Orijinalini görmek için tıklayınız : UEFA Avrupa Ligi
Görkem Ergül
28-04-2011, 23:59
Porto'nun ard arda çeyrek ve yarı finalde 5 gol atmasından sonra böyle bir başlığa ihtiyaç olduğunu düşündüm umarım bu fikri paylaşıyorsunuzdur :)
Emre Diler
29-04-2011, 00:03
Falcao 4 gol birden attı.Bu adamı Portoya bir dahaki sene yedirmezler...
Görkem Ergül
29-04-2011, 00:04
falcao nun 11 golu vardı avrupada 15 oldu şimdi zaten porto baya iyi adamlar bulup cıkarıo Hulk Falcao gibi
İbrahim Karakaş
29-04-2011, 00:08
hulk yaa. olum adam tutulamıyo lan insan diil ki!
Görkem Ergül
29-04-2011, 00:10
fiziği falan çok kuvvetli ya onu japonya liginden almışlarda galiba ve baya ucuzdu keşke bizde böyle oyuncular bulsak
İbrahim Karakaş
29-04-2011, 00:12
böyle bi şey bulsak var ya efsaane olur!
Görkem Ergül
29-04-2011, 00:16
Braga da yenildi ama buralara kadar iyi geldi ya gruplardan elenip geldiler buraya
İbrahim Karakaş
29-04-2011, 00:20
yok abi portonun karşısında tutunamaz ne braga ne benfica
Görkem Ergül
29-04-2011, 00:22
arkadaş sormustu bana ilk 16 lar zamanı dedim ki porto alır oyna iddaa o zman oranı 5 miydi 6 miydi neydi :D smdi 2 ye falan indi :D
İbrahim Karakaş
29-04-2011, 00:23
abi cidden baktım biraz da benfica maçına hiçbişey yok yaa porto rahat rahat alır
Murat Karaman
Hulk der susarım.
Görkem Ergül
Hulk der susarım.
+1907
Fuat Rıhtım
29-04-2011, 01:17
Falcao büyük topçu. Bi ara Güiza'nın yerini dolduracak oyuncu diye haberler çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Baya bir komikti.
Bu arada gol krallığında, gol rekorunu egale etmiş Falcao.
Görkem Ergül
29-04-2011, 01:18
Uefa kupası için mi rekor ?
Fuat Rıhtım
29-04-2011, 01:23
Evet Avrupa Ligi'nde. Rekor 15 golmüş.
Murat Karaman
29-04-2011, 01:37
Sağ kanadı çok iyi kullandı Porto ve farka gitti. Kupayı almamaları süpriz olur.
Murat Karaman
30-04-2011, 01:25
UEFA, Rangers'a ceza yağdırmış.
PSV Eindhoven takımıyla oynadığı UEFA Avrupa Ligi 3. tur maçlarında taraftarları ırkçı tezahüratta bulunan İskoçya'nın Glasgow Rangers Kulübüne 80 bin Euro ceza verildi.
UEFA'nın açıklamasında, Rangers taraftarlarının Hollanda'da 10 Mart'ta oynanan ilk maçta ve Glasgow'da 17 Mart'taki ikinci karşılaşmada ırkçı tezüharütta bulunduklarının tespit edildiği belirtildi.
İki maç için toplam 80 bin Euro para cezasına çarptırılan Rangers'a ayrıca, Avrupa kupalarındaki ilk deplasman maçı için taraftarlarına bilet satamama cezası da verildi. Rangers taraftarlarının 3 yıl içinde aynı hareketi tekrar etmesi halinde kulübe bir maç saha kapatma cezası ve başka cezalar verilecek.
