Orijinalini görmek için tıklayınız : Hadi Arkadaşlar! Günlük Yeniden
Tuğba Demirkaya
05-12-2004, 15:51
evet günlüğümüzü kaybetmiştik ama gene açarız sorun mu yani :)
bugün sana çok ihtiyacım var:herkes baket maçına gitti ama ben evdeyim var mı ya annem yok diye babamın dizinin dibinde oturuyorum *:'(annemi istiyorum ne yapıcam ben onsuz can sıkıntısından yapmadığım kalmadı forumdaki her şeyi okudum her şeye cevap yazdım hemen hemen bütün konu başlıklarında adım var *:'(canım sıkılıyor,maça gidemedim :'(,ne yemek yapacağımı bilmiyorum :'(,temizlik yapsam mı yapmasam mı :'(,ders çalışmama da lazım ama babam acıkmış :'(;,allhım bana yardım et ne olur :'(
ya annemi geri gönder ya da beni onun yanına gönder
lütfennn :'(
Melih Yılmaz
05-12-2004, 19:02
bugün doğumgünüm ama o kadar bi iğrenç bi gün ki yani doğduğuma kahrolyorum:(( dersler almış başını gitmiş nasıl yetişcem bilmiyorum :(( bu sabah Bandırmadaki eski kankamla moda sahilinde karşılaştık epeydir aramıyoduk birbirimizi Bandırmada görüşmeyip burda karşılaşmak çok utandırdı beni yetermi bugün mutsuz olmak için bunların hepsi...
Servet Güldeş
05-12-2004, 19:07
bugün *doğumgünüm ama o kadar bi iğrenç bi gün ki yani doğduğuma kahrolyorum:(( dersler almış başını gitmiş nasıl yetişcem *bilmiyorum :(( bu sabah Bandırmadaki eski kankamla moda sahilinde karşılaştık epeydir aramıyoduk birbirimizi Bandırmada görüşmeyip burda karşılaşmak çok utandırdı beni * * *yetermi bugün mutsuz olmak için bunların hepsi...
iyi ki doğdun melih iyi ki doğdun melihhhhh iyi ki doğdun iyi ki doğdun iyi ki doğdun melihhhhhhhhhhhhhhhhh ;) ;)
mutlu olman için biz varız kardeş nice yaşlara ;) ;) ;)
Ersin Demirel
06-12-2004, 00:35
Günlük ve Bağdagül o kadar özdeşleşmiş ki bana göre, şimdi çok yavan kaldı..Bağdagül yazmadan yazmayacağım.. ;)
Ersin Demirel
06-12-2004, 11:32
Yazmayacağım dedim ama yine yazdım, duramadım. Şu anda mezun olduğum lisedeyim ve birazdan ilk kez öğretmen sıfatıyla tek başıma derse gireceğim.Harika bir duygu.
Hafta içi uygulamalı eğitim alacağım okul olarak şansıma kendi lisem çıktı. Milyonda bir tesadüf. Hakikaten çok şanslıyım. Son 3-4 aylık süreçte ne istediysem gerçekleşti..
Bir de kardeşim geldi askerden ,Çok mutluyum..
Sinan Bıçak
06-12-2004, 11:45
Yazmayacağım dedim ama yine yazdım, duramadım. Şu anda mezun olduğum lisedeyim ve birazdan ilk kez öğretmen sıfatıyla tek başıma derse gireceğim.Harika bir duygu.
Hafta içi uygulamalı eğitim alacağım okul olarak şansıma kendi lisem çıktı. Milyonda bir tesadüf. Hakikaten çok şanslıyım. Son 3-4 aylık süreçte ne istediysem gerçekleşti..
Bir de kardeşim geldi askerden ,Çok mutluyum..
hayırlı uğurlu olsun başarılar dilerim
Safa Arıkan
06-12-2004, 12:42
Bugün ne yapacağımı bilmiyorum almancadan resim war onu anlatacam mecburmuş :-X yarın işletme dersinden sınavım ve daha hiç çalışmadım ne yapacağımı bilmiyorum yanni napacam ne edecem ne üzerine çalışacam :'( *Ama hayat güzel bunlarda gelip geçer ama ünifeb liyiz sizler varsınız her zaman birlikteyiz oh oh oh *8)
Of of sınavlara giriyoruz
of of
Sıfırları(0-100=0) alıyoruz
of of
Derslerden de kalıyoruz
Mezuniyeti uzatıyoruz of of of :o
Tuğba Demirkaya
06-12-2004, 16:04
melih doğumgünün geçmiş de olsa kutlu olsun,sınavlarda başarılar,Bağdagül hadi gel,Ersin'e başarılar...
bugün iyiyim sanırım siz de iyi olun ya:)
Ersin Demirel
06-12-2004, 19:49
Günlükçüğüm,Tuğba'nın başarı dileklerine teşekkür ederek başlıyorum...
Çok yoğun ve can sıkıcı bir gündü...Öğrenciler ne yazık ki çığırından çıkmış...Rezil bir durumdalar. Anlatmaktan iğreniyorum. Öğretmenlik bir yere kadar, sabır bir yere kadar...Günlükçüğüm tek bir şey söyleyeceğim, kavga etmenin ucundan döndüm üstelik de ilk günümde...
Yok,yok..Sanırım devlet öğretmenliği yapamam ben...
Tuğba Demirkaya
07-12-2004, 16:10
günlük be çok sıkılıyorum daha önce söylemişmiydim sana ???ingilizce öğrencez dedik ama sanırım öğrenemiyoruz :(p.tesi sınavım var bu zamana kadar 2 tane sınav oldum ama hepsi birbirinden iğrenç :( :( ne yamalıyım diye soruyorum ama yapacaklarımı zaten yapıyorum üniversiteye girmek içim 2 yıl uğraştım :(acaba hazırlığı bitirmek için de bu kadar uğraşır mıyım :(???
Ersin Demirel
10-12-2004, 18:59
Günlükçüğüm, öncelikle başarı dileyen arkadaşlara teşekkürlerimi sonra da çok yorgun olduğumu bildiririm... Uykum var...Neyse görüşürüz...
