Orijinalini görmek için tıklayınız : Unutamadığınız Maçlar
Erkut Yeğen
06-01-2005, 23:42
Eminim hepimizin anılarında hala yaşayan *unutulmaz maçlar vardır.
Bizler için artık efsaneleşen 6-0 ı bir kenara koyarsak
samiyendeki 0-1 *(samuel johnson) o maçtan önce neler yazıp çizmişlerdi ama hepsi mosmor olmuştu:)
en çok üzüldüğüm maç 2-4 lyon maçı ahh ahh hala üzülüyorum
Süleyman Karadağ
06-01-2005, 23:46
Unutamadığım maç G.Antep'i 3-0'dan 4-3 yendiğimiz maç :'(
4-3 olunca gözyaşlarıma hakim olamamıştım :'(
Maral Arlı
07-01-2005, 00:49
6-0 ı bi kenara koyamicam.. Benim ilk maçımdı. evden kaçıp gitmiştim (ev dediğim 16 saat burdan) çok büyük özelliği var..
4-3 lük antep maçından sonra (stadda izlemedim onu ama) allaha inandım
Heralde sonraki manchester maçıdır.. gittiğim ilk ve tek yabancı takım maçıydı ve diğerlerinden çok farklı hissettim..
yihuu! ;)
Ahmet Mirzaloğlu
07-01-2005, 01:43
Kesinlikle Antep maçı.Allaha şükür o maçı stadda izlemiştim..O gece stadda olanlar bence çok şanslıydı..Bir daha olurmu bilinmez ama 40 sene de geçse unutulmayacak tek maç...
Levin Susar
07-01-2005, 02:42
Benim unutamadığım maç gassay a kupada elendiğimiz maçtır...
Sami yendeki maçta normal sürede eşitlik bozulmayınca penaltılara kaldı maç.
Maçta bizden aygün ve gassay dan da sedat(Allah acil şifalar versin bu arada) golleri atmıştı...
Penaltılar sırasında son penaltıyı aygün dışarı vurunca gassay bi sonraki tura uzanmıştı...
O gün ilk ve son defa olaraktan gözyaşlarımıza hakim olamamıştık bu sevda için...
Görkem Erdoğan
07-01-2005, 02:50
Benim unutamadim mac bu donemki fenerbahcenin usaksporla macidir.Yagmurlu havada gelen goller beni cok mutlu etmisti.
Serkan Özen
07-01-2005, 03:45
2002/03 Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali
Milan 3 - 2 Ajax
Maçı kazanmayı çatır çutur Ajax haketmişti ama olmadı işte. Hayatımda en zevk aldığım maçlardan biriydi. 6-0 we 4-3(x2) Fenerbahçe'nin unutulmazları. Geçen sezon da A.Gücü maçlarımız çok heyecanlı geçmişti.
Bu sene Copa America çeyrek finalinde Brezilya 4 - 0 Meksika ve Gençlerbirliği 1- 2 Fenerbahçe lig maçımızda inanılmaz güzellikteydiler. $$$:D
Onur Kalender
07-01-2005, 14:04
Aslında buraya yazılabilecek o kadar çok maç var ki...
Bu başlığı görür görmez aklıma gelen Antep maçı var ve her seferinde o maçı canlı seyredebildiğim için şükrederim... Hemde eksi maraton... Ne güzeldi...
Sonra ASY'de 0-4 kazandığımız maç ve ardından çıkan "04 kara yolunda feci kaza. Fatih marka kamyona arkadan Fiat kuş serisi -muhtemelen kanarya modeli- çarptı. Kazada çok sayıda yaralı var..." diye devam eden Fax yağmuru.
Tabii ki '96 yılında Boliç'in golü ile aldığımız MANU maçı da çok önemlidir. O asla unutulmayacak maçlardan biridir Antep maçı ile beraber.
Eklenmesi gereken bir başka maç Saraçoğlu'nda 1-0 aldığımız ve dört kırmızı çıkan maç. Oktay o pozisyonları harcamasaydı şimdi 6-0 değil belkide 8-0 dan bahsediyor olacaktık...
2001 yılında Türkiye Kupası yarı finali... Rakip Galatasaray... 7-6 alıyoruz maçı... Jardel son penaltıyı direğe nişanlıyor... Ne sevinç, ne hüzün...
