Orijinalini görmek için tıklayınız : Dörtlü Final'de Fenerbahçemizleyiz!
Sercan Matur
19-04-2005, 15:11
Bildiğiniz gibi Fenerbahçe Erkek Basketbol takımımız, FIBA Avrupa ligindeki başarılı grup maçları performansından sonra Çeyrek finaldede Beşiktaşı muhteşem tribün desteği ile harika bir oyunla elemişti...
Çeyrek final maçındaki rakibimiz olan Beşiktaşı tabiri caizse 'eze eze' yendiğimiz maçtaki tribünlerde olanlar hala hafızalarımızda. Maçtan sonraki günlerde arkadaşlarımızla konuşurken o gün orada olmanın verdiği muhteşem duygulardan bahsetmiştik.
Şimdi sıra finalde... Öncelikle ilk maçta BC Kiev'i yenecek takımımız, ardından finaldeki rakibini... Dörtlü Final organizasyonunun İstanbul'da olması ise bizim için bulunmaz bir fırsat.
27-28 Nisan 2005 tarihinde Abdi İpekçi Arena'da bir kez daha tarihe tanıklık edeceğiz.
Bundan önceki maçlarımızda olduğu gibi bu maçlarda da organizasyonumuz olacak. Bilet ve Servis ile ilgili ayrıntılı bilgiler önümüzdeki günlerde bu başlık altında sizlere duyurulacaktır. Bilet ve Servis konusunda gerekli bilgileri bulunduğunuz üniversitenin 1907Unifeb temsilcisi veya Tribün Sorumlusundan alabilirsiniz.
Saygılarımızla,
1907UNIFEB-Tribün Komitesi
tribun@1907unifeb.org
Fatih Can
19-04-2005, 15:18
final four u istanbula gelmesinde emegi gecen herkese tesekkür ederiz büyük baskan Aziz yıldırıma,federasyon baskanına ve tabiki Ruslana ya bize bu sansı tanıdıkları için. şimdi bizde destegimizi verelim ve o salon yine tıka basa dolsun...
Ertu Aydın
19-04-2005, 20:05
Kupa bizim olacak.
Vehbi Şirikçi
19-04-2005, 22:21
Basketbol takımımızın Avrupa'da oynadığının farkında olunmadığı günlerde yine Kiev'le oynarken onlarla ifade edilebilecek sayıda da olsak takımımızın yanındaydık. Böyle önemli bir ilki gerçekleştirirken de tabi ki takımımızın yanında olacağız.
Levin Susar
19-04-2005, 22:23
Basketbolda Avrupa kupası kaldırmanın zevkini yaşamak isteyenler,çarşamba - perşembe günleri Abdi İpekçiye...
Ahmet İnal
19-04-2005, 23:32
allahaşkına taraftar gelsin maça
Reşat Özdemir
19-04-2005, 23:34
İmkanı olan herkes gelecek, Fenerbahçe için ses tellerini bırakıp gidecek !! Lamı, cimi yok !!
Can Turgut
20-04-2005, 13:10
Her halükarda alırız bence.Rakip olamazlar karşımızdakiler.
Onur Bilgin
20-04-2005, 20:54
galiba bu maçta çoğu zaman karşılaştığım şartlardan dolayı seçim yapmak zorunda kalıcam.malsef sadece final maçında sizlerle olacağım ve de sadece takımımızın kupayı kaldırışında orada oalcağım ;)
Serkan Özen
21-04-2005, 02:27
Beşiktaş maçındaki atmosferi yaratmaya çalışmak için orada olacağız.
Herkes gerekirse başka programlarını değiştirip bu maç için zaman yaratmalı. Fenerbahçe'nin bize ihtiyacı var.
Kupayı o salonda hepberaber kazanacağız.
Yalçın Ateş
21-04-2005, 16:16
Artık orda yatar kalkarız bi daha eve gitmeye gerek yok :D
Faruk Aksu
22-04-2005, 14:04
Haftaiçiymiş,rakip de kimmiş,ben basketten anlamam demeyelim dörtlü finalde tribündeki yerimizi alalım.Bu sene istikrarlı bir şekilde verdiğimiz desteği sekteye uğratmayalım.Sadece kendimiz gelmekle yetinmeyelim başkalarının gelmesini de sağlayalım.Çok güzel olacak çok!
