PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Müzik ile ilgilenen arkadaşlar buraya !

Selcuk.Firtina
29-07-2004, 12:31
evet amatör veya profesyonel kim varsa dökülsün bakalım buraya :) kim ne çalıyor bilelim, görelim.benim gibi senelerdir gitar sahibi olupta akor basmaktan başka birşey yapamayan arkadaşlara yol gösterin :)

her türlü enstrüman çalan arkadaşları bekliyoruz.

Geyik içerikli bir başlık olmasın misal, ben ıslık çalmaktan başka bir şey çalamam diyenleri sopayla kovalayacağız biline ;)

Deniz.Berkan
29-07-2004, 13:00
bende gitar çalıyorum prof deilim tabi.4 sene önce başladım.1 sene ara verdim.bu yaz tekrar ona aşık oldum elimden düşmez oldu 8)kasaya bir cila çektim telleri değiştirdim klavyeye ayarı verdim ilk günki gibi oldu (pırıl)
şimdi ona cillop gibi bir pedal alıcam en iilerine layık o :)

Gokhan.Kanik
29-07-2004, 14:58
Bak olmadı ama biz ben gitar saz org vs vs bişey kullanmuyorum

Ben remixlerle ilgileniyorum.. Mixerle şekil vermeye falan çalışıyorum işte..

Neyse şimdilik bu kadar zaman zaman burda konuşuruz

Ersin Demirel
29-07-2004, 15:13
Oooo, bu konu başlığını gördüğüm iyi oldu.

Müzikle ilgili olarak bir eğitim almadım ancak Allah vergisi bir yetenek var ki 17 yıldır org,4 yıldır bağlama,1,5 yıldır gitar çalıyorum. Alaylıyım yani anlayacağınız.

Bir parçayı çalmam için bir-iki kez dinlemem yetiyor.Nota okuyamıyorum.

Sanat Müziği aşığıyım ama bütün müzik türlerine de açığım yani.Sağlam bir repertuar var.

Yetenekli arkadaşlarla müsait zamanlarda toplanıp "Müzisyen-Feb" mi kursak ne yapsak ;D :P

Selcuk.Firtina
29-07-2004, 17:57
evet güzel ersin ve deniz hele bir gelin bakalım berime şöyle :)

lise son sınıftayken bir elektro almıştım, tabi öss sebebiyle fazla ilgilenemedim.taksimde birinden de 2 3 ders aldım ama zat-ı muhterem çok nurlu bir insandı ki beni 2 derste baydırdı :) tipik taksim elemanı lanet takılan biriydi.neyse şuydu buydu derken ben mevzudan soğudum ama içimdeki istek bitmedi.geçenlerde çok güzel bir kitap çıkmış onu aldım.eski acil servis gitaristi bora uslusoy'un yazmış olduğu bir kitap çok faydalı etütler var içerisinde tavsiye ederim.

neyse benim bir sorum var metronom kullanımıyla ilgili?biz bu aleti nasıl kullanıyoruz.mesela var olan bir etütü o iki tık arasında mı yapacağız yoksa her tıkta gitarda bir nota mı çalacağız.bu etütleri çalışırken herkes metronom kullanmayı öneriyor.o yüzden başlamışken tekrardan adam akıllı başlıyayım diyorum.

basit bir soru ama biraz cahil kaldık naparsınız.

Sevtap Ünsal
29-07-2004, 20:00
benimde 8 yıldır klasik gitarım var 2sene hevesle sarıldım sonra ossye hazirlaniyim muzii birakayim dedim keske devam etseymisim kazana kazana Zongulduck kazandım töbe töbe ;D
1,5 yıldırda bi bass var evde ehhh işte ondada beterim...
ama cok ii dinlerim 8) bu işe yaramaz ama dimi ::)

Selcuk.Firtina
29-07-2004, 20:17
benimde 8 yıldır klasik gitarım var 2sene hevesle sarıldım sonra ossye hazirlaniyim muzii birakayim dedim keske devam etseymisim kazana kazana Zongulduck kazandım töbe töbe *

aynen hem vaktime hem puanıma yazık oldu ;D

neyse gel geçmiş projelere sarılalım biz ;)

Sevtap Ünsal
29-07-2004, 22:56
walla selcuk haklısın bize sahip cikip gelin ogretelimde biseyler yapalim diyenler cikacak insallah umutla beklioz :)

