PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14]

Bekir Turası
05-05-2011, 22:54
Anadolu kulüplerinde oynayan futbolcularının çoğu İstanbul'da oturuyor, hatta ailesi falan da İstanbul'da kalıyor, kendisi gidip geliyor. Bi ara Jaja bile gece alemlerinde yakalandı İstanbul'da.

Geçtiğimiz gün Mehmet Demirkol bir örnek verdi. Anadolu'da oynayan futbolcular en çok İBB'de oynamak için can atıyormuş. Ödemeler zamanında, kulüp ve taraftar baskısı yok. En önemlisi de İstanbul'da yaşıyor, her yerli ve yabancı futbolcunun yaşamak istediği yerlerden.

Deumi'nin olayına da bu açıdan bakmak daha mantıklı olacaktır kanaatimce. Buca'lı futbolcunun Trabzon'da olması evet abes, ama Karabük'lü futbolcunun İstanbul'da gözükmesi kadar doğal bişey yok bence. Anti Fenerbahçelilerin mantığına göre, Anadolu kulüplerinde oynayan hiç bir oyuncunun İstanbul'un yakınında geçmemesi gerekiyor o zaman.

Murat Karaman
06-05-2011, 02:35
Şimdi olurda Deumi bizim maçta kırmızı kart görürse yada kendi kalesine gol falan atarsa bu adamlar haklı çıkacak gibi olacak, ona gerçekten sinirim bozulur.

Mantıklarına gel, beyin bedava.

Çağrı Erdoğan
06-05-2011, 08:15
Anadolu kulüplerinde oynayan futbolcularının çoğu İstanbul'da oturuyor, hatta ailesi falan da İstanbul'da kalıyor, kendisi gidip geliyor. Bi ara Jaja bile gece alemlerinde yakalandı İstanbul'da.

Geçtiğimiz gün Mehmet Demirkol bir örnek verdi. Anadolu'da oynayan futbolcular en çok İBB'de oynamak için can atıyormuş. Ödemeler zamanında, kulüp ve taraftar baskısı yok. En önemlisi de İstanbul'da yaşıyor, her yerli ve yabancı futbolcunun yaşamak istediği yerlerden.

Deumi'nin olayına da bu açıdan bakmak daha mantıklı olacaktır kanaatimce. Buca'lı futbolcunun Trabzon'da olması evet abes, ama Karabük'lü futbolcunun İstanbul'da gözükmesi kadar doğal bişey yok bence. Anti Fenerbahçelilerin mantığına göre, Anadolu kulüplerinde oynayan hiç bir oyuncunun İstanbul'un yakınında geçmemesi gerekiyor o zaman.

Bu kadar söylentilerin olduğu dönemde 1 haftalığına gelmeyiversin istabul'a efendiler o zaman...Şimdi bakın allah muhafaza bir kırmızı bir kendi kalesine gol falan atarsa tamam yıkıldı türkiye...Bunu topçunun düşünmesi gerekiyor ..Benim ordaki kızgınlığımda deumiye zaten...Gelme kardeşim şu hafta içinde istanbul'a...

Alp Hacıoğlu
06-05-2011, 10:18
Mantıklarına gel, beyin bedava.

Tiner bedava

Burak Babacan
07-05-2011, 19:53
Yasa takır takır işliyor. Bknz: bursa - beşiktaş maçı çıkan olaylar ve maçın iptali. :)

Murat Karaman
07-05-2011, 23:36
Federasyon bu iki takıma ciddi cezalar düşünmeli. Puan silme, gerekirse ihraç. Olaylar kan davası durumunu aldı artık.

Alp Hacıoğlu
09-05-2011, 14:24
Maicon,Kaka,Hamit :D

Murat Karaman
10-05-2011, 01:00
Holosko, Beşiktaş'a karşı oynatılmayacakmış. BJK bunu hep yapıyor. Bu nasıl bir saçmalıktır yahu?

Ali Akdemir
10-05-2011, 13:05
Hamit Real Madrid'le anlaştı, Kaka İtalya'ya dönecek onlar hayal ama Maicon için ciddi şekilde girişimlerde bulunuyorlar zor transfer ama Quaresma, Simao, Guti ve Almeida gerçeği var ortada.