Görkem Erdoğan
22-04-2005, 15:37
Buyuk taraftar destegimizle kupayi alacagimiza eminim
Maca yuksek bi katilim olup herkesin macta sesi kisilina kadar bagirmasi dilegiyle...
Uğur Yedikardeş
22-04-2005, 20:28
Mükemmel 2 akşam gecirecegiz, inşallah bu sene patlama yaptıgmız basket maçlarındaki desteğimizi bu maça da taşırız.
Maçtan sonra beni omzunuza alırsınız,fileyi keserim ;)
Onur Bilgin
22-04-2005, 20:31
Haftaiçiymiş,rakip de kimmiş,ben basketten anlamam demeyelim dörtlü finalde tribündeki yerimizi alalım.Bu sene istikrarlı bir şekilde verdiğimiz desteği sekteye uğratmayalım.Sadece kendimiz gelmekle yetinmeyelim başkalarının gelmesini de sağlayalım.Çok güzel olacak çok!
ofa bu laf tanıdık birne mi :D
Uğur Yedikardeş
22-04-2005, 21:07
Sen içiceksen ben 2 şişe bile alırım ;)
Faruk Aksu
22-04-2005, 21:08
* * * * * ofa bu laf tanıdık birne mi *:D
Yok öyle genel yazdım ama hakkaten bi garip olmuş.Neyse Çarşamba ve Perşembe işi gücü bırakın İpekçiye gidiyoruz.Kupa hazır ama şampanyayı kim alacak? ;)
Okan Uzunkaya
23-04-2005, 17:01
Bütün sezon boyunca basketbol takımımıza verdiğimiz desteğin en yüksek noktaya ulaşması gereken maçlar bunlar.
Biletler ve organizasyon konusundaki gelişmeleri ve bilgileri okulunuzun tribün sorumlularından alabilirsiniz.
Çarşamba ve perşembe akşamları salonda görüşmek üzere :)
Yalçın Ateş
23-04-2005, 17:36
Kupayı istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Burak Tuzlu
23-04-2005, 17:49
verdim gitti:) :)
İnanç Gülfidan
23-04-2005, 18:01
Perşembe akşamı 18:00'de sınavım olduğu için finale biraz gecikeceğim ama okulumuzdan her zamanki gibi 40-50 kişilik bir katılımla orada olacağız.
Hakan Ateşler
24-04-2005, 12:52
unifeb maçta hangi tribünde olacak,3 çeşit bilet war 28,22,17 milyon.hangisini alalım bilen war mı??
Faruk Can
24-04-2005, 14:34
unifeb maçta hangi tribünde olacak,3 çeşit bilet war 28,22,17 milyon.hangisini alalım bilen war mı??
Hakan kardeş özel mesaj attım...soruna cevap verdiğimi sanıyorum... ;)
Maral Arlı
25-04-2005, 02:20
Otobüs kalkacak mı peki?!
Sercan Matur
25-04-2005, 02:26
Evet Maral..
Her zaman olduğu gibi, Kadıköy ve Taksim merkez noktalarından servislerimiz olacak. Servis bilgileri nir iki gün içerisinde buradan bildirilecektir.
Polat Alkan
25-04-2005, 04:43
sampiyonluk bise yakışır
Orkun Göker
25-04-2005, 10:11
SERCAN KARDEŞ BN 4 TANE İSTİYORUMSERVİS OLABİLİR ZATEN MAİL DE ATACAM SANA BJK MACINDA OLDUĞU GİBİ ORGANİZASYON OLUCAK HERHALDE GÖRÜŞÜRÜZ KARDEŞ KADIKÖYDEN BİNİLCEK ONU DA BELİRTİM
Seçkin Özmen
25-04-2005, 11:52
fazla bir ilgi, heyecan yok gibi, hayırlısı...
