PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Erkin Baba

Murat Karaman
07-09-2005, 18:24
24 Haziran 1941 de dünyaya gözlerini acan Erkin Koray, emsalleri Baris Manco ve Cem Karaca gibi sanatci bir aileden geliyordu. Annesi Vecihe Koray, Istanbul Sehir Orkestarsinda ve Radyo Senfoni Orkestarsinda görevliydi. Fakat her ailede oldugu gibi Baba Enver ve Anne Vecihe ogullari Erkin in mühendis veya doktor olmasi yönünde tavir aliyordu. Alman Lisesinde okurken, arakdaslariyla kendi halinde müzik yapmaya baslayan Erkin, Kendi tabiriyle "agabeyleri" sayesinde konser verme imkanina kavusuyor ve ondan sonrada konser tekliflerinin ardi ardasi kesilmiyordu. Konserler arttikca, derslere ilgi azaliyordu. Alman lisesinden ayrilarak, haydarpasa lisesine ve en sonunda vefa lisesine kaydoldu. Bu lisede konser verme ve gelirlerini okula birakma karsiliginda diploma aldiginida cekinmeden söyler Erkin Baba.
Konserlerinde Dönemin popüler ingilizce parcalarini söyleyen Erkin Koray, bir yandanda niye Türkce diye kafa patlatiyordu. 1962 yilina gelindiginde tarih, Erkin Koray in ilk plagina sahit oluyordu: Bir Eylül Aksami / Its So Long. 1963 baharinda askere giden Koray, 1965 yilinda askerligini Hava Kuvvetleri Caz Orkestrasinda gitarist olarak tamamladi. 1966 yilinda hem cikardigi EP ile hemde katildigi Hürriyet Altin Mikrofon yarismasindaki basarisizlik, Erkin Koray a bir süre plak yapmama karari aldirdi. Fakat verdigi konserlerde Istanbul Plak yetkililerinin dikkatini ceken Koray, zoraki bir sekilde stüdyoya sokulur ve Kizlarida Alin Askere ortaya cikar. Istanbul Plak la bu basarili ortaklik 1973 yilina kadar devam eder. 1973 de kendisinden izinsiz olarak toplama bir LP cikaran sirketten ayrilir ve Dogan Plak a gecer. 1974 yilina Müge hanimla evlenerek giren Erkin Baba, ayni yil Saskin ve Feshupanallah isimli 45 likleri ve Elektronik Türküler isimli albümüyle Türkiye müzik piyasasini kasip kavurdu. 1975 yili Avrupa da albüm cikarma ugraslarina ayrildi. My Delight/Blonde Man isimli parcalar Avrupa da piyasaya sunulmak icin hazirlandi. Fakat Koray'in nice Avrupa cikartmasi gibi buda sonuclanmadi. 1977 yilinda Erkin Koray Tutkusu isimli harika albümü piyasaya ciktiktan sonra, Türkiye müzik piyasasinin korsan kasetler sebebiyle kemirilmesi, grup müzik anlayisinin kaybolmasi vb. sebeblerden dolayi, esindende ayrilarak Türkiye den ayrilma karari aldi. 5 senelik Almanya macerasindan sonra 1982 yilinda Türkiye de Benden Sana isimli albümüyle yeniden merhaba dedi. Ama Türkiye müzik piyasasinda degismeyen durum, ülkeden ayrilmasina sebebiyet verdi. Bu defa yolu Kanada ya düstü. Burada ikicni evliligini gerceklestirdi. 