Orijinalini görmek için tıklayınız : Bahçeşehir Üniversitesi
Sayfa :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Selcen Yılmaz
05-08-2004, 00:46
forum iyi hosta ben BaFeB-selcen seklinde görmek istiyorum yine üye adimi :(
neyse yeniliklere açik olmak gerekir Fenerbahçesehir ailesine hayirli olsun :)
Onur Öcal
05-08-2004, 13:30
slm seco walla açılışı başkan yapsın dedim forumu kirletmedim.samsun maçnda görüşürük işallah.efet bafeb_onur güseldi ama neyse sıfırdan başlayalım bari
Selcen Yılmaz
05-08-2004, 19:32
slm seco walla açılışı başkan yapsın dedim forumu kirletmedim.samsun maçnda görüşürük işallah.efet bafeb_onur güseldi ama neyse sıfırdan başlayalım bari
tesekkür ederim bu ne saygi ;D
Onur Öcal
06-08-2004, 01:51
sunuçta unifebiz saygılı bir gençlik.seco sen maça gitçen dimi
seco ben bilet işini nasıl halledebilirim.bi firinb warsa msg at ben netten uzak kalcam bi süre dedimya gidiom
Didem Bektaş
07-08-2004, 22:47
bu nedir ya "Onur.Öcal" "Selcen.Yılmaz" falan... hadi ben neyse ama sizi bu kadar ciddi görünce garipsedim bi an ;D ;D
3 yıl önce "Bahçeşehirli Fenerbahçeliler" diye açmıştık ilk başlığımızı, artık o forumda, o topicte tarih oldu... inşallah yeni topic daha hayırlı olur bizlere daha doğrusu sizlere (ben artık son sınıfım büyüdüm :) )
bu arada bahçeşehirde kalanlar üzülmesinler, hani biz harika bi kampüste okicaz, 20 dakkada vapurla kadıköye geççez, 10 dakkada ortaköye kumpir yemeye gitcez falan die... ben sizin yerinize de okurum beşiktaş kampüsünde ;D ;D ;) ;)
kendinize iyi bakın, iyi dinlenin tatilde...
umarım Ufuk ta yaşıyodur bir yerlerde hala ;)
görüşmek üzere...
Burak Tuzlu
10-08-2004, 21:52
selçuk nerelerdesin bu yeni forumda seni kaybettikmi yoksa.. Bandırmadada deyilsin. ???
Onur Öcal
12-08-2004, 19:04
ben geldim .ben çok memnunum beşiktaşa gittiğiniz için .artık beşiktaşa servisler olcek hem artık meydan mühendislere kaldı.her ne kadar seco bu durumdan memnun olmasa da.kim daha şanslı onu zaman gösterecek.
Selcen Yılmaz
12-08-2004, 23:34
etrafta zeki insanlar görücem artık estetikli işletme kızlarını görmüücem artık SARIŞIN iletişimleri saymıyorum bile (gerçi onları ztn görmüodum ama) hem bütün dünyada en iyi mühendislik eğitimi veren okullar şehrin dışında olurmuş ben çok memnunum yani
yalaaaaaaaaan :-[
hiç memnun diilim kampüsü gezdim gördüm süper ağlamamak için zor tuttum kendimi hem biz daha çok çalışıyoruz o kampüs asıl bizim hakkımız!!!!!!!!
Onur Öcal
19-08-2004, 20:03
üzülme seco seneye o okula geçme ihtimalimiz war.weya 4. sınıfta geçicez diyolar kaynak sağlam.ayrıcana bizim okılda böyle kalmaz herhalde güzel bi değişiklikler olur.inşallah yani.
Selcen Yılmaz
20-08-2004, 01:43
üzülme seco seneye o okula geçme ihtimalimiz war.weya 4. sınıfta geçicez diyolar kaynak sağlam.ayrıcana bizim okılda böyle kalmaz herhalde güzel bi değişiklikler olur.inşallah yani.
yalaaan
sizi uyutuyolar okdr lab.i nereye yapicaklar dünyanin parasi bide :-/
Çağatay Cura
22-08-2004, 03:25
selam millet nbr nasılsınız grsmeeli buralar baya bii degismis!Napmıslar buralara bole yaaa!!Bu nickler ne bole??İmzamıza bi resim bile koyamıoz!!Nolmus bu bole!!
besiktas kampusune gelince , ahımızı aldılar valla ben olsam o binadan iceri giremezdim!!!Bizi dagda bıraktılar kendileri medeniyeetin tepesine oturdular oh valla ne ala memleket!!Neyse hepiniz kib!!Staj zamanı grsrz!!Byee
Selcen Yılmaz
22-08-2004, 04:20
fenerliyim diyen beşiktaş kampüsünde okurmu yaaa valla benim blmüm tasinsa blmümü degistirirdim!
Onur Öcal
23-08-2004, 02:35
SARI LACİVERT RENGİMİZ
MÜHENDİSLİK HERŞEYİMİZ
BEŞİKTAŞA BİZ GİTMEYİZ
ÇÜNKÜ FENERBAHÇELİYİZ
vermiş olduğum geçici rahatsızlıktan dolayı özür diliyorum...
:) ;) :D ;D >:( :( :o 8) ??? ::) :P :-[ :-X :-/ :-* :'(
Selcen Yılmaz
24-08-2004, 00:06
SARI LACİVERT RENGİMİZ
MÜHENDİSLİK HERŞEYİMİZ
BEŞİKTAŞA BİZ GİTMEYİZ
ÇÜNKÜ FENERBAHÇELİYİZ
vermiş olduğum geçici rahatsızlıktan dolayı özür diliyorum...
:) ;) :D ;D >:( :( :o 8) ??? ::) :P :-[ :-X :-/ :-* :'(
vallahi mars yapti adam yaaa
helal öcal b.sehiri inleticez yeni bestenle ;)
Çağatay Cura
25-08-2004, 02:52
yaw ben bilodum zati bu cocukta bi cevher var diye!!Helalin var!!Helal olsun!!
Turkiye senle gurur duyuyor!!:))
Selcen Yılmaz
21-09-2004, 11:27
aman allahım gözlerime inanamıyorum :o
hayalet geri döndü
demekki BaFeB sessiz kalınca ortaya çıkıyomuş ;D
(ama bilmiyoki öyle değiliz ;))
Hakan Altunay
26-09-2004, 18:32
slm selcen...
okullar acılıo bi oturupta su servis isini konussak ii olur die dusunuorm....
Selcen Yılmaz
26-09-2004, 22:50
slm selcen...
okullar acılıo bi oturupta su servis isini konussak ii olur die dusunuorm....
valla en sinir oldugum is su servis ayarlama isi ya artiq seninle halledicez bu isleri dimi ??? ahh be caner
yanlis anlama hakan ben ona yikmaya çok alismistimda ;D
sezai abiniz kazikci bizim okul daha kazikci ben çevredeki okullarin servis sirketleriyle görüsmeyi planliorum insallah anlatacagim palavrayi yerlerde ucuza kapatirim ;D ;)
biz servisleri doldurmaya bakalim gerisi kolay!
Onur Öcal
03-10-2004, 00:23
sen yaparsın seco sana güwen tam.bafeb seninle gurur duyuyo.artık word de öğrendin afiş olayına da girersin warmı senden büyük başkan
Selcen Yılmaz
04-10-2004, 13:04
word mü ögrendim?? dalga geçiosun heralde ;D
ofis prog.nin isimize yarayacak kadarini bile ögrenemeyen kim acaba ;D
flash bile ögrendim staj saolsun afiste çokta kullanmayiz ama
amaaaan o isin sahibi var bosunami tuttuk afismakeri ;D ;)
Fatih Ekşi
05-10-2004, 19:47
Bahriyeli Fenerlilerden Bahçeşehirli Fenerlilere selamlar.
Didem Bektaş
06-10-2004, 18:23
kedi uzanamayacağı ciere "pis" dermiş dicem ben sadece, laf gidecei yere kendisi gidicektir zaten ;)
pazartesi günüde boğaz manzaralı yeni okulum başlıo... fenerli olan beşiktaşta okur stada da 20 dakkada vapurla geçer bence selcencim senin dediinin tam tersine, hani her maça 2 saatte 10 milyon servis parası vererek gelmek biraz igsli gibi oluo ( enailik açısından) ;D ;D
kendinize iyi bakın, ara sıra uğrayın bizim oralara biraz şehir görürsünüz, deniz görürsünüz.... ;)
Selcen Yılmaz
06-10-2004, 22:58
deniz görmek içinmi gelelim ahaahaahaa
öndeki binayı yıkmak lzm deniz görmek için oda biraz zor olur tabi ;D "cafe akademi" ye çikmak lzm dogru düzgün bisi yapmislar üst kata ama orayada sadece hocalar girio nekdr kötüüü ::)
adamlar hakli mühendislerle diger blmleri ayni yerde tutmak istemiyolar baktilar onca sene beraberiz yinede zeka bulasmiyo bizden naapsinlar ee tabi bide daga isletmeydi hukuktu vb bisi okumaya gitmiyolar b.tasa tasidilar oklu kontenjan dolsun die müh.i t.daga tasisalar yine dolar ;D ;)
size iletisimle mutluluklar dileriz mimarligi saymiorum onlarin pek zarari yoq (iç mimarlik disinda);
bu arada maçlar genelde h.sonu oluyo ee h.sonuda okl açik diil yani bi vapurla k.köyde olmanin size hiç bi faydasi yoq ;D
SARI LACİVERT RENGİMİZ
MÜHENDİSLİK HERŞEYİMİZ
BEŞİKTAŞA BİZ GİTMEYİZ
ÇÜNKÜ FENERBAHÇELİYİZ!!!
Selcen Yılmaz
06-10-2004, 22:59
Bahriyeli Fenerlilerden Bahçeşehirli Fenerlilere selamlar.
merhabalar
bekleriz her zmn ;)
Onur Öcal
07-10-2004, 02:01
ya komiksin didem ya.benim salı günleri orda dersim var.zorla gitçem oraya.bazıları da işine gelince emekli olup işine gelince tv 'ye çıkı yolar ama neyseeee.
Selcen Yılmaz
07-10-2004, 22:39
ya komiksin didem ya.benim salı günleri orda dersim var.zorla gitçem oraya.bazıları da işine gelince emekli olup işine gelince tv 'ye *çıkı yolar ama neyseeee.
hayiiiir anlamiosun sen onur bazi seyler tecrübe gerektirir bazi seylerde çömez gerektirir bizim kolpa baskanda bunu bilir ;)
Didem Bektaş
13-10-2004, 16:27
vay be...
günün birinde bana "kolpa başkan" diyeceğinizi düşünmezdim hiç... alındım...
bu arada cafe akademiyi görmedim ama bizim sınıf süper bir boğaz manzarasına sahip isteyenler A-207'ye bakabilirler salı günü... 8)
okul güzel ama insanlardan tiksindim, fabrikanın biri seri üretim halinde 500 barbie 500 paul yapıp beşiktaş kampüsüne yollamış... neyse oda farketmio ama benim icin bu sene derslere bakıcaz gerisi yalan malum sizin gibi çömez deil son sınıfım kantinde takılmaya vaktim yok ;) hiç yoktan günde 1 saat gidiş 1 saat dönüş olmak üzere 2 saat ve yolda kuru ot değil deniz manzarası görerek seyahat etme sansını kazanmıs oldum ama... ::)
Yalçın Ateş
13-10-2004, 20:05
arkadaşlar merhaba fenerbahçe maçlarında görüşmek dileğiyleee
Selcen Yılmaz
13-10-2004, 22:58
ayyy cnm cnm unifebteki en büyük kazancim alinirmiymis ;)
alinmaz ya naz iste tek kalmak kötü tabi b.tas ajansinda (orsi için kullanilabilecek en uygun kelime bu bence) ben anladim mühendisliin neden orda olmadigini bizi steril bi ortamda tutmak istio adamlar ;) çokta haklilar açikçasi ben besiktasta okumak istemiorum ispanyolca dersim için bigünüm orda geçicek ama nasi geçicek bilmiorum buyüzden didem su siralar alingan, sinirli hatta üzgün olabilir anlayisli olalim ;)
Onur Öcal
15-10-2004, 14:34
sen lafları sırala dur ondan sonra yan çiz.seco hanım sana diyüz.kıza kolpa de.sonra kazancım falan.olmuyo yani.btaş güsel bimekan.amabu mekanı forum köşelerinde eleştirmen doğru deil. ;D
Selcen Yılmaz
16-10-2004, 00:02
valla bazıları söyledikleri lafları söylememiş gibi göstermeye çalışıyolar ama boşuna bi çaba bu...
her laf gideceği yeri bilir onurcum kolpadir kazançtir vb. hepsi çesitli anlamlar tasir ;)
sen her yazdigim sey üstünde düsünme ;)
Emre Paçarız
08-11-2004, 01:09
Mimar Sinan Üniversitesinden Bahçeşehir'e selamlar...