Burç Kurtoğlu
25-04-2005, 16:09
ipekçiye akalım.. kupayı alalım..
Forum Yönetimi
25-04-2005, 16:43
SERCAN KARDEŞ BN 4 TANE İSTİYORUMSERVİS OLABİLİR ZATEN MAİL DE ATACAM SANA BJK MACINDA OLDUĞU GİBİ ORGANİZASYON OLUCAK HERHALDE GÖRÜŞÜRÜZ KARDEŞ KADIKÖYDEN BİNİLCEK ONU DA BELİRTİM
Değerli üyemiz,
Forum kurallarımız gereğince;
''Tamamı büyük harflerden oluşan mesaj yazmak ve konu başlığı açmak yasaktır. Konu başlıkları etrafında, yıldız, çizgi gibi işaretler ve gereğinden fazla ünlem kullanılamaz.''
Mesajınızda / Konu başlığında kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.
Lütfen forum kurallarına uyunuz.
1907UNIFEB - Forum Yönetimi
Reşat Özdemir
25-04-2005, 18:57
Değerli arkadaşlar;
Bu takımın bu kupayı alması için herşey mevcut.. Genç, hırslı ve yetenekli bir kadro; tecrübeli ve kurt bir hoca, inanmış bir camia.. Tek ihtiyacımız ateşli bir Abdi İpekçi.. İçimizdeki Fenerbahçe aşkının kıvılcımlarını birleştirerek bu ateşi yakacak olanlar da bizleriz..
Sene boyunca Sn. Aydın ÖRS ve teknik heyetimize verdiğimiz sözün arkasında durduk.. İpekçi'de, Akatlar'da, Bandırma'da, Ankara'da bu takımı yalnız bırakmadık..
Meyvelerini toplayacağımız günler geldi.. Ligde play-off'da KSK karşısında; Türkiye Kupasında Bursa'da ve Avrupa Ligi Dörtlü Finalinde İpekçi'de en tepede yer almak için mücadele eden takımımızın yanında olarak, yıl boyunca ektiğimiz destek tohumlarının karşılığını başarı olarak, kupa olarak, sevinç ve çoşku olarak geri alacağız..
Haydi 1907UNIFEB.. Sözünün arkasında dur !!
İpekçi'yi cehennemden farksız kıl !!
Uğur Yedikardeş
25-04-2005, 21:03
fazla bir ilgi, heyecan yok gibi, hayırlısı...
Hareket olmalı,olacaktır hiç kuşkum yok. Bana şu ana kadar ulaşan rakam gayet iyi. Bakalım Çarşamba günü görücez..
Ertu Aydın
25-04-2005, 21:55
Takım elinden geleni yapıyor,bizimde elimizden geleni en iyi şekilde yapmamız lazım.Muhakkak her iki günde takımımızın yanında olmalıyız.
Vehbi Şirikçi
25-04-2005, 22:46
Fenerbahçe basketbol tarihinde bir ilke şahitlik etmek üzereyiz. Belki de ülkemize bir Avrupa Şampiyonluğu getireceğiz. Bunu idrak edip maçı daha da ciddiye almalıyız. Çarşamba ve Perşembe programlarımızı ona göre ayarlayalım.
Ahmet Coşkun
26-04-2005, 09:32
Oradayım arkadaşlar sadede gelelim Bu maçta çok kalabalık olmalıyız Kimler geliyor.?1907Unifeb"in bence Trabzon maçından daha kalabalık olması gereken maçlar!!! Çünkü basketbolda bu bizim için ilk ve bu sefer fırsatı kaçırmayalım.
Emre Paçarız
26-04-2005, 15:42
Mimar Sinan'dan 23 kişi geliyoruzzz...Kupa bizim!
Murat Ok
26-04-2005, 17:59
Efes macındaki Panathinaikos seyircisi gibi olmamız lazim en kotu...baska yolu yok...
