Orijinalini görmek için tıklayınız : Dinamo Kiev - Trabzonspor
Volkan.Ustabay
10-08-2004, 21:51
Antu nun forumunu okuyordum ve oradaki nefret icimi sızlattı gercekten neden kendi ulkemizin takımlarından bu kadar nefret ediyoruz?
Hele bizim gibi daha 2 sene once basından panathinaikos macı gibi bir mac gecmis olan takımın taraftarları nasıl olurda yabancı takımı destekler?
Hepimizin damarlarında Türk kanı akıyor. Türkiye olmazsa ne Fenerbahce ne trabzon nede baska takım olur. Ayrıca onlardan gelecek ulke puanını istemiyorum diyenler var, bu ne demek ya bole bir mantık olabilir mi!
3 5 tane akılsız trabzonlunun otobusumuzu taslaması veya trabzon macında butun stadın taraftarımızı taslaması tamamen ayrı bi konu ama önce hepimiz Türk'üz.
Suan Trabzon 2-1 onde umarım dahada atarlar...
Özenç Yeşilçiçek
11-08-2004, 10:42
Ülke mülke anlamam ben,bu aşk Fenerbahçe aşkı'dır.
Kahrolsunlar!
Mahvolsunlar!
Beter olsunlar!
Talha Çetintaş
11-08-2004, 10:57
Volkan.Ustabay'a yarıyarıya katılıyorum UEFA kriterlerine göre türk takımlarını avrupadaki kazandıkları puanın tümü ile milli takımın kazandı puanların yarısı ülke puanını belirliyor. (FİFA'da tam tersi) Bu durumda miili takımın ne kadar başarı elde ederse etsın pek bı getırısı olmuyor su an uefa sıralamasında 9. sıradayız 8. olsaydık uefa'da 4+1 takımımız olacaktı futbolu seven bı toplum olarak kendi ulkemızın takımlarını izlemek daha guzel olur.
Trbzon mevzuna gelince ben çeyrek finale kadar destekliyeceğim sonrası zarar deyıp rakip takıma yoneleceğim :D (geçen sene gençler birliği içinde aynı şey söz konusu idi) yani ülke mide düşüncem FENERBAHÇEMİN her kulvarda rakipsiz oluşunuda..
Fatih Dilber
11-08-2004, 11:30
bu olay farklı. ben gsye bile sevindiğim olmuştur. ama içim kan ağladı. kimse bana vatan millet sakarya ayakları yapmasın. inşallah burda elenirler. nefret ediyorum kin kusuyorum. herşeyi yapıyorum >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
daha geçen gün yaptıkları saldırı ortada onu görmezden gelip aaaaa çok güzel yendiniz mi diim tebrik mi edeyim. daha çok şey yazardım ama hiç gerek yok forum yönetimi ile karşı karşı gelmeye .....
Omer.Aydemir
11-08-2004, 12:00
walla herkesin görüşüne saygılıyım ama işin açıkçası dün golleri attığında trabzon, çok sevindim hatta bağırdım fakat bu benim fenerbahçeliliğime kesinlikle laf söyletemez...
Talha Çetintaş
11-08-2004, 12:23
Fatih kardeş sana tebrik et diyen yok bizde kimseyi tebrik etmedik. yenilseydı hiç umrumda bile olmazdı trabzon kim yaa.
benım acıklamaya calıstıgım ülke paunının onemı neden bızde ingiltere ,italya ve ispanya gibi 4 takımla katılmıyoruz? sankı trabzon fınal oynuyacakta abartıyonuz... ama dedim gibi belli bi yere kadar trabzonu avrupada destekliyeceğim.
