Orijinalini görmek için tıklayınız : Erkek Basketbol Takımımız
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
[
19]
20
21
Kayhan Bayazıt
01-06-2008, 18:27
biz 1/3 onlar 10/15 serbest atış atmışlar szin gibi hakem olmaz olsunn
Mehmet Özkarslı
01-06-2008, 18:27
solomonun 3 faulle oynadığı bir maçta mrsiçin performansı önemliyken hiç bir varlık gözteremedi maalesef ve solomon tekrar oyunda .
Cem Esmer
01-06-2008, 18:38
Ya o kadar basit faul düdükleri çalındı ki bize oyuncularımız şuta el kaldırmaya korkar hale geldi bunun neticesinde de telekom'a bol boş şut kalıyor:kizgin:
Can Rona
01-06-2008, 18:38
TT : 39 Fenerbahçe : 40
Orhun Can
01-06-2008, 18:58
Bu seride sadece taraftarlar oynuyor anlaşılan :(
Orhun Can
01-06-2008, 18:59
Bir de bu bağıran kadın kim ya ? :???:
Kutay Soylu
01-06-2008, 19:01
ya ne ilk 2 maça göre ne kadar acele hücum ediyoruz sürekli yanlış şutlar bi acelesi var sanki takımın sakinlik serin kanlılık hiç kalmamış hücumda bu kadar acele etmeye devam edersek bu maçıda kaybederiz
Mehmet Özkarslı
01-06-2008, 19:05
ömer onan show :)
Sefa Avcı
01-06-2008, 19:06
MRb arkadaşlar foruma yeni girebildim cem yazdıklarının hepsini okudum ama ben hiçbirinde sana katılmıyorum arkadaşım hepsi abartı. Şansla ne alakası var onuda anlamadım ama neyse.. O bu çıkmadı diye şans mı olur telekom gs yide bjk yide ezdi geçdi sen kimi bekliyordun acaba finalde yada yarı finalde :s
bu arada maç gene dengede gidiyor hadi hayırlısı..
Mustafa Ünal
01-06-2008, 19:22
Bir de bu bağıran kadın kim ya ? :???:
Sırf bu sinirimi yazmak için foruma girdim. Maçtan soğuttu kadın resmen :kizgin:.
Cem Esmer
01-06-2008, 19:22
MRb arkadaşlar foruma yeni girebildim cem yazdıklarının hepsini okudum ama ben hiçbirinde sana katılmıyorum arkadaşım hepsi abartı. Şansla ne alakası var onuda anlamadım ama neyse.. O bu çıkmadı diye şans mı olur telekom gs yide bjk yide ezdi geçdi sen kimi bekliyordun acaba finalde yada yarı finalde :s
bu arada maç gene dengede gidiyor hadi hayırlısı..
bugün yoğunum sonra ikimizinde müsait olduğu bir zamanda uzun uzun konuşuruz inşallah!
yanlız ayıptır o kadar uzun uzun gerekçe yazdırdın bana öyle bir seferde hiçbirinde sana katılmıyorum demekle olmaz katılmama nedenlerini yazsam da bilsem
Mehmet Özkarslı
01-06-2008, 19:32
ve kinsey devreye girdi
Mehmet Özkarslı
01-06-2008, 19:36
son 23 saniye hücum bizim maç 73-73 hadi bakalım.
Mehmet Özkarslı
01-06-2008, 19:37
ve maç uzadı
Göktuğ Güllüce
01-06-2008, 19:38
o 3lük girmeliydi...
Kutay Soylu
o kadar uzaktan şut kullanırsan uzar tabi
Mehmet Özkarslı
içeri girmek veya yaklaşmak yerine niye okadar uzaktan denediki
Cem Esmer
01-06-2008, 19:40
kaptan yanlış şeçim yaptı canı sağolsun,inşallah uzatmada kazanırız!
Göktuğ Güllüce
01-06-2008, 19:46
çok güzel gidiyor nazar değmesin...
Kutay Soylu
01-06-2008, 19:58
işte bu bea
Arif Şahin
01-06-2008, 19:59
Bitti!! 96-94 hayırlı olsun
Göktuğ Güllüce
bu iş bu kadar . . . ve final istanbul'da, şampiyonluk istanbul'da...
Mehmet Özkarslı
96-94 aldık. artık kupayı kaldırırız istanbul'da
Alp Alper
01-06-2008, 20:01
renkdaslarıma tebrıkler:)...carsamba gunu saat 20:00 de sampıyonluk ıcın abdı ıpekcıdeyız.
Gül Kotan
01-06-2008, 20:12
zor ve güzel bi maçtı:)tebrikler fenerbahçeee.. şampiyonluğa çok az kaldı...
Ali Yıldırım
Maç sırasında bir tane kadının sesi gelip durdu hepte küfretti sanırım.Neyse maçta bende ona bol bol küfrettim.:) Sinirimi bozdu ya! Hakemlerin her türlü engellemesine rağmen maçı aldık.Çok gereksiz ve saçma faul çaldılar baya bi.
Takımımızı tebrik ediyorum.Ankara'daki arkadaşlarımızın da yüreğine sağlık.;)
Şimdi sıra İstanbul'da kupayı kaldırmakta.:)
Şimdi sıra geldi şampiyonluğa !
Murat Kükürtçü
kupaa geliyorrr kupaa yalelell yalelelll
şampiyooooo..... (n si çarşambaya)
Aytek Öztürk
01-06-2008, 20:20
oh yaa nasıl da üzülmüştüm ilk maçı gördükten sonra süpürcez de kupayı ankarada alıcaz diye ertesi gün 2 sınavım var ama çarşamba günü şampiyonu kucaklamaya abdi ipekçiye imkanı olan herkesi bekliyoruz
yıldırmaz bizi vize final büt illeti
ölümüne seviyoruz fenerbahçeyi :)
Tuncer Yıldızoğlu
01-06-2008, 20:41
Özellikle ömer onan dan Allah razı olsun, çok güzel maç çıkardı
Burçay Tiftikçi
01-06-2008, 20:49
Başım ağrıyor hala.Ohh bee kazandık ve artık çaşamba şampiynluğu kutlarız.
Fark 5 sayı ve telekom hücum ediyordu solomonda 5 faulünü almış ve maçın bitmesine 2 dk kalmıştı ve hücum edemiyorduk.Kinsey o sıra sazı eline aldı ve neredeyse maçı kazanıyorduk.Mrsiçin son denediği üçlük çok gereksizdi.
Uzatmada daha diri kalan takımımız iyi oynadı.Mrsiçin telekomda savunabileceği bir oyuncu var oldugu için savunmamdada sorun çekmedik.O son dakikadaki zorlama üçlükler girmese rahat kazanırdık.Sonuçta kazandık.
Solomonun yedeği olabilecek bir guard almamız şart bizim bu takıma.Büyük ihtimallede Türk olması geekiyor.bu kriterlerde en mantıklı ender veya tutku olur.Tutkununda bu serideki tavırları nedeniyle tek aday ender olur.Her ne kadar beğenmeyip sevmesemde enderi en olumlu o olur sanırım.
Ayrıca solomon oyunu kişiselleştirdiği zaman yararından çok zararı oluyor takıma.
Ömer aşık 14 ribaund almış ve 5 i hücu ribaundu.En önemli yerlerde çok kritik toplar aldı.Potaya giren topları çıkardı ve en önemlisi 7 de 5 serbest atış attı.Helal olsun sana ömer.
Vidmar olumlu işler yaptı.Yapabileceğinin en iyiside bu.ama savnmada ayakları yavaş oldugu için telekomun perdelemeli hücumlarıda çok zorluk çektik.
Predziç 2. yarının başında üs süte yaptıgı hatalarda resmen saç baş yoldurdu.Oyuna konsantirasyon kaybı varmış gibi gözüktü.
Mrsiç bir kaç zorlama yaptı.Biride en kritik yerdeydi başarısız oldu.Ama uzatma periyadounda akıllı oynadı.Sürekli uzun oyuncuyu üstüne çekip ya kendi içeri girmeye çalıştı veya içeri indirdi topu.
Ömer onan özelile 3. peryotta takımın ayakta kalmasını sağladı attıgı sayılarla ama geçen seneki ömer onan savunmasını hala mumla arıyoruz.Uzatma peryodunda çok kritik bir basket faul yaptırdı.
Artık bu takıma şampiyon diyebiliriz.Önümüzdeki sene için iyi transferler yapmalıyız.Wright çok iyi bir transfer olur vidmarın yerine.Bence predziçinde kiralık verilmesi lazım.Onun yerine belki ikinci bir yanabcı guard alabilirz ve en önemlisi ne yapıp edip kinseyi elimizde tutmalıyız.
Özlem Göktürk
01-06-2008, 20:50
Bana göre maçın adamı Ömer Onan'dı.Vidmar başlarda çok iyi bir oyun çıkarttı.Solomonun erkenden faul problemine girmesinden dolayı çokta verimli kullanamadık bugün.
Hala dışardan atmaya devam ediyoruz ah birazcık daha pota altını zorlasak maçları daha rahat kazanacağız.
Kupa İstanbul'da kaldırılır artık çarşamba akşamı.
Ferdi Yüksel
01-06-2008, 20:52
Valla Ömer ve Kinsey macın adamıdır süper oynatılar ,tabi Solomonda ilk baslarda cok iyi basladı ama erken faullerden dolayı bencde oturmaya basladı ... Şampiyon olmaya az kaldı ...
Altay Şimşek
01-06-2008, 20:58
Mavi Beyaz ŞAMPİYON FENER :):)
Cem Demirtaş
01-06-2008, 21:03
Mavi Beyaz ŞAMPİYON FENER :):)
yav orası öyle değil tabi biz orda sarı lacivert diye de bağırdık..asıl bomba biz bunu sürekli yaptıktan sonra son kez bi molada yine bu şarkıyı girdiler tam burasına gelince kesti ezikler...:D
Can Rona
01-06-2008, 21:07
Kinsey'i getirenden Allah razı olsun bir de tutan olursa tadından yenmeyecek.
Oğuz Ceran
01-06-2008, 21:09
+1907... Tanjevic'in rotasyon ayarsızlığında bazen unutuluyor kenarda ama şimdiye kadar takıma yaptığı katkı tartışılmaz.
Sebahattin Işık
01-06-2008, 21:27
son pozisyonda damir neden ole kotu sut kullandı kımse anlamadı tabı ıcerı drıve etse kesınlıkle faul alacaktı ama :(
o kadar kredısı vr kı kızılamaz damire !! :)
uzatmalarda cok cok ii oynadık toplamda 45 dakka mac oynanda nbade 48 yanı bı bakıma aynı sureler ve 2 takımda 100sayıya yaklastı bu da tbl nin hangı duzeye geldıgının bır gostergesıdır bence eskıden 60 sayıda bırakılırdı ama sımdı gercekten zevk alıyoruz:)
ayrıca hakemler cok kalıtesızde bızım lehımıze bır duduk caldıgı bır posızyonda turk telekoma haksızlık ettı cunku fenerli pivot topu baya bı cemberın ıcınden cıkarmıstı ayrıca el aminin ustune omer onan 2 kez cullandıallahtan ondanda duduk calmadı :D:D
ama macı tamamıyla yasayarak ızleyen bırı fenerbahçenın gerek benchi ile gerek ilk 5 i ile tt dan 2 gomlek ustun oldugunu gorecektır bu kadro bu lige gercekten fazla cunku benchlerden bır takım cıkarırım şampiyonluga oynatırım iddaa edıyorum ;)
Aytek Öztürk
01-06-2008, 21:34
ya her yerde tt liler hakemden falan yakınmışlar da recep ankaralı son final fourda görev almış br hakem ayrıca bu sene euroleague de falan hakemlerden o kadar dilimiz yandı ki bence yorum hakkını sadece 2 pozisyonda bizden kullanması o kadar da adaletsizlik olmamalı ayrıca tt ne kadar ballı bir takımdır neyse çarşamba şampiyonuz hayırlı olsun şimdiden
Cem Demirtaş
01-06-2008, 21:38
sadece bi tane potanın üstünden çıkarılan top bide el amin e yapılan üçlükteki fauluü vermediler...maç çok sertti ama inanılmaz fauller çaldılar...hele bi hava topu olcak pozisyonda gittiler faul çaldılar bizi de deli ettiler yani sadece telekom tarafını değil..
Sebahattin Işık
01-06-2008, 21:45
evet 2 tane hava topu olcak pozıyonu vermedıler belkı bırınde mırsad faul yaptı ama dıerınde haksızlık yaptılar bızee !!! ama dengelenıo ıste kararlar bı de tutkunun pozızyonunda top cembere degmesıne regmen 24 sanıye doldu kararı verdıler bı de ustunde uzun uzun dusunduler ya cok guldum :)
Zeynel Turna
01-06-2008, 21:45
Yıldız Takım da Efes'i 87-75 yenip Türkiye şampiyonu oldu bugün..
Enes Kanter sanırsam 46 sayı falan atmış bugün de.. İnanılmaz istatistikleri var ve herkes bu çocuğu konuşuyor.. Son zamanlarda medyada da takip etmişsinizdir.. İnşallah bu çizgisini devam ettirir ve altyapımızdan bir yıldız daha çıkartmış oluruz..
Fırat Kocadağ
01-06-2008, 21:59
Güzel bir maçtı :) gönül isterdiki Ankarada kaldıralım olmadı. Hakem biraz kötüydü sanki ucuz fauller çaldı. Buna rağmen kazanmasını bildik. :)
Arif Şahin
01-06-2008, 22:04
Eddie Basden'a benzetiyorum onu nedense. çok iyiydi bugün
Aytek Öztürk
01-06-2008, 22:10
keşke nba scoutları aksilik olsada kinseyi izlemeye gelmese yaz ligind performansı düşük olsa ..... herşey olsa da seneye de bizde oynasa kinsey harikulade performansı var play off da avrupa basketboluna da alıştı. emir&vidmarın yerine 2 tane adam gibi yabancı bulursak seneye euroleague de bile kafaya oynarız ama önemli olan white ve kinseyi tutmak nbaden 1 senelik gelen oyuncuları tutmak çok zor oluyor geçen sene basden örneğinde gördüğümüz gibi bence bu 2 oyuncuyla opsiyon anlaşması yapılmalı nba olmazsa gel bizde oyna gibisinden
Cem Demirtaş
01-06-2008, 22:22
bu arada sanki tutku açık cenabet yav:D
adamın oynadığı 3 maçıda biz kazandık...
