Orijinalini görmek için tıklayınız : Erkek Basketbol Takımımız
Fatih Dilber
25-07-2004, 06:08
erkek takımla ilgili transferler haberler vs olayları burda konuşalım. ;) *
takımımız transfer olarak şu an sadece mrsiç ve ömer olarak gözüküyor.(kesin olmayan bi kaynaktan alınan bilgi banvtspordan polat kocaoğlu(power forvet ve pivot) ve efesten selim saygı(pivot) die arkadaşlarla da anlaşmışız.)
altyapıdan doğuş die geleceği çok parlak olan bi yeteneğimiz war. 1989 doğumlu 1,77 boyunda. daha izleme fırsatım olmadı ama izlediğim ilk maçını(genç veya yıldızlar) hemen aktaracam size. doğuş A takımla idmanlara çıkıyo. belki de ibodan sonra altyapıdan çıkardığımız en büyük yetenk olabilir. bunu başarmak doğuş ve altyapı hocalarının elinde. ben çok umutluyum doğuş konusunda.
şimdilik kadromuz
damir mrsiç
barış güney
doğuş balbay
ahmet arkın(çok yetenekli bi çocuk ama ahmetle ilgili kesin bi karar duymadım hiç bi yerde. inş kalır)
erdal bibo
ömer onan
altan çetinkaya
rasim başak
emre ekim
zeki gülay
ve transferleri doğruysa polat kocaoğlu ve selim saygı.
aydın örs ve ekibi iki yabancı tranferi daha düşünüyormuş. bunlar pivot ve powerforvet olacakmış. Aydın hocanın en ii kararı vereceğine inanıyorum.
ayrıca seneye maçlar abdiipekçide oynanacağı kesinleşti. aydın örs bi röportajında kombine çıkartacaklarını söledi.
yeni sezonu ve transferleri dört gözle bekliyorum *;)
Sercan Matur
25-07-2004, 12:45
Bu sene Basketbol şubesine verilen önem Aydın Örs transferi ile anlaşıldı. Yeni transferler yapılıyor umarım çok iyi bir çıkış yapacağız..
Birde 1907Unifeb olarak Basketbol Maçlarına olan organizasyonları sıklaştırmak gerektiğini düşünüyorum. Zannedersem bu sene maçlar Abdi İpekçi'de oynanacak. Ama bunun yerine daha az seyirci kapasiteli, ambiansı daha iyi olacak bir salon taraftar için daha iyi olabilirdi, dediği gibi bu konuda tam bir bilgim yok. Ancak yapmamız gereken Bu sezon basketbol maçlarına taraftar olarak biraz daha önem vermeliyiz.
Bu gidişle bilet paralarının fazlalığı nedeniyle kadıköy'de maça gidemediğimiz zaman direk a.ipekçiye akarız ;)
Vehbi Şirikçi
25-07-2004, 15:19
Bu senenin en iyi transferi Aydın Örs. Ve Aras Kargo nun verdiği destek. Ama çok büyük bir bütçe ve büyük başarılar beklersek hayal kırıklığı yaşarız. Beklentilerimiz çok fazla olmamalı. Abdi İpekçi'de oynamayı oyuncular ve dolayısıyla Aydın Örs istemiş. Başarılı bir gidiş olduğu takdirde salonun büyük bölümünün dolması ve hatta ciddi bir gelir bile getirmesi hayal değil. Bu sene bir hava yakalayarak başarı elde etmek istiyorsak bizler de takımın yanında olmalıyız. Basketbol gibi sürekli aktif skorlu bir oyunda seyirci futbola oranla daha etkili bir faktör. Takımımızın eksik kaldığı dakikalarda biz devreye girerek başarının gelmesine katkıda bulunabiliriz. Bu sene basketbol maçlarında da görüşmek ve seri galibiyetler almak dileğiyle..
Levin Susar
25-07-2004, 18:04
Bugün Habertürk'te Aydın hoca nın Mehemt Baturalp ve de diğer adını unuttuğum spiker ile röpörtajı vardı...
Savunmanın öneminden çok sık bahsetti..
Abdi ipekçiyi kendisi ve oyuncular istemiş, başkan da direk oraya geçilmesini kabul etmiş. Geçen sezon Murat özgül de istemişti ancak kirası fazla olduğu için vazgeçilmişti. Şimdi Aydın Örs'ün bir dediğinin 2 edilmemesi çok güzel :)
Bu sene 1907UNIFEB olarak basketbol maçlarında çok daha aktif olmamız lazım...
Inanıyorumki değişen hoca ile, Fenerbahçe nin basketbol tribünlerine de bir hareketlilik gelecektir.
Bu sene futbol maçlarında olduğu gibi tam kadro yerimizi almalıyız.
Ben bu işin peşini bırakmayacam.
Abdi İpekçi basketbolun mabedi.
Orada güzel bir taraftar desteği ile işallah bu sezon her takımı mağlübiyetle uğurlarız :)
Bu arada hastalığından tamamen kurtulan haluk Yıldırım ülker den ayrılıyor.
Kendisi çok iyi bir Fenerbahçeli ve de müthiş bir savunmacı ve takım oyuncusu. Bize faydası olabilir diyorum...
Güzel bi 5 numara da yolda diyelim şimdilik :)
Burak Çankaya
26-07-2004, 12:33
Bence yine söz verilen transferler yapılmadı Bİr Ömerle Mrsiçle olmaz. Efes ve Ülkerle baş edemedikten sonra ne anlamı var???
Sinan Bıçak
26-07-2004, 12:50
bence bu senede başarısızlığa uğramamak için yabancı oyuncuları çok iyi seçmemiz gerekiyo eğer güzel iki yabancı ile çok iyi yerlere gelebiliriz
kombine çıkarsa haberdar olmak isterim ;D
Fatih Dilber
26-07-2004, 13:46
Bence yine söz verilen transferler yapılmadı Bİr Ömerle Mrsiçle olmaz. Efes ve Ülkerle baş edemedikten sonra ne anlamı var???
bugün harcayalım para getirelim en babasından oyuncuları. döşeyelim paraları. bi yıl sonra da hiç yatırım yapılmasın. sence bi taraftar olarak memnun eder mi bu seni?? memnun ediyosa hoş. beni etmez. ben sahada fenerbahcee altyapısınan yetişmiş ve ya fenerde kendini geliştirmiş adamları görmek hoşuma gider. tabak lı abdul-rauflu miliçli kadro wardı. bi sonraki seneyi hatırlıyomusun?? hatırlama bence. işte bunlardan ders almazsak daha kötü olur. hedef günü kurtarmak deil gelecek olmalı.ibolar yetiştiremedikten sonra şampiyon olalım benim için annam ifade etmez. zaten o zamanda ül-eften farkımız kalmaz >:(
şu linkleri bi oku bence
http://www.turkbasket.com/Haber.asp?m=81&hid=27244
http://www.fenerbahce.org/detay.asp?newsid=4558&SubCategoryName=basketbol&La ng=TR
http://www.fenerbahce.org/detay.asp?newsid=4587&SubCategoryName=basketbol&La ng=TR
desteği ve güvenmeyi bırakırsan zaten o iş biter :-/
onun için desteğini hiç bi zaman çekme bu takımdan başarıya yakınız ;)
Sinan Bıçak
26-07-2004, 13:59
ama sölesene zan tabaklı miliçiçli kadroyu kaç kişi izliyodu geçen sezon kaç kişi izledi ben seneye kötü olsun istemiyom tabi ama bjk nba draftında seçilip oynamayan adamları beleşe nasıl getirdi aynısını yapabiliriz.hem niye iyi kadro kurulduktan bi sene sonra kadro kötüleşsinki
Sinan Bıçak
26-07-2004, 14:02
süper olduğumuz sene avrupada nasıl ses getirmiştik
Sinan Bıçak
26-07-2004, 14:04
ibolar veya harunlar 1 sene bizde oynayıp bedavaya başka takıma gidecekse hiç yetişmesin sencede öle değilmi
Fatih Dilber
26-07-2004, 14:26
ama sölesene zan tabaklı miliçiçli kadroyu kaç kişi izliyodu geçen sezon kaç kişi izledi ben seneye kötü olsun istemiyom tabi ama bjk nba draftında seçilip oynamayan adamları beleşe nasıl getirdi aynısını yapabiliriz.hem niye iyi kadro kurulduktan bi sene sonra kadro kötüleşsinki
o rüya takımdan sonralki kadroyu sayabilirmisi bana?? ben sana o tüm takımı sayayım. o gün tribünlerin boş olduğunda benim içim yanıyordu. çünkü düşün elinde süper kadro bi yıl sonra yerine alınan oyunculara bak radislav curcic felan :-X
beşiktaş kimi beleşe getirmiş?? zaten basketbolda bonservis die bi olay yok yani gidip oyuncuyla anlaş oynat. ayrıca geçen seneki kadrodan eser kaldımı ;) hı el-amin war sadece :-/
süper olduğumuz sene avrupada nasıl ses getirmiştik sonra ne yaptık??
ibolar veya harunlar 1 sene bizde oynayıp bedavaya başka takıma gidecekse hiç yetişmesin sencede öle değilmi deil.....
ibrahim kutluay bugün türkiyenin yetiştirdiği ender yetenkli oyunucuların başında gelir. fenerbahce altyapsından yetişmesi ayrı gurur verici bi olaydır. ibonun gidişini herkes biliyo. birincisi hedefi olmayan elinde adam gibi adam kalmayan halil üner gibi gittiği takımı rezil etmekle ünlü(halil ünerle ilgili çok şey yazardım ya hadi neyse >:( ) bi antrenöre sahip yatırım yapılmayan bi takımda oynamak istemedi. yurtdışına gitti(tabi menejerinin bunda katkısı(ne menejeri bizim köyde komisyoncu derler hatta boşver... ) harun gidişi de bence çok önemliydi fenerbahce için kim ne derse desin. harun gittikte sonra ibonun önü açılmış ibo ün yapmıştı.
altyapı maçlarını bilmem takip ediyormusun. ben pek izleyemiyorum. nedeni avcılarda oturmam. birsürü alttan dersim olması ve maçların caferağada oynanması. ama ben pivot dergisi alıp ve ya antuda bi kaç kişi yazıları war ordan takip ediyorum. altyapıdan yetişen oyuncular war. irfan-turgut-doğuş-ahmet-devran daha niceleri önemli olan bunları çıkarabilmektir.
taşıma suyla ne kadar değirmen döner. basketbolun getirisi nedir?? yayın hakları=0 forma satışı=0 evet dahada nicesi. gelirsiz bi ortamda kendi getirilen kaynaklarla yapması . kolay işmi??
işte burda kendi yetiştireceğimiz oyuncular çok önemli. ha ibo gibi olcaklarsa yetişmesin diosan ben daha farklı yorum ortaya koyayım yetiştirmeyeceklerse şubeyi kapatsınlar >:(
Hüseyin Kaplan
26-07-2004, 15:19
Fatih heyecan yapma. Maçların Abdi İpekçiye alınması süper olmuş zaten avcılardayız artık gideriz maçlara.
Fatih Dilber
26-07-2004, 15:23
kaçar mı abi gideriz :D zaten futbol maçı biletleri kol gibi olacak :-/ bana basket uyar. bi de ünide bizim kızlar walla ben basketbola doyarım acaip :D
Burak Çankaya
26-07-2004, 15:25
Peki o senenin üzerinden kaç sene geçti? Yarışan FB takımıysa hep öne güreşmeli kaç senedir alt yapı ayağına boş geçti!Mustafa Abi yetiştide ne oldu? Bize şampiyonluk ve heyecan gerek Burası Fenerbahçe.
Fatih Dilber
26-07-2004, 15:52
canım kardeşim. 6 yıl geçti ;)
şimdi sen bi oyuncusun ve takım yatırım yapmıyo ne yaparsın?? zaten basketboldan getirin yok fazla. ii de para veriyorlar(ül-ef gibileri).
şimdi fenerbahce kulübü yönetimi aydın örsü göreve getirip celal arasla anlaşması. sonrada ömerin gelmesi yönetimin basketbolu iplemeye başladı anlamına gelir. bu da ii haberdir. şampiyonluk istiyosun biz ne istioz. bizde bunu istioz ancak bişişer warki engellenemez ekonomik getiri. çok az getirisi olan bi lige paralar dökemezsin. dökersen bi yıl sonra apışıp kalırsın. şimdi iki tane oyuncu alınacak. alınacak adamlar boş adamlar olmayacak bunu bilin. ama amaç bu sene şampiyon olmak da olmayacak. hedef ilerisi. geleceği düşünmek. o zaman aziz yıldırım geleceği düşünmeden hareket edip transferler gerçekleştirdiler. sonra da yanlış yaptıklarını anladılar. ama futboldan kafalarını kaldırmadılar. ne zaman taraftar çıkıp tepkisini koydu ortaya(geçen seneki efes maçında yönetime tepkiler wardı ve sonra da basketbolda transferler yapıldı ;) ) burda yönetimin pek fazla işi iplemediği anlamına geliyodu. bugün rus kulüpleri deiliz kara para aklayalım. zaten en büyük hedefimiz 2007de şampiyonluk. bunun için çalışmalara start verdik. her yıl basketbola 5-10m$ yatırmakla iş bitmez. doğuşlar-ahmetler oynamadıktan sonra hiç bişi ifade etmez. aklıma gelmişken onu da yazayım. ermal kurtoğlu abdulrauflu kadrodaydı ama oynayamadığı için NCAA yi tercih etti. bugün efesin önemli adamlarından biri. yani alacağımız adamlar geleceğimiz karartmamalılar ;)
Hakan Bıyıklı
26-07-2004, 19:18
Açıkcası bugüne kadar NBA finali dışında pek ilgilenmedim basketbol ile.. Bir dönem merak salmıştım Telekom'un maçlarını kaçırmazdım. Ama bu hevesim kaçmıştı..Şimdi Aydın Örs'ün takımın başına getirilmesinden sonra, biraz daha ilgili olmaya çalışıyorum. Birkaç röportajını dinlediğimde gerçekten de duymak istediğimiz sözleri söyledi. Medyanın her türlü gazına karşılık, kendisinin sihirli değneği olmadığını ve zamanla birşeyleri yapacaklarını belirtti. Bu arada yönetimin de basketbol konusunda ilgili olması, bu şubeyi futboldan gelen gelirlerle dönen değil, kendi gelirlerini yaratan bir şube yapmaya çalışması bence güzel... Şu anda mevcut bilgim ile yorum yapmam yanlış olur. Ama umarım bu sene hem erkek, hem bayan takımlarımız, hem de futbol takımımız büyük başarılar yakalarlar.
Sinan Bıçak
26-07-2004, 21:25
6 sene fenerimizin basket maçlarına aralıksız gittim ümraniyeye alınana kadar ümraniyeyede gittim astronots mu ne bi takım vardı onlara elendiğimiz maça kadar sonra baktım altyapı die die çoluk çocuk doldurdular en alttaki takımlara bile yenilemeye başladık.Şimdi tribünleri falan övüyoz kötü olduğumuz sene (futbol)kaç kişiye oynadık.FENERBAHÇE HER ZAMAN ZİRVEYE OYNAMALI
Burçay Tiftikçi
27-07-2004, 00:04
Baskette geçen seneki gelirimiz 20 bin dolar bu sene bi gazla olsa olsa 100 bin dolar taşıma suyla degirmen dönmeyecegi gün gibi aşikar......Senelerce altyapıya hiç önem verilmedi.....açıkçası Türkiyede ülker ve efes hariç başka kimsede yeterli önemi vermedi....Uefa kriterlerine göre futbol dan kazanılan para sadece futbola harcanıcak yani basketbola 5 kuruş aktarılamayacak....
Fenerbahçe yine bu sene güçlü bir takım kuracaktır.....Daha liglerin başlamasına 2,5 ay var.....Yukarlara mücadele edecek belkide şampiyon olacaktır....
Kombineyide sabırsızlıkla bekliyorum....inşallah uygun bir fiyat yaparlarda çok alan olur....
Levin Susar
27-07-2004, 19:49
Uefa kriterlerine göre futbol dan kazanılan para sadece futbola harcanıcak yani basketbola 5 kuruş aktarılamayacak....