Perşembe Avrupa Şampiyonuyuz inşallah... ;)
Seçkin Özmen
26-04-2005, 22:50
biz de 50 küsür kişi geliyoruz, bu arada katılım düşündüğümden fazlaymış ama nedense insanlarda pek heyecan yok gibi, normalde şu topiğin sayfalar sürmesi lazım, bence biraz havasına girelim olayın..
Onur Bilgin
26-04-2005, 22:58
yok ya heyecan nasıl olmaz bu maç için kütahyalardan geliyoruz bizde 5 kişi de olsak
Murat Ok
27-04-2005, 00:27
Boşverin herkes heyecanını maça saklasın...
Uğur Yedikardeş
27-04-2005, 08:00
Bence de şimdi durgun olabiliriz ama salonda herkesin coşması lazım. Bizde Marmara'dan 91 kişi geliyoruz..
Fatih Dilber
27-04-2005, 08:23
* * * * * * yok ya heyecan nasıl olmaz bu maç için kütahyalardan geliyoruz bizde 5 kişi de olsak
Ahanda Onur geliyor ;)
Orkun Göker
27-04-2005, 11:44
Efes macındaki Panathinaikos seyircisi gibi olmamız lazim en kotu...baska yolu yok...
Perşembe Avrupa Şampiyonuyuz inşallah... ;)
evet kardeş o macı gördünüz bn bir keresinde panathinaikos macına gitmiştim ama 4 sene önce atina ya böyle bir seyirci olamaz tam anlamıyla desteğin en büyüğünü veriyorlar bizim seyircimizde aynı onlar gibi olması lazım hatta daha büyüğünü verip artık ucuna kadar geldiğimiz şu kupayı alalım bizde kalsın kupaaaaaaa
Fatih Can
27-04-2005, 13:46
biletlerin şuan sanırım daha %70 bitmiş..
o salonun dolması lazım...
Murat Ok
27-04-2005, 15:05
biletlerin şuan sanırım daha %70 bitmiş.. *
o salonun dolması lazım...
Dolmazsa yazık... macı Tv veriyor ve pek cok kişi de kendini finale saklıcak o da yadsınamaz bir gercek...
Serkan Özen
27-04-2005, 15:54
Yavaş yavaş yola çıkmak gerek...;)
Onur Bilgin
27-04-2005, 16:04
evet ark.lar sanırım servis saati geliyor.ark.lar malesef yarı final maçında sizlerle olamıyacağım.inşallah yarın kupanın hep beraber kaldırılışına şahit olacaz ve de omuz omuza coşacaz
lütfen benim içinde bağırın arkadaşlar
Ertu Aydın
28-04-2005, 00:33
Yarında salondayız.Bu takımı kupaları için sevmeyen herkese selam olsun.
Fatih Dilber
28-04-2005, 01:17
Bugün 100 defa oynasak 99unu kaybederdik. olmadı kupa nasip değilmiş. Bir antrenör bu kadar güzel etüt edemez Fenerbahçeyi. çok çalışılmış Tebrik etmek lazım kievi. Ama yarın geçemezler st petersburgu geçerlerse antrenörleri çok sağlam biri bu anlaşılır.
Vehbi Şirikçi
28-04-2005, 01:21
Yarın yine İpekçi'deyiz. Bu arada pankart çok güzel olmuştu. Hazırlayanların ellerine sağlık. Devamını bekliyoruz...
http://www.1907unifeb.org/2005/0428_resimler/008.JPG
Onur Bilgin
28-04-2005, 01:47
Bugün 100 defa oynasak 99unu kaybederdik. olmadı kupa nasip değilmiş. Bir antrenör bu kadar güzel etüt edemez Fenerbahçeyi. çok çalışılmış Tebrik etmek lazım kievi. Ama yarın geçemezler st petersburgu geçerlerse antrenörleri çok sağlam biri bu anlaşılır. *
ya beni tanıyanlar bilir.forumda fazla taktksel konuşmayı sevmem ama fatih bide şöle birşey var.biliyorsun ki bizi çözmek o kadar da zor değil.takımımız malsef mrsic e balğlı ve de dış şutlara.içeriden sayı bulmamız çok az ve de set hücumumuz da yok denecek kadar az.kısacası mrsic durunca bizde duruyoz.sonuçta karşımızda 4- 5 milyon doalrlık bir takım var.adamların yedek uzunu neredeyse biizm 2, uzunumuzdan daha ii .bi arada spiker de dedi.yedekde rus milli takım oyuncusu vardı.falan filan.yani normal bir olay.