Bir diğer unutamadığımRangers maçı. Revivo'nun attığı o müthiş gol... O taklalar... O sevinç çığlıkları...
Bora Erdinç
07-01-2005, 14:58
Ts-Fb maçı.İnanılmazdı.Once zamanının Trabzonsporlu oyuncusu Abdullah Rüştü'nün yanından golü buluyor.2.yarı ise Sakaryalılar sahneye cıkıor.Cok ilginç bir şekilde sis çöküor stada ve Oğuz'un frikik golünü spiker bile sonradan farkedior.Daha sonra oyuna Erol giriyor ve AYKUT KOCAMAN'a al da at dercesine harika bir asist yapior.Bi bakmışız maç 2-1'e dönmüş.Bu arada Trabzonsporlu Hami frikiklerle kaleyi nasıl yokluyor.Rüştü çıkarıyo allah çıkarıyor.O gün kalpten gitmediysem daha da yaşarım heralde :)
Murat Öztürk
07-01-2005, 14:59
kesinlikle antep maçı we rapajc....ewin içinde dört dönmüstüm...tabi kalbimizdede 6-0 we Man.Utd maçı war 40 yıılık hanedanlığa son werdiimiz maç
Hasan Muradoğlu
07-01-2005, 16:10
benimde unutamadığım maçlar arasında başta gelir bu maç.
ayrıca trabzonsporlularda hala unutamıyor malum
Ts-Fb maçı.İnanılmazdı.Once zamanının Trabzonsporlu oyuncusu Abdullah Rüştü'nün yanından golü buluyor.2.yarı ise Sakaryalılar sahneye cıkıor.Cok ilginç bir şekilde sis çöküor stada ve Oğuz'un frikik golünü spiker bile sonradan farkedior.Daha sonra oyuna Erol giriyor ve AYKUT KOCAMAN'a al da at dercesine harika bir asist yapior.Bi bakmışız maç 2-1'e dönmüş.Bu arada Trabzonsporlu Hami frikiklerle kaleyi nasıl yokluyor.Rüştü çıkarıyo allah çıkarıyor.O gün kalpten gitmediysem daha da yaşarım heralde :)
Süleyman Karadağ
07-01-2005, 16:13
benimde unutamadığım maçlar arasında başta gelir bu maç.
ayrıca trabzonsporlularda hala unutamıyor malum
ŞEnol Güneş 7 yıl sonra takımın başına geçti ilk açıklaması "FENERBAHÇE'den öcümüzü alacam" oldu ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Acıyorum..dersm yalan olur bu eziklere BETERRRRR olsunlar ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Okan Uzunkaya
07-01-2005, 16:20
Benim unutamadığım maç gassay a kupada elendiğimiz maçtır...
Sami yendeki maçta normal sürede eşitlik bozulmayınca penaltılara kaldı maç.
Maçta bizden aygün ve gassay dan da sedat(Allah acil şifalar versin bu arada) golleri atmıştı...
Penaltılar sırasında son penaltıyı aygün dışarı vurunca gassay bi sonraki tura uzanmıştı...
O gün ilk ve son defa olaraktan gözyaşlarımıza hakim olamamıştık bu sevda için...
Gerçekten Aygün'ün o kaçırdığı penaltı hala gözümün önündedir. Maçtan sonra nasıl ağladığımı ise ben bilirim.
Ama benim için en unutulmaz maç kuşkusuz, 2000 yılındaki Asy'deki 1-0lık maçtır. Johson'un golüne sevindiğim gibi sevindiğim başka bir gol hatırlamıyorum. Ve bi de maçtan sonra Ali Şen'in söyledikleri: "2,500 Fenerbahçelinin sesi 25milyon Fenerbahçeli gibi geliyordu"...
Tanalp Kaptan
07-01-2005, 17:59
belki benimki biraz farklı olacak ama....seneyi hatırlayamıyorum ama ben kayserisporun alt yapısında oynarken o zamanlar idolüm olan enginin gözümün önünde bacagının kırılması ve o günden sonra rüştü devrinin başladıgı maç....bilmiyorum belki biraz ufaktım ama hıçkıra huçkıra aglamış ve günlerce rüyamda engini görmüştüm....
