Orijinalini görmek için tıklayınız : Erkek Basketbol Takımımız
Can Rona
22-11-2007, 22:55
White 7 sayı,solomon 21sayı,mirsad 10 sayı,ömer 9sayı,rasim 5sayı,semih 4 sayı,ibo 3 sayı,mrsiç 12 sayı(4/6üçlük :D),vidmar 4sayı,preldziç 4 sayı,oğuz 0 sayı
Dereağzına heykeli dikilecek kaptan Mrsic:)
Özlem Göktürk
22-11-2007, 23:39
Çok çekişmeli oldu maç bi bizdeydi maç bi onlardaydı.Kazanmak süper oldu.Mrsiç süpersin bir insan üçlük atmada bu kadar mı başarılı olur Maşallah...
Abdullah Çalışkan
23-11-2007, 00:29
ucuz yırttık anlaşılan.. allah solomonun ve mrsicin ellerine zewal wermesin..:D
Taylan Kallı
23-11-2007, 15:45
tribünleri boş görmek oyuncular kadar bizi de üzüyor mirsad boşluklardan yakınmış :( unifeb olarak yüklenmeli ve panathinaikos maçında salonu cehenneme çevirmeliyiz..
Onur Karaaslan
23-11-2007, 17:05
mersinde oyuncularimizin gonlunu alacagiz tum unifeb ailesini yerine
Şükrü Günal
25-11-2007, 11:59
Sanırım NTV vermiyor değil mi maçıı :(
Cem Esmer
25-11-2007, 12:10
Maalesef Banvit-Efes maçını veriyor!
Can Rona
25-11-2007, 12:21
E2'de vermiyor maçı izleyemeyeceğiz hff.
Şükrü Günal
25-11-2007, 13:08
Tühh yaa..Evet baktım Ntvspor.net'te yazmıyor...Güzel bir maç olurdur kanımca ama neyse...Olmadı Banvit-Efes maçınız izleriz artık :) Efeste zevk vermiyor ki yaw...
Özlem Göktürk
25-11-2007, 13:22
Dediğiniz gibi arkadaşlar canlı yayını yok bu maçın ne yazık ki.Fener hariç diğer takımların maçı beni pek sarmıyor niyeyse.Ama Banvit yensin Efes'i tabii.
Cem Esmer
25-11-2007, 15:07
Efes yılın bombası zaten hocasıyla ve transferleriyle flaş bir giriş yapacağını düşündüğüm efes sezona rezil bir giriş yaparak heralde herkesi şaşırtmıştır!!!Ama zamanla takım rayına oturacaktır ama umarım bizde artık gereksiz mağlubiyet almayarak normal sezonu lider kapatırırız ve Telekom ile Efes Yarı Final serilerinde birbirlerinin canının derdine düşerler!
Şükrü Günal
25-11-2007, 15:48
Banvit kendi sahasında Efes'i dağıtıyor arkadaşlar...Fark 20 sayılara kadar çıktı..Sanırım ilk devre 12 sayı farkla Banvit lehine sonuçlandı..Güzel bir maç izlemek isteyenler,Banvit'in takım oyununa şahit olmak isteyenler NTV başına :)
Efes'in guardı Penn tam bir fiyasko...Woods'u hayatta bir Oğuz ile değişmem..Serkan deseniz hala kendini TAU'da sanıyor..Mustafa Abi kısıtlı yetenekleriyle abilik yapıyor sadece..Bir tek Nicholas bu takımın skoreri,o da bugün yıldı savunmayla..Biraz da Kerem...
Bu sene tek ve güçlü rakibimiz Telekom olacak gibi...
Cem Esmer
25-11-2007, 15:53
Banvit kendi sahasında Efes'i dağıtıyor arkadaşlar...Fark 20 sayılara kadar çıktı..Sanırım ilk devre 12 sayı farkla Banvit lehine sonuçlandı..Güzel bir maç izlemek isteyenler,Banvit'in takım oyununa şahit olmak isteyenler NTV başına :)
Bilmiyorum ama böyle konuşmak için erken neticede efes bu maçı 5 dakikada lehine çevirebilir!Ama kaybederse güzel olur:D
Özlem Göktürk
25-11-2007, 16:15
Yok ya toparlamasın Efes kendisini.Banvit al bu maçı
Bu arada biz de Mersin büyükşehir belediyesi karşısında 17-27 öndeyiz
Cem Esmer
25-11-2007, 16:18
Yani aynı hareketleri Efesliler yapsa maksimum bi teknik faul alır ama hakemler ilginçtir banvitte 2oyuncuya teknik faul çalarak 4 serbest atış ve topla başlama hakkı verdi efese ama genede banvitin temposu bozulmadı son çeyreğe banvit 65-52 önde giriyor!
30-28 öndeyiz,Mersin BB maçında;Banvitte 65-54 önde 6 dakika kaldı!
Bizde 37-30 öne geçtik canlı takip etmek isteyenler
http://212.174.96.214/TBF/netcasting/default.asp?game_number=10061µsite_scope=
bu adresten maçlara gelsin bizim maçı şeçsin!
Şükrü Günal
25-11-2007, 16:40
Mersin maçının ilk yarısını 47-43 önde kapatmışız...Çok sayı yemişiz ilk devre...
Özlem Göktürk
25-11-2007, 16:50
Banvit maçı son anda uzatmaya götürdü.Haydi Banvit al şu maçı çünkü hakettin
Cem Esmer
25-11-2007, 16:51
Banvit maçı uzatmaya kaldı kazanırlarsa helal olsun ama bu hakemlerle çok zor zaten 3 oyuncusu 4faulle İnanç Koçta 5 faulle oyun dışı kaldı!Merak ediyorum bu maçın hakemleri gece rahat yatabilecekler mi?Bu arada bir yarıda yediğimiz 43 sayı hakikaten çok fazla bir rakam!
Cem Esmer
25-11-2007, 16:55
Mersin 51-50 öne geçti :(
Şükrü Günal
25-11-2007, 16:56
Banvit maçı uzatmaya kaldı kazanırlarsa helal olsun ama bu hakemlerle çok zor zaten 3 oyuncusu 4faulle İnanç Koçta 5 faulle oyun dışı kaldı!Merak ediyorum bu maçın hakemleri gece rahat yatabilecekler mi?Bu arada bir yarıda yediğimiz 43 sayı hakikaten çok fazla bir rakam!
Dediğin doğru Cem..Banvit'in 3 oyuncusu 4 faullü..Aynı zamanda Mokonko,Harvey gibi kilit isimleri de çok yoruldu..Yazık ya..Hakemlerin vicdanı yok mu hiç..4 tane teknik faul alır mı bir takım hiç?Şu an uzatma 01.00 ve 82-82
Şükrü Günal
25-11-2007, 16:58
Efes bir centilmenlik dışı faul daha kazandı...Ağır bir karar..Yazık..Vallahi yazık...Sonra bir de seyirci gelmez derler...
Cem Esmer
25-11-2007, 16:59
Hakemleri tebrik ediyorum tebrik ediyorum spikerler utanmadan birde diyor ki Efes tecrübesiyle maç sonunu iyi oynuyarak oyunu kendine getirdi!Maçı hakemler getirmiş olmasın,Bu Mokongo mudur nedir tam bir embesil 8de 2 serbest atış atarak maçı hakemlerle birlikte Efese getirdi!
Mersin de Fener karşısında 57-52 önde!
Şükrü Günal
25-11-2007, 17:02
Yaw bu Ntv madem yayınlamaycak neden aldı maç yayınlarını anlamıyorum...Hiç Digitürk'ün FB futbol maçını yayınlamadığını düşünebilir miyiz...Ama Ntv'ye Mersin uzak geldi sanırım...
Banvit elinden geleni yaptı ya...Ama hakemler..Zaten kadro kısıtlı..Mokongo'da 5 faulle dışarda....
Cem Esmer
25-11-2007, 17:07
Efes Banvit'i 90-86 yendi Efes Pilsen bu maç boyunca 45!!! serbest atış kullandıran hakeme seyirci güzel cevap verdi:D
Şükrü Günal
Yazık oldu Banvit'e..Efes haketmeden kazandığı 2 puanın sevincini yaşasın...Takımlar yatırım yapıyor ama hakemler adaletli değil..
Mersin'de önce götürüyo hala...
Cem Esmer
Ya hala Efes tecrübesiyle kazandı diyor adam ya!!!
Özlem Göktürk
25-11-2007, 17:12
Efes maçı tecrübe farkıyla değil hakem farkıyla kazandı ama işte herkes anladı bunu da bi o maçı anlatan kişi anlayamadı
Şükrü Günal
25-11-2007, 17:15
Efes maçı tecrübe farkıyla değil hakem farkıyla kazandı ama işte herkes anladı bunu da bi o maçı anlatan kişi anlayamadı
Aynen öyle..Nedense Banvit kazansaydı mücadele etti,çalıştı..Efes kazanınca tecrübesiyle kazandı adı oluyor...Efes hiç bir varlık ortaya koymadı..Ne içerde ne dışarda...Bu şekilde hakemlerle maç kazanmanın adı tecrübeyse eğer evet gerçekten tecrübeliler...
Özlem Göktürk
25-11-2007, 17:30
Şu an 77-83 öndeyiz..Maçta son 3 dakika kaldı sanırım
Cem Esmer
25-11-2007, 17:36
Son 68 Saniye 86-81 Öndeyiz!
Mirsad Sportmenlik dışı faul yaptı!Mersin 2 serbest atış ve topa sahip olacak!
Can Rona
25-11-2007, 17:37
Teknik faul ve sportmenlik dışı faul alıyoruz sürekli sağolsun hakemlerimiz.Canlı yayınlanmayan maçta bunları verebilecek hakemler aynı şeyi başka zaman yapamazlarsa etek giyerek çıksınlar maça.
Cem Esmer
25-11-2007, 17:40
91-84 Son 12saniye,top bizde
Cem Esmer
25-11-2007, 17:41
Oğuz Şavaş'ın 3lüğüyle maç 94-84 Bitti.
Oğuz 19 sayıyla takımın en skorer ismi oldu bugün!
Zeynel Turna
25-11-2007, 17:41
Mrsiç son periyotta 5 tane 3lük attı galiba
Cem Esmer
25-11-2007, 17:43
Solomon 13,James White 5,Mirsad 8,Ömer15,Semih 8,İbo 11,Mrsiç 15,Vidmar 0 sayı
Predlziç,Rasim,Hakan demirel şanş bulamamış maçta!
Can Rona
25-11-2007, 17:43
Efes,3 lük çizgisi kaldırılsın diye ağlarsa şaşırmayacağım bugünü gördükten sonra.
Cem Esmer
25-11-2007, 17:45
Mrsiç son periyotta 5 tane 3lük attı galiba
Evet aynen öyle bu maçın tekrarını özelliklede son çeyreği izlemek lazım!
Özlem Göktürk
25-11-2007, 17:57
Oğuz Şavaş'ın 3lüğüyle maç 94-84 Bitti.
Oğuz 19 sayıyla takımın en skorer ismi oldu bugün!
Artık Oğuz da üçlük atıyor demek ki.Bu sene bayağı bir aştı kendini zaten.Şu Mrsiçin üçlüklerini izlettirmediler ya bana çok kızdım NTV ye
Maç skorlardan takip ettiğimiz kadarıyla genellikle başa baş gitmiş olmalı. Ama biz efes gibi hakem farkıyla değil tecrübe ve oyuncu kalitemiz farkıyla aldık bu maçı
Abdullah Çalışkan
25-11-2007, 18:14
Artık Oğuz da üçlük atıyor demek ki.Bu sene bayağı bir aştı kendini zaten.Şu Mrsiçin üçlüklerini izlettirmediler ya bana çok kızdım NTV ye
Maç skorlardan takip ettiğimiz kadarıyla genellikle başa baş gitmiş olmalı. Ama biz efes gibi hakem farkıyla değil tecrübe ve oyuncu kalitemiz farkıyla aldık bu maçı
hakem farkıyla nerdeyse yenilicektik sanırım.. sportmenlik dışı fauller teknik fauller falan.. ama tecrübe konuştu..;) büyük kaptan oleyy..:dans:
İlker Kökdemir
25-11-2007, 22:44
Mersinde takımımızı yalnız bırakmayıp tribünde yer alan ev sahibi Mersin üniversitesine ve bu maç için çevre illerden organizasyon yapan bütün arkadaşlarımıza teşekkürler.Hepinizin sesine sağlık
Maç yayını olmadı ama özetlere bakacağız artık
Selçuk İnce
26-11-2007, 20:06
dünkü basketbol takımımızın maçında emeği geçen çukurova-mersin-g.antep ünv.leri olarak elimizden geldiği kadar desteklediğimize inanıyorum ve tüm arkadaşlar sonsuz teşekkür ediyorum herşey için; bu arada az daha hakem yüzünden maçı verecektik yanii nerden çıktığı bilinmeyen teknik fauller yüzünden çıldırdık resmen tribünlerde. Ama mersin taraftarlarınada teşekkür ederiz herhangi bi taşkınlık çıkarmayıp bize eşlik ettikleri için
Şükrü Günal
27-11-2007, 00:36
Perşembe günü büyük gün..Bu sezonun belki de en kritik maçlarından birisi,çünkü rakibin ismi bile ürkütücü.Panathinaikos..
Bu maç belki de Euroleague seviyemizi öğrenmek için iyi bir ölçü olacak.Kaybedersek kimse hesap sormaz ama eğer kazanırsak..
Bir senede en fazla 2-3 maç kaybeden bir takıma,ekol bir takıma karşı oynamak çok zor.Kadrolarını saymaya bile gerek yok.Ancak Fenerbahçemizin her zaman hedefi galibiyet...
Cem Esmer
27-11-2007, 00:56
Biliyorum bizim takımla ilgili değil ama ne yapayım duramadım çünkü aşağıda okuyacağınız rakamlar size de çok garip gelecek!
''Efes maçı tarihimizde kara bir leke''
Bandırma Banvitspor'un başkanı Özkan Kılıç, Efes Pilsen'le yaptıkları maçla ilgili olarak, ''Bu maç, basketbol tarihimize kara bir leke olarak geçmiştir'' diye konuşurken, hakemlerin maçı kötü yönettiğini ve Banvit'in emeğinin çalındığını iddia etti.
Kılıç, uzatmada yitirdikleri maçta Efes Pilsen adına 45 faul, kendilerine ise sadece 17 faul verildiğini anlatarak, şunları kaydetti:
''Şimdiye kadar oynadığı 28 maçta bir tek centilmenlik dışı faul kararı verilen Bandırma Banvitspor'a Efes Pilsen maçında 4 teknik ve 3 sportmenlik dışı faul çalınmıştır. Buna rağmen Efes Pilsen, maçı ancak 4 sayı farkla kazanmıştır. Bu matematiğin hesabını kimse veremez. Bu arada maçın hakemleri salı günü açıklandığı halde, bu üç hakemden biri yerine maç günü Bandırma'ya başka bir hakem gelmiştir. Bu değişiklikten kulübümüzün hiçbir şekilde haberi olmamıştır.