Fatih Dilber
11-08-2004, 12:28
trabzonun ikinci tura çıkma ihtimali warmı olabilir. bala mala çıkarlar(tabi bizim sanki garantide :-/ ) ben onlardan ülke puanı felan istemiom >:( >:( >:( >:( >:(
Talha Çetintaş
11-08-2004, 13:15
trabzonun ikinci tura çıkma ihtimali warmı olabilir. bala mala çıkarlar(tabi bizim sanki garantide *:-/ *) * >:( >:( >:( >:( >:( *
bence biz gruptan çıkarız Ali şen M.united ile aynı grupta oldumuz 97 yılında bir söz söylemişti. "M.united la kadıköydeki maç ne olur bilemem ama İngilteredeki Maçı kazanacarız Çünkü biz ilklerin takımıyız" demişti o zamanki kadro şimdiden cok mu iimiydi hayır (belki defans daha iyiydi)
o sene 7 puan topladıysak bu sene cok sey yapacamıza inanıyorum.
Fatih Dilber
11-08-2004, 13:19
manchester juve vee rapidin kadrosu aynımı. ben çıkamayız demiyorum. ama çıkmama ihtimalimizde war. hem de bence biraz çok gibi. final felan abartmayalım. çeyrek finalde abartı olur. baskı kurmayalım futbolcular üzerinde :-/ daha kötü sonuçlarla dolaşabiliriz :-/
Volkan.Ustabay
11-08-2004, 13:29
bu olay farklı. ben gsye bile sevindiğim olmuştur. ama içim kan ağladı. kimse bana vatan millet sakarya ayakları yapmasın. inşallah burda elenirler. nefret ediyorum kin kusuyorum. herşeyi yapıyorum *>:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( *
daha geçen gün yaptıkları saldırı ortada onu görmezden gelip aaaaa çok güzel yendiniz mi diim tebrik mi edeyim. *daha çok şey yazardım ama *hiç gerek yok forum yönetimi ile karşı karşı gelmeye ..... * * *
Tamamda trabzonun avrupadaki macının taraftarıyla ne alakası var seviyesiz bi taraftar topluugu var diye mi desteklemiyosun yani o gruptan istedigin kadar nefret edebilirsin daha oncede dedigim gibi o apayrı bi olay onu kendi icimizde hallederiz. Ayrıca "onladan gelen ulke puanını istemiyorum" gibi bisey soyleme hakkına sahip degilsin cunku bu sen ben olayı degil sana kalsa ulke puanını sadece Fenerbahce getirmeli heralde!
Talha Çetintaş
11-08-2004, 13:36
Fatih kardeş karamsar olma ya zaten biraz önce gazetede pierre nın yazısını okuyunca mahvoldum avrupada tur atlamamız zor diyo bide rize macını defansla aralarında 50 m bosluk oldunu taktık hatası yaptık falan dıo daumla polemığe girmesinde.. su alex sahaya cıksın hicbisey hayal olmayacak
Ceyhun.Demir
11-08-2004, 14:50
açıkcası trabzonun yenip yenmemesi umrumda degil ama böle deplasmanlardaki maçlarda tribündeki az sayıdaki türkün sevindigini görünce seviniyorum...aralarında fenerbahceliler, galatasaraylılar, kısacası her takımdan olan var...ortak yanları hepsi türk...bu yüzden trabzonsporun galibiyetini kutluyorum...
Fatih Dilber
11-08-2004, 15:41
Tamamda trabzonun avrupadaki macının taraftarıyla ne alakası var seviyesiz bi taraftar topluugu var diye mi desteklemiyosun yani o gruptan istedigin kadar nefret edebilirsin daha oncede dedigim gibi o apayrı bi olay onu kendi icimizde hallederiz. Ayrıca "onladan gelen ulke puanını istemiyorum" gibi bisey soyleme hakkına sahip degilsin cunku bu sen ben olayı degil sana kalsa ulke puanını sadece Fenerbahce getirmeli heralde!
hayır gençler getirse sevinrim gs getirse bile sevinirim. uefa kupasını kazandığında bende sevinç içindeydim. ama şu ne diyeyim trabzon taraftarına isterlerse dediyiniz gibi bi kaç olsun isterse tüm trabzon olsun. benim gözümde sıfır insanlardır. >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( onun için onların getireceği puanı ben istemem. heee o ayrı ben istemiom aaaa puan vermeyecekler mi verecekler o ayrı. ama bu da benim görüşüm......