bugün kazandıüımız maçlarda çok ii yaptığımız savunmamızı yapamadık ve de mrsic de yoktu saha da vede kaybettik :'( :'( :'(
Onur Bilgin
28-04-2005, 02:19
bu arada final i ve de kupayı kaybettik ama sanırım seneye için mirsad ı iyice kazandık gibi.duyduğum bikaç habere göre ki sizde biliyorsunuz sneye büyük olaslıkla mirsad bizde.vallahi bu beni ayrıca bir mutlu bir mutlu etti anlatamam.neyse sallayın bu noktayı.daha sezon bitmedi çünkü
bu arada 1907 UNİFEB atkısı da çok yakışmış mirsad a ;)
Yusuf Demirci
28-04-2005, 04:15
* * * * * bu arada final i ve de kupayı kaybettik ama sanırım seneye için mirsad ı iyice kazandık gibi.duyduğum bikaç habere göre ki sizde biliyorsunuz sneye büyük olaslıkla mirsad bizde.vallahi bu beni ayrıca bir mutlu bir mutlu etti anlatamam.neyse sallayın bu noktayı.daha sezon bitmedi çünkü
* *bu arada 1907 UNİFEB atkısı da çok yakışmış mirsad a *;)
mirsad canlı yayındayken çok bağırdık Mirsad Fenere die ama kameraman bi türlü dönmedi bize :)
canlı yayından sonra itü tayfa olarak atkımızı verdik foto da çektik ... olan seçkin in atkısına oldu ama biz ona alcaz yenisini :D
Safa Arıkan
28-04-2005, 09:29
Kiev takımı klasik oyunları ile bizi yendiler.Yaptıkları çok basit paslar ile savunmamızı geçip sayılar attılar.
Bu arada maça gelip orda bir maç boyunca susmayan arkadaşlara teşekkür ederim.
Doruk Boşnakoğlu
28-04-2005, 09:43
Adamlar çok iyi savunmayla Salyers ve Mrsiçi durdurunca yapacak pek birşey kalmadı. Ömerin çabaları yetmedi. Ne yapalım, pivotsuz bi takımdan daha fazlasını beklemek haksızlık olurdu
Herşeye rağmen teşekkürler Fenerbahçe
Ahmet Coşkun
28-04-2005, 12:08
Arkadaşlar kalabalık olmamıza rağmen daha çok Bağırabilirdik ama olsun buda YETERLİ..Yinede sağlam bir 1907 UnideB vardı..Dolu olmayan bir salonda Kalabalık bir gruptuk gelen herkese teşekkürler ;D
Levin Susar
28-04-2005, 12:34
Mrsiç i durdurmanın yanısıra, alan savunmamıza karşı çok iyi hücum ettiler. Belliki hazırlıklı gelmişler...
Bu açıdan Fatih'in dediğine katılıyorum. Koçları çok iyi etüd etmiş bizi...
Sağlık olsun diyelim...
Murat Ok
28-04-2005, 14:32
Bugün de desteğe dvm...
Erkan Keremoğlu
28-04-2005, 20:24
Yahu hani şurdan 90 burdan 190 ordan 12 bin kişi gelecekti. En fazla 100 UNIFEBli vardı ;D Yine de beklediğimden çok daha boş bir salonda sapsarı ve güzel bir tribün oluşturduk. Gelip desteğini esirgemeyenlere minnetler. Play-off larda çok daha büyük bir destek vermek üzere..