Ben bu gelir olayını çıkaramadım bir türlü..
Mesela Fenerium da dünyanın ürünü satılıyor.
Bebek önlüğü de boroz havlu da satılıyor, basketbol formaıs vs de..
1001 çeşit ürün var. Fenerium dan gelen gelir nereye gidecek ?
YUöneticiler istedikleri takdirde istedikleri yerden istedikleri tarafa geçişi yapabilirler diye düşünüyorum.
Ayrıca aydın örs kariyerinin son senelerinde , tüm kariyerini riske atacak, son senelerini boşa geçirecek başarısızlıkla sonuçlanacak bir hamle yapmaz kanımca...
Belli sözleri almıştır ona göre gelmiştir..
İlk isteği olan Abdi İpekçi'yi yönetimi kabul ettirdi. Murat özgül ettirememişti.
İşallah bu sene basketbolda daha güzel günler yaşayacaz. İlk senede kimse şampiyonluk ya da 2. lik beklememeli.
Hedef sağlam sağlam gidip göze hoş gelen basketbol oynayan bir Fenerbahçe yaratıp alt yapısı ile yabancıları ile transferleriryle her şeyiyle birlikte yukrıdaki 4 lüye mücadele veren Fenerbahçe olmalı..
Doğa Aydın
28-07-2004, 00:01
Peki, ismi çok tartışılan Aydın Örs'le olur mu sence bu işler Levin? ::)
Burçay Tiftikçi
30-07-2004, 13:50
Geçen sezon Oyak Renault forması güyen 23 maç pynadıktan sonra Pau Ortez e transfer olan Marc Salyers i almışız....Oyak Renault ta geçen sezon 23 maçta 25.3 sayı 7.3 ribaund ortalamalarıyla oynamış....
Hiç maçını izlemedim....Ama ortalamaları çok güzel....İnşallah yararlı olur....
Fatih Dilber
30-07-2004, 18:08
ii bi oyuncu transfer edildi. hem dışardan hem de içerden oynayan bi oyuncu. geçen senenin sayı kralı. ligden düşmesi garantilenince pau-orthez'e gitti. doru transfer. şimdi potaltına sağlam bi pivot lazım. onu da halledersek çok ii olacak. :D
Burçay Tiftikçi
30-07-2004, 21:22
Hakikaten şöyle çok saglam bir pivotla başa oynarız....
Fatih Dilber
04-08-2004, 10:47
altyapıdan kadroya emir obalıyı dahil ettik daha öncede doğuş balbayı dahil etmiştik. emir pivot oynuyo. onun için yazılan bi yazıda alyapıda çok şey beklenen ama beklentilerin hep altında oynayan bi oyuncuymuş daha izleyemedim ama izleyecez. en azından uzunumuzu yedeklese çok ii. doğuşa gelince, kaç gündür tbfde olduğumdan dolayı yıldız takımın idmanını seyrediom. doğuş gerçekten yetenekli . hatta ben önce emin deildim doğuş olduğundan çok ii oyuncu felan dedim sonra doğuş olduğunu öğrendim. biraz daha boy atar biraz daha güçlenirse bence çok ii bi guardımız olacak(yazın bunu biyere fatih sölediydi dersiniz :P )
pivot arayışlarımız ise devam ediyo.
Sinan Bıçak
04-08-2004, 13:58
abi fatih solak ı alsaydık keşke veya semih diye çocuk var 1987 doğumlu genç yetenek bunlar
Burçay Tiftikçi
04-08-2004, 15:40
abi fatih solak ı alsaydık keşke veya semih diye çocuk var 1987 doğumlu genç yetenek bunlar
Fatih Solak çok iyi olurdu....Büyük ihtimalle Ayd1n Örs istemedi yoksa Fenerbahçe alirdi....
Levin Susar
04-08-2004, 16:14
Ben de fatih gibi 1 kaç gündür abdi ipekçideyim...
Yıldız B takımının antremanı vardı, hakikaten kaliteli oyuncular var.
Mrsiç transferinen çok şaşırıdm.
Biraz bencil, savunma yapmayı sevmeyen gününde olursa 30 atabilen bi adam..
Aydın hoca onu adam eder diyecem de yaşı 34 oldu...
Dün takımın yarısı yeni zellanda maçını izlemek için salondaydı. Barış, rasim, zeki vs...
Bu arada salyers geçen sene oyak renault unmeis kesinleşince pau orthez e gitti. 4-5 maç oynadı, gittiğinde takımı 3. ydü, 4 maç sonra şampiyon bitirdi ligi..
Orda da iyi bir performans gösterdi.
Bence çok iyi bi transfer...
Onur Kalkandelenli
08-08-2004, 01:09
En önemli transferimiz kesinlikle Abdi ipekçidir arkadaslar. Herkes dream team doneminden bahsetmis ama ben fenerbahcenın kupa galipleri gibi dandik kupalarda oynarken hemde turkiyede basketbolna bu kadar deger verılmedıgı donemlerde bile o komplekse 5 kisinin geldigini hatırlıyorum .
Diger bir onemli transferde Aydin hoca.Benim icin istediginiz kelimeyi soyleyebilirsiniz ama Aydin Örs yeterli basketbol tekniĞine ve düsünme hızına sahip bir hoca değil belkide onemli maclarda bunun cok sıkıntısını cekıcez ama altyapı acisindan ve oyuncuları ıyı tanıma acısından(az butceyle hedeflenen basarı) Fenerbahcemiz icin uzun vadede gercekten buyuk sans.
Bu arada kimse Marc Salyers tan bahsetmemis.Turkiye ligindeki en iyi yabancılardan birini aldik.Belki cok iyi istatistiklere sahip deigil ama( SA:%54 3S:%35 Rib:7:2) takım oyununu cok ıyı uygulayan bir isim.
Bu hafta icerisinde 2.10 luk bir pivotunda imza atıcagını dusunursek, ve en onemlisi bu sene trubunde fenerbahcemize verecegimiz destegi dusunursek ilk 3 te kendimize yer bulabiliriz.Bundan da onemlisi gelecekte Türk basketboluna uzun sure basarıyla hizmet edebilecek basketbolculara sahip olabliriz.
Arkadaslar sizinle maca gitmeyi cok isterim.Tabi kabul ederseniz:) gorusmek uzere
Onur Kalkandelenli
08-08-2004, 01:11
Kime Salyers tan bahsetmedi demistim,özur dilerim. tekinik bi arızadan oturu tum msj ları okuyamamısım:)
Bertan Aycan
08-08-2004, 19:26
Efes Pilsen ve Ülkere karşı en büyük avantajımız elbetteki taraftarımız...
Orta vadede güzel başarılara imza atabiliriz , müessese takımlarının saltanatına son verebiliriz
Geçen sene Beşiktaş oldukça iyi bir takım kurmuştu , ufak ama rakibi boğan bir salonda güzel sonuçlar almıştı.Yani olmayacak bir şeyden bahsetmiyoruz
Aydın Örs bu takım için büyük bir kazançtır. Tecrübesini en iyi şekilde yansıtacaktır elbette
Bizde vakit buldukça gidelim maçlara . Üstelik basketbolun seyir zevki bambaşka , hem destek hem keyifli saatler geçirmek için ideal
Can Turgut
09-08-2004, 05:41
Zeki Gülay ne zaman gidecek bu takımdan ?
Git Zeki..
Güle güle Zeki..
Banvitspor'a git Zeki..
Almanya vatandaşı ol Bundesliga'da oyna Zeki..
Greencard'ın benden kaç kurtar kendini buralardan Zeki..
Bahriye Tekin
09-08-2004, 14:06
Git Zeki..
Güle güle Zeki..
Banvitspor'a git Zeki..
;D ;D ;D
Fatih Dilber
09-08-2004, 16:24
takımımızın temel taşıdır. altyapıdan yetiştirip türk basketoluna sunduğumuz ender yeteneklerden biridir ;) ;D ;D ;D ;D
onsuz kanarya olmaz gibi. maçtan önce turnike atsın ısınmada yeter. ama olsun takımda ;D ;D ;D
bugün 6 oyuncuya birden imza attırıyoruz. zeki-barış-altan-rasim-emre-erdal ile sözleşme imzalıyoruz. rasim haricindekiler yedeğimizi oluştruracaklar. hayırlı ossun diyorum ;)
Erdinç Zaman
16-08-2004, 20:08
bence bu sene basketbolda cok iyi transferlerin olduguna inanıyorum bu sene basketbolda takımımızın iiyi bir yerlerde bitirecegine inanıyorum
Onur Bilgin
18-08-2004, 17:08
Git Zeki..
Güle güle Zeki..
Banvitspor'a git Zeki..
:)
bende sana katılıyorum.hemde bu takımın kaptanıydı geçen sene.......
Erdem Çeliker
19-08-2004, 00:43
Arkadaşlar 2.haftadaki Darüşafaka maçında herkesi Abdi İpekçi Spor Salonu'na bekliyoruz... Bu sezon evimizdeki ilk maçta ben de orada bulunacağım... "Atam İzindeyiz Biz DE Fenerbahçeliyiz" pankartı açacağız.... Sevgiler....
Vehbi Şirikçi
23-08-2004, 00:27
Sezona iddialı hazırlanan erkek basketbol tamımız 2 yeni transfer daha yaptı.
"
http://www.fenerbahce.org/images/newsimages/bookersalyers300.jpgSalyers ve Booker imzaladı
19.08.2004
Erkek Basketbol Takımımız`ın yeni Amerikalı transferleri Marc Salyers ve Chris Booker, Fenerbahçe Adası`ndaki Kulüp Binamız`da basın önünde sözleşme imzaladı.
Yeni transferlerimiz, Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı İcra Kurulu Başkanımız Celal Aras, Basketbol Şubesi`nde Sorumlu Yöneticimiz Semih Özsoy ve Menajerimiz Nedim Karakaş`ın katıldığı törende konuşan Celal Aras, takımımızın yabancı oyuncu transferini tamamaladığını söyleyerek, "4. yabancı oyuncu hakkımızı şu an için kullanmayacağız. İyi bir takım oluşturduk. Tüm taraftarlarımızı bizi desteklemeye davet ediyoruz" dedi.
Semih Özsoy ise, antrenörümüz Aydın Örs`ün isteği doğrultusunda kadro oluşturulduğunu belirterek, talep gelmesi durumunda yeni transfer yapılabileceğini söyledi.
Geçen sezon Oyak Renault`da kısa bir süre forma giyen 25 yaşında ve 2.05 metre boyundaki Marc Salyers, "Türkiye`deyken futbolda Fenerbahçe`yi tutuyordum. Bu sezon basketbol takımında forma giyeceğim. Bu benim için büyük bir gurur" derken, son 2 yılda NCAA`de Purdue Üniversitesi`nde forma giyen 23 yaşında ve 2.08 metre boyundaki Chris Booker ise, iyi bir sezon geçirip, sarı-lacivertli takımın başarısına katkı sağlayacağını söyledi.
Yeni transferlerimiz, tören sonrasında Fenerbahçe forması ile basın mensuplarına poz verdi. "
kaynak:fenerbahce.org
Sinan Bıçak
05-09-2004, 14:39
arkadaşlar hazırlık maçları çok kötü geçiyor. kimler oynuyo kimler oynamıyo detaylı nerden öğrenebilirim?
Burçay Tiftikçi
07-09-2004, 00:28
İstanbul daki aras turnuvasında takımımızın nasıl oldugu hakkında saglıklı bilgi ediniriz.....
Duygu Çakır
10-09-2004, 01:40
mrsiç gelmiş ben baya umutluyum bu sene
Fatih Dilber
14-09-2004, 11:41
İstanbul daki aras turnuvasında takımımızın nasıl oldugu hakkında saglıklı bilgi ediniriz.....
ya bu turnuva ne zaman. inşallah ayın 24ünden sonradır :-[
Levin Susar
14-09-2004, 12:02
İtalyadaki hazırlık kampı bana göre fena gitmiyor...
Mrsiç ve de Rasim Başak gibi 2 tane ilk 5 oyuncumuzdan eksik kamp yaptığımız düşünülürse alınan skorların çok da önemi yok...
Bu sene bambaşka savaşan bir Fenerbahçe izleyeceğiz...
Murat Murathanoğlu ile bi ara görüşme fırsatı bulduğumda kendisine NCAA yi çok iyi bildiği için booker ı sormuştum o da biraz umutsuz vaka türünden bi cevp vermişti. Son hazırlık maçlarında booker sın performansının artmış olması çok sevindirici...
Bu takım bu sene mücadele edecek buna inanıyorum.
Burçay Tiftikçi
18-09-2004, 09:54
İtü den 1982 dogumlu Levent Bilgin i almışız....Oyuncu hakkında bilgisi olanlar aktarabilirmi?
Erdinç Zaman
18-09-2004, 18:09
fenerbahce erkek basketbol takımı bence bu seneye damgasını vuracak göüküyor banvit macında takım ilk dakikalarda biraz durgun başlasada ilerleyen dakikalarda kendisini gösterdi.bence bu fener bu sene iş yapacak gibi gözüküyor bu sene 1907unifeb'le beraber hep birlikte ümraniye haldun alagaş'a stadına hucum edelim....
Burçay Tiftikçi
18-09-2004, 23:26
fenerbahce erkek basketbol takımı bence bu seneye damgasını vuracak göüküyor banvit macında takım ilk dakikalarda biraz durgun başlasada ilerleyen dakikalarda kendisini gösterdi.bence bu fener bu sene iş yapacak gibi gözüküyor bu sene 1907unifeb'le beraber hep birlikte ümraniye haldun alagaş'a stadına hucum edelim....
Maçlar Addi İpekçide ....
Vehbi Şirikçi
20-09-2004, 17:06
http://www.fenerbahce.org/images/newsimages/ArasCup2004X300.jpg
`Aras Cup 2004` başlıyor
20.09.2004
Erkek Basketbol Takımımız`ın ana sponsoru Aras Kargo tarafından sponse edilen Aras Cup 2004 Basketbol Turnuvası, 21-24 Eylül tarihleri arasında İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu`nda yapılacak.
Sezona sıkı bir şekilde hazırlıklarını sürdüren Erkek Basketbol Takımımız dışında, Karşıyaka, Darüşşafaka, Beşiktaş, Banvit ve Tuborg Pilsener takımlarının katılacağı turnuvada final maçı, 24 Eylül Cuma günü oynanacak.
Turnuvadaki gruplar ve maç programı şöyle:
A Grubu
1- Fenerbahçe
2- Karşıyaka
3- Darüşşafaka
B Grubu
1- Beşiktaş
2- Banvit
3- Tuborg Pilsener
MAÇ PROGRAMI
21 Eylül 2004 Salı
16.30 Beşiktaş-Banvit
18.30 Fenerbahçe-Darüşşafaka
22 Eylül 2004 Çarşamba
16.30 Banvit-Tuborg
18.30 Fenerbahçe-Karşıyaka
23 Eylül 2004 Perşembe
16.30 Tuborg-Beşiktaş
18.30 Fenerbahçe-Karşıyaka
24 Eylül 2004 Cuma
14.30 A Grubu 3.sü-B Grubu 3.sü
16.30 A Grubu 2.si-B Grubu 2.si
18.30 A Grubu 1.si-B Grubu 1.si
kaynak: fenerbahce.org
Sinan Bıçak
20-09-2004, 20:40
Bilet fiyatları ne kadar.
Fatih Dilber
21-09-2004, 14:02
nasipse finale yetişecem...
artık kupayı kaldırışımızı görürüm ;)
Fatih Dilber
22-09-2004, 13:35
İtü den 1982 dogumlu Levent Bilgin i almışız....Oyuncu hakkında bilgisi olanlar aktarabilirmi?
http://www.tblstat.net/player_detail.asp?PLAYER_ID=18&SCAT=SAVG
bu sitede istatiksel bilgiler war. tahminim uzun yedekleme işini yapar. inş becerir.
ilk maçı almışız. hadi koçlarım finale kalın fatih gelsin. ;D ;D ;D
Vehbi Şirikçi
22-09-2004, 23:23
Fenerbahç 64-67 Pınar Karşıyaka
22.09.2004
Erkek Basketbol Takımımız, ana sponsoru Aras Kargo tarafından sponse edilen Aras Cup 2004 Basketbol Turnuvası`ndaki ikinci maçında Pınar Karşıyaka`ya 67-64 mağlup oldu.