Bahçeşehir Beşiktaş Kampüsünde işler nasıl gidiyor?
Arkadaşlar ben Fen-Edebiyat fakültesi İstatistik bölümündeyim,
artık kardeş okul olduğumuzu söylememe gerek yok heralde :)
Mimar Sinan Üni. olarak sizlere hertürlü yardım ve desteği vereceğimizden emin olabilirsiniz...
Selcen Yılmaz
08-11-2004, 19:26
Mimar Sinan Üniversitesinden Bahçeşehir'e selamlar...
Bahçeşehir Beşiktaş Kampüsünde işler nasıl gidiyor?
Arkadaşlar ben Fen-Edebiyat fakültesi İstatistik bölümündeyim,
artık kardeş okul olduğumuzu söylememe gerek yok heralde :)
Mimar Sinan Üni. olarak sizlere hertürlü yardım ve desteği vereceğimizden emin olabilirsiniz...
tesekkür ederiz
yrn b.tas kampüsümüzde stand açiyoruz bizimle birlikte olursaniz çok seviniriz :)
Emre Paçarız
08-11-2004, 19:39
tabiki...biz de çok seviniriz,hem sizlerle de tanışma fırsatı bulmuş oluruz...görüşmek üzere...
Selcen Yılmaz
09-11-2004, 22:41
emreye ve diger mimar sinanli kardeslerimize standimiza renk kattiklari için çoook tesekkür ederiz :)
besiktas kampüsü için sasirtici bi ilgi oldu dogrusu buda bizi çok mutlu etti darisi b.sehirin basina ;)
Didem Bektaş
10-11-2004, 10:08
emreye ve diger mimar sinanli kardeslerimize standimiza renk kattiklari için çoook tesekkür ederiz :)
besiktas kampüsü için sasirtici bi ilgi oldu dogrusu buda bizi çok mutlu etti darisi b.sehirin basina ;)
muhahah sen bahcesehirde cok beklersin buradaki ilgiyi benim 1907unifebdeki en büyük ve en güzel kazancım ;)
sizin inek mühendisler ders çalışmaktan fenerbahçe'yi falan unutmuslardır :) 30 uye toplarsanız (kendinizle birlikte) mutlu olun ;)
biz gittik bahcesehir öldü kızım 8)
Selcen Yılmaz
10-11-2004, 21:10
sizin inek mühendisler ders çalışmaktan fenerbahçe'yi falan unutmuslardır :) 30 uye toplarsanız (kendinizle birlikte) mutlu olun ;)
biz gittik bahcesehir öldü kızım 8)
ahaahaaahaa
bunu diyebilen insanin bafebin sadece mühendislerden olustugunu unutmus olmasi gerekir görüyorumki öylede olmus ;D
Onur Öcal
12-11-2004, 22:02
bafeb'i forum köşelerinde tartışmanız çok yanlış olmuş kızfeb.bizim okulda unifeb varsa bizim sayemiz de war.
* * * * * * * * * * * * * * *MEFEB
* * * *MALE ENGİNEERS FENERBAHÇELİLER DERNEĞi
nasıl isim.Şimdi aklımageldi.Didem abla bahçeşehirdeki standımızı görseydin (duysaydın da diyebiliriz) göz yaşlarını tutamazdın.Sesimizi yer gök su dinledi.Fenerbahçe marşlarıyla bütün okul inledi.
Selcen Yılmaz
12-11-2004, 23:12
b.sehirde (onurun büyük katkisiyla gerçi biraz nazlandi ama) hem gözlere hemde kulaklara hitap eden süper bi stand açtik keske o muhtesem ses sistemini b.tastada kursaydik ozmn kesin yikardik ortaligi b.sehirdeki kampüsü bilenler için söyle söyliim kantindeki stantan gelen marslar smartclass2den bile duyuluyodu tabii yogun istek(!) üzerine kismak zorunda kaldik >:(
onur male fln olmuo ama ;)
Onur Öcal
14-11-2004, 02:11
ne alınıyosun ya mekara yaptım biras. isteyin her saman yaparık.alet ilk defa bi işe yaradı desem yalan olmas.doğru male female olmas.female olsan da insan insandır.(gora dan çıkalı 1 saat oluyo da)
Emre Paçarız
16-11-2004, 19:58
Beşiktaş kampüsündeki başarılı organizasyonunuzdan dolayı sizi tebrik ederim,gerçektende herşey çok güzeldi...
Mimar Sinan Üniversitesi olarak,Bahçeşehir'le ortak projelere imza atmak isteriz...
Selcen Yılmaz
04-12-2004, 22:30
asilsiz bi bilgi malesef mühendislik bahçesehirde ve öyle kalacak:-[
enver amcamizin baska projeleri varmis b.sehirde teknokent kurulacakmis bildigim kadariyla itüde odtüde fln var böyle bisi yani sayili üni.de buda bi prestij tabi onun için ayrica adi bahçesehir üni. oldugu için bir ayagimizin b.sehirde olmasi gerekiyomus biz bunu duyunca hazirlik ayagi b.sehirde olsun dedik ama ne desek karsilik geldi kesin ve net cvp su: mühendislik bahçesehirde :-/
o yüzden hiç uzatma okulu hatta mümkün olsada erken bitse ;D
Selcen Yılmaz
21-12-2004, 22:39
özelden gerekli bilgileri verdim telinide aldim beklioruz ;)
Veysel Aslaner
06-01-2005, 00:38
slm arkadaslar beykent unıversıtesı okul sorumlusuym
üniversitemizde ki çalısmalara devam edyrz sizede basarılar
Selcen Yılmaz
07-01-2005, 23:17
merhaba veysel bende bahçesehir üni. sorumlusuyum beykentte ünifebin olmayisi bize bile dert olmustu ;D
biz b.sehirdeyiz b.tastaki kampüste olsanizda farketmez gerçi biz her yerdeyizde ;) ortak biseyler yapabiliriz en azindan maçlara giderken fln
Veysel Aslaner
08-01-2005, 18:58
tamam selcen umarım guzel seyler yaparız!
Hakan Altunay
18-01-2005, 03:12
Arkadaslar hepinizin bayramını en icten dileklerle kutlarım...
Burak Tuzlu
18-01-2005, 18:40
Burak dostum benim üniversitenin forumunda sormusun Selcuk nerelerdesin die ben bahcesehirdeyim yine her hafta stadtayım sen hic aramıosun geliomusun gelmiomusun İstanbul'a belli diil
Bak 2.yarı bütün derbiler ve özellikle eziklerle yapacagımız derbi 33. haftada bekliorum mutlaka. Benim ev stada 10 dakka bilet isini sorun etme her türlü bilet bana gelio
nerelerdesin selçuk zaragoza maçı ihtimali var haberin olsun bandırmadan 5-6 kişi olucaz. seni haberdar ederim
Gözde Sayılgan
18-01-2005, 21:06
arkadaslar kantine açtigim topice bi bakin..nüffen..sewgiler...
Fatih Ekşi
19-01-2005, 21:40
1907UNIFEB-Deniz Harp Okulu üyeleri olarak sizlerin ve ailelerinizin Kurban Bayramını kutlarız...
Murat Çakmak
20-01-2005, 14:55
Sevgili arkadaşlar,Balıkesir Üni. Bandırma İkt.ve İd. Bilimler Fakültesi 1907UNIFEB olarak,mübarek Kurban Bayramınızı en içten dileklerimizle kutlarız.
Bandırma İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yönetim Kurulu
Selcen Yılmaz
21-01-2005, 00:14
tesekkürler
bahçesehir ailesi olarak bizde sizlerin bayramini kutluyoruz
Didem Bektaş
04-02-2005, 12:39
geçmiş olsun arkadaşlar... ;)
bu arada size bi müjde vereim, ilk dönem için bütünleme koyulmuş 21-28 subat tarihleri arasında "F" olan derslerin tümü için, not ortalamanız 2.00nin altındaysa C-, D+, D, D- olan dersler için bütünlemeye girebilcekmişsiniz...
hepinize ii tatiller...
Selcen Yılmaz
04-02-2005, 20:10
aaa bu süper bi haber ama nasi böyle bi güzellik yapmislar anlayamadim? heralde not verirken gereginden fazla zalim davranip büt.e birakicaklar ondan sonrada parali hatta kazik!!! yaz okuluna neyse canim 2 nin altinda olanlar düsünsün:) (ben kesin geçtim ya konusuyorum:P)
Selcen Yılmaz
05-02-2005, 16:44
sana yönetmelik mi dayanir ufuk yaa sen kendine göre hazirla ver diicem okla ama ona bile uymazsin sen ;D
Onur Öcal
07-02-2005, 03:27
slm bi girelimdedim yau.neler oluyor unifeb camiyas1nda bi bakkem dedim.ya zaragoza maçi biletli çikmis bi seyler düsüyormusunuz.ben gitmeyi dusnuyorum.ama ben hala isttetyim.mahsur kald1k burda. kar tam zamaninda yagdi.efe gidemedik.
Onur Öcal
07-02-2005, 19:25
dayi ben hala istteyim en erken çarsamba günü gitçem.erken gelemem yani galiba
Selcen Yılmaz
07-02-2005, 20:04
ya okldaki herkes gitmek istiyo aslinda son gün hep gidicekmiyiz diye sordular bana ama geçte biter maç servis olmadan imkansiz eve dönmek ee millet memleketine gitti hepsi gelmez maç için (edirneye gidemeyenleri saymiyorum) ;)olmazsa yine kültürlü kardeslerimizle bi konusalim (gerçi onlarla gittigimiz her maçta puan kaybedioruz ama) ;) beykentlede konusabiliriz statta istanbullu topluyoruz ztn 4-5tane ;) gelin siz yeterki ya hallederiz bide bisi daha var hava böyle olursa ben yataklik olurum ??? manchester maçindan sonra 2hafta toparlanamadim evdekiler konusuyoda birazcik hasta olunca! öyle bi problemim var benim ;D
Onur Öcal
08-02-2005, 04:28
ay ay yazik büyük baskan hasta olurmus.kiyamayiz.montumuzu çikaririz veririz icabinda.ama bu maç benim için sakat.ama isin kötüsü biletler satisa çikti ve benim maça gidip gidemeyeceim belli deil.belli oluncaya kadar da is isten geçmis olabilir.
Onur Öcal
08-02-2005, 04:49
iyi seyirler diyelim.bi de su foruma bi kaç tane daha basik açalim.ne bu böyle tek konu war ya.
Selcen Yılmaz
09-02-2005, 23:17
malesef soguga karsi dayaniksizim biraz :-/
bu maç yatacak gibi bi his var bende neden acaba ;D
foruma giren herkesin bi topici olsun ozmn beyler benim bi tane var ;)
bi ben ugruyodum foruma o yüzden tek topic rahatsiz etmedi tabi beni!!! bilmem anlatabiliyor muyum ;)
Selcen Yılmaz
09-02-2005, 23:18
beste ablamizda duruyomu hala helal ufuk kiz çoktan bezmistir hayatindan ve senden diye düsünüoduk biz;) kly diil tabi kolpanin önde gideniyle ugrasmak:P
Onur Öcal
11-02-2005, 02:35
evet seco hanımdan dokundurmalar yine başlamış.ne zaman olacek diye bekliyodum zaten.nese ben maçta yokum ne yazıkki.edr ye hele şükür vardım.düşünün o kadar kar var yani.5 günde anca geldim. :).inşallah çakarız ispanyollara da.rahatlarız biras.
Selcen Yılmaz
12-02-2005, 01:37
niye onurcum benim isim gücüm yok millete laf söylüyorum sanki çok ayip;) ben hakedene söylerim! sen 2gün sonra çik anca gelirsin ist.a dua et ki b.sehire geliyosun ya kartala fln gitseydin:P
Onur Öcal
12-02-2005, 02:19
o nerde ya.ayrıca delikanlı fenerli kartal'a direkt gitmez aktarma yapar.