Fatih kardeş karamsar olma ya zaten biraz önce gazetede pierre nın yazısını okuyunca mahvoldum avrupada tur atlamamız zor diyo bide rize macını defansla aralarında 50 m bosluk oldunu taktık hatası yaptık falan dıo daumla polemığe girmesinde.. su alex sahaya cıksın hicbisey hayal olmayacak lorant zamanını hatırlıyorsunuz. şampiyonlar ligi olmadı uefa olmadı türkiye ligi. hiç biri olmadı. öncelikle şu son maçlara bakarak demiyorum. ama hala fenerbahce karşısına çıkan takıma korku vermiyo. yetersiz bi sol kandı ve ortasahanın göbeği war. defans bence ii ama bu iki yön fenerbahceyi kötü etkiliyo. bu durumda direk final yarı final die düşünmek olmadığı zaman hayal kırıklıklarına yol açar... torbaları tam olarak bilmiom ama düşünsene kol gibi üç takımın geldiğini napabilirizki. onlara oyunumuzu kabul ettirecek bi yapıda deiliz :-/
herşey çok ii olur inş. ben düşüncelerimde yanılır. başarılara ulaşırız. ama ulaşmazsak da desteğimizi de çekmeyiz ;)
Volkan.Ustabay
11-08-2004, 16:03
hayır gençler getirse sevinrim gs getirse bile sevinirim. uefa kupasını kazandığında bende sevinç içindeydim. ama şu ne diyeyim trabzon taraftarına isterlerse dediyiniz gibi bi kaç olsun isterse tüm trabzon olsun. benim gözümde sıfır insanlardır. * *>:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( * * onun için onların getireceği puanı ben istemem. heee o ayrı ben istemiom aaaa puan vermeyecekler mi verecekler o ayrı. ama bu da benim görüşüm......
*
Tamam iste taraftarının yaptıgı biseyden dolayı o takımı neden avrupada basarısız olmasını istiyosun ts bi yunan takımıyla yada fransız takımıyla oynasa hangisini destekliyeceksin
Fatih Dilber
11-08-2004, 16:12
birbirlerini yesinler 100-150 kişi bıçaklansın iki takıma iki yıl boyunca avrupadan men cezası gelsin >:( >:( hangi takımın taraftarı. ts eeee . yönetim napıo. bi özür dileyen war mı ortalıkta . >:( >:( >:( >:( >:(
Talha Çetintaş
11-08-2004, 16:21
şu son yadın cümle warya
"herşey çok ii olur inş. ben düşüncelerimde yanılır. başarılara ulaşırız. ama ulaşmazsak da desteğimizi de çekmeyiz "
işte olayın özu bu zaten desteğimiz hiç çekmicemiz için bazı şeyleri hayal olsa bile yurekten inanıyoruz. Staddaki atmosferde rakip takımı moralmen çökertiyo şimdi diyecen Ş.ligi takımları bu tür şeylerden etkilenmez parma FB maçını hatırlarsan adamlar şok gecırmişti taknık dırektorlerı "ben böle bişey görmedim muhtesem taraftar" demişti oyuncular nerdeyse oyunu bırakıp tribünleri izlemişti
Gecen sene ş.ligi finalini oynayan 2 takıma baksana hala inanılmaz geliyor yada yunanistanın şampiyonluğu... Ben şuna inanıyorum ki dunyanın hiçbir yerinde FENERBAHÇE taraftarı gıbı bı taraftar yok biz Kadıköyde Ş.ligi için en az 5 puan alırız 2-3 puanda deplasmanda alırsak gruptan rahat cıkarız ve sunu unutmamak gerekırkı Ş.Ligi vitrininde hiçbir oyuncu kolay kolay hata yapmaz...
