Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş'ın teknik direktörü Rize'ye taktik verdi
Serhad.Burakan
30-01-2005, 22:24
Rıza şeref tribününden cep telefonuyla yardımcısına taktik verdi hatta o yardımcısı da Pazartesi Beşiktaş'ta çalışmaya başlayacakmış sadece bu maç için kalmış. Rize Beşiktaş'ın sahasında antrenman yapıyor, Rıza aynı zamanda otele gelip futbolcularle görüşüyor. Şimdi bunun teşvik priminden şikeden ne farkı var. Beşiktaş'ın resmi teknik direktörü Fenerbahçe'nin rakibine taktik veriyor. Bu futbol ahlakıyla bağdaşır mı?
iyki vermiş vermeseydi 5 yerlerdi
Servet Güldeş
31-01-2005, 00:51
harbiden iyi ki vermiş ama çok sert oynamalarının sebebide bu olabilir...
Ozan Avcu
31-01-2005, 00:53
Aferin bütün takımlara taktiği Rıza versin :) kesin şampiyonuz
Murat Karataş
31-01-2005, 11:59
Fenerbahçe ve diğerleri fark yine ortada
Ezgi.Haslan
31-01-2005, 16:37
sabah gazetesinin basligi güzeldi dünkü maçla ilgili olarak:
"Derbi FENER'in.." yaziyodu! ;) :D
bu arada Rize maçtan önceki son 2-3gün Nevzat Demir tesislerinde kamptayMIS!.. ne kdr dogrudur bilmiyorum, sadece duydum..
Riza'nin maça müdahelesine Daum'da baya kizmis maçtan sonra. haksiz da sayilmaz ama neyse.. olan oldu artik.. bjk yi gorücez bakalim bundan sora..
Aynur Akman
31-01-2005, 18:33
valla napsın yazık adama ya..
Utku Bayram
02-02-2005, 10:38
Daum maçtan sonra çok güzel özetledi.ya rizein ilk maçı bjk ile olsaydı? o zaman ne yapacktı rıza efendi.10 dakikada bir kulübe mi değiştirecekti.fenerbahçenin sözleşeli resmi hocası daum 'ben de ankaragücü bjk maçında renkdaşımıza taktik vermek istiyorum' dese bjkli ezik spor yazarları ne yazarlar köşelerine çünkü rızanın olayı ile arada hiç fark yok.rizenin bjk tesislerini kullanmasıda ayrı bir ayıp rızanın bunları öğrenmesi için daha çok yol katetmesi gerek profesyonel teknik adamlık böyle olmaz.ha birde 2. devre bjk rize maçını yakından takip etmek uefadan gözlemci talep etmek gerek çünkü bjk büyük ihtimalle omaçtan 3 puan alacak ve bakalım bu 3 puanı hangi kamu vicdanına sığdıracaklar.işte hatır şikesi dedikleri böyle oluyor sanırım
Erdem Şap
02-02-2005, 14:04
bakalım dogrucu tugrul yenıdogan(haberturkte bızım tesvık prımı ıddıalarını baslatan ve hala kurcalamaya calısan kişi) napıcak bu olayda aynı duyarlılıgı gosterecekmı tuttugu takıma
Burhan Günarslan
05-02-2005, 16:03
bu konu bence çok önemli niye kimse bu konunun üzerinde durmuyor anlamış değilim medya uyuma!!! işine gelen şeyleri yazmayı biliyorlar
Erkan Keremoğlu
02-03-2005, 03:00
Yeni Lucescularını buldular..
Efendi diye yutturulmaya çalışan bir kımıl zararlısı daha çıktı.. Alex'e ceza verilmesinden bahsediyor. Carew almışsa Alex de almalıymış.
Adamın zeka küpü olduğu suratından belliydi ;D Del Bosque'yi özleyeceğiz anlaşılan..
Aralarına hoşgeldin "Ezik Oğlu EZİK rıza".. Yalnız geçen sene Fenerbahçeyle uğraşanların halini biliyorsun, aman haddini bil de takımınla uğraş
8)
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.