PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hoşgeldin Cenker

Vehbi Şirikçi
05-04-2005, 02:05
1907UNIFEB'in ilk üyelerinden, hemen hemen hepimizin yakından tanıdığı, sevdiği, saydığı, emektar web komitesi sorumlumuz, abimiz, kardeşimiz, Cenker Köse yakın bir zaman içerisinde vatani görevini yapmak üzere "kısa bir süreliğine" aramızdan ayrılmak durumunda kalacak.

Şimdiye kadar aldığı tüm sorumlulukların hakkını veren, kendinden sonra gelecek olan insanlar için çok iyi bir örnek olarak nitelendirebileceğim biri Cenker. Burda yaptıklarını tek tek yazmak istemiyorum çünkü hepimiz bunları gördük, biliyoruz. Kendisine bir Fenerbahçe'li ve 1907UNIFEB üyesi olarak tüm hizmetleri ve bizlere öğrettikleri için teşekkür etmek istiyorum.

Bir veda mesajı gibi algılanmasın bu, birkaç ay sonra tekrar aramızda olacak hayırlısıyla. Berkay Başkan'ın gidip döndüğü gibi.

Bu şerefli görev boyunca Allah yardımcın olsun, yolun açık olsun, güle güle git, güle güle gel...

Erkan Hasçelik
05-04-2005, 02:15
Hayırlı tezkereler cenker ;)

Sercan Matur
05-04-2005, 02:22
Cenker Köse Askereee
Çabuk Gelsin Tezkere...

Cenker Köse Askereee
Çabuk Gelsin Tezkere...

Vur albayın gözüne ...!
;)

Hayırlı tezkereler abi..

Levin Susar
05-04-2005, 02:23
1907UNIFEB sayesinde tanıştığım hayatımdaki en düzgün insanlardan biri olan Cenker'den bugüne kadar açıkçası çok şey öğrendim. Hakikaten de örnek alınması gereken biri diyebilirim gönül rahatlığyla...
1907UNIFEB için yaptığı fedakarlıkları da az çok tahmin edebiliyorsunuzdur...

1 asker daha yolluyoruz, en kısa zamanda gidip de gelmesi dileğiyle.
İşallah şöyle yanıbaşımız bir yer olur da , şampiyonluk kutlamalarında hepberaber eğleniriz yine :)

Hayırlı tezkereler.

Serkan Özen
05-04-2005, 02:37
Pek yakından tanımasam da forum ve sitenin görsel yapısı fotoğrafların çekimi ve eklenmesi sırasındaki hassasiyeti Cenker Abi'nin ne kadar özverili çalıştığını gayet iyi kanıtlıyor. Uzun zamandır 1907UNIFEB ailesinde yer alan ve arkasından gelen insanlara örnek teşkil eden Cenker Abi'nin fotoğraf çekme yeteneği de son derece fazla. Sitemizdeki fotoğrafları incelerseniz ne bir titreme ne ortalanmamış bir görüntü ne eksik ya da fazla ışık göremezsiniz. Forum belki Cenker Abi'siz de ayakta kalır ama yeni fotoğrafçımızın işi gerçekten zor olacağa benziyor.

Vatani görevini kazasız belasız zorlanmadan rahat bir şekilde tamamlayıp tekrar aramıza dönmesini diliyorum. Hayırlı tezkereler Cenker Köse. Allah yardımcın olsun

Reşat Özdemir
05-04-2005, 03:41
Gül'ün belirttiği detayları (Bizim için detay aslında, Cenker için görev) yazmak için tıkladım başlığa.. Ama o bahsetmiş sağolsun..

Birlikte, aynı komitede görev yaptığımız süre içerisinde Cenker'in ne denli sorumluluk sahibi olduğuna, görevim dediği şeyi ne denli sahiplendiğine, dört kolla işine sarıldığına çok yakından tanık oldum..

Kendisine bu güne kadar yaptıkları için nasıl teşekkür edebiliriz bilmiyorum.. Tabi bundan sonra yapacakları için de.. Araya giren ve kısa süreli bir ayrılığa sebeb olan kutsal görevinde de kolay gelsin diyorum..

Saygı, sevgi, takdir, hayranlık hepsiyle beraber hayırlı tezkereler Cenker..

Seçkin Özmen
05-04-2005, 09:37
hayırlı tezkereler Cenker Abi..

Emre Akça
05-04-2005, 10:32
cenker hayırlı tezkereler ......

Funda Meriç
05-04-2005, 11:02
Son zamanlarda biliyorum çok şişirdim başını ama görev aşkı işte bilirsin.. ;) Senden daha iyi kim anlayabilir ki..Gittiğin gibi dönmeni dilerim. Birşeyler bitmiyo bence, herşey şimdi başlıyor..
Hayırlı tezkereler ve teşekkürler Cenker...