Takımımız, turnuvadaki ilk maçında Darüşşafaka`yı 72-65 mağlup etmişti.
kaynak:fenerbahce.org
Burçay Tiftikçi
24-09-2004, 12:41
Erdal Bibo ve Ömer Onan ın şut formlarının iyi olması çok sevindirici....Bu takıma daha çok skorer mrsiç ve salyers te katılınca skor olarak sıkıntı çekecegimizi sanmıyorum....Bunun üstüne bide Aydın Örsün muhteşem savunma anlayışı oturursa niye şampiyon olmayalım....
Vehbi Şirikçi
24-09-2004, 14:20
Bugün 16:30 da Banvitsporla 3. lük maçı oynayacağız..
Vehbi Şirikçi
25-09-2004, 00:26
Banvitsporu 76-62 yenerek turnuvada 3. oldu. Ömer Onan 22 sayı attı. Kupayı da bizi yenen tek takım P.Karşıyaka aldı.
Burçay Tiftikçi
29-09-2004, 14:55
Traver Harvey i almışız....Allah sonumuzu hayır etsin...Aydın örsün bir bildigi vardır....
Sinan Bıçak
29-09-2004, 17:03
link versene
Burçay Tiftikçi
29-09-2004, 20:43
Antu forumda yazıyor....
Fatih Dilber
29-09-2004, 22:09
eleştiri için çok erken diyorum başka bişi demiyorum ama pivot olarak hoşuma gitmese de üniversitedeki savunma yeteneklerini görünce insanın aklına ii şeyler geliyo ama isleyince de pek bişi gelmiyo. ligler başlasın görecez
Burçay Tiftikçi
07-10-2004, 11:54
Takımımız Bandırmadaki turnuvanın ilk günü Banvit i 85-68 yendi çok güzel bir skor bu tür Türk takımlarından ne kadar güçlüoldugumuzu gösterir...Zaten yaptıgımız hazırlık maçlarında Türk takımlarından bir tek Karşıyakaya yenildik....Bu arada turnuvada yarın Türk Telekom la karşılaşacagız yenersek final yenilirsek 3. 4. maçına çıkacagız....
Fatih Dilber
07-10-2004, 14:26
aydın örsün maç sonu açıklaması ;)
"İlk yarı iyi savunma yaptık. İlk periyod iyi hücum edemedik, ancak ikinci periyotta iyi hücum edince fark geldi. Sonuçta bu bir hazırlık maçı, lig ve Türkiye Kupası için ölçü olamaz. Ama takımın iyi yolda olduğunu gördüm. Takımın performansından memnunum"
burda pek fazla havaya girmemeliyiz diyo kendisi. bence ii sonuç ligin flaş olarak görülen ama yaptığı transferlerle çok oyuncunun bi taraflarında patlamasına yol açabilecek takım banvit. çok can yakabilir. hiç bişi yapmayabilir. görecez.
takımımıza gelince serdar tabayın 11sayı atması pek iiye işaret deil potaaltı için. o adam 11sayıyı yan yana görmemiştir kolay kolay. dikkat etmek lazım. chris booker da 18sayı ile beni yanıltmaya devam ediyo. hep yanıltsın ii oynasın fenerimiz kazansın ;)
Burçay Tiftikçi
07-10-2004, 14:39
aydın örsün maç sonu açıklaması *;) *
"İlk yarı iyi savunma yaptık. İlk periyod iyi hücum edemedik, ancak ikinci periyotta iyi hücum edince fark geldi. Sonuçta bu bir hazırlık maçı, lig ve Türkiye Kupası için ölçü olamaz. Ama takımın iyi yolda olduğunu gördüm. Takımın performansından memnunum"
burda pek fazla havaya girmemeliyiz diyo kendisi. bence ii sonuç ligin flaş olarak görülen ama yaptığı transferlerle çok oyuncunun bi taraflarında patlamasına yol açabilecek takım banvit. çok can yakabilir. hiç bişi yapmayabilir. görecez.
takımımıza gelince serdar tabayın 11sayı atması pek iiye işaret deil potaaltı için. o adam 11sayıyı yan yana görmemiştir kolay kolay. dikkat etmek lazım. chris booker da 18sayı ile beni yanıltmaya devam ediyo. hep yanıltsın ii oynasın fenerimiz kazansın ;)
Fatih , Booker gibi bir oyuncu Sertar Tabay gibi oyuncuların üstünden 20 sayı rahat atar....Ama karşısına Kaya,Ermal,Fatih gibi oyuncular çıkarsa rezil olur....Harvey inde geçen seneki maçlarda bir kaç maç hariç Booker dan farkı yoktu...
Fatih Dilber
07-10-2004, 15:04
en azından bu onun boşluğu affetmeyeceği annamına gelir.benimde yazdıktan sonra gözüme çarptı serdar tabay olayı çift taraflı düşünemedik ;) ne zaman izleyecem şu takımı yahu bi türlü denk getiremedim :( :-[ :'(
Fatih Dilber
08-10-2004, 23:55
FENERBAHÇE 86-51 TÜRK TELEKOMSPOR-
Salon: Bandırma Kara Ali Acar
Hakemler: Erşan Kartal xxx, Mustafa Akıllıoğlu xxx, Sami Özel xxx
Fenerbahçe: Ömer xxx 8, Rasim xxx 11, Booker xxxx 13, Mrsıc xxxx 5, Salyers xxxx 20, Harvey xxx 7, Emre xxx, Erdal xxx 7, Barış xxx 7, Altan xx, Levent xx 4, Zeki xxx 4
Türk Telekomspor: Sasha xxx 9, Lamınzana xxx 3, Şemsettin xxx 5, Deane xxx 5, Adem xxx 6, Murat xx 1, Umut xx 2, Mutlu xxx 7, Can xxx 9, Serhat xx, İnan xx 4
1. Periyot: 21-18
Devre: 46-25 (Fenerbahçe lehine)
3. Periyot: 72-37
Turnuvanın final maçı, Fenerbahçe ile Beşiktaş takımları arasında yarın saat 17.00'de oynanacak.
oy oy oy . aferin çocuklar böle devam ;) ;)
ilk maçı çekio canım. heyecanlandım bi anda ;D ;D ;D
Burçay Tiftikçi
09-10-2004, 00:40
Allah ım rüyamı görüyorum....Aferin çocuklar bu sene bizde varız.....oooooooo Şampiyon Fenerbahçe oooooooo.........
Fatih Dilber
09-10-2004, 00:58
yani zeki bile 3 yıldızlık oynamış ya ne diim. zekinin üç yıldızlığı gözümde 3 üssü 27dir. ulen zeki gözlerini öpecem senin ;D ;D ;D
Burçay Tiftikçi
09-10-2004, 01:36
Güzel olan birşey de 10 kişinin sayı üretmesi ve sayıların ontılı dağılması....
Sinan Bıçak
09-10-2004, 01:37
en güzel zeki FİLLİ boyada
Fatih Dilber
10-10-2004, 00:19
Potada ilk kupamızı aldık!
09.10.2004
Fenerbahçe: Emre 1, Ömer Onan 8, Erdal Bibo 5, Rasim Başak 3, Chris Booker 13, Barış Güney 11, Damir Mrsic 17, Zeki Gülay 2, Marc Salyers 19
Beşiktaş: Murat 5, Nedim 5, Bekir 16, Varda 18, Haluk 2, Tolga 7, Reha 6, Umutcan 1, Hüseyin 4
1. Periyot: 20-16
2. Periyot: 16-7
3. Periyot: 19-19
4. Periyot: 24-22
Erkek Basketbol Takımımız, Banvitspor`un sponsorluğunu üstlendiği 1. Basketbol Antrenörleri Derneği Turnuvası`nın finalinde Beşiktaş`ı 79-64 mağlup ederek şampiyon oldu.
İlk maçında Banvitspor`u 85-68, ikinci maçında ise Türk Telekomspor`u 86-51 mağlup eden ekibimiz, turnuva boyunca ortaya koyduğu performansla yeni sezon öncesi göz doldurdu.
kaynak:www.fenerbahce.org.tr
aferin ule aferin size ;) :D :D :D
Burçay Tiftikçi
10-10-2004, 00:36
Booker bu maçtada Varda gibi iyi bir oyuncu üzerinden 13 sayı bırakmış....Takımımız çok iyi yolda...Fikstüre baktım ilk 6 hafta 6 da 6 yapıcaz....7 hafta Efesle Abdi İpekçi de full tribünlere oynayacaz....Niye şampiyon olmayalım....
Fatih Dilber
10-10-2004, 12:57
"FENERBAHÇE'DEN TEKLİF VAR."
Partizan'ın Darrüşşafaka'ya yetiştirme parasını ödeyememesi durumunda yeniden Türkiye'ye dönebileceğini belirten genç oyuncu, "Fenerbahçe Kulübünden teklif var. Aydın Örs'ün beni kadrosunda görmek istediğini biliyorum. Eğer kontratımla ilgili bir sorun olursa Türkiye'de Fenerbahçe forması giyebilirim" diye konuştu.
"BU HAFTA OYNAMAK İSTİYORUM"
Sırbistan'da ligin geçtiğimiz hafta başladığını belirten Semih, "İlk maçta forma giyemedim ancak. Bu hafta oynamak istiyorum" dedi. Bonservis sorununun en kısa zamanda çözüleceğini umduğunu ve Partizan formasını giymek için sabırsazlındığını belirten Semih konuşmasını “Burada Türk basketbolunu en iyi şekilde temsil etmek ve ülkem için bir gurur kaynağı olmak istiyorum” şeklindeki sözleriyle bitirdi.
Darrüşşafaka alt yapısından yetişen ancak henüz Türkiye Basketbol Ligi’nde oynama şansını bulamayan Semih’in adı başta Asvel olmak üzere bir çok Avrupa takımının gündeminde yer almıştı. 1986 doğumlu olan ve 2.11 mt boyundaki Semih, bu yaz Bogdan Tanjevic’in A Milli Takım’da kendisine verdiği şansı başarılı bir şekilde değerlendirerek kendisini göstermeyi başardı.
kaynak:www.tbf.org.tr
Fatih Dilber
10-10-2004, 12:59
1. Antrenörler Derneği Basketbol Turnuvası'nı izleyen ünlü basketbol yorumcusu Mehmet Baturalp, turnuvada Fenerbahçe'yi çok iyi bulduğunu belirtti
Bandırma'da Banvit'in katkılarıyla düzenlenen 1. Antrenörler Derneği Basketbol Turnuvası'nı izleyen ünlü basketbol yorumcusu Mehmet Baturalp, turnuvada Fenerbahçe'yi çok iyi bulduğunu belirterek, takımın lige hazır olduğunu söyledi.
Fenerbahçe Antrenörü Aydın Örs ve idari kadronun bu sene çok iyi bir takım kurduğunu ifade eden Baturalp, "Geçen seneye göre arada çok büyük fark var. Fenerbahçe her geçen gün daha iyiye gidiyor. Her maçta oyununu geliştiriyor. Savunma da çok caydırıcı bir görev üstleniyor. Telekom maçında 30 sayı öne geçmelerine rağmen oyun disiplininden kopmadılar. İstikrarlı bir takım görüntüsü var Fenerbahçe'de. En mühimi de oyuncu açısından çok seçimi var Aydın hocanın. Çünkü 11-12 tane oyuncuyla rahatlıkla oynuyor. Bu da takımda rekabet unsuru oluşturuyor. Ben Fenerbahçe'yi bu turnuvada çok iyi buldum" dedi.
Diğer takımların henüz uyum sorununu aşamadıklarını belirten Baturalp, "Banvit, Tekel ve Beşiktaş’ta iyi takım kurmuş. Ancak henüz uyum sorununu aşamadıklarını görüyorum. Bu turnuva onlar için daha yararlı olmuş. Çünkü uyu sorunu oynayaraka aşılır. Bu sezon lig her zamankinden daha zorlu geçecek” dedi.
kaynak:www.tbf.org.tr
Burçay Tiftikçi
10-10-2004, 13:08
İnşallah Partizan parayı ödeyemez....
Fenerbahçe de savunmanın oturdugu çok açık...Ben hazırlık karşılaşmalarında bile 65 sayının üstünde yedigimizi hatırlamıyorum....Ayrıca sürekli attıgımız sayı yükseliyor....Bu sene alışageldik Ülker-Efes finali oynanmayacak....
Şafak Dülger
10-10-2004, 15:43
Abdullah İnce anısına düzenlenen turnuvada Beşiktaş’ı devirerek şampiyon olan Fenerbahçe, Basketbol Adamları Derneği Turnuvası’nın finalinde de ezeli rakibini yenip mutlu sona ulaştı
EFSANE GERİ DÖNDÜ..
Uğur Yedikardeş
10-10-2004, 16:48
:) Efsane umarım gecici bi dönüs yapmamıstır! Ama su an icin beni en cok mutlu eden takımın mücadelesi, hırsı. Boyle devam ederlerse basarı kendiliginden gelecektir
Vehbi Şirikçi
10-10-2004, 18:28
Takım böyle istekli ve başarılı olduğu sürece en büyük güvencemiz taraftarımız olacak bu sene. Ben de elimden geldiğince maçlara gelmeye çalışacağım.
Levin Susar
10-10-2004, 19:34
Bu sene çok ümitliyim...
İlk 4 e yarışacaz bundan adım gibi eminim...
Salonları da eskisi gibi dolduracaz işallah.
Uğur Yedikardeş
12-10-2004, 22:50
Walla bende ümitliyim bu sene takımdan, Aydın hocanın warlıgı bile takımın havasını degistirmeye yetti...
Fatih Dilber
15-10-2004, 18:05
ERDEMİRSPOR: 67 - FENERBAHÇE: 80 (C GRUBU / ORDU)
20. Türkiye Kupası 1/16 Maçları C Grubu'nda mücadele eden Erdemirspor ve Fenerbahçe, Ordu Atatürk Spor Salonu'nda karşı karşıya geldiler. Fenerbahçe uzun süre geride götürdüğü karşılaşmayı ikinci yarıdaki ve özellikle de son periyottaki etkili performansı ile 67-80 kazanmayı başardı.
Tekelspor ve Ülkerspor'un da yer aldığı C Grubu'nun açılış maçında TBL'in yeni temsilcisi Erdemirspor, Fenerbahçe karşısında ilk çeyreği 27-26, ilk yarıyı da 46-41 önde kapatmayı başardı.
İkinci yarıya daha iyi başlayan ve özellikle savunmadaki başarılı performansı ile insiyatifi ele geçiren Fenerbahçe son çeyreğe 54-55 önde giren taraf oldu.
Son 10 dakika içerisinde rakibine sadece 13 sayı üretme şansı veren Fenerbahçe; Rasim Başak, Marc Salyers ve Damir Mrsic üçlüsünün hücumdaki başarılı oyunu ile sahadan farklı şekilde galip ayrılmayı başardı.
Erdemir: 67 - Darden 12 (7rib), Erden 2 (3 ast), Alpay 15, Pasco 17, Fırat 12 (6 rib), Dickel 5 (4 ast), Gökhan 0 (2 ast), Mehmet 4, Oktay 0 (4 rib).
Fenerbahçe: 80 - Harvey 2 (2 rib), Emre 0 (2 rib), Ömer 8 (5 rib), Erdal 6, Rasim 18 (11 rib), Booker 4 (6 rib), Barış 4, Mrsic 25 (4 rib-3 ast), Salyers 13 (10 rib).
aferim cigerlerim saolun varolun. böle devam edin ;)
Vehbi Şirikçi
16-10-2004, 13:25
Türkiye kupasına da gözümüzü dikebiliriz artık. Çok güzel bir başlangıç oldu :)
Fatih Dilber
16-10-2004, 19:10
FENERBAHÇE 77 - TEKELSPOR 73 (C GRUBU / ORDU)
Ordu'da devam etmekte olan Türkiye Kupası 1/16 Turu C Grubu maçlarında Fenerbahçe çok çekişmeli bir mücadelenin ardından Tekelspor'u 77-73 mağlup ederek adını "8'li Final"e yazdırmayı başardı.