Onur Öcal
12-02-2005, 03:06
ben bi konu açmakla kalmadım bi de anket koydum
öcal =1.5
seco=1
darısı sizin başınıza
Selcen Yılmaz
14-02-2005, 16:39
biri benimle mi yarisiyo :) :) :)
bak gülüyorum ;D
=1.5
=1'lerin önündeki isimlerim katsayilari farkli o yüzden böyle bi esitlik olamaz ;D ::)
Selcen Yılmaz
14-02-2005, 20:17
ben tekim maalesef b.düzüne yada b.sehire dönecek olanlar memleketlerinde:( (gerçi b.düzüne giden ztn olmuyodu ama):(
Onur Öcal
17-02-2005, 03:16
ah be walla şu an bittiğim andır.gelemeyik.kendimi suçlu hissediyorum.biletler inş bitmiştir.ambiyanzz açısından yani.güvenüüz takıma o yüşten gelmiyom.takımımın bana ihtiyacı yok.inşallah uefa finalinde beraber oluruz.gerçi finale kadar ooo...10 kere maça iştirak ediciiz.ben bu hafta sonu gitmeyi düşünürmüüüz dicektim özledim mekanı ya.walla
Selcen Yılmaz
18-02-2005, 15:48
takimin neye ihtiyaci var neye yok burda tartismayalim bence :( siz gelinde gerisi kolay ztn toplanti toplanti diye sormaya basladilar üyecikleri onlarida bi halledelim;)
Onur Öcal
18-02-2005, 23:37
zaragoza maçına inat tribünlerin dolması lazım.herkes üstüne düşen görevi yapsın.kimi bulduysa kayseri maçına getirsin.bu arada org olayını bu hafta yaparız .bi de sen diğer okuldakileri gaza getir.ark eş dost çoluk çocuk maça iştirak etmek lazım.zaragoza maçındaki lekeyi ancak bu şekilde temizleyebiliriz.
Çağatay Cura
21-02-2005, 23:22
Slm millet nbr yaw!Buralar nasılmıs die bi ugrayayım dedim!!Hoca ne kayserisi yaw!Zaragoza zıctı agzımıza!Ben guvenmiom hoca takıma zaten fenerbahce.com a gidenlerde guvenmio ankete gore!Biz yine edirneden butaraftayız galiba!..
Selcen Yılmaz
22-02-2005, 13:49
web sitesi hazirlarken burayada bakmak gerekir tabi ;) anketlere güvenmemek lzm geseli birinin oy vermedigini nerden bilebilirsin? garip bi duygu belki ama nolursa olsun ben güvenirim takimima güvenmesemde bunu itiraf ettigim nadirdir koruma iç güdüsü mü baglilik mi yada baska bisey mi bilemeyecegim! bi kayserili olarak bunu kayserispor için göstermedim bunu mesela ;D taraftar olarak biz görevimizi yapalimda olmazsa olmaz napalim :-/
ben gösteririm o ispanyollara yazin A da almisim ispanyolcadan [bazilari korkup birakti dersi(çagatay ;D)] bi A da bu dönem çaktikmi bekle beni ispanya ;) ;D
Çağatay Cura
23-02-2005, 01:27
Vay o dersten nasıl A almayı basardın be kızım!!Eh senide kredisini almadıgın bi dersin hocası tutturursa senide sınav yapıcam die tırsarsın tabii.ZAten ben mesgul adamım kardesim Zaman yetmedi valla!!Seneye insallah!!Bu arada ilkay da begendi sana yolladıgım siteyi!..
Selcen Yılmaz
23-02-2005, 15:01
valla sen calculustan linear algebradan vb. derslerden A almayi nasil basariyosan bende öyle basardim ;) ilkaya is buyurmada zaten nolursa olsun görür o :)
Çağatay Cura
23-02-2005, 20:36
Oh oh ii!!Yaw sizin okul baslamadı galiba kimseyi gormuorum okulda!Millet uzattımı tatili ne! ???
Selcen Yılmaz
24-02-2005, 01:05
bu hafta incompleteler snva girio millet snv telasinda bende uzattim 1hafta daha;)
Çağatay Cura
24-02-2005, 01:46
oh oh masallah!!Yaw bisi dicem bizim neden stuweb de bi topic imiz yok!!Orayla alakayı kesmisiz galiba?..
Çağatay Cura
24-02-2005, 02:08
http://www.geocities.com/cagacu/bafeb/bayrak4_1_1.jpg
Yeni sezona yeni çalışmalar ile başlamak lazım dimi ...
Didem Bektaş
24-02-2005, 13:15
ya ne güzel sizin dersler başlamamış daha, burda aya bi başladı dersler daha ilk haftadan. gerci haftaya incomplete sınavları olacagı için belki fiilen ders olmaz diyo dekan yardımcısı, o yüzden transcriptinde "I" taşıyan tüm arkadaşlarıma çok çok teşekkürler ;D ;D
ablanız sonunda "3" ortalamayı da gördü, değil "I" B'nin altında notu bile yok doğru düzgün ;) darısı başınıza :) :)
Selcen Yılmaz
25-02-2005, 19:06
incompleteler bu hafta oluyo didemcim ya 1hafta daha incomplete in zarari olmaz ama:) bana göre hava hos yani;) 3.05 inide güle güle kullan bu arada darisi basimiza;)
Veysel Aslaner
26-02-2005, 23:19
selcen nasılsın ee nasıl gıdıyr?
yarın maca gelıyrmsn?
Selcen Yılmaz
28-02-2005, 20:51
bizim dersler bugün basladi bundan sonrakilere lutfeder bizimkiler;)
Melis Varan
07-03-2005, 11:10
Didem, tebrikler:)
Kızlar, Kantin'in altındaki başlığımıza bi bakmanızı rica etsem.. ;)
Didem Bektaş
07-03-2005, 17:53
ya Ufukçum zaten tek idolüm sendin, sayende ;)
onur bursunu aldım ama zaten doğuştan burslu olduum için işime yaramadı, yok mu benim burs işine yaricak olan? ;D ;D
bu arada bu Ufuk denilen şahıs;
-okula gelio mu?
-sizin de telefonlarınızı açmıo mu?
-yada sadece gizli no dan aradıınızda meraktan mı açıo?
-siz aramadıınız sürece ablacım/abicim nasılsın die kendiliinden arıo mu hiç?
- kaç kere buluşalım dedii halde ona o gün ulaşamadınız? ve akşam arayıp telefonu suya düştü/ uyuyakalmışım/ arabayla 10 takla atıp ucurumdan yuvarlandım sonrada suya düştüm üç gün sonra beni bilincimi kaybetmiş halde buldular 2 ay gecti aradan yeni kendime geldim gibi şeyler söyledi?
-ufuk'un yüzünü en az bi kere gören kaç arkadaş var?
??? ??? ??? ??? ??? ???
yoksa bu kolpalıkları yalnızca bana mı? (sanmam ama...)
Selcen Yılmaz
08-03-2005, 11:03
ben kendisini ilk dönem görmüstüm bikaç defa bu dönemde çagatay tarafindan görülmüs 1kere ufuk artik gelicek okula demisti ama 2hafta geçti ben hala görmedim ;) gerçi bunu banada söylemisti artik gelicem okula diye yaklasik 1ay önce fakat ben bunu her dönem duyuyorum ondan ciddiye almadim o yüzden ;D
bana abuk seyler anlatmamisti valla ben sadece "uyuyakaldim"a maruz kaldim ama 10-15 defa ;D
Didem Bektaş
09-03-2005, 13:21
şafak : 65 lerde sanırım ... :) ahh ahh bilmezmiyim pirim bilmezmiyim...
safak 69 :/ safak kartım var bi tane 460'lık hergün bi tane işaretlioruz işte...
Selcen Yılmaz
09-03-2005, 23:33
bitmis o bitmis bisey kalmamis:)
Fatih Taşkınsoy
25-05-2005, 07:14
Firat'tan Bahçeşehir Üni.ne sevgiler.Cuma günü yapacagimiz, Grup zELzELE'nin de yer alacagi sampiyonluk ve dostluk gecemize tüm arkadaslarimizi bekliyoruz.
Sevgilerle...
Onur Öcal
24-06-2005, 03:33
way be aylar olmuş girmeyeli topicin şampiyonluktan haberi yok.ufuk'u geçtim dicektim ki abartmıyiim dedim.bye
Selcen Yılmaz
24-06-2005, 20:05
aaaa gözlerime inanamıyorum bi bahçeşehirli!!!!!!
ben alismistim bahçesehirin tek neferi olmaya her yerde(!)
Onur Öcal
25-06-2005, 02:42
nefere bak hizaya gel.gören de nefer sanıcek.walla bundan sonra sana nefer dicem.nefeer.herneyse nefer aldınmı pankartı nefercim.nefer bak bi de ne dicem ben gelemedim ya pikniğe farketmişindir o gün döndüm.napalım seneye kısmet.sen gitmişin ,bi foto da seni arka planda gördüm.anladığım kadarıyla caga da gelmemiş.sen yine tek nefer kalmışın.
nefeeeeer nefeeeer nefer selcen (kibariye'nin annesinin sesinden)
Onur Öcal
25-06-2005, 02:45
selcen son girdiğin ve msg attığın saate bak .Bi de nefer olcan nasıl buldurdun o uğursuz saaati yazıklar olsun olcen yazık....
Didem Bektaş
25-06-2005, 10:25
gözlerimi yaşarttı gerçekten sizin gibi neferler görmek ;) e ben artık neferlikten terfi ediyorum bugun mezuniyet törenim var biliyorsunuz :) darısı başınıza artık... zaten sizle ayrı kampüste hiç tadı kalmamıştı bahcesehir üniversitesinin :)
Selcen Yılmaz
27-06-2005, 02:06
ya yaa bilmezmiyim bahaneler ne zaman bittiki en sondan baslayarak yaziyorum sayin öcal:
selcen ben o gün edirneye dönücem yoksa kesin gelirdim piknige(!) selcen kim gidicek imç ye sen git noolucak tek basina gidersin yaninda erkek olmasi sartmi(!) selcen benim dersim var zaten kimse aramiyo niye asiyoruz o duyurulari hadi hadi sen halledersin(!) tamam söz p.tesi hazirliicam (o p.tesi hiç gelmedi) (!) gelsinler kardesim banane ben bekliyorum onlarda beklesin(!) aa bugün stand açiliyodu dimi(!) standmi amaaan geçen sene açtik ya niye habire stand açiyoruz(!) toplantimi her sene ayni sey konusuloyo amaaaan(!)
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ...
ki bütün bunlara ragmen bana en çok yardim eden insanlardan birisin acinacak haldeyim yani
didemcim senide tebrik ediyorum tekrardan koskoooca hukuk fakültesini 5. likle bitirdin ;) ;D çok güzel bi törendi diplomani alirken kendim aliyomusum gibi çok duygulandim ali kirca olmasaydi daha çok duygulanicaktim ama:P
sensiz bahçesehirin hiç tadi yoktu hos b.sehirin hiç tadi yoktu ama;) sensiz 2 sene nasil geçer hiç bilmiyorum:( geçmez heralde :-/
Onur Öcal
27-06-2005, 02:13
sen hiç merak etme başkan bomba gibi geliyoruz seneye.her maç 20 kişi gidicez.1 lerde gelcek sen hiç merak etme.1 leri ben kafalarım zaten.HERŞEY BAFEB için.
Selcen Yılmaz
27-06-2005, 02:20
dejavu:)
Onur Öcal
29-06-2005, 01:26
iyi o saman seneye türker yok onu da söyliiim bari.medem inanmıon
Selcen Yılmaz
29-06-2005, 18:28
iyi o saman seneye türker yok onu da söyliiim bari.medem inanmıon
yok onurcum ben inanmiyorum dedimmi sadece "ben bunlari bi yerden hatirliyorum"u belirtmeye çalistim her sene duyuyorum ondan heralde;)
ayrica türker varmiydi? lütfedip 1-2 maça gelmekten başka bişey yaptığını hatırlayamıyorum nedense...
