Orijinalini görmek için tıklayınız : Ailelerimize söylediğimiz pembe yalanlar
Emrah Demircioğlu
25-01-2005, 21:01
Bazı isteklerimizin ailelerimiz tarafından olumsuzca karşılanması ve bu istekleri yapmak adına ailelerimize söylediğimiz pembe yalanları birbirimizle paylaşalım.
Kim bilir belki sizin pembe yalanınız başkasına merhem olur :)
Geçtiğimiz yaz çınarcıkta yazlıktaydım kız arkadaşımın yanına çeşmeye gitmem gerekiyordu .Fakat bu gidişi arabayla yapmak zorundaydım .
Fakat annemin izin vermemesi sonucu birşeyler düşünmeye başladım ve arabayı almak için anneme birkaç gün geçtikten sonra ben istanbula gidiyorum dedim zar zor izin aldım ve 3 günlüğüne çeşmeye gittim
Gittiğime değdi fakat hep içimde bi sıkıntı oldu
Sizlerinde bu tarz anılarını buraya yazmanızı bekliyorum
Serhat Gül
25-01-2005, 21:15
Kim bilir belki sizin pembe yalanınız başkasına merhem olur :)
* *;D
* Şuan eskileri bızıklayamıcam...Ama şu sıralar bana acilen kallavi bi yalan lazım.Yani söylediğin kişiyi gözüne ışık tutulmuş tavşana çevirip kitlesin.
* Samsun deplasmanına gitmek istiyorum.Öğrenimle para sorununu hallettim.Izdırap çektiğim o gün Bursa'da kuzenimin düğününün olması.İşin kötüsü maçın tarihini bilmediğimden söz verdim.Bunu hallederim gibime geliyor.Ama gelde bunu aileye anlat.Akrabalık bağlarının güçlenmesi için savaşan babama söyleyecek şöyle güzel bişey...
Serhat Gül
25-01-2005, 21:19
Taa trabzon.
Gittiin zaman bidaa gelme derler :)
Servet Güldeş
25-01-2005, 21:21
* *;D
* Şuan eskileri bızıklayamıcam...Ama şu sıralar bana acilen kallavi bi yalan lazım.Yani söylediğin kişiyi gözüne ışık tutulmuş tavşana çevirip kitlensin.
* Samsun deplasmanına gitmek istiyorum.Öğrenimle para sorununu hallettim.Izdırap çektiğim o gün Bursa'da kuzenimin düğününün olması.İşin kötüsü maçın tarihini bilmediğimden söz verdim.Bunu hallederim gibime geliyor.Ama gelde bunu aileye anlat.Akrabalık bağlarının güçlenmesi için savaşan babama söyleyecek şöyle güzel bişey...
kardeş ailelerin en dayanamadığı şeyi kullan okulu :D
okuldan sınavlardan birinden sorun çıktığını sallayabilirsin dayanamazlar bence ;)
Sinan Bıçak
25-01-2005, 21:25
G.antep deplasmanı yolunda kocaelinde bir benzinlik
-Baba arkadaşlarda kalacağım ok
-arkadaşların otoyoldamı yaşıyor o ne gürültü
-daha yoldayım baba
Servet Güldeş
25-01-2005, 21:33
* Taa trabzon.
* *Gittiin zaman bidaa gelme derler :)
ee sende gelme o zaman
haa eve almazlar sende trapson da kalmak istemiyosan gel gayseride misafirim ol ;)
Emre Oruç
25-01-2005, 21:40
Geçen Lyon maçında Ankara'da okuyup İstanbul'da oturmama rağmem maça gelip eve uğramadan geri dönmem icap etti.Dolayısıyla küçük bir yalan uydurmak zorunda kaldım.Fakat az kalsın yakayı ele veriyordum.Ben stadda iken telefonum çaldı.
Annem:nasılsın oğlum iyi misin?
Ben:İyiyim annecim yurtta maç izliyoruz arkadaşlarla.(yalana bak arkadan gümbür gümbür tezahürat sesleri geliyor.)
Neyseki bunu da kazasız belasız atlattım.
