Orijinalini görmek için tıklayınız : Barış Manço'yu Anıyoruz
Can Güleç
29-01-2005, 14:33
Sevgili unıfebli arkadaşlar;sevdiğimiz barış mançonun bu hafta ölümünün 6 yıldönümü olup onun bizlerden bir anda ayrılması türk ve dünya insanı bayağı bir üzdüü..bizler onu bir baba,abi gibi görerek ondan birçok ders aldık..ve onun yolunda çocuklarımızı da öğretmeye çalışcaz..ve en sevdiğimde onun programıydı çocuktan al haberii ve unutulmaz şarkılarıı...seni hiç bir zaman unutmuyacaz barış abii::((
Melis Varan
29-01-2005, 15:09
İşine bağlılığıyla, özverisisiyle, topluma duyarlılığıyla, sıcakkanlılığıyla, güler yüzüyle, içtenliğiyle...daha saymadığım pek çok özelliğiyle milyonların sevgisi kadar saygısını da hakederek kazandı. Kimimizin Barış abisi, kimimizin Barış amcası oldu.
Ispanakla yoğurdu sevdirdi, günde 3 kere dişleriizi fırçalattı, oturduğumuz yerden dünyayı tanıttı.. :)
Buruk bir tebessümle anıyoruz bir kez daha.
Toprağın bol olsun Barış Abi.
Koray Kunduracı
29-01-2005, 15:27
neden bi organizasyon yapmıyoruz 1907 Unifeb olarak? Evinin önüne ve kabrine gidip ziyaret etmiyoruz?
Can Güleç
29-01-2005, 15:38
çok güzel bir düşünce koray ilginiz varsa yapalım derimm ..
Can Güleç
29-01-2005, 15:40
melis çaktırma sonuçta çocuktan alıyoruz neyse melis senin düşün ne bakalım??
İhsan Altundaş
30-01-2005, 01:26
Nane,Limon Kabuğu,Bir Tutam Zencefil...
Allah rahmet eylesin :(
Onur Kalender
30-01-2005, 02:06
Daha 3 gün oldu evinin önünden geçeli... O sokaktan geçtiğimde hep aklıma gelir eski anılar. Moda sahilde bize gitar çalması, konuşmalar.. Hatta pena olmadığı bir zamanda cebinden çıkardığı kürdan ile Gülpembe söylemesi...
O günlerin değerini bilemedik, şimdi arar olduk... Adam Olacak Çocuk, 7'den 77'ye, Dere Tepe Türkiye, İkinci Kahvaltı, Dönence... Hatta 4x21 Doludizgin adlı talk show programı...
34 BM 777 plakası, 7'den 77'ye nin bir simgesiydi adeta...
Barış Manço Moda, 81300 onunla özdeşleşen bir adres...
Sonra "Baba Bizi Eversene" adlı filmi... Buraya (http://www.showtvnet.com/turksinemasi/film/baba_bizi_eversene.shtml) tıklayarak Show Tv server'ından filmi izleyebilirsiniz...
Ve en büyük arzusunun ansiklopediler de yer almak olduğunu söylerdi hep. Ayrıca Barış Manço müzesi kurmak istiyor, " 20. yüzyılda yaşamış, o yüzyıla damgasını vurmaya çalışan bir Türküm. 20. yüzyılın Türk Müziğini yapıyorum" diyordu...
Bunlar ilk anda aklıma gelenler... Düşünsem daha neler çıkar bilemiyorum.
Kral Tv geldi aklıma.. Vefa göstermek adına günde 5-10 kere Dönence çalıyorlardı. Nasıl kızmıştım. Sankibaşka şarkısı yok, başka klip çekmemiş bu adam...
Neyse, gelelim yapılması düşünülen organizasyona... Benim hafta içi 14:00-18:00 arası derslerim var. Eğer uygun bir saate düşerse seve seve gelirim...
Kaynak : Onur.Kalender
Gözde Sayılgan
30-01-2005, 02:18
ben simdiye kdr her yil geldim ölüm yildönümüne...hatta rahmetlinin soyolculugun da ordaydim ama bu yil sartlar el wermio iste...
emin olduum tek bisey war ki o da huzur içinde uyuyor....
kaynak:gözde sayilgan
Melis Varan
30-01-2005, 02:45
melis çaktırma sonuçta çocuktan alıyoruz neyse melis senin düşün ne bakalım??
