PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Burçlara inanıyor muyuz?

Aslı Çelik
23-02-2005, 22:55
Bugün burçlarla ilgili bişey izledim aklıma geldi,burçlarımızı ve *özelliklerini buraya yazarsak eğlenceli olur die düşündüm ;)

Ben akrebim mesela,özelliklerime daha sonra değinicem 8)

Aslı Çelik
23-02-2005, 23:32
Akrep burcu insanı kelimelere fazla ihtiyaç duymaz. Çünkü içindekileri gözleriyle anlatır. Bir bakışından sevgisini ya da nefretini anlayabilirsiniz.

Kuşkucu bir karaktere sahiptir. Kolay kolay inanmaz. Fakat inandığı konuyu savunurken asla taviz vermez.
Herkesin kolay kolay altından kalkamadığı sorunları anında çözebilecek pratik bir zekaya sahiptir
Fiziksel olduğu kadar manevi açıdan da güçlüdür. Kendini kandırmaz. Gerçekle acı da olsa yüz yüze gelmekten çekinmez.

Aslı Çelik
24-02-2005, 00:08
Yengeç insanı duygusallığıyla tanınır,yapılanı kolay kolay unutmaz ve çok zor bağışlar...Samimi tavırlarına rağmen sert bir görüntü çizer. Bunun nedeni kendini dış dünyadan koruma içgüdüsüdür. Özellikle tehlikede olduğunu hissettiğinde kabuğuna çekilir.

Aslı Çelik
24-02-2005, 00:14
topicin amacı da bu ztn Esin anlat özelliklerini..?

Ozan Ercan
24-02-2005, 00:38
ben de balık burcuyum ve tipik bir balık profili çizdiğime inanıyorum. özelliklerini benden başka anlatacak bir balık çıkar sanırım :)

Serkan Özen
24-02-2005, 00:44
burcum da yükselenim de boa
tipik bir boayım
kırmızıya dayanamam
gerçek bir fb'li gibi yani ;):P

belli temel özellikler dışında burçlara inanmam. hele sağda solda yazan bugün (ya da bu hafta) aşk anlamında şöle geççek para durumunuz şöle olcak insanlarla ilişkiniz şuna benzicek türden şeyler ters geliyo. Hem gelecekten haber vermek hem de sadece orada yazılanlar kadar (12çeşit) yaşantı olması (hadi yükselenler de var diyosanız 12 x 12 = 144çeşit) bana saçma geliyor

Çağrı Özmen
24-02-2005, 01:04
-sevdiğine çok sağdık

sağdık degil o maymun SADIK ;D ;D ;D ;D ;D

Onur Bilgin
24-02-2005, 01:12
sağdık degil o maymun SADIK *;D *;D * ;D *;D *;D

peki bunun fransızcası ne ;D ;D ;D

Çağrı Özmen
24-02-2005, 02:09
sadıqueeee ;D

Hasan Muradoğlu
24-02-2005, 15:50
ikizlerim ama millet hakaret ediyor gibi özellike sayıyor.

misal;
çift karakterli,Allah erkek olanlarını bizden uzak tutsun gibi.

Aslı Çelik
24-02-2005, 15:58
çift karakterli olmak kötü bişe diil ki Hasan,sadece tepkileri brz çabuk değişebilio ikizlerin..
ii yönleri de war mesela;Uyumluluk,entelektüellik,konuşkanlık gibi.. ;) erkeği de pek sadık olmaz die biliorm ama.. :)

Hasan Muradoğlu
24-02-2005, 16:06
yapma aslı,sende mi ???

bundan sonra hiç bir karşı cinse burcumu söylemeyeceğim :-X

çift karakterli olmak kötü bişe diil ki Hasan,sadece tepkileri brz çabuk değişebilio ikizlerin..
ii yönleri de war mesela;Uyumluluk,entelektüellik,konuşkanlık gibi.. ;) erkeği de pek sadık olmaz die biliorm ama.. :)

Aslı Çelik
24-02-2005, 16:08
yok yaa sacmalama gerçekten kötü bi burç diil... ztn kaç tane sadık erkek wardır ki dünyada,onlarda boğa fln işte :) ;)

Aslı Çelik
24-02-2005, 16:12
Biri boğamı dedi.İşte sadık erkek

walla Sinan ben boğaları hep sadık die bilirim ama tabi erkek bu,belli olmaz :P

Sinan Bıçak
24-02-2005, 16:14
Biri boğamı dedi.İşte sadık erkek

Tanalp Kaptan
24-02-2005, 19:34
walla bende ASLANIM ve tüm özelliklerini taşıyorum ayıptır sölemesi;)

Aslı Çelik
24-02-2005, 19:35
aşkolsun Tan,öle büyük harfle mi yazılır aslan? :) :)

Tanalp Kaptan
24-02-2005, 19:53
walla hiç sorma aslı dalgınlıgıma gelmiş :'( :'( :'(

Aslı Çelik
24-02-2005, 19:54
ağlama yaa,stres war ztn bide ağlarsan..
hadi gül :)

Tanalp Kaptan
24-02-2005, 19:55
walla öle diyosan güleyim bari:):):):):):):)
zaten ben burcumu şey eddiydim;)

Kemal Göktaş
24-02-2005, 20:03
valla ben yengecim ve ESİN ark.ın yazdıgı tüm özellikleri taşıyorum.burçlarada inanıyorum.kimse üstüne alınmasın ama terazi burcu kızlardan çok çektim :)

