi yaaa Kurtlar biterse biz ne yaparız.....
Burhan Günarslan
09-06-2005, 11:47
Duyuru:
Bu akşam kurtlar vadisi günüdür sonra ben duymadım görmedim demeyin
Fatih Göztok
09-06-2005, 16:03
ANTU dan alıntıdır..
Yüksel Aytuğ: "Böyle final görülmedi!"
Kurtlar Vadisi bu gece gerçekten de nefesleri kesecek inanılmaz bir final bölümüyle sezona veda ediyor. Yanlış anlaşılmasın, amacım finali yazıp, dizinin keyfini kaçırmak değil. Aksine büyük emekle hazırlanan bu enfes bölümün daha fazla izleyici tarafından izlenmesini sağlamak. Çünkü bölüm, gerçekten de Hollywood yapımlarına taş çıkartacak şekilde çekildi... Kurtlar Vadisi bu akşam yayınlanacak 86.bölümüyle sezonu kapatacak. Dizinin anlaşması 100 bölüme çıkarıldı ve önümüzdeki sezon da devam edecek. Peki gizli el kimin? Son bölümde Polat, Samuel'in gizli bir el vasıtasıyla ortadan kaldırılması üzerine Konsey'i dağıtacak. Doğu Bey, Ankara'nın yolunu tutarken, ilk kez sağ kolu Esat'tan şüphelenecek ve ona yem atacak.
Final sahnesinde, Kılıç, gizemli internet şahsiyeti Fox'un aslında Andrei olduğunu sanarak onun izini bulacak. Ancak, Safiye'nin cesediyle karşılaşacak. Polat Alemdar'ın; Memati, Abdülhey ve Erhan dışındaki bütün adamları, Tilki Andrei tarafından öldürülecek. Tilki, bir ekibini de Konsey üyelerinin peşine takacak. Polat, mahalleden aldığı acı haberle şok içinde büroya gelen Elif'e ne olduğunu soracak. Ardından Fox kod adını kullanan gizemli kişiyle karşı karşıya gelecek. Ve işte finalin can alıcı sahnesi de burada yaşanacak. Polat, Fox'un estetik operasyonla kendi gerçek yüzünü, yani Ali'nin suratını alan kişi olduğunu görecek... Dizinin yeni sezonda ekrana gelecek ilk bölümü de şimdiden çekildi. Buna göre Fox, Ali olarak Ömer Baba ve Nazife Anne'nin karşısına çıkıyor. İkili, oğulları döndü sanarak büyük bir sevinç yaşarken, sahte Ali, onları evde öldürüyor. Ardından, Elif'in anesi, Deli Hikmet ve Eren'i ortadan kaldırıyor. Amaç, gerçek Ali'nin yani Polat'ın değer verdiği kişileri yok etmek... Ancak bu bölüm flashbackler halinde yayınlanacak. Yani Elif'in Canan'dan aldığı haberle büyük bir şok içinde Polat'ın bürosuna geldiğini bu bölümde öğreneceğiz...
FACE OFF gıbı..
Emre Akça
09-06-2005, 16:29
ANTU dan alıntıdır..
Kurtlar Vadisi bu gece gerçekten de nefesleri kesecek inanılmaz bir final bölümüyle sezona veda ediyor. Yanlış anlaşılmasın, amacım finali yazıp, dizinin keyfini kaçırmak değil. Aksine büyük emekle hazırlanan bu enfes bölümün daha fazla izleyici tarafından izlenmesini sağlamak. Çünkü bölüm, gerçekten de Hollywood yapımlarına taş çıkartacak şekilde çekildi... Kurtlar Vadisi bu akşam yayınlanacak 86.bölümüyle sezonu kapatacak. Dizinin anlaşması 100 bölüme çıkarıldı ve önümüzdeki sezon da devam edecek. Peki gizli el kimin? Son bölümde Polat, Samuel'in gizli bir el vasıtasıyla ortadan kaldırılması üzerine Konsey'i dağıtacak. Doğu Bey, Ankara'nın yolunu tutarken, ilk kez sağ kolu Esat'tan şüphelenecek ve ona yem atacak.
Final sahnesinde, Kılıç, gizemli internet şahsiyeti Fox'un aslında Andrei olduğunu sanarak onun izini bulacak. Ancak, Safiye'nin cesediyle karşılaşacak. Polat Alemdar'ın; Memati, Abdülhey ve Erhan dışındaki bütün adamları, Tilki Andrei tarafından öldürülecek. Tilki, bir ekibini de Konsey üyelerinin peşine takacak. Polat, mahalleden aldığı acı haberle şok içinde büroya gelen Elif'e ne olduğunu soracak. Ardından Fox kod adını kullanan gizemli kişiyle karşı karşıya gelecek. Ve işte finalin can alıcı sahnesi de burada yaşanacak. Polat, Fox'un estetik operasyonla kendi gerçek yüzünü, yani Ali'nin suratını alan kişi olduğunu görecek... Dizinin yeni sezonda ekrana gelecek ilk bölümü de şimdiden çekildi. Buna göre Fox, Ali olarak Ömer Baba ve Nazife Anne'nin karşısına çıkıyor. İkili, oğulları döndü sanarak büyük bir sevinç yaşarken, sahte Ali, onları evde öldürüyor. Ardından, Elif'in anesi, Deli Hikmet ve Eren'i ortadan kaldırıyor. Amaç, gerçek Ali'nin yani Polat'ın değer verdiği kişileri yok etmek... Ancak bu bölüm flashbackler halinde yayınlanacak. Yani Elif'in Canan'dan aldığı haberle büyük bir şok içinde Polat'ın bürosuna geldiğini bu bölümde öğreneceğiz...
