Orijinalini görmek için tıklayınız : 1907UNIFEB - Grup CK Halı Saha Mücadelesi
İsmail Coşkun
10-02-2005, 18:24
Fenerbahçe Tribünlerinin Büyük Kapışması :)
Yarın Akşam saat 19.00-20.00 arasında Kadıköy Dereağzı'nda Fenerbahçe Tribün Gruplarından "Grup CK - Cefakar Kanaryalar" ile çok önemli bir halı saha mücadelesine çıkıyoruz..
Bu maç için şu anda kadromuz belirlendi ve son hazırlıklarımızı tamamlayıp maç saatini beklemeye başladık.. :)
Bu büyük mücadele için Grup CK'da hem sahadaki mücadele hem de maç sırasındaki tribün desteği için son hazırlıklarını tamamlamış durumda..Ne kadar iddialı olduklarını Hem Çaykur Rize hem de dünkü bayan basket maçında ortaya koydular..
Yarınki maçta takımımıza gereken tribün desteğini sağlamak için tüm taraftarlarımızı Dereağzı'daki halı sahaya davet ediyoruz..
Not : Bu dostluk mücadelesinden sonra unutmayalım pazar günü mabedimizde İstanbulspor maçımız var.. ;)
Reşat Özdemir
10-02-2005, 19:24
Güzel bir maç olacak..
Maçın TV yayını yok, kaçırmamak için Dereağzı'na..
Rize maçında Unifeb'e dil uzatma gafletinde bulunan CK'ya gereken ders verilcek !!
Eğer kazanırsak İstanbulspor maçı tribünlerinde bu zaferi kutlarız ;)
Maç sonunda ekibimiz mağlup duruma düşerse de Başkan'ı istifaya çağırıp, futbolcuları ruhsuzlukla suçlamak bedava..
Kısacası kaçmaz!..
Ersin Demirel
10-02-2005, 20:12
Yahu ne zaman ayarlandı,ne zaman konuşuldu haberimiz olmadı. Neyse, en iyi neticeyi alacağınızı umuyorum. Fenerbahçe sevgisiyle formalarını terletecek arkadaşlarıma sonsuz muvaffakiyetler dilerim....
Yalçın Ateş
10-02-2005, 20:27
formanın hakkını istiyoruz sizdennn :)
Erkan Keremoğlu
11-02-2005, 01:19
ooo haldun haydi bastır iso ölümüne berkay, arda gol gol gol
8)
Emre Paçarız
11-02-2005, 03:46
hadiii bakalım gençler,kazanın şu maçı da tribünde kutlayalım zaferimizi... ;)
Okan Uzunkaya
11-02-2005, 04:03
Güzel bir maç olacak..
Maçın TV yayını yok, kaçırmamak için Dereağzı'na..
Rize maçında Unifeb'e dil uzatma gafletinde bulunan CK'ya gereken ders verilcek !!
Eğer kazanırsak İstanbulspor maçı tribünlerinde bu zaferi kutlarız ;)
Maç sonunda ekibimiz mağlup duruma düşerse de Başkan'ı istifaya çağırıp, futbolcuları ruhsuzlukla suçlamak bedava..
Kısacası kaçmaz!..
Sadece rize maçımı? Dün ve bugunkü basket maclarında da gider yaptılar ;D ;D
El mi yaman bey mi yaman, grup ck hodri meydan!!
Yenilirsek futbolculara veya federasyona küfür serbest ;D
Tribünler yarı yarıya, çok iddialı...
Not: Bu organizasyonun herhangi bir resmiyeti yoktur. Polarla gelmenize de gerek yoktur. Herkesi tribünde takımımıza destek vermeye bekliyoruz... :)
Burçay Tiftikçi
11-02-2005, 11:24
Tribünde başlayan atışmalar son buluyor...Bu akşam grup ck ya futbol dersi verilecek...
Reşat Özdemir
11-02-2005, 13:10
Artık farz oldu ;)
Okan Uzunkaya
11-02-2005, 15:06
Arkadaşlar maç Derağzı'ndan Salı Pazarı'na alındı.
Maça geleceklerin bilgisine...