İnanç Baş
07-01-2005, 19:27
1982 Dünya Kupası
İtalya : 3 - Brezilya: 2 ( Socrates hastasıydım.)
1984 - 1985
Bordeaux : 2 - Fenerbahçem :3 ( Selçuk, Şenol ve Allah gani
gani rahmet eylesin Hüseyin )
Hüngür Hüngür Ağlamıştım.
1988-1989
6Saray : 3 - Fenerbahçem :4
Hayatımın en güzel 3 maçından birtanesi
1993 - 1994
Eziktaş : 1 - Fenerbahçem : 2
Dk.93 Uche ve gooollll..!! 5 yıldır Ezikleri yenememenin acısını almıştık.
2000-2001
F.Bahçem - G.Antep : 4 -3 ( Büyüksün Rapajc )
Fenerbahçeli olduğuma şükettiren maç.
2002 - 2003
F.Bahçem - 6saray : 6 - 0
Söylenecek tek söz var ; Muhteşem
Servet Güldeş
07-01-2005, 21:57
4-3 antep maçı
rap rap rapaiç rap rap rapaiç
Serkan Bükülmezer
08-01-2005, 21:09
benım unutamadıgım mac gassaraya cumhurbaskanlıgı kupasında 3 0 yenıldıgımız mactı o macta ankarada trıbundeydım belkı daha ılkokula gıdıyordum ama gassaray kupayı alırken babam dahıl 3 kısı benı zapt edememıstı bır yandan aglıyor bır yandan kufur edıyordum bu macı unutamam nede olsa onları yenmek alısılagelmıs bır olay ama yenılmemız hemde 3 0 hıc de unutulacak bır sey degıl
Devrim Kılınçel
14-01-2005, 15:11
Ben gs'yi 1-0 yendiğimiz maçı unutamam televizyon başında hüngür hüngür ağlamıştım zımparatorun suratındaki o ifade unutulmazdı benim için
Aslı Çelik
16-02-2005, 01:39
deişik bi topic olucagını düşündüm,biyerlerde warsa aynısı bilmiorm ama
Can Güleç
16-02-2005, 02:18
aslı güzel bir konu yazmışsın ama seninde fikirlerini almak isteriz mesela unutamadığım maçlardan biri fb-gs 6-0:)) gitmek çok istediğim halde olamadı neyse bu seferkine affetmem..başka maçlardan bir tanesi de fb-m.unıted maçı diyebilirmm..
Burcu Bıçar
16-02-2005, 02:46
fenerbahce genclerbırlıgı macı superdı Pıerre yı cok yakından gormustum bıttım adama
Serkan Özen
16-02-2005, 02:55
Geçen seneki 32.Haftada Kadıköy'de kazandıımız Ankaragücü maçının bende çok farklı bir yeri war. O takım o ruhla şampiyonluğu anasının ak sütü gibi haketmişti. Hayatımda çok az defa o maçtaki kadar sevinmimidir Bir de herşeye inanmaya başladığımız 5.haftadaki G.Antep galibiyeti. Bu seneki G.Birliği maçı da unutulmazlardandı
Ahh van Hooijdonk Fenerbahçe taraftarının sana yaptığı vefasızlıktan dolayı o kadar utanıyorum ki...:'(
Burcu Bıçar
16-02-2005, 03:04
aynen Pıerre unutulmamalı hani ona bağıran taraftar nie susuo ahhh ahhhh
Aslı Çelik
16-02-2005, 12:09
tmm can kızma;) bnm için 6s macı unutulmaz,maca gitmemiştim,gsli bi arkadaşımın ewinde izlemiştim,suratının rengini hala unutamıyorm:) ;D
Aslı Çelik
16-02-2005, 12:43
deişik bi topic olucagını düşündüm,biyerlerde warsa aynısı bilmiorm ama
ben demiştim biyerlerde wardır die:):)
olsun napalım artık burdan dwm etces ;D
Can Güleç
16-02-2005, 12:48
benimde göze şey etti ama görememişimm neyse aslı başka sefere seninde bir topicin olurr ;D ;D
Burcu Bıçar
16-02-2005, 13:40