Can Güleç
24-02-2005, 23:41
burçlara daha önceden ilgim yoktu ama insanları tanımadan önce onların kişilikleri ve nasıl duyguları besledikleri v.s özellikleri taşıyan bir yapıya kavuşturmamıza sağlayan kaynaklar veya kitapçıklar bulabiliyoruz..ben aslan burcuyum özelliklerime sahip olsamda arasıra duygusal olmaya çalışırım ..insanların pek çoğuu kişi böle burçlara özelliklere takması biraz garip geliyor özellliklede bayanların daha ağırlıklı olduğunu kanısındayımm..her iki cinsiyette karşımızdaki insanı öncelikle burca göre tanımaya ve arkadaşlığa doğru sürüp gidenn bir iletişime geçmeye çalışması çoğumuzda bulunmaktadır..bu burç meselesinii biraz daha genişleterekk açmak gerekk ::))

Erkut Yeğen
25-02-2005, 00:07
yüzyılın felaketi ikizler erkeği ;)
burçlara inanmam pek ama
bir kaç özelliği dışında,tam bir ikizlerim
hani her gazetede bi burç köşesi olur ya tam bir saçmalık
örneğin 1 milyon tirajlı bir gazetede sadece 12 yorum ve onu okuyan binlerce aynı burçtan insan tam bir skandal :D

Can Güleç
25-02-2005, 00:25
bazı insanlar kendilerini gazetedeki burcuna göre sınırlandırmaya çalışıyorlar..günlük hayatta aynı maratonu yaşayarak insanlarımızın göz boyamaya çalışmaları tirajlarını yükseltebilmek için gereksiz burc sözcüklerinnii yalan yazılarıyla halenn insanlarımızı kandırmaya devamm ediyorr .

Aslı Çelik
25-02-2005, 00:30
Gülse Birsel'in kitabında bi bölümde gazetede çalıştıı zmnlar burç köşelerinin nsl yazıldıını okumuştum da baya gülmüştüm...
Mesela gazetede o gün yay burcundan biri sewgilisiyle tartışmış,hemen yazıolarmş yay burcuna sewgilinizli yaşadıınız sorunlar fln die.. :)

Erkut Yeğen
25-02-2005, 00:57
birde olayın şöyle bir boyutu var devletlerin kuruluş tarihlerine bakarak ülke falları,ünlülere özel fallar,belki inanmazsınız ilişki başlangıç tarihine göre yapılan fal yorumları,daha sayısız bi dünya ıvır zıvırlar :)

Koray Kunduracı
25-02-2005, 09:44
evet bende katılıyorum yeter bu tiraj çalışmalarının göz boyama uğraşı insanlar üzerinde ki etkisi

bazı insanlar kendilerini gazetedeki burcuna göre sınırlandırmaya *çalışıyorlar..günlük hayatta aynı maratonu yaşayarak insanlarımızın göz boyamaya çalışmaları tirajlarını yükseltebilmek için gereksiz burc sözcüklerinnii yalan yazılarıyla halenn insanlarımızı kandırmaya devamm ediyorr .

Hasan Muradoğlu
25-02-2005, 17:25
aslı,
bugün senin söylediklerinin aynısını sınıfta söylediler bana,bi nevi dejavu yaşadım.
::)

Aslı Çelik
25-02-2005, 17:58
:)

Hasan Muradoğlu
25-02-2005, 18:09
aslı,
sanırım senin de hayatın hep burda geçiyor.tıpkı benim gibi.gördüğün gibi sadık olunması gereken değerlere yeterince sadık oluyoruz.

Hasan Muradoğlu
25-02-2005, 18:14
öyleyse sorun yok ;)

neyse ben derse gideyim.alttan derse giricem.beni bekliyorlardır şimdi.eee...malum bizim bölümde erkek sayısı az.korumak&kollamak lazı ::)

Bnm hayatım buaralar bilg. başında geçio,sıkıntıdan...
aslında bende pek sadık biri sayılmam Hasan :)

Aslı Çelik
25-02-2005, 18:16
Bnm hayatım buaralar bilg. başında geçio,sıkıntıdan...
aslında bende pek sadık biri sayılmam Hasan :)

Serkan Bükülmezer
25-02-2005, 18:27
burclara ınanılmaz mı be mesela ben koc burcuyum ve her zaman bunla ovunuyorum nede olsa koclar ozel ınsanlardır yalnız tek kotu yanları hıc ıyı bır yanlarının olmamasıdır genede vazgecılmezlerdır

Faruk Can
25-02-2005, 18:41
Saçmalık!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ne yani ben şimdi 1 hafta önce doğsaydım , şu anki ben olmayacakmıydım? buraya yazdığım yazılar farklı mı olacaktı?kişiliğim mi değişecekti?

abimde oğlak ben de...ama hiçbir ortak özelliğimiz yok...neden???
...:::KOCA BİR YALAN:::...