Anıl Germeç
11-02-2005, 21:40
yarım saat önce biten 1907UNIFEB-CK dostluk maçı çok çekişmeli geçti. en son hatırladıma göre 28-6 CK öndeydi. bunun nedenlerini araştırmak için gizlice soyunma odasına girdim ve ne gördüm... buyrun. *
http://img236.exs.cx/my.php?loc=img236&image=02010005599rb.jpg
http://img236.exs.cx/my.php?loc=img236&image=02010006015le.jpg
http://img236.exs.cx/my.php?loc=img236&image=02010006025jb.jpg
http://img236.exs.cx/my.php?loc=img236&image=02010006037gd.jpg
her link birer resme aktarır. *gizli kameramla çektiğim bu resimleri foruma koymamam için bana da para önerdiler ama nafile.
kolpa yapma CK kolpa yapma ;D
Sercan Matur
11-02-2005, 23:09
yazık olmuş..
Koray Kunduracı
11-02-2005, 23:34
Yaşasın küfür serbest :P :D
Koray Kunduracı
12-02-2005, 01:02
Üzülme ünifeb öcünüzü yarın biz alıcaz
Sinan Bıçak
12-02-2005, 01:07
kimden alacan koray
Koray Kunduracı
12-02-2005, 01:11
ne biliyim buluruz bakarız bi çaresine kfy yi falan çağırırım :D
Reşat Özdemir
12-02-2005, 02:28
Başkan dedik seni sevdik hani gol yemeyecektik..
Soğuk bir kış gecesi demeden Salı Pazarını cehenneme çeviren taraftara yapılan bu haksızlığın hesabını sorduk, soruyoruz, soracağız..
Levin Susar
12-02-2005, 04:53
Bu soğuk havada herşeye rağmen bizi desteklemeye gelen taraftarlarımıza teşekkürü bir borç biliriz...
Sonuç istediğimiz gibi olmadı, taraftar ne dese haklıdır...
Meşalelerle olsun, tezahüratlarıyla olsun bizi ateşlemeye çalışan alkolik taraftarımıza hakettikleri galibiyeti göstermek bi yana, üzücü bir skor aldığımız için özür dileriz...
Ama bunu telafisi olacaktır...
Maçtan sonra ck ile el ele kol kola nevizade sefası da ayrı bi güzeldi...
7 milyonluk rakıya 2 milyon vermek daha da bi güzel :)
Reşat Özdemir
12-02-2005, 05:20
* Fakir ama gururlu masamızı mezeli ama ruhsuz bir masaya satış başka bir güzeldi..
* Nevizade sokaklarında, elde mum, çayda çıra oynamak da şunca yıldır eskitttiğimiz Nevizade yollarında görülmemiş birşeydi.. Bunu da yapmadık demeyiz ;D
* Bira 9 milyon baba, en güzeli bu, ahahah
Erkut Alperen
12-02-2005, 14:20
Anlaşılan ya henüz kimse uyanmamış ya da uyananların bişey yazacak yüzü yok...
En iisi ben anlatayım maçı biraz...
Maç 0-0 başladı. ben soledim 0-0 ii skor koruyun dedim. ama ilk golu bulunca yeneriz sandı bizimkiler. sora yenilen gollerin ardı arkası kesilmedi. Tribün o soguk havada hınca hınc doluydu. ancak yenilen 5. golden sonra tribünler de sırtını sahaya dondu...
Evet dün gece 4 yıllık efsane sizlerle rezil oldu. Bir takım gol yer de 18 tane mi yer. Gençlerbirliği kupa maçında hayrettinin kurtaramadığı 18 penaltı aklıma geldi. hayır hep aynı koşeyi tutsa 3-5 tane çıkarırdı dimi ama...
Ama gecenin sonunda anladıkki "misyon vizyon farketmez berkay gol yer affetmez..." bi de misyon vizyon şahane var ama onu solemiyim...
Ck lı kardeşlerimizin de eli baya bi ağırmış. ama bu iş burada bitmez ck -şaka şaka- bu acıyı bi daha bize yaşatmaya kimsenin hakkı yok.
Aslında hakem ve federasyon yine yapacağını yaptı ama bu sezon hakemler hakkında konuşmama kararımız var.