"hayır gençler getirse sevinrim gs getirse bile sevinirim. uefa kupasını kazandığında bende sevinç içindeydim.
bu sözlerine ne yazacamı bılmıyorum 6S bizim ebedi düşmanımızdır nsl trbzonun ustunde tutarsın anlamadım.....
Talha Çetintaş
11-08-2004, 16:28
[quote author=Fatih.Dilber link=board=trfutbol;num=1092163912;start=0#12 date=08/11/04 15:41:12]
hayır gençler getirse sevinrim gs getirse bile sevinirim. uefa kupasını kazandığında bende sevinç içindeydim. ama şu ne diyeyim trabzon taraftarına isterlerse dediyiniz gibi bi kaç olsun isterse tüm trabzon olsun. benim gözümde sıfır insanlardır. * *>:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( * * onun için onların getireceği puanı ben istemem. heee o ayrı ben istemiom aaaa puan vermeyecekler mi verecekler o ayrı. ama bu da benim görüşüm......
Fatih kusura bakma kendı yazıma şimdi dikkat ettim eksık alarak hata yapmısım eger zor durumda bıraktıysam kusura bakma FENERBAHÇELİ KARDEŞİM :-[ :-[ :-[
*
Fatih Dilber
11-08-2004, 16:38
ben de yalan yok. ben gsden nefret ederim ama trabzondan daha çok. gsnin avrupa başarısını alkışlarım ama trabzonu asla. nefret ediyorum tiskiniyorum >:( >:( >:( >:( >:(
Talha Çetintaş
11-08-2004, 16:50
aslında olay cok saptı - ulke puanı, 6s t.s. düşmanlığı, ş.ligi başarımız falan en iisi boşverelim ama sunuda soyleyeyım nıe trbzon taraftarının (taraftar denirse) yaptını bu kadar buyuttun onların 97 yılından beri her zaman yaptı seylerden Unutmakı " köpeklerin ağzı deydi diye koca okyanız kirlenmez"
onların lafıyla koca fenerbahce'ye en ufak bir çamur bulaşmaz
Fatih Dilber
11-08-2004, 17:15
ben hep trabzona düşmanım ;) >:( >:( >:( >:( >:( >:(
Abdülkadir Dinç
11-08-2004, 17:47
eline sağlık çok güzel yazmışsın.. aynı fikirdeyim sevsekte sevmesekte bazı gerçekler vardır bunları kabul etmemek ancak kafamızı kuma gömmek olur....
Volkan.Ustabay
11-08-2004, 18:34
Talha Çetintaş ve Fatih Dilber kardeşim siz nasıl Unifeb'lisiniz ya? "Fenerbahçe'nin aydınlık geleceği" sloganına "düşmanlık" kavramı uyuyomu sizce? Düşmanım ne demek ya, bu bi spor. Hanginizin galatasaraylı akrabası arkadası yok? onlardan nefret mi ediyosunuz
Volkan.Ustabay
11-08-2004, 18:37
*
* *bu sözlerine ne yazacamı bılmıyorum 6S bizim ebedi düşmanımızdır nsl trbzonun ustunde tutarsın anlamadım.....
Düşmanımız değil ebedi rakibimiz hemde en cok sevdigimiz rakibimiz!!!
Fatih Dilber
11-08-2004, 18:41
benim anlatamadığım konu farklı herhalde sizinki ile. ben her türlü şiddete düşmanım bunu yapan bi fenerli ise ona düşmanım. adamlara daha çok düşmanım. benim arkadaşımın abisinin evindeki bayrağı yakarlarken az daha evi yakıyorlardı. ben düşmanım. unifebe yakışıp yakışmamasına gelince sen sevdiğine kızarsın ve ya öfkelenirsin. daha farklı yazılar yazcam. sen küfür ediyomusun etmiyomusun bilmiom. sence yakışıomu. bence olayı unifebli olarak da ayırma. biz insanız hepimizi ve hepimizde bazı duygular war. sende nefret etmişsindir. etmedim demek ben hayatta yalan sölemedim demekle aynıdır gözümde . tamam mı.
