Orijinalini görmek için tıklayınız : G.O.R.A. geliyor
Vehbi Şirikçi
07-10-2004, 20:23
Avea yeni reklamlarında filmden sahneler kullanmaya başladı bile. Avea sponsorluğunda gösterime girecek yakında. Sanırım 12 Kasım bu tarih, ama yine de kesin konuşmamak lazım. :)
Uzun zamandır sabırsızlıkla beklediğimiz film beklediğimize değecek gibi görünüyor. Bu kadar bekledikten sonra gişe rekoru kırması beni çok fazla şaşırtmayacak.
Muhammed Turan
07-10-2004, 22:58
Bence Vizontele' nin rekorunu egale edecek tek film.
Sercan Matur
07-10-2004, 23:41
Beklıyoruz sabırsızlıkla
Funda Meriç
09-10-2004, 19:08
toplu gidelim yine...Gora organizasyonu yapalım..Cem yabancı mı... ;D
Onur Kalender
09-10-2004, 22:55
Bence de güzel bir organizasyon yapmak lazım...
Melis Varan
09-10-2004, 23:23
;D Haklısın, süper olur!!!
Ahmet İnal
11-10-2004, 04:51
sen dur ama sen duuuuuuuuur ama sen duuuuuuur bıktım ama fragmanını izlemekten bi gelsede toplu moplu bişekilde gideriz işte :)
Yasin Arpacı
14-10-2004, 03:21
iki yıldır beklediğim bir film...
avea reklamlarında da küçük bölümleri izleme şansımız oldu. ama ben şafak sezerin yakarız len burayı yakarızzzz repliğine hasta oldum...
süper kadro süper bir film.
geleceği varsa GÖRECEĞİMİz var ::) ;D
Vehbi Şirikçi
15-10-2004, 16:49
İşte Fragman: :)
12.91 MB indirmek için tıkla (http://www.gora-film.com/trailer/turkish/gora_fragman_large.wmv)
Oğuz Yıldız
18-10-2004, 19:06
Cem bizi kırmayıp geldi. Bizde ona gitmeliyiz. ;)
HEm topluya indirimde yaparlar ;D :D ;D
Bu film Türkiye'de gişe rekorları kıracak ....
Veysel Aslaner
18-10-2004, 23:19
arkdaslar bence bu fılme gıdersek maclar gıtmemız tehlıkeye gırebılır :P
Özenç Yeşilçiçek
19-10-2004, 12:53
Gora'nın biletleri satışa çıkmış hatta ilk gün 12 kasım'a 16:30 ve 19 küsürlü seansa bilet kalmamıştı.
Dün biletix'ten maç biletlerini teslim alıyordum,bizzat şahidim.
Hatta karaborsacı Gora'ya bi miktar bilet aldı,enterasandı...
Bu arada Öğrenci:8 500 000 TL
Tam: 11 000 000 TL
Levent Sarıbaş
21-10-2004, 21:17
arkdaslar bence bu fılme gıdersek maclar gıtmemız tehlıkeye gırebılır :P
??? niyee
Özenç Yeşilçiçek
08-11-2004, 14:19
Bakirköy Avsar Sinemasinda örenci 7MTL, tam 9MTL..
ben 12 Kasim'a biletimi alali 10-15gün oldu! *:D
1hafta kaldi.. sabirsizlaniyorum.. *;)
Doğrudur,bunlar BKM fiyatları zaten ;)
Ali Sevinç
08-11-2004, 19:29
Arkadaşlar bende sağolsun Power fm den çift kişilik bilet kazandım BKM de Cem Yılmaz la birlikte izlicem süper yaaa :D
Levent Sarıbaş
09-11-2004, 23:34
Arkadaşlar bende sağolsun Power fm den çift kişilik bilet kazandım BKM de Cem Yılmaz la birlikte izlicem süper yaaa *:D
alicim beraber gidiyoruz dimi.. ::) ::)
Sercan Okur
09-11-2004, 23:56
Oooo Alicim beni hatırladın mı hani süt kardeşin.
Filme beraber gidiyoruz değil mi?
Tamam Cem yılmaz"ın yanında sen otur. Bende Şafak Sezer"lr otururum..:)
Melis Varan
15-11-2004, 02:12
Bence de güzel bir organizasyon yapmak lazım...
Bu muhabbetler unutuldu mu?
Benim gibi gitmeyenler vardır di mi..
Hadi gidelim;)
Ahmet İnal
15-11-2004, 02:15
giden gitmiş helali hoş olsun ama sakın anlatmayın onu bunu bırakalımda fundanın dediği gibi şu filme beraber gidelim nasıl olsa cem yabancı sayılmazmış :)
Koray Kunduracı
15-11-2004, 14:44
tek kelimeyle harikulade
gidilmesi farz olan bir filmki sonlarda olan bir sahne sinemada cem yılmazı alkışlattırmayı başlattı bana onun kazandığı milyon dolarlar helal olsun helal olsunki bizi daha çok güldürsün.
saol Cem baba
Can Vuruşkan
16-11-2004, 21:51
tek kelimeyle süper yaa:)
Muhammed Turan
16-11-2004, 22:07
Ben daha gitmedim. Tavsiyeler nasıl? Beğendiniz mi gibi bir soru sormayacağım ama ne kadar güldünüz diye bir soru soracağım. ;)
Muhammed Turan
16-11-2004, 22:35
O zaman senin için hayal kırıklığı...
