PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sn. Ali Koç'tan Teşekkür

Okan Uzunkaya
27-09-2004, 23:24
Sevgili Arkadaşlar,

Birkaç gün önce elime ulaşan, geçen haftaki Şampiyonlar Ligi maçında gerçekleştirdiğimiz organizasyon sonrası aldığımız olumlu tepkilerle ne kadar güzel bir iş başardığımızın haklı gururunu bize bir kez daha yaşatan mektubu sizlerle paylaşmak istiyorum.

“Sevgili Okan,

Geçtiğimiz Çarşamba akşamı FENERBAHÇEMİZ’in Şampiyonlar Ligi’ne yaptığı başlangıç hepimize sevince boğdu. Ancak beni bir o kadar, belki de daha fazla mutlu eden tüm görkemi ile açılan “ATAM İZİNDEYİZ” bayrağı oldu.

Bayrağın zamanında yetişmesi için geceli gündüzlü yoğun bir çalışma yapıldı. Bizler işlerimizden, sizler zamanınızdan feragat ettiniz, maddi manevi tüm imkanlar seferber edildi.

Bayrağın açılması sırasında sizler kendinizi izleyemediniz. Ancak bayrağımızın altından fışkırarak tüm stadı kaplayan ve Atatürk ateşini yakan 1907Unifeb’in coşkusunu gururla izledik. FENERBAHÇE camiası da bir bütün olarak bayrağımıza sahip çıktılar. Maç sonrası FBSK, medya ve tüm taraftarların övgü dolu sözleri bizleri bir kez daha gururlandırdı.

Yalnız önemle altını çizmek istediğim bir nokta var. Başarmış olduğumuz işin anlam ve önemini sadece FENERBAHÇE boyutuyla ele almamak gerekir. ATAMIZ’ı ve kurduğu laik cumhuriyeti korumak, O’nun açtığı yolda yürümek her Türk’ün tartışmasız asli görevidir.

En büyük FENERBAHÇELİ, büyük önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün kurduğu cumhuriyeti emanet ettiği FENERBAHÇE gençliğinin ATAMIZ’ın yılmaz bekçileri olduğuna bir kez daha tanık olduk.

Artık ortaya koyduğumuz bir çıta var. Bizlere düşen bu çıtayı en yükseğe çıkarırken herkese örnek olmak ve daha iyisini yapmak.

Yeni etkinliklerde görüşmek üzere, hepinize bir kez daha teşekkür ederim.

Sevgi ve saygılarımla

Ali Y. KOÇ
Yönetim Kurulu Başkanı
1907 FENERBAHÇE DERNEĞİ”

Okan Uzunkaya
27-09-2004, 23:26
Ali Bey’in benim şahsımda tüm 1907Unifeb ailesine ettiği bu teşekkür, yaptığımız işin ne kadar doğru olduğunu bize bir kez daha anımsatarak, bizleri gururlandırmıştır. 1907Unifeb olarak, ATAMIZ’ın bize emanet ettiği laik cumhuriyetin bekçileri olduğumuzun bilincinde ve bu doğrultuda topluma karşı olan sorumluluğumuzun farkındayız. Ben de 1907Unifeb adına, 1907 FENERBAHÇE Derneği’ne bu bayrağın yapımındaki katkılarından dolayı teşekkürlerimi sunarım.

Okan UZUNKAYA
1907UNIFEB Başkan vekili

Levent Sarıbaş
28-09-2004, 00:31
Ali Bey'in teşekkür metni 1907unifeb ailesinin her ferdi için heralde paha biçilmez bir onur göstergesi olsa gerek.
Yapılan organizasyonlardan sonra bu değerli büyüklerimizden her defasında aldığımız bu taktir dolu sözler, heralde 1907unifeb'in ne kadar doğru yolda olduğunun bir ispatıdır.
O pankartın açılması için üç günlük çabamız ve pankartı açıldığı anda göremememize rağmen verilen çabaların devam etmesi 1907unifeb'in her ne olursa olsun bu yoldan vazgeçmeyeceğinin bir göstergesi daha oldu.

Her geçen gün neden Fenerbahçeli ve neden 1907unifebli olduğumu daha iyi anlıyorum.Tüm arkadaşlarıma teşekkürler.Ve çalışmalara devam edenlere de kolay gelsin dileklerimle.

Levent SARIBAŞ
1907UNIFEB-Balıkesir Üniversitesi
Okul Sorumlusu

İsmail Coşkun
28-09-2004, 00:39
Biz ULU ÖNDER'İMİZİN , FENERBAHÇE'MİZİN , VE 1907UNİFEB'İMİZİN yoluna tüm inancımızla baş koymuşuz..bu ugurda yapılması gereken herşeyi yapmak bizim boynumuzun borcudur...
Nasıl o anlamlı pankartın provalarında , maç günü açılmasında elimizden geleni yaptıysak; bugün ve yarın da o pankartın tamiri için EL ELE , GÖNÜL GÖNÜLE mabedimizdeyiz..
Asıl Bizler , 1907 UNİFEB olarak Sn. ALİ KOÇ'a ve 1907 FENERBAHCE DERNEGİ'ne böyle anlamlı bir pankart hazırladıkları için teşekkür ediyoruz..bu org.da az da olsa bi katkımız oldugu için de kendimizle gurur duyuyoruz..