Safa Arıkan
25-01-2005, 21:56
Şimdi bunlara pembe yalanlar demiyelimde;
Orjinal Kaçış Senaryoları
olarak adlandıra biliriz 8)
Burhan Günarslan
25-01-2005, 22:40
anne param kalmadı ...aslında
Servet Güldeş
25-01-2005, 22:48
anne param kalmadı ...aslında
işte budur yalanların en pembesi en işe yarayanı en masumanesi ve de en çok kullanılanı
Sinan Bıçak
25-01-2005, 23:28
ailem beni tıp fakültesi 5.sınıf sanıyo halbusi ben tıp fakültesi 4. sınıf öğrencisiyim ;Dama bu pembe bi yalan olmuyo dimi direk morbi yalan hatta morötesi :P
nasıl becerdin bunu
Emrah Demircioğlu
26-01-2005, 00:53
olum sen daha dün bana pembe en sevdiğim renktir demiştin sende yani :)
Zübeyde Şengül
26-01-2005, 04:48
BEN: babaaaa...iş görüşmesine çağırdılar beni özlem,bengaz,deniz hepimizi çağırdılar. izmitte biyerdeymiş murtaza amca götürücek ama sabah erken gitmek gerekiyo evden gidersem yetişemem. yarın özlemlere gidiyim orda kalıyım sabahtan götürür murtaza amca..olur mu?
BABAM: olur...
:D:D:D:D:D
yarın özlemlerdeyim olleyyyyy :)
Zübeyde Şengül
26-01-2005, 04:55
geçen yaz gecenin üçü arabayı kaçırıp muratın yanına gidiyorum (hey gidi murat değmezmişsin )
telefon çaldı..ahan da idam sehpamın hazır olduğu haberi!! annem: nerdesin sen,araba sende mi?
ben : bende..
annem: napıyosun baban seni vurur!!!
ben : acıktım dürüm yemeye gidiyorum
annem : iyi..çabuk gel
dürümcü benim adımlarımla 5 dk. uzaklıkta. ayrıca o saatte dürümcü açık olur mu!! annem biraz saf galiba :D
Koray Kunduracı
26-01-2005, 11:02
banada bi yalan bulun arkadaşlar. hem istanbulda okuyorum hemde aynı yerde oturuyorum ne yapacam bilmiyorum. bana bi yalan öleki aramasınlar bile.. hee buna neslihan'da dahil. o da aramasın ama ceppartnerız :P
Funda Meriç
26-01-2005, 19:50
Evden çıkarken; 20:00 de evdeyim söz!
Eve geliş; 22:00
- Anne 2 saatin lafını mı ediyosun kızına aşkolsun.. ;D
Okurken;
- Anne okulun orda arkadaşlarda kalcam,pazartesi biliyosun çok trafik oluyo sınav var,hem kopya yazıcaz amfide..
- Tamam
Aynı günün gecesi ben maçtayım..lay layy lay.. ;D
(bu çok tekrarlanmıştır.) Bir keresinde maç çıkışı bişiler yemeye gittik topluca..Annem arıyo..Önce açmadım, sonra wc mc uydurdum işte bişiler..:D Sonra vııınn arkadaşlara..
Burhan Günarslan
26-01-2005, 23:20
olum sen daha dün bana pembe en sevdiğim renktir demiştin sende yani *:)
erkan böyledir işte emrah zamanla alışacaz artık 8)
Ahmet İnal
27-01-2005, 22:01
baba haftasonu izmitte arkadaşlarda kalıcam diyorum yemiyo hatta nie bile demeden hayır diyo
ulan birimi ispiyonluyo deplasmana gideceğimi
Ahmet İnal
27-01-2005, 22:06
banada bi yalan bulun arkadaşlar. hem istanbulda okuyorum hemde aynı yerde oturuyorum ne yapacam bilmiyorum. bana bi yalan öleki aramasınlar bile.. hee buna neslihan'da dahil. o da aramasın ama ceppartnerız :P
koray bence ; arkadaşın annesi rahatsızlanmış onun yanına hastaneye gidicem de (tabii allah korusun bişey olmasın kimseye)telefon olayına gelincede bu arkadaşının şarzı bitmiş olacak sende telini ona vermiş olucan neslihanda seni arayınca bulamıyacak
işte erkek dayanışması die buna denir be:)
Gözde Sayılgan
27-01-2005, 22:35
hiiiii nerde bu neslihan ben hemen bi bulim onu!!ne yani siz erkekler arasinda war da bisde yok mu?? :)
Koray Kunduracı
28-01-2005, 00:42
nie buluonki? :( ama o bjkli ben fenerliyim böle oldu dimi hemen feminist tavırlar
Fatih Özpınar
28-01-2005, 01:18
* Yaşadığım şehrin üniversitesinde okuyorum. Doğal olarak ailemde yanımda oluyor. Üniversitenin ilk yıllarında gece 11 den sonra dışarı çıkamazdım. Ama bir şansım vardı ben babannemin yanında kalıyordum.