Aslı Çelik
25-02-2005, 18:50
Tmm Faruk sakin ol :) :)

Faruk Can
25-02-2005, 19:01
SAKİN Bİ TAVIRLA; ;)
bi arada gülben ergen in programına bağlanan bi öğretim görevlisi yok ben fransa da koç burcu derneğine üyesiyim , buna nasıl yalan dersiniz gibi bişey demişti ona çok gülmüştüm... ;D

Can Güleç
25-02-2005, 19:23
şu burçlarıı takan kişilere allah kolaylık versinn hele bayanlarr::))

Hasan Muradoğlu
27-02-2005, 15:12
çok haklısın :)

şu burçlarıı takan kişilere allah kolaylık versinn hele bayanlarr::))

Faruk Aksu
02-03-2005, 00:04
Sanırım astroloji kan kaybına uğramış olacak yeniliğe gitmişler,en azından ben bunu ilk defa duydum:
Burcumuz belli bir yaştan sonra değişiyormuş.Şöyle bi örnek vermişler 10 martta doğan bir balık burcu 20 yaşından sonra koç burcu özelliklerini de taşımaya başlıyormuş!İyice allak bullak oluyoruz yani bi de yükselen burç var karaktersiz teki olup çıkıyoruz yav.İnanmıyorum burçlara ama okuyorum zaman zaman eğlenceli oluyo.Geyik muhabbetlerinin gelişimine katkısı tartışılmaz!

Tufan Avşar
02-03-2005, 01:13
Şimdi astroloji dediğimiz zaman, sonundaki loji ekini iyi irdelersek, bir bilim dalı olduğu ortaya çıkıyor. Bunu dünya üzerinde hangi üniversite bilim olarak görüyor ve araştırma yapıyor? Ha astronomi deriz ayrı konu. Efendim, doğduğumuz ayda, gezegenlerin ve diğer gök cisimlerinin sıralanışı dizilişi, birbirlerini etkileyişi sebebi ile karakterlerimiz de bizimle doğuyormuşda efendim, bilmem neymiş :)

*ya peki diyelim ki bunu kabul ettik, çağdaş bilimin kabul ettiği genetik kalıntılar ve aktarımlar ne olacak?

*spermlerin dağılışı ile, kemiklerin büyürken uzanışları aynı olduğu bilimsel bir kanıt ve bunlarda şifrelenmiş özelliklerin aynen çocukda kaldığı gerçekken, babam A burcu ve Z burcu isem, ne olacak?

*Dişide kuluçka oluşumunda, X kromozomlarında şifrelenmiş kalıntılar, embriyoya aynen katılıyor ve sonrasında, geliştikçe yayılıyorsa ilerde açığa çıkmak üzerinde, annem Z burcu ben A burcu isem, ne olacak?
*
*
*
(bilimsel kanıtı olan çapraşık sorularım bu şekilde gidebilir...)

* Herkesin görüşü kendine -lakin- çağdaş bilimle uzaktan yakından alakası olmayan bu durumun kabul edilebilir bir yanı yok şahsıma göre.

*Bunun iyi bir pazar ve para tuzağı olduğu kanısındayım

* Unutmadan, ben doğarken içi tonlarca mıktanıtıs dolu bir kamyon, yakınlarımızda bir yerlerde ise, oluşan çekim kuvveti ve manyetik alan ile değişecek olan burcum (!) ne olacaktır nasıl değişecektir? astroLOJİ uzmanları bunun hesabını yapabilir mi? uzayda, milyonlarca kilometre uzaklıktaki gök cisimlerinin bana oluşturduğu manyetik etki, uzaklığın karesi ile ters orantılı iken, yakınımdaki mıknatıs-metal vs yüklü kamyonun bana oluşturduğu etki ne kadardır bulmuşlarmı sevgili astroglar, yoksa kendileri yüz yıllardır, şu burçdakiler şu karakterde bunlar da böyle, seneye aşk iyi para kötü demekten öteye gidebilmişler mi?

*Olay metafizik olur ayrı konu, onu konuşuruz tabi çünkü bilim olarak kabul görüyor artık, yani dünya üstü varlıklar yaşamlar uzanmalar kaçışlar vs.. ama astroLOJİ ( ! ) denilen durumun bununla da alakası yok...

Tufan Avşar
05-03-2005, 00:30
işte klasik terazi erkeği... *(derler şimdi) *;D

;D

Yalçın Ateş
05-03-2005, 13:48
Aranızda akrep var heheeee

Yunusemre Coşan
06-05-2005, 17:30
Burcun ne:):)
Akrep burcunun genel özelliklerini taşıyıp başka bir burçtamısın yoksa!

Yalçın Ateş
06-05-2005, 23:13
Burcun ne:):)
Akrep burcunun genel özelliklerini taşıyıp başka bir burçtamısın yoksa!
heh işte ben ondanım nasıl iş anlamadım yaa??

Hasan Muradoğlu
07-05-2005, 16:22
ben gazetelerdeki burç yorumlarına inanmıyorum.çünkü çok komikler...
misal yay burcundan bahsederken..
-yay...bugün çok gerginsiniz...
ya da kova
-kova..dolduruşa gelmeyin..

nedir bunlar ya :D

Yunusemre Coşan
07-05-2005, 16:26
Her insanda her kovada ve her yayda olabilecek olağan şeyler....

Canan Gebetaş
07-05-2005, 18:59
ben inanmam ama yine de gazetelerde falan günlük yorumlarına falan da bakarım.(fala inanma falsız da kalma mantığı) :) oğlak burcuyum.özellkileri de:
disiplinli
inatçı
dost canlısı
yönetim gücü üst düzeyde
toprak gurubuna ait
uğurlu gezegeni satürn
şimdilk bu kadar.... :) oğlaklara duyurulur..