Deniz.Berkan
30-07-2004, 02:15
neyse benim bir sorum var metronom kullanımıyla ilgili?biz bu aleti nasıl kullanıyoruz.mesela var olan bir etütü o iki tık arasında mı yapacağız yoksa her tıkta gitarda bir nota mı çalacağız.bu etütleri çalışırken herkes metronom kullanmayı öneriyor.o yüzden başlamışken tekrardan adam akıllı başlıyayım diyorum.

basit bir soru ama biraz cahil kaldık naparsınız.

abi walla saycaksın örneğin hızını vs. ayarladın mesela bir kii die sayıp ardından notayı vurcaksın.ayakla ritm tuttuğun gibi aynı. 8)
bu arada ben Berkan 8)

Selcuk.Firtina
30-07-2004, 11:14
abi walla saycaksın örneğin hızını vs. ayarladın mesela bir kii die sayıp ardından notayı vurcaksın.ayakla ritm tuttuğun gibi aynı. 8)
bu arada ben Berkan 8)

berkan diyecektim ama dur bir hele nasılsa kendi söyler dedim :)

tamam o zaman berkan metronomun her tıkında da bir nota vuracağız senin açıklamana göre..

Ersin Demirel
30-07-2004, 15:57
Maalesef benim bir bilgim yok metronom konusunda Selçuk.Ben de cahilim yani ;D :P

Şöyle biraz çoğalalım da,kısmetse bir araya toplanalım;)

Deniz.Berkan
03-08-2004, 16:28
berkan diyecektim ama dur bir hele nasılsa kendi söyler dedim :)

tamam o zaman berkan metronomun her tıkında da bir nota vuracağız senin açıklamana göre..

abi işte kaçlık çaldıına bağlı bence sen ayakla ritm tutmaya alış öle oldu hani konser fln olur metronom fln karizmayı zedelemesin sonra ;)

Ersin Demirel
12-08-2004, 13:56
Müzisyen arkadaşlar,burayı ihmal etmeyelim.Bir yazdınız,kayboldunuz...

Beraber bir şeyler yapmaya çalışalım.Konseyde bi arkadaşımızın güzel bir önerisi vardı(Adını hatırlayamadım şu an) Bir topluluk kurabiliriz.Neden olmasın...

Sercan Matur
12-08-2004, 14:27
Kendisi foruma pek giremiyor ancak onun yerine ben cevap vereyim;

Kocaeli Üniversitesi'nden Berat.Gökçe kardeşimiz de iyi bir bateristtir. 1907UNIFEB Bahar Şenliği'nde sahnedeki baterist Berat'tı..

Kendisi de bana defalarca dedi, 1907UNIFEB içinde bir grup kuralım, her okulda kendi çapımızda konser falan verelim .. En son Konseyde böyle bir öneriyi sunmuştu...

Ctesi oda gelecek maça...

Ersin Demirel
13-08-2004, 12:58
Çok iyi...İnşallah,görüşür ve Unifeb Müzik Grubu'nu kurarız. ;)

Oytun Küskü
16-08-2004, 22:19
mezun oldum

Selcuk.Firtina
16-08-2004, 22:22
4 yaşında piyano çalmaya başladım .. 11 yaşında konservatuara girdim 13 sene okudum mezun etmediler şimdi mimar oluyorum :) tam 7 senedir profesyonel olarak davul ve percussion çalıyorum.. bir çok konserde ve albüm kaydında çaldım.. her türlü organizasyona zevkle katılabilirim :)

oo oytun bu ne yetenek :) mimarlıkta hayırlı olsun bu arada :)

tamam müzisyenler yavaş yavaş dökülmeye başladı :)

Baris.Kunter
17-08-2004, 17:39
4 yaşımda piyano dersleri almaya başladım. Alfabeyi öğrenmeden notaları öğrendik yani. Sonra bıraktım. 11 senedirde elektro gitar çalarım. İyi çalardım zamanında. Müzisyen arkadaşlarla baya takıldık, elektro gitar, bas, davul yanına, saksafonlu, flütlü, kemanlı, viyolenselli deneysel müzikler yaptık. Okul bittikten sonra iş hayatıydı, yüksek lisanstı, askerlikti, falandı, filandı derken pek ilgilenemedim. Nankör alettir bu gitar. Biraz ara ver, gerilersin çok fena. Şimdi arada sırada kendi halimde evde takılıyorum. Elektro gitar çalan yada çalmak isteyen arkadaşlara baya yardımım olur. Bilgisayarımda çok geniş, ne istersen var kıvamında, tabletur arşivim var.