Selcen Yılmaz
05-07-2005, 21:31
Avrupa şampiyonu olan erkek basketbol takımımızı kutluyorum 1sene bile kupasız bırakmadılar bizi hepsine teşekkür ediyorum nede olsa ülker a takimda oynayan + sinif arkadasim olan ;) oyuncularimiz var
bari böyle duyulsun okulun ismi :-/
Selcen Yılmaz
06-07-2005, 12:31
ya ben sadece caneri tanıyorum basket takımından ülkerde olan o başka varmı bilmiyorum
küçük hedefler koyun arkadaşlar yaa ben bahçeşehire geldim geleli şampiyon oluyolar;)
Selcen Yılmaz
06-07-2005, 22:33
neden seneye siz degilde başka birilerimi oynayacak:P
Onur Öcal
17-07-2005, 22:59
selcen aldinmi dimi belgeyi.koombineyi aldinmi ? baksana herkes numarasina göre diyolar bence hikaye olu o is.nese
Selcen Yılmaz
18-07-2005, 20:03
belge tamam gerçi bütün güzel yerleri kapmislar ama olsun kardeş kardeş izleriz maçimizi ;)
çars. son gün diyolar demekki en geç çars. aliyoruz :) stajdan bütün gün nasil kaçicaz bilmiyorum ama ::)
Selcen Yılmaz
21-07-2005, 19:55
artık bende katıldım kombineliler kervanına
yine b.şehirin tek neferi olmak istemiyorum hadi onur;)
ne biçim stajmis seninkide yaaa yatip kalkip dua ediyim ben hem kaçiyorum zirt pirt hemde üstüne para veriyolar:)
Mert Şenyuva
22-08-2005, 15:10
Merhaba arkadaşlar. 2005 ÖSS sonuçları açıklandı ve Bahçeşehir Üniversite'sine bu sene kaydolacağım :) Ne yalan söyleyeyim Bahçeşehir'i kazandığımı öğrendiğim andan itibaren Bahçeşehir Unifeb'in adresini aramaya basladım ve bugun foruma üye oldum. Hepinizle tanışmak dileğiyle :)
Bu arada Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde okuyacağım.. Yani Beşiktaş Kampüsünde ;D
Can Güleç
22-08-2005, 21:03
hoşgeldin aramıza mert kardeş üniversite olsa bile kalbimiz hep sizinlee
Safa Arıkan
22-08-2005, 23:29
Merhaba arkadaşlar. 2005 ÖSS sonuçları açıklandı ve Bahçeşehir Üniversite'sine bu sene kaydolacağım :) Ne yalan söyleyeyim Bahçeşehir'i kazandığımı öğrendiğim andan itibaren Bahçeşehir Unifeb'in adresini aramaya basladım ve bugun foruma üye oldum. Hepinizle tanışmak dileğiyle :)
Bu arada Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde okuyacağım.. Yani Beşiktaş Kampüsünde *;D
Merhaba Mert 1907 ÜNİFEB'e ve forumlarımıza hoş geldin. Eğitim hayatında başarılar....
Mert Şenyuva
24-08-2005, 15:07
beni bu kadar sıcak karşıladığınız için teşekür ederim :)
Selcen Yılmaz
24-08-2005, 17:12
aramiza hoşgeldin mertcim
abla konusuna gelince seni gördükten sonra karar vericem:P
Mert Şenyuva
24-08-2005, 17:29
Dış Görünüşe önem veren bir başkana sahibiz sanırım :)))) :P
Selcen Yılmaz
24-08-2005, 17:53
yooookkk olurmu öyle şey aman nede olsa hazırlık diyip aldanmamak lzm benden küçük göstermeyen birinin abla demesi çokta hoş olmaz:) ilk bikaç hafta sonsuz hürmet gösterirler bana sonrasını söylemiyim sendede aynı şey olur şu ana kdr herkeste öyle oldu;)
Mert Şenyuva
24-08-2005, 17:57
:)))
Bu arada Hazırlık sınavı kolay mı zor mu hepiniz geçtiniz sonuçta bi şekilde :)))
Selcen Yılmaz
24-08-2005, 18:09
valla o snv o seneki başvuru yoğunluğuna göre değişiyo benim üniye girdiğim sene öğrenci fazlası yoktu derslikler yetiodu yani o yüzden çok zordu bikaç kişi geçmişti snvı ama bizden sonraki senelerde vakıf ünilerine olan ilgi arttı derslikler yetmedi tabi kly sorup geçirdiler daha fazla öğrenci almak için yani çok kly diildir tabi ama en azından bizim zamanımızdan daha klydır eğer anadolu lisesi yada kolej tarzı bişey okuduysan ingilizcende iyiyse geçersin büyük ihtimal
Onur Öcal
25-08-2005, 03:29
oo foruma girmeyeli arkamızdan konuşmalar başlamış.yok onlar kolay sınava girdi,heekes geçti fln ne iş başkan.biz geçerken 25 tanede hz sınıf vardı.bu hafta saraçoğluna gidicem nerdesin başkan.bu arada
http://www.footballderbies.com/rating/index.php?wedstrijd_id=42
yukardaki linkte FB-6s maçlarının mı yoksa 6s-FB maçlarının atmosferimi daha baba olur diyo.hadi millet yüklenin....
Mert Şenyuva
25-08-2005, 11:54
bu site hiçbirşey bilmiyor demeki :) Oradayız yükleneceğiz..
Selcen Yılmaz
02-09-2005, 16:29
bunu öğrenmek için oylamaya ne gerek var yaa tabiki Fenerbahçe-Gese:)
bende onu kastediyorum kardeşim sizin zamanınızda öğrenci sayısı çok fazlaydı bizim enverde okdr giresun bursu veriyo dimi bi yerden çıkıcak o paralar aldı giriş puanı yükseldiği halde bir sürü öğrenci vardı ee derslik yok yaptı kolay sınav geçtiniz sizde öyle bunu 1. sınıftaki ing. derslerinden de anlayabilirsiniz biz hazırlık okuyanlar çok daha iyiydik sizden:)
Emrah İnal
15-09-2005, 16:47
HERKEZE SELAM BEN OKULUNUZA YENİ KAYIT OLDUM HEPİNİZE HAYIRLI OLSUN 2005-2006 SEZONU ... SİZİNLE TANIŞMAK İSTERİM BÜTÜN ORGANİZASYONLARA ZATEN KESİN KATILICAM.TABİ BENİ ARANIZDA GÖRMEK İSTERSENİZ.
Ahmet İnal
18-09-2005, 14:04
HERKEZE SELAM BEN OKULUNUZA YENİ KAYIT OLDUM HEPİNİZE HAYIRLI OLSUN 2005-2006 SEZONU ... SİZİNLE TANIŞMAK İSTERİM BÜTÜN ORGANİZASYONLARA ZATEN KESİN KATILICAM.TABİ BENİ ARANIZDA GÖRMEK İSTERSENİZ.
vaaay artık soyadaşmı denir ne denir bilmiyorum hoşgeldin inşallah bir organizasyonda tanışırız :)
Emrah İnal
19-09-2005, 16:27
hepinizle tanışmak isterim eğer msn adresiniz varsa benimki
emrahinal_00@hotmail.com
Selcen Yılmaz
19-09-2005, 17:20
hoşgeldin emrah
böyle hevesli gençlerle karşılaştıkça çok mutlu oluyorum 3 yıl önceki halim geliyo gözlerimin önüne ;D
ben ünifebin bahçeşehir üni. sorumlusuyum hazırlıklar mecidiyeköydeki yeni kampüste olucakmış galiba stantta tanışırız artık:)
Onur Öcal
20-09-2005, 02:01
evet selcen hanim sorumlumuzdur.mesela basimiza bisey gelse sorumlu o'dur.fener yenilse yine sorumlu o dur.ve bahçesehir unifebin bütün sorumlusu odur.stand yaparsak tanisiriz insallah. :)
Selcen Yılmaz
21-09-2005, 00:24
standı açmadan kaçanıda sizde görüyorum valla >:(
her kampüste 1 stant açsak 3 tane açmamız lzm
ee stantlarda üye alımı olmadığı için toplantı yapmamız lzm (hani geçen sene yapamadığımız ::)) onlarıda sayarsak baya bi oluyo bilmem anlatabiliyormuyum
Mert Şenyuva
24-09-2005, 01:48
Ooooo Üniversite Sorumlum buradamısıın :) Ne zaman açacaksınız stand okulda?
Selcen Yılmaz
25-09-2005, 01:12
haydaaa daha okul açılmadı standı soruyosunuz böylesinide görmemiştim hiç allah nazardan saklasın valla bu seneki hazırlıkları çok gözüm tuttu:D
Çağatay Cura
25-09-2005, 14:16
Slm Millet nbr?Yolum Unifeb taraflarından geciyordu bi foruma girip neler oluo die bakayım dedim!PSV macına giden var mı aranızda?
Emrah İnal
25-09-2005, 20:10
Slm Millet nbr?Yolum Unifeb taraflarından geciyordu bi foruma girip neler oluo die bakayım dedim!PSV macına giden var mı aranızda?
ben gidiyorum ;)
Selcen Yılmaz
25-09-2005, 23:23
vaay çağatay bey teşrif ettiler sonunda zor olmadı mı böyle kardeşim sorsaydın ya bize normalde başkasıyla gidiyo sanki maça:P gidiyoruz tabi
Çağatay Cura
26-09-2005, 23:06
Vall de gidionuz mu???:))))Ok ben bileti aldım.Ahada suan bilete bakıom...Nasıl nezaman nesekilde kimlerle gidionuz?Ve donus nasıl olacak...
Selcen Yılmaz
27-09-2005, 12:54
Vall de gidionuz mu???:))))Ok *ben bileti aldım.Ahada suan bilete bakıom...Nasıl nezaman nesekilde kimlerle gidionuz?Ve donus nasıl olacak...
valla çağataycım oda muallakta şu an 12de kadıköyün ortasında kalıcaz gibi bi his var içimde ;D
bi yol bulucaz inşallah sizler için çalışıyoruz :P
Mert Şenyuva
27-09-2005, 18:13
haydaaa daha okul açılmadı standı soruyosunuz böylesinide görmemiştim hiç allah nazardan saklasın valla bu seneki hazırlıkları çok gözüm tuttu:D
Hazırlık değil Freshman... Lütfen dikat edelim ;D 8)
Selcen Yılmaz
28-09-2005, 01:02
ahh çok pardon:P
1deyken biliodum bende freshman fln 3 olunca noluyodu yaaa:)
Çağatay Cura
28-09-2005, 01:09
Bunlar dip dalgası baskanım:)Ha bu arada bi ark vardı burda maca gidicekti?O nerden gidio.Bsehir taraflarında mı?
Baskanım buarada valla ben bikere saat 1 civarı taximde kaldım.Ve o saatte buraya yaklasık 10 mio na geldim.3arac degiştirp.Ama artık sen naparsın bilmiim?Ha kac kisi gidioz ve saat kacta buluscaz daha hbr vermedin?Yarın okula gitcen mi?
Didem Bektaş
28-09-2005, 13:54
Aman da aman dün hazırlık binasında kayıt olan ufak kız bugun 3. sınıf olmuş :) ne çabuk geçti be ;)
Bugun selcen'ciim le mesajlasınca aklıma FeNeRBaHÇeŞeHiR geldi bi uğradım :) Ben Dokuz Eylül Ekonomi Hukuku'nda mastera başladım aynı zamanda da İzmir'de bi hukuk bürosunda staja başladım... okul-ofis arası koşturmaktan canım çıkıyo... o günler değerini bilememişim diyemem değerini çok ii bildim ama ne güzel seymiş lisans öğrencisi olmak :) özledim walla...
Gerçi hepinize selam söyledim selcen yoluyla ama ben burdan da bizzat söyliim, kendinize ii bakın, derslere de ii çalışın büt falan istemem kırmiiim kafanızı (çağataycım seni biliorum gerçi benim lafım selcen, onur gibi tembellere) ;)
İi eğlenin bugunkü maçta izliorum sizi ;) görüşmek üzere...