Tuğba Demirkaya
17-12-2004, 16:08
hasta olmak iğrenç birşey günlük hele ki yanında annen yoksa evde yalnızsan sana bakacak kimse yoksa ve uyumakla sabah saçmalıklarını seyretmek arasında bocalıyorsan daha da iğrenç oluyormuş
her yerim ağrıyor nefes almaya çalışıyorum ama olmuyor neden ya neden alt tarafı bronşit ya amma zorluyormuş bünyeyi
annemi istiyorum onu çok özledim yaaaaaaa
Ersin Demirel
17-12-2004, 21:35
Öğrencilik en çok hasta olduğum zamanlar zor gelirdi bana. Aynen Tuğba'nın dediği gibi günlük, anne ,baba ,kardeş olmayınca sıcak çorba yapan birini bulmak da zor oluyor. Dikkat et kendine Tuğba... Yalnız dua et Edirne' de öğrenci değilsin, bilen bilir Edirne'nin soğuğunu.. Hey gidi günler heeeyy.
Günlükçüğüm, geçmişe şöyle bir döndükten sonra bugüne dalalım tekrar. Günler her zamanki yoğun geçiyor. Önceki gün lisede altı saat dersim vardı ve oradan karşıya geçip akşam 22.00'a kadar Dereağzı Tesisleri'ndeydim. Yarın da saat 13.30'a kadar aralıksız 6 saat dersim olacak.. İnşallah maça gidebilirim...
Neyse... Biz yine görüşürüz, çok uykum var....
Servet Güldeş
18-12-2004, 00:20
offfff offf *elektirik faturasını yine ödemeyi unuttum eğer pazatesi yine unutursam yine cezalı ödemek zorunda kalacam offffff *offff
İsmail Sümer
18-12-2004, 04:12
valla nası bi gündü anlamadım çok yoğun geçti bütün gün okuldaki sınıf temsilcisi seçimi ile ilgilenmek zorundaydım çok yakın bi arkadaşım adaydı. Bulduğum bi arada düzenleyeceğimiz parti için ses-ışık sitemi ayarlamaya gittik ardından *Unifeb arkadaşlarımla toplantı yaptık... Bütün gün başında beklediğimiz sandıkta mağlup olduk... Bu kulis yapma nası zor bi işmiş yaa.. ama daha bitmedi alt dönemden hoşlandığım kızla tanıştım.. bide babamla kavga ettim ...
çok iş yapmışım bugün maaşallah...
Ersin Demirel
05-01-2005, 14:28
Günlükçüğüm seni ihmal ettik bu aralar.. Nasılsın iyi misin?
Beni sorma, uğraşıyorum işte. Yoruluyorum be günlük.. Valla... Birazdan sınavda gözetmenlik yapacağım, akşama da maçım var. Stres atarım.. Hadi öptüm...
Eser Aslankaya
05-01-2005, 16:39
merhaba günlük
bu gün kredi kartımın son ödeme günü ve benim cebimde beş kuruş para yok.sınavlar kötü gidiyor, kontr bitti ....
ooooooffffff günlük oooooffffff
Servet Güldeş
05-01-2005, 17:44
merhaba günlük
bende isyankarlardanım... haftaya proje teslimi var bende projenin maketinin pis hali var onu temize çekmem çizimini yapmam lazım rapor yazmam lazım... ama bende bunları başlayacak hal yok ... offf off
Fatih Dilber
05-01-2005, 19:30
bu hafta çok fenomen bi hafta geçti günlük ::) Reşat kardeşim beni bayanbasket fenomeni ilan etti 8)
tamam fazla yazıp daha da fenomenleşmeyelim. akmaya devam edelim 8)
Maral Arlı
05-01-2005, 22:12
Selam günlük..
Bugün hava çok soğuktu. Ellerimin üşümesinden not tutamadım. Garip dimi?! (İşin ilginç yanı ben 3kat kıyafetle bu kadar üşürken Hilalin ince bi bluzle inatla hiç üşümüyo olduğunu iddia etmesiydi ??? bazı insanlar ilginç)
Arkadaşlarım "sen daha çok üşiceksin henüz havalar soğumadı" dediler.. O yüzden annemi aradım 2.ders anne ben okulu bırakıcam istanbul çok soğuk diye. Oda bana kızdı, alışmam gerekiyomuş.Dünde aramışım :-/
Neyseki amfi1i ısıtmışlardı sonra. Dışarda da güneş açtı:)
Öğlen gene uykuyu fazla kaçırdım, sinirli kalktım. Ödevi bitirmeye çalıştım.. Ama bu İstanbul beni çok yoruyo be günlük! Her zaman halsizim! Ne yapsam bilemiyorum!
Tekrar vitamin almaya başlicam galiba. Neydi onun adı multivitamin?
Ayrıca evimize 3. geldi ama inatla kızla konuşmuyorum nedense. Uyuzluk işte! Bütüngün ablamla rejim programları izliyolar (tencere kapak! ;)) aman duymasın.. İçerde avrupa yakasını izliyo onlar. Şimdilik bu kadar galiba.. Başım ağrıyo çünkü.. Bide bu günlüğü çok sevdim ben:)
Görkem Erdoğan
06-01-2005, 02:38
Bu gunluk dediginiz sey sut mu yoksa ayran mi ama ben uzun omurlu tercih ederim gunlukler 2 gune bozluyor hicbir anlami kalmiyor ve paraniz cope gidiyor.Ama uzun omurlu lerinde icinde bircok sagliga zararli madde var,bak sasridim simdi hangisini sececegime
Bağdagül Çelik
15-01-2005, 03:14
günlük 30 yaşında üniversiteli olma hedefime az kaldı yarın da lise bitirme sınavım var ne azimmiş bendeki ;D
Tanalp Kaptan
15-01-2005, 19:01
günlük sınavların yarısı bitti eve geldim ama anladımki bende bitmişim mersine geldik hava güzeldir diye hava bi kapalı görme...napıcam walla bilmiyom bu sene okul bitermi derdine şimdiden düştüm onu geçtim bitirirsem napıcam bide onu düşündüm offfffff offffff.artık yalnızda sıktı beni bilmiyorum napıcam............
Ersin Demirel
17-01-2005, 21:41
Soğuk ve yağışlı havada Kadıköy'e mabede gitmek çok yordu ama işlerimi hallettim.
Funda, Melis ve Gözde ile görüştüm mabedde. Gözde ile yeni tanıştık. Bir de şu anda avucumu yalamakla meşgulüm..Anladın sen anladın...
Bir de hastayım ki sorma...
Ramazan Büyük
17-01-2005, 23:10
Sevgili günlük.
Bugün İTÜFEB-Cenker'in teskeresini verdim gemiden yolladım.
Ben hala burdayım.