Emre Diler
10-05-2011, 19:02
Hamit Real Madrid'le anlaştı, Kaka İtalya'ya dönecek onlar hayal ama Maicon için ciddi şekilde girişimlerde bulunuyorlar zor transfer ama Quaresma, Simao, Guti ve Almeida gerçeği var ortada.

Maicon Q7'ye,Simaoya ve Gutiye benzemez.Ben İnterden ayrılacam bir desin başta Madrid hepsi saldırır Maicona.Ben Bjk bu saydığın isimleri aldığında da dedim Alicim.Avrupanın büyük takımları isteyecek Bjk da onların elinde kapacak.Masal dünyasındalar haberleri yok...

İlkay Şener
10-05-2011, 19:05
Ertem ŞENER'e göre Forlan beşiktaş futbolcusuymuş artık o derece bitmiş yani :D:D

Emre Diler
11-05-2011, 22:59
Bir sene boyunca hiçbirşey yapmayan ve kupadaki bütün elemeleri şansla geçip kupayı alan tek bir takım var bu ülkede.O da 8taş.

Abdullah Avcıya ve Bozbaykuşlara üzüldüm onlar daha fazla haketmişlerdi.Ama futbolun adaleti yok.Senin için tek dileğim 8taş adın gibi Avrupada 8leri yemen...

Tolga Gümüs
11-05-2011, 23:04
Emre'nin dediği gibi Abdullah Hocaya ve özellikle de Boz Baykuşlara üzüldüm. İBB bu maçı bana göre hakeden taraftı. Ama ne yazık ki tecrübesizliklerinin kurbanı oldular..

Murat Karaman
12-05-2011, 00:56
Ağustos böceği ile karıncanın hikayesi gibi bir maç. Koca sezon yatan Beşiktaş yine kupanın sahibi. Balınızı seveyim.

Özgür Okcu
13-05-2011, 01:04
Cihan'a penaltı attırırsan olacağı budur.Bence Abdullah Avcı bunu haketti.

İlkay Şener
13-05-2011, 16:00
http://s3.amazonaws.com/twitpic/photos/full/297328923.jpg?AWSAccessKeyId=AKIAJF3XCCKACR3QDMOA&Expires=1305292631&Signature=0HprVTc2TBwJx8J2N4eI8GreBAo%3D

http://www.besiktas.com.tr/wp-content/uploads/2010/09/Aurelio.jpg

:D:D heyecanlanmışlar

Tolga Gümüs
17-05-2011, 15:47
http://antu.com/AntuHaberOku.aspx?ID=15718

Pankarta yazdıkları gibi; "Duygular aynı renkler farklı başınız sağolsun" Bir kez daha başımız sağolsun. Bu duyarlı davranışları için Beşiktaş taraftarıda bir teşeküürü hak etti. Farklı renklere gönül versekte acı hepimizin acısı...

Murat Karaman
23-05-2011, 04:10
Beşiktaş'tan şampiyonluğumuza kutlama geldi;

http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=20723

Murat Karaman
27-05-2011, 15:38
Beşiktaş'tan üçlü transfer geldi. Yeni sezona büyük umutlarla hazırlanan siyah beyazlılar, Rapid Wien'den Veli Kavlak ve Tanju Kayhan'ı, Bayer Leverkusen'den de Burak Kaplan'la anlaştığını borsaya bildirdi.

Egemen ve Mustafa Pektemek'ten sonra gurbetçi 3 oyuncu ile de anlaştılar. Transfere hızlı başladılar, hayırlısı olsun.

Emre Diler
27-05-2011, 21:42
Roland Kochla anlaşmışlar yardımcı hoca olarak.Mükemmel bir transfer yaptılar.

Onur Yıldırım
10-06-2011, 20:01
Beşiktaş Manchester United'ın genç golcüsü Bebe'yi kiralık olarak kadrosuna kattı. Portekizli oyuncu bir sezon boyunca siyah-beyazlı formayı giyecek.

Diego Forlan ve Diego Costa ile görüşmelerden sonuç alamayan Beşiktaş yönetimi, Manchester United'ın genç yıldızı Bebe'yi 1 sezonluğuna kiraladı.

