PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sakarya ve Unifeb

Canan Gebetaş
06-04-2005, 00:06
sakarya üniversitesinde unifeb olmadığı için, burada haftasonu yapılacak olan fenerbahçe-sakarya maçına örgütlenemedik. :(
oysa ben ve arkadaşlarım saüfeb olarak sizleri karşılamak isterdik.tüm çabalarıma rağmen örgütlenemedik.ünifebe üye olmak isteyenler maç için örgütlemedi.bu da burda unifeb in olmaması ve burdaki öğrencilerin unifebin sıcak ortamını bilmemesinden *kaynaklanıyo.burda saüfebliler var ama haftasonu maç için hiç bir örgütlenmeleri yok gibi duruyor.ultraaslanlar trabzon maçı için örgütlendiler bile.saüfebliler açtıkları stand da sadece 1 gün durdular.kısacası böyle asosyel bi grup olacağına fenerbahçeyi her yönüyle temsil edecek unifeb olabilse.!

Talha Kurt
06-04-2005, 14:48
Canan seni anlıyorum.Ama biz Suleyman Demirel Universitesi olarak bende yoktum tabi ozaman.Onlarda bu işe 3 kişi koyulmuşlar ve suan 30'a yakın yada geciyoruz.Siz UNIFEB'e tekde olsa sahip cıkın gerisi gercekten geliyor.Yeterki birşeyler yapabilin.Hiç bir zaman umudunuzu kaybetmeyin.Ve çalışmalarınıza şimdiden başlayın.

Saygılar...

Berkay Erdim
06-04-2005, 17:14
Sevgili Talha, Sakarya Üniversitesi'nde durum biraz farklı.

Sevgili Canan, şu anda başkanımız ve iki Yönetim Kurulu üyemiz Sakarya Üniversitesi'nde ve konuyla ilgili bazı görüşmeler yapıyorlar. Sana da ulaşabilmek ve numaranı almak için Can'ı aradım ama, telefonları kapalı malesef. İlk fırsatta seninle de görüşelim bu konuda.

Serkan Özen
06-04-2005, 17:34
1907UNIFEB oluşumu henüz olmayan bir üniversitede 1907UNIFEB şubesini kurmayı planlayan arkadaşlarımızın daha önce bu yollardan geçmiş tecrübeli büyüklerimize çok ihtiyaç duyduğunu Haliç Üniversitesi'nin standını ziyaret ettiğimde anlamıştım. 1907UNIFEB anlayışının ne olduğunu tam olarak kavramış ve kitlelere aktarabilecek tecrübeli arkadaşlarımız bu üniversitelerdeki arkadaşlarımıza yardımcı olurlarsa 1907UNIFEB Türkiye'nin her üniversitesine hızlı bir şekilde yayılır düşüncesindeyim.

Canan Gebetaş
06-04-2005, 18:54
berkay, abimin bugün konferansı vardı ve oyüzden teli kapalıydı bende buraya geleceğinizi bilmiyordum.haberinizi aldığımda da gelen arkadaşların dönmek üzere olduğunu öğrendim ve üzüldüm.ama bu konuda çalışmalara başlarsak sevinirim.sakarya ya unifeb şart .:)

Ahmet Coşkun
07-04-2005, 17:32
sakaryaya ünifeb sart bunun için gerekli ad1mlar at1lacakt1r.

Murat Ünlü
08-04-2005, 16:10
trabzonda unifeb var sakaryada mı olmayacak.en kısa zamanda ailemiz büyür inşallah.sakaryaya başarılar.

Canan Gebetaş
08-04-2005, 16:19
arkadaşlar, sakarya üniversitesine göstermiş olduğunuz ilgi,görüş ve önerileriniz için hepinize teşekkürler.

Erhan Dikmenli
09-04-2005, 00:27
kardeş sen kafanı takma kastamonu ilinde gazının bır fakultesi var ya biz işte burda bile yaptıysak bu işi emin ol sen bu şevkle sakaryada bu işi rahat göturursun bizde sorun sadce unıfebe uye bulabılmek degıl bır yandan hocalar bır yandan okul yonetımı hepsını aştık tabı bızım burda bı artımız vardı buradakı fbliler derneği başkanı okula geldi falan şu anda çok ıyı dıdıyoruz. emin ol sen başlarsan devamı gelir. kolay gelsın.

Erhan Dikmenli
09-04-2005, 00:29
başladığımızda 5kişiydik şuanda yarınki toplantı için hazırlık yapıyoruz şu an toplantıdan çıktık yarın neler yapacağımızı konuşmak için yaklaşık olarak sayımız 50 oldu. tekrar kolay gelsın.

Emrah Demircioğlu
09-04-2005, 00:37
Erhancım berkayında dediği gibi sakarya da durumlar biraz değişik.
1907 UNIFEB Sakarya Üniversitesi inşallah yakın bi zamanda faaliyetlere başlayacaktır.

Canan Gebetaş
14-05-2005, 14:49
yönetimdeki arkadaşlara duyurulur: üniversitede beni unifeb polarımla görenler unifebe üye olmak istediklerini söylüyorlar.fakat ben onları nasıl yönlendireceğimi bilmiyorum..
formdan mı giriş yapmaya başlasınlar?.. yoksa nasıl olcak?..