Mustafa Güngör
07-05-2005, 21:06
siddetle inanirim...Ben Aslan burcuyum yukselenim de aslan... tam manasiyla aslanim yanii...Sadece gunluk fal muhabbetine karwsiyim o bazen sacmalamalardan ilerisine gidemiyor

Serkan Özen
07-05-2005, 21:37
ben gazetelerdeki burç yorumlarına inanmıyorum.çünkü çok komikler...
misal yay burcundan bahsederken..
-yay...bugün çok gerginsiniz...
ya da kova
-kova..dolduruşa gelmeyin..

nedir bunlar ya :D

Bunlar gerçekten çok komik Hasan

Gazatedeki burç yorumları o haftayla ilgili olacakları yayınlıyor sözde ama bence bunlar saçma. Ama burçlara göre karakterlerin genel yapıları hakkındaki yorumlara ben de katılıyorum

Hasan Muradoğlu
26-05-2005, 12:17
geçen bir kız arkadaş söyledi..ikizler burcu iyi yalan söylermiş...ona göre...iyi keklerim ha 8) korkun benden ;)

Yalçın Ateş
26-05-2005, 13:17
Akrep demem yeterli olur sanırım!! :P :D

Aslı Çelik
26-05-2005, 13:32
Akrep burcu olmak kolay diildir Yalçın :)
ben gurur duyuorm akrepliimle :P

Yalçın Ateş
26-05-2005, 17:20
vaşşşş sen demi akrepsin aslı yaa ...
kıskançlıktan bahsediyor ya bu burçç bende kıskançlık yokki ...:D

Aslı Çelik
26-05-2005, 18:21
kıskançlık mı o da ne :P?
yok ben feci kıskancım,yok ya ben tam akrebim işte :)

Cihan Eldem
26-05-2005, 18:50
bende kova burcuyum arkadaşlar... ama yükselenimi bilmiyorum.. ne olcak şimdi..??? :'(

Aslı Çelik
26-05-2005, 18:58
bnmm yükselenim yay..
Allahım hepsi biribirinden beter :)

Melis Varan
26-05-2005, 18:59
Bugün çok gerginsiniz..
Durun tahmin edeyim siz yay burcu olmalısınız! :P :D

Hasan Muradoğlu
27-05-2005, 00:27
kıskançlık mı o da ne :P?
yok ben feci kıskancım,yok ya ben tam akrebim işte :)

kıskançlık konusunu bilmem ama akrep karizma bir burç gerçekten...
kitleleri peşinden sürükleyen bir çok liderin -bildiğim kadarıyla- burcu akrep...öyle hatırlıyorum en azından...

Bugün çok gerginsiniz..
Durun tahmin edeyim siz yay burcu olmalısınız! :P :D

:D :D :D

Merve Sezen
27-05-2005, 15:14
akrep burcuyum tam anlamıyla özelliklerini taşıdıım söylenir;D
bu günlük fal olayı bencede çok saçma ya patronunuzla tartışabilirsiniz fln diodu bazen bana hayır yani ben çalışmıorumki ne patronu:P
bide yükselenim ikizler ama yalan söylemeyi pek beceremem direk kızarırım:)

Cem Özcan
28-05-2005, 17:00
basak burcuyum,yukselenimde basak... kil bi durum yani. insanlara durumu anlatinca söyle bi bastan asagiya suzuyolar.cok titizim abi, napiyim!! evimde bardagin yeri degisse sinir oluyorum...

Yalçın Ateş
28-05-2005, 22:08
acaba yükselenim ney ya bilmiommmmm :(

Cem Özcan
28-05-2005, 22:27
http://www.muneccim.com/yukselen_burc/yukselen_burcunuz.html

bu siteden bakablirsin yukselen burcuna, dogum saatini bliyosan hemen ogrenebilirsin... :D

Aslı Çelik
28-05-2005, 22:28
dogum saatini bilmiomsn yalçın?

Ozan Özdemiroğlu
29-05-2005, 02:42
Akrep burcu insanı kelimelere fazla ihtiyaç duymaz. Çünkü içindekileri gözleriyle anlatır. Bir bakışından sevgisini ya da nefretini anlayabilirsiniz.

Kuşkucu bir karaktere sahiptir. Kolay kolay inanmaz. Fakat inandığı konuyu savunurken asla taviz vermez.
Herkesin kolay kolay altından kalkamadığı sorunları anında çözebilecek pratik bir zekaya sahiptir
Fiziksel olduğu kadar manevi açıdan da güçlüdür. Kendini kandırmaz. Gerçekle acı da olsa yüz yüze gelmekten çekinmez.

İmzayı atayim altına, kıskancımda emme velakin bu birinin bişeyini vs. vs. kıskanmak olarak algılanmasın sahip oldugum seyleri anlarsınız o bakımdan hani ;D

Yalçın Ateş
29-05-2005, 18:11
dogum saatini bilmiomsn yalçın?
Dediklerişne göre gece saat 3 de doğmuşumm yani tam marmara depremi ile aynı saat acaba aramızda bi çelişkimi var ? :P:D
yükselenim terazi çıktııı

Aslı Çelik
29-05-2005, 18:32
hayırlı olsunnn :)

Ali Özakcan
29-05-2005, 18:43
o anki psikolojime bağlı..

Sinan Bıçak
29-05-2005, 18:47
o anki psikolojime bağlı..

