PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ziya Doğan İstifa Etti !

Tufan Avşar
28-11-2004, 01:47
başlık açılmamış, ilginç.. hemen açtım..bilinçli unifebliler olarak bu olayı yorumladan olmaz, hadi bakalım..

Serkan Özen
28-11-2004, 01:50
böyle olsun istemezdik:)

bu listeye biri daha eklendi
ama bence yanlış yapmış takımını yarı yolda bırakmış

Uğur Yedikardeş
28-11-2004, 02:09
Acıkçası ben Ziya Doğan'ın cesaretini çok seviyorum. Trabzon'u gelebeileceği en yüksek noktaya taşıdı bile bence! Trabzon bu yönetim ve bu taraftarla daha ileri gidemez!

Ahmet Mirzaloğlu
28-11-2004, 03:18
Şimdi duydum.Kimsenin beklemediği bir karardı heralde.Üzülüyorum aslıda,Özkan Sümer,Serdar Bilgili,Ziya Doğan vs..Hepsi FENERBAHÇE maçından sonra istifa etti:)
Bence Ziya Doğan ilk yarı sonuna kadar Beşiktaşın başına geçer..Ama dert değil ya ikinci yarı bi maçımız daha var nası olsa;)

Ata Bahadır
28-11-2004, 09:33
Samet Aybanin mirasi uzerine cok bile dayandi.. Gorevde oldugu surece kaybettigi maclar sonunda kendi hatalarini gormek yerine fakirlik edebiyatina girip bende bu kadro olsaydi soyle olurdu, ben bu sonuclari alsam sokaga cikamazdim diyerekten garip bir kendini savunma taktigi uyguladi.

Firsat buldugunda Fenerbahceye dokundurmadanda edemedi. Besiktasin yeni hocasi hayirli olsun.

Ceyhun.Demir
28-11-2004, 11:17
antalyadaki trabzonsporlu ev arkadaşımla, bundan tam 1,5 ay önce iddiaya girmiştim, ziya doğan devre arasına kadar istifa edicek diye..

kazandım.. ;)

Burçay Tiftikçi
28-11-2004, 11:38
Artık bu takıma yararlı olamayacagıma inandıgım için istifa ediyorum dedi...Keşke herkes Ziya Doğan kadar şerefli olsa....

Erkan.Ergun
28-11-2004, 12:08
Kime dokunsak karışıyor diyorum sadece.Ben açıkçası böyle olmasını istiyordum ;D

Servet Güldeş
28-11-2004, 12:12
bence aslın ziye doğanın devre arasında beşiktaşın başına geçeceği seneryonun ilk ayağı zaten beşiktaş saha kapalı carew yok puanlar yine gidecek taraftar ayaklanacak... de bosque gidecek... ziya doğanda bjk nın başına geçecek...olay budur yaniii

çok mu film izliyorum ne

Ahmet Mirzaloğlu
28-11-2004, 17:45
Başka bir senaryo daha var..Bugün Trabzonda herkes Şenol Güneş in takımın başına geçeceğinden,Ziya Doğanında bu yüzden istifaya zorlandığından filan bahsediliyor..

Süleyman Karadağ
28-11-2004, 20:17
Artık bu takıma yararlı olamayacagıma inandıgım için istifa ediyorum dedi...Keşke herkes Ziya Doğan kadar şerefli olsa....
Ben o adamın şerefli olduğuna inanmıyorum.Sene başında hatırlarsanız Konyasporla anlaşmış hatta 1 hafta kadar da takımın başında kalmıştı fakat Trabzon'dan teklif alınca Konya'yı sattı,tahmin ediyorum ki arkadaşların da dediği gibi şimdi bejiktaşlı yöneticilerden sinyali aldı ve o nedenle Trabzon'u yüzüstü bıraktı.