Ozan Karaer
30-04-2011, 19:57
Grup Kuraları Çekildiğinde Porto'nun Final Oynayacağını Düşünüyodum Ve Öyle De Oldu... Porto-Manchester City Finali Olur Diye Düşünmüştüm Ama O Olmadı.:) Eskiden İspanya-İtalya-İngiltere Takımları Yarı Finali Paylaşırdı Ama Uefa'da 4 Takımdan 3'ü Portekiz'den.. Lig Olarak Kıyaslandığında Türkiye,Portekiz'den Daha Kaliteli Bir Lig Ama Kalite Kar Etmiyo Maalesef.. Ne Zaman Bu Tarz Durumları CL Hayal Ama En Azından Uefa'da Göreceğiz Ya Da Görebilecekmiyiz..:rolleyes:
Porto Final'de... Finaldeki Rakibi Kim Olursa Olsun,Porto 4-1'lik Skorla Kupayı Alır..;)
Emre Diler
30-04-2011, 21:29
Sağ kanadı çok iyi kullandı Porto ve farka gitti. Kupayı almamaları süpriz olur.
Hulk aga başka açıklaması var mı :)
Görkem Ergül
30-04-2011, 21:53
Hulk ve Falcao 2 side çok ucuza mal edilmiş oyuncular biz de keşke böyle oyuncular bulsak ya :(
Salih Yoldaş
01-05-2011, 12:53
Türkiye ligi potekiz liginden şüphesiz çok daha kaliteli ama avrupa liginde bile ceyrek finali gören takımımız yok portekiz yarı final 3 takım finalde ikisi de portekiz olacak gibi duruyor bu da demek oluyor ki kupa portekize gidecek, kesinlikle oyuncu yetiştirmesi, bulması ile örnek alınması gereken bir tkaım porto bu kadroya bir kaç sağlam takviye ile seneye şampiyonlar ligini zorlamaları hiçte zor değil...
Yiğit Başar
05-05-2011, 14:33
Türkiye ligi potekiz liginden şüphesiz çok daha kaliteli ama avrupa liginde bile ceyrek finali gören takımımız yok portekiz yarı final 3 takım finalde ikisi de portekiz olacak gibi duruyor bu da demek oluyor ki kupa portekize gidecek, kesinlikle oyuncu yetiştirmesi, bulması ile örnek alınması gereken bir tkaım porto bu kadroya bir kaç sağlam takviye ile seneye şampiyonlar ligini zorlamaları hiçte zor değil...
Türkiye ligi portekiz liginden kaliteli değil bence.Ve bu çok normal.En azından yabancı sınırı olayı bizi bitiriyor.Gelenlerde ( özelikle anadolu ya) yeteneksiz yabancılar oluyor.Ayrıca portekiz in ne olursa olsun bir ismi var.Porto nun brezilya dan genç bir oyuncu alması bizden çok daha kolay.Ama herşeyden önce yabancı sınırı bu işin önünde.O nedenle avrupa da başarı imkansız olmasada çok zor maalesef.:(
Murat Karaman
05-05-2011, 16:10
Türkiye ligi portekiz liginden kaliteli değil bence..
Ben bu görüşe katılmıyorum.
Portekiz takımları transfer politikalarını iyi yapıyorlar kanısındayım. Güney ve Latin Amerika coğrafyasından yaşı genç isimleri bulup, sonrasında da yüksek rakamlara satıyorlar. Yoksa lig konusunda, ligdeki takımların gücü konusunda ülkemizin ligini Portekiz liginden üstün buluyorum.
Unutmadan; Porto şampiyonluğunu haftalar öncesinden garantiledi, peki bizde? :)
Yiğit Başar
05-05-2011, 17:27
Ben bu görüşe katılmıyorum.
Portekiz takımları transfer politikalarını iyi yapıyorlar kanısındayım. Güney ve Latin Amerika coğrafyasından yaşı genç isimleri bulup, sonrasında da yüksek rakamlara satıyorlar. Yoksa lig konusunda, ligdeki takımların gücü konusunda ülkemizin ligini Portekiz liginden üstün buluyorum.