Levin Susar
28-09-2004, 00:51
Esas biz Sn. Ali Koç nezninde 1907 derneğine böylesine anlamlı bir pankartı yaptırdıkları için teşekkür ederiz...

Fenerbahçe için harcanan emeğin ve zamanın verdiği hazzı ancak yaşayan bilir..

Vehbi Şirikçi
28-09-2004, 01:04
Bizler de başta sn. Ali Koç olmak üzere 1907 derneğine, gösterdikleri hassasiyet için teşekkür ederiz. Pankart herşeyiyle çok anlamlı oldu. Verilen emekler boşa gitmedi.

Ata Bahadır
28-09-2004, 01:21
Pankart tum Turkiyenin diline dolandi, herkes hayran kaldi , hepimiz gururlandik ekran karsisinda ozellikle ben cok duygulandim..

Bu pankartin yapiminda emegi gecen 1907 Dernegine ve bu pankartin dalgalanmasina vesile olan tum arkadaslarima bende tessekur ediyorum.

Cok guzel oluyoruz..

Duygu Çakır
29-09-2004, 01:13
Teşekkürü hak edecek davranışlarda bulunmak, verilen desteği ve inancı boşa çıkarmadığımızı bilmek, bizim için de büyük bir onurdur.

Devamının geleceğine, "Aydınlık Gelecek" markasının sadece Fenerbahçe Camiası için değil bütün Türkiye vazgeçilmez bir kalitede olacağına inanarak daha güzel organizasyonlar yapmak dileği ile

Şafak Dülger
29-09-2004, 10:27
SN. ALİ KOÇ'un 1907'nin başında olması ve bize verdiği destekler çok güzel..
başta bu tür organizasyonlarda tüm dünyada ses getirmemiz fenerbahçenin aydınlık geleceği olan 1907unifeb'e onur verdiği inancındayım..

EVET BU ÜLKEDE HALEN ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL'İN BAŞKA BİR KULUBE DESTEK VERDİĞİNİ İDDA EDEN İNSANLAR VAR..AMA ŞUDA BİR GERÇEKKİ SÖYLEDİKLERİNE KENDİLERİDE İNANMIYOR.. VE BEN HİÇ BİR SPOR KARŞILAŞMASINDA ONLARIN ATATÜRK'E DAİR HİÇ BİR PANKART AÇTIĞINI GÖRMEDİM , GÖREMEMDE ...

ALİ KOÇ'A BİZ BİRKEZ DAHA BİZ TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Sercan Matur
29-09-2004, 11:36
Gerçektende bu büyük organizasyonda bizlere güvenerek görev veren başta Sayın Ali KOÇ ve 1907 Derneği Yönetim Kurulu'na Teşekkür ederiz...

Desteğinizle daha iyi yerlere geleceğimizden şüphemiz yok.

Ersin Demirel
29-09-2004, 13:57
Sayın Ali Koç'a asıl biz teşekkür ediyoruz verdiği destekten ötürü. Aynı düşünce doğrultusunda hareket edildiği sürece daha da büyüyeceğiz...

Can Gebetaş
30-09-2004, 22:32
Bu pankart bizim Ulu Önder Mustafa Kemal'e bakış açımızın boyutlarını kamuoyuna göstermiştir.Bu anlamlı pankartın ilk önce hazırlanmsında ve daha sonra stadımızda açılmasına kadar tüm çalışmalrda bulunan herkese sonsuz teşekkürler..Pankartı gazetelerde görünce o pankartı taşımanın çalışmlarına katılmanın keyfine daha çok varmış oldum...

Murat Ünlü
01-10-2004, 00:32
teşekkürler gönderiyoruz sayın ali koç,a .verdigi destekle sırtımız yere gelmez.tekrar teşekkürler.
Atam izindeyiz Bizde fenerbahçeliyiz.

Bertan Aycan
03-10-2004, 15:49
Her ne şart altında olursa olsun; Laik Türkiye Cumhuriyeti'ni ve kazanımlarını ; Gazi Mustafa Kemal'in çizmiş olduğu aydınlık yolda; ilelebet korumak ve yüceltmek adına inancımız ve devrimlere olan bağlılığımız bize her gün yeni umutlar ve görevler yüklüyor. Bunun bilincindeyiz. Bunun için Sparta Prag maçında açılan *ATAM İZiNDEYİZ pankartının önemi ve verdiği mesajın , *diğer tribünlerle eş zamanlı olarak açılması sebebiyle yaratılan görsel şölenin; ve bize yaşattığı coşkunun tarifi imkansızdır. Bir kez daha emeği geçen tüm değerli arkadaşlarımıza ve saygıdeğer büyüklerimize sonsuz teşekkürler.

Bünyamin Demir
03-10-2004, 16:56
sizin gibi bir büyüğümüzün biz genç 1907UNIFEB lilere butür duyarlı destekleri oldukça butür hareketlerin çok daha iyilerine şahit olacağımızdan arkadaşlarım adına eminim biz size teşekkür ederiz