Selcen Yılmaz
29-09-2005, 14:02
arkadaşlar üniversiteniz adına 2. konseye katılan arkadaşın adını unuttum * :-[ kendisi bi zahmet kendisini gösterse... Kardeşim valla kusura bakma, adını unuttum ömer di sanırım..serviste sormuştum ama sen yinede kendini bana bi hatırlat 8)
Bahçeşehir Fenerle güzel !!!
o balık hafıza konseye gittiğini bile unutmuştur ;D
ben söyleyeyim Emre Avcılar teli fln lazımsa bana ulaşabilirsiniz
Selcen Yılmaz
29-09-2005, 14:09
* * Aman da aman dün hazırlık binasında kayıt olan ufak kız bugun 3. sınıf olmuş :) ne çabuk geçti be *;)
* * Bugun selcen'ciim le mesajlasınca aklıma FeNeRBaHÇeŞeHiR geldi bi uğradım :) Ben Dokuz Eylül Ekonomi Hukuku'nda mastera başladım aynı zamanda da İzmir'de bi hukuk bürosunda staja başladım... okul-ofis arası koşturmaktan canım çıkıyo... o günler değerini bilememişim diyemem değerini çok ii bildim ama ne güzel seymiş lisans öğrencisi olmak :) özledim walla... *
* * *Gerçi hepinize selam söyledim selcen yoluyla ama ben burdan da bizzat söyliim, kendinize ii bakın, derslere de ii çalışın büt falan istemem kırmiiim kafanızı (çağataycım seni biliorum gerçi benim lafım selcen, onur gibi tembellere) ;)
* * İi eğlenin bugunkü maçta izliorum sizi ;) görüşmek üzere...
fenerbahçeşehiri hatırlaman için msjlaşmamız gerekmesin lütfen ztn çok özledim seni çağatay onur kardeş tmmda sen olamazlar be güzelim ;)
herkese ilettim slmını dokuz eylül ağzımdan çıktığı an aa gittimi sonunda oldu istediği dediler :)
ayrıca 3 olmama rağmen henüz alttan ders büt gibi kelimelerle müşerref olmadım belirtiyim ::)
Çağatay Cura
29-09-2005, 14:29
OoOOoOOoO Buyuk Buyuk baskan?İzmire gocmusun.Bırakıp gitmisin bu diyarları...Saaa yeni memleketinde ve hayatında basarılar diliorum...Selcen eve ulasabildin mi dun?Minubus beni esenkentin dibine kadar getirdi..Dun ikidefa 4 ayak ustune dustuk valla!Hayırdır insallah...Bi piyango bileti falan mı alsak yada kantinde yalnız basına yemeq mi yesem :) (Anadın sen)
Selcen Yılmaz
29-09-2005, 14:41
OoOOoOOoO Buyuk Buyuk baskan?İzmire gocmusun.Bırakıp gitmisin bu diyarları...Saaa yeni memleketinde ve hayatında basarılar diliorum...Selcen eve ulasabildin mi dun?Minubus beni esenkentin dibine kadar getirdi..Dun ikidefa 4 ayak ustune dustuk valla!Hayırdır insallah...Bi piyango bileti falan mı alsak yada kantinde yalnız basına yemeq mi yesem :) (Anadın sen)
ufuga kolpa fln diyoruz ama saolsun dün gece bıraktı bizi:) ztn okl dışında her yerde karşımıza çıkıyo adam ;D
ya ben y.bosnada o otobüsü görünce fırladım kusura bakma evde uyumak varken kızlar pek cazip gelmedi ;D
bi bindim içi sarı lacivert tabi adam kalkıyo kalkıyo fenerbahçe otobüsü kalkıyo die bağırıodu
Çağatay Cura
29-09-2005, 19:11
Yoq be onemli değil.Ben anladım zaten niyetini zurafa:) gibi boynunu oraya buraya uzatınca...Hmm kızlar cazip gelmedi.Sen bide bu kızları hic sevmion dimi.:)Bunu kızlara solermiyiz peki...Bence soleriz....Bi pırtlatma operasyonu..Sen kime gidicektim demistin!hani sole de ona gore bi pırtlatma yapalım...:))))
Selcen Yılmaz
30-09-2005, 01:19
ben söyledim kardeşim yorulma sen nevraya msj attım yolda ben eve gidiorum die;)
1lerle senden daha kly konuşurum bakın kızlar bi dahi var ben 1. snftayken hep o ders anlatırdı bize onun sayesinde geçtik fln:P sen bilirsin yani yoksa kantinde ne kdr tek otursan boş:D
Çağatay Cura
02-10-2005, 13:56
Honk!! öhö öhö öhö Yoq canım yüce büyük insan sevgili başkan ben zaten senin yüce kişiliğine zaten hep saygı duymuşumdur...:D Ben zaten ole demek istemedim.Yoq hatta ben de demedim zaten o lafı benim accountu hacklemişler.Ondan olmuş...:)
Çağatay Cura
02-10-2005, 13:59
Bu arada hakem kararı ile kazanılmış bi maç nedionuz bu işe?
Emrah İnal
03-10-2005, 00:10
Bu arada hakem kararı ile kazanılmış bi maç nedionuz bu işe?
arkadaşım fenerbahceye yapılan hakem hatalarının yanında bu konuşulmaz bile bari sen deme hakem kararıyla alınmış maç diye.geri kalan golleridemi hakemin sayesinde attık.basının şişirmesine bakmayın galatasarayın uefa kupasını aldığı maçı hatırlayın ??? uefa maçından sonraki maçların çoğu ertelendi gerçi bizene galatasaraydan :P
Çağatay Cura
03-10-2005, 01:01
Ya allah askına macı izledim.Bugun bircok yorum okudum gazetelere baktım...Bu mac kesinlikle bizim hakkımız değildi.En azında bu sekilde.Hakem o gole kadar aleyhte veya lehte hiçbir hata yapmadı.Fakat golde nasıl olduysa 4 hakemde kacırdı.O golden sonra konya dagıldı.Vede haklıydılar dagılmada.O golden sonra olan olayları degerlendirmeye almak zaten yanlıslık olur cunku sahada ne hakem kaldı ne konyaspor.Asıl bizim fenerbahce camiasının olaya tarafsız bakması lazım...Kesnlikle hakkettiğimizi dusunmuyorum bu macı.Basın sisiriyo demissin sen yat kalk basına sukret hepsi olayı bastırmak için okadar cok kucumsemişlerki olayı.Konyaspora yazık oldu...Aynı zamanda fenerbahceyede yazık oldu cunku herkez macı parayla aldıgımızı dusunuyor.
Sinan Bıçak
03-10-2005, 09:05
Ya allah askına macı izledim.Bugun bircok yorum okudum gazetelere baktım...Bu mac kesinlikle bizim hakkımız değildi.En azında bu sekilde.Hakem o gole kadar aleyhte veya lehte hiçbir hata yapmadı.Fakat golde nasıl olduysa 4 hakemde kacırdı.O golden sonra konya dagıldı.Vede haklıydılar dagılmada.O golden sonra olan olayları degerlendirmeye almak zaten yanlıslık olur cunku sahada ne hakem kaldı ne konyaspor.Asıl bizim fenerbahce camiasının olaya tarafsız bakması lazım...Kesnlikle hakkettiğimizi dusunmuyorum bu macı.Basın sisiriyo demissin sen yat kalk basına sukret hepsi olayı bastırmak için okadar cok kucumsemişlerki olayı.Konyaspora yazık oldu...Aynı zamanda fenerbahceyede yazık oldu cunku herkez macı parayla aldıgımızı dusunuyor.
Faulle atılan golün ofsayt ile atılan golden farkını anlatırmısın bana.
Selcen Yılmaz
04-10-2005, 01:05
çağataycım senin accountu hackladikleirne gerçekten inandım şu yazdıklarını okuduktan sonra!
gol pozisyonu tartışmalı yada tartışmasız faul fln neyse ne ona bakarsan penaltıyı vermedi hakem veremedi yada bilosun penaltı alex olduğu sürece gole eşit bi kelime onu vermese penaltıyı vericekti bide üstüne 3gol yine aynı skor olucaktı 1 gol yedikten sonra gerisinin geleceğini diil konyalı futbolcular bütün konya bilir ;) FB hakemin yardımıyla konyayı yenecek bi takım gibi konuşma allah aşkına kütüphanede siteye girdinde çıkışa flnmı basmadın naaptın anlamadım valla bi Fbli nasıl söyler bu maçı haketmediğimizi 90dak koşmasına gerek yokki 20 dak yetio işte ;D
2 avans 4te biter budur olay
Çağatay Cura
04-10-2005, 01:09
Pek bi alakasını anlayamadım ama bahsettiğimiz faulün oyle normal bir faul olmadıgını hepimiz biliyoruz dimi.Hani desekki sole hakemin yorumuna kalmıs bi faul olsa o zaman tamam anlıycam ama bu ole bole bi faul değil.Bu sorunun ardından ne gelecegini tahmin edebiliyorum.falan takımın filan macında bole bole gol oldu diyeceksin.Ama bu pozisyonu bu sekilde kapatamayız.Veya onlarda goller verildi bu pozisyonda da onlara karsılık veriliversin canım diyemeyiz.Bu pozisyon cok tehlikeli olusumlara yol acıyor.Size bişi diyim onumuzdeki hafta benim inancım fenerbahce nin hakkı olan bir penaltı verilmeyecek.Hakem fenerbahceye cok kolay kart gosterecek.Benim demek istedigim bu.Bu 3 puan ileride cok ters tepecek bence...
Sinan Bıçak
04-10-2005, 01:12
Pek bi alakasını anlayamadım ama bahsettiğimiz faulün oyle normal bir faul olmadıgını hepimiz biliyoruz dimi.Hani desekki sole hakemin yorumuna kalmıs bi faul olsa o zaman tamam anlıycam ama bu ole bole bi faul değil.Bu sorunun ardından ne gelecegini tahmin edebiliyorum.falan takımın filan macında bole bole gol oldu diyeceksin.Ama bu pozisyonu bu sekilde kapatamayız.Veya onlarda goller verildi bu pozisyonda da onlara karsılık veriliversin canım diyemeyiz.Bu pozisyon cok tehlikeli olusumlara yol acıyor.Size bişi diyim onumuzdeki hafta benim inancım fenerbahce nin hakkı olan bir penaltı verilmeyecek.Hakem fenerbahceye cok kolay kart gosterecek.Benim demek istedigim bu.Bu 3 puan ileride cok ters tepecek bence...
Zaten penaltılarımızın çoğu verilmiyor ki.Basın büyüttükçe büyüttü bu olayı dünyanın heryerinde yalnış kararlar veriliyor buda onlardan biriydi yalnızca.
Çağatay Cura
04-10-2005, 01:16
çağataycım senin accountu hackladikleirne gerçekten inandım şu yazdıklarını okuduktan sonra!
gol pozisyonu tartışmalı yada tartışmasız faul fln neyse ne ona bakarsan penaltıyı vermedi hakem veremedi yada bilosun penaltı alex olduğu sürece gole eşit bi kelime onu vermese penaltıyı vericekti bide üstüne 3gol yine aynı skor olucaktı 1 gol yedikten sonra gerisinin geleceğini diil konyalı futbolcular bütün konya bilir ;) FB hakemin yardımıyla konyayı yenecek bi takım gibi konuşma allah aşkına kütüphanede siteye girdinde çıkışa flnmı basmadın naaptın anlamadım valla bi Fbli nasıl söyler bu maçı haketmediğimizi 90dak koşmasına gerek yokki 20 dak yetio işte ;D
2 avans 4te biter budur olay
Selcen kardes ben fener hakem kararıyla konyayı yener demiyorum.Fenerbahce konya macını baska bir zaman olsa kazanma sansı oldukca yuksek fakat bu macın gidisi oyle degildi.Belki son 10 dakkada yine galip gelicektik o ayrı.Fakat bu macta o karardan sonrasındaki olaylara getirdiginiz yorum bence yanlıs cunku o karar olmasaydı ne kırmızı kart olacaktı nede konya bukadar disiplinden uzaklasacaktı.O karar dagıttı konyayı ve oyun acıldı bizde golleri dizdik.Anelkanın penaltı pozisyonunu goldeki faul yerine sayamazsınız cunku penaltı pozisyonu da zaten mac koptuktan sonra oldu(hakem,konya koptu)Bilmiyorum derdimi anlatabiliyormuyum.Bu macı yine alabilirdik ama keske bu sekilde almasaydık...
Çağatay Cura
04-10-2005, 01:18
Bencede yalnıs bir karar ama 4 hakeminde aynı anda ıska gecmesi 100 de bir bi ihtimal belki ama oldu işte...Fakat gordunuz mal kafalı 3 takım bunu baska boyutlara cektiler...Hakemi izleseler anlıycaklar hakemin macı nasıl yonettiğini.Tek bir hata yoq 2-1 e kadar.Hakemi satın alsak bole bişey olurmu ama anlaması zor gelio beyinsiz mahluklara
Selcen Yılmaz
04-10-2005, 01:29
ya bırak başkasını her zmn her yerde yapar onlar FB düşmanlığını bişey bulup karıştırmak amaçları başka türlü durduramazlar bizi çünkü keşke böyle bi koz olmasaydı ellerinde ama elbet kapanır çeneleri ezikliklerinden bu maçı örnek olarak veremezler bile onu bunu bırak bu maçı konyada izleyecektik aslında ahh ahhh
Çağatay Cura
04-10-2005, 01:35
Neyse ama birsey ortaya cıktı ki Fenerbahce tek olma (her anlamda) yolunda bayaa yol katetmiş ve digerleride bunu farketmeye başlamışlar.