Fatih Dilber
05-04-2005, 11:24
Hayarlı teskereler Cenker ;)

Onur Bilgin
05-04-2005, 11:36
1907 UNİFEB in sadece web komitesinde değil kurum olarak da bugün belirli bir yere geldiyse bunda cenkerin payı gözarda edilemiyecek kadar fazla olduğunu sizlerin içinde olan biri olmasamda çok çok iyi biliyorum...

Cenker Köse Askereee
Çabuk Gelsin Tezkere...

Cenker Köse Askereee
Çabuk Gelsin Tezkere...

Vur albayın gözüne ...!

:D

en kısa zamanda gittiğin gibi geri dönmen dileğiyle hayırlı tezkereler cenker köse.

Ahmet Şalgamcıoğlu
05-04-2005, 14:08
hayırlı tezkereler...

Erkan Keremoğlu
05-04-2005, 14:26
Hayırlı tezkereler, kazasız belasız gidip gelirsin inşallah.

Şafak Dülger
05-04-2005, 14:43
Sitemizin bu yerlere gelmesinde , tüm Web Komitesi'nin emeği var ama şüphesiz ki asıl Komite Sorumlusu Cenker arkadaşımın yeri apayrı.

Zaman ne çabuk geçiyor...

Daha aylar öncesinden Cenker Nisan'ın ilk haftası askere gidiyor demişlerdi de daha çok zaman var demiştim.

Birkaç gün içinde gideceği yer belli olur. Umarım vatani görevini yapacağı şehirde 1907UNİFEB'li dostlar olurda , onu askerliği süresince yalnız bırakmaz.

ŞAFAK KARANLIK.. Dediğim gibi zaman çabuk geçiyor Umarım hayırlısıyla gider, hayırlısıyla gelir.

Onur Kalender
05-04-2005, 15:18
Hayırlı tezkereler Cenker...

Yakın zamanda bende bu sorumluluğu alacak, vatanımı korumaya gideceğim... Umarım her şey dilediğin gibi olur...

Berkay Erdim
05-04-2005, 15:40
Şimdiye kadarki mesajlarda Cenker'in özellikle Web Komitemiz'de aldığı görevler dile getirilmiş. Bunların yanında, 1907UNIFEB'in kurucularından olduğunu, derneğimizde Başkan Yardımcılığı ve Genel Sekreterlik görevlerini de yapmış olduğunu ben ekliyorum. Ve çok teşekkür ediyorum Cenker'e yıllardır verdiği emek ve yaptığı inanılmaz fedakarlıklar için.

Cenkerim,

Buradaki herkes seni tanıyor. Ama en eski tanıyan, en çok vakit geçiren, en çok mesai yapan ve en çok paylaşan benimdir herhalde. Ondan olacak ki, benim için çok daha ayrı ve anlamlı senin asker olacak olman.

Web görevi bitti, şimdi vatan görevi başlıyor. Artık forumda değil, kışlada nöbet tutacaksın. Askerliğin gururunu yaşamayan bilmez. Sen de kendinle gurur duyacaksın. Bizler seninle zaten gurur duyuyoruz, imkan ve kısmet olursa, Yemin Töreni'ne de gelebilirsek, eminim çok daha fazla gururlanacağız seninle, böyle bir vatan evladı bizim dostumuz, kardeşimiz, canımız diyerek...

Allah'a emanet ol, Vatanımız da sizlere emanet.

Ahmet İnal
05-04-2005, 17:17
yıldızda cenker tam bir efsane
unıfebtede hep görevlerde
nisanda gidecek oda askere
çabuk gelsin artık teskere

melodi nemrudun kızı antep maçının devre arasında söylendi ceyhununda sorduğu bu beste sanırım

hayırlı tezkereler abi...

Güçlü Önder
05-04-2005, 18:21
Cenker abi hayırlı tezkereler

Doğa Aydın
05-04-2005, 18:30
Cenker şimdi asker
Canı neler ister
Uykuda mevlam
Ona forum göster...

Hayırlı tezkereler Cenker Reis, umarım gözün arkada kalmaz, forumu ve sayfayı elimizden geldiğince sahipleneceğiz...

Hayırlısıyla git, hayırlısıyla gel...

Faruk Aksu
05-04-2005, 19:38
Bir 1907UNIFEB üyesi nasıl olmalıdır deseler tereddüt etmeden gösterebileceğim insanlardandır Cenker.Şimdi de komutanları gösterecek işte asker böyle olmalı diyerek Cenker'i.

Hayırlı tezkereler Cenker.

İnanç Gülfidan
05-04-2005, 20:14
Cenker uzun yazmayacağım, vatani görevini layıkıyla yapman dileğiyle, hayırlı tezkereler.

Çınar Şahin
05-04-2005, 20:29
1907UNIFEB icin cok ama cok onemli bir insani icimiz burularak askere ugurluyoruz. Hangi sehirde olursa olsun 1907UNIFEB ailesinden oldugunu hissetmesi icin elimden geleni yapacagimiza eminim. Gercek manada bir 1907UNIFEB NEFERI.