*gece bizleri once sahada sora sanatta satan kardeşimiz levine sevgiler.
herşeyin hesabı pazar gunu maçta sorulacaktır...
gunu kısaca anlatan soz:
surf yemem, gol yerim...
Reşat Özdemir
12-02-2005, 16:07
İnanç bize Paçanga / Sonra sürün sahada
Hızlı forvetim dedin / hepimizi yedin
Vur topa vuramazmısın (İnanç!!) / Sen ne biçim delikanlısın
Reşat Özdemir
12-02-2005, 16:16
Tolga, dün taksimde "üst kurul"a itirazlarımız netice verdi.. Maçı 18 olarak tescil ettirdik.. ;D
Bu arada "Büyük Başkan bunların alayını sat !!" bile diyemiyoruz.. Büyük başkan topların alayını aldı içeri ;D
Mustafa Güngör
12-02-2005, 16:51
way be biz o kadar halısaha org. için depinelim siz halısaha maçı yapın haber wermeyin.. bi de üstüne yenilin..YK'dan takımda revizyona gidilmesini istiyorum ayrıca dediklerinize göre önce başkan kendi yerini revize edecek ;D :D ;)
Can Turgut
12-02-2005, 17:07
dişediş kanakan
4 leventte alınacak intikam..
bizimkiler 1-0 önce geçince rehavete kapıldılar tabi,sandılar bunlar cacık..ah ah..
surf yemem gol yerim..afferin berkaybey..
misyon vizyon bahane
berkay gol yer şahane..
sanatı da patlattııık çayda çıra oynadııık...
güzeldi güzeldi..18-16..
Reşat Özdemir
12-02-2005, 17:20
İnsanı zorla "sanat" düşmanı yapıyorlar.. Bu ülkeden tabi bi Picasso, Mozart filan çıkmaz..
Okan Uzunkaya
12-02-2005, 17:50
Gün boyunca muhabbeti geçen o kadar çok replik varki. Hatırladıkça gülüyorum ;D
Berkay'ın maçtan iki saat önce bar bar dolaşıp topladığı alkolik futbolcularla ancak bu kadar olur. Ya kardeşim taraftar içerde, futbolcu içer mi ya ;D
Size verdiğimiz bu desteği hiç hakketmediniz.. ;D
O polar kutsaldır, nasip olmaz herkese..
Poları çıkarın çıplak oynayın..
4yıllık efsane rezil oldu sizinle.
offf of
her maçına geliyoruz
off of
sizle rezil oluyoruz
off of
Allah belanızı versin, Allah belanızı versin,Allah belanızı versin
off of...
Şaron için oyna, kudüs için oyna, polar için oyna, ölümüne oyna ölümüne oyna..
Berkay dedik, başkan dedik, hani gol yemeyecektik,
18 gol yenilirmi rezil ettin berkay bizi...
Ama gecenin sözü, "surf yemem; gol tabiiki yerim" ;D ;D
Gerçi Anıl'ın koyduğu fotolar herşeyi özetliyor.. İşte şikenin belgesi!!!
Maçtan sonra ise, "kol kola el ele hep beraber taksim'e".
O kadar sapı nevizadede bile hiçbir yere almazlar tabi. Terörist değiliz taraftarız biz dedik anlatamadık ;D En sonunda girdiğimiz yerde birayı 9a satmaya kalkınca, biz de gerekeni yaptık. Napalım verdiğimiz parayı çıkartmamız lazımdı ;) ;D
Herşey bir yana, güzel bir gece geçirdik. Bu gecede bizimle birlikte olan tüm ünifeb'li ve ck'lı dostlara teşekkürler..
Haldun Gündüz
12-02-2005, 23:32
kötü oynadık bahane aramıyoruz,mağlup olduk,üzgünüz,taraftarlarımızdan özür diliyoruz galip gelmek isterdik olmadı 8)
Reşat Özdemir
12-02-2005, 23:41
Hep geyik yazdık ama satır arasında kalmasın..
CK'lı kardeşlerimize dün gece için, muhabbetleri için çok teşekkür ederiz..