Özlem Göktürk
27-11-2007, 17:29
Banvitliler ne dese haklı adamlar. Hep beraber canlı yayında hakem tarafından resmen katledilişlerini seyrettik.
Perşembe akşamı da Fenerbahçemize şimdiden başarılar.Zor maç olacak ama taraftarın da desteğiyle inşallah bu maçı da kazanacağız
Cem Esmer
28-11-2007, 01:17
Bu maç belki de Euroleague seviyemizi öğrenmek için iyi bir ölçü olacak.Kaybedersek kimse hesap sormaz ama eğer kazanırsak..
Doğru bir yorum ama kaybedersekte fark yemeyelim birde tribünler dolu olur inşallah!
Volkan Akyıldız
28-11-2007, 05:02
http://img261.imageshack.us/img261/5042/fenerbahe9iz8rj6sjnr2jmsz8.jpg
Burak.Coşkun
28-11-2007, 19:33
cska maçını veren yok sanırm
Can Rona
28-11-2007, 22:42
Ehehe şu haber komiğime gitti.
Kanarya'ya Diamantidis müjdesi
Euroleague'in 6. haftasında Perşembe akşamı İstanbul'da temsilcimiz Fenerbahçe Ülker ile İstanbul'da karşılaşacak olan son Euroleague şampiyonu Panathinaikos'da Dimitris Diamantidis şoku yaşanıyor.
Milli oyuncunun ağır bir gribal enfeksiyon geçirdiği ve takım doktorlarının talimatı üzerine kafileye dahil edilmediği öğrenildi.
Yoncalar ile oynadığı son 205 resmi maçın tamamında forma giyen "Örümcek Adam" lakaplı oyuncu böylece bu serisine son vermek zorunda kalacak. Diamantidis'in yanısıra pivot Kostas Tsartsaris'in de sakatlığı nedeniyle hafta içi idmanlara çıkmadığı ancak bu maçta forma giyebileceği öğrenildi.
Geçtiğimiz hafta Sırp guard Milos Vujanic'i Rusya'nın Dinamo Moskova takımına gönderen Panathinaikos'ta, F.Bahçe Ülker karşısında guard pozisyonunda Litvanya'lı yıldız Sarunas Jasikevicius, Yunan milli guard Vassilis Spanoulis ve dizinden sakat olmasına rağmen kadroda yer alan Sloven guard Sani Becirovic'in oynaması bekleniyor.
Sedat BALCI
Diamantidis sakatlandı.Bu Barcelona'da Iniesta'nın sakatlanması gibi bişi :) Ayrıca Panathinaikos bir oyuncusu sakatlandı diye şok yaşayacak takım olsa keşke :) 11 tane aynısından var onlarda.Ha o adam bizde olsa tüm takımı alır götürür.
Taylan Kallı
28-11-2007, 23:54
çok zor maç ancak imkansız değil...salonda olacağız..
Kerem Işıldak
29-11-2007, 02:19
Ben şahsen Diamantidis'i izlemeyi çok isterdim. Muhteşem bir basketbolcu ama, böyle de iyi oldu tabi=)
Şükrü Günal
29-11-2007, 20:46
Maçın başlamasına 20-25 dakika var.Bizler salona gidemediğimiz için gönlümüz giden arkadaşlarla.Umarım salon ağzına kadar dolar.Rakip çok güçlü ama içimde yine de bir umut var.
Daha önce de dediğim gibi kaybedersek kimse birşey demez ama galip gelirsek bir anda tüm Avrupa'nın gözü üzerimizde olur.
Pao'nun sakat oyuncusu olduğu yazılıyor ama herkes onların ne kadar derin bir kadroya sahip olduğunu biliyor.Bireysel olarak herkes elinden geleni yaparsa,belki şansımız var.
Özellikle İbrahim'den güzel bir maç diliyorum eski takımına karşı.Euroleague'de henüz patlama yapamadı eski Avrupa Sayı kralımız..
Onun dışında diyecek başka birşey de yok..Bekliyoruz..
Cem Esmer
29-11-2007, 21:32
Güzel bir çeyrek geçti 20-19 önde kapadık Heralde Vidmar temposunu korursa şimdiye kadarki Fenerdeki en iyi maçı diyebilirim umarım tempomuz maç sonuna kadar sürer korkum belli bir yerden sonra tempo kaybetmemiz!
Cem Esmer
29-11-2007, 21:50
Nasıl bir hakem yönetimi ya devreye 3faullü oyuncularla soktular bizi!!!
Cem Esmer
29-11-2007, 21:53
36-31öde iken hakemler sağolsun 41-36 geriye düştük!
Şükrü Günal
29-11-2007, 22:01
Bu İspanyol hakemi var ya...Böyle bir yönetim olmaz..Solomon adama dokunmuyor bile,açık ortada ama faul verecek kadar cüretsiz bir hakem.Pao'lu oyuncuların savunmada attığı dirseklere,sert faullere ses çıkmıyor.Bu şartlarda iki katı özverili savunma ve hücum yapmak şart oluyor.
Esasında böyle güçlü bir rakip karşında iyi bir oyun sergiledik.Elimizden geldiği kadar mücadele ettik.Ancak 2-3 tane kritik hatamız oldu.Onlara rağmen kazanma umudum halen sürüyor.Eğer hakemler bu şekilde devam etmezse..Keşke salon ağzına kadar dolu olsaydı..
Gökhan Şen
29-11-2007, 22:23
dk skor lütfen
Cem Esmer
29-11-2007, 22:23
Maç 57-41 gerideyiz
Cem Esmer
29-11-2007, 22:24
İlk defa bir maça teknik yorum yapamayacağım!Takımda kötü kimse yok herkes iyi RAsim,Vidmar gibi isimler bile çok iyiydi ama şunu söyleyim sahada bir kötü şey var oda hakem 3lüsü bizi resmen katletti yani biz bu maçta bu kadar geri düşmeyi haketmiyorduk daha fazla izleyemeyeceğim fark 20 sayı!
Abdullah Çalışkan
29-11-2007, 22:25
maçı tv weriomu..:???:
Cem Esmer
29-11-2007, 22:26
Artık bari umarım bu hakem katliamın da sonra istanbuldaki arkadaşlar maçlara gider yani italyaya 5bin kişi gidiyor istanbuldaki maçta salonda 3bin kişi ya var ya yok!!!Abdi ipekçinin kapasitesi 10bin korkmayın gidin!!!
Cem Esmer
29-11-2007, 22:26
maçı tv weriomu..:???:
Kanal 24
Farkta 24 sayı:kizgin:
Gökhan Şen
29-11-2007, 22:27
a.q kanal 24 te nedir efesin maçları cnnturk te ne güzel
Şükrü Günal
29-11-2007, 22:29
Berbat...Berbat..Böyle oyun olmaz.Rakip şampiyon diye kopçalar bu kadar koyverilmez.İlk yarıdaki mücadele nerede. 5 dk içinde 20 sayı fark yiyen takım olur mu hiç?Bu kadar mı amatörüz anlamadım...Hadi hakemler hatalı,hadi kararlar yanlış,savunmada delik deşij olduk..Kapttım TV'yi...Rezalet...
Cem Esmer
29-11-2007, 22:31
a.q kanal 24 te nedir efesin maçları cnnturk te ne güzel
Renktaş karıştırmışsın Efes Sky Türk Telekom CNN türk'te
Cem Esmer
29-11-2007, 22:32
Berbat...Berbat..Böyle oyun olmaz.Rakip şampiyon diye kopçalar bu kadar koyverilmez.İlk yarıdaki mücadele nerede. 5 dk içinde 20 sayı fark yiyen takım olur mu hiç?Bu kadar mı amatörüz anlamadım...Hadi hakemler hatalı,hadi kararlar yanlış,savunmada delik deşij olduk..Kapttım TV'yi...Rezalet...
Ya iyide bütün düdükler lehine çalınırsa sen savunma yapabilir misin,dokunduğuna faul çalınıyor,hakemlere sadece hatalı diyemeyiz resmen cinayet işlediler bu akşam,şimdi düdükler izlesen hafiften bize öndü ama maçı kaybettirdikten sonra neye yarar?:kizgin: :kizgin: :kizgin:
Burak.Coşkun
29-11-2007, 22:39
bu maç hakkında şuan sağlıklı bir yorum yapamicam kapattım..
allah belasını versin böyle hakemlerin..
Cem Esmer
29-11-2007, 22:44
Ya artık yok böyle bir şey geri saha yaptık solomon bile topa giderken düdük çalınsında top rakibe gitsin oldu ama ilginç artık hakem bile kontrolünü kaybetti düdük çalamadı!
Cem Esmer
29-11-2007, 22:45
allah belasını versin böyle hakemlerin..
+(1907*1907)
Cem Esmer
29-11-2007, 22:48
Sinirden kuduruyorum resmen!!!
Didem Zengin
29-11-2007, 22:56
Bu kadar bariz kayırma yapılmaz ki yaww... Rezalet yaaaaaa
Özlem Göktürk
29-11-2007, 23:37
Bizlerin görmeyip hakemlerin gördüğü daha doğrusu uydurduğu faul pozisyonları neydi öyle?Bizim oyunculara elini indirse faul ayağını kaldırsa faul verildi resmen.Başlangıcı çok iyi yaptık ama malesef kapanış kötü oldu.Gerçi oyunucularımız ne kadar mücadele ederlerse etsinler bu hakemlerle bu maçı alamazdık.Maçı Yunanlı hakemler yönetse bu kadar taraflı yönetemezdi herhalde
Taylan Kallı
29-11-2007, 23:48
salonda resmen çıldırdık..biz oyunu kontrol ederken ve öndeyken hakem 3lüsü ortaya çıktılar ve saçmasapan faullerle oyunu panathinaikos'a verdiler..
hakemlerin 3ünün birden de böyle rezil bir maç yönetmesi inanılır gibi değil..
Can Rona
30-11-2007, 00:00
Aynı sahada seni görmek isterdim,kaç defa maça çıktın ve maçı kazandırılmayacağına inandırıldın,üstelik rakibin gücü zaten belli ve öne geçiyorsun,bu nasıl hayal kırıklığıdır bilir misin ?
Yavuz Eğilli
30-11-2007, 00:05
12.adam olarak adeta mükemmeldik ama hakemler maçı katletti... umarım gruptan çıkarız.
Şükrü Günal
30-11-2007, 00:07
Aynı sahada seni görmek isterdim,kaç defa maça çıktın ve maçı kazandırılmayacağına inandırıldın,üstelik rakibin gücü zaten belli ve öne geçiyorsun,bu nasıl hayal kırıklığıdır bilir misin ?
Herkesin yorumu kendisinedir Can Rona.Üstüne alınma mecburiyetinde değilsin.Kimin kaç defa maça çıktığı da önemli değil.Maçın ilk yarısında hakemler berbattı ama ezilmedik.İkinci yarı ise resmen büküldük gittik.Ben buna kızdım.
Yaptığın yorumları ve ithamları kişileştirmeden yaparsan daha sağlıklı olur..
Burak.Coşkun
30-11-2007, 00:09
bu maçın incelenmesi lazım..
ayıptır yazıktır günahtır..
Can Rona
30-11-2007, 00:11
Herkesin yorumu kendisinedir Can Rona.Üstüne alınma mecburiyetinde değilsin.Kimin kaç defa maça çıktığı da önemli değil.Maçın ilk yarısında hakemler berbattı ama ezilmedik.İkinci yarı ise resmen büküldük gittik.Ben buna kızdım.
Yaptığın yorumları ve ithamları kişileştirmeden yaparsan daha sağlıklı olur..
O psikolojide yenilmemiz hatta ezilmemiz normaldir ve bu yüzden 3.periyot hem bozulan moralimiz hemde AVRUPA SAMPİYONU'nun düzelen morali ile savunmayı sertleştirmesi bizi bitirdi,yapılan hatalarla beraber güvenimiz kayboldu ve çöktük.Ki bu da son derece normal.Aynısını San Antonio yaşadı 4 yıl önce Lakers serisinde ve Popovic molada " Bu maçı kazanmanız veya kazanmamanız umrumda değil,şu an 20 sayı daha da artabilir,sadece doğru bildiğinizi oynayın" demişti.Ve SAS o maçtan sonraki 3 maçınıda kazanamamıştı,o maçta yaşadıkları yüzünden.4.periyot sadece silkelenebildik.Panathinaikos böyle bir takım ve Obradovic böyle bir hoca.Sürekli baskı altına hakemi alan takım,o baskıyla beraber kendi savunmaları sertleşince maçı koparıp götürüyorlar,bir tane maçları yoktur Obradovic'in yerinde durduğu.
Maçın ne taktiği var ne tekniği tek yorum var o da :
"İki Yunan takımı İki Türk takımı İki İspanyol hakem biri Türk'ü yakıyor diğeri Yunan'ı.Hep mi kurban olmak zorundayız?"
Şükrü Günal
30-11-2007, 00:18
O formayı taşıyan oyuncularımızın emeklerinin çalınması beni inanılmaz üzdü,kırdı,sinirlendirdi,yıldırdı,çıldırttı.Maçı izleyen herkesin benimle aynı düşüncede olduğunu sanıyorum.O durumu yaşamak için salonda olmaya da gerek yoktu.İnsan sahaya girmek istiyor,daha fazla mücadele bekliyor.Yanlış faul duydukça daha fazla ıslık bekliyor..
Dediğin gibi biz bu akşam kurban olduk.
En başında kendim demiştim,yenilirsek kimse hesap sormaz ama yenersek neler olur diye..Belki de kırgınlığım bundandır..Kırdığım birisi varsa özür dilerim..
Can Rona
30-11-2007, 00:20
O formayı taşıyan oyuncularımızın emeklerinin çalınması beni inanılmaz üzdü,kırdı,sinirlendirdi,yıldırdı,çıldırttı.Maçı izleyen herkesin benimle aynı düşüncede olduğunu sanıyorum.O durumu yaşamak için salonda olmaya da gerek yoktu.İnsan sahaya girmek istiyor,daha fazla mücadele bekliyor.Yanlış faul duydukça daha fazla ıslık bekliyor..
Dediğin gibi biz bu akşam kurban olduk.
En başında kendim demiştim,yenilirsek kimse hesap sormaz ama yenersek neler olur diye..Belki de kırgınlığım bundandır..Kırdığım birisi varsa özür dilerim..
Ben de özür dilerim,zaten şu Galatasaray maçına da bozuldum gerginim.Hep kurban ediliyoruz.Yazık gerçekten yazık bize.
