Orijinalini görmek için tıklayınız : Hobiler,fobiler,takıntılar
Erkut Yeğen
24-01-2005, 23:43
bakalım neler var neler yok:)
Hobiler...Aslan terbiyesi,yağmurlu orman yürüyüşleri,mum
ışığında şekerleme,şiir yazmak,sporun her çeşidi:)
Fobiler...kel kalmak:),pazar geceleri,pazartesi sabahları,silah,savaş,deprem :(
Takıntılar...maç oynarken üst üste devamlı 2 çorap giyerim:),asla kırmızı giymem,ekmeğin içini ,dondurma nın külahını yemem:)daha neler neler
Anıl Germeç
25-01-2005, 00:16
hobiler; winning eleven , *msn, *maça gitmek , halı saha maç, ondan öte basketbol, *ve 24 saat müzik. kitap okumak ta güzeldir. hayat güzeldir :)
fobiler; george bush , deprem. *geseye kadıköyde yenilmek. Allah göstermesin. fobileri sorulduğunda ben Allahtan başka kimseden korkmam arkadaş diyenler de benim fobilerim arasındadır. ;)
Sinan Bıçak
25-01-2005, 00:47
hobiler:msn,halı saha ,network ta counter ,pes 3 ,hattrick.org,kitap okumak,
fobi:6S ye yenilmek,deprem
Servet Güldeş
25-01-2005, 00:53
hobiler : msn , fenerbahçe konulu her tv programı , arkadaşlarla olursa counter , halı saha maç , annemin yemekleri buda bu seneki hobim kendi yemeğimi yapmaya başlayalı annemin değerini anladım
fobiler: çok isteyipte gidemeyeceğim maç ( geçen sene ki malatya maçı :( ) bide geseye yenilmek tabi
Ömer Yılmaz
25-01-2005, 03:36
hobiler: FB maçlarını mumkun oldugunca stadda izlemek,spor yapmak,gezmek tozmak,internet ortamlari,dostlarla takılmak
fobiler: yanlızlık..
Gözde Sayılgan
25-01-2005, 12:33
simdii
hobiler de en ama ennnnn basta kesinlikle "ÇIkolata",mac islemek,macagitmek,msn,keman...of cok war..
fobiler:""ÇIKOLatasiz kalmak(allah göstermesin)"",karanlik,yalancilar,"deprem",kandir ikçilar,kapkaccilar....
ya nm çok mu fazla oldu ne ???
Koray Kunduracı
25-01-2005, 12:57
hobiler : FB, indernet, bowling, salsa-cha cha- rumba vaarii latin dansları, house party düzenlemek ve onda dj'lik yapmak, son olarak tabii ki votka + ?
fobiler : babam (yaşım 21 olmasına rağmen), Neslihan, araba kullanan bayanların ben araba kullanırken yanımdan geçmeleri :P
Takıntılar: şarjsız telefonla gezmem, komplekssiz olduğum için herhalde fazla takıntımda yok hani jölesiz saçla çıkmam gibi ııyyggkk ne biliyim işte, sırtüstü uyuyamam, hadi yapalımmı denilen bişey hemen olsun isterim... bitane daha aklıma geldi... Sabah kalktığım gibi kahvaltı masasına oturamam.
Funda Meriç
25-01-2005, 13:04
Hobileerriimsss... Metin ;D
Fobilerimssss...Hafızamı kaybetmek..ıyy..
Onur Bilgin
25-01-2005, 13:40
hobiler: tabiki futbol,basketbol(nba da dahil) ,gs(onlar bizim için eğlence kaynağı onlar olmazsa olmaz) bilgisayar,müzik,cm ve son fm , gezmek ,içmek :) ,yaz tatili :) ,
fobilerim : yalan konuşmak, arkamdan konuşulması ,armalarıma veya msj larıma cvp verilmemesi
şimdilik aklıma gelenler bunlar
Anıl Germeç
25-01-2005, 14:11
fobi; *yalandan korkmam yılandan korktuğum kadar.. *:P
yılandan korkmam yalandan korktuğum kadar deilmiydi ;D
Ercan Kibar
25-01-2005, 14:26
hobiler......fenerbahce, muzik(rap, turkce rap), balik tutmak, chat, gezmek dolasmak, sinema ve tiyatrosuz olmaz, komedi, icmek....
fobiler.....pop muzik(ozellikle turkce pop, dayanamiyorum abi), tv lerdeki ciftlesme programlari (kusmuk oluyorum gorunce), yilan, fb maglubiyetleri (omrumden caliyo), arkamdan konusulmasi......