Cenker, sen olmasan emin ol bircok sey boyle iyi olmazdi.

1907Unifeb icin harcadigin emeklerin karsiligi odenemez, saolasin varolasin.

Yolun acik olsun, bir an once saglikli, mutlu bir sekilde don.

Cenker Köse Askereee
Çabuk Gelsin Tezkere...

Cenker Köse Askereee
Çabuk Gelsin Tezkere...

Hersey icin tesekkur ederim.

Ata Bahadır
05-04-2005, 20:43
Tanidigim en acik goruslu, dusundugunu cekinmeden belirtten, forumda, web sitemizde cok buyuk emekleri olan, UNIFEB'in oldugu heryerde olan biteni resimleri ,videolari ile onumuze koyan, zahmetlere katlanip bana buraya kadar polar ulastiran, yuz yuze gorusme firsatim olamasada iki yili askin suredir kazandigim onemli dostlardan biridir Qwerty :) Cenker Kose.

Hayirli tezkereler Cenker, sapa saglam gider gelirsin insallah.

Gökhan Taşkan
05-04-2005, 20:59
Cenker Köse askere
Çabuk gelsin teskere
Bütünleşmişsin sen UNIFEB'le
Forumda komitede
Gece gündüz nöbette
Kardeşlerinin kalbi hep senle

Vatan borcu ödenir
Sayılı gün tükenir
Cenker Köse özlemle beklenir
Forum nöbeti bitti
Sıra vatan nöbeti
Cenker kahraman bir Türk Askeri..

"Seni sevdik gönülden , korkmuyoruz ölümden..." melodisi ile..

Cenker üstadımla tanışmam 1907 UNIFEB'le tanışmam oldu aslında.. Beni üye yapan üyelik formunun altında da kendisinin imzası vardır.

Hayırlı tezkereler diliyorum Cenkercim..

Serhat Gül
05-04-2005, 21:11
Hayırlı tezkereler

Sinan Bıçak
05-04-2005, 22:09
Tez zamanda kavuşmak üzere

Uğur Yedikardeş
06-04-2005, 00:08
Son satırına kadar okudum yazılanları. Herkes cok güzel bir şekilde ifade etmiş. Harcadığın tüm emek ve gösterdiğin sabır için sonsuz teşekkürler. Hayırlısıyla gider gelirsin inşallah.
Hayırlı tezkereler..

Çağrı Özmen
06-04-2005, 02:58
hayırlı tezkereler cenker...yaptığın ve yapacakların icin cok tesekkurler..

Berkay Erdim
06-04-2005, 14:16
İşte maçta hatırlayamadığımız ve söyleyemediğimiz beste buydu...

Gözlerim doldu... :-[

Cenker Köse askere
Çabuk gelsin teskere
Bütünleşmişsin sen UNIFEB'le
Forumda komitede
Gece gündüz nöbette
Kardeşlerinin kalbi hep senle

Vatan borcu ödenir
Sayılı gün tükenir
Cenker Köse özlemle beklenir
Forum nöbeti bitti
Sıra vatan nöbeti
Cenker kahraman bir Türk Askeri..

"Seni sevdik gönülden , korkmuyoruz ölümden..." melodisi ile..

Cenker üstadımla tanışmam 1907 UNIFEB'le tanışmam oldu aslında.. Beni üye yapan üyelik formunun altında da kendisinin imzası vardır.

Hayırlı tezkereler diliyorum Cenkercim..

Bilsay Avcı
07-04-2005, 01:21
Ekşisözlük gibi olmuş burası :) Cenker şöyledir, Cenker böyledir...

Ben de ekleyeyim,

Normalde sigara içmeyen ama beni görünce tiryaki kesilen, ''Bi cigara ver de içelim yaauuvv'' repliğiyle beynimin derinliklerine kazınan, bana 2 karton sigara borcunu ödemeden şuradan şuraya gidemeyecek olan insan...

hayırlı teskereler şimdiden, yer belli olunca aramayı unutma sakın!

Berkay Erdim
07-04-2005, 11:46
Ve kardeşim de Jandarma oldu! :) Bertanımızın da kulakları çınlasın ;)

12 Nisan günü; Edirne İl Jandarma Komutanlığı emrine, kısa dönem Jandarma er olarak teslim olacak.

Hayırlı teskereler Cenkercim.

1907UNIFEB-Trakya'lı arkadaşlarımıza da selamlar... ;)

Birol Cengiz
07-04-2005, 18:28
hayırlı teskereler cenker

Servet Güldeş
07-04-2005, 19:54
hayırlı teskerelerr abii

Erkut Alperen
07-04-2005, 21:28
Cenkerim Reisim,
Umarım hayırlısıyla, sağlık içinde gider gelirsin cenkerim...

hayırlı teskerelerin olsun. Her Türk asker doğar ;)

Ertu Aydın
07-04-2005, 21:41
Ahanda Cenker bizim evin orda askerlik yapacakmış.Hayırlı tezkereler Cenker.