Şükrü Günal
30-11-2007, 00:23
Ben de özür dilerim,zaten şu Galatasaray maçına da bozuldum gerginim.Hep kurban ediliyoruz.Yazık gerçekten yazık bize.
Al benden de o kadar.Herşey üstüste geliyor..Buradan yazmak ve haykırmak dışında şu ana yapacak birşeyimiz de yok.Umarım haftaya Partizan maçında problem olmaz.O maçta da yenilgi yaşarsak kötü olur..
Can Rona
30-11-2007, 00:24
Al benden de o kadar.Herşey üstüste geliyor..Buradan yazmak ve haykırmak dışında şu ana yapacak birşeyimiz de yok.Umarım haftaya Partizan maçında problem olmaz.O maçta da yenilgi yaşarsak kötü olur..
Partizan'da o lobi yok.Hayır anlamıyorum arkamızda Turgay Demirel var gene lobi yapamıyoruz.
Şükrü Günal
30-11-2007, 00:29
Partizan'da o lobi yok.Hayır anlamıyorum arkamızda Turgay Demirel var gene lobi yapamıyoruz.
Ya lobi dedinde..Bu Obradoviç nasıl bir adamdır ya.Hayır 24 sayı öndeler ve hala kalkıp Emir Turam'a hareketler yapıyor.Anlamıyorum...
Partizan'da belki Pao kadar lobi yok ancak bazen teknik anlamda da sorun yaşadığımızı düşünüyorum.Özellikle deplasmanlarda çok hızlı bir şekilde geri düşüyoruz ve sonra oyun bireysel mücadeleye dönüyor..
Can Rona
30-11-2007, 00:36
Ya lobi dedinde..Bu Obradoviç nasıl bir adamdır ya.Hayır 24 sayı öndeler ve hala kalkıp Emir Turam'a hareketler yapıyor.Anlamıyorum...
Partizan'da belki Pao kadar lobi yok ancak bazen teknik anlamda da sorun yaşadığımızı düşünüyorum.Özellikle deplasmanlarda çok hızlı bir şekilde geri düşüyoruz ve sonra oyun bireysel mücadeleye dönüyor..
Obradovic ve Pana böyle işte.Hakemi baskı altına almayı çok iyi biliyorlar ve son darbeyi gardı düşmüş rakibe karşı savunmayı sertleştirerek vuruyorlar.Tüm maçlarını böyle aldılar ve alıyorlar.Hatta alacaklar...
Şükrü Günal
30-11-2007, 00:43
Obradovic ve Pana böyle işte.Hakemi baskı altına almayı çok iyi biliyorlar ve son darbeyi gardı düşmüş rakibe karşı savunmayı sertleştirerek vuruyorlar.Tüm maçlarını böyle aldılar ve alıyorlar.Hatta alacaklar...
Evet haklısın Can.Artık alışkanlık haline gelmiş.Ne kadar fark olursa olsun yapıyorlar.Hayır zaten rakibin gücü inanılmaz.Ne hakemlere ne de lobi faaliyetlerine ihtiyacı yok ki.
İbo nedense form düşüklüğü içinde.Mirsad eski kimliğinden uzak gibi.Bogdan,Hakan'ı silmiş bir kere.Ancak Vidmar yavaş yavaş toparlıyor.White aynı şekilde iyi oturmaya başladı.Fakat Solomon çıkıp Damir girdiği zaman topu oyuna sokmada problemler yaşıyoruz.2 numarada daha faydalı bir görüntü çiziyor Damir.Genel olarak,teknik anlamda sen neler diyorsun?
Can Rona
30-11-2007, 00:46
Evet haklısın Can.Artık alışkanlık haline gelmiş.Ne kadar fark olursa olsun yapıyorlar.Hayır zaten rakibin gücü inanılmaz.Ne hakemlere ne de lobi faaliyetlerine ihtiyacı yok ki.
İbo nedense form düşüklüğü içinde.Mirsad eski kimliğinden uzak gibi.Bogdan,Hakan'ı silmiş bir kere.Ancak Vidmar yavaş yavaş toparlıyor.White aynı şekilde iyi oturmaya başladı.Fakat Solomon çıkıp Damir girdiği zaman topu oyuna sokmada problemler yaşıyoruz.2 numarada daha faydalı bir görüntü çiziyor Damir.Genel olarak,teknik anlamda sen neler diyorsun?
İbo artık böyle oynar,çünkü yorgun artık atmaktan,Mrsic tadında oyun oynuyor sadece daha hırslı ama yoruluyor.Vidmar ile Preldzic hakkında görüşüm her zaman sabit.Bu adamlar 2009 Draftnda seçilecek yazılıyorsa iyidir,gelecekte iyi olacaklardır ama beklemeden iyi birisi alınmalı.Solomon yokken Damir'in top sokamaması normal,Damir 38 yaşında ve o topu sokmadan önce rakiple boğuşmuş oluyor savunmada.Yoruluyor,zaten Damir yanında topu sokan adam olunca çok daha yüzdeyle oynayan bir oyuncu artık yoruluyor atış atarken haliyle,Damir Kaptan kritik dakikalarda sahne alabilir artık takımı sürükleyecek değil şu saatten sonra.
Özlem Göktürk
02-12-2007, 19:28
Bugün basket maçımız vardı ama daha hiç yorum yapılmamış.Neyse ben kısa bi bilgisini veriyim .Darüşşafaka'yı 96-60 yendik. Oğuz 17 sayıyla maçın en skorer ismi.İbo 15,White 14 sayı. Maç pek heyecanlı değildi.Çok fazla direnemedi zaten Darüşşafaka. Daha çok bizde de genç oyuncular yer aldı en azından onlar için iyi bir maç olmuştur.
Can Rona
02-12-2007, 19:33
Bugün iyiydi ama tek konuşulacak şey : James White.Artık oyun kurucu bile oynayabildiğini gösterdi 14 sayı 13 ribaund 6 asist ile bitirdi maçı,Fenerbahçe'mizin en önemli oyuncularından artık.
Cem Esmer
02-12-2007, 19:34
FENERBAHÇE ÜLKER: 96 - DARÜŞŞAFAKA: 60
Salon: Abdi İpekçi
Hakemler: Fatih Dalay xxx, İsmail Özgün xxx, Can Atsüren xxx
Fenerbahçe Ülker: White xxx 14, Ömer xxx 10, Mirsad xx 4, Oğuz xxx 17, Hakan xx 2, Preldzic xx 3, Semih xxx 8, Rasim xxx 7, Demir Kaan xxx 9, İbrahim xxx 15, Vidmar xxx 7
Darüşşafaka: Chatfeld xxx 10, Melih xx 4, Barış xx 7, Mesut xx 4, Hakan xxx 11, Kadir x 2, Soner xx 4, Ceyhun xx 4, Caner xxx 14, Burak x
1. Periyot: 32-13
Devre: 46-30 (Fenerbahçe Ülker lehine)
3. Periyot: 68-39
Karşılaşmaya hızlı başlayan Fenerbahçe Ülker, White, Oğuz ve Ömer ile bulduğu sayılarla 7. dakikada 13 sayılık farka (21-8) ulaştı.
Darüşşafaka, Mesut ve Chatfeld ile karşılık verse de ilk periyodu Fenerbahçe Ülker, 32-13 önde bitirdi.
2. periyotta da etkili oyununun sürdüren sarı-lacivertliler, Mirsad, Semih ve Rasim ile potaaltından sayılar üreterek, 16. dakikada farkı 21 sayıya (41-20) çıkardı. Konuk ekip, Melih, Chatfeld ve Barış ile farkı azaltmaya çalıştıysa da ilk yarıyı yüksek şut yüzdesiyle oynayan Fenerbahçe Ülker, 46-30 önde tamamladı.
Her iki takımın da top kayıpları yaparak başladığı 3. periyotta ilk sayıyı Darüşşafaka, Barış ile bulurken, Fenerbahçe Ülker ise buna White ile karşılık verdi ve 25. dakika 55-34 evsahibi takımın üstünlüğüyle geçildi. Periyodun son dakikalarında İbrahim, Vidmar ve Demir Kaan ile sayılar üreten Fenerbahçe Ülker, son periyoda da 68-39 önde girdi.
Maç boyunca üstün bir oyun ortaya koyan Fenerbahçe Ülker, son periyotta da Semih, İbrahim ve Demir Kaan ile farkı daha da açarak, karşılaşmadan 96-60 galip ayrıldı.
Kerem Işıldak
02-12-2007, 19:41
Çok rahat oynadığımız bir maç oldu. 1-3-1 uzun süre denendi ve başarılı olabileceği de test edildi. 1-3-1 in en arkasında uzun süre İbo oynadı ve orada White ya da Ömer oynayınca daha da başarılı olabilineceği görüldü bence.
Asıl olarak bu maç için konuşulması gereken isim James White oldu gerçekten. 8de 6 şut isabeti ile 13 ribaunt ve 6 asist. İnanılmaz dominant bir performans gerçekten ve bunların hepsini çok rahat yaptı. Açıkçası sene başında oynadığı oyunu görünce hayal kırıklığına uğramıştım ama bir kaç haftadır Basden'dan bile daha yararlı olabileceğini gösterdi. Darısı Preldziç ile Vidmar'ın başına.
Alınan bu galibiyet çok fazla yanıltmasın ama yine de takımdaki top paylaşımları ve White'ın performansı çok olumlu gözüktü.
Cem Esmer
05-12-2007, 21:07
Bu akşam 20:45de takımımız Partizan'a konuk oluyor dengeli geçeceğini tahmin ettiğim maçı kazanırsak grupta ilk 5 girme yolunda çok önemli bir adım atacağızdır!Umarım kaybedersek bile dürüstçe bir hakem yönetimi altında kaybederiz!
Özlem Göktürk
05-12-2007, 22:00
Ben de 20:45 diye biliyordum ama şimdi öğrendim ki 21:45 teymiş. Bakmak isteyen arkadaşlar kanal 24 vericek bu maçı
Kerem Işıldak
05-12-2007, 22:01
maç 21.45 te başlayacak diye biliyorum ben. yani şu an maç yayını yok zaten kanal 24te. çok önemli bir maça çıkıyoruz. rakip taraftar baskısını çok iyi görücez gibi geliyor bana. ama bu maçtan oldukça umutluyum ben.
Cem Esmer
05-12-2007, 22:46
Kusura bakmayın bugün gazetelerde 20:45 gördüm ve yazarken mesajı doğrulama ihtiyaçı duymadım benim yüzümden umarım kanal 24'e boş boş bakan olmamıştır.
4.Dakika 10-6 öndeyiz
Cem Esmer
05-12-2007, 22:49
15-10 şık bir asist james white'dan ömer onan'a,top bizde gene
İlginç kanal reklamdayken maç oynanıyor 17-10 sayı oğuzdan gelmiş!
Burak.Coşkun
05-12-2007, 22:53
ya predziç 3 lük atıcak son kişi olsun şu takımda ya..
pekoviçi tutamıyoruz doğal olarak..
white 3 lük gönderiyor yine..
taraftar ve pekoviç dışında partizanı yenmememiz için hiçbi sebep yok..
23-18
Cem Esmer
05-12-2007, 23:03
Ya ben anlamıyorum bu preldziç nasıl dış oyuncu şut sıfır ya bi kere 3lükleri çemberi tutmuyor panyayı dövüyor ve açıkcası güzel bir bilek şutu atamıyor sanki diğer eliyle topu itiyor gücü mü yetmiyor nedir?
Cem Esmer
05-12-2007, 23:13
9-0lık partizan serisi 31-29 öndeler
Burak.Coşkun
05-12-2007, 23:14
31-29 yeniliyoruz..
hücumda resmen batırıyoruz şu aralar..
Cem Esmer
05-12-2007, 23:16
yanlız tribünler inanılmaz derecede dolu bize örnek olacak bir görüntü
Cem Esmer
05-12-2007, 23:21
İlk yarı 35-34 önde kapadık darısı maç sonuna
Kerem Işıldak
05-12-2007, 23:22
ilk yarıyı 35-34 önde bitirdik. ama bu şekilde devam etmemiz çok zor. rakip bizim tecrübesiz uzunlarımızı hep faule zorluyor. mirsad'ı çok arıyoruz. ayrıca bu takımın 5. yabancısının da bir uzun olması gerektiğini açıkça anlamamız için yararlı bir maç oluyor. ara ara bazı oyuncularımızın yaptıkları ekstra işler bizi bu noktada tutuyor. rakip taraftar ise muhteşem.
Burak.Coşkun
05-12-2007, 23:23
35-34 öndeyiz..bu maç kılı kılına gidicek böyle anlaşıldı.. :)
öhhh 3.baskı..
Özlem Göktürk
05-12-2007, 23:28
Maçta ilk dikkatimi çeken şey seyirciydi zaten.Destek süper..
Maç bi gidip bi geliyor ama kazanırız inşallah bizi zorlayacaklar bayağı.Umarım 3.çeyrekle daha derli toplu oynayıp arayı açarız gerçi rakipte çok istekli bu maç için
Cem Esmer
05-12-2007, 23:44
43-41 öne geçtik rasim'in üçlüğüyle!(genelde kaçırır şaşırdım)
ve karşı takımın hocasına teknik faul
48-41
yalnız başa baş oynadığımız maçlara dikkat ediyorum da hep karşı takımla değil bir oyuncusuyla baş edemiyoruz bu maç içinde pekoviç!
Cem Esmer
05-12-2007, 23:50
48-45 şimdi bizim hoca mola almaz rakip yetişirse bize çıldırırım!
DAmooooooooooo!!! 51-45
Burak.Coşkun
05-12-2007, 23:57
55-52 öndeyiz...3. periyod sonu..
Cem Esmer
05-12-2007, 23:59
maç çok sakat gidiyor seyircide iyi baskı kuruyor!
Burak.Coşkun
06-12-2007, 00:01
semihi kaybettik ya o kötü oldu..bilek burkulmuş..55-54 öndeyiz..umudum kırıldı sanki..
Cem Esmer
06-12-2007, 00:01
Partizan 54 Pekoviç 22 Sayı!
Cem Esmer
06-12-2007, 00:07
Ya artık Solomon'sız ne kadar zorlandığımız belli yani bence 5.yabancı alınacaksa solomon'a yardımcı biri alınmalı maalesef bu iş artık hakan demirel ile olmayacak! 60-56 gerideyiz 5 dakikada 1 sayı!!!
Ömer 3lük 60-59
61-60 öne geçtik!!!
62-61 gerideyiz!!!
63-62 öndeyiz:D Pekoviç hucüm faul ve 4. faulü!!!
Ömer 3lük 66-62
Kecman serbest atışları 66-64
Pekoviç 5ledi!!!!!26 sayı atan bir ismin oyun dışı kalması çok iyi oldu!