Fenerbahçe böylece ardarda ikinci galibiyetini alarak Ülkerspor'un ardından gruptan çıkan ikinci takım oldu. Maçın ilk yarısını da Sarı-Lacivertliler 42-36 önde kapatmıştı.
hep güsel haberler geliyor yahu :D :D ;)
Uğur Yedikardeş
16-10-2004, 23:49
Damir Mrsic 2 macta da döktürdü aman Allah nazardan saklasın :) Özlemistik boyle ard arda galibiyetleri :)
Fatih Dilber
17-10-2004, 16:56
FENERBAHÇE 69 - ÜLKERSPOR 66 : (C GRUBU / ORDU)
20. Türkiye Kupası 1/16 Maçları C Grubu'nda liderin belirleneceği maçta Fenerbahçe güçlü rakibi Ülkersor'u 69-66 yenmeyi başardı.
Yaklaşık 3.500 seyircinin önünde oynanan karşılaşmaya iyi başlayan Fenerbahçe ilk çeyreği 23-9 önde kapattı. İlk periyodtaki etkili oyununu ikinci çeyreğe de taşıyan sarı lacivertliler ilk yarıyı da 41-26 önde geçti. Fenerbahçe karşısında maçın final çeyreğine 53-36 geride giren Ülkerspor, son çeyrekte Fenerbahçe karşısında üstün bir oyun sergiledi. Son periyodta 30-16 skor üstünlüğü kuran Ülker'in gayretleri maçı çevirmeye yetmedi ve salondan 66-69'luk skorla yenik ayrıldı.
Fenerbahçe: Emre Ekim 2 (3 rib-1ast), Ömer Onan 17 (7 rib- 1ast), Erdal Bibo 11( 7rib -2 ast), Rasim Başak 7 (6 rib- ast), Chris Booker 10 (10 rib- 2 ast), Barış Güney 1, Damir Mrsic 11 (3ast- 1rib), Marc Salyers 11 (7 rib-1 ast).
Ülkerspor : Dion Glover 6 (4rib), Serkan Erdoğan 13, Sauilius Stombergas 7 (6 rib), Eureljus Zukauskas 13 (8rib- 3 blk), Kerem Tunçeri 14(1rib- 1ast), Tutku Açık 8 (3rib- 5ast), Kerem Gönlüm 5 (7rib- 2 blk), Virginikus Praskevicius (3rib)
ulen ne zaman oldu ülkeri yenmeyeli canınızı seveyim sizin aferin beee :D :D :D
Uğur Yedikardeş
17-10-2004, 22:08
Way be gercekten uzun zaman sonra basa bas bi oyunun ardından Ülker'i devirmek süpppperrrrr :) Helal olsun be
Yasin Arpacı
18-10-2004, 05:01
FENERBAHÇE 69 - ÜLKERSPOR 66 : (C GRUBU / ORDU)
karşılaşmaya iyi başlayan Fenerbahçe ilk çeyreği 23-9 önde kapattı. sarı lacivertliler ilk yarıyı da 41-26 önde geçti. Fenerbahçe karşısında maçın final çeyreğine 53-36 geride giren Ülkerspor, son çeyrekte Fenerbahçe karşısında üstün bir oyun sergiledi. Son periyodta 30-16 skor üstünlüğü kuran Ülker'in gayretleri maçı çevirmeye yetmedi ve salondan 66-69'luk skorla yenik ayrıldı.
Way be gercekten uzun zaman sonra basa bas bi oyunun ardından Ülker'i devirmek süpppperrrrr :) Helal olsun be
dikat edersen maçı baştan sona önde götürmüşüz.
rakibe ilk periyot 9, ikinci periyotta ise 16 sayı attırarak ülkeri resmen durdurmuşuz.
umarım türkiye kupasından sonra ligde de başarımızı devam ettirebiliriz.
Burçay Tiftikçi
18-10-2004, 09:38
Bu sene Ülker-Efes finali oynanmayacak.....
Onur Bilgin
18-10-2004, 13:32
gümbür gümbür geliyoruz
Serkan Özen
18-10-2004, 13:56
Ülker'i eze eze yeneceğimiz maç az farkla bitmiş ama olsun sonuçta Ülker'i devirmişiz önemli olan bu...
Bu sene Ülker-Efes finali oynanmayacak
Ersin Demirel
18-10-2004, 18:33
Basketbolu pek takip etmezdim ama takımımızın başın Aydın Örs geldiğinden beri sürekli takip eder oldum. Yıllardır geri plana düştüğümüz bu spor dalında bu yıl bizim yılımız olur ve sonraki güzel yılların da başlangıcı olur umarım.
Uğur Yedikardeş
18-10-2004, 23:15
2007'de her branşta şampiyonluk :)
Recep Gülenç
21-10-2004, 13:12
Samsun'dan herkese slmlar.Öncelikle Ülker maçına gidemediğim için çok üzgünüm.Nası harcadık adamlar.Neyse umarım devamı gelir.Aydın Örs savunmayı oturtmayı başarırsa ki Ülker maçında yaptık,birkaç yıl içinde efsane canlanacaktır.Bekle bizi Avrupa...
Bertan Aycan
21-10-2004, 21:31
2007'de her branşta şampiyonluk :)
*Valla kulağa çok hoş geliyor . Neden olmasın
Burçay Tiftikçi
21-10-2004, 21:54
Niye baskette 2007 den önce olmasın....
Uğur Yedikardeş
21-10-2004, 23:01
Niye baskette 2007 den önce olmasın....
Önce olmasına sözümüz yok canm ama 2007 de mutlaka olsn ;)
Fatih Dilber
22-10-2004, 22:39
erdemir 72-67 yendik :D :D. ayrıntıları az sonra geçerim ;)
Fatih Dilber
22-10-2004, 23:07
ERDEMİRSPOR 67 - FENERBAHÇE 72 (TBL)
2004-05 TBL Sezonu'nun ilk haftasının ikinci maçında Fenerbahçe, ligin yeni temsilcisi Erdemispor'u deplasmanda 67-72 mağlup etmeyi başardı.
Baştan sona büyük bir çekişmeye ve heyecana sahne olan maçın ilk yarısı Erdemirspor 39-37önde kapattı.
Karşılaşmaya iki takımda karşılıklı basketlerle başlerken, Erdemirspor ilk çeyreği 22-17 önde kapatan taraf oldu. İkinci çeyrekte Damir Mrsic'in basketleriyle etkili olan rakibi karşısında özellikle pota altından Pelvis Pasco ile sayılar bulan Erdemirspor, karşılaşmanın ilk yarısını da 39-37 önde tamamladı.
Üçüncü çeyreğe Ömer Onan'ın hızlı hücumlardan bulduğu basketlerle giren Fenerbahçe oyuna ortak olmayı başarırken, üçüncü çeyrek 58-58 eşitlikle tamamlandı. Karşılaşmanın dördüncü çeyreğinde iki takımında skor bulmakta zorlandığı dakikalarda rakibine oranla daha az hata yapan Fenerbahçe, karşılaşmadan da 67-72 galibiyetle ayrılmayı başardı.
(22-17), (17-21), (19-21), (9-13)
Erdemir 67: Erdem Eryüz 0, Tremwell Darden 18, Cihan Bayrak 4, Alpay Öztaş 3, Pelvis Pasco 27 (17 rib), Mark Dickel 10 (4 rib- 11 ast), Oktay Yılmaz 2, Yiğit Özmen 3, Mehmet Sezer 0
Fenerbahçe 72: Trevor Harvey 2, Emre Ekim 0, Ömer Onan 14 (5 rib- 5 ast), Erdal Bibo 3 (4 rib), Rasim Başak 2, Chris Booker 11 (12 rib), Barış Güney 0, Damir Mrsic 25 (4 ast- 3 tç), Mark Salyers 15 (10 rib)
ilk maçta galibiyetle başladık. geçen senelerde olan son periyodda yıkılmak yerine erdemiri yıktık. hayırlı ossun ;) :D :D
daçkayla haftaya görüşmek dileğiyle ;D ;D ;D
Uğur Yedikardeş
22-10-2004, 23:10
Sıradaki gelsin ;)
Burçay Tiftikçi
22-10-2004, 23:14
1 de 1 artık diğer rakibi bekliyoruz....Daha öncede yazmıştım ilk 6 hafta oynayacağımız bütün maçları kazanacağız....7. hafta Efes maçı....Hadi hayırlısı....
Onur Bilgin
23-10-2004, 02:04
evet arkadaşlar tbl bugün daha doğrusu dün oynanan maçlarla başladı ve ilk hafta takımımız erdemir deplasmanından 72-67 lik galibiyetle geri döndü ve sezona iyi bir başlangıç yapmış oldu.darısı diğer haftalara ve de özellikle ply-off lara
Uğur Yedikardeş
25-10-2004, 23:39
Türkiye Basketbol Ligi`nde 2. haftanın maç programı belli oldu. Basketbol Federasyonu`ndan yapılan açıklamaya göre, Erkek Basketbol Takımımız`ın Darüşşafaka ile oynayacağı karşılaşma 31 Ekim Pazar günü saat 14.30`da Abdi İpekçi Spor Salonu`nda oynanacak.
Bu macla ilgili konu 1907UNIFEB forumunda mevcut
Burçay Tiftikçi
31-10-2004, 08:47
Salonda unifeb polarlı birilerini görürsen gel....
Sinan Bıçak
31-10-2004, 19:20
Fenerbahçe 92-84 Darüşşafaka
25.10.2004
Fenerbahçe: Trevor Harvey 4, Emre Ekim 2, Ömer Onan 7, Erdal Bibo 2, Rasim Başak, Chris Booker 8, Barış Güney 17, Damir Mrsic 27, Marc Salyers 25
Darüşşafaka: Soner 6, Tufan 14, Rice 18, Cevher 4, Whorton 15, Deniz, Cüneyt 10, Erdem 7, Barac 2, Polat 4, Caner 2, Ceyhun 2
1. periyot: 8-21
2. periyot: 28-15
3. periyot: 14-16
4. periyot: 23-21
Uzatmalar: 19-11
Fenerbahçemiz, TBL`nin 2. haftasında karşılaştığı Darüşşafaka`yı 92-84 mağlup etti.
Normal süresi 73-73 sona eren karşılaşmada, uzatma dakikalarında rakibine karşı 19-11`lik sayı üstünlüğü kuran takımımız, sahadan galibiyetle ayrılan taraf olurken, 27 sayı kaydeden Damir Mrsic ile 25 sayı atan Marc Salyers, takımımızın sayı yükünü çeken isimler oldu.
Sezonun 2. maçından da galibiyetle ayrılan takımımız puanını 4`e çıkardı.
Barış helal olsun sana .
Onur Bilgin
31-10-2004, 19:34
maşallah maşallah
aman nazar deymesin
Burçay Tiftikçi
01-11-2004, 17:34
Zor ama güzel bir galibiyet aldık....Beşiktaş yenilgisine ragmen salon tahminimden doluydu....Basketbolu çok iyi bilen bir seyirci vardı....1000,2000 civarı seyirci vardı...Ama ne yazıkki unifeb ten bu sayı yalnızca 3 tü....
Fatih Dilber
01-11-2004, 20:11
Ama ne yazıkki unifeb ten bu sayı yalnızca 3 tü....
bu maça gelemediğim için çok üzgünüm. ama ne bahane yazsam artık çook booş :-[ :-/
biz haberlere devam edelim
FIBA Erkekler Avrupa Ligi Güney Konferansı A Grubu'ndaki ikinci maçında yarın BC Kiev takımı ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bugün Ukrayna'ya gitti.
Şube direktörü Nedim Karakaş, kupada şanssız bir fikstürlerinin olduğunu ifade ederek, ''Grupta liderlik için mücadele eden Unics Kazan'dan sonra BC Kiev ile de deplasmanda oynayacağız. Zor bir deplasman maçı olacak'' dedi.
Geçen hafta Unics Kazan maçını uzatmada kaybettiklerini hatırlatan Karakaş, ''Kiev maçı da kolay olmayacak, ama kazanmak için gidiyoruz. Maçın sonuna kadar mücadeleyi bırakmayacağız. Umarım kupadaki ilk galibiyetimizi Kiev karşısında alırız'' diye konuştu.
Nedim Karakaş, Türkiye Basketbol Ligi'nde Darüşşafaka ile yaptıkları maça da değinerek, şunları söyledi: ''Oyunun başında Darüşşafaka'nın sert müdafaasını beklemiyorduk. Hakemler de bu sertliğe prim tanıdı. Ancak ilerleyen dakikalarda oyuncularımızın direnci arttı. Son periyotta 5 sayı öne geçmemize rağmen iki basit hatayla basketler yedik ve maç uzatmaya gitti. Uzatmada iyi mücadele ettik ve kazanmasını bildik.''
www.tbf.org.tr
Vehbi Şirikçi
02-11-2004, 02:57
Zor ama güzel bir galibiyet aldık....Beşiktaş yenilgisine ragmen salon tahminimden doluydu....Basketbolu çok iyi bilen bir seyirci vardı....1000,2000 civarı seyirci vardı...Ama ne yazıkki unifeb ten bu sayı yalnızca 3 tü....
Burçay seninde antudaki herkes vazgeçti gitmekten mesajını okuyup sizlerin de gitmeyeceğini düşündüm. Ben de gitmekten vazgeçtim. 3 kişi olduğunu bilseydim ben de gelirdim. Kusura bakmayın sonraki maçlarda görüşmek dileğiyle. Gidenlerin ayağına sağlık.
Sinan Bıçak
03-11-2004, 00:01
basket maçlarına giden çekirdek bir kadro oluşturmak lazım
Ben maçlara giderim.Kim geliyor başka
Fatih Dilber
03-11-2004, 00:27
walla iftara davetli olmadıktan, istanbulda olduktan , bayan maçıyla aynı güne gelmedikten sonra ben gelirim....
ulen ne nazlı kızlar gibi yazmışım be yaw ;D ;D ;D ;D ;D
Vehbi Şirikçi
03-11-2004, 01:39
Ben de elimden geldiğince özellikle içerde (A.İpekçi) oynanan maçlara gelmeye çalışacağım.
Yalnız cumartesi günü futbol maçından önce bir iftar organizasyonu olma olasılığı var.
Sinan Bıçak
03-11-2004, 02:02
iftara yetişiriz
Uğur Yedikardeş
03-11-2004, 22:45
Bence de super oldu, once basket sonra mabed. Nihayet haftalar sonra Cumartesi off günüm :) Vehbi iftarı da dert etme ya en gec 4:30 da biter basket macı. Artık vuralım salonlara da damgamızı!
Onur Bilgin
04-11-2004, 20:10
arkadaşlar gurur duyacağımız bi haberde basketbol takımımızdan.sabırla onları desteğe devam ediyoruz...
hedef inşallah 2007 de şampiyonluk basketbolda
http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/BasketbolSeverler/basketbols.nsf?Open
Süleyman Karadağ
06-11-2004, 18:36
Fenerbahçe 87-82 Türk Telekom harika gidiyoruz,inşallah hep böyle devam eder...malesef TV basket maçlaraını vermediği için izleyemedik bu maçı da inşallah TRT bi el atar bu işe
Onur Bilgin
06-11-2004, 19:35
evet nazar deymesin 3 de 3 yaptık
tv yayını konusunda süleymana katılıyorum.umarım en kısa sürede bu yayınm krizi çözülür vede maçlarımızı tv den izleriz :(
Sinan Bıçak
07-11-2004, 01:45
güzel oynuyoruz boş şutları kaçırmıyoruz Ömer gibi bi savunmacı Mrsic gibi şutör ile bu ligi götürürüz
Emre Paçarız
07-11-2004, 01:49
3'te 3 yaptık,çok iyi gidiyoruz...umarım böyle devam ederiz...
Fatih Dilber
07-11-2004, 02:33
bugün salondaydım. bizden önceki bayan maçını isledim ve kadıköye doru yol aldım :-[ biraz zorunluluk demek lazım :-* en azından biletim işe yaradı ;D ;D ;D takımın kazanması çok ii inş böle devam eder. ;)
Levin Susar
07-11-2004, 03:34
Bi bilet bi bilettir Fatih'cim çok sağolasın :)
Bugün salonda 13-15 kişi civarındaydık...