Maral Arlı
17-11-2004, 02:26
Yine mi siz ikiniz!! :P (bakınız, dağdan gelip bağdakini kovan Maral:))
Bencede filmden fazla bi beklentin olmasın, biz ailecek hayalkırıklığına uğradık fakat çıkışta "bize paramızı geri versinler" şeklinde söylenen, bizden daha çok mahvolmuş insanlar dahi vardı..
Bence Türk sinemasının geldiği yer bakımından kaçırılmicak bi film, kesinlikle gidilmeli fakat işin içinde cem yılmaz var diye herifin şovlarındaki gibi, boş durmican, 2 dakkada 1 kopcan zannetme. Zira genelde kopuş 15 dakkada bir oluyo eğer şanslıysan..
Buarada benim en sevdiğim sahne Garavelin rakı sofrasında "burdayım! şimdide burdayım!" azim, hırs çalışma.. sahneleriydi.. Bide pipetle rakıya dadandı yaa!!! ;D ;D ;D
Bunlar kriz anlarımda beni güldürcek ve moralimi düzeltecek sahneler.. Her üzüldüüğümde düşüncem valla gülmek için kendi kendime :)
Murat Erkurt
17-11-2004, 10:20
Arkadaşlar filmi çok da fazla dövmeyin,şahsen ben bunun gibi en fazla 3 filmde daha bu kadar gülmüşümdür.Sonuçta CEM BABA HEP BİR NUMERO!
Vehbi Şirikçi
17-11-2004, 18:16
Filme bir Cem Yılmaz gösterisine gider gibi giderseniz hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Çünkü canlı bir performansa gülmek ile bir sinema filmine gülmek çok farklı şeyler.
Film hakkında yorumum; senelerdir izlediğimiz yabancı sinema filmlerinin içine, bilim kurgu filmlerine, senin benim gibi bir Türkü sokmuşlar ve senelerdir izlediğimiz saçmalıklarla adeta dalga geçiyor. Bu da izleyenlere çok fazla keyif veriyor. Yani bu defa yabancılar bizimle değil de biz onlarla dalga geçiyoruz. Bu alıştığımız ortamlara bir Türk girerse neler olur onu görmüş oluyoruz. Bir kere fikir olarak bile çok güzel.
Şimdiye kadar izlediğim;
-görüntü açısından en kaliteli Türki Filmi
-en komik Türk Filmi
-en sürükleyici Türk Filmi
ve 2. defa izlemeye değer bir Türk Filmi.
Servet Güldeş
17-11-2004, 20:24
Bence de film türk sinemasının en iyisi görüntü açısından hiç sırtarmıyo...
en güzel sahnee gelince bence 5. elementi dalladığı sahne
haa bu arada G.O.R.A açılımı neymiş bilen var mı
Sercan Matur
17-11-2004, 20:56
Filme bir Cem Yılmaz gösterisine gider gibi giderseniz hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Çünkü canlı bir performansa gülmek ile bir sinema filmine gülmek çok farklı şeyler.
Film hakkında yorumum; senelerdir izlediğimiz yabancı sinema filmlerinin içine, bilim kurgu filmlerine, senin benim gibi bir Türkü sokmuşlar ve senelerdir izlediğimiz saçmalıklarla adeta dalga geçiyor. Bu da izleyenlere çok fazla keyif veriyor. Yani bu defa yabancılar bizimle değil de biz onlarla dalga geçiyoruz. Bu alıştığımız ortamlara bir Türk girerse neler olur onu görmüş oluyoruz. Bir kere fikir olarak bile çok güzel.
Şimdiye kadar izlediğim;
-en komik Türk Filmi
aynı şeyleri düşünüyoruz Vehbi kardesim
Vehbi Şirikçi
17-11-2004, 21:04
haa bu arada G.O.R.A açılımı neymiş bilen var mı
Cem Yılmaz'ın "Güzel Olmazsa Reaksiyon Almaz" şeklinde açıkladığını idda edenler oldu. Bir diğer açılım iddiası ise çekimler sonunda Rasim Öztekine "Geçmiş Olsan Rasim Abi" diye tezahurat yapıldığı şeklinde. Böyle bu listeyi uzatabiliriz :)
İsmail Sümer
18-11-2004, 00:51
güzeldi yaa..daha ne olsun?? ama vizontele 1 de daha çok gülmüştüm...Türk sinamasının adetidir bir filmi beklenenin üstünü verecekmiş gibi lanse ederler ama çoğu başarısız olur... Bu film öyle deildi yani güzeldi izlemeyen arkadaşlar olabileceği için filmde çok güldüğüm replikleri yazmıyorum ama izleyenler bilirler ... sağol cem yılmaz ... ikincisini çekecekmiş diye haberler duydum ikincisi daha güzel olur diye umuyorum...