Ziya devre arasında bejiktaşın başına geçerse hiçkimse şaşırmasın

Burhan Günarslan
29-11-2004, 02:04
Aynı olaylar Samet Aybaba'da da yaşandı ligde sanki 20 puan geriye düşmüş son sıralardaymış gibi hava estiren trabzon taraftarı bu tür olayların tek sorumlusudur Fenerbahçe maçından sonra herşey patlak vermeye başladı bizleri maç bitince alkışlamaları bence trabzona bir protesto idi yani ziya doğana yapılan bir protesto niteliğindeydi hiç uslanmayacaklar bence kim gelirse gelsin ulan daha ne istiyor bunlar yaw ellerine Türkiye'nin 2 en öenmli hocası geldi adamlardaki sorumsuzluğa bakınya onun için bu TS den bi bk olmaz af edersiniz! Hal böyle olunca liginde bir rekabeti,zevki,heyecanı kalmamış oluyor

Şimdide Şenol güneş sesleri yükselmiş harcanöa sırası ona geldi demek ;D

Serkan Özen
29-12-2004, 02:47
Ben o adamın şerefli olduğuna inanmıyorum.Sene başında hatırlarsanız Konyasporla anlaşmış hatta 1 hafta kadar da takımın başında kalmıştı fakat Trabzon'dan teklif alınca Konya'yı sattı,tahmin ediyorum ki arkadaşların da dediği gibi şimdi bejiktaşlı yöneticilerden sinyali aldı ve o nedenle Trabzon'u yüzüstü bıraktı.

Ziya devre arasında bejiktaşın başına geçerse hiçkimse şaşırmasın

yalnız süleyman benzer bi senaryo Aurelio'nun FB'ye geldiği geçen sezonun başında "ilk önce Gençlerbirliği ile anlaştı" şeklinde yaşanmıştı??

Mehmet Karakaya
29-12-2004, 11:35
Samet Aybanin mirasi uzerine cok bile dayandi.. Gorevde oldugu surece kaybettigi maclar sonunda kendi hatalarini gormek yerine fakirlik edebiyatina girip bende bu kadro olsaydi soyle olurdu, ben bu sonuclari alsam sokaga cikamazdim diyerekten garip bir kendini savunma taktigi uyguladi.

Firsat buldugunda Fenerbahceye dokundurmadanda edemedi. *Besiktasin yeni hocasi hayirli olsun.

söylediklerinin altına imzamı basarım.adam sadece küçük takımları yenebilen bir takım yarattı.geçen sene Fenerle maçımız olsa yener şampiyon oluruz diyodu bu sene niye yenemedi;çünki adamda kapasite dar.tek bildiği saldırın evlatlarım,gol at fatih,gökdeniz
yalan mı yani?taktik inceleme yapabilir misiniz trabzona?

Serkan Özen
29-12-2004, 12:35
bence önemli maçlarda dediğiniz gibi başarılı olamadıysa ( geçen seneki 6s, bu sene d.kiev, atl. bilbao ve fb maçları gibi) Ziya Doğan'un geçen sene Trabzonspor'u son maça kadar şampiyonluk için mücadele eden bir takım haline getirmesi bile büyük başarıdır. Benzer kadronun üzerine kimler kimler geldi de başarılı olamadı. Ama Ziya Doğan geçen sene 6s maçlarına kadar Trabzonspor'a tarihlerinde çok az rastlanan bir seri yaşattı. Bu sene de gayet iyi gidiyorlardı ama olmadı. Halen Süper Ligin deplasman liderinin Trabzonspor olduğunu ve deplasmanda en fazla golü Trabzonspor'un attığını deplasmanda en az gol yiyen de 2.takım olduklarını unutmayalım

Mehmet Karakaya
29-12-2004, 16:32
ama bende diyorum ki bunu yapmak bir başarı değildir yapamamak bir başarısızlıktır.tamam kimler geldi de yapamadı ama bu onların başarısızlığıdır ziya'nın başarısıs değil.sonuçta ligin en iyi 11'lerinden birine sahipler(ziya doğanın çekirdek 11'i) ama kalıcı ve geniş değil kadroları