Manchester United'ın geçen sezon Guimaraes'ten 9 milyon euro karşılığında kadrosuna kattığı 21 yaşındaki oyuncu, bu sezon 7 kez forma şansı buldu. Şampiyonlar ligi'nde Bursaspor'a karşı oynanan maçta da görev alan Bebe, Manchester United'ın 3-0 kazandığı maçta bir de gol kaydetti.

http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/42376/besiktas-bebeyi-kiraladi

Harun Macit
14-07-2011, 18:37
şovmen takım

Alkan Sancak
14-07-2011, 19:15
Örnek taraftarlarmış pehh ...

Hüseyin Karakocaoğlu
14-07-2011, 19:51
Fair Play miş :) Kolpa basın desteklediği kolpa taraftar grubu...

http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20110714/carsiya_fair_play_gururu.html

Emre Diler
23-08-2011, 22:36
Yıldırım Demirören ve ekibi Fenerbahçeyi nasıl durduruz çalışmasının son meyvesini şike soruşturmasından sonra ligin playoff şeklinde oynanmasıyla sonunda aldı.Bana bu saatten sonra kimse Mehmet Ali Aydınların Fenerbahçeli olduğunu söylemesin.Bu kadar saçma bu kadar abes bir karar yoktur.Gs'lı olmasına rağmen Adnan Öztürk çok haklı.İngiltere İspanya İtalya liglerini örnek alacağımıza Hollanda Belçika liglerini örnek almaya başladık.Geçen sene de Arjantin ligindeki gibi zaten formaların her tarafını reklamlarla doldurduk.Anladık futbol artık endüstri de bu kadar insanı futboldan soğutmasınlar.Ben Karamehmet bey para kazanacak diye böyle saçma bir ligi izlemem.Yarın Lig Tvmi ve Digitürk'ümü hemen kapattırıyorum.

Ömer Özçetin
24-08-2011, 06:14
Yıldırım Demirören ve ekibi Fenerbahçeyi nasıl durduruz çalışmasının son meyvesini şike soruşturmasından sonra ligin playoff şeklinde oynanmasıyla sonunda aldı.Bana bu saatten sonra kimse Mehmet Ali Aydınların Fenerbahçeli olduğunu söylemesin.Bu kadar saçma bu kadar abes bir karar yoktur.Gs'lı olmasına rağmen Adnan Öztürk çok haklı.İngiltere İspanya İtalya liglerini örnek alacağımıza Hollanda Belçika liglerini örnek almaya başladık.Geçen sene de Arjantin ligindeki gibi zaten formaların her tarafını reklamlarla doldurduk.Anladık futbol artık endüstri de bu kadar insanı futboldan soğutmasınlar.Ben Karamehmet bey para kazanacak diye böyle saçma bir ligi izlemem.Yarın Lig Tvmi ve Digitürk'ümü hemen kapattırıyorum.

Burayı anlamadım

Ufuk Coşkun
25-08-2011, 23:27
Köy takımından 2 tane yediler şimdi bir tane daha yerse eşitlenecek.

Hadi at adını bilmediğim takım hadi at.

Tolga Gümüs
25-08-2011, 23:27
Bunlar bizi Avrupa'da temsil edecek işte.. Aferim hepsine..

Murat Karaman
26-08-2011, 00:43
Jimnastik kulübü ..

Alkan Sancak
26-08-2011, 15:12
Kiev yine 3-5 atar bunlara hem içeride hem dışarıda :)

Tolga Gümüs
26-08-2011, 15:44
Bu gruptan çıkmaları zor.. İnşallah grup sonuncusu olarak elenirler!!!

Mevlüt Çiller
26-08-2011, 16:02
dinamo kiev , stoke city , maccabi tel aviv ! kan alın !!

Çağrı Erdoğan
26-08-2011, 16:48
Kievden puan alamazlar ... Stoke ingilterede bu senenin resmen flaş takımı konumunda , 2 thun maçlarıyla birlikte son 4 maçlarını izlemiş biri olarak söyleyebilirim ki artık tek silahları taç atışları değil , maccabi tel avivi hiç izlemedim ama israil deplasmanının 2 ülke arasındaki gerginlik nedeniyle çok zorlu geçmesini temenni ediyorum ...
Sonuç: Açık söyliyim bjk yırtınsa 4-5 puan alır elenir ama ümidim inşalah onu da alamazlar ....