1983 yilinda Illa ki albümü calismalari sirasinda beyin kanamasi gecirdi. Almanya nin Köln kentinde tedavisi sürerken yayinlanan albüm, oldukca genis ilgi gördü. Hatta uzun zamandir görünüp duyulmadigi TRT den bile teklifler almisti. 1985 yilinda icinde Erkin Koray in 80 li yilalrdaki en büyük hiti denebilecek Cöpcüler i barindiran Ceylan albümü cikti. Illaki albümünden sonra tam bir hayal kirikligi olan albüm, yinede cöpcüler sayesinde ayakta kalabildi. 1986 yilinda Gaddar albümü icin hazirlanmaya baslayan Koray, Ceylan albümünün yeterli maddi imkanlari saglayamamis olmasi yüzünden, bir Pizzacida piyano esliginde sarki söylemeye baslamisti. Bir zamanlar listelerden inmeyen, Türk Rock Müziginin Krali olarak adlandirilan Koray'in müzige olan askini sizlerin takdirine birakiyorum. 1987 yilinda ekonomik acidan kendini rahatlatmak amaciyla, taverna tarzinda Cukulatam Benim isimli bir albüm yayinladi. Albümde Saskin, Sana bir seyler Olmus gibi eski parcalarin yanisira, "birgecede" üretilmis hissi veren parcalar yer aliyordu. Bu durumun sebepleri Türkiye nin ve müzik piyasasinin icinde bulundugu darbogazdi. Rock Müzigi öldü denebilecek bir hal almis, ülkede bir arabesk firtinasi esiyordu. Köyden kente göc artmis, herkes "ekmek" derdindeydi. Ama 1989 yilindaki Hay Yam Yam Cukulatam Benim albümün üstüne ilac gibiydi. Hay Yam Yam, Hayat Katari gibi parcalarin yer aldigi albümün ardindan, yine "ici gecmis" bir albüm olan Tamam Artik piyasaya verildi. Bir cok eski parcasini yeniden yorumlayan Koray, yinede bu albümde bir saheser yaratmayi basarmisti. Cetin Akdeniz ve Erkin Koray in, Baglama - Elektrogitar diyaloglarindan olusan Cetin Ceviz albümü sona erdiriyordu. 1991 yilinda Gülhane de Korg uyla verdigi konser, Tek Basina Konser adi altinda piyasa sürüldü. Bundan sonra 5 yillik bir suskunluk dönemi girdi. Kanada li esinden olan kizi Damla yla ilgilenen Koray, Egitimin Sistemi hakkindaki görüsleri yüzünden, kizinin egitimini kendi üstlenmisti. 1996 yilinda Ahmet Güvenc ve Asim Ekren le kaydedilen Gün Ola Harman Ola yayinlandi. Akrebin Gözleri, Öfke gibi parcalariyla Rock dinleyecilerine derin bir oh cektiren Erkin Baba, 1999 yilinda Devlerin Nefesi isimli albümüyle 2000 yilina girecegimiz su günlerde, hep bizimle beraber olacagini bir kez daha gösterdi.
Gökhan Aya-Münir Tireli - Bir Erkin Koray Kitabi isimli calismadan esinlenerek yazilmistir.