Canan Gebetaş
22-03-2005, 16:07
pazar:
Sevgili günlük,yarına yapmam gereken teknik resim ödevim var.
fakat ne hikmetse T cetvelimi bulamıyorum.üç defa şeytan aldı götürdü,satamadan getirdi tekerlemesi eşliğinde aramama rağmen hala bi sonuç elde etmiş değilim.en son salonda golf oynamıştımşzaten başka ne işe yararki T cetveli.
Pazartesi:günlükçüm,bugün moralim bozuk ,berbat bir gün geçireceğim sabah bindiğim dolmuşta şöföründen belliydi.merak ediyorum da sakarya nın şöförleri ne zaman 20 milyon bozacak ekonomik refaha kavuşacaklar .üstüne üstlük teknik resim hocasına uyduracak bahane bulamadım.adama kalkıp golf oynarken kayboldu mu diyeceğim?
Salı:'Umudumun fişini çektiler'
bugün diğer günlerden erken uyandım,hava güneşliydi.tamam dedim kendi kendime bugün karamel tadında geçecek.fakat kampüse çıkarken farkeetiğim kazı çalışmaları ve Camel trohy
yaparak ayağını gaz pedalına yapiştıran dolmuş şöförleri yine sinirimi bozdu.
Çarşamba:Günlüksü varlık,bugün herzaman ki gibi dersleri atlattımve öğle yemeği için yemekhaneye dğru yollandım.Yemekhanede gördüğüm sıra herzamanki gibi beni ürküttü.45 dakika beklemem rağmen sıranın bana gelmemesine sinirlenerek D1 deki tostçuya gittim.ewe dönüşümde ise dehşete düşeceğim ve dumura uğrayacağım hiç aklıma gelmezdi
takriben dolmuşa bindikten 15 dk sonrası idi.elimdeki yıpranmış kağıt 500 binliği önümdeki yolcuya uzattım buna mükerrer yolcu bana kaç kişi die sordu.içimden 5 kişi demek geldiysde kibarlığım ile 3 kişi dedim..
Perşembe:ey mübarek günlük,bazen ietemeden insenlara zarar veriyorum.ama tabiiki hak ediyolar.her genç gibi haftasonunun nimetlerinden faydalanıp kendimi çarşı pazara attım.zaman buldukça gittiğimiz cafe de bi kaç arkadaş çay içiyoduk.inşaat müh. kulübünün AR GE projesi beton kanosu ortaya atıldı.ben bilgilerimi ortaya atarken ulaş adıyla anılan arkadaşım rahat bi tavırla 'bu beton kano yüzecek mi?' şeklinde bi soru sordu. o sorudan sonra hiç bişey hatırlamıyorum.kendimi kaybetmişm.diğer arkadaşların anlattığına göre soruya müteakip cewap olarak çay kaşığını
ulaşın gözüne saplamışım.56 defa sorulan bu soruya karşılık
metanetini korumuş olan ben 57.soruya dayanamayıp böyle bi olaya bulaştım :P
;D fahih arıkan ın günlüğün den alıdığm bu yazı için ona teşekkür eder,sizleride günlüğümüze olaylarınızla bekleriz ;D
Görkem Erdoğan
23-03-2005, 00:16
sewgili gunluk
Bugun sabah kalktim,macunlu corbacidan bol sarimsakli iskembe corbasi ictim,sonra yeniden yattim ogleye dogru kalktim bu seferde senkardesler pide ve sucuk salonundan bol acili bir adana yiyip salgam suyu ictim sonra yeniden yattim ve simdi kalktim ve buraya bunlari yazdim...
Ömer Kalburcu
24-03-2005, 14:20
günlük 30 yaşında üniversiteli olma hedefime az kaldı yarın da lise bitirme sınavım var ne azimmiş bendeki *;D
hehehhee.. baadaaaaa! yıldız'a gel tımam mı? :)
sevgili günlük;
bugün
resmine dokundum ben
öptüm yinee.. yineeeeeeeeeeeee.....
Burcu Bıçar
24-03-2005, 16:34
bugun saat sabahın 7 sınde kalktım war mı ya hergun cekılmıo ya ama artık işe gec kalmamam gereklıydı kultur merkezıne gıttım we ne gorem yalvac tan ataturk lısesı bızım kanmpusu gezmeye gelmıs husrana ugradım ınanmazsınız sadece batı kampusunu 3 saatte dolastırdım ben rehber arkadaslar burası bu surası bu ıcımden hayyy ana..... dıom tabe su kucuk parmagım cok acıo ya bı de bunun dogu kampusu war allahtan hocaları yeter bu kadar dedı tabe cocuklar gezelım dıo ben yıne ıcımden dıcemı dıom
iş bııtı 1 saat sonra ıkı sınavım war ben de bılg labaratuvarında bole gunluk yasıom bu gunun sonunuda bılıom ya neyse
öldümmmmm yorgunluktannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn uyumak ıstıommmmmm
Servet Güldeş
26-03-2005, 02:22
bugün şans eseri tarih dersine girdim ve daha öce sölediği çanakkale gezisi için hocanıngözünde bi yer edindim...
Erkut Günel
26-03-2005, 04:07
sevgili günlük büyük ihtimalle bu sana ilk ve son yazışım..çünkü hayatımın geri kalanını ceza evinde geçirebilirim..yan odada 11 aylık olan kuzenim var..saat şu an 03.04 ve yaklaşık akşam 23.ten beri susmadan ağlıyo..artık dayanamıyorum..çok uykum var,yorgunluktan geberiyorum..ama uyutmuyo velet yaa..az kaldı..biraz sonra 11 aylık bir bebeği balkondan atan ilk cani olaraktan suç tarihine geçebilirim.. :'( :'( sevgili günlük elveda ve tüm unifebli kardeşlerim..bana ceza evindeyken mektup yazın olurmu... :'( :'( :'(
Ersin Demirel
13-04-2005, 10:55
Günlükçüğüm... Seni çok ihmal ediyorum özür dilerim... Ama bir yoğunluk bir yoğunluk ki sorma gitsin... Şu an lisede ilk ders tenefüsündeyim. Oldukça sorunlu sınıflara derse giriyorum. Çıldırmamak elde değil. Öğrencilikten haberi olmayan, vurdumduymaz, sorumsuz, sorunlu bir öğrenci topluluğuna öğretmen olmak çok zor. Allah, bütün öğretmen arkadaşlarıma kolaylık versin...
