PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İsmet Ay vefat etti

Can Turgut
07-10-2004, 21:19
Allah rahmet eğlesin..
Çok büyük oyuncuydu..Çocukluk dönemimizin efsane dizisi Süper Baba'nın Sermet'i nur içinde yat..

Sinan Bıçak
07-10-2004, 21:20
Allah rahmet eylesin .

Vehbi Şirikçi
07-10-2004, 21:33
Allah rahmet eylesin.

İsmail Sümer
07-10-2004, 21:53
allah rahmet eylesin...

Muhammed Turan
07-10-2004, 22:56
Mekanı cennet olsun.

Sercan Matur
07-10-2004, 23:42
Allah rahmet eylesin...
Ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum.

Ahmet Mirzaloğlu
08-10-2004, 00:35
allah rahmet eylesin..

Vehbi Şirikçi
08-10-2004, 22:29
Allah rahmet eylesin, mekanı Cennet olsun...

Kültür ve Sanat forumundaki başlıklardan 5 tanesinden biri çok değerli bir sanatçımızın vefatı... Böylesi büyük sanatçılarımız ne yazık ki birer birer aramızdan ayrılıyorlar ve ne yazık ki hiçbir zaman yerleri dolmayacak... Peki biz ne kadar sahip çıkabiliyoruz ömrünü sanata adamış bu büyük sanatçılarımıza? Düşündüm de neden sadece vefat ettiklerinde bu forumda onlar için başlık açıyoruz, neden hayattalarken onları konuşmuyoruz? Değerlerimizin farkına onları kaybettikten sonra mı varıyoruz, yoksa bu büyük sanatçıların emeklerini onları kaybettikten sonra onlara sadece rahmet dileyerek mi alkışlıyoruz? Yanlış anlaşılmayım, bu eleştiri değil, özeleştiri de aynı zamanda...

Gerçek sanatçılarımız kendi sessiz ama sanata adanmış hayatlarıyla yaşamları sırasında hangi gazeteye haber oluyorlar, ne yazık ki vefat ettiklerinde bile -bazen- sadece 5. sayfada küçücük bir vefat haberi oluyor, oysa onlar ne kadar da büyükler; yaptıklarıyla, yaşamlarıyla, kişilikleriyle, sanatlarıyla gazetenin tüm sayfalarını kaplayacak kadar büyükler...

Eleştirinde haklısın, daha önce ben de belirttim bu konuyu. Ancak yine de hayatlarındayken onlar hakkında başlık açıp konuşmamış olsak bile, son görev olarak iyi dileklerimizi, taziyemizi yazmak için bu başlıkları açmalıyız diye düşünüyorum.

Emre Paçarız
08-10-2004, 23:49
Allah rahmet eylesin...

Duygu Çakır
09-10-2004, 01:16
Allah rahmet eylesin
memleketimden çıkan ender sanatçılardandı
son zamanlarında bayaa kötü durumu diye duymuştuk
eğlenmekten hiç vazgeçmez yaşlı olduğunu kabul etmezmiş

bizim oralar için bi boşluk olacak artık

Onur Kalender
09-10-2004, 18:35
Ben cenazesindeydim ama yağmurlu olacağını düşünerek gelmeyen o kadar çok kişi vardı ki... Birde gelmiş olmak için gelenler... Kendi memleketimin, Şile'min bir bireyi olması dışında önünde eğildiğim süper bir tiyatrocuydu... Her zaman güler, her zaman etrafına neşe saçardı...

Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın...

Kutay Duman
10-10-2004, 16:11
allah rahmet eylesin