PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Uğur Savaşı

Serhan.Aydin
03-01-2005, 21:39
Hollanda'nın Heerenveen takımının Türk yıldızı Uğur, iki devi karşı karşıya getirdi. İspanyol ve İngilizler de mucize ayak için devrede..

Uğur, İspanya'da tarih yazdı
Her transfer döneminde kapışan F.Bahçe ve G.Saray, ara transfer dönemine girdiğimiz şu günlerde yine karşı karşıya geldiler. G.Saray Başkanı Özhan Canaydın'ın, "Mutlaka transfer edeceğiz" dediği Uğur Yıldırım için F.Bahçe de devreye girince ortalık karıştı. İspanya'da düzenlenen "frikik yarışmasında" Zidane ve Totti gibi starları geride bırakan ve şampiyon olan Uğur, bütün dikkatleri üzerine çekti.

HAİM FRESCO'DAN YARDIM İSTEDİ
HOLLANDA'nın Heerenveen takımının formasını giyen ve bu sezon attığı goller ile ortaya koyduğu süper futbolla zirveye çıkan Uğur Yıldırım, geçtiğimiz günlerde koyu bir Galatasaray taraftarı olduğunu açıklamıştı. Bu durum, 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun F.Bahçe'ye transferini zorlaştırıyor. G.Saray Başkanı Özhan Canaydın'ın, Uğur'un işini bitirmek için iş ortağı Haim Fresco'dan yardım istediği öğrenildi.

BONSERVİSİ 2 MİLYON EURO
FENERBAHÇE Teknik Direktörü Daum'un da Uğur'la görüşerek transfer teklifinde bulunduğu kaydedildi. Alman hocanın, yöneticilere, "Sağ kanatta çok etkili. Golcü özelliği üst düzeyde. Alabilirsek Fenerbahçe'ye ilaç olur" dediği ifade edildi. Frikik şampiyonu olduktan sonra İngiliz ve İspanyol kulüplerinin de listesine giren Uğur Yıldırım için kulübü Heerenveen, 2 milyon Euro bonservis ücreti talep ediyor.

Servet Güldeş
03-01-2005, 22:16
ondan bişey olmaz bence verelim cincona

Serkan Özen
03-01-2005, 22:24
kendi ülkesinde istatistik yapmış ama Hollanda liginde takımlar arasında çok fark war ve istatistiklerin çoğunu bsait takımlara karşı yapmış
sadece frikik atıyor diye de bi adamı almak ne derece doğru bilmiyorum
yeteri kadar izlenmeli bence

Mehmet Karakaya
03-01-2005, 23:03
kesinlikle iyice araştırılmalı bence mehmet yozgatlı çok daha iyi bir sağ kanattır frikik kullanmasa bile

Serkan Özen
03-01-2005, 23:11
ayrıca mehmet yozgatlının da frikikleri gayet iyi
bir duran top olunca topun başına o geçmediğinden biliyorsunuz belki ama sezon başında Juventus'la yaptığımız maçtan önce Pierre ile yaptığı frikik yarışmasını kazandı Mehmet. Hemde attığı goller ööle bööle goller değildi yani

Celal.Mehmet
04-01-2005, 01:18
uğur dediginiz eleman ultraslan üyesi!!!!!
öyle bi oyuncuya ihtiyacımız yok!

Servet Güldeş
04-01-2005, 17:37
harbiden ya adam demeçlerinde sürekli gs li olduğuu sölüyo ne işimize yarar ki

Mehmet Karakaya
05-01-2005, 11:32
yok efendim bütün sülalesi Fener'liymiş de uğur ve eniştesi cinconluymuş.elimizdeki adamın kıymetini bilelim taş gibi mehmet yozgatlımız var

Ceyhun.Demir
05-01-2005, 12:25
son frikik yarışmasında bütün dünyanın önüne çıktı..eğer dendiği kadar iyi oyuncuysa zaten büyük avrupa tkaımları bırakmaz onu...

eğer türkiyeye gelirse, fanatik bir galatasaray taraftarı fenerbahcem için nekadar gönülden oynayabilirki!

Ersin Demirel
05-01-2005, 13:10
Sonuna da "Ben profesyonelim" diye eklemiş ama içime sinmez onun profesyonelliği...

Faruk Aksu
05-01-2005, 13:39
Gerçek profesyonel tuttuğu takımı söylemez.Benim için formasının hakkını vererek oynayan herkes Fenerbahçelidir.Ama daha ortada hiçbirşey yokken böyle açıklamalar yapan birini de içime sindiremem,isterse 50 metreden frikik atsın..

Mehmet Karakaya
05-01-2005, 15:55
ya biz m.united'e ingilterede duran toptan gol atmadık mı hem de 3 tane(biri dışardan geldiği için sayılmadı)biz zaten takım olarak frikikte ve kornerlerde avrupanın sayılı takımlarından biriyiz ne gerek var ki frikik kralına.alem buysa kral biziz zaten

Serkan Özen
05-01-2005, 19:08
Dediğin çok doğru. Bizim kadromuzda TUncay'a kafa golü attıracak kadar iyi orta kesen Alex'le gerektiğinde kendi barajını kendi kurup yine de golünü atan van Hooijdonk var. Cepheden kullanıyor eyvallah da kanatta olunca gollük orta yapabiliyor mu bundan da bahsedelim. Ayrıca dünyanın hiçbir klübü sırf friki atıyor diye oyuncu almaz. Ben uğur'un frikikleri dışında hiçbir oyununu izlemedim ama yaptığı istatistikleri çok güçsüz takımlara karşı yaptığını duydum