Murat Karaman
07-09-2005, 18:26
45'LİKLERİ
1962
Bir Eylül Akşamı / It’s So Long
(solo)
Melodi 2194

1966
Balla Balla / You've Got To Hide Your Love Away / Watcha Gonna Do About It / Its All Over Now
(solo)
Sayan EP Seri FS 78

1967
Kızlarıda Alın Askere / Aşk Oyunu
(Erkin Koray Dörtlüsü)
İstanbul 9073

Anma Arkadaş / Anadolu'da Sevdim
(Erkin Koray Dörtlüsü)
İstanbul 9084

1968
Meçhul / Çiçek Dağı
(Erkin Koray Dörtlüsü)
Altın Mikrofon Hürriyet Gazetesi

Hop Hop Gelsin / Çiçek Dağı
(Erkin Koray Dörtlüsü)
İstanbul 9093

1969
Aşka Dönüyorum / Yine Yalnızım
(Yeraltı Dörtlüsü)
İstanbul 9101

Sana Bir Şeyler Olmuş (Bir Na Na Na Şarkısı) / Seni Her Gördüğümde
(Yeraltı Dörtlüsü)
İstanbul 9111

1970
Belki Bir Gün Anlarsın / Nihansın Dideden
(Yeraltı Dörtlüsü)
İstanbul 9145

İstemem / Köprüden Geçti Gelin
(Yeraltı Dörtlüsü)
İstanbul 9161

Kendim Ettim Kendim Buldum / Aşkımız Bitecek
(Yeraltı Dörtlüsü)
İstanbul 9165

Meçhul / Ve
(Yeraltı Dörtlüsü)
Diskotür DT 5001

Gel Bak Ne Söylicem / Gün Doğmuyor
(Yeraltı Dörtlüsü)
Diskotür

1971
Senden Ayrı / Bu Sana Son Mektubum
(Yeraltı Dörtlüsü)
İstanbul 9183

Kıskanırım / İlahi Morluk
(Yeraltı Dörtlüsü)
İstanbul 9184

Yağmur / Aşka İnanmıyorum
(Süpergrup)
İstanbul 9200

1972
Sen Yoksun Diye / Goca Dünya
(Süpergrup)
İstanbul 9226

Hor Görme Garibi / Züleyha
(Ter)
İstanbul 9241

1973
Mesafeler / Silinmeyen Hatıralar
(Solo)
İstanbul 9254

1974
Şaşkın / Eyvah
(Solo)
Doğan 501

Krallar / Dost Acı Söyler
(Solo)
Doğan 504

Feshupanallah / Komşu Kızı
(Solo)
Doğan 505

1975
Estarabim / Sevince
(Solo)
Doğan 509

1976
Arap Saçı / Tımbıllı
(Solo)
Doğan 512

Gönül Salıncağı / Hayat Bir Teselli
(Solo)
Doğan 516

Cümbür Cemaat / Sevdiğim
(Solo)
Kervan 114

1977
Düşünüş / Hadi Hadi Ordan
(Solo)
Kervan 123

Sanma / Olmayınca Olmuyor
(Erkin Koray Tutkusu)
Kervan 133

CEŞİTLİ ALBÜMLERDE İLK DEFA PİYASAYA ÇIKAN ŞARKILAR
1971
Sevildiğimiz İçin Severiz
1993 yılındaki Erkin Koray Vol.2 albümünde çıkmış
MC Istanbul 013/11914

1973
Yalnızlar Rıhtımı
MC Istanbul 013/11914

1974
Dost Acı Söyler
MC Istanbul 013/11914

Murat Karaman
07-09-2005, 18:28
ALBÜMLERI
1973
ERKİN KORAY
(İstanbul Plak ın Erkin Koray'in izni olmadan çıkardığı toplama bir albüm)
LP Istanbul SS LP.8

1974
ELEKTRONİK TÜRKÜLER
LP Doğan L.P.1

Karlı Dağlar
Sır
Hele Yar
Rüya
Yalnızlar Rıhtımı
Cemalim
İnat
Türkü

1976
ERKİN KORAY 2
(Doğan Plak ın Erkin Koray dan izinsiz çıkardığı toplama bir albüm)
LP Doğan L.P.4

1977
ERKİN KORAY TUTKUSU
LP Kervan LP23

Allah Aşkına
Mağarada Düğün
Sandalcı
My Delight
Bir Olasılık
Cümbür Cemaat
Sanma
Suskunluğun Ötesi
Blond Man
Öksürük
Yalnız Sen

1982
LP BENDEN SANA
Kotaş LP 901

Bekle
Ay Bir Tanem
Sevdiğim
Meyhanede
Ankara Sokakları
Öyle Bir Geçer
Sayın Arkadaşım Osman
Silinmeyen Hatıralar

1983
İLLA Kİ
LP Emre H.E.-33-520

İlla ki
Sarhoş Gibiyim
Deli Kadın
Kızlarıda Alın Askere
Boşuna
Tek Başına
Gel Bana Güle Güle
Hop Hop Gelsin

1985
CEYLAN
LP Emre H.E.-33-529

Çöpçüler
Gözlerim Her Yerde
Uzat Serçe Parmağını
Anlamadım
Şöyle Böyle
Ceylan
Bir Gün Geçti
Muallim
Söylenir Bana
Yaşayan Sen Ölen Ben