Girdiğim sınıflar:
10-Sos/B
11-Sos/A
11-Sos/B
11-Sos/C
11-Tm/C
İki hafta sonra öğretmenlik hayatımın ilk yazılı yoklamalarını yapacağım. Hakkı olmayana geçmek yok... Dersin işlenişini bozan, kabadayı geçinenlere acımak hiç yok...
Şeyma Akdaş
13-04-2005, 13:33
Sevgili günlük,
yine saat 11 civarında kalktım.sonra güzelim İzmir boyozuyla güzel bi kahvaltı...FB TV yi izledim.yine ALEXim in imza günü vardı ekranda.mest olmuş bi şekilde bilgisayar başına geldim.bu zıkkım alındığından beri çoook mutsuzum.istemiyorum.geri mi götürsem acaba?hem bu msn neden açılmıyor??kafam atmaya başladı yavaştan...hayra alamet diiil...
Aytek Türkmen
13-04-2005, 13:41
sevgili günlük
bugun forum u okumaya başladım sabah sabah ama şeyma arkadaşımızın boyoz demesi beni bitirdi...şimdi karşıyakada olmak vardı..kahvaltıda boyoz+gevrek öglen EGS allahım yaa bu izmitten nefret ediyorum.günlükcüğüm görüşrüz yarın :)
Arif Şahin
13-04-2005, 16:10
pazartesi yetiştirmem gereken teknik resim ödevi var. :-/ bıktım,yeter!
Canan Gebetaş
13-04-2005, 17:36
günlüsü varlık:bugün yine ela ve alew beni sabahın köründe kaldırdı.sonra ela ile çarşıya indik.ki bu çarşı o istanbulda gördüğün çarşılar kadar büyük değil.burs paralarımızın daha yatmamış olduğununu öğrenince derse yetişmek için aceleyle
minübüse bindik.ama bu güzel havada mat. dersi pek çekilmez diye saüsem denilen kampüsün en önemli ve uğrak yeri olan nete geldikk ..
Servet Güldeş
13-04-2005, 18:58
sevgili günlük,
bugün daha önce sadece bir kez gitmek nasip olan toplım bilmi dersini yine kırdım... sanırım bu gidişle hocada beni kıracak...
ama napayım ya oda tutturmuş mitoloji diye
Can Güleç
14-04-2005, 07:45
sevgili günlük
bu iki gün boyunca iki önemli vizelerime çalışmama rağmen kendimi tanıyamaz oldumm..bir önce şu stresten kurtulup dışarda gezmek istiom artık harbiden gına geldii...bitsinn bu işkence ....
Safa Arıkan
14-04-2005, 10:24
Sevgili ve saygıdeğer günlük kaç gün oldu bilmiyorum ama ben onu çok özledim...:(
Ahmet Coşkun
14-04-2005, 18:45
sevgili günlük
sana bile anlatacak bir olayım olmadı ot gibi geçiyor günler ottt
Canan Gebetaş
14-04-2005, 19:01
günlükçüm:bugün önemli bi şey olmadı .aaa bi dak oldu ya
bugün ultravestili arkadaşlarımı (emrah -ela) bilardo da fena yendim..sizmisiniz bakim fenerbahçeme laf söyleyen dumur oldunuz dumur... :) amerikan bilardosu .....ehueheu
Burak Yayla
14-04-2005, 20:17
sevgili günlük az kaldı bugün organik lab.ını havaya uçuruyodum:( ne biliyim behere su diye koyduğum şeyin aseton olduğunu :) Neyse ki sadece ufak cam sıyrıklarıyla atlattım!!Bidahakine deneyi başka birisi yapar artık :P
Servet Güldeş
14-04-2005, 22:25
sevgili günlük,
bugün uzay geometrisi vardı boşluğun yapısını 2-3 saat dinlemek zorunda kaldım ... ha bişey anladım mı evet anladım bi daha bu derse gitmeyeceğimi anladım...
Yalçın Ateş
15-04-2005, 12:13
Sevgili günlük , artık kendi işimin patronu oluyorum başkalarının yanında çalışmayı zaten sevmiyordum böylesi çok iyi oldu. Artık yeni bir iş hayatı beni bekliyor . Neyse günlük bugünlük benden bu kadar ....
Canan Gebetaş
15-04-2005, 12:13
günlüksü varlıkçım:bıktım ya bıktımmmmm..
herşey bu kadar mı sıkıcı olur ya? bu aralar vizeler de bitti herkes gitti okul boşaldı bende ist a gitcem ama vize var ...
neyse bugün kurtulcam buralardannnn....
Aytek Türkmen
15-04-2005, 13:07
sevgili günlüğüm
bugun doğum günüm.hem sarhoşum hem yastayım.yok yok saka yaa.mutluyum valla.ama yaşlandık be :)
Şeyma Akdaş
15-04-2005, 13:59
sevgili günlük
uzakta bulunan İzmirli arkadaşlara inat yine boyoz ve gevrek vardı kahvaltıda ;) doğum günü olan Aytek'e de moral olsun.şimdi Alsncak ta,Bostanlı da kutlamak vardı doğum gününü ;) mutlu yıllar,herşey gönlünce olsun....
Canan Gebetaş
16-04-2005, 16:36
pişttt günlük:> bugün yapmam gereken ödevler ve toplamam gereken odam var onlarla uğraşıyorum...bi de maça gidemedimm yaaa :( :(
Aslı Çelik
16-04-2005, 20:08
sewgili günlük..
bugün hayatımı yeniden toparlayabildiimi farkettim ve kendimle gurur duydum.. son 1 haftadır yıktıklarımı yeniden yaptım,düzenledim we artık nihayet yeniden mutluyum...
Bahar depresyonu benide wurdu galiba,gittim saçlarımı boyattım ;) kısacası çok iyiym günlük :)
Ahmet Coşkun
16-04-2005, 21:32
okuyunca daha da anladımki günlük b.. Gibiyim ben
bugünde sana anlatacak birşey olmadı günlük Ot gibiydi
sadece 8 kez vapura binip
IKEA adlı dünyanın en büyük firmasının Ümraniyede açacağı ve türk mobilyasının annesini ağlatmasına hizmet ettim karşılığında bu Emperyalistler bana 50 Ytl verdi anlayacağın Reklam falan para kazandık Ekmek parası be günlük ama önemli birşey olmadı sadece vapur hatlarında bunların broşürünü okuyup animasyon yaptık tabii Efesteki işlerin yanında bu çocuk oyuncağıydı
Off hayatıma bir hareket!!!!!!!!!! :( :( >:(
Gözde Sayılgan
16-04-2005, 21:57
sevgili günlük bir kaç güne kadar sana bomba gibi haberlerim var ;D acaip bişey!!zaten kaç gündür bu bombaları patlatmak için yağmur çamur demeden taş toprak demeden ilçe ilçe köy köy gezsdik bizimkilerle.
ama aslıl komik olanlar da yollarda yaşadığmız maceralar yaa öldük karnım hala ağrıyo gülmekten :) çok güzel anılar bunlar yaa fotolarda tam bu yaşadıklaarımız destekliyorki emre hepsini koyucak foruma :) ehuehe yarın maça gidiyoruz bakalım nolcak o kadar heyecanlıyız ki yeni üyelerimizle 3 otobüs hemde yaa süper!!!allah sonunu da hayır etsin inşallah sevinç gözyaşlarıyla ayrılalım istanbuldan...gelince görüşürüz ...