18 mart üniversitesinde Ali Akcan var sende Ali Özakcan'sın
bu kaymak turizm özkaymak turizm davasına benzedi :P

Ali Özakcan
29-05-2005, 18:54
18 mart üniversitesinde Ali Akcan var sende Ali Özakcan'sın
bu kaymak turizm özkaymak turizm davasına benzedi * :P

;D ;D ;D ;D

bilmiyorum yae sinan ben 1.5 yıldır ünifebdeyim,benimde bugün dikkatimi çekti.. ;)

Serhat Doğan
30-05-2005, 02:53
Ben pek inanmam,ama bazen gazetede yazanlar tutuyor:)Yengeç'im ama yükselenim nedir ne işe yarar anlamam:)

Hasan Muradoğlu
06-06-2005, 04:44
ben burclara inanmam ama sakızlardan cıkan fallara inanırım... :D

bu da ilginç bir yorum tabii

Ayşenur Dokuzlu
12-01-2006, 13:43
Burçların sadece özelliklerine inanırım. Tipik ötesi İkizleR II burcuyum. Yükselenim de YaY,onun da bazı özelliklerini taşıyorum.
Ama yok bugün şöylesiniz sevgilinizle tartışmalarınıza dikkat edin bilmemne onlarla işim olmaz ;D

Hakan Güneş
12-01-2006, 17:07
alın sıze balık burcu
en belırgın ozellıgı merhametlı olması ;D

En büyük emeliniz : Rahat :(

En büyük hatanız : Kendinizi kötülemeniz ???

En büyük arzunuz : Dünyayı dolaşmak ;D ;D

Sabır, eli açıklık ve duyarlılık bu burçta doğan kişilerin en önemli nitelikleridir. Büyük bir inandırma yetenekleri vardır. Sessizce herkesle iyi geçinirler. Dürüst, vicdanlı, bağlı ve uysaldırlar. Her çevreye kolayca uyum sağlayabilirler. Genellikle hayal dünyasında yaşarlar. Yaşam görüşleri ciddi fakat gerçekçi değildir. Balık burcunun simgesindeki iki balık çift karakteri simgeler. Gerçekten bu kişiler diğerleri için bir bilmecedir. En önemsiz konuları bile gizli tutarlar ama önemli konularda sırlarını verebilirler.

Balık burcu diğer burçlar arasında dış etkenlerden en çok etkilenen kişilerdir. Duyarlı, acı gerçeklerden her zaman kaçan, dünya dışı kişilerdir.

Güçlü bir mizah duyguları vardır. Bu alay etme nitelikleri ve olayları gülünç yönde ele almaları arkadaşları tarafından pek hoş karşılanmaz. Balık'lar kararsızlıkları, zayıflıklarıyla kendilerine karşı hoşgörülü oluşları yüzünden kendi kendilerinin düşmanı olabilirler. Kendine güvensizlik bu burcun en önemli özelliklerindendir. Tersliklerden korkarlar. Dünyanın onları yıkmaya çalıştığını, ya da kaderin onlara hep karşı olduğunu düşünürler. Yakınlarının, iş arkadaşlarının onları anlamadığını, yanlış anladığını düşünüp kendilerine eziyet ederler. Amaçsız, sıkılgan, ürkek, aynı zamanda iradesiz olurlar. Aşırı duyarlıdırlar ve hatalarını üstlenmezler. Dayanıksız ve iradesizdirler. Edebiyat ya da sanat ürünleri veren ruhsal duyguları çok güçlüdür. İyi müzisyen olurlar.

Başkalarını merhametle, acılarını hafifletmek üzere ya yardım eder ya da mistik bir biçimde dua ederler. Ama gerçeklerle yüz yüze gelmezler. Akıllı Balık'lar kendilerine bir çıkış bulur ve sanatla uğraşırlar. Akılsız ise uyuşturucu madde ya da alkolle kurtuluş arar, doğuştan zayıf olan iradelerini ve kararsızlıklarını vurgularlar.

Kolay kolay ölçeğe gelmez, disiplin ve olağan şeylere uymazlar; ancak iyi yürekli, sevimli, ve yumuşak olduklarından, arkadaşları onların içinde bulunduğu karmaşayı anlayamazlar.

Balıklar düşünce ve kararlarını biçimlendirebilirlerse de bunu nasıl başardıklarını bilmezler. Birtakım düşünceleri vardır ama hangisinin doğru ve iyi olduğuna karar veremezler. Düşüncelerinin çoğu uygulanamaz olduğundan, kırmadan bu işin olamayacağını onara anlatmak gerekir

Diğer burçlar içinde balıklar dinsel inançları en yatkın insanlardır. Sezgi güçleri çok önemlidir. Bu nedenle ruh doktoru ya da medyum olabilirler.

Balıklar evliliğin gündelik sorunlarına kolay ayak uyduramaz ama çok iyi bir aşık, duygusal bir sevgili olabilirler. Aktörlük, dans, yazarlık, ozanlık, balıkçılık, denizcilik, doktorluk, fotoğrafçılık ve din adamlığı onlara göre mesleklerdir. Disiplin gerektiren, yüksek sesle yapılacak, gürültülü işlerden hoşlanmasalar da hizmet işlerinde disipline uyarlar. Bilimsel değil artistlik bir iş yapmıyorlarsa boş zamanlarında sanatla uğraşırlar.

Zevkli insanlar olup konforlu evlerde yaşamak isterler. Konuk severdirler. Çocuklarına disiplin veremezler ve çoğu kez çocukları şımarık olur. Kendi eksikleri olan düzensizlik, vaktinde bir yere yetişme gibi davranışlarda çocuklarına örnek olmamalıdırlar.

