Orijinalini görmek için tıklayınız : Fortis Türkiye Kupası 2006-2007 Sezonu
Murat Karaman
01-09-2006, 20:49
Fortis Türkiye Kupası 2. Kademe Maçları Kuraları Çekildi
FORTIS Türkiye Kupası 2. Kademe maçları kura çekimi Ankara Swiss Otel'de yapıldı. 2. Kademe Müsabakaları 32 takımın katılımıyla 20 Eylül 2006 Çarşamba günü oynanacak. Tek maçlı eliminasyon şeklinde oynanacak maçlar sonunda galip gelen takım tur atlayacak. Karşılaşmaların normal süresinin beraberlikle bitmesi halinde, maçlar 15'er dakikalık iki devre halinde uzatılacak. Uzatma süresinde de beraberlik bozulmazsa kazanan takım, seri penaltı atışları sonucunda belirlenecek.
2. turu geçen 16 takım ile Turkcell Süper Lig’de 2005-2006 sezonunu ilk 4 sırada bitiren Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un katılımıyla oluşturulacak 5'erli 4 grupla kupada mücadeleye devam edilecek.
Kupada 2. tur kura çekiminde takımlar şöyle eşleşti:
Antalyaspor-Eskişehirspor
Gebzespor-Konyaspor
Bursaspor-Akçaabat Sebatspor
Keçiörengücü-Gaziantepspor
Sivasspor-Alanyaspor
Ankaraspor-Kasımpaşa
Orduspor-Kayseri Erciyesspor
Elazığspor-Ankaragücü
Bucaspor-Sakaryaspor
İstanbulspor-Vestel Manisaspor
Mardinspor-Kayserispor
Karşıyaka-Denizlispor
Gençlerbirliği-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor
Siirtspor -Çaykur Rizespor
Gençlerbirliği Oftaşspor-İnegölspor
İstanbul Büyükşehir Belediyesi-Samsunspor
Erdem Özdamar
01-09-2006, 20:59
gebzeye bak be.adam olduda şekersporu eledi şimdi konyayla oynuyo.
Alper Akay
02-09-2006, 02:06
Hadi hayırlısı...Final de yine biz varızda karşımıza bu sene kim çıkcak bakalım?
Erdem Özdamar
02-09-2006, 14:09
gebze hakkıyla kazanmadı sekerspor bahıs oynadı gebze *o kadar guclu degılkı kardes şekersporu elesın...
biliyom tabi gebzenin o kadar ii olmadığını gebzede yaşayan biri olarak.neticede eledi we şimdide konyasporla oynayacak.
Kayhan Özturk
02-09-2006, 16:07
yalnız gebze yönetimi maçtan önce iyi prim açıkladı. tur için oyunculara adam başı 10000ytl verdi.
Serhat Özcan
03-09-2006, 00:19
artık türkiye kupasını istiyoruz...
biz hiç kimseyi plemiyoruzzzz....
bütün kupaları çok istiyoruzzzz....
Seyit Soran
03-09-2006, 01:56
biz su eleme maclarında nedense sansızlıgımız var ama bu sene inşallah kırıcaz seytanın bacagını
Murat Karaman
21-09-2006, 14:48
Antalyaspor 0-1 Eskişehirspor *
Gebzespor 1-2 Konyaspor *
Bursaspor 3-0 Akçaabat Sebatspor *
Keçiörengücü 2-4 Gaziantepspor
Sivasspor 3 0-Alanyaspor *
Ankaraspor 4-0 Kasımpaşa
Orduspor 2-3 Kayseri Erciyesspor *
Elazığspor 1-2 Ankaragücü *
Bucaspor 2- 1Sakaryaspor *
İstanbulspor 0-5 Vestel Manisaspor **
Mardinspor 1-2 Kayserispor
Karşıyaka 3-2 Denizlispor *
Gençlerbirliği 1-0 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor
Siirtspor 1-4 Çaykur Rizespor *
Gençlerbirliği Oftaşspor 0-1 İnegölspor
İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2-2 Samsunspor (penaltı atışları sonucu İstanbul Bş.Bld takımı Samsun'u 6-5 eleyerek gruplara kaldı)
*
Güven Yapıcıoğlu
21-09-2006, 21:04
es-es de aldı başını gidiyor, bizim gruba düşse de misafirimiz olsanız, bi güzel ağırlasak sizleri...
Sercan Tuna
22-09-2006, 13:10
şu anki takımlardan manisa ve kayseri haricindekiler değil kafa tutmak zorlayamazlar bile bizi ama grup maçları öncesi eklenecek takımlar geldikten sonra şekillenir mevzu
Erdem Özdamar
22-09-2006, 14:17
yalnız gebze yönetimi maçtan önce iyi prim açıkladı. tur için oyunculara adam başı 10000ytl verdi.
gebze konyasporada şanssız bi şekilde 88de gol yiyerek elendi.iş war adamlarda...
Fırat Aydın
26-09-2006, 15:37
Finali tekrar İzmire istiyoruuzzzz
Sercan Tuna
22-01-2007, 12:47
http://www.antu.com/images2007/upload/upload/2007manset/HABERMANSETYAZILI/tk_gencler%20[osEpCxbm].jpg?0.7927532
Türkiye Kupası`nda Rakibimiz Gençlerbirliği
Fortis Türkiye Kupasında oynadığı 4 maçta 4 galibiyet alarak gol yemeden grubunu lider olarak bitiren Fenerbahçemiz`in Çeyrek Final`deki rakibi Gençlerbirliği oldu. Fenerbahçemiz, Gençlerbirliği ile çeyrek finalin ilk ayağını 31 Ocak 2007`de Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı`nda, rövanşı ise 28 Şubat 2007`de Ankara 19 Mayıs Stadı`nda oynayacak.