6s macında babamla hazırlanmıs herzamanki kafeye gıdecektık arabaya bınıp kafenın onune geldıgımısde kapanmıs oldugunu gorduk babama lunaparkın ordakıne gıdelım dedım ugrasamam eve bırakacam ben kaveye gıtcem dedı sınırden aglamaya basladım gorursun bu macı bnm ıcın kazancaklar dedım eve aglamaklı bı halde gırdım erkek arkadasımı aradım o staddaydı sesler gelıodu sınırden kudurmustum yazık bnı tesellı etmeye calısıo bı dahakınde kadıkoye goturcem snı dıe ne fayda..radyodan dınlıom ama hemde aglıom ve 6-0 kazandık eve geldıgınde babamın halını gormelıydınız baya bi dalga gectım
not:babam 6s'li
Can Güleç
16-02-2005, 13:45
burcu süpersiinn koptum valla ;Dburdaa güzel bir anı olarak kafanda yer kalmışş bundan sonra gs lıları böle acı dolu günlerinii görmek nasip etsinn
Burcu Bıçar
16-02-2005, 13:49
aminnn babam başta olmak üzere ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :P
Kemal Koç
16-02-2005, 14:29
4-3 kazandıgımız antep macıydı.mac oldugu gun nemrut dagında gezıdeydık.ılk yarısını ızleyememıstık,koca otobuste 9 kısı dısında herkes fenerbahcelıydı.macın ılk yarısını radyodan dınledık kahrolduk,kendını bılmez 9 tane vatandas gulmeye basladı...bızde otobusun ıcınde fenerbahce marsları soyleyerek otele geldık.gollerımız geldıkce cosuyoruduk,uche 3.golu attıgında butun salon ayaktaydık,fenerlı olmayan ezıkler coktan terk etmıstı salonu.....mac sonunda alısık oldugumuz ama anlamlı bı zafere daha ımza atmanın keyfıyle salonda bagırmaya basladık(ta ki otel muduru gelene kadar ;D
ertesı gun okul mudurumuz butun fenerlılere yemek ısmarlamıstı :D
Emrah Cengiz
16-02-2005, 18:29
Dk.93 Uche ve gooollll.
dk.46ilker.
bejekeyi çökerten adam uche.o ne kafaydı be.amcamla beraber izliyordum.amcam o golün heyecanı ile sehpayı kırmıştı.
Murat Karaman
18-02-2005, 14:46
manchester maçı 3-0 lık!
we tuncay ın fizik kurallarını alt üst eden o muhteşem golü
Erdem Şap
18-02-2005, 15:15
tabiki antep macı devre arasında arkadaslarımla cökmustuk herkez dalmıstı derın derın bıseyler dusunuyodu ben ıse 15 dakıka boyunca dua etmıstım rapaicin son golunun ardında oturup bı 15 dakka sukretmıstım.mactan sonra arkadaslarla konustuk ve hepsının devre arasında stadtan cıkmayı cıddı cıddı dusundugunu ogrendık dusunsenıze 0 3 ken cıkıp 4 3 ü gorememek offfff offf...
Emre Öztürk
02-03-2005, 00:06
Geçen sezon Ankara'da karlar altında oynanan 1-0'lık Gençler maçımız
İlk gittiğim maçtı
Murat Karaman
07-05-2005, 16:07
inşallah bu akşamki diyar maçıda unutulmayacak maçlar köşemizde yerini bulur.inşallah bugün turu atarız!
Deniz Yılmaz
08-05-2005, 16:56
Manchester United'ı 1-0 yendiğimiz maç.
Evinde 40 yıldır yenilmiyordu ve biz gittik yendik geldik.
Gol: Dk 78. Elvir Boliç * Süper bi maçtı gerçekten...
Şeyma Akdaş
08-05-2005, 18:09
* 4 tane Gençler maçı...
1-geçen seneki karlarla kaplı sahada oynanan,Pierimizin devleştiği 1-0 lık maç
2-bu sene Ankara'da,Aleximizin devleştiği ve hayatta mucize diye birşey olduğuna bizi inandıran maç
3-bu sene Kadiköy'de yine ''Alexle Fenerbahçe Harikalar Diyarında'' filmini izlediğimiz maç
4-geçen sene,cezalı olduğumuz için İzmirde oynanan;İzmirin Atatürk'e aktığı,böyle cezaya can kurban dediği,
Pierimin penaltı kaçırıp kahrolduğu,ama Serhatçığımın 83 te golü çakmasıyla hepimizi delirttiği maç...