Can Rona
01-06-2008, 22:42
keşke nba scoutları aksilik olsada kinseyi izlemeye gelmese yaz ligind performansı düşük olsa ..... herşey olsa da seneye de bizde oynasa kinsey harikulade performansı var play off da avrupa basketboluna da alıştı. emir&vidmarın yerine 2 tane adam gibi yabancı bulursak seneye euroleague de bile kafaya oynarız ama önemli olan white ve kinseyi tutmak nbaden 1 senelik gelen oyuncuları tutmak çok zor oluyor geçen sene basden örneğinde gördüğümüz gibi bence bu 2 oyuncuyla opsiyon anlaşması yapılmalı nba olmazsa gel bizde oyna gibisinden
Kinsey'e teklif sunulduğunu duydum,"NBA'e git dene olmazsa geri dön" diye.Bakalım bekleyip görececğiz.Bir de Kaukenas ile görüşüyormuşuz.
Bir de sevindirici haber Solomon'dan geldi.Maaşına zam istemiş,ve daha yapacak çok şeyim var demiş burada.
Cem Esmer
01-06-2008, 22:52
ayrıcada ender ile anlaşdığımız iddaa ediliyor ya hayırlısı
Can Rona
01-06-2008, 22:55
ayrıcada ender ile anlaşdığımız iddaa ediliyor ya hayırlısı
Nedim Karakaş'tan gelen haberler,Ender listedeymiş.
Aycan Yılmaz
01-06-2008, 23:30
Kinsey'e teklif sunulduğunu duydum,"NBA'e git dene olmazsa geri dön" diye.Bakalım bekleyip görececğiz.Bir de Kaukenas ile görüşüyormuşuz.
Bir de sevindirici haber Solomon'dan geldi.Maaşına zam istemiş,ve daha yapacak çok şeyim var demiş burada.
Kalsında, zam istesin o önemli degil hallederiz))))
Cem Esmer
01-06-2008, 23:36
Başka bir forumda dikkatimi çeken bir ileti:
Antu'da Aydın Örs'ün önümüzdeki sezon için Türk Telekom'la anlaştığı yazılıyor..Kaynak da Ercüment Sunter'in bizzat kendisiymiş..
Şaka veya taşlama gibi gözükmüyor başlık..
Can Rona
02-06-2008, 00:35
Başka bir forumda dikkatimi çeken bir ileti:
Antu'da Aydın Örs'ün önümüzdeki sezon için Türk Telekom'la anlaştığı yazılıyor..Kaynak da Ercüment Sunter'in bizzat kendisiymiş..
Şaka veya taşlama gibi gözükmüyor başlık..
Görüşüyorlardı demek anlaşmışlar.
Fatih Dilber
02-06-2008, 01:02
Türk Telekom kulübü Aydın Örs'e büyük ihtimalle teklif sunmuştur. Önümüzdeki yıl daha ciddi yatırım yapılacağına dair, Bu da basketbol camiasının dedikodusu sayesinde duyulmuştur. Ercüment Sunter de bunu duymuştur.
Ama bunu gidip de belden aşağıya vurdurmaya gerek yok.
Vurursak da, Ömer Onan Telekom'da...
Can Rona
02-06-2008, 01:25
Arkadaşlar bugün Fenerbahçe Yıldız Takımı şampiyon oldu ve turnuvanın yıldız her maç 20 sayı 20 ribaundu geçen ve bugünkü Efes maçında %72 saha içi isabetle 46 sayı 26 ribaund ile oynayan Enes Kanter oldu.Kendisi henüz 16 yaşında ve pivot 205cm boyunda 110 kg ağırlığında ve henüz 16 yaşındayken seneye Alpella formasıyla ligde izleyeceğiz,şu kadarını söyleyeyim Ömer Aşık için ağızlarımız açık kalırken bu oyuncu bizde oynamaya ve gelişmeye başladığı anda Zeljko Rebraca gibi Avrupa Basketbolu'nu değiştirecektir.
Muhammet Budak
02-06-2008, 02:59
Omer mi Kinsey mi macin adami kararsiz kaldim,Omer takimi oyunda tuttu ucuncu ceyrekte,Kinsey de gitmis maci uzatmaya tasidi.Ikisi de mukemmeldi bugun...
Hakemleri anlayamadim ya.Bu kadar dengesiz,standarttan yoksun karar verilir mi ayptir.Macin basinda pota alti ana baba gunu faul calmadilar,sonra olur olmaz seye faul caldilar gariplerdi...
Yine cok ucluge dayali oynadik,nereye kadar gidecek bu is bilmiyorum,ama Allaha sukur geiyor sampiyonluk...
Vidmar da ne yapti bugun oyle yahu,Tanjevic de ilk defa cocugu iyi oynadigi macta kenarda unutmadi.Bloklar,top calmalar,ribauntlar,insallah boyle devam eder...
Solomon ve Kinsey seneye bu takimda kalirsa inanilmaz olur son olarak bunu soyleyeyim.Carsamba geliyor sampiyonluk Insallah hayirli olsun...
Samet Koşar
02-06-2008, 03:05
Ben Kinsey derim şahsen. Çünkü kalkmışı indirmek zordur derdi hocamız. Yeniden havalanan Telekom'u ve seyirciyi tek başına susturmak her şeyin ötesinde inanılmaz bir performansın eseri. Ömer' i göz ardı edecek değilim ancak Kinsey bir adım öndeydi...
Cem Demirtaş
02-06-2008, 08:58
Telekom un seneye dair ciddi planları olduğunu biliyordum bunlardan biride yeni bir spor salonu inşa etmek...ve gerçekten artık misyonunu tamamlamış olan Atatürk Spor Salonundan ayrılmak...ama Aydın Hoca çok büyük bi iş olur onlar için olursa
Sefa Avcı
02-06-2008, 11:53
Ömer bu sene ilk defa beni şaşırttı ondan beklediğim performans aslında buydu aynı şekilde kinsey her zaman onun hk. daki düşüncelerimi tekrar tekrar yazmaya gerek yok. Çarşamba günü son maçımız olacak sanırım hayırlısı ile bu senede şampiyon oluruz.
İbrahim Saraç
02-06-2008, 14:29
kinsey 3.maçtaki gibi smaçlarına devam etti white nazire yaparcasına kinsey yine iyidi ama mrsiç son topu çok yanlış kullandı üçlük denemesi yanlıstı birde bayagı uzaktan attı onun gibi tecrubeli bir oyuncunun yapmaması gerekirdi uzatmalarda serbest atışları atarak yine maçı vermedi ama allah korusun kaybedebilirdik inş bu maç son maç olur ve yine şampiyon oluruz
Özlem Göktürk
02-06-2008, 16:35
Aydın Örs gibi bir hocaya Türk basketbolunun ihtiyacı var.Seneye Telekom daha da güçlenecek demektir bu.Seneye ligimiz daha da zorlu bir hal alacaktır.neyse Aydın Hoca nereye giderse gitsin bendeki yeri hep ayrıdır.
Emincan Kahveci
02-06-2008, 17:48
Ben Kinsey derim şahsen. Çünkü kalkmışı indirmek zordur derdi hocamız. Yeniden havalanan Telekom'u ve seyirciyi tek başına susturmak her şeyin ötesinde inanılmaz bir performansın eseri. Ömer' i göz ardı edecek değilim ancak Kinsey bir adım öndeydi...
:D:D Hatırlıorm sanki bunu bi, yerden:p
Samet Koşar
02-06-2008, 18:17
:D:D Hatırlıorm sanki bunu bi, yerden:p
Hatırlaycan tabi:D:D
ama tam neresini kastettiğini gösterirsen daha iyi olur;)
Fatih Karamustafaoğlu
02-06-2008, 20:44
Arkadaşlar bugün Fenerbahçe Yıldız Takımı şampiyon oldu ve turnuvanın yıldız her maç 20 sayı 20 ribaundu geçen ve bugünkü Efes maçında %72 saha içi isabetle 46 sayı 26 ribaund ile oynayan Enes Kanter oldu.Kendisi henüz 16 yaşında ve pivot 205cm boyunda 110 kg ağırlığında ve henüz 16 yaşındayken seneye Alpella formasıyla ligde izleyeceğiz,şu kadarını söyleyeyim Ömer Aşık için ağızlarımız açık kalırken bu oyuncu bizde oynamaya ve gelişmeye başladığı anda Zeljko Rebraca gibi Avrupa Basketbolu'nu değiştirecektir.
müthiş bi performans gerçekten, maşallah diyelim Allah nazardan saklasın
Aytek Öztürk
02-06-2008, 22:23
bu enes acayip bir çocukmuş ya bende dünkü istatistiklerden sonra biraz araştırıp soruşturdum ricky rubio yu bilenler enes de onun gibi bi çocuk diyolar.ricky rubio denen arkadaş joventutda oynar 14 yaşında ilk lig maçına çıkar 17 yaş altı avrupa şampiyonasında bir maçta 40küsür sayı 20 civarı rebound 17 asist bilmem kaç blok top çalma vs ne kadar pozitif istatistik varsa yapan bir elemandır ki bizim hayran olduğumuz ömerin yanında nba scoutları bu elemana dikmiş gözlerini iyi bari semih ömer oğuzun yanına ve vidmarın yerine en iyi ihtimal 3 sene sonra bi canavar pivot daha geliyor :D
Can Rona
02-06-2008, 22:57
bu enes acayip bir çocukmuş ya bende dünkü istatistiklerden sonra biraz araştırıp soruşturdum ricky rubio yu bilenler enes de onun gibi bi çocuk diyolar.ricky rubio denen arkadaş joventutda oynar 14 yaşında ilk lig maçına çıkar 17 yaş altı avrupa şampiyonasında bir maçta 40küsür sayı 20 civarı rebound 17 asist bilmem kaç blok top çalma vs ne kadar pozitif istatistik varsa yapan bir elemandır ki bizim hayran olduğumuz ömerin yanında nba scoutları bu elemana dikmiş gözlerini iyi bari semih ömer oğuzun yanına ve vidmarın yerine en iyi ihtimal 3 sene sonra bi canavar pivot daha geliyor :D
Rubio gerçekten özel çünkü Rubio bir guard :) Ve 14 yaşındayken başlamıştı bakalım Enes te 16 dayken başlayacak lige,ne olacak göreceğiz.Ben bir zamanlar Pana ve Benetton'da Avrupa Basketbolu'na hükmeden Rebraca'ya benzetiyorum.
Kerem Işıldak
02-06-2008, 23:08
Ricky Rubio ile karşılaştırmamak lazım tabi Enes'i ama çok dominant bir oyuncu geliyor. Rubio bence Petroviç ayarında bir basketbol efsanesi olacak. Enes'in tek dezavantajı boyunun pozisyonu için biraz kısa kalması. Dış şutu pek yok diye biliyorum. O inanılmaz ribaunt ortalamalarını ne kadar tutturabilecek benim için biraz soru işareti. Mirsad da o kadar uzun değil ama ribaunt onun işi.
Can Rona
02-06-2008, 23:20
Ricky Rubio ile karşılaştırmamak lazım tabi Enes'i ama çok dominant bir oyuncu geliyor. Rubio bence Petroviç ayarında bir basketbol efsanesi olacak. Enes'in tek dezavantajı boyunun pozisyonu için biraz kısa kalması. Dış şutu pek yok diye biliyorum. O inanılmaz ribaunt ortalamalarını ne kadar tutturabilecek benim için biraz soru işareti. Mirsad da o kadar uzun değil ama ribaunt onun işi.
Enes daha 16 yaşında ve büyümesinin devam edeceği söyleniyor,zaten çalışmaları da var,ayrıca Enes'in bileği çok yumuşak ve Dudley gibi uzak mesafelerden şut atabiliyor.
Erdal Futtu
02-06-2008, 23:23
Enes Kanter......
bu ismi basketbolla iç içe olan bir çok insandan duyduktan sonra burada da okumaya başladım...:rolleyes:
karakter olarakta sağlammış!
umarım daha nice senelerde bu ismin başarılarından bahsederiz!
Ertuğrul Bayındır
03-06-2008, 00:37
Bence son günlerde Enes'in bu kadar ön plana cıkmasında kendi becerisi bi yana Kaan Kural'ında büyük bi payı var..
Burçay Tiftikçi
03-06-2008, 01:30
.boyu şu anda 2.05 ve 16 yaşında daha uzar o yaştan onra.en aşağı 2.10 olur.
Aytek Öztürk
03-06-2008, 01:53
Bence son günlerde Enes'in bu kadar ön plana cıkmasında kendi becerisi bi yana Kaan Kural'ında büyük bi payı var..
umarım kaan ın kerem gönlüm üzerinde sölediklerinin yarattığı lanet enesten uzak durur kerem gönlüm ülkerde çok iyi bir sezon geçirmişti o sezon kaan sürekli san antonionun onu alıcağını iddaa etmişti ertesi sezon öncekine nispeten süper bi sezon geçirdi yine almadılar tek rakibinin scola olduğu söyleniyordu ama ardından sanki kerem lanetlenmiş gibi düşüşe geçti bir türlü o avrupadaki süper yıldız seviyesine yükselemedi şuan sadece iyi ibr takım oyuncusu ve yararlı ama bunlar yeterli olmadı anlaşılan
Ertuğrul Bayındır
04-06-2008, 12:53
Şampiyonluk maçına çıkıyoruz !!
