Orijinalini görmek için tıklayınız : Bilgi'deki sinema günleri..
Can Turgut
22-12-2004, 11:29
Bugün yeni dönem türk filmlerinden '9' u verecekler..Çok izlemek istediğim bir filmdi,süper oldu..
Ayrıca çok da güzel filmler veriyorlar..Her ay başında programları da belli oluyor ve filmlerden yarım saat önce akm önünden beleş servis kalkıyor..Daha ne isterim..
www.bilgi.edu.tr/sinema
Reşat Özdemir
24-12-2004, 05:08
filmlerden yarım saat önce akm önünden beleş servis kalkıyor..Daha ne isterim..
www.bilgi.edu.tr/sinema
senin için her hangi bir aktivitenin herhangi bölümünde herhangi bir şey beleşse daha birşey istemezsin.. biliyordum, bugün bir kez daha şahit oldum..
"bilgi sinema" benim de sık sık etrafımda dolanan ama bir türlü gitmenin nasip olmadığı güzel bir şans sinemaseverler için..
Can sık sık paslaşalım bu olayı..
Anıl Germeç
25-12-2004, 14:28
evet biz bilgi unifeb olarak sizi ağırlamaktan sevinç duyarız. kataloğu var o bilgi sinemanın aylık. mehmet be web sitesine bilgi sinema hakkında bişeyler koysak o zaman?? aylık güncellenen?
Haldun Gündüz
27-12-2004, 21:52
''asiye nasıl kurtulur''
olum Can senin yazlıkta bahsettiğin film mi bu yoksa??
hani sokak serserilerinin Müjde Ar'a tecavüz edip çöpe attıkları film
Can Turgut
27-12-2004, 23:27
yok lan ne alaka
o film başka film..adını unuttum gerçi şimdi de
ne alaka kurdun asiyeyle bilgi üni arasında :)
muhauha abi lafa gel ' tecavüz edip çöpe attıkları film ' ..
Haldun Gündüz
28-12-2004, 12:33
yok lan ne alaka
o film başka film..adını unuttum gerçi şimdi de
ne alaka kurdun asiyeyle bilgi üni arasında :)
muhauha abi lafa gel ' tecavüz edip çöpe attıkları film ' ..
olum 2004 deki film programına bakarken gözüme çarptı ayrıca sen aynen böyle anlatmıştın ;D ;D
Asiye Nasıl Kurtulur?
Yön: Atıf Yılmaz
Oyn: Müjde Ar, Ali Poyarazoğlu, Hümeyra, Nuran Oktar
1987 / Türkiye / Türkçe / 105 dk.
Nazlı kiralık ev ararken bir genelev patronu olan Selahattin’le karşılaşır. Selahattin Nazlı’yı ‘işletmeye’ gelmesi için ikna eder ve genç kadın kendisini bir fuhuş yuvasına düşmüş olarak bulur. İşlediği konuya ince bir duyarlılıkla yaklaşan, gerçekçi Türk sinemasının en iyi örneklerinden ve sinemamızın ender epik uygulamalarından biri olan film, Vasıf Öngören’in aynı adlı oyunundan perdeye uyarlanmış.
Can Turgut
25-02-2005, 13:12
Bilgi'deki arkadaşlardan bi istirhamım olacak.
Bu geçen ayki kısa film gösterilerine gittim falan ama ayrıyetten cd'lerini de arşiv için istedim oradaki adamdan..
Bana Bilgi'de Sinema Koordinatörü Tuncay Uğurlu'nun telefonunu verdi ulaşmak için..0212 311 63 01..Kuştepe Kampüsündeymiş adam..Tee Koç'lardan oralara gelmek zor oluyor,bi el atarmısınız acep ? Adamla irtibat ve cd'leri nasıl alabiliriz konulu mütalağa..
Anıl Germeç
13-03-2005, 19:49
salı günü halledicem senin işini. halletmeye çalışacam en azından. demin konuşmuştuk pembe okulun önünde :)
şimdi çıkıyorum maça gidiyorum 8)
Can Turgut
16-03-2005, 13:42
Beklemedeyim :)
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.