Murat Karaman
26-08-2011, 18:13
Üç deplasmanda zor.

Abdurrahman Aksakal
27-08-2011, 02:11
kiev ve stoke city'e başarılar.. israillilerle birlikte grupları geçemez 8jk zaten..

Ufuk Coşkun
10-09-2011, 19:26
İlk haftadan patlattılar süpper sekiztaşı...

Hadi şimdi ağlamaya, hakeme küfretmeye başlayın sekiztaşlılar.

Şimdi ne diyeceksiniz de ağlayacaksınız onu bilmiyorum ama. Aziz Yıldırım'da içerde...

Aldıkları 0 puanı acilen iade etsinler . Aklanınca eklenir 0'ları... Sekiztaşlı duruşu bunu gerektirir, UEFA'daki amcaları sevmez onları sonra.

Not: Dediğim çıktı Bünyamin Gezer diye ağlıyorlar :)

Alkan Sancak
11-09-2011, 00:46
Beşiktaş bu defansla çok gol yer , hiç anlaşamıyorlar.

Ömer Özçetin
11-09-2011, 01:38
Tam aksini düşünüyorum bjk bu defansla az gol yer ama hücumda büyük sıkıntılar var. Özellikle quaresma.

Alkan Sancak
11-09-2011, 13:17
Tam aksini düşünüyorum bjk bu defansla az gol yer ama hücumda büyük sıkıntılar var. Özellikle quaresma.

yedikleri 2. golde 3 oyuncu birden aynı oyuncuya daldı Batuhan bomboş kaldı bu nasıl bir kademe anlayışı dedim :)

Ufuk Coşkun
11-09-2011, 13:34
Az zaman olmamasına rağmen defansın göbeğindeki ikilinin birbirinden haberi yok.

Böyle devam ederlerse çok gol yerler.

Zaten doğru düzgün bir hücum anlayışları da yok. Gol atarlarsa duran toplardan atarlar. Süper harika enfes ortasahamız var diyorlardı 2 pas üst üste yapamıyorlar.

Burak Okumuş
11-09-2011, 13:56
olay iyi topçu almakla bitmiyorki cok gereksiz sisirdiler kadroyu

İlker Kırıt
16-09-2011, 20:32
sanki barçayı yendiler....medyada bir gaz bir hava....inönüde ki maç bi gelse....

Ufuk Coşkun
19-09-2011, 21:53
Patlamaya hazır bombalardan biri.

Gerçek manada patlamaya yani. Öyle şişiriyorlar ki patlaması yakındır yine, paçayı zor kurtardılar. Son 10 dk da attıkları gollerle.

Özellikle kalecileri felaket. Ne Cenk ne Rüştü uzun süre götürebilir bu takımı.

Ayrıca taraftarları maçlarına gitmiyor. Şaka gibiler bunlar, sonra da vay efendim biz şöyleyiz böyleyiz.Desteğini göstersene boşa laf edeceğine.

Emre Diler
01-10-2011, 00:46
dün emre tileve uyuz oldum o nasıl gol diye bağırmak be sanki kupayı aldık beşiktaş

bağırdı da ne oldu sanki 2 dakka sonra gol yedi 8taş :D:D

İlker Kırıt
01-10-2011, 15:34
dün emre tileve uyuz oldum o nasıl gol diye bağırmak be sanki kupayı aldık beşiktaş

bağırdı da ne oldu sanki 2 dakka sonra gol yedi 8taş :D:D

hele o gol demesi winnig eleven'ın ps1 ve ps2 serilerinde ki spiker nasıl bağırıyorsa öyle bağırıyor....golgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolg olgol....ertem şener çok matah bişeymiş gibi bu da ona özeniyor ne yapsam ne etsem diye.....bide bu öpücüler fena;daha neresini öpecekler futbolcuların bekleyp göreceğiz...

Ufuk Coşkun
12-01-2012, 14:58
Eziklik psikolojileri var.