Mert Şenyuva
04-10-2005, 11:43
Bir takım düşünün ki müzesinde güzide bir Avrupa şampiyonluğu bulunuyor ve bu takım o sezon bir Norveç balıkçı köyünün takımına eleniyor.. İkinci başkanı maç sonu tartaklanıyor ve başkanı kendisine edilecek küfürlerden korktuğu için stada dahi gelemiyor. Perşembe akşamı olan olaylardan sonra tutunacak dal aramaya başlıyorlar...
Ve başka bir takım düşününü ki her sene "gönüllerin şampiyonu!" Anadoluda soyu tükenen Kaplanların sonuncusu... İnanılmaz büyük bir bahis skandalıyla sarsılıyorlar... G.Kıbrıs'ın adı sanı bilinmeyen bir takımına elenip Türkiye'yi üzüyorlar... Cumartesiden beri onlar da tutunacak bir dal arıyorlar.
Bir diğer güzide klubumuz ise, 100. yılında hakem kararlarının hep yanlarında olduğu bir sezonda şampiyon olurken bu hakem hatalarını çok normal ve futbolun içinde olan bir olay olduğu hakkında bir çok demeç veriyorlar... Ankaraspor malubiyeti sonrası taraftar havalanı basıp oyuncuları "Malmö'yü yenmeden İstanbul'a gelmeyin!" diye tehdit ediyor... Teknik Direktör sallanıtda.. Alınan bir galibiyetle sular durulmaya çalışıyor ama onlarda tutunacak bir dal alıyorlar...
İşte tam bu sırada... Hakem'in hatalı bir kararı geliyor... Nasıl Kayseri maçında Anleka'nın %100lük bir penaltısı verilmediyse, bu golde de yapılan faul gözden kaçıyor. 75'inci dakikaya 2-1 önde giren ve skoru koruması gereken Konya takımı Amatör ruhunun kurbanı oluyor ve Fenerbahçe'miz skoru 2-4 e getiriyor... İşte bu tutunacak dal arayan güzide klublerimiz 90+7 lerde çalınan "Arif" penaltıları, Enişte-Kayınço Demirören-Ulusoy akrabalıklarını unutarak Temiz bir lig isteklerini haykırıyorlar... Bi taraflarını yırtarak bağırıyorlar ki Tromso maçı unutulsun, Anorthosis tarihe gömülsün, Havaalanı ve Tesis basan taraftarlarn dikati başka yöne çevrilsin diye....
Olay bu kadar basit renkdaşlarım ;)
PS:Selcen bu arada biraz geç olucak ama 3.Sınıflar "Junior" oluyor ;)
Emrah İnal
04-10-2005, 21:45
sen gerçekten FENERBAHÇE limisin?
??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
Çağatay Cura
04-10-2005, 22:17
BEN FENERBAHÇELİYİM.BEN ALDIGIMIZ 3 PUANIN GELECEKTE KAYBETTİRECEGİ 3 PUANLARI DUSUNEN BİR FENERBAHCELİYİM,ben b..tan bir karar yuzunden ileride verilecek haksız kararları dusunen bir FENERBAHÇELİYİM, BEN SIRF BU B..TAN KARAR YUZUNDEN VE DİGERLERİNİN POHPOHLAMASI İLE ANADOLUDA KAYBEDİLEN PRESTİJ VE KAZANILAN DUSMANLARI DUSUNEN BİR FENERBAHCELİYİM,ben olaylara birazdaha geniş acıdan bakmak isteyen bir FENERBAHÇELİYİM, BEN ONLAR BOLE BOLE YAPIP PUAN KAZANMIS O ZAMAN BİZDE OLE OLE YAPIP MAC KAZANABİLİRİZ GİBİ BASİT DUSUNMEK İSTEMEYEN BİR FENERBAHCELİYİM,ben dusunup ona gore yorum yapan bir FENERBAHCELİYİM , BASKALARININ CUMLELERİNİ TEKRAR EDEN BİR PAPAGAN DEGİL................Umarım anlamıssındır.Yorum yapmak suc degil, Fenerbahceliligimi sorgulatacak bir neden hiç degildir...
Emrah İnal
04-10-2005, 22:49
BEN FENERBAHÇELİYİM.BEN ALDIGIMIZ 3 PUANIN GELECEKTE KAYBETTİRECEGİ 3 PUANLARI DUSUNEN BİR FENERBAHCELİYİM,ben b..tan bir karar yuzunden ileride verilecek haksız kararları dusunen bir FENERBAHÇELİYİM, BEN SIRF BU B..TAN KARAR YUZUNDEN VE DİGERLERİNİN POHPOHLAMASI İLE ANADOLUDA KAYBEDİLEN PRESTİJ VE KAZANILAN DUSMANLARI DUSUNEN BİR FENERBAHCELİYİM,ben olaylara birazdaha geniş acıdan bakmak isteyen bir FENERBAHÇELİYİM, BEN ONLAR BOLE BOLE YAPIP PUAN KAZANMIS O ZAMAN BİZDE OLE OLE YAPIP MAC KAZANABİLİRİZ GİBİ BASİT DUSUNMEK İSTEMEYEN BİR FENERBAHCELİYİM,ben dusunup ona gore yorum yapan bir FENERBAHCELİYİM , BASKALARININ CUMLELERİNİ TEKRAR EDEN BİR PAPAGAN DEGİL................Umarım anlamıssındır.Yorum yapmak suc degil, Fenerbahceliligimi sorgulatacak bir neden hiç degildir...
arkadaşım anladıkta sen bilmiyormusun ???
FENERBAHÇENİN FENERBAHÇEDEN BAŞKA DOSTU YOK...
bu yıllardan beri böyledir şimdi sen aldığımız 3 puanı değilde hakemin verdiği 3 puanı konuşuyorsun onu zaten bütün FENERBAHÇE düşmanları konuşuyor...
ŞUNUDA UNUTMA HAVLAYAN KÖPEK ISIRMAZ...
senelerdir havlıyorlar bişey yapamıyorlar.
ne yani Arjantin milli takımı atabiliyorda FENERBAHCE MİLLİ TAKIMI (CUMHURİYETİ) neden atmasın. ??? ;)
Selcen Yılmaz
05-10-2005, 00:42
tmm çağatay sakin ol bişey demedik:)
Çağatay Cura
05-10-2005, 01:05
Bu konu hakkında artık daha fazla yorum yapmaya gerek yoq...
Selcen suanda geyet sakinim...Shalke ye gidionuzmu biletler cıkmıs...
Selcen Yılmaz
06-10-2005, 00:30
gördüm sakinsin:) ama söyliim kızlar varken söyleyemedim ama masada oturuosun yanında 3 kız bide diosun bunlar olmaz ee onlar masadayken tabi olmaz çağatay:D
sen biletini al bizim öyle bi derdimiz yok biliosun;) şu yanımızdaki adamla huysuz uyuz çocuğu gelmez bu sefer inşallah
Çağatay Cura
06-10-2005, 01:05
Yaw sorma Selcen benim kör talihim , karabahtım...???Valla tamamen bir ? yim..Neyse maaslar bi yatsın da bende alıyim bileti.Bu maca gelecek daha cok yalnız.Mertlerin gruptan 2 veya 3 eleman var.Gelcez dediler ama bilmiom...
Selcen Yılmaz
06-10-2005, 01:25
aman lutfederler paşalara servis ayarlamasak gelmezler bak yazıorum buraya birlikte konuşalım istersen servis ayarla selcen yaa uğraştırma bizi diicekler;)
Çağatay Cura
06-10-2005, 16:41
Ah servis te neymiş...Eskiden servis mi varmıs...Hem yakısmaz erkek adama servsle gidip gelmek...O dolmusun kokusunu o gecenin soguklugunu hissetmeden mactan eve gellmek yaqısmaz fenerbahceseirlilere....
Selcen Yılmaz
07-10-2005, 01:18
baaak seeen kaç kere öyle gidip geldin merak ettim:D
Çağatay Cura
07-10-2005, 23:45
cooooooook...onceleri servis mi vardı.Okula ilk geldiğimizde veya ondan soraki senin baslarında?Hmmm sorarım saa...Biz zaman oldu yollarda yuruyerek geldik eve, zaman oldu ayakkabımız delindi su aldı içine, zaman geldi karda yollarda kaldık ayak parmaklarımız dondu çarıkların içinde...YAAAAAAAAAAA.....
Selcen Yılmaz
08-10-2005, 00:33
bırak yaaa:)
Veysel Aslaner
15-10-2005, 14:09
servıs ısını bız ayarlıyrz arkdaslar kavga etmeyın baqim :D
çağatay arkdasımız sevınsın dıye schalke macı ıcın calısmalarımızı yapyrz :D
Yenigül Bavaş
15-10-2005, 14:20
kac univ le gidiorzz veysel lallah askına heryerde davet mesajların varr 100 kişilik mi kaldırıorz yoksa eheuhueheuhuehuehue
Selcen Yılmaz
16-10-2005, 02:35
kocaman otobüs ayarlamışsınız 10 üni gidicez galiba:D bizim bi servisçi var 16 kişilikte servisi makul bi amcamızda kendisi aynı zmnda kalabalık olmadığımızda bi alo deriz kendisine otobüs doldurmaya çalışmayalım yani;)
Hakan Altunay
16-10-2005, 03:08
yoldan kadıköy 1-2 yapılacak bu gidişle.
veysel hangi okullar vardı bi saysana yahu:
beykent,bahçeşehir,fatih,kültür,haliç...
yaw adama gülerler bi dünya okul bi otobüsü dolduramamışsınız diye=)
Yenigül Bavaş
16-10-2005, 03:16
birlik iidir die dusunurkennn sonra kepaze olmayalımmm ehuehuehue
Veysel Aslaner
16-10-2005, 15:02
arkadaslar ben burda hep beraber gıdelım dıye ugrasyrm.
Her unı. 45 kişi gelırse ona göre otobus ayarlarız
limizde ki kişi sayısına göre yapıcaz zaten olmadı ben ayaktada giderım maksat hep beraber gitmek.
Merak etmeyın bayanlar oturucaksnz siz :D
Hakan abi ne para kırarız.kadıköy 1-2 2-3 otobus daha mı ayarlasak :D
Yenigül Bavaş
16-10-2005, 15:21
bayanlar oturuosaa srnn yokk o zmnn :) toplu gidelmm tabi zevkli olurr taraftarr olsnnn destek olsnn olumune olsnn ..:)
Can Güleç
16-10-2005, 15:35
yoldan kadıköy 1-2 yapılacak bu gidişle.
veysel hangi okullar vardı bi saysana yahu:
beykent,bahçeşehir,fatih,kültür,haliç...
yaw adama gülerler bi dünya okul bi otobüsü dolduramamışsınız diye=)
merhaba hakan hep birlikte gitmek için veysel kardeşim bayağı uğraş veriyorr sizlerinde biizlerle katılmanızı davet ediyoruzz beykent-fatih org bulunmak isteyen ark varsa başımızın üste yeri vardır...
Can Güleç
16-10-2005, 15:37
bayanlar oturuosaa srnn yokk o zmnn :) toplu gidelmm tabi zevkli olurr taraftarr olsnnn destek olsnn olumune olsnn ..:)
bayan mı oturacakk oraya ölümüne gidecez ne oturması ;D hep birlikte olur ammada kaynaşırıss ehehheh ;)
Selcen Yılmaz
16-10-2005, 18:24
5 üni olduk galiba ya bizimkiler salı gecesi haber verirler biz geliyoruz diye ben alıştım pek sorun teşkil etmio:P belediye otobüsüne dönücez gibi bi his var içimde:D
Veysel Aslaner
16-10-2005, 22:33
ne olacak her gun ayakta gıdyrz alısırız :D
Hakan Altunay
16-10-2005, 23:04
saat? ve fiyat?
bunları en kısa zamanda açıklarsanız üyelerimize ona göre bişe söyleriz.böylece işi garantiye almış oluruz
Emrah İnal
18-10-2005, 00:08
1907 unifeb de hiç birşey GARANTİ değildir...