Unutmadan; Porto şampiyonluğunu haftalar öncesinden garantiledi, peki bizde? :)
Bence bu bizim ligimizin kalitesinden değil de bizim ilk yarıda ki düşük performansımızdan kaynaklandı.Yoksa bizde şu anda şampiyon olabilirdik.Son olarak iki lig arasında çok fark yok diyip bağlayalım.:)Yine de orada bizdeki kadar kasap olmaması göze daha hoş gelmesini sağlıyor.Bu kesin bence.
Ali Akdemir
06-05-2011, 00:00
Braga tarih yazdı gerçekten. Porto - Braga finali bizi bekler :) Favori Porto tabii ama Braga buraya kadar gelmişken son bir hamle yapacaktır.
Görkem Ergül
06-05-2011, 00:39
Braga sezonun flaş takımı resmen buraya kadar gelmeleri büyük sürpriz ama porto braga'ya sanş tanımıcak bence :D 5 atsın hatta
Murat Karaman
06-05-2011, 00:56
İyi bir final olacağını düşünüyorum.
Ozan Karaer
06-05-2011, 19:57
Sonucu Belli Olan Bir Final Maçı Olacak Ama..:)
Çok İlginç Bi İstatistikle Finale Gelen,Avrupa Ligi'nde Oynadığı 8 Maçta 5 Gol Atıp,3 Gol Yiyen Braga'yı Da Tebrik Etmek Lazım..
Fırat Yıldız
07-05-2011, 15:26
Aslinda portekize giden bir guney amerikali her zaman daha kolay adapte oldugu icin ve aralarinda cogu zaman dil problemi olmadigi icin portekiz takimlari daha uyumlu oluyorlar.basari da burdan geliyor sanİrim.cunku tam anlamiyla yabanci sayilmiyorlar bir kultur benzerligi var ve bu da gercekten cok buyuk avantaj.
Tuğba Tülü
08-05-2011, 01:45
Bu sezonun en iyi futbolunu oynayan iki kulübünden biri Barcelona diğeri Portoydu,ikiside hakettiği yerde inşallah Porto uefa kupasını Barcelonada şampiyonlar ligi kupasını alır ve güzel bir süper kupa maçı bizi bekler
Yiğit Başar
18-05-2011, 18:40
Çok güzel maç olacak bence.İnşallah braga kazanır:D
BU arada maç 21.45 de star da.
Ozan Karaer
18-05-2011, 22:30
Porto Attı..
Falcaooo..
1-0...
Murat Karaman
18-05-2011, 23:50
Hak ettiler. Vallahi helal olsun Porto'ya. Hulk'a, Falcao'ya.
Ozan Karaer
19-05-2011, 00:07
Porto'nun Rahat Bi Galibiyet Alacağını Düşünüyodum Ama Braga Savunma Takımı Olduğunu Bir Kez Daha Kanıtladı... Falcao'ya Engel Olamadı ki,Falcao Ve Hulk'u Durdurmak Kolay Değil..:) Gol Sanki Ofsayt Gibi Geldi Bana..
Skor Bakımından Biraz Sürpriz Oldu Ama Dünya'nın Bana Göre En İyi Futbol Oynayan 2 Takımından Biri Olan Porto,Benim Kupa Başlamadan Önce de Favorimdi Ve Kupanın Da Sahibi Oldu.. Kesinlikle Süper Bir Takım Porto..;)
Alkan Sancak
19-05-2011, 21:05
Falcao dışında her şey detay :D
Tuğba Tülü
01-06-2011, 01:01
Bu sezonun en iyi futbolunu oynayan iki kulübünden biri Barcelona diğeri Portoydu,ikiside hakettiği yerde inşallah Porto uefa kupasını Barcelonada şampiyonlar ligi kupasını alır ve güzel bir süper kupa maçı bizi bekler
Allah gönlüme göre vermiş :) keyifli bir süper kupa maçı olacak inşallah
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.