*
4 tane galatasaray maçı...
1-metin oktayın ağlarımızı yırtan tek gollünün öcünü 4 golle aldığımız maç...''yırtığa 4 dikiş''
2-devre arasına giderken oyuncularımızla kafa bulan eziklerin,maçtan 2 hafta sonra bile sonuca inanamadıkları 3-4 lük maç...
3-kupa maçında Abdullahın son dk.larda Ergünü(galiba oydu)
düşürmese uzamaya gitmeyecek,uzadıkça beni öldürecek 7-6 lık süper maç..
4-halı samiyende ceza sahasına bile girmeden Johnson'ın golünü çaktığı,ertesi hafta ''dua edin ceza sahanıza girmedik''
pankartını açtıran 1-0 lık maç...
*
bir bejeke maçı
93 te uchenin bizi havalara uçuran mükemmel golü...
*bir tese maçı...
avni akerde ikinci yarının başında ve sonunda,gol atan oyuncuların FB deki son maçları olan :( *şampiyonluk maçı...
kucağımdaki amcamın 1 yaşındaki bebeğini Kral Aykutun golünden sonra havaya fırlatmışım.ama tutmamaşım :P merak etmeyin hasar yok.işin garibi kimsenin çocuğu iplemeyip maçın sonunu beklemesiydi :D
ve tabiki antep maçı.
maç 3-0 olmuştu.ben hala biz bu maçı alırız diyodum.annem dediki ''pzt bi doktora gitsek iii olcak.kız kafayı yedi'' mükemmeldi....
tabi hepsinin sonunda gözyaşı vardı.yazarken bile gözlerim doldu.tabi sevinç gözyaşları.ama üzüntüden de çok ağladığımı bilirim.kadıköydeki yenilmezlik serisini bozan bejeke maçları beni yıkmıştır.Allah hep sevinçten ağlatsın bizi....
*
2 sene önce Jordon'un veda maçı olan NBA Allstar maçında
Jermaine O'Neal'ın Kobeye yaptığı faul sonucu Braynt'ın 2.serberst atışı kaçırmasıyla 2.uzatmaya giden ve çok güzel bi 5 dk daha izlediğimiz unutulmaz maç..
2000 de Türkiyede yapılan Avrupa Basketbol Şampiyonasındaki özellikle final maçları
Dünya Şampiyonasında Arjantin-Sırbistan&Karadağ finaline kadar ikisinin de yaptığı tüm maçlar gerçekten çok güzeldi.ama finali Arjantin haketmesine rağmen herzamanki gibi hakemlerle kupanın Sırbistana gitmesi...
neyseki Olimpiyatlarda öcünü aldık....
Erkut Yeğen
08-05-2005, 22:05
* 4 tane Gençler maçı...
1-geçen seneki karlarla kaplı sahada oynanan,Pierimizin devleştiği 1-0 lık maç
2-bu sene Ankara'da,Aleximizin devleştiği ve hayatta mucize diye birşey olduğuna bizi inandıran maç
3-bu sene Kadiköy'de yine ''Alexle Fenerbahçe Harikalar Diyarında'' filmini izlediğimiz maç
4-geçen sene,cezalı olduğumuz için İzmirde oynanan;İzmirin Atatürk'e aktığı,böyle cezaya can kurban dediği,
Pierimin penaltı kaçırıp kahrolduğu,ama Serhatçığımın 83 te golü çakmasıyla hepimizi delirttiği maç...
*
*4 tane galatasaray maçı...
1-metin oktayın ağlarımızı yırtan tek gollünün öcünü 4 golle aldığımız maç...''yırtığa 4 dikiş''
2-devre arasına giderken oyuncularımızla kafa bulan eziklerin,maçtan 2 hafta sonra bile sonuca inanamadıkları 3-4 lük maç...
3-kupa maçında Abdullahın son dk.larda Ergünü(galiba oydu)
düşürmese uzamaya gitmeyecek,uzadıkça beni öldürecek 7-6 lık süper maç..
4-halı samiyende ceza sahasına bile girmeden Johnson'ın golünü çaktığı,ertesi hafta ''dua edin ceza sahanıza girmedik''
pankartını açtıran 1-0 lık maç...