Sercan Matur
07-04-2005, 21:48
bir jandarmadır gidiyor ... :)
hayırlı olsun abi..
tahmin ediyorum ki sende cok sevindin Edirne olmasına..

Reşat Özdemir
08-04-2005, 01:25
Cenker bana komşu olacak anlaşılan ;)
Hayırlısı olsun..

Levin Susar
08-04-2005, 02:31
Bir jandarmadır gidiyor :)
Duyduğum kadarıyla alo 156 jandarmanın telefonlarına bakmak baya eğlenceli oluyormuş :)

Edirne olması , kısa dönem olması süper olmuş.
Yarın ıslatalım bakalım.

Funda Meriç
08-04-2005, 10:12
Bizim topraklar iyidir, kış da geçiyor soğuğuna denk gelmediğin iyi olmuş Edirne'nin..Kısa dönem olması ayrı bi sevinç, Edirne olması ayrı bi sevinç sanırım ;) Umarım akşama sizlerleyim..

Sıradakiiiii.... ;D

İsmail Coşkun
08-04-2005, 11:33
Hayırlı teskereler Cenker..6 ay dediğin nedir ki şurda ;)

Murat Ünlü
08-04-2005, 16:07
hayırlı tezkereler.

İhsan Altundaş
09-04-2005, 00:17
Hayırlı tezkereler....

Duygu Çakır
09-04-2005, 06:11
Cenkercim,

hayırlısı ile git hayırlısı ile dön
Allah yolunu açık etsin

döndüğün zaman bıraktığın gibi burada olacağız

kalbini hiç yorma

sevgiler canım kardeşim

Rahmi Kara
09-04-2005, 07:03
Hayırlı tezkereler...

Doğa Aydın
09-04-2005, 07:13
Sayılı gün çabuk geçer Cenker Reis...

Haftasonları kahvaltıya gelirsin artık! ;) ;D

Emre Paçarız
10-04-2005, 21:58
hayırlı teskereler cenker...
Edirne'de bir şeye ihtiyacın olursa,jandarmada bir sorunun olursa elimden geldiğince yardımcı olabilirim sana...
Ben de doğma büyüme bi Edirneliyim de o hesap yani...

Reşat Özdemir
11-04-2005, 03:32
Forumdan atmakla olmaz bu işler..

;)

Anıl Germeç
11-04-2005, 06:25
ÇOK YAKINDAN TANIMASAMDA BÜTÜN MAÇLARDA ELİNDE MAKİNESİ HERKES EĞLENİRKEN BİLE 1907 UNIFEB İÇİN BİRŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞIRKEN GÖRDÜM ONU.

HAYIRLI TEZKERELER; ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN.

Değerli üyemiz,

Forum kurallarımız gereğince;

''Tamamı büyük harflerden oluşan mesaj yazmak ve konu başlığı açmak yasaktır. Konu başlıkları etrafında, yıldız, çizgi gibi işaretler ve gereğinden fazla ünlem kullanılamaz.''

Mesajınızda / Konu başlığında kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.

Lütfen forum kurallarına uyunuz.

1907UNIFEB - Forum Yönetimi

Ersin Demirel
11-04-2005, 17:16
Kardeşim hayırlı teskereler... Allah kolaylık versin...

Kasımda da kısmetse sıra bende...

Emre Paçarız
11-04-2005, 18:46
Forumdan atmakla olmaz bu işler..

;)

sevgili reşat kardeşim rahat ol ya...forum bahane...
edirne benim memleketim,cenker orda yalnız kalmaz...

Emre Altındal
11-04-2005, 19:07
Ve işte Cenker’i de askere uğurlama zamanı geldi ;

Bundan 5 sene öncesinde tanıştığımızda, okulumuzda kendi birliğimizi, YILDIZ TEKNİK FEB’i kurmaya çalışıyorduk ve sanırım o dönemde aklımızın ucundan dahi geçmiyordu o günkü çabaların bugün için böyle bir noktaya ulaşabileceği. Bugün 1907UNIFEB’in şu haline gelmesindeki en büyük emekçilerinden birisidir değerli dostum Cenker Köse.

Bu tanışma faslından sonra takımdaşım, okul birliğim ve UFB’den yoldaşım, okul, bölüm ve zamanında sınıf arkadaşım Cenker’le farklı bir çok güzel anı paylaştık. Saracoğlu’nda, toplantı masalarında, uzun bir deplasman yolculuğunda, özel gecelerde, Anadolu’nun garip bir stadında, sınıfta, sınavda vs ....Hepsinde onunla bulunmaktan keyif aldım, sessizliği ve efendiliğini hep takdir ettim. Şimdiye kadar kimseyi kırdığını görmediğim Cenker’i umarım kimse de kırmaz hayatında.