Balıklar bilinç altında başkalarının görüşlerinden etkilenir ama bunun farkında olmazlar. Simgede birbirine bağlı, ayrı yönlere giden iki balık duygularında da ikiliği simgeler; bu nedenle kafalarını kolay kolay toplayamazlar.

Yarışmacı değillerdir. Kişisel tartışmaya girmektense kaçmayı tercih ederler. Kaçamadıkları ya da sabırları tükendiği zaman çığırından çıkar, yatışamaz, inatçı ve dik kafalı olur, anlaşmaya yanaşmazlar.

Dünyevi şeylere pek değer vermezler. Kadercidirler. Kendi kaderlerini kendilerini çizebileceğini öğrenmelidirler. Balık burcunu tanımlayan cümle "İNANIYORUM" dur.

Balık burcunda doğan çocuklar okulda pek mutlu olmazlar. Tarih gibi hayale dayanan derslerin ötesinde gerçekleri sevmezler. Resim yapmaları desteklenmelidir.

Hakan Güneş
12-01-2006, 17:12
allah allah bu ozelıklerın yarısını ben tasımıyorum neden acaba ;D ???yukselen kova benım ondandır galıba ;)

Hasan Muradoğlu
14-01-2006, 16:50
akış teknikleri ve ekipmanları...

hey gidi günler...iyi akardı bazı arkadaşlar :D

Nazım Çevik
14-01-2006, 17:46
terazi yim yükselen:ikizler

Seda Türküzel
14-01-2006, 18:30
Burçların sadece özelliklerine inanırım. Tipik ötesi İkizleR II burcuyum. Yükselenim de YaY,onun da bazı özelliklerini taşıyorum.
Ama yok bugün şöylesiniz sevgilinizle tartışmalarınıza dikkat edin bilmemne onlarla işim olmaz ;D
katılıyorum arkadasım ben de ikizlerim ve %80 özellıkler tutuyor ama gunluk yorumlarla ugrasmam:)sacmalıyorlar

Ozan Avcu
14-01-2006, 18:50
akış teknikleri ve ekipmanları...

hey gidi günler...iyi akardı bazı arkadaşlar :D

eski akışlar kalmadı artık.
işte koç erkeği balık kızına akar mı. yay erkeği, başak kızını sallar mı :)
kuruttular ;D

Nergis Bilek
14-01-2006, 19:49
işte size zor bi kombinasyon yengeçim yükselenim de akrep ve ikisinin de özelliklerini de taşıyorum bazen çok çekilmez oluyo bu ikili

Katife Keskin
14-01-2006, 20:14
ben koç burcuyum yükselenim de aslan ve fazlasıyla bu özellikleri taşıyorum ve de burçlara inanırım ancak günlük yorumlar saçma oluyor.ammavelakin rezzan kiraz yorumları ayrıdır,süper yorumluyor yaaaaaa...

Hasan Muradoğlu
16-01-2006, 15:33
eski akışlar kalmadı artık.
işte koç erkeği balık kızına akar mı. yay erkeği, başak kızını sallar mı :)
kuruttular ;D

he ya aynen öyle :D

ikizler burcu erkeği ile balık burcu kadını aman uzak durun bu ilişkiden ama herşeyin bir ilki vardır dimi...benimle birlikte bu ilki yaşamaya ne dersin?
muhuahuahuahahuaa
8)

Burak Çankaya
17-01-2006, 14:18
%100 akrebim ve bütün özelliklerini taşıyorum..

Hasan Muradoğlu
18-01-2006, 16:48
selam ben elif izmirliyim esmerim 1 72 boyundayim terazi burcuyum..burcumun tüm özelliklerini taşıyorum..bu evrende beni anlayan birilerini arıyorum...

selam ben nurullahcan...anlatılmaz yaşanırım...katıl bana...

eheh

akışkanlar mekaniği ;D

Gözde Molla
18-01-2006, 17:53
he ya aynen öyle *:D

ikizler burcu erkeği ile balık burcu kadını aman uzak durun bu ilişkiden ama herşeyin bir ilki vardır dimi...benimle birlikte bu ilki yaşamaya ne dersin?
muhuahuahuahahuaa
8)
selam ben elif izmirliyim esmerim 1 72 boyundayim terazi burcuyum..burcumun tüm özelliklerini taşıyorum..bu evrende beni anlayan birilerini arıyorum...

selam ben nurullahcan...anlatılmaz yaşanırım...katıl bana...

eheh

akışkanlar mekaniği
;D ;D ;D ;D budur işte ya süpersiniz...akmayan kalmasın ;D ;D

Fatih Taşkınsoy
18-01-2006, 23:59
Tabiki yengec...:D hemen hemen butun özeliklerini tasırım.;)

Sercan Tuna
06-02-2007, 17:38
biraz biraz inanmaya başladım :)

Esra Kadıoğlu
06-02-2007, 18:01
kova... cogu ozelligi de uyuyor yani.. :)

reformcu, kendini geliştiren, ilerleyen, özgür düşünceli, insancıl, demokrat, evrensel, yardımsever, toleranslı, açık görüşlü, sosyal, dışadönük, bağımsız, orijinal, bohem, sıradışı, yenilikçi, devrimci, içgörülü, akılcı, buluşçu, hızlı, parlak, bilimsel, düzensiz, isyankar, disiplinsiz, fanatik, ikna olmayan, uçuk, düşüncesiz, tuhaf, tutarsız, ilgisiz, kayıtsız.