Dün gelip dişi kartallar şöyle, kanaryalar kötü diyenlere bakın şimdi :)

https://p.twimg.com/Ai5f99vCQAMVU8T.jpg

Emre Diler
24-01-2012, 22:35
Yeter abi ya üçtür hakemler sayesinde maç kazanıyorlar.Sıktılar harbiden artık ya.Başkanları kulüpleri birliği başkanı olduğundan beri Beşiktaşı koruyup kolladılar

Emir Toplan
24-01-2012, 23:38
konuşulmuyorsa sebebi yayıncı kuruluş ve diğer medyadır çünkü hepsi beşiktaşın yanında..hakemler de öyle ... türkiyenin en büyük hakem rezaleti 2003'de olimpiyat stadında oynanan gs-bjk maçında olmuştu ali aydın 1-0 yenilen beşiktaşa son derece acayip 2 penaltı vermişti ve beşiktaş maçı kazanmıştı merak eden youtube'dan izlesin...

Murat Karaman
30-01-2012, 22:19
" Neredesin olum sen? Özledik seni. " :cool:

Beter olun, beter.

Ufuk Coşkun
30-01-2012, 22:58
Hayret Kayseri'nin golü nasıl sayıldı, ayrıca ofsayttan gol de atamadılar herhalde bugün. Yoksa yenilmezlerdi.

Emre Diler
30-01-2012, 23:18
Üzülme Yıldırım Demirören Fenerbahçen yendi :D

Devam Yıldırım Demirören Devam :D

Oğuzhan Yılmaz
30-01-2012, 23:37
Duruşları değişmemiş aynen devam.

Yusuf Dinçel
02-02-2012, 22:31
Derbıde fernandes ve Q7 yok:) hayırlısı.bırde almeyda sakatlanırsa antremanda :) heralde fark atarız :)

Baran Can
02-02-2012, 22:55
quaresma son zamanlarda çok faydasızdı ya. bence olmadığı için biz üzülebiliriz bile :D ama büyük futbolcu tabi oynamaz oynamaz 1 maçta oynar o da bize denk gelir. ama bilerek yapmış gibi duruyor, sizede öyle gelmedi mi?

Yusuf Dinçel
02-02-2012, 23:03
quaresma son zamanlarda çok faydasızdı ya. bence olmadığı için biz üzülebiliriz bile :D ama büyük futbolcu tabi oynamaz oynamaz 1 maçta oynar o da bize denk gelir. ama bilerek yapmış gibi duruyor, sizede öyle gelmedi mi?

Rıdvan Dilmen gıtmek ıstıo dıyo ve bencede haklı uzun zamandır yok Q7 sakatlık formsuzluk derken yalan oldu.

Emrah Sandıkçı
02-02-2012, 23:27
Queresma Beşiktaş'ın oyununu bozuyor, olmaması onlar için avantaj.

Ama maçın sonucunu belirleyecek olan ne Queresma ne de Beşiktaş'ın kadrosu.

Maçın sonucunu Aykut Kocaman belirleyecek.

Murat Karaman
02-02-2012, 23:44
bırde almeyda sakatlanırsa antremanda :)

Bir oyuncunun sakatlanmasını istemek? Güzel bir temenni olmamış bu.

Yusuf Dinçel
02-02-2012, 23:48
Bir oyuncunun sakatlanmasını istemek? Güzel bir temenni olmamış bu.

ya öyle aylarca degıl:) o zaman söyle degıstıreyım grıp olsun :) hehe ben çok begenıyorum Almeyda'yı tehlıkelı ve ıyı bır golcu bence o açıdan dedım:)

Emre Diler
03-02-2012, 00:06
''Nerdesn olm sen''

Siz bu adama çok güvenin sonra da bu adam maçta pervasızca tekme atıp rakibine derbide oynamasın.Hakikaten başa çıkartıp şımartmak bu olsa gerek.

Ufuk Coşkun
03-02-2012, 00:37
Maçın sonucunu Aykut Kocaman belirleyecek.

+1907

Beşiktaş'ın kadrosu bizimki ile yarışamaz. Hele q7 fernandes falan olmayınca hiç yarışamaz.