*
*bir bejeke maçı
93 te uchenin bizi havalara uçuran mükemmel golü...
*bir tese maçı...
avni akerde ikinci yarının başında ve sonunda,gol atan oyuncuların FB deki son maçları olan :( *şampiyonluk maçı...
kucağımdaki amcamın 1 yaşındaki bebeğini Kral Aykutun golünden sonra havaya fırlatmışım.ama tutmamaşım :P merak etmeyin hasar yok.işin garibi kimsenin çocuğu iplemeyip maçın sonunu beklemesiydi :D
*ve tabiki antep maçı.
maç 3-0 olmuştu.ben hala biz bu maçı alırız diyodum.annem dediki ''pzt bi doktora gitsek iii olcak.kız kafayı yedi'' mükemmeldi....
tabi hepsinin sonunda gözyaşı vardı.yazarken bile gözlerim doldu.tabi sevinç gözyaşları.ama üzüntüden de çok ağladığımı bilirim.kadıköydeki yenilmezlik serisini bozan bejeke maçları beni yıkmıştır.Allah hep sevinçten ağlatsın bizi....
* *
maşallah maşallah:) :D
Servet Güldeş
09-05-2005, 00:48
sene 90 bebe şebe hatırlamaz...
bi almanya vardı bi almanya sonda ler eki olanları toplayıp gelmişlerdi...
Görkem Erdoğan
09-05-2005, 01:38
95 yili San Marino nun Italya'ya 5-0 yenildigi mac.Gercekten San Marino'ya yazik olmustu o mac.
Emre Öztürk
10-05-2005, 20:57
22 yıllık özlemimizi bitirecek olan gs kupa maçı inşallah
Cem Özcan
28-05-2005, 04:04
arkadaslar söz konusu olan Fenerbahce,unutamadigimiz, tarihe gecen cok mac olmasi dogal.
ama hatirladigim ve unutamadigim en eski mac 3-4 lük 6s maci kesinlikle.devre arasindaki aglayisim,babamin telefonda merak etme onlar bilerek yeniliyolar, ikinci yari yenicez demesi hala kulaklarimda...
hatta geçen kupa maçinda da devre arasi olunca babam direk aglama diye telefonu açti, belki tarih tekerrür eder diye... :D
Ozan Özdemiroğlu
29-05-2005, 04:11
4-3 antep tam anlamıyla inancın zaferiydi taraftar takıma nasıl maç kazandırır gösterdi
Emre Çevik
29-05-2005, 12:36
4-3 antep tam anlamıyla inancın zaferiydi taraftar takıma nasıl maç kazandırır gösterdi
aynen 4-3lük antep mai...izmirde yagmurlu bi hawada 2. yarıyı arabada dinlemek zorunda kalmıstım!!! o macı aldıktan sonra bayram etmistim... ne günlerdi bea!!! ;D ;D
İlker Alıcı
29-05-2005, 12:48
sakarya yı 1-0 yendigimiz macc.. ve mactan sonraki tribun...
Nusret Bıyıklı
29-05-2005, 13:35
1-FENERBAHÇE-6-0-6s
2-FENERBAHÇE-4-3-Antep
3-Portekiz-2-2-İngiltere (Euro 2004 çeyrek final maçı)
Mahir Yeşil
29-05-2005, 14:04
tek maç söylemek gerekirse, kesinlikle ve kesinlikle
1989'da asy'deki 3-0'dan 3-4'lük 6s kupa maçı.. Aykut Kocaman, Hasan Vezir (3 gol, ertesi sene takımı satıp 6s ye kaçmıştı)
şimdi kartlaştık ama orta birdeydim o zaman.. stadın arkasındaki kenan evren lisesi'nde.. radyodan dinliyoduk.. 3-2'den sonra tüm dersler fiilen iptal olmuştu.. 3-3 ve 3-4 ü hiç anlatmayayım.. bi de aynı sene ya da bi sonrakinde bir 2-0 dan 3-2 6s macımız daha var.. basbakanlık kupasıydı herhal..
yine 4-3'luk meshur antep ve o seneki 2-1 6s galibiyetlerini de unutamam.. diger farklı 6s galibiyetlerine (5-1,5-2,4-0,6-0.....)alıştık, yazmıyorum
Canan Gebetaş
29-05-2005, 14:34
sakarya yı 1-0 yendigimiz macc.. ve mactan sonraki tribun...