Yalçın Ateş
18-04-2005, 14:12
Sevgili günlük , Beşiktaşa yenildik moralim sıfırın altında üstüne üstlük bir de maçta dudağım patladı , yolda kaza geçirdim bu ne şanssızlık anlayamadım , maçtan önce durup dururken polis kovaladı içeri zar zor girdim kendimi bir okutsammı ne :(
Yalçın Ateş
18-04-2005, 18:16
sen okutmayı falan boşverde bi hamama git iyice temizlen.. kafandan aşağı 40 kez su dök.. *;D[/quote]
olm gol olunca bana saldırmasaydınız biz ordan farklı galip gelirdik melek gibi adamım keşke sende benim gibi olsan ... işte böyle günlük bu ceyhun ve aşireti yüzünden maçı kaybettik ;D :P ;) 8)
Emrah Cengiz
18-04-2005, 23:22
sevgili günlük,bugün komite sınavı olduk.yine ucuz kurtulduk.hayat zor be günlük.tıp da zor.zor.
Servet Güldeş
19-04-2005, 00:46
Bugün yine projede yeni bişeylerin heycanıyla derse girdim çıktığımda durum yine aynı konuşamadan hocaların ağır eleştirlerini dinleyip diğer ders için yeniden gaza geldim...
Canan Gebetaş
20-04-2005, 17:17
sevgili günlük,günlüksü varlıkcım:bu gün derste canım çok sıkıldı veben de kağıtları ufak ufak doğrayıp etrafa ,arkaşların kafasına fırlattım :) son kağıt parçasını tam özgürün kafasına doğru nişan almışken hoca beni gördü ve ''canan 'cım tam kafasına atmak istiyorsan biraz daha iyi nişan alman gerekir ''dedi. :)
Sinan Bıçak
24-04-2005, 00:14
sevgili günlüğüm..bugün 7.kardeşim oldu...hemde dualarımdaki gibi kız ve mavi gözlü..allahım çok teşekkür ederim....günlüğüm belkide sana böylesine saf bir mutluluğu son defa yazıyorum..
allah analı babalı büyütsün
Gözde Sayılgan
24-04-2005, 00:35
bugün mukteşemdi yaa havaalanı futbolcularımız sayın başkanımız yönetimm kurulu üyelerimiz...fotoğraflar çiçekler.....
;D ;D ;D
Aslı Çelik
24-04-2005, 02:39
sevgili günlüğüm..bugün 7.kardeşim oldu...hemde dualarımdaki gibi kız ve mavi gözlü..allahım çok teşekkür ederim....günlüğüm belkide sana böylesine saf bir mutluluğu son defa yazıyorum..
Allah bağışlasın İnan,Allah acısını göstermesin
Can Güleç
24-04-2005, 03:06
Bugün yine en güzel günlerden birini daha yaşadımm gittikçe kopuyorumm kop kopp ::))hhheeh dünyaya bir kere geldim eğlenelim sabaha kadar...
Burhan Günarslan
24-04-2005, 20:25
allah analı babalı büyütsün inana , olm bugün görüştüğümüzde niye söylemedinya forumdan mı okuyacaz illa :o
bi FB li kardşim daha oldu 8)
Servet Güldeş
25-04-2005, 01:11
sevgili günlük...
Bugün yazışıpta tanışmanın kısmet olmadı arkadaşlarla tanıştık enteresan oluyo bölesi...
ha bide kazandık en güzeli oydu herhalde
Aynur Akman
25-04-2005, 13:40
sevgili günlük dün gittiğimiz kardeşimizin ziyaretindeyken çok kötü oldum ya...allah kimseyi hasta etmesin..hastanede yaşamak gerçekten zor:(
Yalçın Ateş
25-04-2005, 21:00
Sevgili günlük , en mutlu olduğumuz anlarda hastanelere gidip oradaki insanları da bir nebze olsun sevindirmek çok güzel . Keşke bunu herkes yapsa
Canan Gebetaş
26-04-2005, 11:38
sewgulü günlük hayatımdaki herşey berbat gidio....
yaşamaktan bile zevk almamaya başladım.. :( nereye kadar ya
neyse işte öyle bide dişlerime de tel takılacak offff
durum daha da kötüüü .....
bu arada inan allah analı babalı büyütsün,koyu bi, fenerli olsun,üniversitelere gidip unifebli olsun inşallah...:)
Yunusemre Coşan
26-04-2005, 13:57
Günlük naber görüşmeyeli.Sırtını sıvazlayan var mı ben gideli...
Dağlar hüzünlü mü
kaçak mı diğerleri
sevdasız mı taşın
dertli mi başın.......???
Yalçın Ateş
04-05-2005, 16:08
sevgili günlük, bu hafta sonu çim sahada maçımız var . Maçın önemi çok büyük Fb li ve gs liler karşı karşıya olacak maçı sabırsızlıkla bekliyorum . Onlara gol atıp gerçek Fenerbahçe li olma şerefine erişeceğim :D
Yunusemre Coşan
02-07-2005, 12:59
aylar gün oldu
içim bir doldu
bugün o soldu
ve bu son yoldu...
Orçun Tezol
02-07-2005, 16:41
slm günlük. güzel bir bozcaada tatili dönüşü slmlar ;)
Onur Aloğlu
20-09-2005, 01:23
Aşığınım yanında olamasam da... ;)
Funda Meriç
20-09-2005, 10:20
Günlük oldu dünlük..
Geçmişe bakmak lazım..yazmamak, biriktirmemek lazım içimizdekileri..Acı verir, can yakar..