Fenerbahçe Ülker - Türk Telekom
Bugün saat : 20.00 yayın : Ntv
Mustafa Ünal
04-06-2008, 13:39
Bu serinin en iyi oyuncusu bana göre Ömer Onan. Ama Kinsey'de olsa sevinirim :p.
Hakan Arıduru
04-06-2008, 14:09
Ben hala kupanın Ankara da kaldırılmasından yanayım..:)
Muhammet Budak
04-06-2008, 14:36
umarım kaan ın kerem gönlüm üzerinde sölediklerinin yarattığı lanet enesten uzak durur kerem gönlüm ülkerde çok iyi bir sezon geçirmişti o sezon kaan sürekli san antonionun onu alıcağını iddaa etmişti ertesi sezon öncekine nispeten süper bi sezon geçirdi yine almadılar tek rakibinin scola olduğu söyleniyordu ama ardından sanki kerem lanetlenmiş gibi düşüşe geçti bir türlü o avrupadaki süper yıldız seviyesine yükselemedi şuan sadece iyi ibr takım oyuncusu ve yararlı ama bunlar yeterli olmadı anlaşılanKaan Kural bu boru değil,adam ülkenin gördüğü en büyük uğursuzlardan:)Bir hikaye var ne kadar doğru bilemiyorum Nba maçı,adam maç boyu serbest atış kaçırmamış,faul çizgisine geliyor Kaan Kural methediyor,adam 2 faulun ikisini birden kaçırıyor.Kaan Kuralın böyle gudubetlikleri çok.
Can Rona
04-06-2008, 21:01
5.maç başladı
Son 5 dk
16-8 öndeyiz.
Can Rona
04-06-2008, 21:12
İlk periyod sonucu : FENERBAHÇE 26 Türk Telekom 17
Emrah İlkbahar
04-06-2008, 21:13
nazar degmesin süper oynuyoruzz...
Can Rona
04-06-2008, 21:21
Kinsey'in girdiği belli oldu,30 saniye içinde 5 sayı kazandırdı,bu sürede Telekom bir de hücumdan yararlanamadı.
35-21
Abdullah Çalışkan
04-06-2008, 21:23
saha tribün herşey harika... telekom çıkamaz burdan maç bizim kupa bizim...:)
Arda Çetin
04-06-2008, 21:25
taraftar süper. 3 lük isabetberimiz süper...
Arda Çetin
04-06-2008, 21:26
ulan el-amin
Can Rona
04-06-2008, 21:29
Solomon saçmaladı...
Abdullah Çalışkan
04-06-2008, 21:30
biri solomonu durdursun...:D
Abdullah Çalışkan
04-06-2008, 21:32
ooo noluyo yaa..
Arda Çetin
04-06-2008, 21:32
o el-amini varya onun töbe yaa
Serkan Şahin
04-06-2008, 21:33
ortalık fena karıştı :S
Can Rona
04-06-2008, 21:40
Devre sonucu : FENERBAHÇE 50 Türk Telekom 40
Arda Çetin
04-06-2008, 21:40
50-40 ilk yarı öndeyiz...Umarım maçıda önde bitiririz uyuz oldum el-amin e
Özlem Göktürk
04-06-2008, 21:42
her şey çok güzle gidiyor şu anda.Daha istekli daha arzulu olan biziz kupa da bizim olacak inşallah bu akşam.
Hakan Arıduru
04-06-2008, 21:53
Bir yandan bu maçı alalım da bir an önce bitsin diyorum..:) Bir yandan da ya bu maçı kaybedipte şu kupayı Ankara da alalım diye içimden de geçmiyor değil..:):)
Can Rona
04-06-2008, 22:01
Ömer Onan 60-43
Mola Türk Telekom...
Arda Çetin
04-06-2008, 22:09
67-55 çok hata yaptık...
Can Rona
04-06-2008, 22:17
3.periyod sonucu. FENERBAHÇE 71 Türk Telekom 61
http://forum.antu.com/images/bos.gif
http://forum.antu.com/images/bos.gif
Hakan Arıduru
04-06-2008, 22:18
Daha durum kritik..Ama büyük ihtimalle inşallah şampiyonluğumuzu bugün ilan edicez..
Arda Çetin
04-06-2008, 22:21
ömer onan 20 sayı %100 le oynuyor süperr 78-64
Can Rona
04-06-2008, 22:22
Son 6.30
FENERBAHÇE 78
Türk Telekom 64
Can Rona
04-06-2008, 22:24
Son 5.30
FENERBAHÇE 80
Türk Telekom 66
Can Rona
04-06-2008, 22:25
Son 4.30
FENERBAHÇE 82
Türk Telekom 66
Arda Çetin
04-06-2008, 22:25
verdim alley up'un cevabını beeeeeee
Can Rona
04-06-2008, 22:26
Son 3.30
FENERBAHÇE 84
Türk Telekom 66
Can Rona
04-06-2008, 22:29
Son 2.30
FENERBAHÇE 84
Türk Telekom 68
Cem Esmer
04-06-2008, 22:30
Şampiyonluk Camiaya Hayırlı Uğurlu Olsun.
Arda Çetin
zıpplaaa zıpllaaa süpersin 12 numaraaa
Can Rona
Son 1.30
FENERBAHÇE 86
Türk Telekom 72
Emrah İlkbahar
04-06-2008, 22:32
zıplaaaa zıplaaaaa zıplaaaa zıplaaaaa....ŞAMPİYOOOOOON SARI KANARYAMMM:serefe:
Can Rona
04-06-2008, 22:35
Son 0.30
FENERBAHÇE 90
Türk Telekom 77
Can Rona
04-06-2008, 22:37
Ve ŞAAAAMPİYON FENERBAHÇE!
FENERBAHÇE 90 Türk Telekom 79
Yavuz Eğilli
04-06-2008, 22:37
Şampiyoon FENERBAHÇE :) Benim basketbol maçlarındaki uğursuzluğum bile engelleyemedi şampiyonluğumuzu :)
Arda Çetin
04-06-2008, 22:38
şampiyonnnnnnnnn fenerrrrrrrrrrrrr
Güzide Ören
04-06-2008, 22:39
Can sağol izleyemedim maçı burdan takip ettim:)
Camiamıza hayırlı olsun...Tebrikler FENERBAHÇEM ...
Alp Alper
04-06-2008, 22:39
sampıyonluk hayırlı olsun...ben 4-1 bıter demıstım oncekı yazılarımda öle oldu:)
Can Rona
04-06-2008, 22:43
Sarııııııııı!
Gül Kotan
laciiivertttttttttttt!!!
Yavuz Eğilli
Laciveertttt!!
Kutay Soylu
Lacİverttttttttttttttttt
Can Rona
Şampiyooooon!
Gül Kotan
04-06-2008, 22:44
feneeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........
Kenan Ergün
04-06-2008, 22:44
Güzel oldu güzel :)
Yavuz Eğilli
04-06-2008, 22:45
Gül baltaladın hep tezahüratımı :P :D :) Basketbolda aldığımız şampiyonluklar bu yıl beni cidden çok mutlu etti keşke çeyrek finalden öteye de gidebilseydik Avrupa arenasında.Solomon her şey için çok teşekkürler...
Aytek Öztürk
04-06-2008, 22:45
şaaaaaaaaaaaaaaaaaaaampiyoooooooooon.!
Gül Kotan
04-06-2008, 22:50
Gül baltaladın hep tezahüratımı :P :D :) Basketbolda aldığımız şampiyonluklar bu yıl beni cidden çok mutlu etti keşke çeyrek finalden öteye de gidebilseydik Avrupa arenasında.Solomon her şey için çok teşekkürler...
sorun değil her zaman beklerim:Dabdi ipekçide olmak vardı şimdi:(
Cem Esmer
04-06-2008, 22:52
2Fenerbahçe Ülker - 3Türk Telekom
Seride ilk 2 maç çok önemli olası bir kayıpta şampiyonluğu kaybedebilir veya zora sokarız.Benim düşüncem bu serinin 4-0 veya 4-2 bizim lehimize biteceği görüşündeyim.Serinin kritik maçı ise 3.maç bu maçı kazanan seriyi büyük ihtimal kazanır vee umarım buda biz oluruz ÇOK büyük aksilik olmazsa Ankaradaki maçlarda salonda olacağım ve takımımızın kupayı kaldırışına bizzat şahit olacağım:D
Son olarak şu an ilk 4 maçın yayıncısı olarak NTV görünüyor bu benim adıma çok sevindirici bir haber:D
Eh biraz duygusal davranıp skor tahmini olarak Ankarada biten seri skorlarını şeçmiştim ama ne farkerder şampiyon olduk ya yeter:D
Arif Şahin
04-06-2008, 22:57
Hayırlı uğurlu olsun. Salonda telekom için yükslen alkışlar güzeldi, inşallah kaybettiğimiz zaman alkışlayacak olgunluğa da erişicez, bu ilk adım olsun
Emrah İlkbahar
04-06-2008, 22:58
sorun değil her zaman beklerim:Dabdi ipekçide olmak vardı şimdi:(
evett ya atmosfer müthişti...orda olmak vardııııı şimdi
Can Rona
04-06-2008, 22:59
Solomon daha yapacak işim var dedi Fenerbahçeyle.
Cem Esmer
04-06-2008, 23:02
güzel bir haber.
Cem Esmer
04-06-2008, 23:04
FENERBAHÇE ÜLKER: 90- James White 12 (1 asist), Willie Solomon 10 (2 ribaund-10 asist), Mirsad Türkcan 10 (6 ribaund-5 asist), Ömer Onan 20 (2 ribaund), Semih Erden 14 (6 ribaund), Damir Mrsic 6 (3 ribaund), Gasper Vidmar, Oğuz Savaş 2 (2 ribaund-1 asist), Tarence Kinsey 9 (4 ribaund-3 asist), Ömer Aşık 7 (6 ribaund-1 asist, 1 blk)
Bugünde hepsi koyu yazılır yaw:D
Can Rona
04-06-2008, 23:06
güzel bir haber.
Dediğim gibi zaten,azıcık para verilir ve kalır Solomon öyle geliyor.
Yiğit Arın
04-06-2008, 23:12
Tanjeviç de dedi mi aynı şeyi?
Can Rona
04-06-2008, 23:20
Tanjeviç de dedi mi aynı şeyi?
Ona fikrini soran oluyor mu ki :D
Ceyhun İskender
04-06-2008, 23:34
Ona fikrini soran oluyor mu ki :D
:D:D:D .....
çok sevindim.....
çeyrek finalden sonra şampiyonluk iyi oldu, ahhh futbolda da olsaydı dedim yaram deşildi ufaktan.....
ama çok mutluyum..
Arda Çetin
04-06-2008, 23:40
sıra cumhuriyet kupasında...
Emrah İlkbahar
04-06-2008, 23:52
büyüksün SULTAN SÜLEYMAN...
Özlem Göktürk
05-06-2008, 00:16
Hakettik ve kazandık tüm takıma teşekkürler
Görkem Demir
05-06-2008, 00:32
Şampiyonluğumuz Kutlu Olsun.
Müthiş bir zafer yaşadık.Herkese tebrikler..
Ali Yıldırım
05-06-2008, 00:34
Fenerbahçe'li olmanın gururunu ve şampiyonluk sevincini bizlere yaşatan takımıza teşekkürler.;)
Oğuz Ceran
05-06-2008, 01:49
Sanırım bu sezon bu ligden herkes çok büyük keyif aldı; çekişmeli bir normal sezon, 5 tane şampiyonluk adayı, kıran kırana maçlar ve en sonunda çok zevkli play-off'lar... Önce bir basketbolsever olarak çok güzel bir sezondu ve tabi bir FENERBAHÇELİ olarak şampiyon olmakta tadından yenmiyor. Aslında oyuncularımızın kupa töreninde giydikleri formalarda yazan söz herşeyi özetliyor; "NE MUTLU FENERBAHÇELİYİM DİYENE!"
Zeynel Turna
05-06-2008, 02:19
Maçtan geldim takip edemedim MVP seçildi mi arkadaşlar? Muhtemelen Ömer Onan olacaktır ama bi ihtimal Kinsey de olabilir..
Can Rona
05-06-2008, 02:22
Maçtan geldim takip edemedim MVP seçildi mi arkadaşlar? Muhtemelen Ömer Onan olacaktır ama bi ihtimal Kinsey de olabilir..
Ömer sanırım.
Sefa Avcı
05-06-2008, 10:44
Dün salonda olamayan arkadaşlarımız çok şey kaçırdı diyebilirim, uzun zamandır bu kadar keyifli bir tribün ve atmosfer olmuyordu. Şampiyonluk için kaptanımız zaten kupayı götürdü başkana ne denilebilir ki ...
Furkan Yılmaz
05-06-2008, 11:32
bu büyük TARAFTARa şampiyonluk yakışır !!!!
Ertuğrul Bayındır
05-06-2008, 13:27
Finaller boyunca özellikle savunmada ve hücumda gösterdiğimiz performans ile sonuna kadar hakettiğimiz bi şampiyonluk oldu..
Sezon boyunca kendilerini pek gösteremeyen özellikle yabancı oyuncularımızın finallerdeki oyunlarına dikkat cekmek lazım çok iyi oynadılar..
Şampiyonlukta emeği geçen herkese tşklr..
ve son olarak bu güzel şampiyonluk aramızdan ayrılan arkadaşımız Onur Baykal'a arm. olsun.
Seneye şamp. tekrarlamak ümidiyle.. Şampiyon FENERBAHÇE ÜLKER !!
Mustafa Ünal
05-06-2008, 14:25
Şampiyonluğu Ankara'da görmek isteyenler sanırım kutlamaları gördükten sonra söylediklerine pişman olmuşladır :). Teşekkürler Fenerbahçe , teşekkürler Ömer Onan.
Özlem Göktürk
05-06-2008, 15:47
Şampiyonluğu getiren takımımız kadar MVP seçilen Ömer Onana da ayrı bi teşekkürler.
