PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Anelka ve Gülşen

Barış Ertül
01-02-2005, 14:31
Ben de her Fenerbahçe'li gibi, Anelka'nın Türkiye'ye getirilişinin detaylı görüntülerini FB TV'den izledim.

Ancak, özellikle son zamanlarda Avrupa'daki ırkçılık tartışmalarının bu derece yoğun gündeme geldiği bu aralar, Anelka'yı uçakla Türkiye'ye getiren yöneticimiz Kutlualp'in (uçağın kabininde Gülşen çalarken) Anelka'ya Popular Turkish Music'i öğretmek adına; Anelka'nın gözlerinin içine bakarak ve alkışla da tempo tutarak "Oooof Of kömür gibi yanıyorum oooof of" diye şarkı söylemesini son derece yadırgadım. :)

Funda Meriç
01-02-2005, 14:37
Kutlualp sanırım bir otel odasıydı Anelka'nın omzuna falan vuruyordu. Ben de o görüntüyü çok yadırgamıştım. Sonuçta farklı hayatlardan geliyoruz,bizim anladığımız gibi anlayamayabilir. Ve şaşırdığı gözlerinden belliydi. Adeta "Noluyor yahu?" dediğini duyar gibi oldum. :D
Gülşen konusunda ben kendi adıma yorum yapmiim..Çekemiyor, kıskanıyor gibi polemikler yaratmak istemem. ;D
Olmuşla ölmüşe çare yok. Burda yine gösterdik galiba duyarlılığımızı.

Anelka anladın sen anladın.. :P

Ercan Kibar
01-02-2005, 16:12
yaw adam hiphop hastasi...bisimkiler gulsen dinletiyo...ben islerken yarildim gulmekten...adam bi de sevmis gibi yapmaya calisio..yasik adama ya...ona ceza, sagopa falan dinletmek lasim..kendine gelsin adam...

Kerem.Yurdusen
02-02-2005, 00:21
anelkacağızımızı aptala çevirdik walla,adamı neredeyse gülşen fanı yapacaktık..neyse anelka bize off off çektirmesin yeter..hoşgeldin anelka;)

Selçuk Mısırlı
04-02-2005, 20:25
Ya nerden biliyosunuz sevmediğini belki sevmiştir...Hem dakikalarca Gülşen'in resimlerine falan bakmış...Bunlar çok da önemli değil...Polemiğe gerek yok..Önemli olan oynayacağı futbol...

Emre Akça
05-02-2005, 10:09
gülşeni dinliyince adamın düşüncelerimi değişecek bosverin bunu anelka bize ne verecek onu konusalim