Kova insanı hava (http://www.astrolojist.com/hava.asp) elementi ve sabit (http://www.astrolojist.com/sabit.asp) nitelik özellikleri taşır. Yönetici gezegeni özgür ruhlu Uranüs (http://www.astrolojist.com/uranus.asp)'tür. Kova, akıllı, bilgili, bağımsızdır ve zor durumda kaldığı anlarda kendini kurtaracak beceriye sahiptir. Dahilerin burcudur ve kimsenin aklına gelmeyen en uçuk fikirler ondan çıkar.

Kova toplum yararına çalışmaktan zevk alır. Zekasını ve teknolojiyi birleştirerek insanlığın yaşam standardını yükseltmeye çalışır. Toplumun geleceği ile ilgilidir; dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek ve kendisinden daha kötü durumda olan insanlara yardımcı olmak ister. Balık burcu, insanlara birebir yardım etmek isterken, Kova genel anlamda bir bütün olarak insanlığa faydalı olmak ister.

Kova insanı oldukça idealisttir. Bütün insanların ırk, cinsiyet, din ve sosyal durumuna bakılmaksızın aynı imkanlara sahip olması gerektiğini düşünür. Kova aynı zamanda kardeşlik ve dostluk burcudur. Aynı amaç için bir araya gelinen topluluk, grup, dernek ve klüplerin burcudur. Bütün burçlar içinde en az önyargılı olanıdır, her türlü insanla dostluk kurar. Önceden ne yapacağı belli olmayan eksantrik bir yapısı vardır. Statü ve marka yerine özgünlüğün peşindedir. En şaşırtıcı tipler Kova burcundan çıkar. Başkalarından farklı olmayı arzular.

Modern görünüşüne rağmen inatçı ve sabit fikirli olabilir. İlerici ama radikal fikirlere sahiptir. Sabit nitelik taşıdığından fikirleri kolay kolay değişmez. Sabit nitelikler, düzenli işleyen bilimsel bir kafa yapısı ve kesin sonuçlar alınan sistematik çalışmalar şeklinde kendini gösterir. Dikkafalı ve özgürlüğüne aşırı düşkün bir tiptir. İsyankar ve asi bir yapısı vardır.

Hem çok sosyal hem de çok bireyseldir. Gruplarla birlikte hareket etmeyi sevdiği halde bağımsızlığından asla ödün vermez. Kova burcu arkadaşlarına çok önem verir ve arkadaşlığı ömür boyu sürebilir ama kişisel özgürlüğü kısıtlandığı zaman en yakın ilişkilerini bile anında kesip atabilir. Dostlarını sevmesine rağmen arada her zaman bir mesafe bırakır, ona gerçekten yaklaşmak zordur. Başkaları ile arasına görünmeyen bir çizgi çekmeyi becerir. Genellikle kişiliğini gizler.

Aşkta sevgiliden çok dost arar. Onun kalbine giden yol da, aynı İkizler burcu gibi, kafasından geçer. Tensel tutkulara sahip değildir. Entellektüel ilgilerini paylaşacağı birini bulduğu zaman bağlanabilir. Sizi sevse bile sahiplenmeyecektir; kıskanç değildir. Evlendiği zaman tutku ve merakını tatmin etmek için yeterince özgür olmak ister.

Kova insanı felsefe, teknoloji, bilim ve yeniliklerden hoşlanan yetenekli biridir. Kendi işinde çalışırsa çok verimli olabilir. Keskin zekası ve parlak fikirleri ile başka insanları yönlendirebilir. Devrimler yaratabilir. Gelenek ve alışkanlıklarla arası iyi değildir. Tutucu sosyal kurallar ve eski adetler onu fazla bağlamaz. Geçerliğini kaybetmiş sistemleri ve kalıpları yıkıp yeni bir düzen getirmek ister. Başka etkiler almadı ise geçmişe değil geleceğe dönük yaşar. Bilimin her alanında başarı elde edebilir. Doğa bilimleri, teknoloji ve politika ile uğraşabilir. Yüksek teknoloji, bilgisayar, İnternet, uzay bilimleri, astroloji gibi alanlar ona göredir

Mehmet Özkarslı
06-02-2007, 18:19
işime gelenlere inanır gelmeyenlere inanmam :p :D

Fatih Göztok
06-02-2007, 18:19
Bende ınanıyorum bayılıyorum ıcıme sokasım gelıyo burcları..unutmadan akrep..

Emre Akça
06-02-2007, 18:23
Nası seviyorum burçları anlatamam hiç yanımdan ayırmam burcumu hep baş ucumda durur.Bakkala bile giderken yanıma mutlaka alırım.

Emre Akça
06-02-2007, 18:23
Bu arada GOÇ

Fatih Göztok
06-02-2007, 18:24
Al tabı al ne bılıyosun belkı bı yengec kızı cıkar karsına bakkaldaruh ıkızın olur kaynasırsınız e bakkalda eve uzak deılse ne guzel ıste..

Gülizar Kurtuluş
06-02-2007, 18:26
bazen inanasım geliyor bazen gelmiyor :)

Emre Akça
06-02-2007, 18:27
Kıyamam sana

Hasan Muradoğlu
06-02-2007, 18:29
İkizler burcu olduğumu kızlara söylememem gerekiyormuş, bu yüzden kimseye söylemiyorum :s

Emre Akça
06-02-2007, 18:29
Kıyamam sana
Mamete yani

Fatih Göztok
06-02-2007, 18:30
bende bı ınanıyorum bı ınanmıyorum..bazıları dengesız bazılar manyak bazıları sızofren dıyo sımdı benımkı hangı burc?