Can Rona
06-06-2008, 08:46
Bu sene 3 oyuncumuz NBA draftına başvurdu.
Country Player School/Team Position Status Height Weight
Turkey Omer Asik (http://www.nba.com/draft2008/profiles/OmerAsik.html) Fenerbahce Ulker Istanbul Center International Early Entry 7-0 255
Turkey Hakan Demirel (http://www.nba.com/draft2008/profiles/HakanDemirel.html) Fenerbahce Ulker (Turkey) Guard International Early Entry 6-3 190
Turkey Semih Erden (http://www.nba.com/draft2008/profiles/SemihErden.html) Fenerbahce Ulker Istanbul Center International Early Entry 6-11 240
Hakan ne diye giriyor ben de anlamadım :)
Sefa Avcı
06-06-2008, 11:24
can bu sondaki 6-3 190 ne anlama geliyor ?
Fatih Dilber
06-06-2008, 11:27
http://www.basketdergisi.com/haber_detay2.asp?tur=75&id=3167
güzel ve ilginç bir yazı
Can Rona
06-06-2008, 11:39
can bu sondaki 6-3 190 ne anlama geliyor ?
Boy (ft) Kilo (lbs)
Sefa Avcı
06-06-2008, 13:00
Hakan nımın boyu 1,90 mı :D
Cem Demirtaş
06-06-2008, 14:59
değil işte o kilo olarak 190 libre boyuda feet..Amerikanın çıkıntılığı işte...
ona bakarsan Ömer in boyuda 255 mi :D
Can Rona
06-06-2008, 20:31
Arkadaşlar 6-3 = 6*30 + 3*3 = 188 cm 190*0.4 = 76 kg
Hakan böyle bişi :) Tabii ki küsüratları var
Cem Demirtaş
06-06-2008, 20:44
6.3 feet 192 cm yapıyor
kilosunu yanlış hesaplamışsın Can
190 libre 86 kilo falan yapıyor...
baya kastı bu mevzu :D
Can Rona
06-06-2008, 21:47
6.3 feet 192 cm yapıyor
kilosunu yanlış hesaplamışsın Can
190 libre 86 kilo falan yapıyor...
baya kastı bu mevzu :D
Ya 0.47... gr dı Libre sanırım ben direk 0.4 aldım.
Cem Esmer
06-06-2008, 22:37
Telekom Serkan Erdoğan ve Asım Pars ile ilgileniyormuş.
Efes Pilsen Sinan Güler ile anlaşmak üzereymiş.
Cem Demirtaş
06-06-2008, 22:39
sinan güler' i aldı efes
Kemal Koç
06-06-2008, 23:38
takımımıza salonlardan destegını esırgemeyen kardeslerımıze tesekkurler.emegı gecen herkese tesekkurler.nıce sampıyonluklara ınsallah
Onur Bilgin
06-06-2008, 23:43
http://www.basketdergisi.com/haber_detay2.asp?tur=75&id=3167
güzel ve ilginç bir yazı
çok güzel bir yazı fatih ;)
paylaştığın için teşekkürler
Halil Yeşildağ
06-06-2008, 23:47
sampıyonluk hayrlı olsun:)
Cem Esmer
08-06-2008, 02:43
Böyle haber var Sabah'ta gerçi basketle ilgili haberleri yüzde 80 yanlış çıkıyor ya hayırlısı
Bordo-mavili kulüp basketbolda da atılıma geçti. Trabzonspor, 2. Lig'e düşen Alpella ile birleşiyor. Federasyon da küme düşmeyi kaldırırsa Trabzonspor Alpella önümüzdeki sezon Beko Basketbol Ligi'nde boy gösterecek..
Karadeniz fırtınası Trabzonspor basketbolda da esmeye hazırlanıyor. Bölgesel Basketbol Ligi'nde eleme turlarında Bornova'ya elenerek 2.Lig'e çıkma şansını yitiren bordo- mavililere Alpella piyangosu vurdu. Sezonu küme düşerek kapatan ve İstanbul'dan taşınma kararı alan Alpella yönetimi, Kayserispor ile anlaşmak üzereyken devreye giren Trabzonspor işi bitirdi. Önceki gün Alpella ile yapılan görüşmeler sonucu iki kulüp prensipte anlaştı. Dün de devam eden görüşmelerin olumlu sonuçlanması ve imzaya dökülmesi an meselesi.
GÖZLERİ FEDERASYONDA
Buna göre Alpella takımı Trabzonspor ile birleşecek ve 2. Lig'de Trabzonspor Alpella olarak mücadele edecek. Basketbol Federasyonu'nun beklendiği gibi küme düşmeyi kaldırması halinde ise Trabzonspor Alpella, Beko Basketbol Ligi'nde boy gösterecek. Şimdi gözler federasyonda... Federasyonun 18 takımlı ligi kabul etmemesi halinde ise bordo-mavili yönetim, Alpella'nın mevcut kadrosuna takviyelerle İkinci Lig'de şampiyon olacak bir ekip kuracak. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in bu hedef için 2-2.5 milyon dolar arası bir bütçeyi gözden çıkardığı belirtildi.
Ertuğrul Bayındır
08-06-2008, 02:53
alıntıdır : bizim altyapı takımımız olmayı sindiremezler bunlar :D
Cem Esmer
08-06-2008, 03:29
alıntıdır : bizim altyapı takımımız olmayı sindiremezler bunlar :D
Alıntının yapıldığı kişide benim:D
Ertuğrul Bayındır
09-06-2008, 01:07
Alıntının yapıldığı kişide benim:D
Kesinlikle :D
Cem Esmer
09-06-2008, 18:13
Ukrayna Ligi'nde sezonu şampiyon olarak bitiren ve gelecek sezon Avrupa Kupaları'nda ses getirmeyi hedefleyen Azovmash Mariupol, Türk Telekom'un yıldız oyun kurucusu Khalid El-Amin ile 2 yıllığına anlaştı.
Mustafa Ünal
10-06-2008, 01:54
Trabzonspor'un Alpella'yı almasına sevinirim de yıllarca bizim kaptanlığımızı yapan Zeki Gülay Trabzon forması giyer mi?
Ertuğrul Bayındır
10-06-2008, 15:36
Zeki Gülay bizde yeterince forma şansı bulamadı zaten oynadığını hiç görmedim varlığı ile yokLuğu belli değildi..
Trabzon forması giyermi bilinmez ama kendini kanıtlaması bakımından orda oynarsa kendi adına iyi olur.
Bu arada Telekom Serkan Erdoğan ile 2 yıllık sözleşme imzalamış.
Mustafa Ünal
10-06-2008, 16:18
Forma şansı buldu veya bulmadı ama kaptanlık vasfı veriliyorsa bir insana bence çok şey ifade ediyordur. Varlığı yokluğu belli değil demişsin de basketbol sadece 10'ar dakikalık periyotlarla oynanan bir oyun değildir. Koltuk başında izlemek yetmez.
Abdullah Çalışkan
10-06-2008, 17:23
Forma şansı buldu veya bulmadı ama kaptanlık vasfı veriliyorsa bir insana bence çok şey ifade ediyordur. Varlığı yokluğu belli değil demişsin de basketbol sadece 10'ar dakikalık periyotlarla oynanan bir oyun değildir. Koltuk başında izlemek yetmez.
nasıl trabzonsporun kaptanlığını yapmış ogün geldi bizim kaptanlığımızı yaptı.. zeki gülay da gider o formayı giyer ve istenirse kaptanlık da yapar...
Mustafa Ünal
10-06-2008, 17:26
nasıl trabzonsporun kaptanlığını yapmış ogün geldi bizim kaptanlığımızı yaptı.. zeki gülay da gider o formayı giyer ve istenirse kaptanlık da yapar...
Sana lafım yok , ne yapsan yeri.
Ertuğrul Bayındır
10-06-2008, 18:07
Yine söylüyorum takımda varlığı ile yokluğu belli olmayan bi oyuncu idi bana göre kaptandı belki ama oyuna bi katkısı yoktu.. oyun dışında takıma bi kaptan olarak pozitif işler yapmış olabilir ona bişey diyemem.. şimdiki kaptanla kıyaslarsak ne demek istediğimi anlarsın hem oyuna katkı yapıyor hemde takımda sevilen iyi bi kaptan.. Zeki Gülay umarım Trabzonda oynar hatta kaptan olurda inş kendini kanıtlar OYUN olarak.. yedekte oturup maçı izlemeyle olmuyo bu işler öyle olsa hala takımda olurdu !!
Ertuğrul Bayındır
10-06-2008, 18:19
Uslu: Basketbolda hedef dörtlü finaller
Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Mahmut Uslu, istedikleri takımları yarattıklarında kesinlikle dörtlü finallerde yer alacaklarını iddia etti.
Fenerbahçe Kulübü Amatör Şubelerden Sorumlu Asbaşkanı Mahmut Uslu, basketbolda istedikleri takımları kurdukları zaman ''Dörtlü Final''lerde yer alacaklarını söyledi.
FB TV'de yaptığı açıklamada, erkek basketbolda Avrupa Şampiyonluğu yaşayacaklarını iddia eden Uslu, ''Bu, Aziz Yıldırım döneminde bu yönetimle olmasa bile, biz o seviyeyi bir sonraki yönetime bırakacağız. Bu bizim zaten başlıca görevimiz'' dedi.
Başkan Aziz Yıldırım'ın da Fenerbahçe basketbolunun buralara gelmesinde çok büyük rolü olduğunu vurgulayan Mahmut Uslu, ''İstediğimiz takımları yarattığımız takdirde Dörtlü Finallerde kesinlikle olacağız ve taraftarımızın da her maça final maçı gibi gelmesi gerekiyor'' diye konuştu.
Bayan basketbol takımına da tecrübeli bir Avrupalı oyuncu alacaklarını, eski oyuncularının bazılarıyla görüştüklerini belirten Uslu, ''Eski oyuncularımızdan bazılarıyla görüşüyoruz, ancak 350-400 bin YTL civarında bizden taleplerde bulunuyorlar. 200 bin YTL vermeye çalışıyoruz, onlar bu rakamı istiyor. Bu rakamlar bize çok uçuk geliyor'' şeklinde konuştu.
5 yıl önce basketbolda altyapıyı geliştirmek için kararlar aldıklarını vurgulayan tecrübeli yönetici, o günlerde yapılan yatırımların meyvelerini aldıklarını ve ellerinde A takımlara çıkacak çok önemli gençler olduğunu söyledi.
Mustafa Ünal
10-06-2008, 18:29
Sistem oydu Türkiye'de.En tecrübeli isim kaptan olurdu.Bizde Zeki, Galatasaray'da Orhun, Ülker'de Harun vd. Sana göre az katkı yapmıştır, başkasına göre hiç yapmamıştır. Ama anlatmak istediğimiz oyun mantalitesi sadece skor atan oyuncu değil. Bir adam skor yapar , diğeri asist yapar , başkası ribaund alır. Bunlar sahada kalanlardır. Zeki yeri geldi bunu da yaptı. Çok göze batan bir oyun stili yoktu. Birçoğumuzun belki tipini bile hatırlamadığı biri. Ama dediğim gibi basketbol sadece o parke zeminde oynanan bir oyun değil. Parke kısmı olayın % 50'si.
Ertuğrul Bayındır
12-06-2008, 01:26
Telekom şampiyonluğu bize kaptırınca transferlere devam ediyor. Şimdide Asım Pars ile 2 yıllık ant. imzalamışlar.
Mustafa Ünal
12-06-2008, 02:20
El - Amin ayakta tutuyordu. O da gitti. Asım'dan falan geçti artık. Jurkovic'in yerine olabilir ama Adem'i daha fazla kullansalar daha iyi olur.
Cem Demirtaş
12-06-2008, 10:20
Fenerbahçe’nin iki genç oyuncusu Semih Erden ile Ömer Aşık, NBA’in Avrupa kampında göz doldurdular.
NBAtakımları Ömer Aşık ve Semih Erden’in peşinde. İki genç oyuncunun draft edilmesine kesin gözüyle bakılıyor. F.Bahçe (http://www.hurriyet.com.tr/index/fenerbahçe/) Ülker takımının izniyle Avrupa kampına geldiler. Birçok oyuncunun bulunduğu İtalya (http://www.hurriyet.com.tr/index/İtalya/)’nın Treviso kentindeki kampın en gözde ismi Semih ve Ömer’di. Amerikalı takımların temsilcileri özellikle Ömer, Semih ve Barış Hersek’i özel bir antrenman için izlemeye geldiler. Play-out olarak adlandırılan bu antrenmanda Ömer ve Semih göz doldurdu. Barış ise, önümüzdeki sene yapılacak draft’ta büyük bir avantaj elde etti. Ömer Aşık’ın menajeri Justin Zanik, Ömer’le 30 takımın ilgilendiğini, genç oyuncunun 2 yıllık sözleşmesinin bitmesinin ardından transfer edileceği ifade edildi.
Zanik, "Ömer’in gelecekte çok büyük bir yıldız olacağını düşünüyorlar. Ancak Türkiye’de en az 1 sene daha kalıp, oradaki hizmetlerini tamamladıktan sonra transfer etmeyi düşünüyorlar" dedi.
Özellikle Semih Erden’i, NBA kampına katılan oyuncular arasında en yetenekli oyuncu olarak nitelendiriyorlar. Semih’in menajeri Andy Miller ise, Semih’in kampın göz bebeği olduğunu ifade etti. Semih’in geçmişte yaptığı disiplinsiz davranışları ve Fenerbahçe (http://www.hurriyet.com.tr/index/fenerbahçe/) ile sözleşmesinin sürmesi NBA takımlarının yetkililerini biraz tedirgin ediyordu. Ancak yapılan toplantılarda, Semih’in çok olgunlaştığını ve NBA’de oynamaya hazır olduğunu söylediler.