1986
GADDAR
MC Uzelli 1149

Gaddar
Kervan Yürür
Tamam Artık
Anladın mı?
Razıyım
Doktor
Kavak
Cemilem
Topik
Zalim Gaddar

1987
ÇUKULATAM BENİM
MC Armoni 1005

Çukulatam Benim
Bilmem
Halimem
Çal Gitarcı
Şaşkın
Na Nay Nom
Tik Tak
Erkin Koray Meyhanede

1989
HAY YAM YAM
MC Mega Müzik 016/11099

Hay Yam Yam
Yok Yok
Yazık
Haftanın Yedi Günü
Yolcu Yolunda Gerek
Hayat Katarı
Cemile Kız
Sen Bana Sabır Ver
Konuşuyorduk
Şöyle Böyle

1990
TAMAM ARTIK
MC Mega Müzik 012/10628

Tamam Artık
Kıskanırım
İnsafsız
Varımı Yoğumu
Hare Khrishna
Çok Derinliklerde
İlla ki
Aşkımız Bitecek
Öyle Bir Geçer
Çetin Ceviz

1991
TEK BAŞINA KONSER
MC Kalite 237/09401

Sana Bir Şeyler Olmuş
İlahi Morluk
Çal Gitarcı
Deli Kadın
Hare Khrishna
Gaddar
Tek Başına
Öksürük
Bu Mendili
İlla ki
Çöpcüler
Anladın mı?

1996
GÜN OLA HARMAN OLA
MC Mega Müzik 120/17075
CD Mega Müzik CD030

Gün Ola Harman Ola
Akrebin Gözleri
Melekmisin?
Sakın Gitme
Öfke
Mermer Gibi
Mezarlık Gülleri
Gökteki Yıldızlar
Tutturamazsın

1999
DEVLERİN NEFESİ
CD Ada Müzik

Sitem
Memurum Ben
Sen Yoksun Diye
Aşk Oyunu
Meşk Oyunu
Krallar
Çöpcüler
Allah Aşkına
Seni her Gördüğümde
Züleyha
Devlerin Nefesi
i3 Ve Ben

Murat Karaman
07-09-2005, 18:30
söylenecek pek bişey yok!
her geçen gün daha da kirlenen müzik piyasasın "SANATÇI damgasını unutulmamak üzere wuran ERKİN BABA'ya her güzel şey için teşekkürler...
iyi ki warsın ERKİN BABA...

Muhammet Budak
08-09-2005, 05:52
söylenecek pek bişey yok!
her geçen gün daha da kirlenen müzik piyasasın "SANATÇI damgasını unutulmamak üzere wuran ERKİN BABA'ya her güzel şey için teşekkürler...
iyi ki warsın ERKİN BABA...
abi hayırdır Erkin Babaya bir şey mi oldu?Ya yanlış anlama sen sanatçıların kıymetini yaşarken bilen bir insansın buna eminim.Ama insan yine de kuşkulanıyor acaba bir şey mi oldu diye?Kardeşim ellerine sağlık harika bir yazı hazırlamışsın.Önüne gelene sanatçı denilen şu günlerde gerçek sanatçılarımızdan birini tekrar hatırlattığın için çok sağol...

Murat Karaman
08-09-2005, 13:16
abi hayırdır Erkin Babaya bir şey mi oldu?Ya yanlış anlama sen sanatçıların kıymetini yaşarken bilen bir insansın buna eminim.Ama insan yine de kuşkulanıyor acaba bir şey mi oldu diye?Kardeşim ellerine sağlık harika bir yazı hazırlamışsın.Önüne gelene sanatçı denilen şu günlerde gerçek sanatçılarımızdan birini tekrar hatırlattığın için çok sağol...
abi hayırdır ya:Dmerak etme...sadece Erkin Baba sewgimi we Erkin Baba gerçeğini bunun yanında da sanatçı kawramını anlatmak için açtım bu topiği.teşekkür ederim sana