Anıl Germeç
28-01-2005, 02:32
takıntılarımı eklim..
*halı saha maçlarda eşofman giyemem. isterse hava -100 derece olsun. şort gibisi yok :)
*winning oynarken kesinlikle ama kesinlikle sol tarafta oturmalıyım.
*çok heyecanlı bişey izliceksem (fenerbahçe-gese maçları mesela) çok kalın giyinirim. neden bilmem. bu gibi ilginç şeyler. takıntılar güzel oluyo..
Nusret Bıyıklı
17-05-2005, 23:43
Hobiler:FENERBAHÇE,spor,gezi,sinema,internet,ark.l arla gezmek,müzik...
Fobiler:6s ye yenilmek,deprem,küçük böcekler(örümcek vb.ama akrep ten o kadar korkmam.)
Takıntı:Yazın kısa şort giyemem.Deniz şortundan başka.
Şabettin Doğan
18-05-2005, 02:44
asansöre binmek beni deli ediyo dar alan takıntısı sanırım.sevdiklerim ise FENERBAHÇE sinema halı saha
Mert Salgın
18-05-2005, 03:09
Hobiii--> spor (basketbol öncelikli...) squba diving, seyahat etmek, dostlarımla birlikte olmak sohbet etmek, internet, araba kullanmak, arkeoloji, Karşıyaka, İzmir, Fenerbahçemin maçlarını izlemek(hobi değil gereklilik),tatlı yemek çikolataaa(büyük boylarda) falan filanss
Fobiiss--> yalan dolan, iki yüzlüler, filans falanss
Takıntılarss--> idmanlarda aynı tişörtü maçlarda da aynı çorabımı giymek(yıkanmış olursa tabi o kadar da değil), sınavlarda aynı iki kalemimi yanıma almak, parfüm sıkmadan asla çıkmam, Fenerbahçemin maçı izlerken asla çok yorum yapan birinin yanında oturmam, sınav haftalarında azıma içki koymam, ayılmadan sigara içmem.....
ya bende biraz sorun var heralde aranızda ii bir psikolog tanıdığı olan var mı?
saygılar
Aslı Çelik
27-05-2005, 17:59
psikolog war :)
hobilerm:kesinlikle tatil başta gelir,çikolata ve çikolatayla yapılabilen herşey,müziksiz olmaz,bide gezmek...
fobilerm:Yükseklik(düşününce bile bayılıcak gibi oluorm),küçük böcekler direk kaşıntı yapıo :)
takıntılarm:aslında takıntım yoktur pek ama komik bitane war:eldivensiz bulaşık yıkayamam bide çiğ ete dokunamam hayatta :)
Murat Karaman
27-05-2005, 18:25
hobilerim;FENERBAHÇE,Merwe ile zaman geçirmek,annemle zaman geçirmek,NTW izlemek,Hopada dolaşmak,telsimde 5 dakkası 1 kontüre konuşmak,6-o lık maçı tekrar tekrar izlemek
fobilerim;dirabzonsporun şampiyon olmasını görmek
takıntılar;boş yere para harcamak.ewime sadece 1o dk warken lokantada yemek yemiştim boş yere :D
Tuğba Tülü
16-02-2009, 03:38
Hobi ;Futbol ,Ailem ,Adana-Kayseri
Fobi; Ailemden birini kaybetmek ,özellikle babamı
Takıntı; Temizlik ,beyaz renkten başka renk ayakkabı giymem
İbrahim.Saraç
16-02-2009, 20:48
hobi: tabiki futbol,tiyatro (şahsen uğraşıorum:D),internet,istiklalde dolaşmak,play station oynamak,yanımda biri olursa dolaşmak,
fobi: asansör,köpek
takıntı: spor yapacağım zaman fenerbahçe formamdan başka bişey giymem,havuza veya denize deniz gözlüklerim olmadan gitmem ..
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.