Bu arada maçın bitmesine 2dakika 30 saniye var 68-64 öndeyiz!Partizan 2 serbest atış kullandı,ilki kaçtı ikinci de kaçtı ribaund preldziçte 68-64
solomon kaçırdı ama onlarda hücumu kullanamadı top bizde 1dakika 54 saniye yalnız bariz hakemler zor kararlarda bizim lehimize karar veriyor bu akşam!
Abdullah Çalışkan
06-12-2007, 00:15
yaa dkkada wer cem çok heyecanlandım..:D
Abdullah Çalışkan
06-12-2007, 00:15
tmm wermişsn pardon..:D
Cem Esmer
06-12-2007, 00:17
Solomon topla yürüdü!90 saniye!
Palacio 2 serbest atış atacak!
2de 2 68-66
oğuz savaş basket faul 70-66
atış girdi 71-66 67 saniye
Palacio attı 71-68
oğuza faul 44 saniye kaldı!
2de 2 73-68
palacio 73-70
preldziçe faul vitkovaç 5 faulle oyun dışı!
ilki kaçtı!!!ikinci girdi 74-70
30 saniye,top bize geçti palacio 3lüğü dışarı çıktı 21 saniye kaldı!!!
ilki girdi
solomon'a faul 18.7 saniye
mola aldık,büyük talihsizlik yaşamazsak maç bizimdir beyler!!!
Cem Esmer
06-12-2007, 00:23
76-70 3lük kaçırdılar ama top onlarda 10 saniye!
6saniye top onlarda
76-72 3saniye
maç bitttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
76-72
Adem Sürek
06-12-2007, 00:25
harika oldu bu yaa:dans: :dans:
Burak.Coşkun
76 - 72
tarih yazdık tarihhh...
bu seyirciye rağmen..eksiklere rağmen...
alkışlıyorlar şuan...
mükemmeldi solomon-oğuz-ömer diyorum..
Can Rona
En zor deplasmanlardan birini kazandık helal olsun çocuklara.
Şükrü Günal
06-12-2007, 00:29
Süper,süper..Helal olsun hepsine.Mirsad yok,Vidmar faul proplemi yaşıyor,Semih sakatlanıyor,İbrahim etkisiz ama hepsinin alnından öpüyorum.
Partizan en zor deplasmanlardan birisi.Bu arada Lottomatica Roma'da yenildi ve bu bizim için büyük avantaj.Evimizdeki maçlardan asgari hatayla çıkarsak,Top 16'ya kalırız.
Can Rona
06-12-2007, 00:31
Ayrıca Partizan seyircisinin 7.000 kişilik salona 10.000 kişiyle dolmaları üstüne üstlük bugün Futbol takımının maçı varken bunu yapmaları takdire şayan umarım bizim taraftarımız da feyz alır.
Kerem Işıldak
06-12-2007, 00:32
bu maçta özellikle son 15 dakkadaki oyunuyla oğuza ve oyundaki her saniyesinde pozitif işler yapan rasime bravo gerçekten. özellikle rasimi zaten amatör branşlardaki maçlarda sık sık gördüğümden de çok severim. tam bir takım oyuncusu. yine çok çok önemli işler yaptı. mirsadsız ve vidmarsız(!) bir maçta 3.5 numara bile zor diyebiliceğimiz preldziç ile 3.5 numara rasim çok önemli katkılar yaptı. solomon ise sakat sakat maksimum verim sağladı. grupta kazanmamız gereken bütün maçları kazanarak geçen seneki hataya düşmedik. 3.lüğü bile zorlayabiliriz şimdi. partizan deplasmanında kazanmak herkesin harcı değil.
Mustafa Ünal
06-12-2007, 00:40
Güzel bir galibiyet. Çok güzel. Bravo Tanjevic. Bravo çocuklar.
Özlem Göktürk
06-12-2007, 00:50
Ara ara çok gerilsem de maçta sonuç süper oldu. Solomon sakatlığına rağmen takımı sürükledi gene.Oğuz ve Ömerin kritik sayıları da maçı almamızı sağladı.
Kazanmayı her an her saniye isteyen takımımı tebrik ediyorum.Daha nice galibiyetlere
Can Rona
06-12-2007, 00:57
Yalnız Pekovic nasıl bir oyuncudur yarabbim :) Ah şundan bir tane de bizde olsa ya :D
Serhat Bahar
06-12-2007, 01:02
harika oldu...umarım bu havayı diğer maçlara da tasırız...bravo çocuklar helal olsun...
Kerem Işıldak
06-12-2007, 01:30
Yalnız Pekovic nasıl bir oyuncudur yarabbim :) Ah şundan bir tane de bizde olsa ya :D
geçen hafta batiste bu hafta pekoviç. geniş kalçalı uzunlar ve ekstradan hareketliler bir de. gerçekten bi ara maçın başında bütün topları o kullancak sandım.
Doğan Bahçenli
06-12-2007, 01:47
çok iyi mücadele ettik,iyi savunma yaptık.Bütün maç boyunca Türklere ağır küfürler eden ırkçı sırplara kapak olsun bu galibiyet...
Can Rona
06-12-2007, 01:50
geçen hafta batiste bu hafta pekoviç. geniş kalçalı uzunlar ve ekstradan hareketliler bir de. gerçekten bi ara maçın başında bütün topları o kullancak sandım.
Sayı ortalamasında 21 sayı ile Euroleague 2.si Pekovic.Bu istatistikte 1. olan ise Marc Salyers ve Macijauskas 22 sayı ile.Hücum ribaundlarında 4.43 ile Euroleague 1.si.Gerçekten çok ama çok iyi bir oyuncu,üstelik henüz daha 21 yaşında.
Yavuz Eğilli
06-12-2007, 02:08
bence gruptan çıkacağız bunu hakettiğimizi gösterdik gayet güzel bir şekilde
Yasin Çıkrıkçı
06-12-2007, 02:15
maçın tamamını izleyemedim sonlarına doğru yetişebildim.. maç hakkında bi yorumum yok izleyemediğim için ama zor bir deplasmanda güzel bir galibiyet oldu.. umarım guruptan çıkarız
Ertuğrul Bayındır
06-12-2007, 15:21
eksiklerimize rağmen iyi bi galibiyet oldu..solomonunda sakat sakat oynaması ömerin takım için gösterdigi caba süperdi.. Ömer onanın da dediği gibi gruptan çıkmayı % 80 garantiledik.
Tuğba Tülü
06-12-2007, 19:02
Eksiklerimize rağmen deplasmanda alınan galibiyet çok önemli...son periyotta ömerin ve mrsıçin attığı 3 lükler partızana öne geçme hakkı vermedi...
Can Rona
06-12-2007, 20:05
Vidmar ve Preldzic ile kıyaslandığında kimin genç ve gelecek vaad eden oyuncu olduğu daha iyi anlaşılıyor.
Vidmar ve Preldzic ten daha iyi oyunculara ihtiyacımız olduğu bir gerçek bana göre...
Preldzic,Pekovic'ten daha değerli bir oyuncuydu hatta NBA Draft sırasında daha öndedir.Pekovic iyi oyuncu ama şu var ki takımı tamamen ona oynuyor Marc Salyers gibi,bizde olsa bu kadar oynayamaz.
Aytek Öztürk
06-12-2007, 21:16
bence pekoviçle ilgili burda yorum yapmak yanlış geçen sene telekomlu michael wright ilk bölümün mvpsi seçilmişti hatta ve hatta zamanında ülkerli blair diye bi adam vardı onlar normal bölümün mvpsi seçilmişlerdi ama top 16da yalan oldular ayrıca preldzic ve vidmarla ilgili sezon sonunda konuşmak daha mantıklı olur bence
Cem Esmer
07-12-2007, 14:57
burada yapılması gereken pekoviç'in nasıl bir oyuncu değil nasıl tutmayı başaramadığımızdır,daha önceki maçlarda da mutlaka rakioten bir oyuncu sivrildi ve onu tutmayı başaramadık!
Cem Esmer
08-12-2007, 00:55
Partizan maçında sakatlanan Semih Erden maalesef 1 ay potalardan uzak kalacakmış arkadaşlar!İbrahim'in kasıkların problem varmış,Mirsad'ın oynayıp oynamayacağı daha belli değilmiş.
Bu arada Derbinin ilki yarın galatasaray'ın basket takmıyla belki geçen seneye göre biraz zorlansak bile kazanacağımızı düşünüyorum,Bu arada Cenk Akyol'un lisansı acaba bizim maça yetişecek mi,bilen var mı?
Can Rona
08-12-2007, 01:40
burada yapılması gereken pekoviç'in nasıl bir oyuncu değil nasıl tutmayı başaramadığımızdır,daha önceki maçlarda da mutlaka rakioten bir oyuncu sivrildi ve onu tutmayı başaramadık!
Orası öyle ama bu adamlar ekstra oyuncular yani Pekovic bunu her rakibe yapıyor bu takım Barca'yı yenerken 29 sayı attı Pekovic zaten ortalaması da 21 sayı...
Bize de 26 attı,yani Pekovic'i tutamamak sadece bizim sorunumuz değil aynı şekilde Salyers'ı da.Zaten Salyers her topu kullanan oyuncu olmuş o takımda,aslına bakacak olursan bize karşı ortalamasının çok üzerinde atan oyuncular Axel Harvelle oldu.5/7 üçlükle 23 sayı atmıştı bize karşı şu anki ortalaması 9/17 ve 9.3 sayı.Aynı oranla 3 sayı isabetiyle bize 22 sayı atan Adam Hess vardı onun da şimdi bu oranı 15/28 ve 11.9 sayı ortalaması var.
Cem Esmer
08-12-2007, 15:05
Ya bu Ntv spikerlerine gıcık oluyorum bariz anti-Fener hepsi yorumcu olan denyo kim bilmiyorum ama bugün galatasaray alacak gibi görünüyor demesi komik daha maçın başı!
Cem Esmer
08-12-2007, 15:11
8.Dakika 14-14
Maça 8-0 geride başladık ama toparlandık
İlk çeyreği 22-18 (Mirsad 9Sayı) geride kapadık!
Maç şimdilik baş başa gidiyor ama böyle giderse galatasaray faul sıkıntısına girecek bu da nizim için iyi olacaktır!
Cem Esmer
08-12-2007, 15:27
Ya galatasarayın boş dış şut çekmesine izin veriyoruz ve şanşları yanında olduğundan skoru az farklada olsa önde götürüyorlar!30-27
Murat Yazıcıoğlu
08-12-2007, 15:34
fark açılıo ya.:(
Cem Esmer
08-12-2007, 15:41
İlk yarıyı 39-35 geride kapadık ama açıkcası sanki takım fazla canını sıkmıyor biraz sıksa zaten kazanırız!
Murat Yazıcıoğlu
08-12-2007, 15:42
son sayıyı atsalardı ii olurdu
Özlem Göktürk
08-12-2007, 15:47
Beklediğimden daha başa baş bir mücadele var sahada ama 6sliler şu an bizden daha baskın oynuyor.Vidmar bazı pozisyonlarda krize soktu beni. Bir de adamların üç sayı atmasına çok rahat izin veriyoruz.Gerçi sonlara doğru daha iyi savunma yapmaya başladık.Her ne kadar 6s şu an önde olsada biz kazanırız bu maçı inşallah
Cem Esmer
08-12-2007, 16:08
26:30 55-46 gerideyiz solomon bizi yakıyor çok zorluyor!
62-47:(
Cem Esmer
08-12-2007, 16:13
Ne kadar eksiğimiz olursa olsun sahaya beşe beş çıktıktan sonra ne olursa olsun 6s'yı yenmeliyiz eğer bu maçı kazanamazsak bay tanjeviç lütfen git!!!:kizgin: :kizgin:
DAMO'dan 2 3lük 62-53
3.çeyrek sonu 64-53 :(
4.çeyreğin başında 12.top kaybını yaptık!!!
Bu kadar çok hucüm ribaundu verilir mi ya nerde Aydın hocanın savunma anlayışlı takımı!
Şükrü Günal
08-12-2007, 16:21
Çok kötü...Rezalet...Ezikler karşısında bu kadar berbat oynayacağımızı ummazdım..Bogdan denen adam kenardan izliyor ya..Ne mücadele var,ne yakın savunma...Ufak tefek adamlar ribaund alıyor...Çok çok kötü...
Vidmar'ın sayısından çok stepsi var.Nasıl bir adam bu...Basketbolu yeni mi öğrenmiş..
Bu Hüseyin Beşok denen uzun adam var ya....Adam oldu da bizim bench'e mi sarkıyor..
Başar Kantar
08-12-2007, 16:24
sinirlenmicem ok no post almama gerek yok tanjeviçe laf söleyenler için...
Cem Esmer
08-12-2007, 16:26
yani karşı takım 2 kere 2 serbest atışı kaçırıyor sen 2sinede ribaundu kaptırıyorsun birde 3lüt basket faul yiyorsun yani cüneyt erdem adam mı ya tutamıyorsun sinirden patlamak üzereyim!
Hah bide Vidmar 5ledi!
Can Rona
Ahaha şaka gibi maç Cüneyt'in üçlük şaka resmen.
Şükrü Günal
sinirlenmicem ok no post almama gerek yok tanjeviçe laf söleyenler için...
Memnunsun herhalde oyundan...
Nerede mücadele,nerede oyuna müdahele...
Bir yorumlasana bana maçı Allah aşkına...
Can Rona
08-12-2007, 16:29
Tanjevic ne yapsın şu takıma,bu kadar ciddiyetsiz oyun oynarsa bir takım olacağı budur kaç defa uyardı maçın başından bu yana,ama olmuyor kardeşim bir de adamlarda garip bir 3pt şansı var,Cüneyt gibi adam düşerken 3 sayı atıyor.Şaka gibi maç.Neyse duvarlara vurmayız inşallah ileride.
Hale bak ya bu kaçıncı top kaybı ya ne kadar ciddiyetsizler.
Şükrü Günal
08-12-2007, 16:31
6.S antrenörü napmış?Takımı resmen motivasyon yumağı yapmış.Adamlar her topa atlıyor,tam saha baskıyı iyi uyguluyor.Bizde ise garip bir rehavet var.Ben 6.S maçı olduğu için daha sağlam bir mücadele bekliyorum.Daha fazla direnç bekliyorum.Bunu mental olarak sağlayacak olan kim?
Neyse bu maç bitti...
Umarım akşam bir sürpriz daha olmaz....
Can Rona
08-12-2007, 16:31
Rezil gibi dış şut atıyoruz ve Galatasaray'da herkes ortalamasının çok üzerinde atıyor.
Başar Kantar
08-12-2007, 16:32
Memnunsun herhalde oyundan...
Nerede mücadele,nerede oyuna müdahele...
Bir yorumlasana bana maçı Allah aşkına...
o zaman her mağlubyette adam yollayalım sizin mantığınıza göre...tuturmuş herkes bi aydın örs diye bu takıma haksızlık edilio yaaa...kötü oynuyo olabiliriz ama bu tanjeviçin gitmesini gerektirmiyo...