Özellikle özelden mesaj atmıştım düzelt çaktırmadan die ama neyse:)
İstersen mesajının üzerindeki "düzeltme"yazısına basıp ordan mesajını tekrar düzenleyip programın adını değiştirebilirsin.. ;)
Organizasyona gelince.. Buna dersleri bahane etmek ayıp oluyor belki yarın maça gidecekken ama salı gününden itibrane 4 güne 6 sınavım var.
Malesef....
Can Güleç
30-01-2005, 03:06
safa ve selçuk msj attım burdan yazışılarakk bilgi sahibi olursunn..
Koray Kunduracı
30-01-2005, 03:15
tamam organizasyon yapalım... hadi o zaman gelmek isteyenler P.tesi akşamına kadar korayk@mentmakina.com adresine ad soyad tlf ve okul bilgilerini içeren mail atsınlar...
Safa Arıkan
30-01-2005, 12:02
Barış Manço kişiliği ve şarkıları ile tüm dünyaya kendini sevdirmiş bir sanatçı.Hala gözlerimin önündedir yüzü ve parmaklarındaki yüzükler :'(Her ne kadar aramızdan ayrılmış olsada hala kalbimizde yaşıyor.Onun şarkıları ile büyüdük hepimiz değil mi?"Oku bakayım ayı","kol düğmeleri" ve birbirinden güzel yüzü aşkın şarkıları ile.
Arkadaşlar özellikle Barış Manço'nun kendi yakınlarının organize ettiği bi anma töreni vardır elbet ben derimli onu öğrenelim ve ona katılalım.
Sen asla ölmedin Barış abi hala şarkılarınla ve gönüllerimize bıraktığın hayranlığın ile içimizde yaşıyorsun
Maral Arlı
30-01-2005, 15:49
Ben mail de attım. Kesin değil. Hatta küçük bir ihtimal ama gelmeye çalışıcam.. görüşürüz.
Levent Sarıbaş
30-01-2005, 18:19
gelmeyi gerçekten de çok isterdim..umarım bir grup olarak toplanıp gidilebilir.finallerim yüzünden balıkesirdeyim o tarihte..
Can Güleç
30-01-2005, 22:22
arkadaşlar biraz duyarlı olalım unıfebliler olarak bişey yapalım ve organizasyona katılmaya çalışın..koray arkadaşımıza msj attın pazartesi akşamına kadar kimlerin geleceği belli olsun..koray nerde ve kaçta buluşalım??
Koray Kunduracı
31-01-2005, 14:48
arkadaşlar yer ve zaman kolay fakat şu ana kadar sadece 2 kişi mail atmış ve biri kesin değil.
Yer: Kadıköy-Eminönü iskelesi önü-- Kadıköy
Saat:13:00
Değişiklik mümkündür.
Can Güleç
31-01-2005, 14:50
kusura bakmayın arkadaşlar galiba gelemiyorum şu lanet sınavlarım bitmiyor bir başka sefere organizasyona gelcem söz!!!
Merve Sezen
31-01-2005, 16:27
gelmeyi çok istemiştim ama 1.30 da finalim var:((((
Can Güleç
31-01-2005, 16:45
arz talep yapıyoruzz..kimse görmemelikten gelmesinn insanlar bilinçli olarak bilgilendirmek ölümü herkes bir gün tadacakk ama sevdiğimizi kaybetmeyecek kadarr..benimde işim belli değill...bunu bütün üniversite bilmesi gerekir ancak gelecek durumdaki üniversitelere atabildimm..hoş bişey değil ama neyse artıkk..