Sevtap Ünsal
17-08-2004, 18:31
Nankör alettir bu gitar. Biraz ara ver, gerilersin çok fena. Şimdi arada sırada kendi halimde evde takılıyorum.
evet ya nankör bu gitar ::)

Ersin Demirel
17-08-2004, 19:43
Madem ki müzisyenler olarak çoğalıyoruz,bir atılım yapmak gerek...

Aynur Akman
18-08-2004, 19:15
bende gitar çalmaya çalışıyorum...baktım kendi çabalarımla olacağı yok..kursa başlamaya karar verdim..ama ne şanstırki kurstaki herkes 10-15 yaşlarında..kendimi salak gibi hissediyorum ya...

Sevtap Ünsal
18-08-2004, 22:25
bende gitar çalmaya çalışıyorum...baktım kendi çabalarımla *olacağı yok..kursa başlamaya karar verdim..ama ne şanstırki kurstaki herkes 10-15 yaşlarında..kendimi salak gibi hissediyorum ya...
merak etme onlar bi sure sonra birakirlar en azindan bizde oyle olmustu hepimiz kursa o yasta veda etmistik ;D sen sabırlı ol meydan sana kalacak elbet ;D ;D

Tufan.Ikizler
20-08-2004, 10:19
Bende Gitar çalıyorum.
İlk ögrendigim Fenerbahçe Marşıydı gitar çalmaya başladıgımda....

Kürşad Altınapa
04-09-2004, 16:07
ben d gitar çalıyorum biraz ::) sanırım 3-4 sene oldu.ama ii değilim.yani bi grupta çalabilcek kadar ii değilim..

ersin bilir ne kadar iyi!! çalığımı ;D onunla bi çok kez fasıl ortamına girmiştik.ersinde bağlama ben d gitar...heeeyyy gidi günler heeeeyy :-/

ersin mezun oldu şimdi...

her neyse ben konuyu dağıttım sanırım,ersine müzik konusunda ben kefilim..bi kez dinlesin yeter elinden kurtulabilecek melodi yok...

Ersin Demirel
04-09-2004, 19:25
ben d gitar çalıyorum biraz ::) sanırım 3-4 sene oldu.ama ii değilim.yani bi grupta çalabilcek kadar ii değilim..

ersin bilir ne kadar iyi!! çalığımı ;D onunla bi çok kez fasıl ortamına girmiştik.ersinde bağlama ben d gitar...heeeyyy gidi günler *heeeeyy :-/

ersin mezun oldu şimdi...

her neyse ben konuyu dağıttım sanırım,ersine müzik konusunda ben kefilim..bi kez dinlesin yeter elinden kurtulabilecek melodi yok...

Teşekkür ederim Kürşadcığım.İltifat etmişsin.Kürşadla birlikte gece 12'den sabahlara kadar çalıp söylediğimiz zamanlar olurdu.Faslımız Muhayyer Kürdî bir eser olan DUYDUM Kİ UNUTMUŞSUN'la başlardı hep :D

Ehh artık çoğalıyoruz arkadaşlar.Yavaş yavaş faaliyete geçsek de grup hareketine başlasak diyorum...

Zeynep Gürbüz
30-10-2005, 16:39
3 yaşındayken TRT TSM çocuk korosunun sınavını kazanıp oraya başladım,sonra bütün okullarımın korolarında,konserlerinde yarışmalarda falan söyledim...Kendiliğimden piyanoyu,gitarı,mandolini falan öğrendim ama asıl söylemeyi sewiyorum,şimdi de yine TRT'nin korosundayım.Çalgı çalmakla pek ilgilenmiyorum ama şan ve opera söylerim,koloratur sopranoyum da:)

Ersin Demirel
30-10-2005, 19:35
3 yaşındayken TRT TSM çocuk korosunun sınavını kazanıp oraya başladım,sonra bütün okullarımın korolarında,konserlerinde yarışmalarda falan söyledim...Kendiliğimden piyanoyu,gitarı,mandolini falan öğrendim ama asıl söylemeyi sewiyorum,şimdi de yine TRT'nin korosundayım.Çalgı çalmakla pek ilgilenmiyorum ama şan ve opera söylerim,koloratur sopranoyum da:)

Oh oh maaşallah!!! Mektepiliyiz yani:) Keşke böyle yetenekli arkadaşlarla bir çatı altında toplabailsek... Ne yazık ki uzağız...