Zübeyde Şengül
20-09-2005, 16:21
hey gidi bağdagülümmm :) ne yazdık şu günlüğe beee...
dur hemen gelişimleri aktarıyım..özlemişim valla günlüğümü.
günlüğüm..aşığım :):):) şimdi sen diyeceksin ki yuh ulan zübiş hala aynısın biraz değiş be güzelim ... amaa yoook değişim ve ben anlaşamıyoruz :) aşığım işte..hepsi bu ama. adamda henüz tık yok.aslında var ama gıcık edici tıklar...neyse be günlüğüm ilk günlerden yormıyım seni.
Seçkin Çelik
21-09-2005, 01:09
sevgili günlük, gemimiz bugün Samanyolu galaksisinden çıkıp, Anadromeda galaksisine girdi....Bu arada geminin kaptanına da hiç güvenmiyorum..
:D:D
Buğra Efkarlıoğlu
21-09-2005, 02:03
ulan günlük bugün anam ağladı fakültede!
kayıt yenilemek için gittim, hocanın bilgisayarı bozukmuş, daha sonra yine gittim yazıcı bozukmuş ve tesadüfe bak diğer hocalarınki de bozuk! in çık bittim ya!
Eren Güner
21-09-2005, 13:37
gunluk butun gun evdeyım aksam ustu cıkıp mac ileti almaya gidicem...
Seher Koçer
22-09-2005, 00:49
off günlük ya çok canım sıkkın,moralim bozuk :( ben ne kadar şanssız bi insanım ya :'( off ya offf..
Ömer Birdal
22-09-2005, 22:11
geçenlerde maille yollamışlardı.. günlüğü görünce bi copy-paste operasyonu yapiyim dedim..
"bir karafatmanın günlüğü,
Dün gece yine ölümle burun buruna geldim. Kendime bir
zarar geleceginden degil ama karim Cemile ne yapar
sonra. Biz aksam yemegimizi genelde saat 11-12 gibi
yerdik, ama ev sahiplerimizin misafiri geldiginden geç
vakitlere kadar oturup yatmadilar. Neyse ki konuklarin
gitmesiyle birlikte uykuya daldilar. Bir süre
ortaligin sakinlesmesini bekleyip, yiyecek
toplamaya basladim. Bugün misafirler geldigi için
menü çok zengindi. Pasta ve börek kirintilarina
bayiliriz. Her neyse ben nevaleyi toplarken
birden mutfagin isigi yandi ve 'Aaaaaa! Karafatma'
diye bir ses duydum.
Salak adam, ben bir erkegim Fatma da nereden çikti.
Benim adim Ismail. Böyle seyler delikanliyi bozar.
Hadi beni karimla karistirdin diyelim. Sen ne kadar
korkak bir adamsin. Benim kaç katim büyüklügünde
olmana ragmen bu bagiris da ne böyle? O korkunç sesin
kesilmesiyle birlikte,sanki ben ona bir sey yapmisim
gibi beni kovalamaya basladi. Inanin o kadar da
dikkat ediyorum, tabak, çanak bardak üzerinde
dolasmamaya çünkü bu dingilin karisi çok titiz. Bazen
diyorum ki bu giciklarin misafiri Geldiginde git
)ortalarda dolas böylelikle utanilacak duruma
düssünler..Ama yapamiyorum iste. Ne olursa olsun,
ekmek yedigin tekneye kötü gözle bakmamak
gerekir.
Ben eve geldigim ilk yillari hatirliyorum da ne
güzeldi o günler. Rahmetli kayinbabam ve kayinvalidem
beni evlerine kabul etmislerdi. O zamanlar rahattik,
çünkü ev sahibimiz Riza amca kördü. Bu sebeple
evin her yerinde serbestçe dolasabiliyorduk. Hatta
Riza amcayla ayni sofrada yemek yedigimiz günlerde
oldu. Gerçi bizleri görebilseydi nasil davranirdi
bilmem ama o hep yüregimizde yasayacak. Riza amcanin
durumu pek iyi sayilmazdi, memur emeklisiydi. Bu evde
rahmetli karisininmis,bu yüzden yiyecek konusunda bu
kadar fazla seçenegimiz yoktu. Ama daha mutlu ve
huzurluyduk.
Riza amca bir gün görünmez kazaya kurban
gitti.Gerçi onun için bütün kazalar görünmezdi. Riza
amcanin topraga verildigi gün biz de oradaydik.
Karsi komsusu Osman Zeki bey bize geldiginde ceketini
asmisti. Biz de bunu firsat bilip ceketin cebine
girdik. Ardindan Osman Zeki beyle birlikte mezarliga
dogru yola koyulduk. Riza amcanin üç tane oglu vardi
ama bugüne kadar sadece nüfusta gözüküyorlardi.
Hayirsizlar daha ilk günden evi satisa çikardilar.
Evi su anda oturan adam ve karisi satin aldi. Eve
ayak basmalariyla kayinbabam ve kayinvalidemi
öldürmeleri bir oldu. Adam sonra igrenerek cansiz
bedenleri kagida sararak çöpe atti. Sanki kendisi
çok temizmis gibi. Halbuki tuvaletten çiktiktan sonra
ellerini yikamadigina defalarca sahit oldum.
Simdilerde kendine üzerinde rahmetli kayinvalidemin
resmi olan bir ilaç almis, durmadan üzerimize sikip
duruyor Kayinvalidem Sultan hanim gençliginde
fotomodel oldugu için bu tür ilaçlarin üzerinde
resmi bulunuyor. Hatta bir iki reklam filminde de
oynamisti. Ama evlenince mecburen birakti. Çünkü
kayinbabam tam bir Osmanli erkegiydi. Bugüne kadar
rahmetli Riza amcanin anisina bu evde oturduk,
artik daha fazla dayanacak halimiz kalmadi. Ese dosta
haber saldik. Kendimize göre bir ev bulur bulmaz
tasinacagiz buradan. Belki de sizin evinize yerlesiriz
hayat bu belli mi olur?"
Onur Çelik
23-09-2005, 00:03
gunluk bana bısey olursa kendını ımha et olur mu
Aydın Delbesoğlu
23-09-2005, 00:26
günlük günümk işte koşturmakla geçti üniversiteyi özledim yani:)
Zübeyde Şengül
23-09-2005, 15:07
hey gidi günlük..eski zamanları özlüyorum,eski insanları. açılan topiklerdeki gereklilikleri,gereksizlerdeki güzellikleri..yazılanları okuduktan sonra "vay bee ne yazmış adam ne beyinler var" demeyi özlüyorum. sadece mesaj yazmış olmak için bile yazardık ama onda bile bir asalet vardı..
hey gidi günlük..allah iyiyi gördükten sonra kötüyü göstermesin kimseye.
bağdagülüm..canım ablam.sen vardın yazacak bişiler vardı,sen vardın dert paylaşımı vardı..sen vardın bu topikte en büyük güzellikler vardı,en eğlenceli yazılar vardı. sen yoksun günlüğün de bir manası yok artık..