Koray Kunduracı
31-01-2005, 16:46
üzücü ve ilginç bir hikaye:
Barış Manço'nun kalp krizi geçirdiği ve hastaneye kaldırıldığı haberi akşam flaş haber olarak geçmişti. Ben o zamanlar gitar çalmayı daha yeni öğreniyodum ve o haber çıkmadan biraz önce "UNUTAMADIM" şarkısını henüz çalabilmiştim. Hemen sonra altyazı ve flaş haber olarak ekranlara çıktı Barış Abimizin üzücü haberi. Dayımın lafını unutamam : - ulan adam senin bu şarkıyı çaldığını duydu kalbi dayanamadı, hastanelik ettin adamı-
Koray: O adama bişe olmaz , hele bi Mançoloji çıksın da gör o zaman bakalım...
Sinan Bıçak
01-02-2005, 04:29
ARKADAŞLAR SAAT
Saat:15:00
gelecek olanlar buraya yazsınki gidilip gidilmeyeceğine karar verelim
Koray Kunduracı
01-02-2005, 10:13
Sinan doğru söylüyo... En az 7-8 kişi olmalıyızki bişeye benzesin?
ARKADAŞLAR SAAT *
Saat:15:00
gelecek olanlar buraya yazsınki gidilip gidilmeyeceğine karar verelim
Sinan Bıçak
01-02-2005, 13:57
gelen yok mu ?
Koray Kunduracı
01-02-2005, 15:44
Üzgünüm Barış Abi..... Beni ve arkadaşlarımı affet.. Sana gereken değeri madden gösteremedik.. :(
(YATTI)
Can Güleç
01-02-2005, 22:17
barış abimizin sevgisi bugün gösterdi ki sorumluluğumuz gösterilmeyişi bütün kanallara yansıdı..bence çok utanç bir grafikti..bütün üniversitedeki arkadaşların ilgi gösterdikleri için öncelikle teşekkür ederim finnalerin yansıması bir yandanda organize edemediğimizi düşüncedeyimm..artık yattığı yerde huzurlu ve bütün meleklerin arasında dolaşsın o bizimm kalbimizde unutulmayacak bir insan..
Murat Erkurt
04-02-2005, 17:35
BARIŞ AĞABEY UNUTMASIN Kİ DOSTLAR:
DÜNYA FANİ,
VEREN ALLAH ALIR CANI,
BİZ NASIL UNUTURUZ O'NU
CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA!
O'nu unutanlara O'nun zaten ihtiyacı yok ki dostlar,
onlar sülük gibi yaşamaya devam etsinler!
Sinan Bıçak
14-02-2005, 23:51
Arkadaşlar haftaya gidelim diyoruz ne dersiniz
Koray Kunduracı
15-02-2005, 00:27
hiçbir şey için geç değil.... ben vardım hala varım!
Emre Oruç
15-02-2005, 01:36
Çocukluğumdaki en büyük hayallerimden biri de Barış Manço'nun "7'den 77'ye" adlı programına çıkmaktı.Gerçekten de Barış Manço sadece yaptığı müzikle değil, eğitici yönüyle,adı gibi barışçı yönüyle (Japonlar ile kurduğu güzel iletişim ile) ve daha sayamadığım insancıl yönleriyle akıllarda kaldı.Şimdi televizyonlarda çocuklara sunulan "pokemon tarzı" programları gördükçe kendimi şanslı hissediyorum.Biz Barış Ağabeyden çok şey öğrendik.Bence böyle bir organizasyon çok anlamlı olur.Üstelik birkez daha farkımızı ortaya koyar.
Vehbi Şirikçi
17-02-2005, 02:48
Dün yine yapayalnız, dolaştım yollarda
Yağmurlarda ıslanan bomboş sokaklarda
Gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni
Unutamadım unutamadım ne olur anla beni
Unutmak kolay demiştin alışırsın demiştin
Öyleyse sen unut beni yeter ki benden isteme
Unutmadık...
Koray Kunduracı
21-02-2005, 01:50
arkadaşlar burda onu anmak için bir org. yapalım diyoruz siz görüşlerinizi yazıyorsunuz. tamam iyi hoş güzel ama organizasyon hakkında konuşan yok... buraya oturduğunuz yerden sıcacık evinizden bişeler yazmakla olmuyo
Emrah Demircioğlu
21-02-2005, 01:59
koraycım geniş kapsamlı bir organizasyon düşünüosan eğer organizasyon komitesiyle bi iletişime geç sen
Koray Kunduracı
21-02-2005, 16:49
2kere mail attım emrah ama ???