Semih’in de çok büyük bir takım tarafından transfer edilmesi bekleniyor. A Milli Takım’a seçilen en genç oyuncumuz olan Barış Hersek ise, çok başarılı bir kamp geçirerek, önümüzdeki birkaç sene içinde NBA’e gitmesine kesin gözüyle bakılıyor. Özellikle Türkiye’yi temsil eden 3 genç oyuncumuz bu kampta en yetenekli oyuncular seçildi. NBA için hazır olduklarını gösterdiler.
Abdullah Çalışkan
15-06-2008, 10:51
solomon gitmek istiyomuş.. en son burda işlerimi tamamlamadım demişti diye hatırlıyorum telekom maçından sonra...
Aytek Öztürk
15-06-2008, 14:04
solomon gitmek istiyomuş.. en son burda işlerimi tamamlamadım demişti diye hatırlıyorum telekom maçından sonra...
şampiyonluktan sonra burda bir senelik daha kontratım var daha şampiyonluklar yaşamak istiyorum gibisinden konuşmuştu ama tam emin değilim açıkçası da bence bu kadro korunur veya daha üst düzeyde bir takım oluşturulursa bu seyirci önünde euroleague şampiyonluğu için her türlü oynamaya razı olur solomon ama umarım kalır şuan onun kalitesinde bir guard bulmak çok zor
Sercan Tuna
15-06-2008, 15:02
şampiyonluktan sonra burda bir senelik daha kontratım var daha şampiyonluklar yaşamak istiyorum gibisinden konuşmuştu ama tam emin değilim açıkçası da bence bu kadro korunur veya daha üst düzeyde bir takım oluşturulursa bu seyirci önünde euroleague şampiyonluğu için her türlü oynamaya razı olur solomon ama umarım kalır şuan onun kalitesinde bir guard bulmak çok zor
bende aynı açıklamaları yaptığını hatırlıyorum.. hatta canlı yayında dinledim :) nişallah kalır... Bu sene basketbolda hedefler büyüyecek gibi gözüküyor.. Bi final four neden olmasın...
Mustafa Ünal
15-06-2008, 17:48
Bir yıllık kontratım daha var demişti.
Kerem Işıldak
15-06-2008, 18:01
Efes bu sefer iyi bir kadro kuracak gibi. Vujaniç'i almışlar sevindim. Telekom da zaten kadro derinliği yapması gerektiğini farketti onlar da iyi kadro kuruyorlar. Bizim pek bir hareket olmayacak gibi gözüküyor, Solomon gitmediği takdirde.
Ertuğrul Bayındır
16-06-2008, 16:59
Bazı sitelerde Solomon ve James White'ın yerine İtalyada oyuncu arandığına dair bilgiler var.
Solomonun takımdan ayrılması hiç iyi olmaz ben takımda kalmasını umuyorum.
Özlem Göktürk
17-06-2008, 01:16
Yok ya gitmesin Solomon bi yere falan, bari 1 sene daha kalsın.
Emrah İlkbahar
17-06-2008, 17:59
evet solomon gitcek sanırım ama yerine gomis gelcek galiba fransa milli takım kadrosunda bulunuyo....30 yasında
Orkun Çelik
18-06-2008, 01:13
Arkadaşlar Solomon'un bir senelik daha kontratı var ve şu an bir yere gitmeyi düşünmüyormuş.Hatta şampiyonluk maçının olduğu akşam sordular ve o da bu cevabı verdi.Solomon zaten tribunlerle yaşıyan bir adam ve onu bu kadar çok sevicek bir başka bir takım bulacagını sanmıyorum.o bizden memnun,biz de ondan....
Abdullah Çalışkan
18-06-2008, 13:14
solomon tanjevicle arası iyi olmadığı için gitmek istiyormuş.. ve tanjevicte gitsin raporu vermiş.. allahım yaaaa... eğer doğruysa var yaa... bu defa yer yerinden oynar...:kizgin:
Ertuğrul Bayındır
18-06-2008, 14:39
solomon tanjevicle arası iyi olmadığı için gitmek istiyormuş.. ve tanjevicte gitsin raporu vermiş.. allahım yaaaa... eğer doğruysa var yaa... bu defa yer yerinden oynar...:kizgin:
Aydın Örs nasıl bu takımdan koparıldığında zamanla herşey eskisi gibi olduysa yarın Solomon'da takımdan ayrılırsa aynı şey olur.
İşler yolunda gidince geriye dönüp bakan olmuyo malesef.
Emre Kıyak
18-06-2008, 16:20
Aydın Örs nasıl bu takımdan koparıldığında zamanla herşey eskisi gibi olduysa yarın Solomon'da takımdan ayrılırsa aynı şey olur.
İşler yolunda gidince geriye dönüp bakan olmuyo malesef.
yok bu sefer olur çünkü iyice abartılmaya başlandı bazı şeyler...
Cem Demirtaş
18-06-2008, 18:22
yazacak bi yer bulamadım...
Potada Fenerbahçe-Ülker ortaklığının ardından şimdi de Galatasaray-Türk Telekom ortaklığı gündeme geldi.
Galatasaray Spor Kulübü ve Türk Telekom üst düzey yöneticilerinin bir araya gelerek şartları konuştuğu öğrenildi.
Her iki tarafın da bu tür bir birleşmeye sıcak baktığı belirtilirken, sarı-kırmızılı kulübün Ülker ile 2011 yılına kadar olan sözleşmesi gelişmenin önümüzdeki sezon sonlanmasını zor kılıyor. Çünkü galatasaray'ın bu yönde bir adım atması için ülker'e tazminat ödemesi gerekiyor.
www.ntvspor.net (http://www.ntvspor.net)
Aytek Öztürk
19-06-2008, 16:39
bence bunlara bu kadar takılmak gerekmez futbol takımına forma reklamı bile almayan barca bile gerektiğinde basketbol takımının başına axa ismi konmasına karşı çıkmıyor ki avrupada bu işler zaten ezelden beri böyle yürümekteydi bu kadar takılmak yanlış bence bu tarz isimsel konulara sonuçta ülkerin taraftarı yoktu bizle birleştiler hem artık sahada iyi bir takım hemde tribünde binlerce seyirci var ama olası diğer birleşmeler nasıl bir sonuç verir bilinmez ama bizimki gayet güzel bir ortaklık
Can Rona
19-06-2008, 20:44
Solomon gidecek arkadaşlar ve büyük bir ihtimalle Maccabi olacak,hele Tanjvicin "Onun kafa sakatlıkları ile uğraştık" demesinden sonra iyice açığa çıktı.Bunun yanında Devin Smith ve Marques Green ile alakamız varmış.
Ertuğrul Bayındır
20-06-2008, 01:57
Mahmut Uslu'ya tepki :
Fenerbahçe taraftarları Solomon'un gönderilişi nedeniyle Asbaşkan Mahmut Uslu'yu eleştirdi.
Fenerbahçe taraftarlarının buluştuğu sitelerde görüşlerini dile getiren Sarı - Lacivertliler Willie Solomon'un gönderilmesine tepki gösterdiler. Daha önce Aydın Örs gibi sevilen bir teknik adamın takımdan gönderilmesi nedeniyle kırgın olan taraftarlar bu kez Solomon nedeniyle ayağa kalktı. Fenerbahçeli taraftarlar kazanılan şampiyonlukta büyük payı olan Solomon'un gönderilmesini şaşkınlıkla karşıladıklarını belirtirken, "Avrupa'da bu kadar üst seviyede bir oyun kurucu bulmamız zorken neden onu gönderiyoruz. Oysa ki Solomon'un 1 yıl daha sözleşmesi var" görüşlerini dile getirdi.
Asbaşkan Mahmut Uslu'nun, "Solomon'un 2 kez anneannesi, 2 kez de babaannesi öldü. ABD'ye gitti mi gelmek bilmiyorum. Ona alternatif düşünüyoruz" demesini de eleştiren taraftarlar Solomon'un önemli bir isim olduğunun altını çizdi. Özellikle şampiyonluk serisinde müthiş bir performans gösteren Willie Solomon'un Maccabi'yle anlaşması da taraftarın büyük bir üzüntü yaşamasına neden oldu.
Geçtiğimiz günlerde TBF Başkanı Turgay Demirel'in de "Solomon çok disiplinsiz. Gittiği takımlarda barınamıyor. Fenerbahçe Ülker'de de ABD'ye gidince geri gelmesini bilmedi. Onu milli takım için düşünmüyoruz" demesi ve demeçlerin Uslu'yla benzeşmesi dikkat çekti.
Solomonda gittiiiii :(
Cem Demirtaş
20-06-2008, 09:30
al işte...
Cem Esmer
20-06-2008, 09:33
Fenerbahçe Ülker'in, kadrosuna katmayı planladığı Fransız oyuncu Joseph Gomes'in 2 ay salonlardan uzak kalacağı açıklandı.
Fenerbahçe Ülker’in, Tanjeviç ile anlaşamadığı gerekçesiyle takımdan ayrılmak isteyen Solomon’un ikna edilememesi durumunda kadrosuna katmayı planladığı Fransız oyuncu Joseph Gomes’in aşil tendonundaki sakatlık nedeniyle yaklaşık 2 ay salonlardan uzak kalacağı açıklandı. Fransa Milli Takımı aday kadrosuna da çağrılan 30 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezonu İspanya’nın Vallodolid takımında geçirmiş ve 18 sayı ortalamasıyla beğeni toplamıştı. Fenerbahçe Ülker yönetiminin, 1.80 boyundaki Gomis ile bağlantıya geçtiği, ancak bir yıl daha kontratı bulunan Solomon’u ikna etmek için girişimlere devam ettiği öğrenilirken, Tanjeviç’in de Solomon’un gönderilmesi yolunda görüş belirtmesinin yönetimi düşündürdüğü iddia edildi.
Türk Telekom, geçtiğimiz sezonu Fransa’nın Roanne takımında geçiren ve Euroleague’de sayı krallığını elde eden Marc Salyers’ı da renklerine katmak üzere...
Cem Demirtaş
20-06-2008, 09:50
Marc Salyers Aydın hocanın ilk sezonunda bizde oynayan dimi??
Can Rona
20-06-2008, 10:24
Yatacak yeri yok Mahmut Uslu'nun...
Sercan Tuna
20-06-2008, 11:01
Solomon gitti, Green geldi
Beko TBL'de son iki yılın şampiyonu olan takımımız Fenerbahçe Ülker'in serbest bıraktığı ABD'li oyuncu kurucu Willie Solomon, Maccabi Tel Aviv ile el sıkıştı. Sarı lacivertliler ise Solomon'un yerine, iki sezon önce Ted Kolejliler'de forma giyen 1.65'lik ABD'li guard Marques Green'i transfer etti. Kaynak: Sabah
yazık ya..vallahi yazık... Mahmut uslu ve kankası tugay demirel istediği gibi uklalnıyolar bu takımı... sonrada niye gelmiyor taraftar diye sorarlar... Önca Aydın Hocam şimdi de Solomon... sıradaki kim? Bence Mrsic olur...
Fatih Dilber
20-06-2008, 11:53
Solomon'un geçen sene kalışına şaşırmıştım. Bu sene gidişine değil...
Cem Esmer
20-06-2008, 11:58
Marc Salyers Aydın hocanın ilk sezonunda bizde oynayan dimi??
Evet renktaş aynen öyle bu arada Green'i umarım almamışızdır,hiç sevmem bu kadar kısa oyuncuları(Iverson hariç oda bu kadar kısa değil)
Cem Esmer
20-06-2008, 13:22
Bu da Marques Green'in istatiskleri: 34 Maç 13,1 Sayı 3,8 Reb 6,7 Asist
Kaan Göktürk
20-06-2008, 15:37
Solomon gitti, Green geldi
Beko TBL'de son iki yılın şampiyonu olan takımımız Fenerbahçe Ülker'in serbest bıraktığı ABD'li oyuncu kurucu Willie Solomon, Maccabi Tel Aviv ile el sıkıştı. Sarı lacivertliler ise Solomon'un yerine, iki sezon önce Ted Kolejliler'de forma giyen 1.65'lik ABD'li guard Marques Green'i transfer etti. Kaynak: Sabah
yazık ya..vallahi yazık... Mahmut uslu ve kankası tugay demirel istediği gibi uklalnıyolar bu takımı... sonrada niye gelmiyor taraftar diye sorarlar... Önca Aydın Hocam şimdi de Solomon... sıradaki kim? Bence Mrsic olur...
açıkcası üzüldüm Solomon'un gidişine...
Emrah İlkbahar
20-06-2008, 15:41
güle güle king solomon....
Furkan Yılmaz
20-06-2008, 17:06
keşke gitmeseydi, çok arıcaz kritik saniyelerdeki basketlerini. umarım solomon olsa böle olmazdı demeyiz :(
Mert Yamalı
20-06-2008, 17:44
solomon gibi bir süperstar yerine benden 20 santim kısa bir oyun kurucu ha.. üzüldüm:(
Samet Koşar
20-06-2008, 18:43
Bakalım daha neler göreceğiz...
Fatih Suvaydan
20-06-2008, 18:47
soLomon gibi bir oyuncu neden gönderilir anlamış değilim..gerçekten çok üzüldüm..ayrıca solomon Maccabi Tel Aviv ile anlaşmış...:( bize yaşattıkların için çok teşekkürler Willie Solomon....
Emre Kıyak
20-06-2008, 18:50
Ceza almayacak olsaydım bunun sorumluların ne anası kalırdı ne bacısı:kizgin:
Bi fatih Terim kaldı onu da getirin tam olsun..
Kenan Ergün
20-06-2008, 18:53
Final Four hedeflerken bu hedef küçültmek değil de nedir..
Özlem Göktürk
20-06-2008, 18:56
Sıradaki kim acaba? Ömer Onan mı, Mrsiç mi, Ömer Aşık mı, Mirsad Türkcan mı?
Ben anlamıyorum artık bizim yönetimi, başarılı olan herkes niye gönderiliyor acaba? yeni politika bu mu '' sen yeteri kadar başarılısın eee git o zaman sen bizim takımdan'' Kalmak isteyen başarılı adamı yolladılar ya diyecek bi şey bulamıyorum ben.