Can Rona
08-12-2007, 16:32
6.S antrenörü napmış?Takımı resmen motivasyon yumağı yapmış.Adamlar her topa atlıyor,tam saha baskıyı iyi uyguluyor.Bizde ise garip bir rehavet var.Ben 6.S maçı olduğu için daha sağlam bir mücadele bekliyorum.Daha fazla direnç bekliyorum.Bunu mental olarak sağlayacak olan kim?
Tanjevic her molada bağırıyor anlatmaya çalışıyor ama hala konsantre olamyı bizimkiler ne yapsın yani kendisi mi çıksın oynasın?
Şükrü Günal
08-12-2007, 16:35
o zaman her mağlubyette adam yollayalım sizin mantığınıza göre...tuturmuş herkes bi aydın örs diye bu takıma haksızlık edilio yaaa...kötü oynuyo olabiliriz ama bu tanjeviçin gitmesini gerektirmiyo...
Ben adam yollayalım diye bir cümle kullanmadım.Onu kullananlara söyle.Euroleague ve lig arasında maç seçiyor oyuncular.Sıfır konsantre çıkmışlar maça.Hiçbir maç oynamadan kazanılmıyor.Nerede Partizan maçındaki hırs ile şimdiki hırs..
İşte bunları yaratan,uygulayan,takıma aşılayan coach..
Bağırmayla,çağırmayla olacak iş değil...
Can Rona
08-12-2007, 16:35
Böyle bir dış şut yüzdesi yok ya...
Cem Esmer
08-12-2007, 16:37
Tanjevic ne yapsın şu takıma,bu kadar ciddiyetsiz oyun oynarsa bir takım olacağı budur kaç defa uyardı maçın başından bu yana,ama olmuyor kardeşim bir de adamlarda garip bir 3pt şansı var,Cüneyt gibi adam düşerken 3 sayı atıyor.Şaka gibi maç.Neyse duvarlara vurmayız inşallah ileride.
Hale bak ya bu kaçıncı top kaybı ya ne kadar ciddiyetsizler.
Haklısın bu maç içinde hiç hırs yok şu an takıma yapılabilecek birşey yok ama ya bu maç öncesi ya sezon başından bu maça kadar olan zaman yani açıkcası tanjeviç bu maçta hatası bile yoksa bile bu takıma hiçbirşey katamamış durumda yani mesela 5.yabancı boşken sen niye savunma lideri olan bir adam Edie Basden yollamıyacaksın her maç oynatmayacaksan gelişsin bize çok yarar diye Preldziç gibi bir adamı niye alırsın.
Yani şu yediğimiz 80. sayıdaki savunma ne ya böyle!:kizgin:
Cem Esmer
08-12-2007, 16:40
Solomon sıkı tutulunca takımın hucüm setleri bitiyor Mrsiç artık yaşlandı hucüm kurmakta çok başarılı değil hoş daha gençkente pek oyun kurmayı sevmezdi!Bu takıma gerekince oyun kuracak bir adam lazım Basden ara sıra çok başarılı olmasada iyi kötü bunu yapıyordu.
Şükrü Günal
08-12-2007, 16:41
Haklısın bu maç içinde hiç hırs yok şu an takıma yapılabilecek birşey yok ama ya bu maç öncesi ya sezon başından bu maça kadar olan zaman yani açıkcası tanjeviç bu maçta hatası bile yoksa bile bu takıma hiçbirşey katamamış durumda yani mesela 5.yabancı boşken sen niye savunma lideri olan bir adam Edie Basden yollamıyacaksın her maç oynatmayacaksan gelişsin bize çok yarar diye Preldziç gibi bir adamı niye alırsın.
Yani şu yediğimiz 80. sayıdaki savunma ne ya böyle!:kizgin:
Aynen...Adamı madem aldın ki güveniyorsun...Ama madem güveniyorsun neden oynatmıyorsun?Sakat mı,cezalı mı?Sormazlar mı adama..Partizan maçında oynatan da oydu..Şimdi hiç oyuna sokmayan da..
Tam saha baskıyı son çeyrek düşündük daha...Fark 12 sayı...
Cem Esmer
08-12-2007, 16:43
Nedim Karakaş antrenör olsa daha iyi çoşku verir bea o ne sinir!
Tabi burda şaka yapıyorum şimdi ciddiye alıp benle laf dalaşına girmeye çalışan falan olur!
Cem Esmer
08-12-2007, 16:46
86-74 artık kaybettik diyebiliriz:(
Şükrü Günal
08-12-2007, 16:46
Her zaman deliren,çıldıran,patlayan ve oturmayan Tanjevic nerde, şu an yerinden kalkmayan adam nerede...Takımın konsatrasyonu berbat..Neyse bu maçı bitirdik artık...Akşama bakıyoruz...
Adamlar şov yapıyorlar..Offf offf..
Cem Esmer
08-12-2007, 16:47
Ya açıkcası biz bu James White biraz da şov yapsın diye almadık mı ya!Sezon başından beri göremediğimiz smaçları ezikler yapıyor bize!Akşama göreceğiz Kadıköyde hallerini!
Şükrü Günal
08-12-2007, 16:49
Bu hırsla var ya akşam iki kat bağırmak farz oldu..Sezonun en kötü maçıydı..
Bari kavga çıksa da biri şu Cüneyt'in kafasına vursa :D Renk gelsin..
Murat Özyer'de ne yaptığını bilmiyor.2. molasını aldı son 00.18 :D
Can Rona
08-12-2007, 16:50
Vallaha nasıl yenildik hala aklım almıyor.Yazık oldu tek kelimeyle ve şaka gibi kesinlikle.
Ayrıca Eddie Basden konusunda farklı olaylar var arkadaşlar onu istemeyen Tanjevic değil o dönemde Fenerbahçe'yi istemeyen Eddie Basdendı.
Ve üzülerek söylüyorum ki 5. yabancı transferi zora girdi,300 bin dolarlık bir oyun kurucu arıyoruz ama kapılar kapanıyor artık...
Cem Esmer
08-12-2007, 16:50
Burada maçları yayınlamaya başladı ilk günden beri Ntv'nin yayınlarını hiç beğenmiyorum adamalar resmen anti_Fener bilemiyorum yani bana mı öyle geliyor arkadaşlar?
Şükrü Günal
08-12-2007, 16:52
Ezikler sahayı yabancı cisim yağmuruna tutuyor...Ezik işte...Alıştılar yenilmeye,oradan kalma herhalde cisim atma..
Neyse artık akşama bakıyoruz arkadaşlar....
Cem Esmer
08-12-2007, 16:53
Vallaha nasıl yenildik hala aklım almıyor.Yazık oldu tek kelimeyle ve şaka gibi kesinlikle.
Ayrıca Eddie Basden konusunda farklı olaylar var arkadaşlar onu istemeyen Tanjevic değil o dönemde Fenerbahçe'yi istemeyen Eddie Basdendı.
Ve üzülerek söylüyorum ki 5. yabancı transferi zora girdi,300 bin dolarlık bir oyun kurucu arıyoruz ama kapılar kapanıyor artık...
Sanırım kendisi NBA yaz ligini kendine öncelik tuttu ama takım bulamayınca geri dönmek istedi ama bu kez bizimkiler onu istemedi galiba ama tam emin değilim 300bin dolara yazın yapılsa genç iyi bir oyuncu bulunubilir ama sezon ortası bulabileceğimiz anca NCAA'dan draft edilmemiş vasat veya vasatın biraz üstü oyuncular bulunur!
Cem Esmer
08-12-2007, 16:53
Ezikler sahayı yabancı cisim yağmuruna tutuyor...Ezik işte...Alıştılar yenilmeye,oradan kalma herhalde cisim atma..
Neyse artık akşama bakıyoruz arkadaşlar....
+1907
Can Rona
08-12-2007, 16:56
Sanırım kendisi NBA yaz ligini kendine öncelik tuttu ama takım bulamayınca geri dönmek istedi ama bu kez bizimkiler onu istemedi galiba ama tam emin değilim 300bin dolara yazın yapılsa genç iyi bir oyuncu bulunubilir ama sezon ortası bulabileceğimiz anca NCAA'dan draft edilmemiş vasat veya vasatın biraz üstü oyuncular bulunur!
Takım bulamayınca da cevap vermedi Fenerbahçe'ye çünkü Dallas'tan sonra gitme şansı vardı Cleveland'a,o dönemde o yüzden White alındı sezon başlıyordu,sonra Dallas kovdu ve bizde ilgilenmedik.
Özlem Göktürk
08-12-2007, 17:11
Pota altında nerdeyse hiç bir faaliyet gösteremedik.Hemen hemen her oyuncumuzun üçlük atabilmesi bu maçta bize dezavantaj olarak geri döndü.Onlar ne kadar rahat savunma ve hücum yaptılarsa biz de bi o kadar geri kaldık bu alanda.Umarım bu maçtan yeteri kadar ders çıkartılar da bir daha bu kadar kötü bir oyun izletmezler bize.
Acaba Adnan akşam Kadıköye gelicek mi?Bi de 6s taraftarı kalitesini(!) gene gösterdi.Kazandıkları maçta bile sahaya attıkları maddeler ve yaptıkları küfürlerle
Ertuğrul Bayındır
09-12-2007, 01:45
takımımızda ki sakatlıklar.. oyuncularımızın gününde olmaması ...oyunda ki aşırı şut zorlamaları (solomon) vede çok top kaybetmemiz mağlubiyeti getirdi malesef.
Cem Esmer
09-12-2007, 13:09
Alpella, ligin şampiyonluk adaylarından Efes Pilsen'i sahasında 98-92 mağlup etti.:D
ALPELLA: 98 - EFES PİLSEN: 92
Salon: Caferağa
Hakemler: Emin Mogulkoç xx, Ozan Çakar xx, Ziya Özorhon xx
Alpella: Strickland xxx 12, Serhat xxx 19, Can xxx 17, Kinloch xxx 17, Ömer xxxx 25, Zeki x, Serkan xx 6, Hasan xx 2, Burak x
Efes Pilsen: Penn x 4, Wright x 3, Mustafa xx 2, Kerem xx 4, Woods xx 8, Hutson xxx 18, Ermal xxx 17, Gregory xxx 15, Serkan xx 8, Ender xx 13
1. periyot: 24-27
Devre: 53-47 (Efes Pilsen lehine)
3. periyot: 67-70
Beş faulle çıkan: 39.55 Penn (Efes Pilsen)
Can Rona
09-12-2007, 13:37
Alpella, ligin şampiyonluk adaylarından Efes Pilsen'i sahasında 98-92 mağlup etti.:D
ALPELLA: 98 - EFES PİLSEN: 92
Salon: Caferağa
Hakemler: Emin Mogulkoç xx, Ozan Çakar xx, Ziya Özorhon xx
Alpella: Strickland xxx 12, Serhat xxx 19, Can xxx 17, Kinloch xxx 17, Ömer xxxx 25, Zeki x, Serkan xx 6, Hasan xx 2, Burak x
Efes Pilsen: Penn x 4, Wright x 3, Mustafa xx 2, Kerem xx 4, Woods xx 8, Hutson xxx 18, Ermal xxx 17, Gregory xxx 15, Serkan xx 8, Ender xx 13
1. periyot: 24-27
Devre: 53-47 (Efes Pilsen lehine)
3. periyot: 67-70
Beş faulle çıkan: 39.55 Penn (Efes Pilsen)
Artık bu Ömer'i almak lazım demektir.
Bayram Çeliktaş
09-12-2007, 14:04
ömer bu vidmar dan daha ıyı be keske vıdmarı yollsaydık alpellaya adam o kalıbıyla hiç mi bişe yapmaz ya
Cem Esmer
09-12-2007, 20:31
Ya açıkcası son maçlarda Vidmar'a kanım ısınmaya başladı iyi iş çıkabilir ilerde ama bu Ömer'in kadroda yer alması gerektiği gerçeğini değiştirmez attığı 25 sayının yanı sıra 14de ribaund almış kendisi,Ömer ile Solomon yedek olacak yabancı bir oyuncuyu getirirsek yurt içinde durdurulmaz hale geliriz!
Can Rona
09-12-2007, 21:39
Ya açıkcası son maçlarda Vidmar'a kanım ısınmaya başladı iyi iş çıkabilir ilerde ama bu Ömer'in kadroda yer alması gerektiği gerçeğini değiştirmez attığı 25 sayının yanı sıra 14de ribaund almış kendisi,Ömer ile Solomon yedek olacak yabancı bir oyuncuyu getirirsek yurt içinde durdurulmaz hale geliriz!
Zaten Solomon'u yedekleyecek gard bakıyor yönetim ve Ömer'de ocak ayında gelecek şu an transfer bittiği için alınmıyor.
Can Rona
09-12-2007, 23:06
Ömer Aşık Fenerbahce ile uzun sureli kontrata sahip.
4 senedir doğru dürüst basketbol antremanı yapmakta. Temel basketbol eğitimini ileri yaşta almış olmanın sıkıntısından‚ bu süreci aşmak icin cok süre alsın diye Alpella´ya gonderildi.Çok yetenekli ama çok daha yetenekli olabilir bizim takıma alırsak daha yetenekli olmasını önleriz,tarzı birşey söylemiş Mahmut Uslu,Çarşamba günü.
Cem Esmer
10-12-2007, 23:58
Can;merak ettim abi bu kadar çok bilgiye nerden sahip oluyorsun yaw?Hiç bir yerde yok sende var valla helal olsun:D
Kerem Işıldak
11-12-2007, 00:39
Ömer Aşık gelmiş takıma. Kurallara göre sene başında kiralanan bir oyuncu sene ortasında kulübüne geri dönebiliyormuş. Bugünkü antrenmanda Alplella ile vedalaşmış.
Can Rona
11-12-2007, 00:51
Can;merak ettim abi bu kadar çok bilgiye nerden sahip oluyorsun yaw?Hiç bir yerde yok sende var valla helal olsun:D
Kulüpten bilgi alıyorum bazen,bazılarını haber alanlardan,Antu sağolsun kulube çok yakın isimler var özellikle basketbolda,Zafer Kalaycıoğlu,Remzi Dilli,Nedim Karakaş,hatta Aydın Örs le konuşanlar bile var.
Ama bu konuşmayı ben de duydum,demek almışlar artık Ömer'i güzel yapmışlar,umarım aradığı süreyi bulur.
Özlem Göktürk
11-12-2007, 01:22
Ömer Aşık gelmiş takıma. Kurallara göre sene başında kiralanan bir oyuncu sene ortasında kulübüne geri dönebiliyormuş. Bugünkü antrenmanda Alplella ile vedalaşmış.