Can Güleç
21-02-2005, 19:21
korayy kardeş tatilimiz en sonunda bitti bu organizasyonu ciddi olarak katılmak isteyenler yazsın şuanda hibirimizin vizesi başlamadan şu organizasyonu yapalım ok..emeği geçmekte olan ve halen sürmekte sırrar eden arkadaşımız koraya teşşeküür ederimm ..
Koray Kunduracı
17-12-2005, 22:53
geçen sene kılımızı kıpırdatamadık. bu sefer çok çok evvelden yazıyorum gidelim diyorum.eğer bana org komitesiyle iletişime geç anket aç diye nasihatlar gelecekse bu msjı siler ve tekrardan yazmamaya devam ederim ben. zaten uzun zamandır yazmıyodum. çokta değişiklik olmamış olur. hadi görecez bakalım sosyal olan arkadaşlarımızı. Saygılar
Murat Erkurt
17-12-2005, 23:16
geçen sene kılımızı kıpırdatamadık. bu sefer çok çok evvelden yazıyorum gidelim diyorum.eğer bana org komitesiyle iletişime geç anket aç diye nasihatlar gelecekse bu msjı siler ve tekrardan yazmamaya devam ederim ben. zaten uzun zamandır yazmıyodum. çokta değişiklik olmamış olur. hadi görecez bakalım sosyal olan arkadaşlarımızı. Saygılar
Eğer Ankara'da da yaapılması isteniyorsa,ben de şimdiden haber veriyorum.
Saygılar.
Koray Kunduracı
10-01-2006, 16:57
yazıklar olsun....
Ertu Aydın
10-01-2006, 21:29
Neye kime yazıklar olsun?Sen istedin diye organizasyon yapılacak diye bir kaide mi var?
Bilmiyorsan söyleyeyim 1907ÜNİFEB'in de sınırlı bir gücü var ve başka bir iş için yoğunlaştığında ne kadar anlamlı da olsa başka organizyon çalışmalarına bu gücü bölmeye yetmiyor.Maalesef durum böyle.
Bu kısmı yeterince açık olmuştur umarım.Yazdıklarımızı tartarak yazalım haddimizi aşan laflardan uzak duralım.
Okan Uzunkaya
11-01-2006, 01:03
Biz de merak edip duruyorduk sen neden yazmıyorsun diye.
Barış Manço'nun ölüm yıldönümünde evine ziyaret yapmak iyi güzel hoşta, 1907ünifeb'in böyle bir amacı yokken, bu tarz haddini aşan bir ifadeyle eleştirmek de neyin nesi.
1907ünifeb bir sivil toplum kuruluşudur derken, sabah akşam sosyal içerikli organizasyon yapar demek değildir bu. Sosyal olmanın ölçütü de bunlar değidir.
Çağrı Özmen
12-01-2006, 18:24
yazıklar olsun....
Biraz abartı olmamışmı,tamam Barış Manço büyük bir sanatçı ama 1907Ünifeb'in amacını ve doğrultusunu çok ilgilendiren birşey mi? 1907Ünifeb üyeleri içinde bulundukları topluma karşı duyarlıdır diye klişe bi laf var,1907Ünifeb Değerlerinin,Değerlerimizin bir parçası.Tabiki bizde içinde bulunduğumuz çevreye ve topluma karşı duyarlı,etrafımızda gelişen olaylara gerektiğinde tavır koyabilen,gerektiğinde onaylayan bir topluluğuz.Ama bizim topluluk olmamızın tek nedeni Fenerbahçe,eğer biz Fenerbahçe için bir araya geldiysek,bizim ilk amacımız da,ilk gayemizde Fenerbahçe....
Gelelim yazıktır kısmına,Bence Barış Manço gibi büyük bir sanatçının ölüm yıldönümüne katılmamak,Fenerbahçe amacıyla bir araya gelmiş bir topluluk için,ne ayıp nede yazık kelimeleriyle ifade edilebilir.Anasayfamızdada belirtildiği gibi Birliğimizin Amacı,Misyonu bellidir.