Her maç işallah artarak çoğalacaz, bu takımın desteği hakettiğini herkese anlatacaz :)
Bu takım desteği hakediyor...
3 te 3 gidiyoruz...
Bugün salonun boş olması takımı pek etkilemese de 2 hafta sonraki BJK maçında daha dolu tribünler görmek güzel olacaktır..
Burçay Tiftikçi
07-11-2004, 10:59
Dediğim gibi devam ediyoruz....İlk 6 maçımızı kazanacagız dedim...ilk 3 ünü aldık....7.maç olan Efes Pilsen maçını iple çekiyorum....uinfeb olarak sayımız çok iyiydi...15 kişi hemde futbol maçı olan bir gün....
Bundan sonraki 4 maçımızın tamamı istanbulda....İlk önce haldun alagaşta Tekel....ondan sonra sırasıyla Abdi İpekçide bjk,Tuborg,Efes Pilsen.....
Burçay Tiftikçi
08-11-2004, 00:32
Yarın(Pazartesi) Robotnicki ile karşılaşıyoruz...Takımımızın bu engelide rahatlıkla aşacagını düşünüyorum....
Onur Bilgin
08-11-2004, 00:57
takımımıza güvenimiz ve de DESTEĞİMİZ sonsuzdur
Fatih Dilber
08-11-2004, 01:06
tamam herşey güsel. mrsiç tepkiliymiş o da haklı. ama saat 7ye konan maça kadıköyden gelen adam için dönüşte servis yok mu ??? yazık......
Sercan Okur
08-11-2004, 20:09
Basket maçımız başladı ama gördüğüm kadarıyla yine taraftarımız çok az. Sanırım ulaşım ve hafta içi olması nedeniyle olsa gerek. İyi başladık umarım böyle devam eder..
Fatih Dilber
08-11-2004, 20:13
Her türlü yetişilir.
bende biliyorum oraya yetişilir. sorun taraftarı cezbetmemek....
Sercan Matur
08-11-2004, 20:49
şu an oynanan macta ilk yarı bitti.
31 sayı fark oldu..
bu sezon ilk kez izleme şansım oldu...
müthiş bir takım, müthiş bir oyun...
çok şey değişmiş basketbol takımımızda
Uğur Yedikardeş
09-11-2004, 00:11
şu an oynanan macta ilk yarı bitti.
31 sayı fark oldu..
bu sezon ilk kez izleme şansım oldu...
müthiş bir takım, müthiş bir oyun...
çok şey değişmiş basketbol takımımızda
Günaydın Sercan ;)
Bosunamı yırtınıyoruz kardesim her toplantıda :)
Sinan Bıçak
09-11-2004, 00:14
Fenerbahçe 109-60 BCF. Rabotnicki
08.11.2004
Salon: Abdi İpekçi
Fenerbahçe Doğuş Balbay 4 (1 ast), Emre Ekim 3 (6 rib), Ömer Onan 12 (3 ast), Erdal Bibo 11 (4 rib- 2 ast), Rasim Başak 14, Chris Booker 9 (14 rib- 3 ast- 2 blok), Barış Güney 8, Altan Çetinkaya 2, Damir Mrsic 13 (7 ast), Zeki Gülay 8 (5 rib), Marc Salyers 25 (9 rib)
BC Fersped Rabotnicki: Kiril Pavlovski 6 (10 rib), Aleksandar Dimitrovski 5 (3 rib), Toni Simik 2 (2 rib), Vernard Hollins 16, Dime Tasovski 12, Marjan Gjurov 2, Kendrick Johnson 4 (2 rib), Bojar Trajkovski 2, Goran Samardziev 11
1. periyot: 34-15
2. periyot: 30-18
3. periyot: 33-14
4. periyot: 12-13
Basketbol Erkek Takımımız, FIBA Erkekler Avrupa Ligi A Grubu`ndaki üçüncü maçında Makedonya`nın BC Fersped Rabotnicki takımını farklı mağlup etti: 109-60.
Abdi İpekçi Spor Salonu`nda oynanan karşılaşmada, rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun sergileyen takımımız, karşılaşmanın ilk yarısını da 64-33 önde kapadı.
A Grubu`nda oynadığı 3 maçta 2. galibiyetini elde eden takımımız, bu sonucun ardından puanını 4`e çıkardı.
Bu arada, Abdi İpekçi Spor Salonu`nda oynanan karşılaşmayı, Başkanımız Aziz Yıldırım ve yöneticilerimiz, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel ile birlikte izledi.
MAÇTAN NOTLAR
Karşılaşmaya hızlı başlayan takımımız, ilk periyotu Ömer Onan, Damir Mrsic ve Marc Salyers`in sayılarıyla 19 sayı farkla 34-15 önde kapadı.
2. periyotta da pota altından ve dışından sayılar bulan ekibimiz, bu çeyreğin sonlarında Barış Güney`in etkili oyunuyla farkı açtı ve ilk devreyi 64-33 üstünlükle tamamladı.
Üçüncü çeyrek ile birlikte Rasim Başak, Marc Salyers ve Doğuş Balbay ile sayılar bulan Fenerbahçemiz, dördüncü çeyreğe 97-47 önde girdi.
Son periyotta oyunun temposunu düşüren ekibimiz, kaydettiği 12 sayının ardından, sahadan 109-60`lık skorla galip ayrılan taraf oldu.
Onur Bilgin
09-11-2004, 00:15
dolu dizgin devam ediyoruz
aman nazar deymesin
Burçay Tiftikçi
12-11-2004, 22:50
Bugün Tekel ide 80-71 mağlup ederek...4 te 4 yaptık....Haftaya bjk maçı var inşallah bjk yıda dolu tribünler önünde yenip yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz....
Levin Susar
13-11-2004, 00:35
Beşiktaş maçının günü ve saati belli mi ?
Bu maça sağlam gideriz diorum ben :)
Sinan Bıçak
13-11-2004, 00:50
Tekelspor 71-80 Fenerbahçe
12.11.2004
Erkek Basketbol Takımımız, TBL`de haftanın açılış maçında Tekelspor`u 80-71 mağlup ederek, üstüste 4. galibiyetini elde etti.
Maça hızlı başlayan takımımız, ilk periyottan itibaren rakibi karşısında baskılı bir oyun sergiledi ve ilk çeyreği 24-16 önde geçti.
2. periyotta Marc Salyers ve Damir Mrsic ile sayılar bulan ekibimiz, ilk devreyi 42-38 önde kapadı.
Çekişmeli geçen 3. periyotta, sayılarda 18`e 14 üstünlük sağlayan Tekelspor skoru 56-56`ya taşıdı.
Son periyotta, dış şutlarda etkili olan Fenerbahçemiz, sahadan 80-71`lik skorla galip ayrılan taraf oldu.
Burçay Tiftikçi
13-11-2004, 03:52
Bjk maçı bir değişiklik olmazsa 20 Kasım Cumartesi Günü Saat 14.00 da....
Levin Susar
13-11-2004, 04:46
Bjk maçı bir değişiklik olmazsa 20 Kasım Cumartesi Günü Saat 14.00 da....
Tamamdır, baya bi kalabalık olacaz :)
Ali Özakcan
13-11-2004, 16:38
mükemmel gidiyoruz...
böyle gidersek seneye euroleaguedeyizz...
Burçay Tiftikçi
13-11-2004, 18:42
Arkadaşlar bjk maçı 14.00 da değil 16.00 daymış....
Onur Kalender
13-11-2004, 22:07
Arkadaşlar bjk maçı 14.00 da değil 16.00 daymış....
Bende bunu yazmak için girmiştim... Evet, maç 16:00'da başlıyormuş...
Levin Susar
14-11-2004, 00:15
Ben böyle basketbol federasyonunun...
Aynı gün saat 19.00 da Trabzon ile maçımız var.
Ondan sonra neden salonlara taraftar gelmiyor ?
Abdi ipekçiye perde sistemi yapılıyor vs vs...
Ne biçim iştir bu ya...
Neyse güzel bi org. düşünüyorduk ki, basketbol federasyonu sağolsun...
Avr. tarafından ortak bi yerden bi servis kaldırılır...
Akarız ipekçiye....
Ordan da Taksimde Trabzon maçı hepbirlikte izlenir...
Hem 1907UNIFEB ile hem de Fenerbahçe ile dolu bir cumartesi geçiririz...
Etrafımıza şimdiden haber salalım da şu BJK maçına sağlam gidelim...
Uğur Yedikardeş
15-11-2004, 16:30
bjk macı ile ilgili topic acıldı
Sinan Bıçak
17-11-2004, 13:23
CSKA Sofia 81-86 Fenerbahçe
15.11.2004
CSKA Sofia: Garnett 10 (8 rib), Vicentic 5, Georgiev 13 (9 rib), Ferguson 22 (5 rib- 3 ast), Zaric, Bozov 19, Radulov 0, Angelov 10 (7 rib), Dechev 2
Fenerbahçe: Emre Ekim, Ömer Onan 17 (4 ast), Erdal Bibo 2 (4 rib- 1 ast), Rasim Başak 2, Chris Booker 15 (7 rib- 2 ast- 3 blok), Barış Güney 2, Damir Mrsic 28 (5 ast), Zeki Gülay (1 rib), Marc Salyers 20 (5 rib)
1. periyot: 19-25
2. periyot: 16-19
3. periyot: 19-23
4. periyot: 27-19
Erkek Basketbol Takımımız, FIBA Erkekler Avrupa Ligi A Grubu`ndaki 4. maçında Bulgaristan`ın CSKA Sofia takımını deplasmanda 86-81 mağlup ederek, üst üste 3. galibiyetini elde etti ve puanını 7`ye çıkardı.
Rakibi karşısında ilk devreyi 44-35 önde kapayan ekibimizde, Damir Mrsic 28 sayı, Marc Salyers ise 20 sayı kaydetti.
Euroleague`deki ilk maçında deplasmanda Unics Kazan`a uzatmalar sonunda mağlup olan ekimiz, 2. maçında BC Kiev`i deplasmanda 96-65, Makedon BC Fersped Rabotnicki takımını ise İstanbul`da 109-60 mağlup etmişti.
Fenerbahçemiz, FIBA Erkekler Avrupa Ligi A Grubu`nda CSKA Sofya (Bulgaristan), Hapoel Galil Elyon (İsrail), BC Fersped Rabotnicki (Makedonya), Unics Kazan (Rusya), BC Kiev (Ukrayna) ve Cez Nymburk (Macaristan) takımlarıyla ilk 4`e girme mücadelesi veriyor.
Grupta ilk 4 sırayı alacak takımlar, "Top 16" maçlarında oynama hakkını elde edecek.
Onur Bilgin
18-11-2004, 13:40
ya süper heyecanlanmaya başladım vallahi
çok özledim basketboldaki o eski günleri.offfff be ne günlerdi ne az 5000 kişiye oynuyoduk eskiden.neyse inşallah 2007 ye kadar o rakamları aşacağız(herşey yavaş yavaş vede sırayla)
baskette en son bu kadar heyecanlı maç 2 sene önceki gs ile olan play-off mücadelesinde olmuştu.ondan da talihsiz bi şekilde piknikle çakışma olmuştu.
ya gerçektende çok heyecanlandım ya.yavaş yavaş saçmalamaya başlıyorum.c.tesi yi iple çekiyorum.
coşucaz abi coşucaz ya
Uğur Yedikardeş
19-11-2004, 23:30
Yarın çoooooookkkkkkkkk güzel olacak :)
Bahriye Tekin
20-11-2004, 18:55
maç çok güzeldi :)
tv den izledim sizleri de gördüm bisürü
sonuç harika oldu
Uğur Yedikardeş
21-11-2004, 02:19
maç çok güzeldi :)
tv den izledim sizleri de gördüm bisürü
sonuç harika oldu
Keşke saman alevi gibi kalmasa her maç aynı destek sürse...
Bugunki maça gelipte zevk almayan var mıdır acaba???
O Varda olucak .. bizi çok kötü gaza getirdi, sayesinde daha bi alevlendik :) Süper şut yüzdemiz vardı bugün, ki sayıların sadece 5 oyuncuya dağılması da ilginçti
Sercan Matur
21-11-2004, 02:58
Keşke saman alevi gibi kalmasa her maç aynı destek sürse...
Bugunki maça gelipte zevk almayan var mıdır acaba???
O Varda olucak .. bizi çok kötü gaza getirdi, sayesinde daha bi alevlendik :) Süper şut yüzdemiz vardı bugün, ki sayıların sadece 5 oyuncuya dağılması da ilginçti
çok güzel bir gündü...
bu sayı dagılımı için ... bir ara skorboard a baktım biz 80 dik. 80 sayının 50 si 2 oyuncuda idi. birisi salyers diğeri mrsic. ;) biri 26 diğeri 24 dü sanırım.
çok güzeldi cok güzel ;)
elimden geldiğince maçlara giderim, ama tv de kaçırmam artık ... ;)
Gökhan Taşkan
21-11-2004, 03:47
Bu sezon şampiyonluk gelecek artık inşallah.. Basketbol takımımıza bugün gösterdiğimiz destek iyiydi.. Umarım devamı gelir. Çünkü buna ihtiyaçları var , çünkü bunu hak ediyorlar , çünkü üzerlerindeki forma Fenerbahçemizin..
Onur Bilgin
21-11-2004, 13:48
süper bir maçtı ya
bi hafta boyunca bu maçı ve bu günü bekliyodum(trabzon maçı).bu sene ki ilk basket maçım olmasıda benim için ayrı bi önem taşıyodu.
maça gelicek olursak o varda varya varda....................
neyse yapılacak tek yorum buydu siz anladınız
mücadelelerinden ve de gelibiyetlerinden dolayı oyuncularımıza sonsuz teşekkürler
bu arada yine tv ye çıkmışım.yaw bende bişey var kamerayı çekiyorum be.yada onlar beni görünce dayanamıyo herhalde :)
Burhan Günarslan
21-11-2004, 14:45
çok keyifli ve güzel bir maçtı artık bu kadro ile özlenen ve beklenen şampiyonluğumuza ulaşırız
onur bence onlar dayanamıyor ;)
Burçay Tiftikçi
23-11-2004, 12:29
Arkadaşlar bugün saat 18.00 da abdi ipekçiden İsrail temsilcisi Galil Elyon la oynuyoruz...İmkanı ve evi yakın olan herkes güzel ve zevkli bir maç izlemek için gidebilir....Ben aynı saatlerde sınavım oldugu için gidemeyecegim....
Serkan Özen
23-11-2004, 16:22
Burçay malesef aynı kaderi paylaşıyoruz
ben de koca günde 2saat dolu olmama rağmen bu 2saat maçla çakışıyor.
Bir duble daha hiç fena olmazdı yani:)
keşke orda olabilseydim giden arkadaşlar bizim için de destek versin.
Fatih Dilber
23-11-2004, 21:21
takımımız galil elyon 73-68 yenmiş. maçta çok az seyirci warmış :-[ son 5snye kala barışın üçlüğü maçı kazandırmış. üçlükten sonra teknik faul almış rakip takım coachu...
rakip takımdan kurtz die bi herif potayı kırmış smaçla....
Serkan Özen
23-11-2004, 21:28
Fatihcim bilgilendirdiğin için çok teşekkürler
merakla maçın sonucunu internette arıyordum foruma geçtiğin çok iyi oldu
Elemana da helal olsun bu arada pota elinde kalmış
Sanırım gruptaki liderliğimiz devam edecek...:D
keşke sınawım olmasayı benim de Burçay gibi...:-/
Onur Bilgin
23-11-2004, 21:44
evet son sn. üçlüğüyle maçı almışız.tabi son iki sayı fatihin dediği gibi teknik faul den gelmiş
olsun canları sağolsun.bizi süper galibiyetlere alıştırdı takımımız.sonsuz teşekkürler onlara
karşı takımın antrenörü de oded katash mış.eski milli basketbolcu.ben çok severdim katash ı vallahi.allahdan oynamamış :)
Burçay Tiftikçi
23-11-2004, 21:52
Galibiyet güzeldir....