Çok iyi olmuş bu.Takımımıza geri gelmesiyle daha iyi maçlar çıkarıcaz inşallah.Umarım o da Alpella daki başarılı performansını bizde de üstüne koyarak devam ettirir
Abdullah Çalışkan
11-12-2007, 01:43
acaba geri çağrılmasında semihin sakatlanmasının payı warmı???
Can Rona
11-12-2007, 01:54
Mutlaka vardır.Son maçta Efes'e de 25 s 14 r 6 a yapınca zaten...
Burak.Coşkun
11-12-2007, 11:25
ulan dünya varmış..
içim eriyordu..
sonunda geldi..
Abdullah Çalışkan
11-12-2007, 12:13
fanatikte yazdıına göre ömer semih sahalardan 4hafta gibi bi süre uzak kalacağı için çağırılmış geriye..
Cem Esmer
11-12-2007, 12:30
Valla Milliyet Haber Semih'in sakatlığı üstüne Fenerden jet transfer diye geçmiş,Ayrıca Madrid'e gitmiş!Tanjeviç tarz olrak ilginç ilk beşleri seven bir hoca belki REal Madrid maçında ilk 5 bile oynayabilir umarım şansını çok iyi değerlendirir Ömer Aşık ve hepimizi çok mutlu eder!
Can Rona
11-12-2007, 21:09
Bu arada ilginç bir not vereyim,Ömer Aşık bizim okulda okuyormuş bundan 3 sene önce,daha sonra okulu bırakmış.
Ertuğrul Bayındır
12-12-2007, 01:47
ömerin gelmesi çok iyi yansıcak takıma.. pota altı dahada güçlendi...
Şükrü Günal
12-12-2007, 15:43
Ömer Aşık'ın gelmesi çok çok iyi bir haber.Zira Semih'in sakatlığı,Vidmar'ın dengesizliği ve Oğuz'un 40 dakika oynayamayacak olması iyi bir center oyuncusu gerekliliğini gözler önüne seriyordu.Aslında Ömer'i seneye düşünüyorlardı ama en iyisi böyle oldu.Büyük ihtimalle Semih gelince de Hakan Demirel Alpella yolunu tutacaktır.Tahminen Tanjevic Ömer'i Madrid'te ilk 5 için hazrlamıştır..
Cem Esmer
12-12-2007, 17:08
Futbolda şampiyonlar ligi grup maçları bitiyor ve umarım mutlu bitiririz ayrıca bu maçların bitmesiyle Euroleague'de evimizde kalan maçlarda daha fazla seyircimiz olacağını düşünüyorum,Top 16 sonrasıda tribünlerin boş kalacağını sanmıyorum
Özlem Göktürk
13-12-2007, 20:44
Bu akşam Real Madridle maçımız var.Tabii rakibin gücünü hepimiz biliyoruz ve bir deplasman maçı ama sonuçta hiç bir maç oynanmadan kazanılmaz.Umarım iyi bir maç ve mücadele seyrederiz.
Maçın saati resmi sitemizde 21:45 olarak yazıyor.Maçı verecekkanal 24 yayın akışında maçı 21:00 da gösteriyor.Artık 45 dakika yorum mu yapacaklar bilemem.
Neyse takımıma başarılar
Özlem Göktürk
13-12-2007, 21:57
Maça bakacak arkadaşlar varsa maç başladı kanal 24 te
Burak.Coşkun
13-12-2007, 22:00
lütfen çıkarsın vidmarı ya...
ömerin oynadığı her dakika onun ısınması açısından kardır ya..
...
39-29 ilk yarı bitimine 3.10 var..
47-33 ilk yarı sonu..
Cem Esmer
13-12-2007, 22:30
Maçı izleyemiyorum ama skor herşeyi ortaya koyuyor açıkcası ömer aşık'tan ne haber?
Şükrü Günal
13-12-2007, 22:34
Amatör bir takım hüvviyeti sürüyor.Bu şekilde gidersek ikinci yarıda tarihi bir fark yeriz gibime geliyor.Vidmar tam bir amatör.Hakan Demirel bir an önce Alpella'ya şutlanmalı.Bir tek Solomon var kalite kokan garibim...
Bakalım ne olacak ikinci yarı...
Mrsiç yok.İbo yok.Semih yok.White ve Ömer sakat sakat oynuyor,Mirsad yeni sakatlıktan çıkmış.Başka da diyecek birşey yok.Rakipte R.Madrid...
Cem Esmer
13-12-2007, 22:39
Rakip açıkcası güçlü bir takım ama asla Final Four kalitesinde bir ekip olmadığını düşünüyorum ama evimizdeki maçı yensek iyi olurdu bu maçı artık kazanmamız zor gibin!
Burak.Coşkun
13-12-2007, 22:46
seri faul katili vidmar..2 sn de 2 foul...3. periyodun başı ve 4 ledi..
ömer heyecanlı..bu lige adapte olması için süre lazım..ne kadar süre alırsa o kadar iyidir..
51-37
64-52...8:17 var maçın bitimine..
yani maç akşama kadar oynansa hayat yok üzgünüm..
dinamit var fakat ateş yok..
Özlem Göktürk
13-12-2007, 23:06
Maçın çok azına bakabildim.Kanal çekmiyor herhalde ben sinir olmayayım diye:D .Söylediklerinize göre pekte olumlu bi şey yapamıyoruz.Bari fark çok fazla olmasın.Artık skoru sizler yazdıkça ben de burdan takip ederim.
Burak.Coşkun
13-12-2007, 23:11
yorumcuların da söylediği gibi.
kazanılması mucize olan ömer'de ki ışıkları gördüğümüz bir maç..
ömer oyunda kalmalı..
76-62
4:37 var..
Can Rona
13-12-2007, 23:17
Çok fazla üzülmüyorum,Pana,Barca ve Real'in bizi yenmeleri aşikar birşey.
Bu takımın 4 tane rakibi var ve hepsine karşı şu ana kadar 4 galibiyet aldı.
Burak.Coşkun
13-12-2007, 23:22
87-77
yenildik ezilmedik.. :P
Can Rona
13-12-2007, 23:24
Ömer'in oyununu görünce umutlandım gelecek için.İnşallah daha iyi olacak.
Serhan Siyahhan
13-12-2007, 23:31
tamam hata yaptı tamam sağlam küfür yedi benden de ama kenara gelince yarım saat boyunca tanjevicten yediği azar(ya da ondan da küfür yiyordu) neydi hakanın??
Can Rona
13-12-2007, 23:35
Tanjevic böyle bir adam Mrsic'i azarladı,Hakan'ı mı azarlamayacak,Zico neyse Tanjevic tam tersi.Var böyle disiplin kuran hocalarda,ama eğer şu anda Slav basketbolu bir yerlerdeyse bu Tanjevic'in bağırmalarının katkısı yadsınamaz,gerçekten bağıra çağıra çok adam çıkardı.
Mustafa Ünal
14-12-2007, 00:08
Tanjevic böyle bir adam Mrsic'i azarladı,Hakan'ı mı azarlamayacak,Zico neyse Tanjevic tam tersi.Var böyle disiplin kuran hocalarda,ama eğer şu anda Slav basketbolu bir yerlerdeyse bu Tanjevic'in bağırmalarının katkısı yadsınamaz,gerçekten bağıra çağıra çok adam çıkardı.
Zico'da ki gibi inadına destek olmanı beklerdim Tanjevic'e de..
Can Rona
14-12-2007, 00:10
Zico'da ki gibi inadına destek olmanı beklerdim Tanjevic'e de..
Zaten öyleyim.Tanjevic'i her zaman desteklerim,güvenirim,bana göre Avrupa'nın en iyi hocalarındandır.Ve eğer bu adam birini alıyorsa mutlaka yıldız olacaktır buna inanırım zaten bu yüzden Emir ve Vidmar'ı savunuyorum,gelirken de bu yüzden savundmum.
Mustafa Ünal
14-12-2007, 00:11
Zaten öyleyim.Tanjevic'i her zaman desteklerim,güvenirim,bana göre Avrupa'nın en iyi hocalarındandır.Ve eğer bu adam birini alıyorsa mutlaka yıldız olacaktır buna inanırım zaten bu yüzden Emir ve Vidmar'ı savunuyorum,gelirken de bu yüzden savundmum.
Ben bir önceki mesajını yanlış anladım o zaman. Kusura bakma.
Özlem Göktürk
14-12-2007, 00:54
Maça bakamadığım için yorum yapamayacağım ama 87-77 gibi bir skorda çok kötü değil.Sonuçta kendi çapımızdaki rakipleri devirip bu druptan çıkacağız inşallah.
Cem Esmer
14-12-2007, 00:57
neyse partizanda yenildi bu grupta kazanmamız gereken maçları kazandığımız sürece grupta çok rahat 4. oluyoruz,belki barçayı yenersek grupta 3. bile olabiliriz.Ama neticede 4. olursak top 16'e 3. torbadan gireriz böylece bizim grubumuzda bir tane grup 5.si ve ya en iyi 6. bizim grupta olur, evimizde maçları kazanır 4.torba takımınıda içerde dışarıda yenersek çeyrek finali görebiliriz!
Can Rona
14-12-2007, 01:14
neyse partizanda yenildi bu grupta kazanmamız gereken maçları kazandığımız sürece grupta çok rahat 4. oluyoruz,belki barçayı yenersek grupta 3. bile olabiliriz.Ama neticede 4. olursak top 16'e 3. torbadan gireriz böylece bizim grubumuzda bir tane grup 5.si ve ya en iyi 6. bizim grupta olur, evimizde maçları kazanır 4.torba takımınıda içerde dışarıda yenersek çeyrek finali görebiliriz!
Süprizi 1 galibiyet 6 yenilgi alan Roma,Pana'yı 18 sayı farkla yenerek yaptı 2. galibiyetini aldı,şaşırdım kaldım.
Serhat Bahar
14-12-2007, 18:35
hep tanjeviçe satasmalar var ama bız taraftar olarak gorevımızı ne kadar yaptık acaba.macların hepsı bos trubunlere oynandı.rakıplerı baskı altına almadan strese sokmadan.oysakı grubumuzdakı dıger takımların taraftarlarını goruyoruz.umarım içeride kalan dıger maclar ve gruptan cıkma sansımız goz onune alınır ve barcelona macından baslanarak su salon dolar.ozaman bu takımında ne kadar farklı oynadıgını herkes gorur...
Cem Esmer
14-12-2007, 20:43
hep tanjeviçe satasmalar var ama bız taraftar olarak gorevımızı ne kadar yaptık acaba.macların hepsı bos trubunlere oynandı.rakıplerı baskı altına almadan strese sokmadan.oysakı grubumuzdakı dıger takımların taraftarlarını goruyoruz.umarım içeride kalan dıger maclar ve gruptan cıkma sansımız goz onune alınır ve barcelona macından baslanarak su salon dolar.ozaman bu takımında ne kadar farklı oynadıgını herkes gorur...
Tanjeviç'i zerre kadar sevmiyorum ama sende olaya oldukça değişik bir açıdan oldukça doğru bakmışsın renktaş tebrik ederim!:serefe:
Can Rona
14-12-2007, 21:34
Başımıza gelen hangi koç a saldırılmadı ki.Aydın Örs geldiğinde de eleştirildi,duygusal olarak baktığımız için Aydın Örs gönderiliş şeklinden sonra şimdi de Tanjevic'e saldırılıyor,hem de ne yüzden.Bu takım Aydın Örs zamanında daha başarılıydı Avrupa'da diye...
Halbuki geçen sene bundan kötü grupta Fenerbahçe 10 maça 7 m ile geldi üstüste 2 g alınca 5 g tamamladı grubunu.Şimdi ise gerçek rakiplerinin hepsini yenip 7 maçta 4 g aldı ve yenemeyeceği takımlara yenildiği suçlanıyor Tanjevic.Geçen sene 4 rakibimizden (Pau,Napoli,Aris,Benetton)'dan sadece 2 galibiyet aldı.
Salon konusuna gelince o salon 3000 kişiye oynar ya da oynamaz.
Cem Esmer
14-12-2007, 22:05
Yani ben bu takım Aydın Örs döneminde Avrupada daha başarılı diye yorum yapan hatırlamıyorum ayrıca geçen sene takımın yarısının Euroleague'de neredeyse çaylaklık dönemiydi ve bu yüzden başa baş giden çoğu maçı tecrübesizlikten kaybettik diyebiliriz,Aydın Hocanın sistemide zaten anca yıl sonuna doğru oturabilmişti geçen sene ve bunun sonucunda finallerde Efes'i süpürdük.
Can Rona
14-12-2007, 22:10
Yani ben bu takım Aydın Örs döneminde Avrupada daha başarılı diye yorum yapan hatırlamıyorum ayrıca geçen sene takımın yarısının Euroleague'de neredeyse çaylaklık dönemiydi ve bu yüzden başa baş giden çoğu maçı tecrübesizlikten kaybettik diyebiliriz,Aydın Hocanın sistemide zaten anca yıl sonuna doğru oturabilmişti geçen sene ve bunun sonucunda finallerde Efes'i süpürdük.
Burası denizde bir damla asıl Antu'da konuşulanlarda geçiyor bu cümleler.Ayrıca senin dediğin gibi Efes'i süpürdük zamana ihtiyacı var diyorlar,her kaybedilen maçta gene sallıyorlar,takım daha güçlüydü,bu sene güçsüz diye sitem ediyorlar,sonra da neden Real'i yenmiyorsun diyorlar.Yani genel olarak Aydın Örs'ün gidişinin hıncını Tanjevic'ten çıkaranlar var...
Cem Esmer
14-12-2007, 23:05
Ona birşey diyemem bu dediklerini düşünen arkadaşları aklından geçenleri tahmin edemem ama benim kafama yatmadığı kesin,ama galiba bizimde taraftar olarak huyumuz bu mudur nedir yeni gelen her hocaya bir iki sene olmadan alışamıyoruz mudur nedir,yada eleştiri iyi götürür mantığıyla eleştiri dozunu kaçırıp şaçmalıyor muyuz bilemiyorum?
Özlem Göktürk
15-12-2007, 01:03
Şöyle de bir şey var Aydın Örs'ün Türk basketbolunda çok önemli bir yeri var benim hayatımda hatta daha da önemli bir yeri var ki 12 dev adamla bana basketbolu sevdiren bir insandır.Sonra Fenerin başına geçmesi, bize kaç sene sonra baskette şampiyonluk yaşatması,takımın tam anlamıyla yerine oturduğu bir zamanda da takımdan gidişi,bunlar bize onun yaşattıkları.Avrupa'da başarılı değildik ama kadromuz sizin de dediğniz gibi yeniydi.
Tanjeviçin milli takımda bu seneki preformansı bir çoğumuzu da korkuttu.
Bi de şöyle bir şey var Tanjeviçin sürekli bağırması televizyondan izlerken bile beni korkutuyor açıkcası.
Bizlerin Aydın hocaya olan sevgisinden dolayıda Tanjeviç Fenerdeki görevine 1-0 yenik başladı.