1907Ünifebin Organizasyon komitesi'nin e-postası olan organizasyon@1907unifeb.org'a gelen her e-posta da kontrol edilip değerlendirilir,gelen her organizasyon fikri masaya yatırılır tartışılır,en iyi fikirden en kötü fikire kadar,ama gelen her organizasyon fikrinin gerçekleştirilmesi olanaksızdır.gerçekleşmedi diye alınmak da mantıksızcadır.hatta yazıklar olsun demek ayıptır.
Koray Kunduracı
15-01-2006, 03:28
koraycım geniş kapsamlı bir organizasyon düşünüosan eğer organizasyon komitesiyle bi iletişime geç sen
arkadaşlar çok güzel söylüyosunuz zaten tepkinizi çekebilmek için böylesine ağır bi msj yazdım. Gerçi ağır değil onun altında başka manalar aramaya gerek yok. emrah'ın da yazdığı gibi organizasyon@1907unifeb.org a da mail attım geçen sene burayada yazdım bana geri dönülmediğini bende sinirlendim beni kaale almıyolar diye geçen sene. ama denilmiyormu ki her konuda mesela organizasyon, fikir, eleştiri, ürünler vb. mesajlarınızı esirgemeyin diye. ben esirgemedim ama cevapta almadım.
1907Ünifebin Organizasyon komitesi'nin e-postası olan organizasyon@1907unifeb.org'a gelen her e-posta da kontrol edilip değerlendirilir,gelen her organizasyon fikri masaya yatırılır tartışılır,en iyi fikirden en kötü fikire kadar,ama gelen her organizasyon fikrinin gerçekleştirilmesi olanaksızdır.Demiş Çağrı da.
ama ordan olumsuzda olsa bir cevap gelmeliydi değil mi? oraya mail attığımı ve cevap gelmediğinide yazdım sanırım geçen seneki durumda.. ama sen her ne kadar öyle sansanda cevap gelmiyo işte en büyük şahidimde sinanla can'dır.
ertucum ben illede yapılsın demiyorum ama yapılmayacaksa da insanlar boşuna fikir alışverişi yapmasın değilmi? ayrıca hiçbişeye hiçkimseyede yazıklar olmasın. ama bişeyin cevabını almak içinde böyle şeyler yazdırtmayın lütfen.
İnanç Gülfidan
15-01-2006, 04:17
arkadaşlar çok güzel söylüyosunuz zaten tepkinizi çekebilmek için böylesine ağır bi msj yazdım. Gerçi ağır değil onun altında başka manalar aramaya gerek yok. emrah'ın da yazdığı gibi organizasyon@1907unifeb.org a da mail attım geçen sene burayada yazdım bana geri dönülmediğini bende sinirlendim beni kaale almıyolar diye geçen sene. ama denilmiyormu ki her konuda mesela organizasyon, fikir, eleştiri, ürünler vb. mesajlarınızı esirgemeyin diye. ben esirgemedim ama cevapta almadım.
1907Ünifebin Organizasyon komitesi'nin e-postası olan organizasyon@1907unifeb.org'a gelen her e-posta da kontrol edilip değerlendirilir,gelen her organizasyon fikri masaya yatırılır tartışılır,en iyi fikirden en kötü fikire kadar,ama gelen her organizasyon fikrinin gerçekleştirilmesi olanaksızdır.Demiş Çağrı da. *
ama ordan olumsuzda olsa bir cevap gelmeliydi değil mi? oraya mail attığımı ve cevap gelmediğinide yazdım sanırım geçen seneki durumda.. ama sen her ne kadar öyle sansanda cevap gelmiyo işte en büyük şahidimde sinanla can'dır.
ertucum ben illede yapılsın demiyorum ama yapılmayacaksa da insanlar boşuna fikir alışverişi yapmasın değilmi? ayrıca hiçbişeye hiçkimseyede yazıklar olmasın. ama bişeyin cevabını almak içinde böyle şeyler yazdırtmayın lütfen.
Koray kusura bakma belki haddim değil ama...
Güzel birşey düşünmüşsünüz ona lafım yok, ama bütün komiteler gelen her maili değerlendirdiği gibi hepsine cevap atamamaktadır, atmak zorunda da değildir...