Vehbi Şirikçi
24-11-2004, 01:06
Çok iyi oynamadık ancak kazanmak güzeldi. Mrsiç biraz tutuk oynadı bu maç, top kayıpları fazlaydı. Barış'ın son anlardaki üçlüğü ilaç gibiydi. Maçı FBTV de izledim, bu arada Unifeb polarlı 2 arkadaşı gördüm maçta.
Uğur Yedikardeş
24-11-2004, 01:35
Gerçekten adam çemberi kırdı, 10-15 dak durdu maç. Barış'ın 3lüğünden ziyade son periyotta aldırdığı bir hücum faul varki maç orda koptu diyebilirim. Bu arada Salyers bu takımda efsaneler arasına girer :)
Serkan Özen
24-11-2004, 01:48
Arkadaşlar şu pota kıran smacın bir capture-ını yada videosunu bulabilirsenniz yollayıverin yaw. Yurtta ben o pozisyonu hayatta göremem
Uğur Yedikardeş
24-11-2004, 06:49
Bu haftaki programımız
28 Kasım Pazar:
15.00 Fenerbahçe - Tuborg Pilsener (Abdi İpekçi)
Burçay Tiftikçi
24-11-2004, 10:56
Bu haftaki programımız
28 Kasım Pazar:
15.00 Fenerbahçe - Tuborg Pilsener (Abdi İpekçi)
Daha ligte yenilgi almayan takımımız pazar günü çok zorlu bir mücadeleye çıkacak....Bjk maçı hariç takımımızı yalnız bıraktık...İnşallah bu maçta yalnız bırakmayız...Pazar günü Fenerbahçe li bir gün yaşamak istiyen herkesin gelmesi gereken bir maç...
Uğur Yedikardeş
25-11-2004, 22:38
Pazar günü Abdi İpekçi'deyiz, daha önceden basket macına gelmeyenler eminim gecen haftayı gördükten sonra bir daha düşünecektir
Uğur Yedikardeş
27-11-2004, 04:43
DAMİR MRSİC: "ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ"
Uzun yıllar Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele ettikten sonra, geçtiğimiz sezon Rusya’nın Dinamo Moskova takımına transfer olan ve 1 sene aradan sonra bu sezon başında sarı lacivertli forma ile tekrar TBL’e dönen Fenerbahçe’nin Boşnak oyuncusu Damir Mrsic’e merak ettiklerimizi sorduk. Sarı lacivertli ekibin bu sezonki önemli çıkışında, üstün performansı ile büyük rolü olan Boşnak oyuncu, sorularımızı içtenlikle yanıtladı......
*Uzun yıllar içinde bulunduğun Türkiye ligi’ne Fenerbahçe forması altında tekrar geri döndün. Bu sezon ligi nasıl değerlendiriyorsun ?
-Türkiye basketbol ligi bu sezon eskisine oranla daha iyi. Daha önceki sezonlarda lig Efes Pilsen ve Ülker’in hegomanyası altında idi. Bu sene özellikle Fenerbahçe ve Beşiktaş basketbola yaptıkları yatırımlarla bu takımlara yaklaştılar. Ligde her takım birbirini yenebilecek güçte. Sanırım bu sezon lig çok enteresan geçecek.
*Fenerbahçe’nin teklifini kabul etmendeki en önemli etken ne oldu ?
-Fenerbahçe gerçekten çok büyük bir camia. Fenerbahçe’de oynamak her basketbolcuya nasip olmaz Ben zaten daha önceki senelerde sarı lacivertli formayı giydiğim için camiayı yakından tanıyordum. Seyircili bir takım olması Fenerbahçe’ye gelmemdeki etkenlerden bir tanesiydi ama en önemli etken Aydın Örs’ün Fenerbahçe’nin başına geçmesi idi.
*Sence Aydın Örs Fenerbahçe’ye neler katıyor ?
-En başta şunu söylemeliyim ki Aydın Örs çok iyi ve dürüst bir insan. Düşündüğünü her zaman ve herkese söyleyebilen birisi. Hocalığına gelince çok çalışkan, çok disiplinli ve çok profesyonel. Zaten hocanın basketbol bilgisini ve tecrübesini konuşmaya gerek yok. Aydın Örs bugüne kadar Türk basketine çok şey kattı. Bundan sonra da bilgisini, tecrübesini ve zamanını Fenerbahçe’ye harcayarak bu takıma çok şey katacaktır.
*Fenerbahçe’nin kadro kalitesi için neler söyleyeceksin ?
-Aslında kadro kalitesinin çok önemli olduğunu düşünmüyorum. Önemli olan iyi bir takım olmak. Biz bu sezon, kısa zaman içinde iyi bir takım olmayı başardık. Kolej takımı havası içerisindeyiz. Takım içerisindeki uyum ve arkadaşlık çok iyi. Bu sezon göstermiş olduğumuz başarının sırrı bu. Fenerbahçe’de arkadaşlık daha önceki senelerde bu kadar iyi değildi. Sanırım bu sezonki en önemli farkımız bu.
*Sezona gerek Türkiye Ligi’nde, gerek Türkiye Kupası’nda, gerekse de Avrupa da çok iyi başlangıç yaptınız. Hedef şampiyonluk olabilir mi ? Yoksa bunu söylemek için erken mi ?
-Bu sezon öncelikli hedefimiz TBL’de ilk 4’e kalmak. Eğer bu hedefimize ulaşabilirsek Play-off’lar da her şey olabilir. Belki bunu konuşmak için biraz erken ama biz takım halinde şampiyon olmayı çok istiyoruz. Avrupa kupalarına gelince, grupta birinci olursak ileriki turlar için büyük bir avantaj sağlamış oluruz. Çünkü eşleşeceğimiz takımla 2 maçı da kendi sahamızda oynayacağız. FİBA Avrupa Ligi’nde Final-Four’a kalırsak sanırım başarılı olmuş oluruz.
*Bir çok kişi senin eskisine oranla çok daha iyi bir takım oyuncusu olduğunu ifade ediyor. Sen bu görüşe katılıyor musun ?
-Hayır. Bu görüşe kesinlikle katılmıyorum. Ben önceden de takım oyunu oynuyordum. Hocalarım benden çok sayı bekliyorlardı. Bende bunu gerçekleştirmeye çalışıyordum. Ama bu sene skorer oyuncularımız fazla olduğu için böyle gözüküyor olabilir
*Fenerbahçe seyircisi için neler söyleyeceksin ?
-Fenerbahçe seyircisi çok büyük seyirci. Takımını sonuna kadar destekliyorlar. Onlar haklı olarak bizden başarı bekliyorlar. Bizde başarılı olursak seyirci salona gelecektir. Bunun örneğini son maçlarda zaten gördük
*Eylül ayında Türk Milli takımına karşı 2 maç oynadın. Tanjeviç yönetimindeki genç 12 Dev Adam’ı nasıl buldun ?
-Tanjeviç Türk basketbolu için büyük bir fırsat. Ben hocayı yakından tanıyorum. Genç oyuncuyu çok seven ve şans veren bir insan. Hoca, 2001’den sonra duraklamaya giren Türk basketbolunu umarım tekrar yukarı doğru çekecektir. Çünkü Türk Milli takımı başarılı olduğu zaman bende seviniyor ve gurur duyuyorum.
www.tbf.org.tr
Süleyman Karadağ
28-11-2004, 17:12
Atv maç yayınını aldı sözde ama bizim maçı vermiyor internetten de aramadığım yer kalmadı maç nasıl gidiyor öğrenemedim bir türlü,bilgisi olan varsa yazsın bi zahmet:)
Onur Kalender
28-11-2004, 17:48
Atv maç yayınını aldı sözde ama bizim maçı vermiyor internetten de aramadığım yer kalmadı maç nasıl gidiyor öğrenemedim bir türlü,bilgisi olan varsa yazsın bi zahmet:)
Hasta yatağımda bir maç seyredecektim ama onu bile çokgördüler! >:( :-X
Onur Bilgin
28-11-2004, 18:18
malesef basketbol 1. ligindeki ilk yenilgimizi aldık
olsun bu takıma canımız feda.açıkçası maçı izleyemedim ama yine de basketbolcularımızı tebrik ediyorum
umarım haftaya bizlerinde desteğiyle efes i yenip yolumuza devam edeceğiz
Süleyman Karadağ
28-11-2004, 18:19
Fenerbahçe 73-82 Tuborg Pilsener
28.11.2004
Erkek Basketbol Takımımız, TBL`nin 6. haftasında Abdi İpekçi Spor Salonu`nda ağırladığı Tuborg Pilsener`e 82-73 mağlup olarak, bu sezon ilk yenilgisini aldı.
Reşat Özdemir
28-11-2004, 20:20
Maçtan geliyorum..
Öncelikle maça gelen 1907UNIFEB üyelerine teşekkürm ediyorum. Ve bu katılımın daha da artacağı günleri iple çekiyorum. 15-20 kişiye oynamıyor artık takımımız.. Kesin yada yaklaşık bir sayı veremeyeceğim ama epey kalabalıktı salon. Aileler çocuklarıyla beraber gelip takımın yanıda oldular. Bu beni epey sevindirdi.
Maça gelince çok kötü savunma yaptık. Asım Parsı durduramadık pota altında. Ancak Asım'ın yaptığı onlarca stepsi Burçay tribünden gördü hakem sahadan göremedi. Epey de tepki aldı.
İlk mağlubiyetimiz oldu. Üzüldük tabi. Haftaya Efes Pilsen maçı var ve üstüste iki mağlubiyet almamamız gerekiyor. Haftaya yine salonda olacağız.. Olmalıyız..
Burçay Tiftikçi
28-11-2004, 20:32
Salyers ın yoklugunda ribaundlarda ve boyalı alanda rakibe karşı çok ezildik....Ama sabit ayagını 3 kere değiştirmesine ragmen buna hakemin steps çalmamasına ne denir bilemiyorum....Herşeye ragmen hakeme verdigim tepki haddinden fazlaydı...
Fatih Dilber
28-11-2004, 20:51
yenilmek iyidir. bence ii oldu. tek kötü olan yan. seyirci inş bi soğukluk hissetmez. bu takımı haftaya da desteklemek lazım. ;)
maçın yorumuna gelince, bu sezon bu takımı ilk defa isledim(acaba benden dolayımı ??? ::) ) savunmada bayağı kötüydük ikinci yarı. hucumda maç sonunda opsiyon sağlayamadık. mrsiç çok zorladı ki zorlamasada boş adam bulamadık gibi oldu. tuborgu tebrik ediyorum. bu kadar yenildikten sonra bizi buldular. czmiç harbi oyuncu. çok ii şutör.
hakemlere gelince, bu sene islediğim toplam basket maçı sayısı 10. 10unda da iğrenç yönetim gösteren hakemler wardı. çok kötüler. dün de zaten bazıları itilmiş bjk maçında. tasvip etmediğimiz bi olay da olsa onların kendilerini toplaması lazım hakemlerin. ;)
haftaya büyük çoşku büyük heyecan daha fazla kişi ve maçtan sonra galibiyetle ipekçide olmak dileğiyle ;)
Uğur Yedikardeş
29-11-2004, 01:32
Kahrolası Trafik yüzünden maça 7-8 dak geç girdim. Takım ilk yarı fena değildi ama 2.yarı Tuborg'un dış şutlarına ve içeride Asım'ın inanılmaz! performansına karşı koyamadık. Mrsiç çok zorladı ama zorlamasa da sazı eline alabilecek 1 kişi bile çıkmadı. İşin özü Salyers'ı çooookkkk aradık. Neyse takımın üstündeki baskı azalmıştır umarım ve Efes'i yenip kaldığımız yerden devam ederiz. Maç gelen herkese tşk...
Uğur Yedikardeş
02-12-2004, 23:11
Bayan maçı 14 te erkekler 15 te :(
federasyon sunu bile ayarlayamıyor ya!!!
Uğur Yedikardeş
02-12-2004, 23:35
Sorry :)
1 saat geri alınmış kraliçelerin maçı!
Fatih Dilber
02-12-2004, 23:37
Bayan maçı 14 te erkekler 15 te :(
federasyon sunu bile ayarlayamıyor ya!!!bayanlar maçı 13:00e alındı. ilginç bi uygulama federasyondan. bari erkek maçını 16:00ya al adam ikisine birden gitsin. şimdi iki arada bi dere de kalıo :-X
İsmail Coşkun
04-12-2004, 00:54
Saat 15.00 te Abdi İpekçi'deyiz...
Süleyman Karadağ
05-12-2004, 00:40
* * * Saat 15.00 te *Abdi İpekçi'deyiz...
Bizler gerek sınavlarıız gerekse maddi durumumuz nedeniyle takımımızın yanında yeteri kadar bulunamıyorz,takımımızı yarın yanlız bırakmayacak olan herkese teşekkürler,6 senedir yenemediğimiz efes'i de yenip bu sene şampiyon olacağımıza inanıyorum.
Her zaman her yerde en büyük Fener
Süleyman Karadağ
05-12-2004, 16:29
FENERBAHÇE:17- Efes Pilsen:28 ilk periyot sona erdi maça çok kötü başladık fakat sonradan toparlandık.Taraftar muhteşem destek veren herkese teşekkürler bu maçı alacazzz
Süleyman Karadağ
05-12-2004, 16:54
2. periyotta çok daha iyiydik bir de hızlı hücumlardan yararlanabilsek ön bile geçebilirdik ama daha 2. yarısı var bu maçın alacazz alacazz maçı, bu arada Sercan ve Erkut'u gördüm tvde:)
Süleyman Karadağ
05-12-2004, 17:20
3,periyotta hiç iyi değildik sayı krallığında lider olan MRSİÇ'in artık son periyotta devreye girmesi lazım
Süleyman Karadağ
05-12-2004, 17:55
Ağlamak istiyorum bu ne mücadele bu ne kazanma azmi,maçın adamı Booker harikaydı bugün üst üste 22 tane 3'lük kaçırarak Efes Pilsen gibi bir takıma son periyotta sadece 6 sayı attırarak kazanılan bu zaferin adı olsa olsa mucizedir.
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK FENERRRRRRR
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Fatih Dilber
05-12-2004, 17:59
ben demedimmi herkese maçlara gitmezsem Fenerbahçem kazanır die... * ;) *şampiyon Fenerbahce ooooooo
Yasin Arpacı
05-12-2004, 18:00
takımımız gerçekten mükemmel mücadele etti, oyundan kopmadı ve aydın örs'ün de tecrübesi ile maç bitmeden 2-3 dk. ilk edfa öne geçmemize rağmen maçı kazandık.
abdi ipekçiye giderek takımıza destek veren tüm FENERBAHÇElilere teşekkür ediyorum, galibiyette büyük bir payları var.
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK FENER
Servet Güldeş
05-12-2004, 18:52
tok tok bu takıma finali oynamak yetmez kazanması lazım helal olsun valla o kadar ters duruma rağmen kazandık
Bahriye Tekin
05-12-2004, 20:46
ne maçtı bea!
ağladım zırıl zırıl :'( :'( :'( :) :) :)
sevinçten
orda olmak vardı ama neyse yendik ya yeter :)
Özge Karacan
05-12-2004, 21:04
arkadaslar cidden orda olunması gereken bi mactı.... son periyotta harika bi oyun cıkardı takımımız... bunda seyircinin desteği yok değil hani:P
orada olan biri olarak öveyim kendimi:P
Onur Bilgin
05-12-2004, 23:16
ya gerçekten de ne diyeceğimi bilemiyorum
o nasıl seyirci o nasıl mücadele.taraftar bisaniye desteğini vermemezlik yapmadı,takımda bir saniye mücadeleden vazgeçti.kazanmak için takım-seyirci herşeyi yaptı.
o maça gidip de deli gibi takımını destekleyen,bu takımı kuran yöneticilere,bu takımı yaratan teknik kadroya,bu takım için herşeyden önemlisi deli gibi mücadele eden bu oyunculara defalarca helal olsun
ya daha ne yazayım ağlamak istiyorum gerçekten de yaa
Uğur Yedikardeş
06-12-2004, 02:56
Son 5-10 yıl içinde Türkiye liginde bu kadar kötü şut yüzdesiyle Efesi yenen bir takım daha yoktur ve tabi böylesine coşkulu taraftar da :P
Burak Tuzlu
07-12-2004, 17:27
12,11,2004 pazar günü saat 15,00da başlayacak olan Bandırma Banvit-Fenerbahce maçına bütün arkadaşları davet ediyoruz. Org. Katılmak isteyen arkadaşların acıl olarak bana başvurmalarını rica ediyorum..