NE olursa OLSUN... ;)
Selcen Yılmaz
18-10-2005, 00:44
1907 unifeb de hiç birşey GARANTİ değildir...
NE olursa OLSUN... *;)
baaaak dün 1 bugün 2 nerden anladın yaaa zeki oluyo bu yeni nesil ;D
Yunus Taşköprü
20-10-2005, 13:51
veysel arkadasm senle tanısmak guzeldı saol her sey ıcın umarım yenı organızasyonlarda hep beraber olmak uzere omuz omuza
Selcen Yılmaz
20-10-2005, 16:38
çok güzel bi geceydi 3puan alamasakta:(
beykent fatih bahçeşehir uyumu ise süperdi kültür geldi puan kaybettik yine ama napalım atsan atılmıo satsan satılmıo:P
diğer sosyete servislerinde görüşmek üzere;)
bu arada veysel bahçeşehir değil beykent
Can Güleç
20-10-2005, 17:04
çok güzel bi geceydi 3puan alamasakta:(
beykent fatih bahçeşehir uyumu ise süperdi kültür geldi puan kaybettik yine ama napalım atsan atılmıo satsan satılmıo:P
diğer sosyete servislerinde görüşmek üzere;)
bu arada veysel bahçeşehir değil beykent
evet gerçekten güzel bir geceydi bundan sonra ki organizasyonlarda olmak dileğiylee selcen bundan sonraki maçtaki sessiz sakin olmanı istemiyoruzz 12 taraftar olarak gereken görevimiiz yaptık ama 3 puanı alamadık:(
Raşit Görgülü
20-10-2005, 17:22
Maç aslında benım tarafsız net yorumlarımla ayrı bı guzellık kazandı bundan bahsetmeyen arkadaslarıda garıpsedim dogrusu. İnsan bı tesekkur eder :) bu organızasyondada goruldugu gbı beykent unıwersitesi en katılımcı en ılgılı üniwersiteydi kendimizle ne kadar gurur duysak azdır :) bahcehırdende aynı katılımı beklıyoruz
Yenigül Bavaş
20-10-2005, 18:30
OoOOooO sak sak teşekkurler bi de pankart yaptıralım bi dahaki macaa teşekkurler buyuk baskan die sen uzerine alın ehuehuehu
Selcen Yılmaz
20-10-2005, 21:22
beykent iyi güzelde böyle başkan olmaz kardeşler takım sahada ısınıyo herkes ayakta başkan başkan değilki çekirdekçi oturmuş çekirdek çitliyo;D ben yapsam bunları bizimkiler beni topa tutar görüp görebilecekleri en iyi başkan var başlarında (didemden sonra) bana bile laf ediyolar :P
yinede eşsiz yorumlarından dolayı teşekkür edelim raşit başkana daum yanında daha faydalı olur bence beykente olduğundan;D
can bilmiyorum farkettinmi ama bi ara 1 koltukta sen ben bide biri kim bilmiorum üçümüzünde ayağı vardı elimi kaldırıp alkışlayamadım bile bütün maç boyunca ayakta durmak yapabildiğim tek eylemdi o sıkışık ortamda hem bu takımla alakalı bişi iyice anlamış oldum 3-3 olunca nası bağırdı tüm stat ;)
NOT:Siz giderken biz dönüyoduk ::)
Can Güleç
20-10-2005, 22:22
beykent iyi güzelde böyle başkan olmaz kardeşler takım sahada ısınıyo herkes ayakta başkan başkan değilki çekirdekçi oturmuş çekirdek çitliyo;D ben yapsam bunları bizimkiler beni topa tutar görüp görebilecekleri en iyi başkan var başlarında (didemden sonra) bana bile laf ediyolar :P
yinede eşsiz yorumlarından dolayı teşekkür edelim raşit başkana daum yanında daha faydalı olur bence beykente olduğundan;D
can bilmiyorum farkettinmi ama bi ara 1 koltukta sen ben bide biri kim bilmiorum üçümüzünde ayağı vardı elimi kaldırıp alkışlayamadım bile bütün maç boyunca ayakta durmak yapabildiğim tek eylemdi o sıkışık ortamda hem bu takımla alakalı bişi iyice anlamış oldum 3-3 olunca nası bağırdı tüm stat ;)
NOT:Siz giderken biz dönüyoduk ::)
vallahi başkan 90 dk boyunca senden hiç bir ses duymadık vallahi duyan varsa sölesinn ;D bundan sonra ki maçlarda takımımıza destek için bağırma girşimde bulunursunn inşallah ..Bu tip büyük maçlardaa harekette bulunmak zor olsadaa senin sölemen bilee yeterliydii yanii sende 12 . tarfatarlık yapma görevi için ordasınn .. veeee!!şu son cümleni pek beğenmedim ben doğma büyüme KADIKÖYlüyümm içimde sarı lacivert kanı dolaşırr ben uzatmaları oynamaya başladım bilee sen ne yapıyorsunn ::)))
Raşit Görgülü
21-10-2005, 00:19
Burdan selcan arkadasımızı eshefle kınıyorum :D yok cekırdek çıtlıyomusum yok hep oturmusum mac boyunca tum trıbun sahıt maç boyu amigoluk yaptım ben :D eger benı cekırdek cıtlerken goren warsa başkanlıgı bugun bırakıyorum :D bıde boyle beykente çamur atark bı yere waramassınız. :D Organızasyon konusun da bızden ogreecegınız cok sey war :D dun bız beykent olarak 22 kısı katılırken bahcesehır malesef 5 kısıyle temsıl ediliyodu eeee buda başkan farkı. :D ;) Ama burdan Can a yenıgule we weysel ede ozellikle tesekkur ederim benı sız yarattınız siz olmassanız ben bı hıcım herseyıçin sagolun. :D
Raşit Görgülü
21-10-2005, 00:32
Ayrıca selcan baskanım benı daumun yanına laik gormus tesekkur ediyorum ama ben kımsenın altında calışmam. 8) anca fatıh terimin mıllı takımdakı calıstıgı modeli uygularlarsa sewe sewe calısırım. :D Şaka bi yana bahçeşehirdeki arkadaşları tanıdığıma gerçekten cok memnun oldum.Bundan sorakı organızasyonlarda beraber olmak dileğiyle
Yunus Taşköprü
21-10-2005, 00:51
selcen yanlıslıkla oldu ozur:(aynı anda 2 pencere acıktı megersem sıze yazmısım kusurabakmayın
Selcen Yılmaz
21-10-2005, 01:30
efendim ne demek fatih beykent b.şehir kültür aynı şey artık FBBK kardeşiliği:D
ama adımı yanlış yazıosunuz dikkat ettimde! ee çekirdek komasına girip harf şaşırabilir tabi kendini başkan zanneden şahsiyetler:) 22 kişi beykent diildi beykent+fatihti yanıltmayalım ltfn insanları!!!
ben sizin yüzünüzden kimseye haber vermedim ne mail ne afiş sadece herzmn gelenler biliyodu 4kişide son dakika satışı yaptı laf atmayın lütfen (başedemezsiniz o yüzden:)) daha geçen seneye kdr forumda beykentin adı bile yoktu...
Raşit Görgülü
21-10-2005, 01:50
Daha once benım unıfeble ılgım olmadıgı için yoktu tabı ısmımız ama sımdı hersey farklı :D ... Ben zaten fatıh ı katmadım bız beykent olarak wardık 22 olmasada 15 16 wardı :D bundan sora tobe cekırdek yemıcem zten bı zewkımız wardı onada taktılar :D SELCEN busefer dogru dur umarım
Selcen Yılmaz
21-10-2005, 02:16
doğru raşit başkan:)
aslında çekirdek sorun diilde o etraftakileri etkilio çekirdekçi başkan die adın çıkar ben söyliimde;)
baca durumu var birazcık ben taksam taksam ona takarım:P
Raşit Görgülü
21-10-2005, 02:24
Baca olyında haklısın maclarda cok heyacanlanıyorum ondandır ama her guzelın bı kusuru war oda olsun o kadar :)
Selcen Yılmaz
21-10-2005, 02:33
:) :) :)çok megaloman gördüm seni
Raşit Görgülü
21-10-2005, 02:37
eee ne yaparsın bıraz oyleyım ama yurdum insanı benı bu halimlede sewiyo sayıyo :D
Selcen Yılmaz
21-10-2005, 02:40
naapsın insanlar yaa koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler daha önce başkan mı görmüşler:D
Raşit Görgülü
21-10-2005, 02:46
daha oncesını bılmem ama sımdı demokratık, vizyon sahıbi, ıkılı ilişkleri cok ıyı olan,bircok yabancı dil bilen,eğitimli,hoşgorulu,cana yakın her seyden onemlisi Mütewazi bi baskanları war :D
Selcen Yılmaz
21-10-2005, 02:48
aaa görgülü demeyi unutmuşsun:P
bide senin türlerin için mütevazı tanımlaması yapılmaz dierlerine bişey söylemiyorum da...:)
Raşit Görgülü
21-10-2005, 02:55
onu unutmadım mutewazı oldugumdan solemedim cnm :P ya ben hırs yaptım sızın unıwersiteye yatay geçiş yapıp senın gorevını alıcam bı tur fransız ihtılalı gerceklestırecem :D
Selcen Yılmaz
21-10-2005, 02:57
ahaaahaahaaa
kolaysa al bakalım:)
Raşit Görgülü
21-10-2005, 03:02
ya merak etme sanada bı gorew werırım getır gotur ışlerini flan yaparsın :D bız toplantı yapacagımız zamanlar corek borek bı seyler hazırlarsın dicem ama sende o kabılıyet warmı bılmıyorum pek becerıklıye benzemıyon :D
Selcen Yılmaz
21-10-2005, 03:05
becerikli olsam bile hakeden görür ancak sizin gibi çekirdekçiler diil:)
bizde senin gibi başkanı koltuğunda oturtmazlar zordur bizim okul becerikli bi kız çekip çevirebilir ancak nitekim benden önceki başkanda bi kızdı bi erkek için fazla komplike:D
Raşit Görgülü
21-10-2005, 03:12
becerıklı olsam bıle demıssın demekkı diilsin :P ne yaptıkda sana haketmedik, tabı korktun senı koltugundan edicem diye ama merak etme yakın gelecekte boyle bı planım yok rahat ol he baktım işlerini aksatıyosun kenan ewren gbi yonetımıne el koyarım :D
Selcen Yılmaz
21-10-2005, 03:15
istesende yapamazsın öyle bişey boşuna hayal kurma diye söyliim dedim
hadi yaptın diyelim beceremezsin bahçeşehir nerdeee beykent nerdeeee sen orda 5-6 yıl pişmeden aşar seni b.şehir:P
Raşit Görgülü
21-10-2005, 03:30
arkadaslar ne zor sartlarda calısıyoruz goruyosunuz herturlu yıldırma hareketleri karsı yıkılmıyacagız bızım ulke insanının klasık ozellıgı calısan ınsanları cekememek onları pacasından cekıp indirmek :D bizi yıldıramssnz 8)bunu bıln bu sozlerın hepsi selcena kımse ustune alınmasın :P
Selcen Yılmaz
21-10-2005, 03:39
selcen a nası bi ektir yaaa:)
Raşit Görgülü
21-10-2005, 20:08
kusura bakmayın turkce bıraz bozuk olabılır ınsan 3 dil bilince karıstırıyo :D boyle ufak tefek hatalar yapabılıyoruz ;)
Selcen Yılmaz
21-10-2005, 23:14
anadilimiz bildiğimiz diller klasmanına girmez herkes 1 dil bilir ztn bu durumda sizin bildiğiniz diller 2 mi oluo?
bide bi almanca cümle kuramadınız bütün maç boyunca bu nası almanca bilmek ispanyolca 2. dilim olmasına rağmen bülbül gibi şakıyodum ben mesela:P
Raşit Görgülü
22-10-2005, 18:25
Bahçesehır unıwersitesıne bı teklıfte bulunacam siz ordakı oluşumunuzu sonlardırın gelın beykent unıwersıtesı bunyesınde calısmalarınıza dewam edin. :D Yanı bızım manda ve hımayemızde çalışın. :D Siz bu işi beceremediniz Selcen gibi bi başkanlada olmaz zaten haklısınız ;) Gelin ne olursanı olun yıne gelin :D
Emrah İnal
22-10-2005, 19:31
Bahçesehır unıwersitesıne bı teklıfte bulunacam siz ordakı oluşumunuzu sonlardırın gelın beykent unıwersıtesı bunyesınde calısmalarınıza dewam edin. :D Yanı bızım manda ve hımayemızde çalışın. :D Siz bu işi beceremediniz Selcen gibi bi başkanlada olmaz zaten haklısınız ;) Gelin ne olursanı olun yıne gelin :D
Biz Bahçeşehir Üniversitesinde Mutluyuz VE Gururluyuz...