Birçok mail geliyor komitelerin adreslerine sana cevap verilmedi diye böyle şeyler yazman gerçekten üzücü...
Ama madem böyle güzel bi düşünceniz vardı madem çok önceden organizasyon komitesiyle paylaşmana rağmen destek göremedin(ki organizasyon komitesi de herşeye koşturamaz sen de biliyorsun ne kadar çalıştıklarını!) kendiniz organize edin, zaten etmişsiniz ama gidilemedi diye niye komiteyi sorumlu tutuyorsun?! Zaten burada başlık açılmış kimse sana birşey dedi mi nasıl gidersiniz Barış Manço'yu anmaya dedi mi?! Ama sen en baştan beri öyle iğneleyici, ters cümleler kurmuşsun ki doğal olarak tepki görüyorsun...
Herkes şunu bilmeli ki komiteler her türlü fikre, öneriye açıktır ve gelen her mail gerçekten değerlendirilmektedir...
Organizasyon komitesi senin mailini kesinlikle değerlendirmiştir ama belki gerekli görmemiştir bu organizasyonu belki de vakit ayıramamıştır. O onların takdiridir saygı duyacaksın ama kimse sana gitme demedi ki...
Kaldı ki Fenerbahçe ile uzaktan yakından alakası olmayan bu organizasyonun niye bu kadar büyütüldüğüne de anlam veremedim... Hepimizin sevgilisiydi Barış Abi vaktim olsa ben de gitmek isterdim ama olayı bu boyutlara getirmenin ne anlamı vardı?!
Koray Kunduracı
15-01-2006, 04:30
ne demek İnanç haddim değil. asıl sen kusura bakma ve diğer arkadaşlar kusura bakmasın.
Murat Karaman
04-02-2006, 22:29
Şubatın ilk günlerinde ayrılırken 7 yıl önce aramızdan "unutmayacağız" dedik seni BArış Abi..Kusura bakma "unuttuk" :( :-/
Murat Karaman
01-02-2007, 22:22
Devlet Sanatçısı olmuş Barış Manço'nun bugün aramızdan ayrılışının 8.yıldönümü..Malesef medya her zamanki gibi unutmadığını gösterdi..
Saygıyla..
Arıkan Altay
01-02-2007, 23:14
ölümünün 8.yıl dönümünde saygıyla anıyorum Barış Monço'yu..
Mustafa Ünal
02-02-2007, 00:27
Belki de birçok şarkısını ezbere bildiğimiz nadir insanlardan. Saygıyla anmak gerekir.
Ezgi Özer
02-02-2007, 01:06
yaşarkende öldükten sonrada hak ettiği saygıyı bulamayan bi kaç insandan biri. bize mutsuz bakma uzaklardan :(
Deniz Tekin
02-02-2007, 04:02
bizim iller sensiz
bizim iller sessiz
olamadı!
Kayra Nar
03-02-2007, 21:16
Rahmetli olduğu gün dün gibi aklımda hala...
Mustafa Ünal
09-02-2007, 03:18
Güzel bir anı yaşadığım bu insan bana göre Anadolu Rock'ın en iyi ismiydi. Halada öyle..
Onur Kalender
11-02-2007, 22:55
» Barış Manço & Cem Karaca - Uzun İnce Bir Yoldayım « (http://www.youtube.com/watch?v=SVvFJilvjas)
Ayşenur Altun
01-02-2010, 11:07
http://img43.imageshack.us/img43/7979/7820barismanco8.jpg (http://img43.imageshack.us/i/7820barismanco8.jpg/)
1 Şubat 1999
"Gönül ferman dinlemiyor , bu ayrılık çok acı..."
Özlüyoruz Barış abi...
Nur içinde yat...
Hatice Akar
01-02-2010, 14:03
Dün çoktan döndü buralarda
Ve ben simsiyah bir gecenin koynunda yapayalnız bekliyorum
Duyuyorum, görüyorum bir gün gelecek dönence biliyorum
Ölümünün 11. yılı dönümünde Barış Manço2yu saygıyla anıyoruz.Seni çok seviyoruz...