Zübeyde Şengül
23-09-2005, 17:40
asıl insanlar gereksizliklerinin ne kadar boş olduklarının artık dayanılmaz hale geldiklerinin farkına ne zaman varacaklar??
Hasan Muradoğlu
23-09-2005, 19:06
sevgili günlük,
bugun son derste hoca,tabir-i caizse kol gibi ödev vererek h.sonu planlarımı iptal etti...kayseri maçına da gidemeyeceğim zaten... :'(
Zübeyde Şengül
24-09-2005, 14:46
sevgili günlük,
bugun son derste hoca,tabir-i caizse kol gibi ödev vererek h.sonu planlarımı iptal etti...kayseri maçına da gidemeyeceğim zaten... :'(
günlükten cevap : ohhh ohhhh canıma değsin :):) içimin yağları eridi..erkek milleti azapta gerek :):):):)
Sefa Demirtopuz
25-09-2005, 02:15
canımcım gunlukcum...bekledigim insanlardan "değer verdigim" dogumgunu kutlama mesajı gelmedi :(
Buğra Efkarlıoğlu
25-09-2005, 02:50
ya günlük benim hiç yüzüm gülmeyecekmi ya!
nedir bu ya!
batsın bu dünya anasını satıyım!
Merve Sezen
25-09-2005, 12:25
ya günlük ne diyim yaaa
direksiyon sınavımdan geliorum... kalkarken sinyal vermeyi unuttum:((( iyi yürüttüm arabayı ama ilk intiba denilen bişi var dimi:((( bismillah daha kalkarken yaaa:(((
kaç vericekler çok merak ediorum kalmasak bari...
ya bişey daha var...ben galba ünifeb misyonuna ters bişi yaptım...saçlarımı kırmızıya boyadım..yani ööle çok kırmızı diil ama kırmızı işte... ne biliyim.. fena da olmadı hani:P üff ne biliym değişiklik oldu en azından...
offffffffff dillerinden kurtulamam şimdi:(
Ali Yılmaz
25-09-2005, 12:25
Beklenen gün geldi...24 eylül...
sabahleyin çok tatlı bir heyecanla yatağımdan kalktım....
boğazımdan üç lokma şe zor geçti...
araya bi net bağlantısını sıkıştırdım...
daa sora bi yağan yağmura baktım ve düşündüm acaba akşam da böyle yağacak mı? dua ettim tıpkı şebo nun konser başlangıcında yaptığı gibi...
üzerime bir şeyler alıp çıktım kızılay a doğru yola...
yağmur hala devam ediyordu...
insula yı bilmeyenlerden önce placebo yu aldım..insula ya götürdüm henüz kimse yoktu ama oralarda...
buluşmaya ilk gidenlerdik..
daa soora iki kiş geldi o saatte boş olan insula da yan masaya...
buluşma felan fısıltılarını duyunca yanlarına gittim...
superim ve bi arkadaşıymış...
nese bizim masaya geçtiler...
daa soora çok sevdiğim ~elizabeth bathory~ i almaya gittim...daa soora yanımıza adicic_senses te geldi....
yağmur devam ediodu bu arada....
insula'ya tekrar döndüğümde ooo masalar birleşmiş clarisa montana ve bir kaç arkdaş daha gelmişti..
bu arada clarisa montana ya özür ben seni birileri alıcak zannediyordum bilseydim öyle mağdur olacağını ben alırdım seni...
neyse geldik oturmuştuk henüz ki kim gelsin seboistnet ankara'nın kendi tabiriyle en mızmızı :) imnonoangel bir kaç tane daa nononono daa yazmadan kurtarmış ama... imnoangel olucaktı herneyse...
oturduk millet başladı sohbete bu arada insula nın yeni imajı da fena olmamış hani tavanlara kadar posterler felan..bi de genişlemiş bööle yana doğru...
acıkma hissi yavaş yavaş sarmıştı beni...
ki imdadıma canım noangelm yetişti elleriyle besledi sağolsun..
vakit çok çabuk geçti...noangel ı orada öylece bırakmak istemiodum yaa çok üzgündü konsere gelemeyeceği için..keşke kolundan tutup götürseydim :(
insula dan çıktık...
güwenpark a doğru ilerledik kimse yolu bilmiyor...önce yanlış dolmuşa bindik odtü yazınca ne bilelim..
ön koltuğa kurulmuştum ki aklıma iyi ki bu konser alanına gidiyor mu demek geldi...yoksa berbat bi duruma düşecektik...
dolmuşçu amca gidene kadar soru yağmuruna tuttu sağolsun...
wişneliğin üstü açık mı?bu yağmurda ne var orada bilmem ne :)
neyse iki yol gösterdi en yakın hangisiyse onda indirirsiniz dedik ve de indik tamamdır konser alanına yaklaştık...
yağmurda şiddetini azaltmıştı...
bu arada saat 15:00...kapı açılışa 2 saat 45 dk vardı...
inince bi büfe gördük ve yolu sorduk...
daa doğrusu ~elizabeth bathory~ sordu :) adam tarifi sööle yaptı bomba geliyorr "ilk sağdan,ilk soldan" :)) amma geyiği döndü bu lafın ama...
ilk sağdan girdik ~elizabeth bathory~ sordu :) adam tarifi sööle yaptı bomba geliyorr "ilk sağdan,ilk soldan" :)) amma geyiği döndü bu lafın ama...
ilk sağdan girdik soora ilk soldan dönücektik ki allam burası nasıl bir yerdir inşaatların felan ortasında kaldık....
grubun rehberi ~elizabeth bathory~ iş başındaydı..
hemen bi araba çevirdi...aşağı giderken yukarı döndük..
ohh sonunda konser alanını bulabilmiştik...
giriş kapısına doğru yöneldik etraftan pis kokular(kanalizasyon,çöp karışımı) geliyordu ama şebo için onu da çektik...
vee sıranın başlarındaki yerimizi aldık...
daa soora acıkanlar oldu..vee içeride üye olmayanlara biş yoktu organizasyonun kötü bir yanıydı..
tekrar bi "ilk sağdan,ilk soldan" yapıp büfeye ulaştık...
reklam yapmak gibi olmasın 'eti tutku'ma yapıştım ben hemen..diğerlerine de bi kaç şey aldık..
tekrar döndüğümüzde elimizdeki poşetleri içeriye almadılar...
dışarıda bi kaç kiş kaldı yoladım arkları gidip yediler yiyaceklerini...
amma çok konuştum bu arada :P
saat 16 suları,yağmurdan eser yok hava pırıl pırıl...