Muhammed Turan
18-11-2004, 21:03
Vehbi abi başka yazmış ama ben "reaksiyon" yerine "reyting" diye biliyorum.
Ayrıca bu Alien Predator ' e karşı filminden çok daha güzeldir. Ne o Amerikan saçmalıkları. Yaratıklar falan. Terminatör mesela. Bence Cem Yılmaz bunlarla dalga geçen bir film yapsa daha da güzel olur :)
Bahriye Tekin
19-11-2004, 13:04
beklediğim kadar iyi değildi ama üzerinden çok zaman geçtiği için heralde :(
Hilal Aslıer
21-11-2004, 00:37
bencede çok fazla şey beklememek gerekir ama yinede gülebilirsiniz.
Hasan Muradoğlu
23-11-2004, 15:35
vehbi,
yazdıklarının bir çoğuna katılıyorum yanlız kafam bir cümleye takıldı kaldı.en komik türk filmi demişsin.burda sana katılmıyorum.genelleme yapmak zordur ama goranın en komik olmadığını söylemek kolay sanırım(not:eğer ben çok az türk filmi izledim ve de onların arasından bu genellemeyi yaptım diyorsan,o ayrı tabii)
cem yılmaz hayranıysanız(bkz.ben) filmi size yeteri derecede tatmin edecektir.işin detay kısmıyla ilgileniyorsanız hikaye anlatımda tarzında bazı aksaklıklar olduğunu ve de bazı flashbacklerin gereksiz olduğunu düşüneceksiniz.tıpkı vizonteledeki anlamsız bir ısrarla kullanılan uçan kameralar gibi.
Şimdiye kadar izlediğim;
-en komik Türk Filmi
Vehbi Şirikçi
23-11-2004, 16:25
vehbi,
yazdıklarının bir çoğuna katılıyorum yanlız kafam bir cümleye takıldı kaldı.en komik türk filmi demişsin.burda sana katılmıyorum.genelleme yapmak zordur ama goranın en komik olmadığını söylemek kolay sanırım(not:eğer ben çok az türk filmi izledim ve de onların arasından bu genellemeyi yaptım diyorsan,o ayrı tabii)
cem yılmaz hayranıysanız(bkz.ben) filmi size yeteri derecede tatmin edecektir.işin detay kısmıyla ilgileniyorsanız hikaye anlatımda tarzında bazı aksaklıklar olduğunu ve de bazı flashbacklerin gereksiz olduğunu düşüneceksiniz.tıpkı vizonteledeki anlamsız bir ısrarla kullanılan uçan kameralar gibi.
İfadenin üst tarafında zaten "şimdiye kadar izlediğim" yazıyor. Yani bu benim görüşüm. Aynı görüşte olmayabiliriz tabi ki.
Hasan Muradoğlu
24-11-2004, 13:04
özür dilerim o ifadeyi görmemişim :(
Murat Öztürk
26-11-2004, 18:11
Çok küfür war,filim kötü,yok öyle yok böyle....
Tamam eksikleri war ama şu ana kadar çekilmiş en iyi Türk filmlerinden biri...daha iyisini yapamıyanlar çamur atıyo...
Gözde Molla
02-12-2004, 00:34
Ben de filmi beğenenler arasındayım.Gayet iyi ve kaliteli bir prodüksiyon olmuş bence ;DBen açıkçası baya güldüm. Gerçekten medyada çıkan haberler kedi ulaşamadığı ciğere mındar der atasözünden yola çıkılarak yapılmış ;D
Kısacası film eğelenceliydi ;D ;D
Tolga Yıldız
03-12-2004, 18:03
ben filme daha dün gitme fırsatı buldum bu yüzden izlemeden önce her türlü yorumu dinleyip hazırlıklı buldum gösterilerde çok güldüğünüz için herkes o tarz şeyler bekliyor bence güzel bir film.... sonuçta bir film stand-up la karıştırmayın.......;)
Onur Özalp
22-12-2004, 23:32
Çok küfür war,filim kötü,yok öyle yok böyle....
Tamam eksikleri war ama şu ana kadar çekilmiş en iyi Türk filmlerinden biri...daha iyisini yapamıyanlar çamur atıyo...
Bu elestirilere Cem Yilmaz in cevabi:
"Bizde eski bir atasozu vardir.. cekilmis filmin davasi olmaz.."
Adam son noktayi koymus bence ;)
Esra Yılmazsoy
09-01-2005, 12:16
Cem Yılmaz'ın yaptıgı her is bir zeka ürünü..stand-up'lari,Hersey Cok Guzel Olacak,tv reklamlari,Gora,..ve en son reklam filmi.. suana kadar yapılmıs en komik,her defasında yeniden guldurebilen,her zamanki gibi ince espriler bulunan bir reklam.. ben dengini gormedim,super olmus yaa cılgın bisi!
Serkan Yarar
23-03-2009, 18:17
peh çocukluğumun filmiydi:P ne gülerdik ama:P
Bahadır İnan
23-03-2009, 19:18
biz hala repliklerin makarasını yapıyoruz efsane bir film bnce :D
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.