Musa Gül
01-02-2010, 14:10
nur içinde yatsın mekanı cennet olsun özlüyoruz barış abii seni
Ayşenur Altun
01-02-2010, 14:43
Dün çoktan döndü buralarda
Ve ben simsiyah bir gecenin koynunda yapayalnız bekliyorum
Duyuyorum, görüyorum bir gün gelecek dönence biliyorum
Ölümünün 8. yılı dönümünde Barış Manço2yu saygıyla anıyoruz.Seni çok seviyoruz...
8 değil .. Ölümünün 11. Yılı ..
Cem Kurtuluş
01-02-2010, 22:49
Ölümünün 11 .yılı,Onu unutmadık,unutmayacağız. Aynı Cem Karaca,aynı Kazım koyuncu gibi.
Barış abi'den çok şey öğrendik. 2023 albümü bile birçok şeyi anlatmaya yetiyor diye belirteyim.
Barış Abi'yi saygıyla anıyoruz.
Ece Kahraman
02-02-2010, 19:22
Çok özledim(k) :/
Keşke onu canlı olarak şu yaşlarımda da izleyip dinleyebilseydim...
Mekanı cennet olsun.
Akif Coşkun
03-02-2010, 00:00
o bir halk kahramanıydı, barış abim seni hiç unutmadık unutmayacağız...
Hatice Akar
03-02-2010, 18:40
8 değil .. Ölümünün 11. Yılı ..
uyarın için saol. Hata düzeltilmiştir.
Merve Kara
06-02-2010, 21:43
7 ŞUBAT PAZAR BARIŞ MANÇO'YU ANMA SEFERİ
Gidiş : 11:00 Moda,11:20 Beşiktaş,11:45 Kabataş,12:00 Üsküdar'a varış.
Dönüş: 15:00 Üsküdar, 15:15 Kabataş , 15:45 Kadıköy , 16:00 Moda'ya varış.
ÜCRETSİZDİR !
Aramızdan ayrılışının 11. yılında Barış Manço'yu ailesi, sanatçı
dostları ve siz sevenleri ile anıyoruz
Düzenleyen: İDO
www.ido.com.tr
Ayşenur Altun
01-02-2011, 00:44
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1366.snc4/163858_492521807284_503337284_6144410_1310153_n.jp g
Unutmadik Barış Abi ..
Doğukan Manço şuan FOX TV'de ..
Ayrıca Bugece saat "00:10" da Cine5 ' de Portreler programında Barış Manço anısına program yapılacak. Sevenlerin dikkatine !..
ve http://www.barismanco.com/ 'dan anma etkinlerini takip edebilirsiniz
Havva Saatçioğlu
01-02-2011, 00:56
unutulacak insan değil ki unutalım onu biz unutsak dilimiz başlar:aynalı kemer ince bele, var gibi gibi, dağlar dağlar, gülpembe ve onlarcası....
Akif Coşkun
01-02-2011, 02:19
yerin asla dolmayacak güzel insan rahat uyu.
Kübra Yetkin
01-02-2011, 07:08
Unutamadık Unutamadık.. Ne olur anla Bizii..
Yaptıkların unutulmayacak ve unutturulmayacak!! Sen rahat uyu Barış Abi!!
Hatice Akar
01-02-2011, 18:24
inceden bir sızı gülpembe
yıllar geçsede unutamadım
dağda bayırda bahçede hanım eli
7 den 70 e unutmayacağız seni
BARIŞ ABİ
Enes Erdoğan
01-02-2011, 19:31
Toprağın bol olsun güzel insan...
Murat Karaman
02-01-2012, 13:50
81300, Moda - İstanbul ..
İyi ki doğdun Barış abi.
İhsan Netaşlı
02-01-2012, 19:50
69. yaşın kutlu olsun barış abi
Müge Kazan
03-01-2012, 00:20
senin şarkılarınla, adam olacak çocuk'la büyüdük biz, unutmadık seni Barış abi
Oğuz Cicak
03-01-2012, 00:38
:serefe:
http://images.gittigidiyor.com/3796/FENERBAHCE-Baris-Manco-posteri__37961658_0.jpg
Ali Akbulut
03-01-2012, 20:32
Toprağı bol olsun, büyük sanatçıydı.
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.