bu benm görüşüm bu benim nefretim. eğer bi sorun olacaksa adminden bi istek gelecekse bütün mesajları sileyim . ama içimdeki düşmannlık hala kalacak
Volkan.Ustabay
11-08-2004, 18:50
sen zaten kendini bu kadar şartladıysan, holiganizm gözünü bu kadar kararttıysa ( holigansın demiyorum ) bana senin bir Fenerbahçe taraftarı olduğuna üzülmekten başka birsey kalmıyo...
Talha Çetintaş
12-08-2004, 09:47
Talha Çetintaş ve Fatih Dilber kardeşim siz nasıl Unifeb'lisiniz ya? "Fenerbahçe'nin aydınlık geleceği" sloganına "düşmanlık" kavramı uyuyomu sizce? Düşmanım ne demek ya, bu bi spor. Hanginizin galatasaraylı akrabası arkadası yok? onlardan nefret mi ediyosunuz
Bugune kadar kimseye sen nasıl fenerlisin deyip fenerbahçeliliğini eleştirmedim kendiminkinide eleştittirm 6S lı tabiki arkadaşım war dostumda war akrabamda sadece maç esnasında bıraz hararetli oluruz o kadar düşmanımız dedıysek birbirimizi olduruyoruz demedık heralde, olayı cok çarpıtmıssın arkadaşım
Serkan Özen
12-08-2004, 15:13
Trabzonspor'un taraftarını neredeyse tüm Fenerbahçe taraftarı gibi ben de sevmiyorum ama mevcut kadrolarındaki oyuncularında gıcık bir oyuncu yok.Futbol takımlarını Avrupa'da desteklerim hem ülkem hem ülke puanımız adına ama ligde desteklemem.Bizim gruba düşeceklerini bilsem sonuna kadar trabzon derim 6puanı garatiye alırız en azından...:D
Volkan.Ustabay
12-08-2004, 19:20
* * * düşmanımız *dedıysek birbirimizi olduruyoruz demedık heralde, olayı cok çarpıtmıssın arkadaşım
ben mi carpıtmısım? sen bence bu cumledeki celiskiye bak yada once ac sozluge dusman ne demekmiş ona bak.
Utku Bayram
13-08-2004, 21:59
trabzona karşı olan bu nefretin sebebi her deplasmanda taraftar ve takım otobüslerini taşlamaları, kavga çıkarmaları vs olabilirmi mesela daha geçen hafta rize deplasmanından dönen fenerbahçe kafilesi trabzonda taşlandı rivayete göre kurşunlandı.adamların içinde böyle bi fenerbahçe nefreti varken bizim onlara hoşgörüyle yaklaşamamız avrupa başarılarına sevinmemiz abes kaçmazmı?
Muhammed Turan
15-08-2004, 00:28
Vallahi arkadaşlar ben takımdan değil lazları sevmem. Lakin Türk sporu kazansın. Cidden takdir ettim Trabzonspor' u.
Serhat Gül
15-08-2004, 20:40
Trabzon'un hiçbir yerde başarılı olmasını istemem.Yalan söylememek gerekirse ben maçta D.Kiev'i tuttum.
Ama bir taraftanda iyi olacak.Yarım saatlik yolla Cl takımlarını izleyeceğiz.
Erkan.Ergun
26-09-2004, 03:09
Sıra sende Bilbao...
Erkan.Ergun
01-10-2004, 00:47
Sıra sende Bilbao...
Teşekkürler Bilbao...
Salim İrken
01-10-2004, 23:14
açıkçası ben ts nin kazanmasını ve uefa ligine kalmasını istiyordum.. şimdi ligde bizim başımıza bela olurlar bunlar top oynamıyorlar ama adamlar birtane atıp sonrada rakibin hatalarını değerlendiriyorlar..
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.