Hasan Muradoğlu
06-02-2007, 18:31
bende bı ınanıyorum bı ınanmıyorum..bazıları dengesız bazılar manyak bazıları sızofren dıyo sımdı benımkı hangı burc?

Fatih böyle şizofrenlikse mevzu ikizler burcu oluyomuş.
aman kızlar duymasın..sınn..sınn

Fatih Göztok
06-02-2007, 18:31
Mamete yani

Kıvırır gordum senı..yoksa yılan burcumusun..hahahhhaha

Hasan Muradoğlu
06-02-2007, 18:33
Bu arada az önce msnden Rezzan Kiraz görünümlü bir hatun kişiye sordum.
Bi de yükseleni varmış bu işin..onu da öğrendik sağolsun..

Yükselenim yay.. çok gerginim..

Fatih Göztok
06-02-2007, 18:33
keşke endoplazmik retikulum bi burç olsaydı
ne alaka derseniz
bu da içimden geldi

Lan bıse daha vardı brokolımıydı neydı buna benzıyodu en azından..bende o burcu ısterım

Fatih Göztok
06-02-2007, 18:34
Fatih böyle şizofrenlikse mevzu ikizler burcu oluyomuş.
aman kızlar duymasın..sınn..sınn

duymazlarsa...yanı duyabılırler duymayadabılırler kısısel tercıhlerı kımse karısamaz ozgur bı ulke burası fridom yanı anlatabılıyomuyum..:cool:

Hasan Muradoğlu
06-02-2007, 18:37
Şey de olabilir..
Misal okul okul dolaşılıp yükselenini bilmeyenlerin bu derdine derman olacak arkadaşlar çıksa..

Bayramımızı kutlarken, arada yükselenimizi de öğreniriz..fena mı?

Hasan Muradoğlu
06-02-2007, 18:38
Konuyu Toplam 7 Üye okuyor. (6 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) Hasan Muradoğlu (http://www.1907unifeb.org/forums/member.php?u=216), Taylan Külekçi (http://www.1907unifeb.org/forums/member.php?u=411), Rahmi Kara (http://www.1907unifeb.org/forums/member.php?u=982), Mehmet Güzeldal (http://www.1907unifeb.org/forums/member.php?u=264), Emre Akça (http://www.1907unifeb.org/forums/member.php?u=3322), Can Turgut (http://www.1907unifeb.org/forums/member.php?u=83)

Emre Akça
06-02-2007, 18:39
bu arada snowboard cuları saygıyla anıyoruz..
tüm üniversitelerin ramazan bayramı kutlu olsun

kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlasam geç kalmış olurum. Acaba en unutkan olan burç hangisi :)

Emre Akça
06-02-2007, 18:40
buldum YALAN burcu

Hasan Muradoğlu
06-02-2007, 18:42
Ben de misafirin burcunu merak ettim şimdi..

Emre Akça
06-02-2007, 18:44
Alçalanım nedir acaba?
Zaten her burç insanın yaptıklarını kapsar.Kova burcu akıllı ve zeki olur yazsa evet aynen ben dersin.O kadar çok yeteneği varki bir burcun her renge girer

Fatih Göztok
06-02-2007, 18:45
buldum YALAN burcu

Ben bılıyodum bulacagını hep ınandım sana..ruh ıkızım sensın dıyecemde cınsel tercıhıme erkeklere ılgı duymak ters..

Fatih Göztok
06-02-2007, 18:45
Ne alcalırım ne yukselırım ben ortayolcuyum hacı..

Emre Akça
06-02-2007, 18:47
adalet partiliyim 8)

Fatih Göztok
06-02-2007, 18:49
sıyaset yapıp ortamı germezsen olmaz zaten..serserı oldugunu her yerde bellı edecen..

Hasan Muradoğlu
06-02-2007, 18:51
Şununla lise çıkışlarına gitmek istiyorum..
renkten kaybediyo biraz ama daha da önemlisi
burç konusu ciddi problem..

http://img204.imageshack.us/img204/4163/2uh1od4.jpg

Emre Akça
06-02-2007, 18:52
Mamet baba aslan gibi adam oldu. Acaba yükseleni aslan mı ?

Fatih Göztok
06-02-2007, 18:59
siyasetin allahını sen yapıyon
istiklal marşı okunurken el hareketleri falan

fatih cezalandırmak istemiyorum seni

Sen gel bn gosterecem sana sıyasetın kac burc oldugunu...:cool:

Emre Akça
07-02-2007, 01:14
Topici açan arkadaş helal olsun. Tam Komitenin istediği şekilde topicler açmışın tebrikler. Taraftar kartında varsa 10 numarasın bu forumda.Başarılarının devamını diliyorum.

Fatih Göztok
07-02-2007, 11:01
ıste unıfebın mısyonu vızyonu bu..6 sene once bıze bunları soyledıler eger burcunuzu yazmazsanız forum bekcısı olmazsanız senı anlatan kelımeyı yazmazsanız kızlardan alıntı yapıp akıskanlık yapmazsanız bu grupta ısınız yok dedıler..

Yoksa Fenerbahce ıcınmı demıslerdı hatırlar gıbıyım..