PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kenan Onuk Medya ve Sanat

Emre Akça
12-07-2005, 12:06
Aslında en sevmediğim şeydir bir insanı ölünce yüceltmek zamanında ona ne kadar iyi olduğunu söleyememek. Kenan Onuk TRT başlangıçlı ve gercekten gittiği her yerde başarılı olmuş bir insan Ntvnin kurucularından biri ama herseyden önce iyi bir insan,spor adamı ve sanat adamı.kendini geliştirebilmiş polemiklerden uzak efendi bir insan ve izlediğim iki spor programından birini sunuyordu. Hiç bir zaman hakeret içeren sözler etmeyen ortamı germeyen aksine sakinleştiren ve kim ne derse desin Türk insanına futboldan başka sporlarında oldugunu göstermeyi kendine misyon edinmiş bir televizyoncuydu.Bir profesyoneldi ama Fenerbahce yenildiginde programa çıkmayacak kadar çıksa bile yüzü asık program sunacak kadarda amatördü. Çok sağlam bir Fenerbahçeliydi. Dün tabutu yanına Sarı-Lacivert çerçeve arasına koyulan resmini görünce çok üzüldüm duygulandım Fenerbahce bir evladını daha kaybetti.Allah ailesine sabır versin .Acılarını paylaşıyoruz.

Murat Erkurt
22-07-2005, 22:12
Görüp görebilecekerim arasında en iyi SPOR ADAMIYDI.Ruhu şad olsun.
Görüp görebileceklerim arasında dedim;ama şunu söylemedim:Bence Türkiye'de "ben SPOR ADAMIYIM" diye geçinenlerden hiçbirisi O'nun eline su bile dökemez.Şunu da söyleyeyim ki,
bence onların %80'ninden daha da fazlası beş para etmez,kavgacı,televizyonun getirdiği lanet olası şöhretten başka bir şey istemeyen insan topluluğudur.
Arkadaşlar O'nun SANAT kişiliği zaten başka bir dünya.Her yönüyle mükemmel bir insan.
Medya denilen o kirli çıktı O'nu ve O'nun gibi iki elin parmaklarını geçmeyecek değerleri çooooooooooook arayacak.
Saygılar.

Sinan Bıçak
23-07-2005, 03:16
En kötü durumda bile meslek aşkıyla doluydu programını izlerken halini gördükçe çok üzülüyordum.Yorumları sunuculuğu ve kişiliği ile herkese örnek bir kişiydi medya dünyası çok büyük bir değerini yitirdi.

Levent Sarıbaş
18-08-2005, 22:28
http://www.ntvmsnbc.com/news/199898.jpg

bir süredir yukarıdaki o müzmin delikanlı havasında ama görgü kaidelerinin dışına bir spor programı ve karşısında argoyu çok seven bir hıncal abi olsa bile bir dirhem bile çıkmadan sunuşunu yapan..koyu bir fenerli olmasına rağmen en kızgın ya da en mutlu en haykıraç anlarında bile ağzından yorum kokan cümleleri kerpetenle alınan tarafsızlığın da b.ku böle çıkarılır dedirten zamanın süper sıfatına bence ençok uyan adamını gözlerim dolu dolu izliyordum..
spor adına gerçekten de izleme zevki en üst seviyede olan ve birçoğumuzun hıncal abi için ekranlarımızın başına geçtiğimiz bu güzel programın giderek müptelası olanlarımız bir pazartesi akşamı birden bire kulaklarımızaa, gözlerimizee takılan bir değişiklikle dürtüldük..programda bişi değişmişti ama hoş değildi..çok büyük de bi fark yoktu ilk bakışta..ama giderek eski tadın olmadığını anladık..evet ortadaki gözlüklü sunucu yoktu..kenan abi..sırf bi muhabbeti geçmiştir diye gece uyumadım ve en baştan aldım programı..
hıncal abimiz kısa bir girişten sonra kenan abinin sağlık sorunları nedeniyle yurt dışında olduğunu haber etti..o anda yıkıldım..hiçbir bilgim veya duyumum olmadığı halde o anda annadım durumun ciddiyetini..yoksa yıllardır işinde bir dakikalık bile bir aksama yapmamış bi adam birden bire bir buçuk saatlik programnı yanlız bıraksın..dimi?
bir kaç program daha böle devam etti..tabi artık zaplamaya , sıkılmaya başlamıştım..yaw doğru düzgün yorum yapmayan biri yüzünden niye bir yorum programından soğurki insan..işte ozaman annadımki kenan abi az ama özmüş..programın havası suyuymuş..
sona bir gün birden gözüktü keanan abi..sevindim..ohh be dediğimi hatırlıyorum..iyi de bi değişiklik çarptı gözüme hemen..tel tel seyrek havadar saçları kalıp gibi gür olmuştu..kemoterapi sonucu saçlarını dökmüştü abimiz..sonrasında da ara verişleri arttı ve gidere kilo aldı..en son görüntüsüne fazla bakamadım bile..insan dayanamıyodu..o sevecenliğin can çekiştiği bir surata bakmak insana verilen en büyük cezalardan biri gibiydi..off..
yko mına koyim..ne kadar program varsa spor üzerine hepsi kavga gürültü tribünden daha kirli..keşke biraz daha yaşasaydın da belki farkederler değişirlerdi diyorum ama..şutelegolmüdür nedir..bi paparanın halara gürele yaptığı iş..hadi bize saygın yoksa şu adama da mı saygın yok..

rahat uyu kenan abi..