Burak Tuzlu
0544 551 6857
Uğur Yedikardeş
10-12-2004, 00:24
ATV ekranlarından canlı yayınlanacak maçta Banvit ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Geçtiğimiz hafta Efes Pilsen'i devirerek şampiyonluk yarışında iddialarını ortaya koyan Fenerbahçe, TBL'in sürpriz takımı Banvit karşısında. Büyük bir çekişmeye sahne olacak karşılaşma Pazar günü saat 15:00'de ATV ekranlarından naklen yayınlanacak
Vehbi Şirikçi
12-12-2004, 03:40
Galatasaray maçını beklerken geçmek bilmeyen zamanı değerlendirmek için çok güzel olacak. Banvit salonu nedeniyle zor bir deplasman. Bilmiyorum bizim taraftarımız orada ne sayıda olacak ama salon büyük ihtimalle dolu olacak.
Uğur Yedikardeş
12-12-2004, 11:30
Ülker macına kadar kayıpsz gitmemiz lazm, o yuzden Banvit ve İtü macları cok önemli
Burçay Tiftikçi
12-12-2004, 18:09
Banvit i çok zorlu geçen bir maç sonrası yendik....Yine son peryodtaki müthiş savunma ile maçı kazandık....Takımımızı orada destekleyen bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim.....Levent Reis taraftarı müthiş yönetti....Atv oyunculardan çok Levent i gösterdi...Helal olsun...
Vehbi Şirikçi
12-12-2004, 18:24
Helal olsun Aydın Örs'e, helal olsun tüm oyunculara, ve helal olsun 1907UNIFEB- Balıkesir Üniversitesi'ne. Bizleri orada en iyi şekilde temsil ettiğiniz ve takımı sonuna kadar desteklediğiniz için.
Onur Bilgin
12-12-2004, 23:41
maçın sonunda takımımızın mücadelesi yine çok iyiydi.özellikle mrsic de ki hırs beni çok mutlu etti.yani normalde bu kadar hırslı bir oyuncu değildir,daha doğrusu aşırı ofansif bir adamdır,defansif olarak mücadelesi azdır.buna rağmen çok istekliydi.
diğer oyuncularımız ve de özellikle salers de zaten ii olunca galibiyette geldi.
bir de 1907 UNİFEB Balıkesir Üni.li arkadaşlarımız da çok iyiydi.onlara da tebriklerimi iletiyorum.başta levent ve diğer arkadaşlarımız da bol bol tv ye çıktılar
Emre Benlier
13-12-2004, 00:14
Elimizden geldiğince destekledik basketbol takımımızı ne mutlu bunda başarılı olduysak ;D gerçektende çok fazla göstermiş bizi inanılmaz telefon aldık hem levent hem kendi adıma ;D
Levent Sarıbaş
13-12-2004, 22:16
Maçı tahmin etmediğim kadar zor ve son anda aldık.Bence Banvitin o küçük ve boğucu salonunun etkisi de vardı.hangi takım olursa olsun dolu bir banvit salonunda çok zorlanır.Bandırma halkı takımlarını deli gibi destekliyor.
Maçta Aydın Örs rasim başak'a ilk başlarda çok kızdı.özelliklede sanırım daha önceden çalışlmış bir defans zonunun bozulmasında rasimin yapamadığı swicthle ömeri zor durumda bırakması ve bu hatayı kenardan gelen uyarılara rağmen takrarlaması kızgınlığı bir kat daha arttırdı.Maçım fark olarak çok kopmaması da taraftarın memnuniyeti ve ilk saniyeden beri istikrarsız şut,serbest atış ve üçlüklerimizin hep aynı yüzdesizlikle biter diye düşünülmesi idi.Ama farkın ikiye inmesi bile yetti ve eller ayaklar eyvah diye dolandı..maçıda 1.30 dakika kala aldık zaten..
Serkan Özen
14-12-2004, 00:05
Arkadaşlar İTÜ - Fenerbahçe maçı CUMARTESİ günü Maslak'taki Ayazağa Kampüsü'ndeki spor merkezinde. İmkanı olan herkesi takımımızı desteklemeye bekliyoruz.
Burçay Tiftikçi
14-12-2004, 00:27
Serkan cumartesi günü futbol takımımızında maçı var her iki maç için güzel bir organizasyon yapılacak...Ama öncelikli olarak çarşamba günü çok ama çok önemli olan unics kazan maçı var...Herkesin imkanını zorlayarak bu maça gelmesi lazım...
Burak Tuzlu
14-12-2004, 00:29
evet harika maçtı bizde lewent'e ve balıkesirden gelen arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Bandırma Unifeb olarak lewent (reisin) önderliğinde harika bir tribün oluşu. Herkesi kutluyorum.
Uğur Yedikardeş
14-12-2004, 00:43
Unics macına çalıştığımdan malesef gelemiyorum ama Cumartesi İTÜ'de olabilmek için tüm koşulları zorlamalıyız.
Serkan Özen
14-12-2004, 03:05
Serkan cumartesi günü futbol takımımızında maçı var her iki maç için güzel bir organizasyon yapılacak...Ama öncelikli olarak çarşamba günü çok ama çok önemli olan unics kazan maçı var...Herkesin imkanını zorlayarak bu maça gelmesi lazım...
tamam burçay tribün ve organizasyon komiteleri her 2maç için ortak bir organizasyon düzenler muhtemelen. unics maçı için de önceden programım olmasına rağmen şartları olabildiğince zorlayacam. umarım görüşürüz
Reşat Özdemir
14-12-2004, 21:08
Unics Kazan maçı cidden çok öenmli arkadaşlar.. Herkesin şartlarını zorlaması lazım..
Burçay Tiftikçi
14-12-2004, 21:34
Arkadaşlar kazanda oynayan adamlardan misal veriyim...Efes ten tanıdıgımız kambala o takımda oynuyor....Bütçeleri bizimkinden kat kat daha fazla....Fakat bizim takımımız yüregini ortaya koyarak oynuyor...Tek eksik taraftar....Ayrıca yenersek liderlik için büyük avantaj elde edecez yenilirsek unics kazan bizi geçecek....
Serkan Özen
16-12-2004, 02:04
75-60lık zafede takımımızın yanında onlara destek veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim dewamını haftasonu saat 15te salonumuz itüde getirmek dileğiyle
Vehbi Şirikçi
16-12-2004, 02:42
Örs: `Zor maçtan önemli bir farkla ayrıldık`
15.12.2004
Erkek Basketbol Takımı Antrenörümüz Aydın Örs, Fenerbahçemiz`in Unics Kazan`ı 75-60 mağlup ettiği maç sonrasında düzenlediği basın toplantısında, "Zor maçtan önemli bir farkla çıkmayı başardık." dedi.
Takımımızın zorlu bir rakiple oynadığının altını çizen Aydın Örs, "Bizim için çok zor bir maçtı. Deplasmanda oynadığımız ilk maçın rövanşını aldığımız için sevinçliyiz." şeklinde konuştu.
Bir çok oyuncumuzun erken faul problemi yaşadığını söyleyen Örs, "Bugün savunmada başarılı olmamıza rağmen, çok faul yaptık. Bir çok oyuncumuz faul problemi yaşadı. Gerçi hakemler her iki takıma da mücadele yapması için izin vermedi. Buna rağmen savunmadaki direncimizi devam ettirdik ve rakibimizi 60 sayıda tutmayı başardık. Neticesinde zor maçtan önemli bir farkla çıkmayı başardık. " diye konuştu.
"Şimdi önümüzdeki hafta oynayacağımız Kiev maçı çok önemli bir hale geldi." diyen başarılı antrenör açıklamasını şöyle sürdürdü: " Sezon başında koyduğumuz hedefe ulaşmak için Kiev`i deplasmanda yenip gruptan lider olarak çıkmak istiyoruz. Bu maçı kazanmamız beni ne kadar sevindirdi ise, lig maçlarına gelen seyircimizin Avrupa kupası maçlarına gelmemesi de o kadar üzdü. Seyircimizin şunu bilmesi gerekir ki Türkiye Ligi`nde her zaman başarılı olabilirsiniz ama Avrupa`da başarılı olamayabilirsiniz. Önemli olan Avrupadaki başarılardır. Seyircimizin bu bilince ulaşıp bizi Avrupa kupalarında da desteklemesi gerekir. Yine de bugün buraya bizi desteklemek için gelen az sayıdaki taraftarımıza teşekkür ediyorum."
kaynak: fenerbahce.org
Uğur Yedikardeş
17-12-2004, 03:19
Aydın hoca siteminde haklı.Çok yakında o salonda dolucak. Takımdaki hırs, azim sürdükçe elbet ilgide ona paralel olarak artıcak.
Ali Yılmaz
21-12-2004, 22:42
sıcağı sıcağına maçın sonucunu verim arkidişler
FIBA AVRUPA LİGİ
FENERBAHÇE:76-bc kiev:74 grup liderinden ilk maçın rövanşını almış olduk:)
Servet Güldeş
21-12-2004, 22:56
çok iyi olmuş ilk maç çok kötü bi skor vardı çünkü
Uğur Yedikardeş
21-12-2004, 23:47
Mrsic hiç çaktırmadan 36 sayı sallamış :)
Hangi arada derede attı bu kadar sayıyı? Ama Rasiminde takım üzerindeki olumlu etkisi tartışılmaz :D
Fatih Dilber
21-12-2004, 23:52
sıcağı sıcağına maçın sonucunu verim arkidişler
FIBA AVRUPA LİGİ
FENERBAHÇE:76-bc kiev:74 grup liderinden ilk maçın rövanşını almış olduk:)
ne rövanşı alması ??? rövanşı vermedik gibi bi cümle düşündüğüne inanıyorum ;)
ii maçtı güseldi. hakemler her iki taraf içinde kötüydü. her pozisyona faul çaldılar. ii güsel galibiyet kötü giden günüme güsel geldi :)
Burçay Tiftikçi
21-12-2004, 23:55
Uğur ilk maçıda 31 sayı farkla almıştık...Gurupta kiew in 2 mağlubiyeti var ikiside bizden.....
Uğur Yedikardeş
22-12-2004, 00:17
Uğur ilk maçıda 31 sayı farkla almıştık...Gurupta kiew in 2 mağlubiyeti var ikiside bizden.....
Heyy bi yanlışlık oldu galiba bn diil Ali yazmış rövanşı aldık die :)
Akşam yolda bu kadar gülmek sana yaramamış Burçay :D
Burçay Tiftikçi
22-12-2004, 01:01
Hem düdük hem emrah la sercan kafa bırakmadılar adamda:):)....
Gökhan Taşkan
22-12-2004, 02:21
Bu çok önemli galibiyet harika oldu.. Siz maçtayken , eve dönerken , döndüğünüzde ders çalışıyordum ve hala ders çalışıyorum dostlar.. :( Aranızda olup Fenerbahçemize destek vermeyi çok isterdim..
2 sayı fark ile kazanmak da başka bir heyecan yaşatmıştır.. Grup liderliğimiz hayırlı olsun diyeli o zaman ;)
Onur Bilgin
26-12-2004, 17:48
ilk yarıyı ve 3. periyoda önde girdiğimiz ülker maçını malesef son saniyelerde kaybettik.
olsun yenildiğim takım euroleague takımı yani
desteğe devam
Burçay Tiftikçi
27-12-2004, 13:03
Mirsad ve Umut Yenice yi bu takımda görmek istiyorum...
Onur Bilgin
27-12-2004, 13:41
ben bir de iboyu istiyorum.ibo hep derdi FENERBHAÇE yeterki basketbola yatırım yapsın o zaman ben bu takımda oynamak için hazırım diyordu.eee ibo artık nba ya da gitti.yapacak bişey de kalmadı :) dönüşte bizden başka bir takımda oynamamlı.
olayı teknik konulara çekmek istemiyorum ama.uzunlar konusunda burçay a katılıyorum ve ona + olarak bir de yedek bir guard istiyorum takımımıza
Servet Güldeş
01-01-2005, 02:21
ibo + mirsad çok güsel olur bence
Ali Yılmaz
07-01-2005, 13:09
bugün 16 da ankara da oynanacak olan buyukkolej maçına 1907UNIFEB ANKARA olarak gideceğiz Abdi İpekçi deki ortamı umarım aratmayız
ŞAMPİYON OLMAMIZ ENGELLENEMEZ
Volkan Dağ
07-01-2005, 13:33
Haftaiçi maçı ve saat 16:00'ya maç koyarak taraftar sayımızı azaltmaya çalışıldı.Ama unifeb olarak 16:00da Atatürk Spor Salonundayız...Hep destek Tam destek
Vehbi Şirikçi
07-01-2005, 23:04
Büyük Kolej 64-76 Fenerbahçe
07.01.2005
Salon: Ankara Atatürk Spor Salonu
Büyük Kolej: Özgür 1 (6 rib), Felton 22 (8 rib), Murat 20 (7 rib), Arda 6, Tunç 3, Milicevic 8 (3 rib), Onur 4
Fenerbahçe: Harvey 4, Ömer 2, Erdal 8 (8 rib), Rasim 2 (6 rib), Booker 10 (6 rib), Mrsic 35 (2 rib- 6 ast), Salyers 15 (13 rib)
1. periyot: 26-24
2. periyot: 11-22
3. periyot: 20-13
4. periyot: 7-17
Erkek Basketbol Takımımız, TBL`nin 12. haftasında Ankara Atatürk Spor Salonu`nda karşı karşıya geldiği Büyük Kolej`i 76-64 mağlup ederek, ligde 9. galibiyetini elde etti.
İlk devreyi 46-37 önde kapayan ekibimizde, 35 sayı atan Damir Mrsic sahanın en skorer ismi oldu.
fenerbahce.org
Yolumuza devam ediyoruz. Maçta takımımıza destek veren Ankara'daki arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum.
Serkan Özen
07-01-2005, 23:33
tıpkı efes pilsen maçı gibi son periyotta mthiş bir savunma yapılmış kaldığımız yerden devam ediyoruz.
Ülker ve İTÜ maçlarına yanmamak elde değil
Uğur Yedikardeş
08-01-2005, 00:51
Gerçekten ya 3 maç kaybettik hepside şanssızlık!
Burçay Tiftikçi
11-01-2005, 12:05
BC Fersped 67-79 Fenerbahçe
10.01.2005
Fenerbahçe: Damir Mrsic 18, Ömer Onan 17, Erdal Bibo 7, Marc Salyers 22, Chris Booker 11, Rasim Başak 2, Zeki Gülay 2
Erkek Basketbol Takımımız, FIBA Erkekler Avrupa Kupası’ndaki 9. maçında deplasmanda karşılaştığı Makedonya`nın BC Fersped Rabotnicki takımını 79-67 mağlup ederek, grubunda liderliğini sürdürdü.
Rakibi karşısında baştan sona kontrolü elinde tutan takımımız, devreyi 13 sayı farkla 47-34 önde kaparken, Marc Salyers 22, Damir Mrsic ise 18 sayıyla oynadı.
A Grubu`nda 7. galibiyetini elde eden Fenerbahçemiz, aldığı bu galibiyetle grubunda liderliğini sürdürdü.
Ekibimiz, Abdi İpekçi`de oynadığı ilk maçta rakibini 109-60 mağlup etti.
Burçay Tiftikçi
11-01-2005, 12:07
Salyers ın kendine gelmeye başladıgını görmek çok sevindirici...Salyers ta kendine gelirse kimse duramaz karşımızda...
Ali Yılmaz
14-01-2005, 14:58
ne rövanşı alması *??? * rövanşı vermedik gibi bi cümle düşündüğüne inanıyorum *;) *
ii maçtı güseldi. hakemler her iki taraf içinde kötüydü. her pozisyona faul çaldılar. ii güsel galibiyet kötü giden günüme güsel geldi :)
hayır ilk maçı farklı kaybetmiştik tek mağlubiyetimiz de o zaten öle diil mi? yanlış hatırladığımı sanmıyorum:)
Burçay Tiftikçi
14-01-2005, 16:20
hayır ilk maçı farklı kaybetmiştik tek mağlubiyetimiz de o zaten öle diil mi? yanlış hatırladığımı sanmıyorum:)
Yanlış hatırlıyorsun....İlk maçı çok büyük bir farkla almıştık....Yenildigimiz takımlar Kazan(uzatmada) , cez nymbruk(6 sayı farkla)....
