PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Grindcore Kardeşliği

Erdem Çeliker
25-02-2005, 12:12
Bütün UNIFEB ailesinde "Grindcore" dinleyen ve bu müziğe aşık olanların buluşma yeri olsun burası...

Özellikle Carcass ve Napalm Death manyağı biri olarak tüm Grindcore camiasını buraya bekliyorum...

Türklerden ise Cenotaph muazzamdır... Tavsiye edilir...

Mortician da vardır ancak tavsiye edilmez...

Değerli üyemiz ,

Forum kurallarımız gereğince;

''Tamamı büyük harflerden oluşan mesaj yazmak ve konu başlığı açmak yasaktır. Konu başlıkları etrafında, yıldız, çizgi gibi işaretler ve gereğinden fazla ünlem kullanılamaz.''

Mesajınızda / Konu başlığında kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.

Lütfen forum kurallarına uyunuz.

1907UNIFEB - Forum Yönetimi

Haldun Gündüz
25-02-2005, 12:52
carcass ın 88 de cıkardıgı albümle 2004 de cıkardıgı album arasında belirgin farklılıklar var.şarkılar daha uzun.derinden gelen vokaller daha bir ön planda.son albümü oldukça iyi diğerlerini pek sevmem.Heartwork,Cross My Heart,Black Star dinlenesidir

biraz progresif olacaklar ama fantomas,neurosis ve opeth'i önereyim sana :)

Erdem Çeliker
25-02-2005, 14:59
Saol Haldun... Söylediğin grupları dinleyeceğim...

Ben de sana Kabutor'u önereyim... :)

Doğa Aydın
25-02-2005, 20:07
Kabutor demişken, Krabathor da gayet iyidir, sağlamdır, candır kandır...
Özellikle Orthodox albümü ve bu albüme adını veren şarkının çok sağlam olduğunu söylemek lazım...
Türkiye'den ise Cenotaph ve Sapık İnek bir süre takip ettiğim gruplardan, ki bunlardan Cenotaph'ın yurtdışındaki ünü hem Pentagram'ı hem de Sertap Erener olsun Tarkan olsun cümle popçulardan fazladır. Geniş bir fan kitlesi vardır misak-ı milli sınırları dışında...

Erdem Çeliker
20-04-2005, 12:24
Cenotaph konusunda sana katılıyorum Doğa...

Buarada bana Orthodox şarkısını gönderebilir misin?
mail: erdemceliker@mynet.com

Erdem Çeliker
28-09-2005, 21:32
Yaaa Arkadaşlar... Elinde "Napalm Death" konser vcd'si yada herhangi bir konser posteri olan varsa lütfen bana yazsın....

Ne isterseniz veririm... Yeterki elimde böyle bir Efsanenin arşivi olsun...