Anıl Germeç
05-01-2005, 19:43
gelmesin istemez adam uA Avrupa üyesiymiş

Mehmet Karakaya
06-01-2005, 01:04
Dediğin çok doğru. Bizim kadromuzda TUncay'a kafa golü attıracak kadar iyi orta kesen Alex'le gerektiğinde kendi barajını kendi kurup yine de golünü atan van Hooijdonk var. Cepheden kullanıyor eyvallah da kanatta olunca gollük orta yapabiliyor mu bundan da bahsedelim. Ayrıca dünyanın hiçbir klübü sırf friki atıyor diye oyuncu almaz. Ben uğur'un frikikleri dışında hiçbir oyununu izlemedim ama yaptığı istatistikleri çok güçsüz takımlara karşı yaptığını duydum

ya adam iyi korner felan da kullanıyomuş.yani tüm duran topları kullanıyo o yüzden hollanda'nın beckham'ı diyolarmış vs vs ... ama demek istediğim biz de zaten bu işi yapan çok adam var bu herif yozgatlı kadar faydalı olur mu bilmiyorum ama karşıyım yine de.rüştü için bile olsa volkan harcanmamalıydı,şimdi de bu herif için yozgatlı harcanmamalı

Celal.Mehmet
07-01-2005, 01:07
ya gelse kaç yazar yaa
o turnuvada acaba Zidane , Xavi falan kastı mı onu geçmek için?
2 frikik'i o anda atmak işe yaramaz!!!!
Zidane gibi 90'dan sonra maçı 1-0 dan 2-1 e taşımış mı hiç?
veya takımına hiç dünya şampiyonası kazandırmış mı?
o adam cincona gitsin orda kalsın..ztn iki gunden modası geçer cunku duzgun bır oyuncu degıl
Türkiye'de oynamak oyle kolay degıl
heerenven de oynaması kolay ama Türkiye'de oyle degıl!

İsmail Sümer
07-01-2005, 02:55
arkadaşlar, burada bi konu açılmıştı 'içi farklı forması farklı olanlar' diye orda Ümit Özatın 6sli olduğu yazıyordu ama kimse ses çıkarmadı niye orda kimse bişey demedi de şimdi herkes bunları yazıyor, kime bu sitem?? Mehmet Yozgatlı 6s forması giymedi mi? Fatih Akyel(ki hala içime sindiremiyorum onu) 6s li olmadı mı? Bu işi yapanlar profesyonel olduğu için onları ilgilendirmez rakip takımda oynamak...

Ama Uğur acaba abartıldığı kadar iyi oynuyor mu bilemiyorum bizimle hazırlık maçları var artık o maçta göreceğiz...

İsmail Sümer
07-01-2005, 17:28
peki uğur eğer gelirse bizim takımımıza onun bu kadar sırıtacağını nerden biliyorsunuz?? fatih akyele bile kucak açan bizler daha çok genç olan uğura mı sırtımızı döneceğiz?

Levent.Bora
07-01-2005, 21:06
yok beyler ben ısınamadım bu adama.. haa illaa forma giymesini istiyorsanız giydirelim formayı öpsün bayrağı ondan sonra verelim cincona tepe tepe kullansın...

Mehmet Karakaya
07-01-2005, 23:55
peki uğur eğer gelirse bizim takımımıza onun bu kadar sırıtacağını nerden biliyorsunuz?? fatih akyele bile kucak açan bizler daha çok genç olan uğura mı sırtımızı döneceğiz?

tipinden anlaşılıyo desem.ben sırıtmak derken yakışmasından değil mücadelesinden bahsettim,sonuçta futbolcu söz konusu olan manken değil f.akyeli sahiplenmedim şahsi olarak sahiplenmem de çünkü bunu hakedecek KALICI bir faysdasını görmedim 1-2 maç güzel top oynadıysa ve unuttuysam hatırlatmayın.
neyse konu o bu değil daum ne der ve ne isterse o olur

Onur Bilgin
09-01-2005, 00:41
ya alsın cinconunu başına çalsın.istemem o nun gibi adamı.her frikik atan adam olsa.............

Utku Bayram
09-01-2005, 02:19
ya arkadaşlar bi berkant vardı Türkiyeye gelirken fırtınalar koptu aynen böyle nerde o berkant şimdi?daum yararlı olacağını düşünüyorsa gelir gelmezsede çok büyük hayal kırıklığı olmaz kimsenin merakı olmasın ;)

Sinan Bıçak
09-01-2005, 02:22
ya arkadaşlar bi berkant vardı Türkiyeye gelirken fırtınalar koptu aynen böyle nerde o berkant şimdi?daum yararlı olacağını düşünüyorsa gelir gelmezsede çok büyük hayal kırıklığı olmaz kimsenin merakı olmasın ;)

Berkant yanlış tercih yaptı ümit milli de serhatla süper anlaşıyorlardı Serhat Fenerbahçede isim yaptığı için 6S yi seçti bence

Anıl Germeç
09-01-2005, 02:27
o berkant bence türkiyenin şuanki en iyi oyun kurucusu. (türk tabi)

Arda Altuner
03-02-2005, 10:58
arkadaşla gsli olan bir adam falan bunlar amatör değil gelsin bizde oynasın sorun olmaz ama türklüğünü inkar edip hollanda milli takımında oynamak isteyen bir oyuncuya ihtiyacımız hiç yok bu kadar basit ben olsam transfer için uğraşmam bile sadece frikik için bir oyuncu alcaksak hami mandıralıyı alırdık adam toplara iyi vuruyor ayrıca hollanda liginde bana psvye ajaxa karşı takımını kurtarıp kurtarmadığı önemli bireysel olarak ne yaptığının bir önemi yok futbol takım oyunudur