Ali Yılmaz
17-01-2005, 23:19
gazetede okumuştum maç günü demek ki gazete yanlış e birazda benim hatam gazetelere inanmamam gerekiyormuş eleştirin ve düzeltmen için teşekkürler:)
Sinan Bıçak
19-01-2005, 00:03
FENERBAHÇE: 90 - CSKA SOFYA: 61-
Hakemler: Christos Mastraftsis xxx (Yunanistan), Vladimir Okhrimenko xxx (Rusya), Zaza Machaladze xxx (Gürcistan)
Fenerbahçe: Mrsiç xx 12, Ömer xxx 28, Erdal xx 1, Salyers xx 16, Booker xx 15, Rasim xx, Barış xx 7, Emre xx 5, Zeki xx, Doğuş x 2, Altan xx 4
CSKA Sofya: Radulov xx 12, Ferguson xx 12, Angelov x 5, Vicentic x 2, Garnett xx 13, Nikolov x 3, Zaric x, Georgiev x 11, Dechev x 3
1. Periyot: 30-11
Devre: 47-30 (Fenerbahçe lehine)
3. Periyot: 66-43
5 Faulle Çıkan: Dk. 36.05 Radulov (CSKA Sofya)
Karşılaşmaya hızlı başlayan Fenerbahçe, Ömer, Mrsiç ve Salyers'in basketleriyle oyunun hemen 5. dakikasında rakibine üstünlüğünü kabul ettirip 13-16 öne geçti. CSKA Sofya ekibi, pota altında sadece Garnett ile rakibine cevap vermek isterken, Fenerbahçe iyi savunma yapıp, Ömer ve Salyers'in basketleriyle hiçbir varlık gösteremeyen rakibi karşısında ilk periyotu 19 sayı farkla 30-11 önde kapattı.
İkinciyi yarıya iyi başlayan ve bu kez Booker ile pota altından basketler bulan Fenerbahçe'ye, Bulgar ekibi, Ferguson ve Radulov ile bulduğu 3 sayılık basketleriyle karşılık vererek farkın açılmasını engelledi.
15. dakika, 37-19 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle geçilirken, iki takımın da bu dakikalarda sık sık hücum faul yapmaları dikkat çekti. Ribauntlarla rakibine üstünlük kuran Fenerbahçe, son dakikalarında genç oyuncularına şans verdiği devreyi, 47-30 galip tamamlamayı bildi. Ömer, bu yarıda attığı 17 sayı ile adeta yıldızlaştı.
İkinci yarıya maça başladığı ilk 5 ile çıkan Fenerbahçe, hemen oyuna ağırlığını koyup, 26. dakikada farkı 23 sayıya çıkardı: 57-34. Fenerbahçe'de, bu periyotta Booker ve Emre 4 faule ulaşırken, CSKA Sofya, Radulov ve Georgiev ile bulduğu basketlerle farkı kapatmak için çaba gösterdi. Ancak sarı-lacivertliler, Ömer ve Mrsiç ile bulduğu basketlerle, 3. periyodu da 66-43 önde geçti.
Son periyotta iki takım da bocalayıp iyi basketbol oynayamazken, üst üste yapılan hatalar ve atılan isabetsiz şutlar, maçın heyecanını azalttı. 35. dakika, 75-51 Fenerbahçe üstünlüğüyle geçilirken, Ömer, hızlı hücumlarda attığı basketler ve asistleriyle takımını taşımayı sürdürdü. Son bölümde de oyunun kontrolünü elinde tutan Fenerbahçe, karşılaşmadan 29 sayı farkla 90-61 galip ayrıldı.
süper maçtı ah o alley up ta olsaydı tadından yenilmezdi.
Onur Bilgin
19-01-2005, 00:56
güzel ve zevkli bir maçtı sonuçta fark attık
zayıf rakibimiz karşısında çoğu vakit yedek oyuncularımızla bile oynadık
özellikle genç oyuncularımızın oynaması beni daha da fazla mutlu etti
Uğur Yedikardeş
24-01-2005, 00:38
Konu için Tribün komitesi gerekli duyuruyu yapacaktır
Onur Bilgin
24-01-2005, 00:44
bir buluşma falan olcaksa arkadaşlarımız mutlaka yazar buraya muzaffer
maçda sanırım ahenk şahenk de.özellikle bilmeyen arkadaşalrımız için zor yerlerden biri olabilir bence
Cenker Köse
26-01-2005, 23:36
Takımımız FIBA Avrupa Ligi'nde bu akşam İsrail'de Galil Elyon'u 72-85 mağlup ederek gruptan 1.olarak bir üst tura çıkmayı garantiledi. Grubu lider tamamlamak çok önemli, bu sayede final-four'a kadar olan 2 eleme turunda evsahibi olma avantajını kullanacağız. Haftaya Salı günü de grubumuzdaki son maçı İstanbul'da CEZ Nymburk ile oynayacağız.
Ali Yılmaz
27-01-2005, 00:28
kupayı alcaz inşallah:D
Onur Kalender
30-01-2005, 21:06
Fenerbahçe 104-71 Erdemirspor
30.01.2005
Fenerbahçe: Trevor Harvey 12 (7 rib.), Emre 7, Ömer Onan 9, Rasim 5, Booker 20 (8 rib.), Barış 9, Altan 5, Damir Mrsiç 19, Marc Salyers 18 (10 rib.)
Erdemirspor: Erden, Darden 18 (10 rib.), Anderson 8, Cihan 8, Alpay, Fırat 12, Mark Dickel 18 (12 Asist), Oktay 4, Yiğit 3, Mehmet
1. periyot: 27-10
2. periyot: 24-13
3. periyot: 26-18
4. periyot: 27-30
http://www.fenerbahce.org/images/newsimages/erdemirspor05x300x7.jpg
Kaynak : fenerbahce.org
Onur Bilgin
31-01-2005, 15:20
erdemir de ligin mvp si pasco da olmayınca 3o lu fark geldi.o olsaydıda zaten fazla birşey değişmezdi
lütfen sırada ki :)
Sinan Bıçak
02-02-2005, 03:12
Fenerbahçe: 92 Nymbu: 88
ç
FIBA Avrupa Ligi A Grubunda mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe, 12.maçında Nymbu’yu 92-88’lik skorla mağlup etti.
Karşılaşmaya Ömer Onan ve Chris Booker ikilisinin basketleriyle giren temsilcimiz Fenerbahçe, Jiri Zidek’in dış atışlarına engel olamayınca, 4.dakika 7-8 Nymbu üstünlüğüyle geçildi. Savunmada Zidek’i durdurmayı başaran sarı lacivertliler, hücumda da Ömer Onan ve Rasim Başak ikilisiyle bulduğu basketler sonrasında 7.dakikada 19-17 öne geçmeyi başardı. Son bölümlerde Mrsic’in skorer oyunuyla etkili olan Fenerbahçe, ilk çeyreği de 26-23 önde tamamladı.
İkinci çeyreğe alan savunmasıyla giren Fenerbahçe, Marc Salyers ve Ömer Onan’ın hızlı hücumlardan bulduğu sayılarla, 22.dakikada skoru 34-25’e getirdi. Pota altında Emre Ekim ve Chris Booker ikilisinin hem savunmada hem de hücumda etkili bir performans sergilemesi sonrasında sarı lacivertliler 17.dakikayı 44-35 önde geçti. Bu dakikadan sonra Damir Mrsic ile üst üste basketler kaydeden Fenerbahçe, karşılaşmanın ilk yarısını da 10 sayı farkla 52-42 önde tamamladı.
Üçüncü çeyreğe iyi başlayan taraf temsilcimiz Fenerbahçe oldu. Damir Mrsic ve Marc Salyers ikilisinin sayılarıyla kontrolü elinden bırakmayan Fenerbahçe, 23.dakikada skoru 57-49’a getirdi. Marc Salyers’ın basketleriyle farkı 13 sayıya kadar çıkartan temsilcimiz Fenerbahçe, bu dakikadan sonra Ashante Johnson’ın etkili oyununa rağmen üçüncü çeyreği 74-65 önde tamamladı.
Karşılaşmanın final periyoduna etkili giren Nymbu, Pavel Benes’in 3 sayılık basketiyle 34.dakikada farkı 2 sayıya indirdi.(78-76) Savunmada Ashante Johnson ve Pavel Benes ikilisini durdurmakta zorlanan Fenerbahçe, 36.dakikada 78-81’lik skorla geri düştü. Damir Mrsic’in üç sayılık basketleriyle skor eşitliğini yakalayan sarı lacivertliler, 37.dakikada 86-85’lik skorla yeniden öne geçen taraf oldu. Son dakikaya 86-88’lik skorla geride giren Fenerbahçe, Damir Mrsic ve Erdal Bibo ikilisinin dış atışlardaki başarısı sonrasında karşılaşmadan 92-88 galibiyetle ayrılmayı başardı.
Fenerbahçe 92: Emre Ekim 5 (3 rib), Ömer Onan 20 (3 ast), Erdam Bibo 5 (7 rib- 3 ast), Rasim Başak 4, Chris Booker 15 (8 rib), Barış Güney 3, Damir Mrsic 23 (3 rib- 9 ast), Zeki Gülay 0, Marc Salyers 17 (6 rib)
Nymbu 88: Jiri Zidek 26 (6 rib- 3 ast), Stanislav Votroubek 2, Ashante Johnson 19 (8 rib), Ales Chan 4, Pavel Benes 6, Maurice Whitfield 9 (5 rib- 7 ast), Redek Necas 17 (12 rib- 3 ast), Ladislav Sokolovsky 3 (4 ast)
helal olsun basket takımına daha fazla destek vermek lazım
Ali Yılmaz
04-02-2005, 15:00
ole lider çıktık üst tura:D
Sinan Bıçak
18-02-2005, 15:18
Türkiye Basketbol Ligi'nde zirve mücadelesi veren Fenerbahçe'de, ABD'li oyuncu Chris Booker'ın sakatlanarak uzun süre sahalardan uzak kalacak olması moralleri bozdu.. Antrenman sırasında sakatlanan ve ön çapraz bağlarında kopma, yan çapraz bağlarında ise yırtılma olduğu belirlenen Booker'ın 5.5-6 ay süreyle sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Menajeri Nedim Karakaş, oyuncunun sakatlığının ciddi olmasının kendilerini üzdüğünü belirterek, ''Üzgünüz. Yapılan kontrollerin ardından Booker'ın ön çapraz bağlarında kopma, yan çapraz bağlarında ise yırtılma belirlendi. Operasyon geçirmesi gerekiyor. Ülkesi ABD'de mi, yoksa Türkiye'de mi ameliyat olacağına kendisi karar verecek. En az 5.5-6 ay sahalardan uzak kalacak. Booker'ın en erken 4 ay sonra antrenmanlara başlayabileceği söylendi'' diye konuştu.
birşeyler dönüyor ama anlamıyorum büyü işi gerçek mi acaba diye düşünmeden edemiyorum.
Uğur Yedikardeş
18-02-2005, 23:17
Booker yok ama Harvey bu akşam coşmuş... Şimdi Zeki ve Emrenin biraz daha yardımcı olması gerekecek pota altındaki mücadeleye.. 2 maglubiyetten sonra bu galibiyet umarım yeni bir çıkışın ilk adımı olur
Onur Bilgin
19-02-2005, 00:07
güzel ve rahat bir galibiyet oldu
zayıf rakibimiz karşısında maçı ilk periyot bitmeden kopardık.ama şampiyonluk istiyorsak desteğimizin devamı vede sağlam bir ilk 5 çıkacak uzun adam gerekli bence
Onur Bilgin
19-02-2005, 00:12
arkadaşlar bu arada tekel maçı öncesi rasim başak disiplinsiz hareketleri nedeniyle süresiz kadro dışı bırakılmış aydın örs tarafından
Fatih Dilber
19-02-2005, 00:38
Haftaya Akatlar yoluna düşecez ;) Varda iyileşti Booker sakat hafta içi yeni bir yabancı gelir mi? bekleyip görecez. Booker'a üzüldüm. İnşallah sakatlığını en kısa sürede atlatır ve basketbola döner. Rasim zaten Aydın Örsü bayağı sinirlendiriyordu maç içinde de. İnş bi ortak yol bulunur eski Rasim'i özledim.
Sinan Bıçak
19-02-2005, 06:19
Tekelde 15 sırt numaralı amca kim hala çözebilmiş değilim.VİP de maç izlemek zevkli oluyormuş , tavsiye ederim.
Onur Bilgin
21-02-2005, 15:59
arkadaşlar biliyorsunuz ki salı günün avrupa kupası maçımız hapoel ile
fenerbahce.org bu maçın haberinde resim olarak 1907unifeb yani bizler varız.vallahi görünce deli gururlandım
http://www.fenerbahce.org/detay.asp?newsid=6334&SubCategoryName=basketbol&La ng=TR
Mert Salgın
04-03-2005, 02:15
selam arkadaşlar bu cumartesi Fenerbahçemizi İzmirde ağırlıyoruz tuborg karşısında...sonunda izmirde izleyebileceğiz Fenerbahçemizi saygılar
Onur Bilgin
05-03-2005, 17:51
inanılmaz bir hatayla maçı son 6 sn.de kaybettik.artık 4. lüğümüz garantilendi malesef :(
ilk 5 den 2 ouncumuz eksik olduğu bir maçta yine de çok ii mücadele ettik.takımımızı kutluyorum.artık önümüzde ki bjk maçlarına ve de efes maçına bakacaz
umarım bu seriler bizim için ii bir başlamgıc olur.bu arada tribünler de çok iyiydi.izmir ve de manisada ki arkadaşalrımız da poalrlarıyla tişört leriyle orada bizleri çok güzel temsil etmişler.buradan onalra teşekkürlerimizi iletiyoruz
Reşat Özdemir
05-03-2005, 18:06
Ömer ve Booker yokken, Harvey erken faul almışken yine de iyi mücadele ettik.. Kazanabilirdik, olmadı.. Mücadeleden ötürü takımımızı kutluyorum..
Olası eşleşmede 1-0 yenik durumda başlıycaz..
Ertu Aydın
05-03-2005, 18:07
Bir kez daha gördük ki takımımızın derinliği hedeflerimizi karşılayabilecek zenginlikte değil.Olsun canları sağ olsun.Mücadelede güzeldi.
Erkan Keremoğlu
25-03-2005, 04:30
Bu kadroyla takım inanılmaz işler yaptı bu sezon.
Aydın Örs ve bu hırsla oynayan oyuncularımıza helal olsun. Muhteşem işler yaptılar. Şimdi play-off'larda bir yarı-final ilk hedef olmalı. Onu da yaparlarsa zaten kalan başarılar ihtimal verilemeyen muhteşem zaferler olarak tarihe yazılır :)
8)
Savaş Özmen
26-03-2005, 22:04
Bu sene avrupa da bi kupa beklemek takım uzerinde baskı yaratabilir ki zaten böle bi zorunlulukta bu sene için yok ama;
benim baya bi iştahım kabardı. :P
bu sene avrupa da kupa gelsin beeee!!! ;)
Ali Yılmaz
26-03-2005, 23:58
Bir de final-four a ev sahipliği yaparsak manyak olucak!
Onur Bilgin
29-03-2005, 20:04
arkadaşlar biraz felaket tellallığı olacak ama malesef final four kiev e verilmil
malsef kupayı kendi evimizde kaldıramıyacağız.neyse bizde onları havaalanında karşılarız ;)
Serkan Özen
06-04-2005, 21:14
öhhh
nedir bu giderayak yolma kampanyası bunlarda yahu
bayanları 25ytl yaptılar düşürdük bunlar 50ytl yapmış bunları da mı düşürelim ;)
Fatih Dilber
06-04-2005, 21:17
Galatasaray-Fenerbahçe
Ahmet Cömert Spor Salonu
9 Nisan Cumartesi
Saat 15:00
Bilet Fiyatı :50YTL :)
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.