Bizler bu takımı elbetteki sırf koçu ya da basketbolcuları için sevmiyoruz ama sonuçta bize başarıyı getircek olan onlardır.Takımımda görev yapan adamın arkasında dururum her ne kadar Tanjeviçi sevmesemde
Cem Esmer
16-12-2007, 13:31
Saat 14'de Kepez Belediye spor ile maçımız var,maçın yayını Ntv'de olacak.
Devre 40-37 lehimize bitti!
Cem Esmer
16-12-2007, 16:24
76-73öndeyiz son 73 saniye
79-75 34saniye
Cem Esmer
16-12-2007, 16:28
82-76kazandık!!!
Özlem Göktürk
16-12-2007, 16:43
Kepezle olan maçımız benim beklediğimden daha çekişmeli geçti.Maçıda tecrübe farkıyla kazandık.Preldzic eskiye oranla daha iyi oynadı bugün.Ömer Aşık da oyunda olduğu müddetçe çok etkiliydi.
Recep Kala
16-12-2007, 18:36
su macları sag salim atlatmamız lazım takımda cok sakat var ve bazı oyuncularımız sakat sakat oynamaya devam ediyorlar..
Ertuğrul Bayındır
17-12-2007, 02:43
malesef iyi savunma yapamıyoruz üstüne bide sakatlıkların çok olması takımı kötü etkiliyor.
Sercan Tuna
17-12-2007, 12:54
ne kadar eksik sakat vs olsada takım iyi performans gösteriyo bence ama çok basit hatalar yapıyoruz ve ben AYDIN ÖRS zamanındaki Fenerbahçe kadar güvenemiyorum bu takıma. Ömer Aşık biraz daha tecrübe kazanırsa gelecek vaadeden oyunculardan :) haftaya maçımız bejeke ile sanırsam bende 8jk li biriyle formasına iddaya girdim bakalım ne olacak sonuç. deplasmanda kazanırız inşallah. Bu arda İbrahim Kutluay ne zaman dönecek sahalara acaba belli mi?
Ertuğrul Bayındır
17-12-2007, 23:59
ne kadar eksik sakat vs olsada takım iyi performans gösteriyo bence ama çok basit hatalar yapıyoruz ve ben AYDIN ÖRS zamanındaki Fenerbahçe kadar güvenemiyorum bu takıma. Ömer Aşık biraz daha tecrübe kazanırsa gelecek vaadeden oyunculardan :) haftaya maçımız bejeke ile sanırsam bende 8jk li biriyle formasına iddaya girdim bakalım ne olacak sonuç. deplasmanda kazanırız inşallah. Bu arda İbrahim Kutluay ne zaman dönecek sahalara acaba belli mi?
bjk macında savunmayı biraz sertleştirelim solomonda gününde olursa maçı alırız inş.. sercan forma senin merak etme kardeşim şimdiden hayırlı olsun ;)
Aytek Öztürk
18-12-2007, 11:28
Vidmar ve Preldzic gibi ancak Kepez Belediyesi'nde oynayabilecek basketbolcularla devam ediyorsak, Tanjevic gibi ne milli takıma ne de Fenerbahçe'ye hiçbir şey vermeyen bir hocada ısrar ediyorsak, Ömer Aşık'a sarılıp (sözüm Ömer Aşık'a değil, kadroyu zenginleştiremeyenlere), Basden gibi savunmacıyı mumla arıyorsak, Euroleague'de halâ sıra takımıysak, sayın Mahmut Uslu'nun şapkasını önüne koyup bir kez daha düşünmesi gerekiyor. Basketbol maçlarına futbol seyircisi görüyoruz. 40-50 kişilik bir grup maçla alakasız bağırıp çağırıyor. Parkelere arkasını dönmüş "söyle senden başka kimim var benim" diye bütün maç aynı nağmeyi tekrarlıyor. Nerde Panathinaikos'un, Maccabi T.A.'in, CSKA'nın, Barcelona veya TAU'nun seyirci baskısı nerde bizim takıma faydamız.. Basketbol için ayrı bir seyirci örgütlenmesi içinde olunmalıdır. Bu örgütlenmeyi kulüp kendisi başlatmalı, basketbol maçları için futboldan tamamen bağımsız seyirci grupları oluşturulmalıdır. Bu grup veya gruplar basketbolu iyi bilen insanlardan oluşmalıdır. Bizim için X takıma k...y Fener k...y Fener k....y diye bağırılarak basket maçı izlenmez. Kendi kendine bağırıp çağırırsın, o arada bir üçlük bir de top kaptırıp fast-break ile smaç yersin susar gidersin. Organize bir birliktelik ile bütün seyirci ses çıkarıp etki etmedikçe hiç bir rakip basketbolcu, hakem ya da rakip takımın koçuna fiske etki edemezsin, anca bıyık altından gülerler şunların haline bak diyerek.. Daha yazacak çok şey var, bu konuda görüşlerinizi merak ederim.
bencede madrid maçına gittim en son adamlar farkı açmıştı bizim taraftar laylayındaydı sonra fark kapanınca ne biliyim rakip hücuma kalktığında bir ıslık biz hücuma kalktığımızda gazlayıcı bir tezahürat yapılması daha mantıklı ama futbol kültürü çok yerleşik ondan dolayı bu baskı oluşturulamıyor malesef ki
Burak.Coşkun
18-12-2007, 12:04
Vidmar ve Preldzic gibi ancak Kepez Belediyesi'nde oynayabilecek basketbolcularla devam ediyorsak, Tanjevic gibi ne milli takıma ne de Fenerbahçe'ye hiçbir şey vermeyen bir hocada ısrar ediyorsak, Ömer Aşık'a sarılıp (sözüm Ömer Aşık'a değil, kadroyu zenginleştiremeyenlere), Basden gibi savunmacıyı mumla arıyorsak, Euroleague'de halâ sıra takımıysak, sayın Mahmut Uslu'nun şapkasını önüne koyup bir kez daha düşünmesi gerekiyor. Basketbol maçlarına futbol seyircisi görüyoruz. 40-50 kişilik bir grup maçla alakasız bağırıp çağırıyor. Parkelere arkasını dönmüş "söyle senden başka kimim var benim" diye bütün maç aynı nağmeyi tekrarlıyor. Nerde Panathinaikos'un, Maccabi T.A.'in, CSKA'nın, Barcelona veya TAU'nun seyirci baskısı nerde bizim takıma faydamız.. Basketbol için ayrı bir seyirci örgütlenmesi içinde olunmalıdır. Bu örgütlenmeyi kulüp kendisi başlatmalı, basketbol maçları için futboldan tamamen bağımsız seyirci grupları oluşturulmalıdır. Bu grup veya gruplar basketbolu iyi bilen insanlardan oluşmalıdır. Bizim için X takıma k...y Fener k...y Fener k....y diye bağırılarak basket maçı izlenmez. Kendi kendine bağırıp çağırırsın, o arada bir üçlük bir de top kaptırıp fast-break ile smaç yersin susar gidersin. Organize bir birliktelik ile bütün seyirci ses çıkarıp etki etmedikçe hiç bir rakip basketbolcu, hakem ya da rakip takımın koçuna fiske etki edemezsin, anca bıyık altından gülerler şunların haline bak diyerek.. Daha yazacak çok şey var, bu konuda görüşlerinizi merak ederim.
Olgun bir yorum olmuş..
Özellikle taraftar konusunda büyük hak veriyorum..Hem taraftar azlığımız var hemde basketbol tezahüratı hakkında sıkıntımız var..
Oyuncu konusuna gelince çocuklara yükleniyoruz doğru fakat bunlarda genç..beklemek lazım..ama şimdi vidmarla predziçe bakıyorsun birde çiçeği burnunda ömere bakıyorsun hangisi gelişiyor yada olumlu diyelim..tabi ki ömer..madem öyle biri gelir biri gider..alpella ya gönderilen serhattı sanırım onun yanında vidmarı yada predziçi de yollarsın olay biter..gelişicekleri takım fenerbahçe değil bence bu ikilinin..he konu şuraya gelicek iki tane genç yetenek alınıldı gelecekleri parlak diyilerek bence transfer döneminde kandırıldık..
Solomon'un yedeği yok bu takımda..adam sakat sakat çıkıp oynuyor..bunu benim yöneticim görüp müdahale etmiyorsa bişey denilmez zaten..
Özlem Göktürk
18-12-2007, 15:03
Taraftarlarımız basketbolu daha çok futbolmaçı gibi seyrediyor tabii bunda da en önemli etken basketbol hiç bir zaman bu ülkede futbol kadar yükselemedi.Sonuçta oraya giden taraftarlara da bir şey diyemem çünkü onlar da elinden geldiğince takıma destek olmaya çalışıyor gerçi her ne kadar en basitinden rakip atağa çıkarken ıslıklamak yerine hala takım için tezahürat etmeye devam etmeleri bu konudaki yanlışlardan biridir.Bir de en ucuzu 45 ytl olan futbol maçlarında insanlar yer bulamazken 5-10 ytl olan basketbol maçlarına da gereken önem verilmiyor.Bazı insanlar NBA için gece yarısı kalkıp maçlara bakarken BBL den haberi olmayan insanlar var.Hatta bazı insanların verdiği bir tepki:Fenerbahçe Ülker ismini gören ''Ülkerle mi maçı var Fenerin yenilirsiniz zaten'' ve bu tepkiyi bazı renktaşlar da veriyor.Bir diğer durum da Abdi İpekçi bana göre bize gereğinden fazla büyük bir kapalı.Bu yüzden de boşluklar aşırı derecede göze batıyor.Tabii yönetiminde bu konuda çalışmalar yapması gerekir.
Özlem Göktürk
18-12-2007, 15:08
23 Aralık günü saat 14:00 de dediğin gibi deplasmanda 8jk yla maçımız var.
Arkadaşına istediğin forma modelini ve bedenini söyleseydin alırken zorluk çekmez.Yani sırf sana yeni forma alınsın diye Fenerin bu maçı alması lazım hem bu sayede takımımızın kasasına da para girecek.Zaten 8jk nın kasasına para girse de onlar harcamayı bilmezler:D
Neyse pazar günü takımımıza yürekten başarılar
Mustafa Ünal
18-12-2007, 16:49
hiç güvenemiyorum bu takıma bu sene. hem de deplasmanda oynuyoruz. umarım galip geliriz. takımın kilit oyuncuları (ibo, solomon, semih, mirsad) sakat iken 7 yıldır içerde dışarda yendiğimiz 6s ye yenildik ben utandım resmen, 2-3 orta kalite yabancıyla koskoca bütçeli FB rakibine yenilince.. eğer bjk'ye de yenilirsek (anca yenilmemeyi umuyorum, güvenemiyorum) bunu fırsat olarak kullanıp hemen bizim komisyoncu koçu takımdan göndermek gerekir.
Bakış açınız çok farklı. Ama ne olursa olsun "komisyoncu" gibi çirkin bir laf etmek çok yakışıksızca. Bu forumlarda tutturulması istenen hedef ne şartlarda olursa olsun destek. Eleştiriler kesinlikle olacaktır. Ama haddi hududu vardır.
Can Rona
18-12-2007, 22:35
Elbette "Hep Destek Tam Destek" olacaktır, ancak kişiye değil kulübe, üstelik bu destek körü körüne olmayacak, doğruyu işaret etmekle olmalıdır..
Gasper Vidmar ve Emir Preldzic.. Bu iki oyuncunun geldiği Sloven takımının ismini biliyor muyuz? Geoplin Slovan. Peki bu takımın sahibi? Borut Razdevszek (Tanjevic'in yakın arkadaşı), takımın koçu Aleksander Sekulic (Tanjevic sayesinde Virtus Bologna, Villeurbanne, Olimpia Milan, Trieste ve Limoges takımlarına getirdiği oyuncularla kulübü az para kazanmadı, arzu eden internet yoluyla araştırabilir.)..
Verdiğiniz tepki kulübe olan sevginizin koruma içgüdüsüyle oluşan tezahürüdür, bunu anlıyorum. Fakat ben de kendimi bildim bileli bu kulübün sevdalısıyım ve her zaman çürük elmaları yüksek sesle telaffuz ettim. Özellikle benim kulübümün içindekileri.. Tanjevic, 2008-2013 yılları için Çin Milli takımıyla anlaştı. Bunu kaçımız biliyor? Sizce neden?..
(O paragrafta onca cümleyle anlatmak istediğimi atlayıp bir kelimeye takılmış olmanıza da üzüldüm açıkçası. Demek ki yuvarlak cümlelerle politik mesajlar yazmalıyız diğer takımların forumlarındaki gibi. Bilinç belirtmekten ziyade, bilineni pohpohlamaksa amaç, onu da yaparız.. :) )
Maşallah başlamış komplo teorilerimiz hemen.Emir ve Gasper'in kim olduğunu ve bu takımda neden olduğunu merak ediyorsanız hiç öyle arkadaşlık falan gibi şeylere bakmaktansa şu listeye bakarsanız anlarsınız.
http://www.draftexpress.com/nba-mock-draft/2009/
Burada 16. ve 19. sırada kimin adları var bakarsan görürsünüz neden bu iki oyuncu bizde.Bu siteyi de Tanjevic'in arkadaşları hazırlamıyor,ayrıca kaç defa bir yöneticiyle görüştüğünüzü de merak ediyorum.Emir ve Gasper transferinin iç yüzünü biliyor musunüz ? Neden alındıklarını biliyor musunuz? Muhtemelen hayır.Tanjevic'in 2010'a kadar Milli Takımımız'ın başında olacağını biliyor musunuz? Muhtemelen hayır.Eee o zaman ? Ne bu yorumlar...
Ayrıca ciddi ciddi merak ediyorum Aydın Örs geçen sene ne yaptı da bu kadar güven kazandı taraftardan,ciddi merak ediyorum içeride dışarıda daha kolay grupta rakiplerine yenilen takım olmaktan başka ne yaptı EL'de.Gerçek rakiplerine karşı 10 maçta 2 maç kazanarak mı Aydın Örs bu kadar güvenilir oldu.Hayretler içinde izliyorum,Tanjevic'in takımı Partizan gibi Barca'nın çıkamadığı deplasmanda Partizan'ı parçalıyor,Chorale'ı yeniyor,gerçek rakiplerine karşı tüm maçlarını kazanıyor hala daha güven vermiyor.Güven veren kim,bundan daha güçlü takımla (En azında herkes ağzından Basden'ı düşürmüyor,Emir ve Gasper'i eleştiriyor,demek ki daha zayıf) daha güçsüz rakiplere karşı gitti içeride dışarıda yenildi.
Aydın Örs'ün gönderilmesine olan kızgınlığın Tanjevic'ten çıkmasını anlamıyorum,hele Avrupa'nın gelmiş geçmiş en başarılı koçlarından biri olan Tanjevic'in komisyoncu olarak adlandırılmasını aklım almıyor.Adam yıllar yılı oyuncu yetiştirmekle uğraşmış Sloven takımının 15 yıldır takımını yapan adam Tanjevic bir şekilde.