Koç;

Güle güle git ve gel hayırlısıyla vatan borcunu ödemeye. Allah kolaylıklar, sağlık ve mutluluk ihsan eylesin, hayatının belki de en zor dönemecinde. Kendine iyi bak, bizleri de habersiz bırakma. Her ne kadar ilinde maçına gelebileceğimiz bir 1. lig takımı mevcut değilse de mesafenin de yakınlığını fırsat bilerek umarım ziyaretine gelebiliriz.

Herkesin aksine ben inş. 9 ay sonra görüşebilmek üzere diyorum sana

Şimdiden hayırlı teskereler Cenkercim

Anıl Germeç
11-04-2005, 22:26
Değerli üyemiz,

Forum kurallarımız gereğince;

''Tamamı büyük harflerden oluşan mesaj yazmak ve konu başlığı açmak yasaktır. Konu başlıkları etrafında, yıldız, çizgi gibi işaretler ve gereğinden fazla ünlem kullanılamaz.''

Mesajınızda / Konu başlığında kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.

Lütfen forum kurallarına uyunuz.

1907UNIFEB - Forum Yönetimi

işte bunu seviyorum :) adminimizi uğurlarken olmazsa olmazdı kusura bakmayın ;)

Tekrar hayırlı tezkereler , sayılı gün çabuk geçer.

Görkem Erdoğan
11-04-2005, 23:55
Hayirli tezkereler cenker
SAyili gun cabuk gecer nasil olsa,6 ay sonra yeniden gorusmek uzere ;)

Cenker Köse
12-04-2005, 10:11
Arkadaşlar, dostlar, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sizlerle birlikte 1907UNIFEB için de kendimiz için de çok güzel günler geçirdik. Zaman zaman biraz yorulduk ama burada yazılanları okuduktan sonra değdi diyorum. Böyle büyük bir dostluğun parçası olduğum için çok şanslıyım; Atamız'ın ordusunda görev yapacak olmaktan dolayı da gururluyum.

Hepiniz sağlıcakla kalın. Forum düzenini bozmayın :)

Gökhan Taşkan
12-04-2005, 20:20
Cenker üstadımı sabah otobüse binerken uğurladım.. Hayırlısıyla vatani borcunu ödemek üzere bu akşam teslim oldu birliğine...

Ali Yılmaz
12-04-2005, 21:45
En büyük asker, bizim asker!
Hayirli teskereler...

Kerem Gürsel
21-04-2005, 04:02
butun maclarda herkesin resmini çekip kendisi hiç görünmeyen Foto Cenker kardeşimi en son derby maçında görmeyince iyice farkına vardım yokluğunun. umarım ordan uniformasıyla bir fotografini yollar siteye :)
hayirli tezkereler

Cenker Köse
12-06-2005, 17:36
Merhaba arkadaşlar, dün gece askerdeki 2. ayımızı da devirdik diğer kısa dönemlerle. Askerliğe ve nöbetlere de alıştık artık.

Birliğe teslim olduğumda içim biraz buruldu açıkçası. Çünkü, girişte iki tane aslan heykeli, askerlerde de arkasında Edirne İl J.K.Lığı yazan sarı-kırmızı eşofmanlar karşıladı biz kısa dönemleri. Neyse dedik ama, acemilik eğitimini almak üzere 1 ay boyunca Özel Tip (F Tipi) Cezaevi'ne gideceğimizi öğrenince biraz telaşlandık. Diğer kısa dönemlerin teslim olmasını beklerken, bizden önce gelen (35 şafak sayan) kısa dönemlerden tüyoları aldık. Bu arada belirtmeden geçmeyim, askere gelmeden önce aldığınız bütün tüyo ve duyumların hepsi yanlış ya da hepsi doğru da çıkabilir. Akşam 6 gibi 38 adet 303.kısa dönem acemi asker toplanmıştık, ve 1 ay boyunca kalacağımız eğitim birliğimize doğru yola çıktık.

Özel Tip Cezaevi ve Jandarma Bölüğü, Edirne Merkez'e 15 dakika uzaklıkta yeşil bir bozkırın ortasında, etrafında başka hiçbirşey olmayan yapı, kantinde de hiçbirşey yoktu. İlk 1 ayımız burada temel askerlik eğitimiyle geçti. İlk günler biraz zor gelse de, usta birliğine gelince oranın aslında cennet olduğunu anladık.

29 Nisan'daki yemin törenimizde sağolsun Berkay Başkan yine yanımdaydı. Yemin töreninden sonra 15 gün yattık diyebilirim. Zaten jandarma piyadeye oranla rahat askerlik yapıyor. 13 Mayıs'ta da Edirne İl Jandarma Komutanlığı'nda Merkez'de usta birliğine katıldık, biz 5 kısa dönem; çavuş rütbesiyle. Çavuşluğun avantajları da var dezavantajları da; angarya işleri (koğuş, yemekhane, tuvalet temizliği, çöp dökme vs.) yapmazsınız, en alt devre (şu anda 85/1) yapar ama siz de bir iş aksadığı zaman direk sorumlu olursunuz, rütbeli sizden hesap sorar.

