PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bahçedeki Fener Belgeseli Satışta!

Koray Kunduracı
11-11-2004, 15:35
arkadaşlar!
bahçedeki fener belgeselini arıyorum. bilenler bi zahmet nerden bulabileceğimi söylerse mutlu olurum

Onur Kalender
11-11-2004, 18:59
arkadaşlar!
bahçedeki fener belgeselini arıyorum. bilenler bi zahmet nerden bulabileceğimi söylerse mutlu olurum.
Bulamazsın! Ben çok aradım zamanında ama satışı yok! :-/

Ersin Demirel
11-11-2004, 21:51
arkadaşlar!
bahçedeki fener belgeselini arıyorum. bilenler bi zahmet nerden bulabileceğimi söylerse mutlu olurum.

Koraycığımşu anda Bahçedeki Fener'in satışı yok. Bu belgesel 1907 Derneği tarafından yaptırılmıştı,yani kulüple bir bağlantısı yok. Bulabileceğin belgeselimiz, kulüp tarafından hazırlattırılan "Kuruluştan Kurtuluşa" belgeselidir. Onu da pk çok yerde bulabilirsin..

Vehbi Şirikçi
12-11-2004, 20:09
Bu değerli belgeselin yakında satışa çıkacağı söyleniyor. Bence her Fenerbahçe'linin en az 1 defa izlemesi lazım.

Muhammed Turan
12-11-2004, 20:40
" Kurtuluştan Kuruluşa " adlı belgeseli sadece Fenerbahçeli olan değil her Türk ferdinin izlemesi gerektiğini düşünüyorum.

Melih Yılmaz
05-12-2004, 19:10
*Koraycığımşu anda Bahçedeki Fener'in satışı yok. Bu belgesel 1907 Derneği tarafından yaptırılmıştı,yani kulüple bir bağlantısı yok. Bulabileceğin belgeselimiz, kulüp tarafından hazırlattırılan "Kuruluştan Kurtuluşa" belgeselidir. Onu da pk çok yerde bulabilirsin..

madem 1907 tarafından hazırlatıldı madem oradan bi kopyası alınıp isteyen kişilere verilemez mi ben izlemedim çok merk ediyorum açıkçası....

Vehbi Şirikçi
05-12-2004, 20:55
Dvd'si ve VCD'si satışa çıkmış.

Onur Kalender
05-12-2004, 22:02
Bu gerçekten çok güzel bir haber Vehbi. Peki Siyah Çoraplılar'ı bulabilir miyiz? Böyle bir şey varmı onun içinde?

Vehbi Şirikçi
07-12-2004, 17:37
http://www.ideefixe.com/video/tanim.asp?sid=QO0D7NDT8F3F6QE9OLKG
http://www.ideefixe.com/video/tanim.asp?sid=QIW9MHWBK3KT81LZ4VMH

Onur Kalender
07-12-2004, 17:59
Çok sağol Vehbi. Hemen verdim siparişi... ;D

Erdinç Zaman
08-12-2004, 00:04
www.1907.org sitesinde var oradan tum dosyaları indirdikten sonra izleyebilirsiniz.

Vehbi Şirikçi
08-12-2004, 00:28
www.1907.org sitesinde var oradan tum dosyaları indirdikten sonra izleyebilirsiniz.

Tabi ki sadece belgeselin video klibini.

Erdinç Zaman
08-12-2004, 00:30
:)

Vehbi Şirikçi
19-12-2004, 12:12
18 Aralık 2004 - "Bir zamanlar İstanbul’da bir koyda bahçe içinde bir fener vardı. Yüzyıl boyunca durduğu yerden tarihe tanıklık etti ve etrafına ışık saçtı. Fenerbahçe işte bu ışıktan doğdu."

1907 Fenerbahçe Derneği’nin desteğiyle Can Dündar’ın hazırlayıp sunduğu "Bahçedeki Fener" belgeseli, Fenerbahçe’nin 100 yıllık tarihini ve kuruluş öyküsünü daha önce yayınlanmamış fotoğraf ve görüntüler eşliğinde izleyiciye sunuyor.

Halit Kıvanç, Can Bartu, Ziya Şengül, Ogün Altıparmak, Kurthan Fişek, Vecihe Gökçen, Halit Deringör, Naci Barlas, Reşat Dermanver, Necdet Erdem, Müjdat Dağlaroğlu, Melih Ilgaz, Fikret Kırcan, Seha Erge, Feyhan Sporel, Önder Dai, Ali Polat, Rüştü Reçber ve Cem Atabeyoğlu gibi Fenerbahçe’ye yıllarca hizmet etmiş ve başkanlık görevini yürütüp Fenerbahçe Spor Kulübünün tarihine kazınmış isimlerle söyleşiler, 1907 Derneği’nin özel arşiv ve koleksiyonundan alınmış fotoğraflar ve belgelerle hazırlanan belgeselin müzikleri usta besteci Fahir Atakoğlu’na ait.

Sadece Fenerbahçemiz'in değil Türkiyemiz'in tarihiyle de yıllar boyunca paralel olarak gelişen bu şanlı mazinin hikayesinin anlatıldığı Bahçedeki Fener, her Fenerbahçelinin, her Türk'ün mutlaka izlemesi ve koleksiyonunda bulundurması gereken tarihi bir Baş Yapıt.

Bahçedeki Fener Belgeselini DVD ve VCD formatlarında tüm Müzik Marketlerden, Feneriumlar'dan ve 1907 Fenerbahçe Derneği'nden temin edebilirsiniz.

1907UNIFEB - Üniversiteli Fenerbahçeliler Birliği

Onur Kalender
19-12-2004, 14:17
Burada haberi okur okumaz baktım internette 27YTL fiyat vardı ve ertesi günü Acıbadem Carrefour'dan aldım. Mutlaka arşive koyulmalı bence... ;)

Süleyman Karadağ
19-12-2004, 17:07
Her FENERBAHÇELİNİN alıp saklaması gereken mükemmel bir eser fakat lütfen hiçkimse arkadaşından alıp çoğaltma yoluna gitmesin bence bu çok hassas bir konu isteyenlere de veremeyeceğimizi orjinalini alması gerektiğini anlatabilirsek çok iyi olur diye düşünüyorum

Faruk Aksu
20-12-2004, 02:02
Bahçedeki Fener ismini duyunca bile duygulanıyorum.Ogün Altıparmak'ın sözlerini hatırladıkça Fenerbahçemle bir kez daha gurur duyarım.En kısa zamanda orjinal olarak arşivime ekleyeceğim.Herkesin de ne yapıp edip alması gerekir..

Muhammed Turan
21-12-2004, 22:10
Ocak ayı başında 1.vazifem hemen belgeseli almak ve yeğenlerime izlettirmek. Genç beyinler her zaman lazım!

Koray Kunduracı
22-12-2004, 16:01
Vcd 10ytl Dvd 27ytl
Dvd aldım. Bence dvd playerı olanlar dvd almalı çünkü fotoğraflara slayt şeklinde bakabiliyosunuz ve en önemlisi can dündar'la olan özel söyleşide kendisi istanbul ve ankara galalarından bahsederken görüntüler veriyo ve orada en çok 1907Unifeb afişleri ve üyeleri gösteriliyo.Gerçi zaten belgeselin içinde de bol bol uni bayrakları gözüküyor.