Ayrıca koskoca bütçeli takımmış bunu da öğrendim ama nedense bütçemiz 10 milyon dolar.Galatasaray'ın bütçesi kadar ve en pahalı oyuncumuz 2 milyon dolar alan Solomon.Gerçekten çok büyük bütçemiz varmış.Hatta Mahmut Uslu'yu direk suçlayalım,bu kadar bütçe varken çıkmış 300.000 dolarlık adam arıyoruz diyor,yoksa bu bütçeyle Jasikevicius'u almadığı için kızalım Mahmut Uslu'ya (!)
Mustafa Ünal
18-12-2007, 22:35
(O paragrafta onca cümleyle anlatmak istediğimi atlayıp bir kelimeye takılmış olmanıza da üzüldüm açıkçası. Demek ki yuvarlak cümlelerle politik mesajlar yazmalıyız diğer takımların forumlarındaki gibi. Bilinç belirtmekten ziyade, bilineni pohpohlamaksa amaç, onu da yaparız.. :) )
Diğer kısımlar Amerikan filmlerine paranoya ana konulu bir sinema filmine örnek gösterileceği için bu kısım beni ilgilendiriyor. Valla kelime takılmayacak gibi değil. Diğer takımların forumlarında ne olup bittiği de beni zerre kadar ilgilendirmiyor. Burada herkes birşey yazarken bilinçli olmalı. Sonuçta bu insan Fenerbahçe Spor Kulübü'ne hizmet etmektedir.
Eğer Tanjevic'e kullanılan, "komisyoncu" kelimesi ceza almıyorsa gerçekten içinde bulunduğum duruma üzülürüm!
Can Rona
18-12-2007, 22:52
Tabii bunun yanında 2 sene önce Preldzic'in "Dünya Ümitler Şampiyonası"'nda en iyi 5 in içinde yer alması da sadece detay.Yoksa sadece bu oyuncular bir "komisyoncu" yüzünden gelebilirler.2009 Draftında 2.tur 16.sırada olması falan önemsiz bunlar (!)
Cem Esmer
19-12-2007, 00:05
Ayrıca ciddi ciddi merak ediyorum Aydın Örs geçen sene ne yaptı da bu kadar güven kazandı taraftardan,ciddi merak ediyorum
Ben söyleyim ne yaptığını Aydın Örs bundan önce sadece bir kez kazanılan ve buda 15 yıl önce kazanılan Türkiye ligi şampiyonluğunu kazandı,üstelikte bu kadronun yarısı takımda ilk yılını yaşarken,malum başa güreşen bir takım için sadece iyi oyuncular yeterli değildir,kolay kolay hiç bir takım bir senede şampiyonluk gibi uzun bir maratonu kazanma başarısına ulaşamaz ayrıca niye Aydın Örs için sadece geçen yıla bakıyoruz evvelki yıl kısıtlı bir kadroyla Fiba euro Cup'ta kazanılan 4.lüğü hiçe sayıyoruz!Anlıyorum Tanjeviçe birşeyler denilmesine kzıyorsunuz madem buna bu kadar kızıyorsunuz hırsınızı almak için niye Aydın Örs'e saldırıyorsunuz.
Kusura bakmayın ama bu Tanjeviç adında bir sorunlar var niye dedikodular hep bu adam için çıkıyor Yani bizim takımın başına bu sene getirildiğinde de alenen ortada dolaşan dedikodu Federasyona tek başına parası yük olan Tanjeviç'in Turgay Demirel'inde ricasıyla Fenerbahçe'nin başına getirildiğidiydi.
Hakan Arıduru
19-12-2007, 00:47
Burda kimsenin körü körüne bağlandığı yok..Bende Aydın Örs ün bu takımın başında olmamasından dolayı mutlu değilim yapılanları da unutamam..Bundan dolayı tanjeviçe karşı soğuk olabilirim..Ama her ne olursa olsun Fenerbahçe camiası içinde bulunan bir kişiye böyle demeye hiç kimsenin hakkı yok..Bu forumun kuralları içerisinde davranmak zorundasınız..Bunun dışında saygı çerçevesi içerisinde bütün yapıcı olan yorumlarınıza kimse karşı çıkmayacaktır..
Can Rona
19-12-2007, 00:59
Ben söyleyim ne yaptığını Aydın Örs bundan önce sadece bir kez kazanılan ve buda 15 yıl önce kazanılan Türkiye ligi şampiyonluğunu kazandı,üstelikte bu kadronun yarısı takımda ilk yılını yaşarken,malum başa güreşen bir takım için sadece iyi oyuncular yeterli değildir,kolay kolay hiç bir takım bir senede şampiyonluk gibi uzun bir maratonu kazanma başarısına ulaşamaz ayrıca niye Aydın Örs için sadece geçen yıla bakıyoruz evvelki yıl kısıtlı bir kadroyla Fiba euro Cup'ta kazanılan 4.lüğü hiçe sayıyoruz!Anlıyorum Tanjeviçe birşeyler denilmesine kzıyorsunuz madem buna bu kadar kızıyorsunuz hırsınızı almak için niye Aydın Örs'e saldırıyorsunuz.
Kusura bakmayın ama bu Tanjeviç adında bir sorunlar var niye dedikodular hep bu adam için çıkıyor Yani bizim takımın başına bu sene getirildiğinde de alenen ortada dolaşan dedikodu Federasyona tek başına parası yük olan Tanjeviç'in Turgay Demirel'inde ricasıyla Fenerbahçe'nin başına getirildiğidiydi.
Aydın Örs için yapılan yürüyüşe katılanlardan biriyim ve her maça giden biriyim,fakat anlamadığım nedir yani Tanjevic'e saldırma için Aydın Örs'ün gönderilişini kullanmak,neye yarıyor? İsteyen istediği dedikoduyu çıkartabilir,dediğim gibi Aydın Örs'ün gönderilmesi yanlıştı ama Tanjevic'in gelmesinin yanlış olduğunu şu an için söylemek insafsızlıktır,EL'de alınan neticeler ortada,oynanan basketbol ortada.Üstelik hiçbir maça tam kadro çıkamayan takım her maçta aslanlar gibi oynuyor.
Aydın Örs 15 sene sonra şampiyon yapmış olabilir,fakat bu mudur Tanjevic'e her zaman sallamanın sebebi.Kaldı ki 15 sene sonra şampiyon olmakta Ülker'in bir sene önceki şampiyon takımının tamamını almanın payı en az Aydın Örs kadar vardır.O zaman sorarım ben,Ülker devam etseydi biz şampiyon olabilecek miydik? Ondan önceki iki senede yarı final göremedi bu takım Aydın Hoca ile.Aydın Hoca geçen sene şampiyon yaptı eline sağlık ama en az onun kadar şampiyon takımı komple almamızın da payı var burada.
Ayrıca yukarıdaki arkadaşa da senin alıntından cevap vereceğim çoklu alıntı olmadığı için...
1- Geçen sene başarılı olupta dağılan bir takım yok,giden sadece Basden var onun da gitme sebebi NBA'de oynamak başka kimse gitmedi.Kaldı ki yerine gelen White en az Basden kadar yarar sağladı.
2-Aydın ÖRS'e CEO'luk teklif etti kabul etmedi ve bıraktı ki bıraktırıldı bence ve yanlıştı ki tepkimi de koydum,hatta yüzyüze yöneticiye söyledim bunu,olabilir ama bu TANJEVIC'in suçu değil.
3-Emir ve Gasper gelecek için alındı ve yavaş yavaş gelişecekler,gönül isterdi ki Emir'in yerine Anthony Parker,Gasper'in yerine Papadopoulos'u alaım ama paramız yok o yüzden geleceğe yatırım yapıldı ve bu yüzden hedef 2010 olarak konuldu.
4-Galatasaray yenilgisiyle mi başarı ölçütü alıyoruz hayrola o zaman sormam mı ben sana,neden 3'te 1'imiz olan Aris'e iki maçta da yenildik diye,neden 20 sayı önde götürdüğümüz Napoli maçını verdik,bunlarla mı ölçeceğiz başarıyı? Basketbolda anlık hedefler olmaz bakarız sene sonuna ölçeriz tartarız.
5-Bu takım için 2.tura çıkmak bile büyük başarıdır.Zira bu takım Euroleague'ün en düşük bütçeli takımlarından biridir öyle ki Efes 18 Milyon Dolar harcarken biz 10 milyon Dolar harcıyoruz.Kaldı ki geçen sene yenebileceği rakiplerin hepsine yenilerek 7.oldu takım toplamda 5 galibiyet aldı,oysa ki bu sene 7.maçta 4 galibiyeti alıp asıl rakiplerimizin hepsini yendik.
6-Saydığın oyuncular içinde en pahalısı Solomon 2 milyon Dolar alıyor yıllık oysa ki Dee Brown yıllık 2.6 milyon Dolar alıyor aynı Galatasaray 2.5 Milyon Dolar önerdi Serkan Erdoğan'a.Bakarsan 2 oyuncuya verdiği para (ki birini alamadı) bizim toplam takımımızın yarısı,eee neymiş büyük bütçeli takım biz miyiz,onlar mı? Sebebi de belli Ülker'in onlara para verirken bize salon yapması.Şu takımda Solomon olmayacaktı,kendisi fedakarlık yapmasa.Dinamo Moskova 3 Milyon Dolar veriyordu.
Cem Esmer
19-12-2007, 02:44
Ya açıkcası ben Aydın Örs'ün gönderilişine değinmedim açıkcası zaten yanlış olduğunu herkes kabul ediyor ama sen takımın 10 milyon dolardan kurulduğundan bahsediyorsunuz,Efes'in ise 18 milyon dolardan o zaman daha önce de defalarca sorduğum soruyu tekrarlayım biz niye takıma Ülker'i sponsor aldık,yani sponsorlu bütçemiz Efes'in bu kadar aktıysa yani o zaman büyük bir problemimiz var demek!
Can Rona
19-12-2007, 03:00
Ya açıkcası ben Aydın Örs'ün gönderilişine değinmedim açıkcası zaten yanlış olduğunu herkes kabul ediyor ama sen takımın 10 milyon dolardan kurulduğundan bahsediyorsunuz,Efes'in ise 18 milyon dolardan o zaman daha önce de defalarca sorduğum soruyu tekrarlayım biz niye takıma Ülker'i sponsor aldık,yani sponsorlu bütçemiz Efes'in bu kadar aktıysa yani o zaman büyük bir problemimiz var demek!
Bu konu çok tartışılır,mesela ben Ülker grubunun burada hangi transferlere karşı çıktığını söylesem milletin dudakları uçuklar.Sadece küçük bir örnek;Ksystof Lavrinovic...
Sebebi daha da ilginç ama neyse:)
Bize salon yapıyorlar ve bizden başka 2 takıma da daha sponsorlar,sanırım bu yüzden bize yatırım yapmıyorlar
Cem Esmer
19-12-2007, 09:57
Lütfen bize sebebinide söyle çok merak ediyorum en azından pm at!
ayrıca bu bütçenin ne kadarı sponsordan ne kadrı bizim kendi kaynaklarımız bunları biliyorsan ve anlatırsan memnun olurum.
Özlem Göktürk
19-12-2007, 16:28
Cidden arkadaşlar bildiklernizi lütfen paylaşın.Sonuçta ben bir taraftarsam ve bu takımı destekliyorsam arka planda neler olup bittiğini de bilmek isterim.En azından savunduğum bir şeyi de körü körüne savunmak yerin bilerek savunmak isterim.Lütfen bildiklerinizi paylaşın
Cem Esmer
20-12-2007, 09:44
Maçı bu akşam internnetten nasıl izleyebileceğimizi bilen var mı kanal24'ün kendi sitesinde aslında mevcut ama göüntü çok kaliteli değil!
Şükrü Günal
20-12-2007, 10:43
Euroleague'in resmi sitesinde her maç internetten canlı veriliyor.
Internet: Euroleague.TV (7:15 PM CET)
şeklinde yazıyor bizim maç için.Tabi ki TR saati ile 20.15'te izleyebilirsin Euroleague.TV'den,internetten..Kalite gayet iyi..
Cem Esmer
20-12-2007, 10:50
ya o sanki paralı gibiydi?
Can Rona
20-12-2007, 13:56
Lütfen bize sebebinide söyle çok merak ediyorum en azından pm at!
ayrıca bu bütçenin ne kadarı sponsordan ne kadrı bizim kendi kaynaklarımız bunları biliyorsan ve anlatırsan memnun olurum.
Lavrinovic kardeşler 2 sene hapis yattılar,tecavüz suçundan ve bunun yüzünden Ülker grubu karşı çıktı ve uzun vadede başarılı olamayacağını söylediler,Ülker'de para kazanmak istiyor demek ki.
Zaten gelirlerimizi de bildiğim kadarıyla çok büyük kısmını Ülker karşılıyor onun dışında sponsorlar var ama katkıları çok cüzi.
Cem Esmer
20-12-2007, 15:24
ya o zaman biz bu şubeye tek kaynak olarak olarak sponsorlardan gelen paraya bakıyorsak avrupada başarı açıkcası zor görünüyor!
Can Rona
20-12-2007, 16:46
ya o zaman biz bu şubeye tek kaynak olarak olarak sponsorlardan gelen paraya bakıyorsak avrupada başarı açıkcası zor görünüyor!
Ee zaten aylardır bunu anlatmaya çalışıyorum:) Yönetim kaynak bulamadığı için genç oyuncuları alıyor,o yüzden 300.000 dolarlık adam arıyoruz.Paramız yok...
Cem Esmer
20-12-2007, 17:24
yazık yaw futbol şubesine para saçılırken burada tek gelir kaynağının sponsor olması tamam futbol şubesinin parasıda ceplerden çıkmıyor stattan,forma satışından,sponsorlardan geliyor,tamam aslan payı futbol şubesinin olmalı ama payıda bu kadar büyük olmasın ya!
Can Rona
20-12-2007, 18:06
yazık yaw futbol şubesine para saçılırken burada tek gelir kaynağının sponsor olması tamam futbol şubesinin parasıda ceplerden çıkmıyor stattan,forma satışından,sponsorlardan geliyor,tamam aslan payı futbol şubesinin olmalı ama payıda bu kadar büyük olmasın ya!
Sorun şu ki,branşlar arası para aktarımı yasak,dolayısıyla futboldan gelen geliri basketbola 1 kuruşunu bile veremezsin,yapmamız gereken basketbol için sponsorlar bulmak fakat basketbol yeteri kadar popüler olmadığı için ülkemizde kimse elini cebine atmıyor,olay maalesef bu.Yoksa futboldan para aktarma gibi şeyler söz konusu değil.
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.