Movenpick Oteli’nde gerçekleştirilen kura çekimine çeyrek finale kalan 8 takımın temsilcileri katıldı. Kura çekiminden sonra oluşan eşleşmeler şöyle:
Kayseri Erciyes (3) - Galatasaray: (5)
Beşiktaş (6) - Vestel Manisa (2)
Fenerbahçe (4) - Gençlerbirliği (8)
Trabzonspor (1) - Gaziantepspor: (7)
Çift maçlı eleminasyon sistemine göre oynanacak çeyrek final maçlarında eşitlik bozulmazsa, averaja bakılacak. Çeyrek final maçlarında ilk maç küçük numarayı çeken takımın evinde oynanacak. İlk maçlar 31 Ocak 2007`de oynanacak. İkinci maçlar ise 28 Şubat`ta oynanacak.
buda Türkiye kupasındaki eşleşmemiz. Böyle sistem görmedim ben hiçbir yerde.Önce kupa tarihlerini değiştirdiler şimdide aynı gruptan çıkan takımlar birbiriyle eşleşiyor.
Ozan Ercan
22-01-2007, 21:58
Gecen sene capraz eslesme yuzunden 6s ceyrek finalde elendi Fenerbahceye. Bu sezon olasi eslesmeyi engellemek amaciyla boyle bir uygulamaya gittiler saniyorum. Capraz eslesme olsa bu sefer de Trabzon-6s ve Fenerbahce-bjk eslesmeleri ceyrek finalde olacakti.
Bana gore yari finale kalacak takimlar
Fenerbahce
6s
Vestel Manisa
Gaziantepspor
olacaktir. Oradan sonra 6s´yi cekme sansimiz 33%. Finalde karsilasma ihtimali ise %16. Finalde olmasini tercih ederim ki 2 sene oncesinin rovansini alabilelim. Once Sami Yen´de lig kupasini, sonra finalde Fortis Turkiye kupasini, en son da Ibrox Stadium´da Uefa kupasini kaldiralim :)
Murat Karaman
30-01-2007, 15:47
Yuh..
6s'nin eski futbolcusu,şimdilerin erciyes antrenörü Bülent Korkmaz,6s maçına yedek ağırlıklı kadro ile çıkacağım demiş..
Ne değişik fantaziler geliştirdiler ya..Futbolculuğu neydi ki,antrenörlüğü ne olsun..
İsmail Ayarığ
30-01-2007, 16:31
insallah macı farklı bir skorla yenip tur icin avantaj sağlarız...
Bülent korkmaz da yedek kadroyla cıkıyormuş muş..Çıksın bakalım ne kadar şikeci olduklarını bir kez daha kanıtlasın...
Babanıda sevmezdim bülent :D
Mustafa Ünal
30-01-2007, 16:35
en son da Ibrox Stadium´da Uefa kupasini kaldiralim :)
Rangers'la ordaki Şampiyonlar Ligi ön eleme maçını unutamam ya. 0-0 bitmişti. Umarım yine oraya kadar gidip final oynayıp, oynamışkende kazansak daha ne isterim :D
İsmail Ayarığ
30-01-2007, 23:10
2-1 yendik..Pek iyi oynamadık ama olsun bu ilk baslarda yenmek önemli Zico nun dediğine göre şubatın ortalarından itibaren futbolumuz cok güzel olacakmış.Tebrikler futbolcularımıza.
ben bu maçtada gördüm ki Deivid bence fenerbahcemize yakısan bi oyuncu değil.Yani yazık ona verilen paraya keşke nobre kalsaydı.YAnlış anlamayın Nobre eziktaşta 3 gol attı diye demiyorum zaten hep kalmasını istemiştim en azından yüreği ile oynayıp canını dişine takıyordu savaşıyordu.Deivid kendi gölgesinden korkarak top oynuyor..Soın olarakta Semihe bir kac lafım var.Semih fenerbahcemizde direkt ilk 11 de oynayacak bir oyuncu değil.Ama çok iyi bi yedektir.Yani sonradan girerse çok yararlı olur..
Yusuf Sünbül
04-02-2007, 16:22
Ankarada son söz söylenip Yarı final bileti alınacaktır.Ben bu takıma güveniyorum ve hiç endişe edilmesin.
Burcu Aycan
13-03-2007, 19:32
nisan da Beşiktaş la...
Bence bu senede alamayacağız kupayı :bilmem:
Alper Özgür
13-03-2007, 20:59
çok karamsarsınız biz beşiktaşın 13 puan gerisinden gelip şampiyon olduk
Tuğba Tülü
13-03-2007, 21:46
Bjk maçına psikolojik olarak 1-0 geride başlıyoruz nasıl gsın bizimle oynarken 1-0 yenik başladığı gibi...
Dilek Ademoğlu
13-03-2007, 23:15
Fortis Türkiye Kupası'nda 4 Nisan'da oynanacak Beşiktaş - Fenerbahçe maçı ertelendi. Fenerbahçe'nin Suriye'de Halep takımı ile 3 Nisan'da dostluk maçı yapacak olması nedeniyle, Fortis Türkiye Kupası'nda 4 Nisan'da oynanacağı açıklanan Beşiktaş - Fenerbahçe maçı 11 Nisan'a ertelendi.
11 nisanda karamsar olduklarını anlayacaklar..bu sene kupa bizim
Fırat Aydın
13-03-2007, 23:18
Rövanş maçı da 25ine ertelendi.
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.