* Bizimkiler iki kat yukarda oturuyorlardı. Eğer gece o saatlerde dışarı çıkmam gerekirse. 7. katta oturan aileme ben babanneme (5. kat) iniyorum derdim. Babanneme de ben yukarı çıkıyorum derdim. böylece herkes beni bir yerlerde bilirdi ama ben o yerlerde hiç bir zaman olmadım.
* Genelde arkadaşlarla dolaşmaya okey oynamaya giderdim :). o kadar sene hiç yakalanmadım. Akıllarına gelipte fatih nerede diye birbirlerine sormadılar. Ne şans ama :)
* Bu pek pembe yalan olmuyor galiba...düpe düz yalan :) :)
Koray Kunduracı
28-01-2005, 15:44
Neslihan iki maçada izi verdi noldu bilmiyorum ama izin verdi işte... Sınavdan 100 alıcam diye sevinirken şansa karambol yaptım galiba
İlhan Gül
19-08-2007, 16:27
topıc baya eskıymıs eskılerı gezerken buldum.. bıraz daha pembe yalanlarla doldurursa k bu topıcı benım cok işime yarıycak pempe yalanlara devam arkadaslar:D
Servet Güldeş
19-08-2007, 19:27
Bende Az Alkmaar macnı gidince o zmnlar okul tatıldı bende erken geldim
Babam: Oglum okul daha acılmadı nereye gıdıyon
Ben : bende bu yıl erken acıldı dedım oda ınandı
Bavulu yurda atıp ıstanbul yolunu tutmustum tabı sonra babam ogrenmıstı bısey demedı :)
o maç banada yalan söyledin reis
istanbulda görüşürüz dedin...
arka sıramda duruyomuşsun bi selam bile vermedin...
ah reis ahh
Servet Güldeş
19-08-2007, 19:36
senı tanımıyordum hatta ben arıkanın yanındaydım...
msn de en son yazdıklarından sonra tanımaman senin için büyük kazanç olmuş reis :)
Şükran Kuş
19-08-2007, 19:37
ya ben de fener maçına gitmek istiyorum banada pembe bir yalan lazım ama..söyleyemiyorum ben.sonra oralarda başıma bişey gelir.Gene arıyacağım ilk kişi onlar:D Sonra yalanda ortaya çıkınca birdaha bir yere gitmek mi asla:???::agla:
Mustafa Ünal
19-08-2007, 19:57
Bigun cok usuyordum. Hasta olmak uzereydim. Uzulmesinler diye usumuyorum dedim.
Arıkan Altay
19-08-2007, 20:50
Bigun cok usuyordum. Hasta olmak uzereydim. Uzulmesinler diye usumuyorum dedim.
ben de bikeresinde mcdonalds a gitmiştim arkadaşımla,başkasının şifresini vermiştim menü almak için çünkü çok acıkmıştım ama benim şifrem demiştim yalan söylemiştim:( pişmanım Mustafa:p
Fırat Kocadağ
19-08-2007, 21:53
Sevgili Güzin Abla
Anneme uçakla İstanbula gidiyorum dedim ama arabayla gittim. pişmanım ne yapmam gerekiyor? :D :rolleyes:
Arzu Şengül
19-08-2007, 22:56
(öss'ye hazırlanırken)
'alo.. anne ben dersanede etüt salonunda ders çalışıyorum..
geç gelecem biraz merak etme ok.. öptüm görüşürüz...'
yan kafede tavla oynanır..:D :p
İlhan Gül
19-08-2007, 23:53
okuldayken param bıttıgınde hemen annemı arayı
yalancı ben -- anne hocalar değıstı yenı kıtaplar almam lazım hoca benım kıtabımı almazsanız dersden gecırmem dıyor ( bırazda ınandırıcı olsun dıye araya kendı ısyanımıda katarım ) ya ne bıcım bı sıstemdır bu anne ya her hafta bıse cıkıyor para ıstıyorum valla ıstemezdım ama mecburum hoca dersden gecırmem dıyor
masum annem -- tamam oğlum sınırlenme sen yollarım ben sana para artık napalım hcan dedıyse alalım ne kadar lazım.....