Çağrı Erdoğan
20-06-2008, 19:21
napıyo bu yönetım anlamak mümkün değıl...önce zıco hamlesıyle futbol takımına buyuk bı zarar verdıler,sora solomonu elınden kaçırıp basketbol takımının can damarını kestıler...napmaya çalışıyolar anlayabılmış değılım...tamam hıc kımse FB'nın üstünde değıldır ama FB'yı yüceltecek olanda bu yıldızlarımız....
Emre Kıyak
21-06-2008, 15:03
Bayan basket takımında capy gitti erkek basketde de solomon cidden çok acı bir durum..
Ali Yıldırım
21-06-2008, 16:23
Solomon'un gidişine üzülmemek elde değil.Solomon gibi bir oyuncuyu bu takımdan yollamak kadar saçma bir uygulama olamaz.Solomon bildiğim kadarıyla takımda kalmak istiyordu.Bunu anlamak imkansız.Hayırlısı olsun.
Güzide Ören
21-06-2008, 18:39
İnanmıyorum Solomon nasıl gider ya :(:(
Ertuğrul Bayındır
22-06-2008, 02:04
Basket dergisi editörü Can İşbakan'ın yazısı : BÜYÜRKEN KÜÇÜLMEK
Kokusu sezon ortasından çıkmıştı aslında…
Fenerbahçe Ülker’in Euroleague’de oynadığı Real Madrid maçının kadrosunda yoktu Willie Solomon…
Elinde ‘yalandan’ bir sargı vardı ABD’li gardın. “Sakatlığı nedeniyle oynamıyor” dedi Sarı – Lacivertli yetkililer ama gerçek belliydi. Tanjevic’in yıldızı Solomon ile barışmıyordu.
Zaten Tanjevic’in yıldız oyuncuları pek sevmediğini iyi biliyoruz.
En azından milli takımdan…
Avrupa Şampiyonası Elemeleri kadrosu açıklanmadan önce Mehmet Okur ile Hidayet Türkoğlu’ndan birini seçeceğini belirten Tanjevic diğer oyuncuların NBA patentli isimlerden etkilendiğini söylemişti.
Oyuncular mı etkileniyor yoksa coach mu etkileniyor bilinmez ama Mehmet Okur kadroya giremedi. Tanjevic Memo’nun omzundan sakat olduğunu açıklamıştı basın toplantısında ama Okur’un esas problemi tendonlarıydı.
İşte böylesine ilgisizdi konuyla Tanjevic…
Yani yıldızı barışmıyordu takımın en iyi oyuncularıyla.
Onun isteği belliydi.
Kadroda Tanjevic kurallarına biat edecek isimler olmalıydı.
Solomon’un da başına gelen bu… 2+1 yıllık sözleşmesi olmasına karşın Fenerbahçe Ülker opsiyonu kullanmadı ve gönderdi ABD’li ismi…
Avrupa’da Diamantidis’lerle, Planinic’lerle, McIntyre’larla aynı seviyede olan Solomon ‘Fenerbahçe’nin isteğiyle’ bavulunu topladı.
Oysa ki şampiyonluktan sonra “Fenerbahçe’de kalmak istiyorum” demişti Solomon ve yüreklere su serpmişti.
Ama Tanjevic’in bir kurbanı daha olmaktan kurtulamadı Willie Solomon…
Asbaşkan Mahmut Uslu, “2 kez anneannesi, 2 kez de babaannesi öldü. ABD’ye gidince gelmek bilmiyor” derken bildiği bir şey vardı elbette…
Peki ya menajerler ne iş yapıyor Fenerbahçe’de?
Takım idaresi konusunda nasıl bir işlem yapılıyor Sarı – Lacivertlilerde merak ediyorum…
Coach Solomon’u idare edemiyorsa o zaman ondan daha kötüsüne layık olmalı…
Ki beklenen haber resmi ağızdan geldi.
son dakika anlaşmazlığı olmazsa – Marques Green Fenerbahçe Ülker’de…
1.65’lik boyuyla aslında kötü bir oyuncu değil Green…
Roanne ve Nancy gibi iki önemli Fransız takımında oynadıktan sonra ülkemize, Ted Kolejlilere geldikten sonra İtalya’nın yolunu tuttu ABD’li oyuncu.
Air Avellino’da oldukça başarılı oldu, İtalya Kupası’nı havaya kaldırdı.
Ama…
Fenerbahçe Ülker’in beklentilerini karşılayabilecek mi Green?
1.65’lik boyuyla Solomon’un boşluğunu doldurabilecek mi?
Euroleague’deki ‘kemik’ savunmaların içinden sıyrılabilecek mi?
Penetreleri ve asistleriyle takımı bir üst seviyeye çıkarabilecek mi?
Peki kendisi ne kadar savunma yapabilecek?
Ve...
Hedefler bu kadar yükselmişken neden oyuncu kalitesindeki bu düşüş?
Sorular, sorular, sorular…
Ancak iyi şeyler duyduğumuzu da belirtelim Green için… Savunulması güç ve ters bir oyuncu olması en büyük artısı. Ve İtalya’da Oktay Mahmuti’nin takımı Benetton karşısında 17 asist yaparak Toni Kukoc’un rekorunu kırdı Green.
Ama, dediğimiz gibi…
En büyük soru işareti Euroleague…
Burada Solomon’un boşluğunu dolurabilecek mi 1.65’lik gard?
Ya da taraftar onu sevecek mi?
Bence zor, ama bekleyip göreceğiz…
Ege Uysaler
22-06-2008, 11:40
solomonun gidişi tabiki üzücü ama her fırsatta tanjevici karalamak da üzücü
hırsızın hiç mi suçu yok ???
Orkun Çelik
22-06-2008, 14:43
Solomon belki psikolojık olarak bozuk olabilir ama oynadıgı oyundan hem kendisi hem de tribunler zevk alıyordu. Aydın hoca zamanında problem yokken şimdi problem yaşıyorsa ben Tanyeviç de ararım sorunu.Takımı takım yapıp biraraya getirmekle yukumlu olan Tanyeviç'tir.Bu seneki yaşadıgımız sıkıntıları tribunden takip eden biri olarak takım içerisinde yasanları bizzat gordum.Oyun içerisindeki rotasyon sıkıntısı(herkes duzenli olarak forma giyemiyor,bazı maclar sadece 7-8 kişiyle oynanıyor ve bazı oyunculara haddinden fazla tahammul ediliyor), savunmadaki ve hucumdaki problemler, oyun disiplinin koptugu anlarda koçun takıma hiçbir şekilde mudahale edememesi.... vs. bunun gibi bircok problemi bu sene defalarca yasadık.Kimsenin sampiyonlukla yada ceyrek finalle gozu boyanmasın.Oyuncular kendi çabaları ve kaliteleriyle buralara kadar geldiler.Şimdi de birer birer gidiyorlar.
Aydın hoca şampiyon olduktan sonra gelecek yıl ile ilgili planlarını anlattıktan bir hafta sonra istifa etti! Solomon şampiyonluk maçından sonra bir yıl daha opsiyonum var ve burda kalmayı düşünüyorum demişti.Malesef o da gitti.Daha oynamaya ve oynatmaya niyeti olan, gelecekle ilgili planlarında FENERBAHCE de forma giymek olan bu kişiler nasıl oluyor da takımdan ayrılıyorlar.... Yorum sizlerinnnn?????
Can Rona
22-06-2008, 15:28
Solomon'un ayrılma sebebini öğrendim bugün yakın birilerinden.Playofflarda içimden oynamak gelmiyor falan demiş...
Mustafa Ünal
22-06-2008, 16:51
Aydn Örs , Zico , Adnan Kıstak , Solomon ve dahası. Yönetimin forsunun önüne geçen kim olursa olsun , ne kadar faydalı olursa olsun gidiyor.
Cem Demirtaş
23-06-2008, 18:57
Beko Basketbol Ligi'nde geçtiğimiz sezon umduğunu bulamayan ve antrenör Ergin Ataman başta olmaz üzere bir çok isimle yollarını ayıran Beşiktaş Cola Turka, transfredeki sessizliğini bozuyor.
Daha önce CASA TED Kolejliler'den Ömer Ünver'i alan siyah-beyazlılar, BBL'de final oynayan Türk Telekom'dam Muratcan Güler ve Haluk Yıldırım'ı da kadrosuna kattı.
Ankara ekibinin başarılı oyuncusu Muratcan Güler ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Beşiktaş Cola Turka, deneyimli forvet Haluk Yıldırım'ı da 1 yıllığına renklerine bağladı.
2004-2005 sezonunda da siyah-beyazlı formayı giyen Haluk Yıldırım, son üç sezonu ise Türk Telekom'da geçirmişti. Mavi-beyazlı takım ile son sezonunda 40 maçta forma giyen Yıldırım, 6.7 sayı-2.9 ribaund ve 2.5 asist istatistikleriyle oynarken, takımın Türkiye Kupası’nı müzesine götürmesinde ve Beko Basketbol Ligi'nde final oynamasında en büyük pay sahiplerinden biri olmuştu.
Ertuğrul Bayındır
23-06-2008, 19:43
Tanjevic: Fenerbahçe Ülker bir ekol
Fenerbahçe Ülker'in Sırp antrenörü Bogdan Tanjevic, sarı-lacivertli takımın basketbolda bir ekol olduğunu söyledi.
Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı Antreönürü Bogdan Tanjevic, ''Kulübümüzün basketbol şubesi alttan üste kadar çok iyi bir organizasyonla çalışıyor. Bu anlamda Fenerbahçe basketbolda bir ekol oldu diye düşünüyorum'' dedi.
Beko Basketbol Ligi'nde sezonu şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe Ülker'in antrenörü Tanjevic, Fenerbahçe Gazetesi'nde yer alan söyleşide sezonun değerlendirmesini yaparak, şampiyonluk ve gelecek sezon ile ilgili bilgi verdi.
Takımlarının bu sezon içindeki inişli çıkışlı performansında en önemli nedenlerden birisinin İbrahim Kutluay'ın askerlikle ilgili problemler nedeniyle takımdan ayrılması olduğunu ifade eden Tanjevic, ''İbrahim takımımızın çok önemli bir parçasıydı. Mirsad ve Semih'in sakatlıkları ile sezon ortasında takıma katılan oyuncuların tam anlamıyla adapte olamaması bizi kötü etkiledi'' ifadelerini kullandı.
Sezon başında genç oyuncuların kendilerini geliştirebilecekleri tarzda bir takım kurma düşüncesinde olduklarını vurgulayan Sırp antrenör, ''Tecrübeli oyuncuları da bunların yanına koyarak, gençlerin kariyerlerinin gelişimine katkıda bulunmalarını sağlayacaktık. Ancak takımın tecrübeli oyuncuları sakatlanınca ve takım dışına çıkınca, bu genç oyuncuların omuzlarına büyük bir sorumluluk bindi. Yetenekli olduklarını bildiğimiz bu oyuncular çok erken bir zamanda bu baskının altına girdiler. Fakat bu baskı genç oyuncuların gerçekten yetenekli olduklarını kanıtladı. Bir de şu ortaya çıktı, tecrübeli oyuncuların yokluğunda bu genç oyuncular takımı taşıyabiliyorlar. Bütün bunları üst üste koyduğumuz zaman sezonun bu iniş çıkış denen döneminin gayet doğal bir süreç olduğunu görebiliriz'' diye konuştu.
SEYİRCİLERİN OLUMLU ETKİSİ OLDU
Play-off serisi maçları hariç birçok önemli karşılaşmayı çok az seyirciye karşı oynadıklarını belirten Tanjevic, ''Bizim oyuncularımız para için değil seyirci için oynayan oyuncular. Bu nedenle oyuncularımızın seyircilerin geldiği maçlardaki performansları gözle görülür şekilde arttı. Mesela ligde orta ve alt sıralarda yer alan takımlarla yapılan maçlarda oyuncularımız belli bir seviyeden sonra konsantrasyonlarını kaybedebilirler. Burada takıma ateş verecek güç taraftardır. Ben bitmiş durumdayken taraftar sayesinde sahada yeniden doğan birçok takım gördüm. Bu nedenle taraftarı çok önemsiyorum. Fenerbahçe'nin de muhteşem bir taraftarı olduğunu düşünüyorum. Final maçlarında bunu gördük. Ancak bu desteğin bütün maçlarımızda arkamızda olmasını isterdik. Önümüzdeki sezonda bu desteğin olacağına inanıyorum'' dedi.
Genç oyunculara çok değer verdiğini söyleyen Bogdan Tanjevic, ''Altyapı takımlarımızın antrenörleriyle sürekli bir fikir alışverişi içindeyim. Takip ettiğim altyapı oyuncuları da var. Sezon içinde genç ve yıldız takımdan birçok oyuncuyu A takımla birlikte antrenmana çıkardık. Hatta bizimle yurt dışı deplasmanına gelen genç oyuncular da oldu'' ifadelerini kullandı.
''HEDEFİMİZ BÜYÜMEK''
Yeni sezonda hem oyuncu hem de takım bazında gelişmeyi ve büyümeyi hedeflediklerini ifade eden Bogdan Tanjevic, ''Bunun ön koşulu mevcut kadroyu bir arada tutmak. Ben zaten her sene 4-5 oyuncunun değişeceği bir oyun yapısına hiçbir zaman inanmadım. Hep uzun vadeli düşündüm. Dolayısıyla burada da uzun vadeli bir program yapıyorum'' diye konuştu.
Her şeyden önce bir Fenerbahçe ailesi yaratmaya çalıştıklarını vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı, ''Aynı formayı paylaşan bu oyuncular bir aile havasında olurlarsa, sezon içinde yaşadığımız bütün aksilikleri çok kolay aşabileceğiz. Ayrıca kendini bir ailenin ferdi olarak gören oyuncular için paradan önce hedef ve fikir birliği gelecektir. Bu da başarının olmazsa olmaz ön koşuludur. Bunun gerçekleşeceğine bütün kalbimle inanıyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.