Zeynep Gürbüz
30-10-2005, 20:35
Bi şeyler ayarlayabilirsek söyleme kısmını ben hallederim:)Hatta diğer Sezen Aksu forumuna atıfta bulunayım,forumda onu seven Fenerli sayısı bayağı kalabalık,-ki ben de dahilim- öyle bir Unifebli orkestranın Sezen Aksu konseri ne güzel olurdu:))Teklif sadece...

Ersin Demirel
31-10-2005, 14:44
Teklifin süper tabii Zeynep.. Lâkin bunu gerçekleştirebilme imkanı ne yazık ki çok uzak. Kimimiz Ankara'da, İzmir'de... Gerçekleştirilmesini hakikaten çok isterdim böyle bir organizasyonun. Belki sen Ankara'da yetenekli arkadaşları bir çatı altında toplayabilirsin...!!!

Onur Aloğlu
31-10-2005, 14:56
merak etme onlar bi sure sonra birakirlar en azindan bizde oyle olmustu hepimiz kursa o yasta veda etmistik *;D sen sabırlı ol meydan sana kalacak elbet *;D *;D

Nereye bırakıyor küçük sıpalar yahu! Ben ilk başladığımda gitara 9 yaşında bir velette vardı sınıfta, hoca buna çal bakim romans'ı diyordu, ben de eşşek kadar adam yukarıdan aşağı mi ,la ,re, sol, si, mi... ;D deli olmuştum deli ;D

Hilal Aslıer
01-11-2005, 09:05
Ben de gitar var az çok çalıyoruz bir şeyler ama öyle hemen öğrenilecek bir şey değil. Zaten hiçbir zaman gitar konusunda iyi olduğumu düşünmüyorum. Zaman, istek ve en önemlisi sabır gerekiyor bana göre. Bunun dışında iyi flüt çalarım. :)

Ersin Demirel
01-11-2005, 15:06
Yahu yeteneklerinizi yazmayın artık.. Üzülüyorum vallahi... :-[

Doğuş Kaya
02-11-2005, 00:56
walla ben izmrdeym..daha hazrlıız. ama olsn..ben 4 yıldır saz calıorum..ayrıca 1 yıldır da bass gtar..ayrıca ritime ayrı bır ılgım wardır..aynı zamanda darbuka bendır ve davul calarım..

Gözde Sayılgan
02-11-2005, 02:04
kemancıyım ben de!back vokal olarak konser deneyimlerim de var.

Mert Salgın
02-11-2005, 02:14
Ritime ilgim var Burhan Öcal dinler izlerim...bendirle tıngırdatırım bişiler...yazın gaza gelip kazı ortamı için darbuka aldım yeni hedefim (askerlik sonrası tabi) koltuk altı davul almak için...bizimki keyiflik tabi profesyolenlik uzak bu yaştan sonra geç kaldık....

Serkan Ergül
15-11-2005, 18:52
kendi çapımızda gitar çalmaya çalışıyoruz

http://www.1907unifeb.org/2004/0601_resimler/013.htm

Barış İlhan
17-11-2005, 22:28
herkes gıtarcı ya... gıtarı severım ama baglamnın yanında.

ben de 4 senedır baglama calıyorum...

Gözde Molla
11-12-2005, 22:54
Ben sanki yazmıştım daha önce buraya ama bulamadım yazıyım bari:)
4 senedir gitar çalıyorum daha önce klavye deneyimlerimde var ama küçüktüm:)ayrıca vokal olarak ta daha önce görev yaptım:)

Ayşe Tekin
30-12-2005, 17:44
bende NEY kursuna başladım,henüz ses çıkmıyor ama yakında o günleri de göreceğiz:)

Ayşenur Dokuzlu
17-01-2006, 19:41
Ben dün gitar aldım bir de gitar metod kitabı notaları öğrendim ama hızlı çalamıyorum sayarak çıkarıyorum çünkü ;D
Birkaç parça bir şeyler de çalabiliyorum ama daha iyi çalacağım inşallah. Gözde sen bana öğretirsin artık bak 4 senedir çalıyormuşsun :)