Ustalıktaki 3. günümde Araştırma Kısmı'nda yazıcı olarak göreve başladım. Bütün bilgisayarlar F klavye, ona da alışıyor insan. Askere gelecek olanlara tavsiyem bilgisayar bildiğinizi kesinlikle söylemeyin, yazıcı olmayın. Zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız ama, herkes akşam 6'da günü tamamlarken, sizin kaçta yatacağınız hiç belli olmaz.

İlk gece nöbetinde (02-04) biraz tuhaf oluyor insan. Gerçi 3 tane ağacın kaçmaması için beklense de, kendini "vatan bekliyoruz herkes uyurken" diye şartlandırınca garip bir gurur da duyuyor insan. Gündüz, başınızı kaşıyacak vakit bile bulamıyorsanız, gece nöbetleri düşünmek için iyi fırsat oluyor; insan kendisini sorguluyor biraz da...

Biraz da Edirne hakkında bilgi veriyim. Buram buram tarih kokan bir şehir. Her yer tarihi yapıyla dolu; bir çoğu da şu anda yok olmasına rağmen. Bizim jandarma komutanlığı da şehrin tam merkezinde, Trakya Üniversitesi'nin hemen yanında. Çarşıya yürüyerek 15 dakkada ulaşabiliyoruz.

Öyle böyle tam 2 ay geçti bile. İlk günden şafak sayanlar vardı; önceden aldığımız tavsiyeler doğrultusunda ben saymadım. Gerçi etrafınızdaki çoğu kişi elinde takvim kalem hergün bütün boşluklarda hesaplamalar yapıyor. 100'ün altında düşünce saymak en iyisi.

İlk geldiğinde geçmez gibi geliyor ama etrafta "şafak 350" diyen uzun dönemleri görünce insan rahatlıyor ister istemez. Zaten asıl askerliği de onlar yapıyor her bakımdan; Allah yardımcıları olsun. Askere gelen her 4 yıllık ünv. mezunu gibi biz de ilk günden beri "iyi ki okumuşuz" diyoruz.

Arayan soran, haber yollayan herkes sağolsun; selamlarınız geliyor. Şimdilik Edirne'den aktaracaklarım:) bu kadar. Kendinize iyi bakın.

Adettendir yazmadan geçmeyelim: 12'den sonra 96...

Sercan Matur
12-06-2005, 17:44
neredeyse yarısı bitti bile...
hayırlısıyla bitecek inşallah...
aşağı yukarı ligin 4.-5. haftalarında tribünde yine beraberiz inşallah...

Erkut Alperen
12-06-2005, 23:04
Cenkerim reisim:)

Yau bu donem unıfebin asker donemi oldu. galiba unıfeb buyumeye başladı yavaş yavaş:) gerçi gecen yıllarda da yolamıştık askerlerimizi ama bu yıl daha bi fazla oldu...

Yakında unıfebde evlenme donemi de başlar artık, sora yavaş yavaş amcalık donemlerimiz gelir:)

Cenkerim umarım hayırlısıyla ve sağlıkla biter askerliğin. Sen don daha sırada biz varız::)

Kal selametle...

Emre Altındal
13-06-2005, 10:38
Azı bitmiş çoğu kalmış, önce çoğu bitmiş azı kalmış demeyi sonra da işte bitti gitti demeyi nasip etsin Allah tez zamanda hayırlısıyla

Emre Akça
13-06-2005, 10:53
asker gidecek geri gelecek
cenkercim gelde biz gidelim.....

Gökhan Taşkan
13-06-2005, 17:51
Askerlik entrasan şey yauv.. ;)

Emre Akça
13-06-2005, 18:46
Askerlik entrasan şey yauv.. ;)
Mesela Gökhan ?? :D

Bertan Aycan
19-06-2005, 23:06
Sevgili Cenker ;

Sen acemi birliğine teslim olduğun zaman bende askerliğimin son günlerini yaşıyordum..Burada uzun uzun bir şeyler yazmanın bir anlamı yok...Ama askerlik psikolojisini yaşamış bir arkadaşın olarak neler hissettiğini çok iyi anlıyorum..

Öncelikle şunu söylemeliyim..Edirne'de askerlik yaptığın için kendini çok şanslı hissetmelisin..Bir kere kendini İstanbul'a yakın hissetmek bile farklı bir duygu olsa gerek ...

Günler zaman zaman hiç bitmeyecek gibi gelir sana..Ben özellikle Kurban Bayramında hissetmiştim bunu..Gerçi askerliğinin yarısı geride kaldı...Hayırlısıyla tezkereni alıp gelince herkes sana '' Cenker nasıl geçtiğini biz anlamadık '' diyecek...Bunada emin olabilirsin..

Gece 2-4 ve 4-6 nöbetinin değerini bil..Ben özellikle 4-6 nöbetini uzunca bir süre tuttum..Uykunun ne demek olduğunu anlayacaksın...