8)
Seçkin Özmen
28-04-2005, 21:47
olan seçkin in atkısına oldu ama biz ona alcaz yenisini :D
canınız saolsun be, valla atkım gitti diye üzülmüştüm ne yalan söyliyeyim hatta bi ara mirsadı gördüm atkı yoktu üstünde sinirlendim biraz ama bugün gasteleri görünce gurur duydum valla.. :D bide tam 1907UNİFEB tarafını çevirmiş atkının, reklam gibi olmuş valla ;)
Ahmet Coşkun
29-04-2005, 00:00
Seçkin tek güzel şey senin atkındı.be
Murat Ok
29-04-2005, 00:04
Bugun de destek vermeye calıştık ama yine hakem faktoru kaybetmemize neden oldu...
Bize bu gururu yaşattıkları için emeği gecen herkese tesekkurler...
sırada Karsıyaka ve bayanlarda Bjk macları var...
Vehbi Şirikçi
29-04-2005, 00:36
Buraya kadarmış. Buralara gelmemizi sağlayan bu takıma ve teknik heyete teşekkür etmek lazım. Bu kadro ve ayrılan bu bütçe ile elde edilen 4.'lük bile başarıdır. Yöneticilerimiz daha büyük başarılar için nelere ihtiyacımız olduğunun farkındalar. Bence önümüzdeki senelerde de bu yönde çalışmalar olacak. Her iki maça gelen tüm arkadaşların yüreğine sağlık.
Bugünkü maç ile ilgili olarak, tribünün 1907UNIFEB bölümü hayal kırıklığı yaşattı. Yalnızca her basket maçından görmeye alıştığımız tanıdık simalar vardı diyebilirim. Maça girebilmek için bileti elinde olan birçok arkadaşımız maça gelmeyi tercih etmemişti. Bunun için pek çok geçerli sebep olmasına rağmen, ben yine de bu yolda hiçbir zaman yalnız bırakmamaya özen gösterdiğimiz takımımızı Avrupa yolunda son maçında da hep beraber ayakta alkışlamamızı isterdim. Sağlık olsun, önümüzdeki maçlarda görüşmek dileğiyle.
Onur Bilgin
29-04-2005, 00:46
Yahu hani şurdan 90 burdan 190 ordan 12 bin kişi gelecekti. En fazla 100 UNIFEBli vardı ;D Yine de beklediğimden çok daha boş bir salonda sapsarı ve güzel bir tribün oluşturduk. Gelip desteğini esirgemeyenlere minnetler. Play-off larda çok daha büyük bir destek vermek üzere..
8)
eeeee yenilce ve de maç 17.45 de olunca normal bu malesef :'( okul günü iş günü yani.takım gibi sanırım taraftarında morali bozuldu.ama gidenlere sonsuz teşekkürler
Fatih Dilber
29-04-2005, 00:50
Eğer bugünkü çoğu kişinin bilete rağmen gelmemesi birgün önceki hayal kırıklığı ise tamamdır saygı gösteririm. *Ama eğer bu play-offlarda da sürerse Karşıyaka hüsranıyla ligi bitiririz
Gözde Sayılgan
29-04-2005, 01:00
Bu akşam 1907UNİFEB imizle birkez daha guru duydum yaa
maç öncesi yapılan röpotajlar vardı hep kadıköy evlenme dairesindeki toplanma alanında yapılan çekimi gösterdi bugün herkes mükemmeldi yaa en son tezaürat bölümü,taraftarlık adına verilen bize yakışır mesajlar falan süperdi....
tebrkler arkadaşlar yaaa.... :D
Serkan Özen
29-04-2005, 07:29
Eğer bugünkü çoğu kişinin bilete rağmen gelmemesi birgün önceki hayal kırıklığı ise tamamdır saygı gösteririm. *Ama eğer bu play-offlarda da sürerse Karşıyaka hüsranıyla ligi bitiririz
Ben aynı yazdığın gibi hayal kırıklığı yüzünden gelmedim Fatih. Sonuçta kupayı alamadıktan sonra 3. olmuşuz 4. olmuşuz çok bir şey fark etmiyor bence. Kadro olarak yetersizliğimiz olsa da bir şans sonucu evsahipliği yaptığımız bu turnuvada en azından 2. olmalıydık.
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.