Cem Esmer
24-06-2008, 19:04
Marko Milic, Jasmin Hukic ve Sasa Ozbolt ile yeniden anlaşıp, Damjan Rudez'i kadrosuna katan Union Olimpija, ikinci dış transferini gerçekleştirdi ve 20 yaşında ve 1.98 metre boyundaki genç guard Jaka Klobucar'ı transfer etti.
Slovenya'nın Geoplin Slovan takımında forma giyen Klobucar, 2007 yılında ülkemizde yapılan Ümitler Avrupa Şampiyonası'nda Slovenya Milli Takımı'nda oynamıştı. Will Solomon'ın Fenerbahçe Ülker ile bağlarını koparmasının ardından Sırp coach Bogdan Tanjevic'in ısrarla istediği Klobucar, Treviso'da yapılan Reebok Yaz Kampı'nda gösterdiği performansla herkesi etkilemişti.
Altay Şimşek
24-06-2008, 19:17
26 Haziran Perşembe günü New York'ta draftlar yapılacakmış.
Ömer Aşık'ın ilk turun son sıralarında yada 2. turun ilk sıralarında, Semih Erden'inde 2. turun ortalarında draft edilmesi bekleniyor diyorlar. Peki ikiside draft edilirse ne yapacağız? ve Ömer'i, draft hakkı 26. sıra olan San Antonio alabilir diyorlar.
Bizim yönetiminde Ömer'le uzun süreli bir anlaşma yapmaya çalıştığı söyleniyor.
Cem Esmer
24-06-2008, 19:47
26 Haziran Perşembe günü New York'ta draftlar yapılacakmış.
Ömer Aşık'ın ilk turun son sıralarında yada 2. turun ilk sıralarında, Semih Erden'inde 2. turun ortalarında draft edilmesi bekleniyor diyorlar. Peki ikiside draft edilirse ne yapacağız? ve Ömer'i, draft hakkı 26. sıra olan San Antonio alabilir diyorlar.
Bizim yönetiminde Ömer'le uzun süreli bir anlaşma yapmaya çalıştığı söyleniyor.
yani büyük ihtimal semih 1 yıl daha kesin kalacaktır ama ömer aşık meselesi kendine ve de yaz liginde performansına bağlı ya kendi bir yıl daha kalmak isteyebilir yada şeçen takım 1 yıl daha avrupada oyna gel diyebilir!
Cem Esmer
24-06-2008, 23:03
Pınar Karşıyaka formasıyla müthiş bir performans gösteren ve Beko Basketbol Ligi’nde hem asist, hem de ribaund krallıklarını elde eden Quinten Hosley’i Real Madrid aldı. Adı Efes Pilsen ile de geçen 24 yaşındaki oyuncu İspanyol deviyle 1 yıllık kontrat imzaladı. Geçen sezon Karşıyaka forması giydikten sonra Barcelona’ya giden Gary Neal’ın ise Oktay Mahmuti’nin takmı Benetton ile anlaştığı öğrenildi.
İlginç adamlar Neal'i yolluyor Hosley'i alıyor ikisi birlikte iken karşıyaka Neal daha iyi geliyordu bana ya!
Fatih Dilber
25-06-2008, 15:55
ilginç bir haber
http://www.basketdergisi.com/haber_detay.asp?id=3510&tur=38
Onur Bilgin
25-06-2008, 16:32
Haberi bende gördüm ama daha 2 gün önce resmi sitede tanjevic in röportajı çıkmışken böle bir şeyin olması imkaansız gibi görünüyor
Hani kulüp yönetimimizin politikalarını ve kararlarını düşünecek olursak tersi bir durum olsa olabilirdi derdim ! ! !
Ertuğrul Bayındır
26-06-2008, 02:12
İnş. haber gerçektir.. Bu senenin en büyük transferi olur.
Onur Bilgin
26-06-2008, 13:00
Millet Euroleague uğruna avrupa'da transfer üzerine transfer yapıyor, bomba üzerine bombalar patlatıyor. Bizimkiler ise utanmadan resmi siteye çıkıp final four'dan bahsedip solomon gibi avrupanın en iyi guard larından birini yolluyorlar yerine küme düşmemeye oynayan takımın oyuncularını transfer etmeye çalışıyorlar :kizgin:
Ya tamam bütçen sınırlıdır, imkaanların bu kadardır v.s. eyvallah dersin. Ama bu kadar şeye de bunlar için katlanmak gerçekten de zor .
Cidden kulüpten futboldan basketbola herşeyin ipi iyice kaçıyor :kizgin:
Ege Uysaler
26-06-2008, 13:57
benim hayalimde langdon ın gelmesi zaten su güne kadar tükiyeye gelen en iyi 2 yabancıdan biri langdondır diğeri solomon simdi nerdedir bilmem langdon ın en son izledigimde cska daydı
Cem Demirtaş
26-06-2008, 14:00
bu arada shumpert efesle anlaştı....
Cem Esmer
26-06-2008, 14:23
Son günlerde Galatasaray CafeCrown ile birleşeceği yolunda söylentiler çıkan Opel Türkiye Kupası Şampiyonu ve BEKO Basketbol Ligi finalisti Türk Telekom'da son sözü CEO Paul Doany söyledi.
Doany Türk Telekomspor yöneticiler ile yaptığı toplantıda Türk Telekom'un Ankara takımı olduğunu ve Ankara'da kalacağını söyledi.
Paul Doany teklifin Galatasaraydan geldiğini belirterek , Bize baskı yaptılar. Birleşmek istediler. Biz de mecburen görüşmeye gittik ve ilk görüşmede birleşme olmayacağını söyledik. Ancak ortalığı Galatasaray karıştırdı. Ancak biz kararımızda bir değişiklik yapmadık. Desteğimizi sürdürüyoruz ve gelecek sezon sizden şampiyonluk bekliyoruz dedi.
Tepkilere bir anlam veremediğini de söyleyen Paul Doany, Biz kimseye birleşme sözü vermedik. Sadece görüşmeye gittik. Ancak bu görüşme basına yanlış aksettirilince bu durum ortaya çıktı dedi.
Cem Esmer
27-06-2008, 00:58
Uzun oyuncu arayışını sürdüren Efes Pilsen, aradığı pivotu İspanya'da buldu. Ermal Kurtoğlu'nu Pamesa Valencia'ya kaptıran Lacivert-beyazlılar, Sevilla ekibinin deneyimli pivotuna teklif sundu. 31 yaşında ve 2.17 metre boyundaki Andrew Richard Betts, geçen sezonu Cajasol Sevilla takımında tamamladı. Turkbasket'in 'Diario de Sevilla' gazetesinden öğrendiği habere göre tecrübeli oyuncuyu Sevilla yönetimi serbest kalsa da tutmaya çalışıyor. Ancak Betts'in kendisine Efes Pilsen'den gelen teklifi değerlendirmek istediği öğrenildi. Geride kalan sezonda Sevilla'da 34 maçta 23.0 dakika ortalama oynama süre bulan İngiliz oyuncu, 7.4 sayı, 5.3 ribaund, 0.8 blok, 0.7 asist istatistiklerini tutturdu.
Fransızların ünlü spor gazetesi L’Equipe, Euroleague'in çok yakın bir zamanda kapalı bir lig haline geleceğini iddia etti. Berlin'de 7 Temmuz'da bir araya gelecek olan Avrupa Basketbol Ligler Birliği (ULEB), kısıtlama formu üzerinde görüş alışverişinde bulunacaklar. Bazı kaynaklara göre organizasyon, ULEB'in altını çizdiği ekonomik ve yapısal kriterlere göre belirlediği takımlara açık olacak.
Bazı takımlar ise aldığı sportif sonuçlara göre organizasyona katılım hakkı elde edecek. Her iki kategorideki takım sayıları henüz belirlenmedi.
Euroleague Basketbol'un en önemli hedefi ise minimum spor salonu kapasitesini 2009-10 sezonunda 10.000 seyirciye çıkarmak. Halen 5 bin kişi olan minimum rakamı 2 katına çıkması kulüpleri kara kara düşündürüyor. Ancak Euroleague yönetiminin yeni salon için 3 yıllık ek süre verebileceği de iddialar arasında.
Bu değişiklikler 7 Temmuz'da oylanacak. Avrupa'da basketbolunun 1 numaralı organizasyonunda oylamada 'evet' çıkması halinde büyük bir devrim start alacak.
Ancak salon kapasitelerinin artırılması Avrupa'da söz sahibi bazı kulülerin geleneksel salonlarına bir anlamda veda etmeleri anlamı taşıyor. Yani Ljubljana'nın Tivoli, Kaunas'ın Hale, veya Belgrad'ın Pionir'e veda etmesi gibi. Bazı şehirler yeni salonlara sahip olacaklar.
Fransız takımları için bu değişim bir şok etkisi yaratabilirken, belki de Fransa bu uğurda belki de basketbolun kaybetmesini sadece seyredecek. Örnek vermek gerekirse bu ülkedeki hiçbir takımın yeni bir salon yapma gibi düşüncesi bulunmuyor. Sadece Lyon ekibi ASVEL'in gelecek yıllar için 15.000 kişilik bir projesi bulunuyor. Fransa'ya geride kalan pazartesi günü ziyarette bulunan Euroeleague CEO'su Jordi Bertomeu, Le Mans'ın 2008-09 sezonunda Euroleague'de olacağını kaydetti. Normal sezonu ilk sırada kapatan Le Mans'ın sözleşmesinde bir üçüncü yıl daha bulunmuyor.
Ayrıca Eski oyuncumuz Erdal Bibo'da Erdemirspor ile anlaşmış.
Cem Demirtaş
27-06-2008, 08:26
efes iyi takım kuruyor..
Can Rona
27-06-2008, 10:12
Oyuncularımızdan Semih Erden 2.tur 60. sırada Boston Celtics tarafından,Ömer Aşık ise 2.tur 36.sırada Portland TB tarafından draft edilmişlerdir.Daha sonra Ömer Aşık'ın draft hakkı Chicago Bulls'a devredilmiştir.
Cem Esmer
27-06-2008, 11:09
:D Son Sıra Semih'in olmuş,Bu arada süpriz olmamış Derrick Rose'u Chicago ilk sıradan almış açıkcası bu seneki draft isimleri çok parlak değil şahsi fikrimce.
Cem Esmer
27-06-2008, 11:18
Buda Non-NCAA isimlerin sıramaları
6NYK- Danilo Gallinari (ITA)
20CHA- Alexis Ajinca (http://www.nba.com/draft2008/profiles/AlexisAjinca.html) (FRA)
24SEA- Serge Ibaka (http://www.nba.com/draft2008/profiles/SergeIbaka.html), (İSP)
25HOU - Nicholas Batum(FRA)
31MİN - Nikola Pekovic (http://www.nba.com/draft2008/profiles/NikolaPekovic.html), (KAR)
36CHİ * Ömer Aşık (TUR)
41IND Nathan Jawai (http://www.nba.com/draft2008/profiles/NathanJawai.html),(AVU)
44UTA Ante Tomic (http://www.nba.com/draft2008/profiles/AnteTomic.html), (HIR)
45SAS Goran Dragic (http://www.nba.com/draft2008/profiles/GoranDragic.html)(SLO)
53UTA Tadija Dragicevic(SIR)
60BOS Semih Erden (TUR)
Yabancıların 2si hariç hepsi ya pivot ya da forvet diye geçiyor onlarda yarı yarıya sayılır bence Ömer değerinden düşük bir sıralamada ve 2 oyuncumuzda bu sene giderlerse 5'den fazla dakika alamazlar özelliklede Semih umarım en azından 1 yıl daha takımda kalırlar.
Draft'ın bu arada bu gece olduğundan haberim bile yoktu can senin mesajı görmem göz gezdirmeye başladım şeçimlerde büyük süpriz göremedim şimdilik.Alexis Ajinca'nın bu istatistiklerle 20 sırayı almasının nedeni heralde 88 doğumlu olması olsa gerek.
Can Rona
27-06-2008, 11:30
Bu seneki isimlerden Derrick Rose ve Miami'nin aldığı Beasley çok iyi isimler...
Can Rona
27-06-2008, 11:37
Michael Beasley,Derrick Rose,Oj Mayo,Jerryd Bayless,Eric Gordon,Kevin Love benim favorilerimdi.