;) kesinlikle... ;D
Burç Kurtoğlu
29-05-2005, 14:39
;) kesinlikle... ;D
+1
Merve Sezen
29-05-2005, 16:34
kesinlikle:)
bozcaadada okul gezisindeydik devre arasında 3 0 yenilirken bütün gsliler zıplıodu arabada ama sonra müthiş bişey oldu ve 4 tane birden attık mutluluktan ağlıcaktım
Erkut Günel
29-05-2005, 19:05
bu sene ankaradaki gençler fener-maçı...Aleeeexx deee Souzaaa...son 5 dakika da 2 gol...ama geriye baktığımda çok var öyle...4 kırmızı kartlı,6-0'lı,3-0 dan 4-3 lü...Fener bunları hep yapıyo
Cemal Aktan
31-05-2005, 23:32
bjk ıle yaptıgımız bı macta ılk yarı 45. dakıkada gol yemıstık.ıkıncı yarı baslar baslamaz durumu 1-1 e getırmıstık.ve dakıka 90 da uche sahneye cıkmıstı.hey gıdı be ne mactı.45-46-90 dakıkalara bak.o mac benım hıc aklımdan cıkmaz.
bunu 4-3 luk gencler macı ve tabıkı 6-0 lık cıkartma gelıyor.
Ersin Demirel
01-06-2005, 12:37
2001- 2002 sezonunda Gençlerbirliği ile Ankara'da 1-0 öndeyken 90+3'te yediğimiz golle 1-1 biten maç en üzüldüğüm maçlardan biridir. Şampiyonluğu o maçla kaybetmiştik.
Erkut Yeğen
30-09-2007, 04:04
Manu yu 1-0 devirdiğimiz maç Fbtv de şu an Cantonalar,Poborsykler,Okocha,Kostadinov ve Boliç:)
Buraya İnter maçını da eklemeden olmaz artık
Mustafa Çelik
30-09-2007, 04:08
bencede mant u maci 1-0 yenmistik suan fb tv de izliyorum hala doyamadim o maca
Burak.Coşkun
30-09-2007, 04:16
şuan fbtv de izliyorum..adamlar neye uğradıklarını şaşırdılar..golü atıyoruz..golden sonra kostadinovun kafası direkten dönüyor..bizim defans resmen çanakkale geçilmez..uche-högh..gözünü seveyim hey gidi hey..
Ahmet İnal
30-09-2007, 04:20
manu maçı neydi ya o maçta babaannem ameliyat olmuştu çıt çıkmayan hastanede bir anda gol sesi yankılanmıştı Fener aşkı oradada sınır tanımadı :D
Mustafa Çelik
30-09-2007, 04:29
ya o defans neydi bizdeki suan bile yok oylesi bizde ozledim uche ile hogh u
Ceren Altun
30-09-2007, 04:34
Aaaaaaaah, biz bi daha öyle defansı çoook zor buluruz:( Bi o zamana bak birde şimdiye, sinirim kalktı gece gece, ben Uche'yi özledim:(:(
Fatma Arslan
30-09-2007, 04:37
bence de fenerbahçenin en iyi defansı uche-högh ikilisiydi ve sanırım daha uzun zaman onları özlemle anıcaz..
Tuğba Tülü
30-09-2007, 13:53
uche-högh ikilis süper bir defansımız vardı o sezonlarda högh danimarka milli takımında da oynuyordu en beğendiğim futbolcuydu..kadıköyde gsı 3-1 yendiğiiz bir maçta süper oynamıştı o maç hiç aklımdan çıkmaz..o zamanlar yaşım küçük olsada şimdi hafızam kuvvetli:cool:
Tamer Koç
30-09-2007, 17:42
benim unutamdığım maçların başında 1-0 biten manchester maçı gelir o maçı hiç unutamam 40 yıllık iç saha galibiyetinden sonra fenerbahçenin deplasmanda yenmesi ve boliçin o şık golü jeneriklere geçecek türden di hala unutamam
Zeynel Turna
30-09-2007, 18:16
Öğlen de verdiler Manu maçını ben de izledim.. 11 sene olmuş nerdeyse ilk defa izledim o kadar aradan sonra..
