PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Malatyaspor - Besiktas (1-1)

Ata Bahadır
07-08-2004, 22:00
Besiktas sezonun ilk macinda tam anlamiyla beni sevindirirken kendi taraftarlarinida hayal kirikligina ugratti. Inanilmaz kotu bir mac cikardi fakat gene sans tarafi agir basti ve son saniyede Ali Gunesin 50 kere vursa kaleye girmeyecegi sutu ile beraberligi sagladi.

Bu arada Malatya cok saglam takim ayrica belirteyim.

Gökhan Taşkan
07-08-2004, 22:04
Ali Güneş'in değil gol atmayı , o formayı nasıl sindirdiğini hala merak ediyorum. Belki biz duygusalız belki profesyonel değiliz. Ama eğer profesyonellik "benim milli formam" dedikten sonra o formayı bırakıp rakibin formasını giyebilmek ise hiçbir zaman profesyonel olmamayı yeğlerim..

Onur Kalkandelenli
07-08-2004, 23:33
Ya ugrastıgın ,hakkında yorum yaptıgın adama bak be gokhan.Kendını yormana degmez:)

Gökhan Taşkan
07-08-2004, 23:55
Değmezmiş Onur kardeşim.. Sen adamı Kadıköy de futbolcu yap iki kuruşa dakikada satsın takımını.. Böyle adam hakkında harbi yorum yapmasak kendi akıl sağlımız açısından daha faydalı.. :)

Bahriye Tekin
09-08-2004, 13:24
Değmezmiş Onur kardeşim.. Sen adamı Kadıköy de futbolcu yap iki kuruşa dakikada satsın takımını.. Böyle adam hakkında harbi yorum yapmasak kendi akıl sağlımız açısından daha faydalı.. :)
bu konuda en çok üzülen,sinir olan,içi yanan benim emin olun >:( :-X :-/ :'(

Talha Çetintaş
09-08-2004, 13:43
6S yi yusuf ve ali günaşin gollerıyle 2-0 yendimiz macı hepınız hatırlarsanız ali güneş o mactan sonra 2 yıldır bısey yapmıyor benı sınır edıyodu eminim bjk dede 2 yıl yatar artık.
ali güneşi fazla sevmezdim ama tutupta bjk ye gıtmesini harbiden sindiremiyorum....

Sedat.Zengin
09-08-2004, 14:26
Sallayın arkadaslar su ali gunes i.Zaten bizim takımda olmasına hic bi zaman anlam veremedim.Besıktasa da faydası dokunmaz onun.Talha'nın dedıgı gıbı 2 yıl yatar artık

Özenç Yeşilçiçek
09-08-2004, 16:54
Fenerbahçe'de nasıl oynuyor diye tartıştığımız adam beşiktaşta banko oynuyor.
Yorum yok
Tartışmaya da gerek yok bence

Kadir Özden
10-08-2004, 11:53
ali güneş e hakkettiğinden fazla değer verdiniz beşiktaş ta 30 gol atsa ne yazar eninde sonunda ali güneş işte iyi olsa fener bırakırmıydı bence trabzon daki olayların tartışılması gerekiyor kamuoyunda

Burhan Günarslan
10-08-2004, 16:16
nasıl bal bu kardeşim ya nasııııllll oluyorda bu top iğne deliğinden geçipte gol oluyor?

Gokberk.Can
10-08-2004, 22:23
Ali Güneş takıma çok büyük katkı yapmış bir adam mıydı da Beşiktaş'a gitmesi sorun olsun. İlk hafta maçlarını ne yazık ki izleyemedim, maç özetinden gördüğüm Beşiktaş'ın geçen seneki muhteşem(!) performansının devam ettiği. Böyle devam edip, sürün sürün sürünmeleri dileğiyle.

Serkan Özen
12-08-2004, 15:17
bjk hazırlık maçlarında bulduğu toplam pozisyon sayısından daha fazla sayıda pozisyon buldu ama hayatta gol olmayacak pbi pozisyondan gol attı. ama hala defansları folloş durumda aligüneşin nasıl da 40yıllık bjkli gibi oynamasına anlam werememekle beraber o carewe yaptığı ortayı 34 maçın 1inde bile neden carewden daha fazla hava hakimiyeti olan van Hooijdonk'a kesemediğini hayretle merak etmekteyim

Aynur Akman
16-08-2004, 18:27
ohhh çok sevindim..