ön gruplar geziniyo ortalıkta...
biz de yeni gelenleri kaynak yapmakla uğraşıoduk..
ha unutmadan..talya,murty,tempest,bacteria,portakal.. .yerlerini almışlardı bile bizden önce buluşma kaçakları !!!
daa soora da lethal, zephyr ve birilerinin daa geldiğini gördüm...
kapı açılış bu arada 45 dk ertelenmişti...ve 17:45 açıldı..
çim anfi ye koşuşturana mı bakarsın arkadaşına yer tutanları mı konser de duracağı yere çantasına koyanları mı güzel manzaralar izleyenlere mi arılardan kaçanlarına mı....
joaquin ve judith sıranın arkalarında kalmışlar içeride buluştuk aldık onları da araya :))
önce iz çıktı sönük bir gruptu bi kaç şarkı söleyip gittiler...
soora fore play çıktı biraz daa iyilerdi...
sonra da pin up..deli kızlarr... :)
bunları çabuk geçtim çünkü aklımız şebo da...
beklemekten dizlerim ağrıdı ama olsun şebo için değer...
veee beklenen an şebo sahnede allam "bi bir rüya,bu bir dua" olmalı...
şebo sahnede tüm ihtişamı ile duruyor...
seni seviyorum şebo...
o söyledikçe biz çoştuk...
bütün şarkıları onunla beraber tekrar tekrar yaşadık...
mor ve ötesi konsere renk kattı...
T.C.nin en iyi iki gitaristinin kapışması harikaydı...
şebo mükemmeldi...
diyecek anlatacak laf bulamıyorum açıkçası...
hoşçakal ile veda etti derken grup dağılırken fırtına ile bi döndü bir daha çoştuk...
canım şebom bi türlü ayrılamadı bizden..biz çağırmadığımız halde kendisi döndü bizlere tekrardan o da bizi hissediyor biliyor bundan eminim..o da bunu belirtiyor zaten 9 senedir birbirimizi iyi tanıdığımızı...
konser bitti eve dönüş başladı...
aramısda kalsın joaquin i yurda kaçak soktum ve henüz bu sabah 9 da konya ya uğurladım..geldim işte burada ben de duygularmı döktüm herkese her şey için teşekkürler.. ~elizabeth bathory~ayrıyeten teşekkürler konserde yanımda olduğu için...
şeboya çoooooooookkkk teşekkürler..iyi ki varsın...
buydu dünkü hikayem...
Hasan Muradoğlu
26-09-2005, 17:28
sevgili günlük,
ne günlerdi be..bağdagül apla ne döktürürdü buralara...şimdi ise yalnızlık var burda....bir de onca ödeve rağmen,sanal alemde takılan ben...
Zübeyde Şengül
27-09-2005, 16:52
mucccukk günlüğüme :)
Aydın Delbesoğlu
28-09-2005, 14:12
sevgili günlük bugün içim içime sığmıyo şu akşam olsada psv ye sahayı dar etsek hadi be fenerim yaşat bize yeni bir zafer...
Onur Kalender
16-10-2005, 07:32
Yorgunluk ve mide bulantısı... Hayat çok acımasız, nefes alıp vermek çok zor… Ne yapmalı, nasıl yasamalı?..
Başım ortadan ikiye yarılacak şimdi, ağrıyor. Ölmek istiyorum. Artık hiçbir şey benim değil, bana göre değil… İyi geceler…
Servet Güldeş
16-10-2005, 12:12
Sevgili günlük dün ilk defa unifeb li ve oluşumların farkını daha fazla anladım...
Ufuk Peker
16-10-2005, 15:58
Sevgili günlük dün ilk defa unifeb li ve oluşumların farkını daha fazla anladım...
servet yadün sizinkiler bir dakka daha dayanamadılar yahuuu:)neyse kendine iyi bak
Deniz Demir
15-11-2005, 04:18
bugun yaptiginiz en ilginc sey...... ;)
Deniz Demir
15-11-2005, 04:22
bugun ayniydi herzamanki gibi... tek degisen forumda ilk defa kantinde konu actim...
Seda Girgin
16-11-2005, 02:51
ders çalıştım...
Barış Güzelsoy
16-11-2005, 03:01
İlk defa MSN space için saatlerimi harcadım.(Daha ilginçi yok maalesef)
Ali Yılmaz
16-11-2005, 13:03
>>>kızın biri msn imi ekledi die kızdım,azarladım...soora arkımın ark ı olduğunu öğrendim..düzeldi aramıs<<<
Ufuk Peker
16-11-2005, 13:39
okula gitmedim ve bir makadonyalı ile iş görüşmesi yaptım...
Yusuf Ucuz
18-11-2005, 18:10
ders çalışmaya çalıştım olmasada çalışmaya niyet etmem gerçekten ilginçlik
Furkan Demir
18-11-2005, 18:16
msn de babamı engelledim :) daha ilginci varmı
;D ;D ;D Süperrr!! ;D ;D ;D
Seda Girgin
18-11-2005, 19:39
güzel kopya çektim yaw bugün:)
Mert Salgın
21-11-2005, 19:13
ilginç bişey değil güne erken başladım bugün doğum günüm bu da günlük için yazacağım birşey....evdeydim akşamda aile arasında kutlama yapacağım...
Ozan Avcu
21-11-2005, 23:41
Mertim doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllara...
Askere gitmeden görüşelim kesin ;)
Mert Salgın
21-11-2005, 23:58
sağolasın kardeşim teşekkürler...yapacaz inşallah bi işlerimi halledeyim sınav haftanızda bitsin ayarlarız....
Yasir Yılmaz
28-11-2005, 23:22
Bugun üniversite hayatımın en yüsek notunu aldım.Hem de hiç çalışmadan gittiğim dersten. ;D
Sınavı bitirdim hoca aldı kağıdı okudu ve 100 yazdı. :o :o
Hocam büyüksün ya.Ben böyle sınav lise de bile olmadım.
Yarınki sınava da hiç çalışmayayım bari.İşe yarıyo :P
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.