Sow, Dia dönüyor. Bunları iyi monte eder isek, 1-0 olunca geriye yaslan rakibi bekle yapmaz isek, önde baskılı başlarsak bu maç bizim. Oyunumuzu kabul ettirmemiz lazım.

Sercan Sünetçi
03-02-2012, 11:11
Beşiktaşlılar Fenerbahçemizi Samsun maçı dönüşü Sabiha Gökçen'de "Beşiktaşlılık şampiyonluk değildir, kupa değildir. Beşiktaşlılık bir sevdadır, bir aşktır, bir duruştur. Yöneticilik, gençlerimize sahip çıkmaktır. Yöneticilik, sadece profesyonel futbol takımına para harcamak değildir.Yöneticilik, 9 branşta 2800 sporcuya hizmet edip isimlerini bile tek tek bilmektir. İşte o yüzden Süleyman Seba’yı, Aziz Yıldırım’ı seviyoruz ve özlüyoruz. Beşiktaşlılar" pankartıyla karşılamışlar

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=27818

Hüseyin Karakocaoğlu
03-02-2012, 17:28
Beşiktaşlılar Fenerbahçemizi Samsun maçı dönüşü Sabiha Gökçen'de "Beşiktaşlılık şampiyonluk değildir, kupa değildir. Beşiktaşlılık bir sevdadır, bir aşktır, bir duruştur. Yöneticilik, gençlerimize sahip çıkmaktır. Yöneticilik, sadece profesyonel futbol takımına para harcamak değildir.Yöneticilik, 9 branşta 2800 sporcuya hizmet edip isimlerini bile tek tek bilmektir. İşte o yüzden Süleyman Seba’yı, Aziz Yıldırım’ı seviyoruz ve özlüyoruz. Beşiktaşlılar" pankartıyla karşılamışlar

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=27818

Bu pankartı GFB yaptı diye iddaa dolanıyordur bir spor sitesinde.

Ufuk Coşkun
04-02-2012, 19:18
Almeida ve Rüştü'de sakatlıkları nedeniyle yarın yokmuş.

Hüseyin Karakocaoğlu
04-02-2012, 21:45
Almeida ve Rüştü'de sakatlıkları nedeniyle yarın yokmuş.

Q7,Fernandes,Rüştü ( etkisiz eleman ) , Almeida , Hilbet , İsmail yoklar.
Ama Rüştü yerine Kaleci Cenk'in olmamasını isterdim.
Cenk'te bir şans var arkadaş değişik birşey valla :)

Murat Karaman
05-02-2012, 20:58
Bunlara mı deplasman hak'tır dedi Fenerbahçe taraftarı? Hak, hak edene verilir.

Emre Diler
05-02-2012, 22:09
Bunlara mı deplasman hak'tır dedi Fenerbahçe taraftarı? Hak, hak edene verilir.

+1907

Ben böyle çirkef bir taraftar topluluğu görmedim.Bunlar insan değil yemin ederim değil.Bunlar ancak olay çıkarmaktan başka bir halta yaramayan bir taraftar topluluğu.

Hüseyin Karakocaoğlu
05-02-2012, 23:04
GFB tribün liderleri dostluk yemeği yiyor Çarşılı vatandaşlarla adamlar statta ne yapıyorlar bu mudur yani dostluk yemeği ? Benim böyle bir tribün liderim yok böyle bir dostluğada ihtiyacım yok..

Deplasman Fenerbahçe Taraftarına Bir Haktır. Gerisi Teferruattır..

Emir Toplan
08-02-2012, 12:15
beşiktaşı yensek ne olcak yenilsek ne olacak, önce büyük takım olsunlar hele ... kayserisporu yenmek daha önemli

Ufuk Coşkun
03-05-2012, 22:34
Kadın erkek farketmiyor bu kulübün taraftarı için... Ceza almamak için susuyorum.

Murat Karaman
04-05-2012, 00:10
Yetkililer bu kulübün taraftarına daha ağır ceza vermek için daha neyi bekliyor acaba? Erkekleri küfür ediyor diye ceza alıyorlar, kadınlarının farkı yok.

Emre Diler
04-05-2012, 18:42
Kadınları erkeklerinden daha terbiyesiz.Ağızlarından 90 dakika güzel bir laf çıkmadı.