Hakan Sert
08-09-2005, 22:15
Erkin Babaya forumda bir topic hazirladigin için öncelikle sagol. Gerçekten unutulmamasi gereken bir isim. Biz sonlarina yetistik ama hala ilk günkü parçalarini yeni gibi dinliyorum. Türkiye'de BABA lakabini alan ilk sanatçidir. En hakiki baba ERKIN BABA...:)

Ersin İleri
09-09-2005, 14:14
ilk başta erkin baba başlığını ve 1941 de doğdu diye başlayan yazını gördüğümde bir şey oldu sandım ama allaha şükür bişey yokmuş..yüreğine sağlık..sağol bu topic için..

Murat Karaman
04-11-2005, 16:12
Erkin Baba Efes Pilsen Blues’da

Türkiye’nin tek blues festivali ‘Efes Pilsen Blues Festival’in bu yıl 16’ncısı düzenleniyor. Festival programı yine blues efsanelerini bir araya getiriyor. Pozitif’in organize ettiği Festival’in bu seneki sürprizi Erkin Koray.

9 Kasım tarihinde başlayacak Efes Pilsen Blues Festivali 16 Aralık tarihine kadar Türkiye’de 18 ili dolaşarak blues rüzgarı estirecek. Heyecanla beklenen Festival bu yıl da unutulmaz gecelere imzasını atacak.

ERKİN BABA’nın dışında, yaşayan en önemli R&B vokallerden biri olan SYL JOHNSON; kendine özgü benzersiz blues, soul ve funk tekniği ile LUTHER “GUITAR JUNIOR” JOHNSON; solist, şarkı yazarı, oyuncu ve öğretmen, hepsinin ötesinde hayatını müziğe adamış bir isim olan KATHERINE DAVIS, Efes Pilsen Blues Festival’in ağırlayacağı diğer isimler.

16’ncısı düzenlenen Efes Pilsen Blues Festivali bu yıl, Türkiye çapında -18 farklı ilde- 24 konser ile gerçekleşirken, Rusya ve Kıbrıs’ta da düzenlenecek konserlerle ülke sınırlarını aşacak.

Samsun’da başlayacak olan Festival sırasıyla Trabzon, Erzurum, Diyarbakır, Gaziantep, Kayseri, Konya, Mersin, Adana, İstanbul, Bursa, Eskişehir, Ankara, Antalya, Denizli, İzmir, Kıbrıs ve Edirne’yi dolaştıktan sonra Çanakkale’de bu yılın son konserini sunacak.

FESTİVALİN SÜRPRİZİ ERKİN KORAY

Efes Pilsen Blues Festival bu kez, Türkiye’de Hard Rock dönemini başlatan gerçek bir efsaneyi Festival’in büyülü atmosferi içerisinde müzik severlerle buluşturuyor.Festival için özel bir program hazırlayan Koray, 42 yıldır her kesimden insanı etkilemeyi başarıyor. Yaklaşık 15 yıldır konserlerine solo olarak devam eden sanatçı, bu özel projesi için müzisyen dostları ile bir araya gelecek.Türk ‘rock’ının babası Erkin Koray; İstanbul, Ankara ve İzmir’de unutulmayan blues klasiklerini yüksek sahne enerjisi ve kendine özgü yorumuyla seslendirecek.

BU YIL DA ÇOK ÖNEMLİ SANATÇILAR VAR
SYL JOHNSON

Yaşayan en önemli R&B vokallerden biri olan, çok yönlü blues müzisyeni ve gitarist Syl Johnson’ın başarı hikayesi 60’larda başladı.Mississippi’de doğan blues gitaristi Johnson Chicago’ya taşınıp 1960 yılında ilk plak sözleşmesini yaptığında sadece 8 yaşındaydı. Syl Johnson, 1967 yılında Amerika listelerinde yükselişe geçen Come On Sock It To Me ve gerçek bir soul klasiği olarak kabul edilen Take Me To The River single’larıyla Al Green, O.V.Wright, Otis Clay ve Willie Mitchell gibi R&B müzik tarihinin köşe taşlarından biri haline geldi.