Jerryd Bayless'ın 11.sırada seçilmesine şaşırdım doğru daha önce bekliyordum
1
Chicago BullsDerrick Rose (http://www.nba.com/draft2008/profiles/DerrickRose.html), Guard, Memphis http://www.nba.com/media/video/bullet_video_9height.jpg (http://javascript<b></b>:nbaVideo(escape('http://broadband.nba.com/cc/playa.php?content=video&url=http://boss.streamos.com/wmedia/nba/nbacom/draft/2008_rose_d_1.asx'),escape('blank'));)
2
Miami HeatMichael Beasley (http://www.nba.com/draft2008/profiles/MichaelBeasley.html), Forward, Kansas State http://www.nba.com/media/video/bullet_video_9height.jpg (http://javascript<b></b>:nbaVideo(escape('http://broadband.nba.com/cc/playa.php?content=video&url=http://boss.streamos.com/wmedia/nba/nbacom/draft/2008_beasley_m_2.asx'),escape('blank'));)
3
Minnesota TimberwolvesO.J. Mayo (http://www.nba.com/draft2008/profiles/O.J.Mayo.html), Guard, USC http://www.nba.com/media/video/bullet_video_9height.jpg (http://javascript<b></b>:nbaVideo(escape('http://broadband.nba.com/cc/playa.php?content=video&url=http://boss.streamos.com/wmedia/nba/nbacom/draft/2008_mayo_o_3.asx'),escape('blank'));)
4
Seattle SupersonicsRussell Westbrook (http://www.nba.com/draft2008/profiles/RussellWestbrook.html), Guard, UCLA http://www.nba.com/media/video/bullet_video_9height.jpg (http://javascript<b></b>:nbaVideo(escape('http://broadband.nba.com/cc/playa.php?content=video&url=http://boss.streamos.com/wmedia/nba/nbacom/draft/2008_westbrook_r_4.asx'),escape('blank'));)
5
Memphis GrizzliesKevin Love (http://www.nba.com/draft2008/profiles/KevinLove.html), Forward, UCLA http://www.nba.com/media/video/bullet_video_9height.jpg (http://javascript<b></b>:nbaVideo(escape('http://broadband.nba.com/cc/playa.php?content=video&url=http://boss.streamos.com/wmedia/nba/nbacom/draft/2008_love_k_5.asx'),escape('blank'));)
6
New York KnicksDanilo Gallinari (http://www.nba.com/draft2008/profiles/DaniloGallinari.html), Forward, Italy http://www.nba.com/media/video/bullet_video_9height.jpg (http://javascript<b></b>:nbaVideo(escape('http://broadband.nba.com/cc/playa.php?content=video&url=http://boss.streamos.com/wmedia/nba/nbacom/draft/2008_gallinari_d_6.asx'),escape('blank'));)
7
Los Angeles ClippersEric Gordon (http://www.nba.com/draft2008/profiles/EricGordon.html), Guard, Indiana http://www.nba.com/media/video/bullet_video_9height.jpg (http://javascript<b></b>:nbaVideo(escape('http://broadband.nba.com/cc/playa.php?content=video&url=http://boss.streamos.com/wmedia/nba/nbacom/draft/2008_gordon_e_7.asx'),escape('blank'));)
8
Milwaukee BucksJoe Alexander (http://www.nba.com/draft2008/profiles/JoeAlexander.html), Forward, West Virginia http://www.nba.com/media/video/bullet_video_9height.jpg (http://javascript<b></b>:nbaVideo(escape('http://broadband.nba.com/cc/playa.php?content=video&url=http://boss.streamos.com/wmedia/nba/nbacom/draft/2008_alexander_j_8.asx'),escape('blank'));)
9
Charlotte BobcatsD.J. Augustin (http://www.nba.com/draft2008/profiles/D.J.Augustin.html), Guard, Texas http://www.nba.com/media/video/bullet_video_9height.jpg (http://javascript<b></b>:nbaVideo(escape('http://broadband.nba.com/cc/playa.php?content=video&url=http://boss.streamos.com/wmedia/nba/nbacom/draft/2008_augustin_dj_9.asx'),escape('blank'));)
10
New Jersey NetsBrook Lopez (http://www.nba.com/draft2008/profiles/BrookLopez.html), Center, Stanford http://www.nba.com/media/video/bullet_video_9height.jpg (http://javascript<b></b>:nbaVideo(escape('http://broadband.nba.com/cc/playa.php?content=video&url=http://boss.streamos.com/wmedia/nba/nbacom/draft/2008_lopez_b_10.asx'),escape('blank'));)
11
Indiana PacersJerryd Bayless (http://www.nba.com/draft2008/profiles/JerrydBayless.html), Guard, Arizona http://www.nba.com/media/video/bullet_video_9height.jpg (http://javascript<b></b>:nbaVideo(escape('http://broadband.nba.com/cc/playa.php?content=video&url=http://boss.streamos.com/wmedia/nba/nbacom/draft/2008_bayless_j_11.asx'),escape('blank'));)
Şu listeden beni şaşırtan Bayless yerine Westbrook'un seçilmesi oldu.Bunun dışında O.J. Mayo için de geleceğin LJ23'ü diyorlardı umarım patlamaz.Patlamazsa bu sene çok can yakar Beasley ve Rose ile.
Bizimkilerden ise gidebilecek duran bir tek Semih var,Ömer henüz gelişimini tamamlamadı.Semih'in de şu Boston kadrosuna girmesi akıl karı değil takas edilir ama şunu net söyleyebilirim ki 3-4 sene Boston Lottery takımı olacak işte o zaman Semih şans bulabilir.Bir de Jason Thompson gibi bir adam varken Gallinari'nin ilk 10'a girmesi şaka gibi :)
Egemen Kesler
27-06-2008, 23:14
bugünkü "Şampiyonlar Geçidi" programında Nedim Karakaş Solomon'un durumuyla ilgili açıklamalar yaptı.Solomon şansını NBA'de denemek istiyomuş eğer NBA olmazsa Avrupa'da ilk tercihi Fenerbahçe olacakmış.Ancak bizimde her türlü duruma karşı hazırlığımız varmış.Gitmesi durumunda gerekli transfer yapılmış ve beklemedeymiş benim konuşmadan anladığım kadarıyla.Umarım Solomon hiç bir NBA takımıyla anlaşamaz ve bizimle kaldığı yerden devam eder. :)
Birde İbrahim Kutluayla Tanjevic bir görüşme yapmışlar.Ancak şu anda kadromuz zaten doluymuş eğer gidecek kimse olmazsa İbrahim'in takıma dönmesi zor gözüküyomuş.Açıkçası ben buna pek bir anlam veremedim.İbrahim gibi iyi bir oyuncuya ve çok iyi bir Fenerbahçeliye takımda yer bulumamak nasıl bir durumdur anlamış değilim.Zaten basketbol yaşantısının son dönemlerine gelmiş durumda yıllardan beri dile getirdiği "Fenerbahçe forması altında jübileyi" ona çok görmemeliyiz bence.
Onur Bilgin
28-06-2008, 00:28
buna dair haber aradım ama hiç bir yerde bulamadım . detaylarını merak ediyorum . umarım nba ya gitmezse tercihim FB olayı doğrudur :(
ibo konusu ise inanılmaz enteresan geldi bana . arasan öle bir yedek bulamazsın . kaptanlık da yapar abilik de yapar gerektiğinde çıkar üçlüğü de atar ve sorun çıkarmaz. herşeye rağmen olması gerekir
Onur Bilgin
28-06-2008, 00:36
Bu arada ilginç !!!!!!!!!! bir haber
http://www.turkbasket.com/haberanasa...?m=1&hid=39958 (http://www.turkbasket.com/haberanasayfa.asp?m=1&hid=39958)
Grup maçlarında seyircinin ilgisi çok çok az ama top 16 ya kalınca birden basketbol aşkı gelmiş maşallah !!!!!!!!!
Grup maçlarında 24 takım içinde seyirci ortalamasında 20. iken top 16 ya kalınca 16 takım arasında 7.liğe fırlamışız. yani neredeyse % 100 e yakın bir artış olmuş
umarım 2008-2009 da gruplarda bu rakamlara ulaşırız dicem ama yönetim taraftarı basketboldan soğutmak için elinden geleni yapıyor neredeyse :kizgin:
Egemen Kesler
28-06-2008, 01:19
buna dair haber aradım ama hiç bir yerde bulamadım . detaylarını merak ediyorum . umarım nba ya gitmezse tercihim FB olayı doğrudur :(
ibo konusu ise inanılmaz enteresan geldi bana . arasan öle bir yedek bulamazsın . kaptanlık da yapar abilik de yapar gerektiğinde çıkar üçlüğü de atar ve sorun çıkarmaz. herşeye rağmen olması gerekir
FBTV'deki "Şampiyonlar Geçidi" programını yakalarsan orda izleyebilirsin birader.Direk Nedim Karakaş'ın ağzından duyduğum şeyler bunlar.Fenerbahce.org'a baktım ama oraya açıklamaların bir kısmını koymuşlar.
Not:Bayan basketbol takımının konuk edildiği programda yaptı açıklamayı.
Onur Bilgin
28-06-2008, 01:30
FBTV'deki "Şampiyonlar Geçidi" programını yakalarsan orda izleyebilirsin birader.Direk Nedim Karakaş'ın ağzından duyduğum şeyler bunlar.Fenerbahce.org'a baktım ama oraya açıklamaların bir kısmını koymuşlar.
Not:Bayan basketbol takımının konuk edildiği programda yaptı açıklamayı.
bu arada sanki sana inanmıyorum kanıt göster gibi olmuş kusura bakma sadece heyecanlandırdı beni haber o yüzden yazdım :)
bua rada programın tekrarı kaçta bilgisi olan var mı
Orhun Can
28-06-2008, 10:27
NBA'de iki Türk daha...
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/6/7_219524_Semihh2800.jpg
NBA'de 2007-2008 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Boston Celtics, ikinci tur 60. sıradan oyuncu seçme hakkını Fenerbahçe´nin milli oyuncusu Semih Erden´den yana kullandı. Portland Trail Blazers ise Ömer Aşık´ı 36. sıradan draftta seçti.
27.6.2008
Basketbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, Semih Erden’in, draftta seçilen son isim olarak Boston Celtics organizasyonuna dahil olduğu bildirildi.
Geçtiğimiz sezon Avrupa Ligi’nde 15 karşılaşmada 19.1 dakika süre alan Semih, 6.7 sayı 4.3 ribaund ve 0.6 asist ortalamalarıyla sezonu tamamlamıştı.
Semih özellikle sezon içerisinde çeyrek final mücadelesinde İtalyan temsilcisi Montepaschi Siena karşılaşmasında 12 sayı, 7 ribaund, 2 asist ve 2 top çalmalık performansıyla dikkat çekmişti.
PORTLAND TRAİL BLAZERS, ÖMER AŞIK’I SEÇTİ
NBA Draftına giren Fenerbahçe Ülkerli milli oyuncu Ömer Aşık, 36. sıradan Portland Trail Blazers tarafından seçildi. New York Knicks’den ikinci tur hakkını alan Portland Trail Blazers’ın, bunu Ömer Aşık’ı seçerek kullandığı bildirildi.
Geçtiğimiz sezon Avrupa Ligi’nde 15 karşılaşmada 18.3 dakika süre alan Ömer Aşık, 7.8 sayı, 5.5 ribaund ve 2.1 blok ortalamaları yakalamıştı. Ömer Aşık, özellikle savunmadaki başarılı performansıyla dikkat çekiyor.
Ertuğrul Bayındır
28-06-2008, 17:15
Giderlerse ikisininde oynama şansı çok az.. süre alamazlar gibi. 1-2 sene daha burda kalıp gitseler daha iyi olur.
Egemen Kesler
28-06-2008, 18:43
Yanılmıyosam Ömer Aşık'ın hakları Chicago Bulls'a devredildi.
Egemen Kesler
28-06-2008, 18:44
bu arada sanki sana inanmıyorum kanıt göster gibi olmuş kusura bakma sadece heyecanlandırdı beni haber o yüzden yazdım :)
bua rada programın tekrarı kaçta bilgisi olan var mı
Yok öyle bir şey anlamadım zaten merak etme:)Sen de izlemek istersin belki diye ayrıntılı olarak belirteyim dedim.Tekrarı kaçta olacak ya da oldu bir fikrim yok.
Kenan Ergün
29-06-2008, 12:34
Şu zamanda basketbolda 4-5 numara isen her türlü ekmek bulursun :)
Yiğit Arın
29-06-2008, 13:41
Bu arada ilginç !!!!!!!!!! bir haber
http://www.turkbasket.com/haberanasa...?m=1&hid=39958 (http://www.turkbasket.com/haberanasayfa.asp?m=1&hid=39958)
Grup maçlarında seyircinin ilgisi çok çok az ama top 16 ya kalınca birden basketbol aşkı gelmiş maşallah !!!!!!!!!
Grup maçlarında 24 takım içinde seyirci ortalamasında 20. iken top 16 ya kalınca 16 takım arasında 7.liğe fırlamışız. yani neredeyse % 100 e yakın bir artış olmuş
umarım 2008-2009 da gruplarda bu rakamlara ulaşırız dicem ama yönetim taraftarı basketboldan soğutmak için elinden geleni yapıyor neredeyse :kizgin:
Efes Pilsen'in ortalaması nasıl fazla, ben esas onu anlamadım..
Cem Esmer
30-06-2008, 01:27
İşte Solomon gerçeği
Fenerbahçe Ülker'in üst üste iki şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan ABD'li oyun kurucu Willie Solomon'un sarı-lacivertli kulüpten, üstelik sözleşmesi sürmesine rağmen ayrılması büyük tepki çekmişti. Ancak Solomon'un hikayesinin perde arkasında ilginç notlar var. Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'nde çeyrek finale yükselmesiyle piyasasını yükselten Solomon, ULEB Cup'ta beklediğini bulamayan Dinamo Moskova'dan sezon bitmeden yıllık 2.5 milyon dolarlık bir teklif alır.
OPSİYONU KULLANDI
Ruslar'ın bu teklifini kabul eden Solomon, sözleşmesindeki opsiyonu kullanarak ayrılma kararını Fenerbahçe'ye de bildirir. Ama Dinamo Moskova'nın Pesiç'i gönderip, David Blatt'ı takımın başına getirmesiyle herşey değişir. Blatt, Solomon'u veto eder, Fenerbahçe de Solomon'un yerini doldurmak için Marques Green ile anlaşınca işler karışır. İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv ile anlaşma noktasına gelen Willie Solomon her ne kadar, "NBA'de şansımı deneyeceğim, olmazsa Fenerbahçe'ye döneceğim" diye haber gönderse de, Green'in menajerlik şirketinin internet sitesinde Fenerbahçe ile anlaştığını açıklaması bu yolun da kapandığını gösterdi.
Kaynak: Volkan ÜSTÜYILDIZ / Sabah Gazetesi /29 Haziran 2008
Cihan Derici
30-06-2008, 12:11
umarım ters bişey olur solomon geri gelir..
kafasını maca vermiş bi solomon her zaman bize lazım diye düşünüyorum...
Oğuzhan Demir
01-07-2008, 13:27
umarım ters bişey olur solomon geri gelir..
kafasını maca vermiş bi solomon her zaman bize lazım diye düşünüyorum...
çok haklısın kardeşim aynen katılıyorum sana inşş geri gelir
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.