Erkan Keremoğlu
13-02-2005, 00:58
19-5 mi
ohaa
ulan levinden futbolcu olursa zaten.. belliydi ya her neyse ;D
8)
Gökhan Taşkan
13-02-2005, 03:21
Valla çok yazık olmuş.. Ne diyeceğimi bilemedim.. Maçta CK bize neler der şimdi.. Bu sonucu alanlar şimdi ne yapıyorlar merak ediyorum.. ;D Söyle Berkay söyle Berkay kaç para aldın ?? ;D
Emre Paçarız
13-02-2005, 03:58
Alemin keyfi yerinde yine masallah
Bize de bir gün kader güler güler insallah...
Böyle gelmis böyle gidecek korkarim valla
Yok mu çaresi dostlar fesüpanallah...
;D ;D ;D
Levin Susar
13-02-2005, 04:36
rövanş böyle olmayacak tabiki :)
Reşat Özdemir
14-02-2005, 03:22
Maçta foto çekmedik ne yazıkki.. Oysa güzel görüntüler vardı.. Efes kahverengisi tonları, yanan meşaleler vs..
Aşağıdaki fotolar. CK Forum'dan..
http://www.yetufeb.org/ck/ck-unifeb/ckmac.JPG
1907UNIFEB & CK
http://www.yetufeb.org/ck/ck-unifeb/ckmac01.JPG
Sörf yemem, Gol tabii ki yerim Berkay Erdim ;)
http://www.yetufeb.org/ck/ck-unifeb/Picture054.JPG
Yenilmiş ama keyfinden bişi kaybetmemiş Unifebgücüsporun ateşli taraftarları..
Vehbi Şirikçi
14-02-2005, 03:33
http://img67.exs.cx/img67/8159/unifeb1xx.jpg
Ünifebgücü deyince hattrick.org daki takımımız aklıma geldi. Şu an 4. ligde lider durumda. :)
Anıl Germeç
14-02-2005, 03:46
hattrick demeyin fark yedim bugün :(
Can Turgut
14-02-2005, 13:33
dün akşamdan bir kontra..
ck : haydi söyleee...
unifeb : her maçına gelmedik mi
ck : haydi söyleee..
unifeb : uğruna can vermedik mi
ck : haydi söylee..
unifeb : ck'ya da öhö öhö..
;D
Can Turgut
14-02-2005, 13:37
Ck forumundan alıntılar ;
"Maç öncesinde ve maçın genelinde,Burak ve Tolga önderliğindeki beste ekibinin müthiş makara tezahüratlarıyla ezici üstünlük göstererek rakibini halısahadan sonra Saraçoğlun'nda da madara eden Grup CK,Unifeb'in 90'da attığı golle sarsıldı."
Haydi sööööyylleeee.....
muhahahahahhahahaha
Yani sen o kadar yırtın yırtın adamlar son dakikada noktayı koysun,iş mi yani
o anda yoktum orada belliydi öyle olacağı son dk da iyi yedik kendimiz asist yapıp kendimiz yedik golü
Fazla söze gerek ? :)
Reşat Özdemir
14-02-2005, 16:48
Mekanımızın önünden geçip laf atıp kaçmaya benzemez bu işler.. Hadii bakiim ;D
Uğraşmayın bizimle katliam çıkar ;)
Reşat Özdemir
14-02-2005, 17:00
Şimdi Tolga.. Zaten tribün terörü dalgasına istim üstündeyiz.. gruplar sıkı sıkı takip ediliyor.. kamerası, kamili, sivili.. şimdi size saldırsak, fenerbahçe'nin iki taraftar grubu birbirine girdi diye medya haber yapsa.. Alpaslan'ı inzibat'lar asker kaçağı diye alsa filan.. hoş mu olcak yani..? tahrik etmeyelim lütfen ;D
Ertu Aydın
14-02-2005, 21:46
Ulen kaçırdık güzelim maçı.
Ne de güzel giderdi depresif bünyeye.Şöyle meşaleli filan bir tribün ne de güzel ne de şık dururdu hani.
Neyse bunun elbet rövanşı yapılır.
Fırat Özben
14-02-2005, 21:58
kötü oldu yaa :D bu arada sanatı yazmayı unutmussunuz
Ata Bahadır
14-02-2005, 22:04
Guzel bir organizasyon olmus anlasilan fena haslanmisiz ama Berkay baskanin sikesi gozlerden kacmamis.. :) Rovansinda acisi cikmasi lazim.
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.