dedı ve ben olabılecek en makul fıyatı soyledım... ama şu telefon gorusmesı tam olarak 24.05.2007 tarıhınde gerceklestıı
ahh benım gusel annem...:o
Serhan Siyahhan
20-08-2007, 15:00
bu sene odtünün şenliklerinde deli gibi içmişiz.eğlenirken iyi hoştu da konser bitimi hayvan gibi dönmeye başladı başım, iki adım ileri gidemiyorum.eve gidecek taksi paramda yok.ne yapsam etsem diye düşündüm.önce istanbulda oturan biraderi aradım."abi ben çok içtim dönemiyorum anneme çaktırma ararsa öylesine okulda kalcakmış falan de" dedim.(aramış:))sonra evi arayıp"anne ya biz eğlenceye doyamadık odtüde sabahlayacağız" gibilerinden bişeyler dedim.önce yemeyecek zannettim."oğlum çok mu içtin" dedi.sonra yok anne falan diyerekten uzun uzun cümleleri bile bile ıkına ıkına kurdum ki iyice katmerli bir yalan olsun.nasıl olduysa çok iyi, düzgün konuşabilmişim inandı tamam dedi.sonra ne oldu.tayfa kendimizi barakaya zor attık.sheriffsiz dağcı arkadaşlarl kendi üstlerini çadır paraşüt ne buldularsa örtmüşler, sabaha doğru ayaza vurmuş.ben kafayı cüzdanıma yaslanımış bir şekilde cenin pozisyonunda uyandığımda her tarafım ağrıyordu.
Tunay Aygün
20-08-2007, 15:21
okuldaki ilk senemde yaz tatilindeyken babama yazın izmir'de bir kurs olduğunu ve kesin gitmem gerektiğini söyledim.. maksat tabi izmirde oturan kız arkadaşımla biraz zaman geçirmekti.. İzmire geldikten 3 gün sonra kız arkadaşımdan ayrılınca eve dönüp kurs iptal oldu demiştim.. özür dilerim baba :o
İlhan Gül
20-08-2007, 21:05
bu sene odtünün şenliklerinde deli gibi içmişiz.eğlenirken iyi hoştu da konser bitimi hayvan gibi dönmeye başladı başım, iki adım ileri gidemiyorum.eve gidecek taksi paramda yok.ne yapsam etsem diye düşündüm.önce istanbulda oturan biraderi aradım."abi ben çok içtim dönemiyorum anneme çaktırma ararsa öylesine okulda kalcakmış falan de" dedim.(aramış:))sonra evi arayıp"anne ya biz eğlenceye doyamadık odtüde sabahlayacağız" gibilerinden bişeyler dedim.önce yemeyecek zannettim."oğlum çok mu içtin" dedi.sonra yok anne falan diyerekten uzun uzun cümleleri bile bile ıkına ıkına kurdum ki iyice katmerli bir yalan olsun.nasıl olduysa çok iyi, düzgün konuşabilmişim inandı tamam dedi.sonra ne oldu.tayfa kendimizi barakaya zor attık.sheriffsiz dağcı arkadaşlarl kendi üstlerini çadır paraşüt ne buldularsa örtmüşler, sabaha doğru ayaza vurmuş.ben kafayı cüzdanıma yaslanımış bir şekilde cenin pozisyonunda uyandığımda her tarafım ağrıyordu.
cok guzel bır hatıra olmus bızımle paylastıgın ıcın tesekkur edrım cok gulduum valla cok guzel
Mustafa Ünal
21-08-2007, 18:15
Arikancim paylasimin icin cok tesekkurler. Gercekten uzuldum MakDanilds adina.
Bende birgun arkadas aradiginda hava olsun diye sinemadayiz kapatmam lazim demistim. Ama filmi evde izliyorduk. :(
Mehmet Karakaya
22-08-2007, 05:07
Babam cinconlu olduğu için sadece cincon maçlarına gitmeme kızar,bende duramadım gittim 6-0 lık maça.Maçın başlamasına kısa bir süre kala arayan babama "arkadaşlarla izliyorum" derken stad hoparlörlerinden pat diye kadrolar verilmeye başladı iyi mi :D
İlhan Gül
22-08-2007, 21:03
bu yıl 7 dersten kaldım :)annemlere 2 tane dedim bakalım nası toparlicam ortalığı :)
yok bole bı yalan sayın seyırcıler :D :D bıraz zor bı yalan soylemıssın be mugecım yarısını bana yaz da aılen fazla acı cekmesın :D
Uğur Dilek
22-08-2007, 21:51
bu yıl 7 dersten kaldım :)annemlere 2 tane dedim bakalım nası toparlicam ortalığı :)
Bu yalan sayılmaz ((:
İlhan Gül
22-08-2007, 21:52
Bu yalan sayılmaz ((:
ugur sende bı yalan soyle bakalıım kardeslerınee hadı :D
Uğur Dilek
22-08-2007, 21:55
Evet madem istiyosun bi yalan sööliyim barii "Arkadaşlar İlhan benim çok sevdiğim bi arkadaşımdır" ((:
İlhan Gül
22-08-2007, 21:57
Evet madem istiyosun bi yalan sööliyim barii "Arkadaşlar İlhan benim çok sevdiğim bi arkadaşımdır" ((:
bu harbıden yalan yaaa pembe falan deıl yanı dupeduzz koca bı yalann helal olsuun neyse sen sus kardesıım fazla yalan ıı deıl derler :D
Uğur Dilek
22-08-2007, 21:59
((:
Erdem Özdamar
22-08-2007, 22:48
-dersler nasıl?