Johnson, blues altyapısını soul müzikle usta bir şekilde birleştirmeyi başardı. 1993 yılında yayınladığı Back In Game ile müzik dünyasına iddialı bir dönüş gerçekleştiren Johnson’a albümde, blues ve soul’un 90’lardaki yeni prensi Jonny Lang ve kendi kızı Syleena eşlik etti. Syl Johnson albümüyle 60’lar ve 70’lerde şekillendirdiği blues, soul ve R&B müziğini geniş kitlelerle paylaşmış oldu.

Wu Tang Clan, Robert Cray, Public Enemy, Big Dady Kane, Ice Cube ve Ice-T gibi yeni kuşak müzisyenlerle çalışmalarına tüm hızıyla devam eden ve artık gerçek bir efsane olarak kabul edilen Syl Johnson, Efes Pilsen Blues Festival kapsamında blues severler ile buluşacak.LUTHER “GUITAR JUNIOR” JOHNSON
Kendine özgü benzersiz blues, soul ve funk tekniği ile Amerika’nın en önemli blues müzisyenlerinden biri olarak kabul edilen Luther Johnson bu yıl Efes Pilsen Blues Festival’in konuğu oluyor.

Mississippi doğumlu “Guitar Junior”, kendi dönemindeki bir çok blues sanatçısı gibi Chicago’ya taşındı. Çıraklık sürecini gerçek birer efsane olan Muddy Waters ve Magic Sam’in yanında tamamladı.

Johnson tekniğini oluştururken Ray Charles, B.B. King, Sam Cooke ve Freddy King gibi müzisyenlerden ilham aldı. Güçlü ritim duygusu ve derin vokalleri ile dikkat çeken Luther Johnson, 70’lerin sonunda Fransız plak şirketi Black&Blue’dan peş peşe iki solo albüm yayınlayarak dikkatleri üzerine çekti.

Johnson’ın çarpıcı gitar soloları başta Amerika Birleşik Devletleri olmak üzere tüm Avrupa, Japonya ve Avustralya’da övgüyle karşılandı. Kariyeri boyunca sayısız ödülün sahibi olan Luther Johnson, 1982’de Montreux Festivali’nde gerçekleşen Blues Night’da yorumladığı Walking The Dog en büyük başarılarından biri oldu.

Atlantic Records’ın 1984’te yayınladığı, Grammy ödüllü Blues Explosion albümünde yer alan ve 1999 yılında yayınladığı albüm Got The Find Away ile en iyi geleneksel blues albümü kategorisinde Grammy adayı olan Luther “Guitar Junior” Johnson, 2001 yılında Talking About Soul albümünü yayınladı. Albüm, ‘blues’un yaşayan efsanesi Johnson’ın en olgun ve güçlü çalışması olarak kabul ediliyor.

Luther Johnson, blues ruhunu ateşlediği aralıksız devam eden dünya turnesi kapsamında Efes Pilsen Blues Festival’de müzikseverleri büyüleyecek.

Murat Karaman
04-11-2005, 16:13
KATHERINE DAVIS
Solist, şarkı yazarı, oyuncu ve öğretmen; hepsinin ötesinde, hayatını müziğe adamış bir isim olan Katherine Davis, Louis Armstrong ve Count Basie ile çalışmalar yapan müzisyen büyükbabası Earl Campbell’ında dahil olduğu opera sanatçılarından oluşan bir ailenin içinde büyüdü.