FACE OFF gıbı..
Bu yazı gerçekleşirse hakikaten ilginç bölümler bizi bekliyor olucak.Buarada en büyük bombada önümüdeki sezon diziye katılacak olan türk literatürüne kara kule isimli deyişi kazandıran turgay atacan(Ali SÜrmeli) olacak. Miroğlunu en çok zorlayan çalıp çırparak hakkı olan birimin başına gelen daha sonra suikast yapayım derken bagajda kafasına kursun yiyen genede direnen ünlü şahsiyet artık vadide. İlginç bir hava katacağı kesin valla.
Cerrahpaşalılarla, Çakırlarla başlayan hayatı çalkantılar içinde devam edip taaaa illimunitelere kadar sürüklenen polat bakalım neler yapacak....
Bence eskiden daha sağlamdı ama neyse,
Sercan Matur
09-06-2005, 16:50
ANTU dan alıntıdır..
FACE OFF gıbı..
Anasının gözü...
Fatih Göztok
09-06-2005, 17:02
Valla sercan ben deılk okudugumda aynı tepkıyı verdım:)
İlker Kökdemir
09-06-2005, 17:06
Vadi Bitinceye Kadar Arkadaşlar Bol Bol Reklam İzleyeceğiz >:(
Çağrı Özmen
09-06-2005, 22:48
super son bolum ya,harbiden eski tadı buldum dizidede,yukarıda yazılanların hepsi olcakmı bilmiyorum,dizi hic ole seyretmiyo...
Celal.Mehmet
09-06-2005, 22:51
abı yuh artık bu kdr da olmaz yanı..
Celal.Mehmet
09-06-2005, 23:22
yok abi elif dendigi gibi aliyle faln karsılasmadı
ustune ustelık kaza yaptı
bu ıs yıne masonların :)
Çağrı Özmen
09-06-2005, 23:25
bu arada polatı tabutun icine koymuslar,ustune toprrak atıyolar,ya nolcak,acaba son bölümmü bu? kolpamı yapıyolardı sezonun son bölümü diye? ya kafam karıstı iyice,insallah normalde verdiklerinden daha uzun bi bölüm olur,çünkü çok sardı...
Celal.Mehmet
09-06-2005, 23:35
ne bıcım son bolum kardesım?
Celal.Mehmet
09-06-2005, 23:38
halo dan baskası yalan :)
Ömer Yağanoğlu
09-06-2005, 23:41
Ve o söylenenlerin çoğu yalan oldu..Sanırım yeni sezonda ki bölümlerde bunlar olacak..
Fatih Göztok
10-06-2005, 00:18
Maskelı adamlar senaryoyada mudahele etmıs bellıkı..:)
Burç Kurtoğlu
10-06-2005, 00:42
eger bunlar olacak sa oha bea yuhhh
Emre Akça
10-06-2005, 09:41
beklediğimden berbat bir bölümdü.. Benim anlamadığım deli yürektede vadide kahramanların aileleri bu kadar kolay öldürülüyorsa ki aynı zamanda kahramanlarda niye bunu baştan yapmıyor düşmanlar...
Biçok anlamsız soru işaretiyle dizi sezonu kapadı bare biraz ne olduğu gösterilseydi herkes daha bi heyecanlı beklerdi.
İlker Kökdemir
10-06-2005, 10:23
Klasik Olarak Yine Herkesi Öldürdüler Operasyon Yaptılar Deli Yürek 2 Oldu Daha Farklı Olabilirdi Bence Abarttılar.Benim Anlamadığım Doğu Beyin Bu Tuzağa Nasıl Düştüğü Devlet Olgusu Bu Kadar Basitleştirilmemeliydi.
Ozan Avcu
10-06-2005, 10:40
Polat o tabuttan da kurtulur.
"Kill Bill 2" de süper saçma bir teknikle canlı canlı gömülen kahramanımız, toprağın altından çıkmıştı. Bizim neyimiz eksik :)
Eray Karabağlı
11-06-2005, 01:39
Saçma sapan yaptılar olayları...
Celal.Mehmet
11-06-2005, 02:01
aslında sacma sapan yapmadılar
amacları herkesın kafasını karıstırıp merak ıcınde bır son vermektı ve yaptılarda...
seneye ılk bolum hersey cozulur ama
sımdı sırada ne var dıe dusuncek bundan boyle herkes!
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.