Başkanımız da ÖRNEK alınılacak BAŞKANDIR
Selcen Yılmaz
22-10-2005, 19:48
Biz Bahçeşehir Üniversitesinde Mutluyuz VE Gururluyuz...
Başkanımız da ÖRNEK alınılacak BAŞKANDIR
buda kapak olsun ;D
Berat Elinç
22-10-2005, 21:42
bızım manda ve hımayemızde çalışın. :D
görüldüğü gibi fenerbahçelieler hiçbir şekilde manda ve himaye kabul etmez... ;D
Bahçeşehir yeni dönemde başarılar ;)
Hakan Altunay
03-11-2005, 03:13
herkesin bayramını kutlarım arkadaşlar...
Emrah İnal
03-11-2005, 09:55
herkesin bayramı kutlu olsun sağlık ve mutluluk getirmesi dileği ile iyi bayramlar
Selcen Yılmaz
04-11-2005, 00:16
sağolun arkadaşlar mutlu bayramlar hepinize
Çağatay Cura
09-11-2005, 04:28
Yaw bidkka bidkka bi ay foruma girmioz ortalık toz duman.Noooluoz heeey.Kimdir benim Bahcesehirime laf atan..kimdir aziz başkanıma dil uzatan.Kimdir o tek dişi kalmış ?Yırtarım dağları enginlere sığmam taşar sel olur katrina olur akarım üstüne heeeeyt .......
Selcen Yılmaz
09-11-2005, 20:05
yaaa siz bakmayın hiç!
hayır tek başıma başedemeyeceğimden değilde yinede destek iyi olurdu;)
Çağatay Cura
09-11-2005, 23:16
yaaa siz bakmayın hiç!
hayır tek başıma başedemeyeceğimden değilde yinede destek iyi olurdu;)
Bize mi dedin başkanım ???
Selcen Yılmaz
10-11-2005, 00:43
ee zahmet olucak ama üstünüze alının size dedim ;D
Çağatay Cura
11-11-2005, 01:29
Yaw bilion hayat mayat işleri patlayan sınavlar ve projelerle ugrasıoz!
Çağatay Cura
17-11-2005, 00:44
Milan maçı?Kimler gelio????Ben Telsim e bilet bulamadım ama migrosta olacam Ordan el sallarım size artıq.Kimler gidioo maca
Erşah Yılmaz
20-11-2005, 23:08
Kıbrıs Yakındoğu Üniversitesinden Selamlar ;)
Eren Aytaç
26-11-2005, 15:16
merhaba arkadaşlar üniye yeni geldim.Hmn foruma üye oldum herşey Fenerbahçe için...
Selcen Yılmaz
27-11-2005, 00:52
duyuru maili bi kişi içinde olsa etkili olmuş galiba:)
hoşgeldin eren!
Çağatay Cura
27-11-2005, 02:23
ho$be$ eren!Nerelerden bole?
Eren Aytaç
27-11-2005, 23:47
ben mecidiyeköyde milleti üye yaptırırım kafanızı yormayın:)
Selcen Yılmaz
27-11-2005, 23:59
o kolay erencim oraya toplanıp gelmek zor ;D
haftalar öncesinden randevu talep ediyoruz beylerden şu gün m.köye gidelim diye şimdiden söz veremem diyolar sonradan sorduğumuzdada işleri oluyo hep ::)
Eren Aytaç
29-11-2005, 21:33
bekliyoruz ama siziiiii.ben hergün b.düzünden gidip geliom ama gelin ya 1 kerelik olmazki:)
Volkan Büyük
31-12-2005, 18:03
1907UNİFEB KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ olarak tüm BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTE Lİ arkadaşlarımızın yeni yılını kutlarım
Erşah Yılmaz
10-01-2006, 22:23
Hepinizin mübarek bayramı kutlu olsun arkadaşlar nice bayramlara.... ;)
Melis Varan
04-04-2006, 21:27
1907 ÜNİFEB-Ürün Komitesi'nin hazırlayacağı bir mail grubu için her üniversitenin üniversite sorumluları ve ürün sorumlularının iletişim bilgileri toplanmaktadır.
Üniversite sorumlunuzun ürün komitesine gerekli telefon ve e-mail bilgilerini acilen iletmesini rica ediyoruz.
Teşekkürler
ÜRÜN KOMİTESİ
Ersan Kartal
05-04-2006, 18:25
arkadaşlar tüm 1907unifeb üyelerini muğlada 28 nisan 2006 cuma günü yapacağımız partiye bekliyorum
haydi herkes partiye
(kalacak yerler ayrılanacaktır gelenler için)
Kürşat Öztürk
10-07-2006, 16:38
fenerliyim diyen beşiktaş kampüsünde okurmu yaaa valla benim blmüm tasinsa blmümü degistirirdim!
;D :P
Selcen Yılmaz
15-07-2006, 13:32
2002den falan yazdıklarım yoktu heralde çıka çıka 2004 yazılarım mı çıkmış??
şimdi bilmeyen arkadaşlara bi açıklama getirelim b.şehirde kalan tek bölüm olan mühendislik fakültesi de b.taşa taşınıyor zamanında kıskandığımız biz niye taşınmıyoruz diye düşünürken yazdığımız bu yazıyı kullanmak isteyen arkadaşlar çıkabiliyor bir süre sonra ;D
ama şöyle bir gerçek varki bizimki b.taş kampüsü olarak anılmayacak bilirsiniz orda bir mimar sinan kampüsü vardı oranın bir kısmı yada hepsi(tam bilmiyorum) ve onun yanındaki bina mühendislik fakültesine ait olacak yani b.taş kampüsü denince içinde mühendislik olmayan diğer bütün blmlerin olduğu kampüs anlaşılacak bizimki mühendislik kampüsü olarak ayrı olacak :)
bu arada diğer bölümlerle karıştırmamaları çok isabetli olmuş biz mühendis mühendis takılıyoruz kendi aramızda ;) ;D
bütün bunlar gösteriyorki bölüm değiştirmeye gerek yok zaten okunacak başka bir kampüste yok :P
Kürşat Öztürk
15-07-2006, 21:51
bu yeni forum 2004 de acıldı. o yüzden 2002 ye ait herhangibir bulguya ulaşamadım :P
talihsiz bir beyan demekki..başkan lığın ilk dönemleriydi sanırım o zamanlar. :) üşenmemiş açıklama yapmışsınız bide bilgisi olmayan arkadaşlara :D
Selcen Yılmaz
16-07-2006, 14:58
2004 te bilmem kaç yıllık başkandım o kadar eskiki hatırlamıyorum bile ;D yapıştı zaten üstüme dernekten arayanlar hala sen mi başkansın diyolar :D
kamuoyuna küçük bi açıklama yaptım şimdi bilmem kaç kişi okuyacak forumu herkes ne olduğunu anlayamaz dimi ::)
diicem boş bi laf olacak muhtemelen bi şekilde duyulur her şey ya neyse...
Kürşat Öztürk
16-07-2006, 20:37
ne biliyim bafeb eskiden daha bi aktifti. gerçi diğer topikleriniz aktif maşşallah !
ama burası iyiydi diye hatırlıyorum.
yaptığınız açıklamayı kaç kişi okuyacak merak ettim oyüzden söyledim o lafı ;) hani okumak için önce foruma girmek lazım falan :P
mezun olduktan sonrada başkanlık devam gibi gözüküyor ya neyse :D
ahhh ufuk ahhh... ;D zamanında yumruğunu masaya vursaydı :D:D
Selcen Yılmaz
17-07-2006, 00:20
illa bafeb ten birilerinin okumasına gerek yok değil mi herkese açık bir forum bu :P
bahçeşehir ilgi görür ne olursa olsun ::)
ufuk mu yumruk mu hah o bir hayalet ne yaparsa yapsın biz göremeyiz o yüzden ;D
insanlar memnun olmadıkları durumları değiştirmeye çalışırlar bizimkilerde öyle bir değişim isteği olmadı bunca zaman buda neyi gösterir ben söylemeyim artık ;)
Eren Aytaç
22-07-2006, 20:58
çok aktifiz ya:P
Selcen Yılmaz
23-07-2006, 15:27
heyttttttt ne oluyor burda baktım ki arkamdan konuşuluyo :) sanmayın ki takip etmiyorum burayııı :D
duydum kiii unutmuşsuuuuuuuuuunnnnn gözleriminn renginiii :D
hayalet geri döndü ;D ;D
Kürşat Öztürk
04-08-2006, 06:58
sevimli hayalet diyelim ozaman tam olsun :D
bu hafta sezonun ilk macı ama *?? ?? *
ben en son selcen hanımı sarköy sahilinde bir köftecide gormustum ama bilmiyorum artık *;) gece 2 miydi 3 müydü :P
Selcen Yılmaz
05-08-2006, 17:10
bazıları bütün 1 ekmeği yerken etrafında olan insanlara bakmakta zorlanır aslında nasıl görebilmiş heyret ;D
saat konusunada bi açıklık getirelim 1buçuktu ;)
Kürşat Öztürk
05-08-2006, 18:55
heyret degil hayret olucak. bide görebilmiş değil görebilmişsin dir doğrusu *:P
benim 1 butun ekmeğimmi göze geldi ! :) *hem ekmek ufaktı ..köfte fazlaydı *:P
sende yarım ekmek yedin yanılmıyorsam.
saat 3.. bi önceki geceden aklımda kalmış ozaman pardon ::)
konu o degildi gerçi ama neyse. *8)
Selcen Yılmaz
09-08-2006, 00:37
iğrenç cafe klavyelerinde okdr yazılıyo kusura bakmayın
cümlem bazılarıyla başladı yani ben sana değil ortalığa söyledim lafı o yüzden "görebilmişsin" diye belirtmeme gerek yoktu
son derece yanılıyosun öncelikle genelde gece 3 te sokakta olmam bide o saatte değil yarım ekmek çeyrek ekmek bile yemem ;)
ama sen 1 ekmek yersin yemezsin tamamen sana kalmış tabi ;D
ilginç olan o değil bizim çocuklardan biri şarköyde koçtan birini görmüş tabi isim misim bilmiyo nerden bilsin ama tariften kim olduğu az çok anlaşılıyor herkes şarköye mi akmaya çalışıyo anlamadım ;D neyse biz burda paparazi gibi kim olduğunu deşifre etmeyelim belki gizli gelmiştir ;)
Kürşat Öztürk
13-08-2006, 15:30
kievi de inşallah yenicez kadıkoyde.. ligdede 2 de 2 yaptık. iyi güzel her şey ;D
Doğuş Kaya
16-08-2006, 19:11
Arakadaslar bundan 7 yıl önce ülkemiz büyük bir felaket yasadı.16 agustosu 17 agustosa baglayan gece yasadıgımız buyuk deprem,binlerce ocak söndürdü.onbinlerce can aldı.bende sakaryalı bi arkadasınız olarak ve depremi an ve an yasamıs bırı olarak sızlerden sadece sunu istiyorum..var oldugumuz sürece yasayacagımız bu buyuk felaketlerden dersler cıkaralım..bir dahaki sefere aglayanlar bizim cocuklarımız olmasın..lütfen 17 Agustos'u unutmayalım..unutturmayalım...
Didem Bektaş
18-08-2006, 20:59
ahhh ufuk ahhh... * ;D zamanında yumruğunu masaya vursaydı :D:D
Ufuk?
Yumruk?
Masa?
;D ;D ;D ;D
Eren Aytaç
20-08-2006, 15:50
çrşamba günüü bütün bafebi beklioruss maçaa kievi gömcez inş...
Selcen Yılmaz
24-09-2006, 01:12
gerçekten 4. sınıftayken taşıdılar bizim bölümüde b.taşa kaynak harbi sağlammış ;D
Selcen Yılmaz
24-09-2006, 01:17
bizden habersiz yorumlar fln silinebiliyo ama 2004 yorumları bulunabiliyomuş!!! ::)
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.