Nergis Bilek
17-01-2006, 19:43
sekiz sene piyano çaldım gerçi biras geçmişte kaldı ama yine de
fena değilim

Ayşenur Dokuzlu
17-01-2006, 19:44
Gitara takınca orgu unuttum ;D bir de org çalabiliyorum galiba 7-8 yaşımdan beri. ama çok iyi bildiğimi iddia edemem. O zamanlar küçücük çocuk bir de metod defteri de yoktu ;D

Gözde Molla
24-01-2006, 16:25
valla ayşenurcum her zaman yardımcı olurum sen yeterki iste :Dbu arada ben bir tiyatro oyunun da şarkı sölemye başladım gitarımla.son final sahnesinde ben çıkıorum şarkımı söylüyorum bitiriyorum ve oyun da bitiyor.Bana da burda bir keman eşlik ediyor.Gayet güzel bir aşk oyunu.Beklerim sizleri de.Oyunun adı aşk1hastalıktır.Taksim stüdyo drama sahnesinde.ayrıntıları ticketturkten ya da www.ask1hastaliktir.com dan öğrenebilirsiniz.Ünlü olcam sonunda ;D

Ayşenur Dokuzlu
24-01-2006, 16:54
O o maşallah Gözde sen işi ilerletmişsin valla ben daha çaylak olarak sürüneyim :P ;D Gelmeye çalışırım dicem ama biraz zor gibi gözüküyor ancak 14 Şubat sahnesine uygunum onun dışında burda değilim çünkü. Sana başarılar ;)

Hasan Güler
28-02-2006, 19:05
ben istanbul teknik üniversitesi türk musıkisi devlet konservatuarında okuyorum.5 yaşından beri piyano çalıyorum...

bi arada şu unieb müzik grubunu kuralım artık yaa.. ;D ;D ;D

ve ayrıca daha yani seray severe çalmaya başladın.sesi berbat ama ne yapalım ekmek parası :) ;) :D >:( :( :o 8) ??? ::) :P :-[ :-X :-/ :-* :'(

Fatih Göztok
09-03-2006, 21:05
bir ara bas çalıyodum,parmaklarımda hep tel izi kalıyordu ve mosmor oluyordu ama herşeye bedeldi yaa,sırtına takıp gezmenin bile karizması bambaşkaydı..ilgilenen arkadaşlar varsa bir şeyler yapabiliriz :-/ ???

Gözde Molla
25-04-2006, 23:04
bi arada şu unieb müzik grubunu kuralım artık yaa.. ;D ;D ;D

:) ;) :D >:( :( :o 8) ??? ::) :P :-[ :-X :-/ :-* :'(
evet evet kuralım ya ne güsel olur:)peki ben söyleyebilirmiyim:)

Mert Akduman
25-04-2006, 23:49

Ben bikaç kere dinledim kendisini, sesi fena değil, üzerinde çalışılırsa iyi bişeyler çıkabilir ortaya gibi geliyor bana :D

Gözde Molla
26-04-2006, 00:01
Ben bikaç kere dinledim kendisini, sesi fena değil, üzerinde çalışılırsa iyi bişeyler çıkabilir ortaya gibi geliyor bana :D
sen çok biliyosun:)ama haklı ;D

Cem Özcan
26-04-2006, 00:39
arkadaşlar bende 9 seneden bu yana çalmaktayım. klasik gitarla başladığım müzik yaşamıma son 6 senedir bas gitarıda ekledim. 6 senedir çalmama rağmen henüz yeni bir bas gitar sahibi olabildim yalnız. grup işini bilemem ama bence bu yeteneklerimizi piknik zamanı kısa kısa sahnelerle gösterebiliriz.. ne dersiniz arkadaslar? ben her türlü teknik desteği vermeye hazırım. eminim ki hasan kardeşimde aynı şekilde düşüüyorudur.. ;)

Gözde Molla
27-04-2006, 00:45
ay ben çalar sölerim trının trının:)

Oğuz Yıldız
29-04-2006, 19:10
MAdem bu kadar yetenekli arkadaşlarımız var , o zaman bu seneki unifeb bahar pikniğinde dinliyelim sizleri ?
Belki hepinizin daha önceden prova yapması zor olabilir ama bu derece alaylı-mektepli insanların fazla prova yapmasına gerek yoktur herhalde :)

Gözde Molla
07-05-2006, 01:54
bir aksilik olmazda gelirsem çalıp söylemekten mutluluk duyarım.:)

Hasan Güler
04-06-2006, 01:38

tabii ama önce ufak bi prova alalım dimi?