Yalnız baktım da Lazaroni çok garip şeyler yapmış Hogh ilk yarı sağ açık ikinci yarı sol açık oynuyordu :).. Boliç-Kostadinov ikilisinin arkasına Okocha'yı koymuş yani cesur bir seçim yapmış.. Kemalettin göbekte tek başına arada bir ciddi pas hataları yaptı ama çok zor bir pozisyondu yine de iyi bir maç çıkarmış diyebiliriz..
Scholes'un iyi futbolcu olacağı taa o zamanlardan belliymiş :)..
Uche'nin önderliğinde İlker-Saffet-Erol defansta şahane oynamışlar.. Ne güzel maçtı ya :)..
Suat Alpek
30-09-2007, 18:18
sene 1988-1989 yılı ilk yarı gs:3-fb:0 iknci yarı maç sonucu gs:3-fb:4 aykut kocaman son golu neydi kornerden gol atmıştı ne günlerdi beee ;)
Burcu Erenler
30-09-2007, 19:12
benim maçım galatasaray ın uefa yı aldıgı seneki 1 0 lık maç
Muhammet Budak
30-09-2007, 23:47
*Antep maçı
*Sakarya 2004-2005 Luciano son dakika
*2003-2004 Denizli maçı 4-0 alıp şampiyon olduğumuz maç
*2004-2005 Denizli maçı Lucianonun formayı öptüğü maç
*2005-2006 Denizli maçı
*2006-2007 Gs maçı Sami Yende su savaşı ve gs tribünleri ile maç boyu dalga geçişimiz
Ozan Ercan
01-10-2007, 00:18
Gecende hali sahada yaptigimiz ve 2-1 biten maci unutamiyorum :)
Muhammet Budak
01-10-2007, 01:16
Gecende hali sahada yaptigimiz ve 2-1 biten maci unutamiyorum :)Altın gol,80 dakikalık maç ve sadece 3 gol...Şaka gibi.
Hakan Ateşler
01-10-2007, 01:20
*Antep maçı
*Sakarya 2004-2005 Luciano son dakika
*2003-2004 Denizli maçı 4-0 alıp şampiyon olduğumuz maç
*2004-2005 Denizli maçı Lucianonun formayı öptüğü maç
*2005-2006 Denizli maçı
*2006-2007 Gs maçı Sami Yende su savaşı ve gs tribünleri ile maç boyu dalga geçişimiz
o sakarya maçını evde radyodan dinliodum, arkadan azınlık bi goooool sesi geldi onu duyunca attık dedimmm 5 sn. sora spiker goll dedii. deliye dönmüştüm o akşam.
Eyyup Aman
08-10-2007, 01:27
2005 sezonunda baskette efes pilseni 15 sayı geriden gelip yendiğimiz maç gerçekten izlenmeye değerdi:) herkes futbooldan yazmış fenerbahçe sadece futboldan ibaret değil: )
Mustafa Çam
08-10-2007, 02:34
benim maçım galatasaray ın uefa yı aldıgı seneki 1 0 lık maç
minyatür kaleye karşı oynarsak hezimetten kurtulur Fenerbahçe diye açıklamalarda bulunmuştu gsli futbolcular..
sonuç:) ;) :cool:
Hakan Arıduru
08-10-2007, 07:45
söylenecek çok maç var..Ama en çok 95-96 sezonunda 6s yi kendi sahasında 4-0 yendiğimiz maç,sonrasında 02-03 teki 6-0 lık maç ve 05-06 da yendiğimiz 4-0 lık maçlar benim için en güzelleri..Onun dışında man u.,4-3 lük antep ve son inter maçı klasiklerim arasında..:)
Fatih Özpınar
09-10-2007, 05:12
Konyadan 60 kişi ile kalkıp geldiğimiz 2005 yılındaki meşhur 3-4 lük Beşiktaş maçı...çok maça geldim ama o maçtaki kadar heyecan yapmadım. Bir türlü bitmek bilmemişti maç, Alex'in kullandığı penaltıyı izleyememiştim sırtımı dönmüştüm dua etmiştim.
Bayram Çeliktaş
09-10-2007, 15:20
benım unutamadıgım antepı 4-3 yendıgımız mac o mac hayatımın macıdır çünkü ikl maçımdı canlı izlediğim:serefe:
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.