Çok kısa olarak aklımda kalan bazı şeyleri anlatayım dedim..İşte öyle..

Umarım sağlığın keyfin yerindedir...Orada sadece sağlığına dikkat et...Gerisi çorap söküğü gibi zaten..

Berkay Erdim
27-06-2005, 12:28
Bir kardeşim vatan borcunu ödedi geldi, bayrağı şimdi başka bir kardeşime devretti... :)
Artık 1907UNIFEB daima bu bayrağı taşıyacak ve bizler her daim, gözümüz arkada kalmadan, rahat uyuyacağız evimizde, çünkü Vatan daima emin ellerde olacak...

En büyük asker bizim asker! :)

Hayırlı tezkereler Cenkerim...

Salih Yücel
27-06-2005, 16:34
Hayırlı tezkereler Cenker.

Ata Bahadır
30-06-2005, 13:33
Haberlerini almak beni sevindirdi Cenker.. Azi gitti cogu kaldi gercekten, geri kalan gunlerinde Allah kolaylik versin kardesim.

Doğa Aydın
30-06-2005, 22:22
O şimdi asker, canı forum ister. Yarısı göz açıp kapayana kadar bitmiş bile. Ne kaldı şunun şurasında...

Sercan Matur
01-07-2005, 00:05
göz açıp kapayınca geçen zamanı birde Cenker'den duymak gerek... Bakalım o ne diyor bu göz açıp kapatıncaya kadar geçen zamanı ... ;)

Ne olursa olsun çoğu gitti azı kaldı..
Bekliyoruz ;)

Reşat Özdemir
01-07-2005, 03:43
Sıkıysa TSK'nın sitesine gel ;)

Ersin Demirel
02-07-2005, 13:56
Hayırlı teskereler kardeşim. 4 yılımın geçtiği Edirne'de askersin, şanslısın aslında. Allah her işini kolay, rast getirsin.

Hüseyin Atik
06-07-2005, 22:27
Bütünleme sınavlarım dolayısıyla yeni haberim oldu,hayırlı teskereler kardeşim,Edirne'mize hojgeldin,yapacağımız organizasyonlarda seni de aramızda görmek isteriz,yapacağımız diyorum çünkü okulu bitiremiyorum bi türlü...

Berkay Erdim
09-07-2005, 11:01
Bütünleme sınavlarım dolayısıyla yeni haberim oldu,hayırlı teskereler kardeşim,Edirne'mize hojgeldin,yapacağımız organizasyonlarda seni de aramızda görmek isteriz,yapacağımız diyorum çünkü okulu bitiremiyorum bi türlü...

:) Biraz geç kaldın Hüseyin, yaklaşık iki ay sonra Cenker dönüyor...

Bahriye Tekin
03-08-2005, 16:07
Şafak 47...
az kalmıış...
gözü(n)müz aydın... :)

Berkay Erdim
03-08-2005, 17:17
Şafak 28'e ne kalmış şurada... :)

Cenkercim; Şafak 28 ayrıca kutlanır, herkesin bilmediği bir askerlik raconudur bu. Ben yanına gelince anlatırım sana bu özel durumu... :)

Şafak Dülger
03-08-2005, 17:25
Şafak 28'e ne kalmış şurada... :)

Cenkercim; Şafak 28 ayrıca kutlanır, herkesin bilmediği bir askerlik raconudur bu. Ben yanına gelince anlatırım sana bu özel durumu... :)

:-[ :-[ :-[

Kulaklarım çınladı:) Berkay'ın askerliğinde Şafak 28 olduğunda, Kışlayı bastımda..

Levin Susar
03-08-2005, 19:09
Şafa 28'in hakikaten de özel anlamı vardır.
Askere gitmeden de öğrenilebiliyo :)

Sercan Matur
03-08-2005, 20:50
İnşallah 'Şafak 28 :o' diyecek Cenker de... ;)

Emre Akça
04-08-2005, 14:10
Bence demesin 27 ye atlasın hemen ;)

Ahmet İnal
06-09-2005, 11:55
şafak11 hadi abi az kaldı kayseri maçında yanımızda olursun inşallah

Cenker Köse
16-09-2005, 17:20
Kimi zaman "ne kadar çabuk geçiyor zaman" desek de, kimi zaman bitmeyecek gibi gelse de, vatan borcunu ödeyen diğer tüm askerler gibi bizim de askerliğimiz bitti. Artık nöbeti yeni arkadaşlara devrediyoruz.

Şafak doğan güneş...

Vehbi Şirikçi
16-09-2005, 17:45
Kimi zaman "ne kadar çabuk geçiyor zaman" desek de, kimi zaman bitmeyecek gibi gelse de, vatan borcunu ödeyen diğer tüm askerler gibi bizim de askerliğimiz bitti. Artık nöbeti yeni arkadaşlara devrediyoruz.

Şafak doğan güneş...