Gözde Molla
10-06-2006, 23:45
tabi hemen alalım:)hatta ben sana bi kaç kayıt gönderiyim hiç uğraşmayalım:P

Oytun Küskü
07-07-2009, 21:04
:))

Oytun Küskü
07-07-2009, 21:05
sorry yanlış oldu mesajı silmek isderim başdan yolladım offf

Ece Güven
06-08-2009, 11:35
arkadaşlar benim bi önerim var:):
hepbirlikte çok güzel aktiviteler yapılıyor. neden bir gün de karaoke yapmıyoruz?;) biyeri ayarlarız ve güzel hem de eğlenceli bir organizasyon olru =)

Mesut Güngör
19-10-2009, 18:45
arkadşlar bende elektro çalıyorum şu anda grubu kurduk çalışmalara yeni başlicaz bende 2 snedir falan çalıyorum ama öss falan dinlemeyip baya bi ağırlık verdim müziğe :)

Ece Çetinel
14-11-2009, 22:28
Arkadaşlar electronica dinleyen var mı?? Varsa yaza doğru electronica fest falan olursa ayarlayıp gidelim..:D

Doğukan Mutlu
20-11-2009, 05:40
gitara başlayalı 3 ay kadar oldu sanırım :)

Bihter Balkuvar
09-02-2010, 03:03
elektronik bateri önerebilecek olan var mıdır acep??

Hurşit Mursaloğlu
09-02-2010, 03:24
elektronik bateri önerebilecek olan var mıdır acep??
Yamaha dd55 süperdir fiyatı uygundur ama piyasada zor bulunur.dd65 iyidir ama oda pahalı :)

Bihter Balkuvar
09-02-2010, 03:30
Yamaha dd55 süperdir fiyatı uygundur ama piyasada zor bulunur.dd65 iyidir ama oda pahalı :)

fiyatı uygun olana hemen bakıyorum :D

Hurşit Mursaloğlu
09-02-2010, 03:32
fiyatı uygun olana hemen bakıyorum :D
Bulursan haber versene bende alim :D şaka bi yana normal davul her zaman iyidir bende var bi tane tama elektrodan daha iyi emin ol hani ucuza bulursan hiç düşünmeden al derim 1 trampet 1 kick 3 alto 1 crash 1 right yeter toplam 7 parça

Bihter Balkuvar
09-02-2010, 03:40
Bulursan haber versene bende alim :D şaka bi yana normal davul her zaman iyidir bende var bi tane tama elektrodan daha iyi emin ol hani ucuza bulursan hiç düşünmeden al derim 1 trampet 1 kick 3 alto 1 crash 1 right yeter toplam 7 parça

ya gönül isterki babalar gibi alayım koyayım davulu ama işte ev ahalisi pek sıcak bakmıyo ona.. elektronikde kulaklık var cart curt ayağına kandırdım gibi bişi :D şimdide ne alcağıma karar veremedim.. bugün bi yerde baktım, medeli ve casio vardı, fiyatları uygun olarak.. aslında ayaklı elektroniklerden almak lazım ama tek parçasını bile alamam onların :rolleyes:

Hurşit Mursaloğlu
09-02-2010, 04:01
ya gönül isterki babalar gibi alayım koyayım davulu ama işte ev ahalisi pek sıcak bakmıyo ona.. elektronikde kulaklık var cart curt ayağına kandırdım gibi bişi :D şimdide ne alcağıma karar veremedim.. bugün bi yerde baktım, medeli ve casio vardı, fiyatları uygun olarak.. aslında ayaklı elektroniklerden almak lazım ama tek parçasını bile alamam onların :rolleyes:
Ben yastıklarla çalışıyorudum haftada bir gün stüdyoya gidiyordum :D

Bihter Balkuvar
11-02-2010, 01:57
Ben yastıklarla çalışıyorudum haftada bir gün stüdyoya gidiyordum :D

bende aynen haftada 1-2 kere stüdyo yapıyorum, evde de tencere tava ne bulursam paso gürültü çıkarıyorum yaa =D onun için zaten tak etti canıma =D

Süleyman Sovukluk
17-02-2010, 20:17
arkadaşlar manga nın eurovısıon şarkısı ne zaman çıkacak bilen var mı??