Müzikle iç içe büyüyen Davis, özellikle Ella Fitzgerald, Nancy Wilson, Dinah Washington, Mahalia Jackson, Etta James ve Aretha Franklin gibi kadın vokallerden etkilendi. Kilise korolarında vokal tekniğini geliştiren Katherine Davis, Sherwood konservatuarında opera eğitimi aldıktan sonra, In The Heart Of The Blues adlı müzikal’de Ma Rainey ve Bessie Smith’i canlandırarak kısa zamanda üne kavuştu ve Amerika başta olmak üzere, Kanada, Japonya, Avrupa ve hatta Venezüella’ya kadar bir çok ülkede turneler yapan popüler bir isim haline geldi.

Kendi plak şirketi Katy “D” Records’tan yayınlanan ilk solo albümü Dream Shoes ile hem eleştirmenlerden hem de dinleyicilerden tam not alan Davis oyunculuk kadar şarkıcılıkta da ne kadar başarılı olduğunu kanıtladı.

Amerikan blues müziğinin en güçlü isimlerinden biri olarak kabul edilen Davis, kendine özgü güçlü vokal tekniği ve büyüleyici sahne performansı ile Efes Pilsen Blues Festivali için sahnede olacak.

“EFES PİLSEN BLUES FESTİVAL 16” PROGRAMI

Samsun / Büyük Samsun Oteli
09 Kasım 2005, saat 19:30
Trabzon / Grand Zorlu Oteli
11 Kasım 2005, saat 19:30
Erzurum / Polat Renaissance Otel
13 Kasım 2005, saat 19:30
Diyarbakır / Demirok Tesisleri
15 Kasım 2005, saat 19:30
Gaziantep / Kalender Plaza
17 Kasım 2005, saat 19:30
Kayseri / Hilton Otel
18 Kasım 2005, saat 19:30
Konya / Hilton Otel
20 Kasım 2005, saat 19:30
Mersin / Hilton Otel
22 Kasım 2005, saat 19:30
Adana / Hilton Otel
23 Kasım 2005, saat 19:30
İstanbul Lütfi Kırdar Sergi Sarayı Rumeli Salonu
25-26-27 Kasım 2005, saat 19:30
Bursa / Almira Otel
29 Kasım 2005, saat 19:30
Eskişehir / Doors Park
30 Kasım 2005, saat 19:30
Ankara / Hilton Otel
2-3-4 Aralık 2005, saat 19:30
Antalya / The Marmara Otel
06 Aralık 2005, saat 19:30
Denizli / Richmond Otel
07 Aralık 2005, saat 19:30
İzmir / Hilton Otel
9-10-11 Aralık 2005, saat 19:30
Kıbrıs / Girne Jasmine Court Otel
13 Aralık 2005, saat 19:30
Tekirdağ / She club
15 Aralık 2005, saat 19:30
Çanakkale / Kolin Otel
16 Aralık 2005, saat 19:30

Erşah Yılmaz
04-11-2005, 21:05
murat olum yureğim ağzıma geldi bir usta daha gitti diee olum başta yaz ya erkin koray tarihi die harbi dedim genelDE murat bir usta KAYBEDİLİNCE konu açarama şimdi çok daha sewindim asıl onlar ölmeden onaları anmak gerekir .......... ;) ;) ;) ;) 8) 8) 8) 8) :D

Murat Karaman
05-11-2005, 14:14
murat olum yureğim ağzıma geldi bir usta daha gitti diee olum başta yaz ya erkin koray tarihi die harbi dedim genelDE murat bir usta KAYBEDİLİNCE konu açarama şimdi çok daha sewindim asıl onlar ölmeden onaları anmak gerekir .......... ;) ;) ;) ;) 8) 8) 8) 8) :D
Erkin Baba ölümsüz!Erkin Baba hayat demek!Allah korusun o ölsede biz o'nu yaşatırız ;)
bu topici de üstada saygı için açtım zaten,kaybedilmiş dünyada-kazanılan büyük üstada!

Erşah Yılmaz
05-11-2005, 23:06
vefa ve destek zamanı geçmeden olmalıı :) bütün üstadlarımızı burada bi derece olsa analım ;)

saygılarımla muratcımm

senin kadar duyarlı olmak isterim uşağım :)

Rize-ikizdere