-iyi(!)
ama artık onlar da yemiyor...
Murat Karaman
22-08-2007, 22:49
Mustafa bana da bir yalan bulur musun?
Mustafa Ünal
23-08-2007, 18:16
Gecen tatildeyim dedin bize. Ogrendik sadece Hopa'nin 10 km disina cikmissin.
AA
Murat Karaman
23-08-2007, 18:27
Gecen tatildeyim dedin bize. Ogrendik sadece Hopa'nin 10 km disina cikmissin.
AA
Ya Hopa'nın 10 km.dışı bile Hopa..
AA
Faruk Özhan
23-08-2007, 21:42
Sorun para mevzusudur. Babam gemici olduğu için sürekli yurtdışında oluyor. Birgün feci paraya sıkışmışım peder İspanya'nın Cadiz şehrinde. Aradım babamı. "nasılsın oğlum hayırdır" dedi. Ben direkt acındırma moduna geçerek "baba ben ölmüşüm" dedim. Babam : "Allah rahmet eylesin" diyerek suratıma telefonu kapattı. O hafta çektiğimi bir ben bilirim bir de Allah :D
Sercan Tuna
23-08-2007, 22:16
kardeşim sen bana söle ben bulurum :D söz konusu Fb ise herşeyi yaparım ben:D
- baba ben izmire maça gidicem
- hayır gidemezsin
- ama baba parayı peşin verdim
- banane (bağırış çağırış vs :yaril:)
aradan 10 dk geçer.
- baba ben bakkala gidiyorum.bakkalın önünde oturucaz
- tamam geç kalma
- peki baba :D
aradan 2 gün geçer.yer alsancak stadı.şampiyon olalı 3-4 dk oluyo. gözlerimden sevinç gözyaşları akıyo tutamıyorum kendimi ağlıyorum. zırrrrrr telefon. telefonun öbür ucunda annem annem canım annem
-sercan nerdesin
-(ağlayarak) İiiiizmirdeyim anne
- neeee? nerdesin ses gelmiyo? (gelmez tabi stad yıkılıyo :yaril:)
-Anne izmirdeyim stadda
Annem müthiş karadenizliliğini belli eder :
-Hangi İzmir???
-Ya anne defol git
şlakkkk (telefonu kapatma sesi)
-Sercan alo alo Sercan
-dıt dıt dıt dııııtt dıt dıt dıt dııttt :D (telefon kapandıya o manada :D )
İlhan Gül
24-08-2007, 13:39
kardeşim sen bana söle ben bulurum :D söz konusu Fb ise herşeyi yaparım ben:D
- baba ben izmire maça gidicem
- hayır gidemezsin
- ama baba parayı peşin verdim
- banane (bağırış çağırış vs :yaril:)
aradan 10 dk geçer.
- baba ben bakkala gidiyorum.bakkalın önünde oturucaz
- tamam geç kalma
- peki baba :D
aradan 2 gün geçer.yer alsancak stadı.şampiyon olalı 3-4 dk oluyo. gözlerimden sevinç gözyaşları akıyo tutamıyorum kendimi ağlıyorum. zırrrrrr telefon. telefonun öbür ucunda annem annem canım annem
-sercan nerdesin
-(ağlayarak) İiiiizmirdeyim anne
- neeee? nerdesin ses gelmiyo? (gelmez tabi stad yıkılıyo :yaril:)
-Anne izmirdeyim stadda
Annem müthiş karadenizliliğini belli eder :
-Hangi İzmir???
-Ya anne defol git
şlakkkk (telefonu kapatma sesi)
-Sercan alo alo Sercan
-dıt dıt dıt dııııtt dıt dıt dıt dııttt :D (telefon kapandıya o manada :D )
daha mukemmelı olamzdı herhalde kardesım tebrıkler
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.