Bir veda mesajı gibi algılanmasın bu, birkaç ay sonra tekrar aramızda olacak hayırlısıyla. Berkay Başkan'ın gidip döndüğü gibi.

Aslında düşünüyorum da bu mesajı yazalı o kadar zaman oldu ki. Çok da çabuk geçmedi. Ama geç olsun güç olmasın derler ya. Bu da o şekilde. Hayırlı olsun Cenker!

Askerlerimiz dönüyor. Hepsinin yolu açık olsun.

Sercan Matur
17-09-2005, 20:54
Hayırlı olsun Cenker...
Darısı gideceklere ;)

Levin Susar
17-09-2005, 21:00
Hayırlısıyla sağ salim gidip sağ salim döndün Cenkercim.
Çoğu kişi için çabuk geçse de, yapana sormak lazım esas...

Bir daha böyle uzun ayrılıklar yaşamayız işallah.
Yarın görüşmek üzere :)

Faruk Aksu
17-09-2005, 21:30
Hoşgeldin Cenker,görevini layıkıyla tamamlayıp geldin.
Sıra yavaş yavaş bize geliyor...

Duygu Çakır
19-09-2005, 00:33
geçmiş olsun kardeşim
hayırlısıyla bitti ya çok şükür
şimdi iş güç mutlaka
hadi Allah yolunu açık etsin

Melis Varan
19-09-2005, 00:41
Geçmiş olsun Cenker, ne kadar vefalı bir askerlik dönemi geçirdiğini duyduk, seni özledik. İlk fırsatta görüşmek üzere.
Darısı gideceklere...

Gözde Molla
19-09-2005, 02:00
hayırlı olsun hoşgeldin:)

Bahtiyar Güdürü
19-09-2005, 02:09
hoşgeldin cenker

Can Gebetaş
19-09-2005, 11:01
Geçmiş olsun cenkercim aramıza tekrardan hoşgeldin

Berkay Erdim
19-09-2005, 13:37
Hoşgeldin Cenker!

Seni çok özlemiştik. Artık hasret giderme zamanı... :)

Emre Altındal
19-09-2005, 14:40
Geçmiş ola, yolun açık ve hayırlı olsun Cenkercim

Bir gelecek bir gün kalacaktı, birgün geldi o da kalmadı

Emre Akça
19-09-2005, 14:53
Hoşgeldin Cenker zaman geçer dedik geçti sıra bizemi geliyo ne

Şafak Dülger
20-09-2005, 00:01
Cenker abicim geçmis olsun, darisi bize artik:)

Onur Bilgin
20-09-2005, 00:06
hoşgeldin cenker.hayırlı olsun diyorum bütün sevenlerine

Çağrı Özmen
20-09-2005, 00:19
gecmis olsun cenker,tekrar hosgeldinnn...

Sercan Matur
20-09-2005, 01:09
tekrar hoşgeldin abi.. ;)

Emrah Demircioğlu
20-09-2005, 01:44
Hoşgeldin Cenker.
Hep beraber kaldığımız yerden devam ediyoruz :)
En yakın zamanda görüşmek dileği ile

Muhammed Turan
20-09-2005, 01:50
Hoş geldin. Darısı diğer tüm Mehmetçiklere.

Bora Erdinç
20-09-2005, 03:15
Hoşgeldin Cenker!

Seni çok özlemiştik. Artık hasret giderme zamanı... :)

Berkay'i ilk tezkeresini aldiginda ben karsilamistim.Yuzunde inanilmaz bir ifade vardi(Saskinlik+sonsuz mutluluk) ...

Hosgeldin o zaman...

Doğa Aydın
20-09-2005, 18:45
Hoşgeldin Cenker Reis... :)

Reşat Özdemir
20-09-2005, 20:52
Cenker ve forum kavuştu sonunda..
Hoşgeldin abi..

Ersin Demirel
20-09-2005, 20:56
Kardeşim hoşgeldin.

Eski isimleri burada görebilmek apayrı bir keyif. Sıra bize geliyor ;)

Bertan Aycan
20-09-2005, 21:32
Cenker hoşgeldin..

Ahmet İnal
20-09-2005, 21:52
Cenker abi hoşgeldin

Uğur Yedikardeş
20-09-2005, 21:54
Hoşgeldin Cenker, hayırlı olsun.

Emre Paçarız
23-09-2005, 19:16
hoşgeldin Cenker,tatil nasıl gidiyor?

Ata Bahadır
25-09-2005, 21:42

Şafak doğan güneş...

Daha dun gibi sanki gitmeden once son konusmalarimiz ne cabuk geciyor zaman.

Neyse iyiki gecmis o zaman , hosgeldin Cenker. :)

Duygu Çakır
26-09-2005, 01:50
canım benim
hoşgeldin

uzun konuşamadık senle inşallah hepbirlikte buluşur ıslatırız senin tezkereyi

çok öpüyorum

bundan sonra herşey senin için sivil hayatın hayırlı olsun