PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Filmekimi 2004

Can Turgut
04-10-2004, 16:47
geçen sene de gitmiştim dogville ve commandante filmlerine,bu seneki program daha güzel ve doyurucu..
özellikle che'nin hayatının bir bölümünü anlatan motorsiklet günlüğü,güney kore filmlerinden oldboy ( ihtiyar delikanlı ) , takashi kitano ustanın zatoichi'si ve diğer bir japon filmi karanlık sırlar en gidilesi filmler..
galalar 12.5..diğerleri öğrenci 7.5..
biletler dün satışa çıktı biletixte..genelde hemen tükeniyor,ama film başlamasına 5 dk kala biletlerini satmak isteyenler oluyor,onlardan almıştık biz geçen sene..
vs vs..
film festivallerine ihtiyaç var..
geçen haftasonu da akm'de beleş japon film festivali vardı..geçen seneki program daha süperdi gerçi..bu sene 1 filme gittim,ki o film de filmekiminin listesinde vardı..twilight samurai diye bir film,ama son dk da filmekiminin listesinden çıkarmışlar..
vs vs..
bu kadar *:)

Haldun Gündüz
05-10-2004, 16:46
şimdi cancağızım programa baktım cumartesi ve pazar günkü fılmlere gelebılırım anca.al buraya yazayım cumartesi ve pazar günkü fılmleri 8)

9 Ekim Cumartesi
11:00
Ağlayan Devenin Öyküsü / The Story of the Weeping Camel/Byambasuren Davaa&Luigi Falorni / 94'

13:30
Kumar Tutkusu / Owning Mahowny / Richard Kwietniowski / 104'

16:00
Samurayın Onuru / Twilight Samurai / Yoji Yamada / 129'

19:00
Göz 2 / The Eye 2 / Oxide & Danny Pang / 80'

21:30
Vibratör / Vibrator / Ryuichi Hiroki / 95'

10 Ekim Pazar
11:00
Kontrol / Control / Nimród Antal / 107'

13:30
Koro: Mösyö Mathieu'nün Asi Çocukları / Choir Boys / Christophe Barratier / 95'

16:00
Zelary / Ondrej Trojan / 150'

19:00
Zatoichi / Takeshi Kitano / 116'

21:30
Annem / My Mother / Christophe Honoré / 110'

nedir bu japon fılmı aşkı kardeşim..

pazar gunu kitano nun fılme gidiyoruz cumartesi goz 2 ye gıtmeyelim korku fılmlerınden hiç haz almamışımdır.old boy u anlatırsın artık sen bana :)

Doğa Aydın
08-10-2004, 01:39
Hollywood'un klişelerinden, yani takla atan arabalardan, patlayan binalardan, ne bileyim vurulup ölmeyen polislerden, ya da dünyayı kurtaran 15 yaşındaki veletlerden sıkılmadıysanız, bence gitmeyin FilmEkimi'ne. Alın bir vcd, az önce bahsettiklerimi izleyin doyasıya. Ama baştan söyleyeyim, Bruce Willis ölü :P :D

Vehbi Şirikçi
10-10-2004, 22:35
Motosiklet günlüğü; Che Guevera'nın 23 yaşında bir tıp öğrencisiyken arkadaşıyla çıktığı yolculuk sonrası yaşadığı ülkenin, Latin Amerika'nın gerçeklerini farketmesi ve kendini daha sonra burası için mücadeleye adaması konu ediliyor. İzlemek lazım.