PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 19 Nisan 2005 | Aziz Yıldırım İTÜ'de

Serkan Özen
13-04-2005, 00:35
Arkadaşlar

İstanbul Teknik Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümü 2004-2005 Eğitim-Öğretim Dönemi Bahar Yarı Yılı Seminerleri Programı dahilinde Başkanımız Sayın Aziz YILDIRIM 19 Nisan 2005 Salı Günü Saat 14:00'te İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ AYAZAĞA KAMPÜSÜ SÜLEYMAN DEMİREL KÜLTÜR MERKEZİ'nde 2007'ye DOĞRU FENERBAHÇE adlı seminere katılacaktır.

1907UNIFEB - İTÜ olarak hepinizi bu seminere bekliyoruz.

Levin Susar
13-04-2005, 01:14
Tam sınavımıza denk geliyor ya neyse...
Arkadaşlar, gayet önemli bir panel /seminer bu...

Bütün üniversitelerden en yoğun şekilde orda olmamız gerekiyor.
Çok önemli konuların konuşulacağı bir seminer olacak muhakkak...

Başkanımızı çok fazla böyle ortamlarda göremiyoruz. Hazır böyle bir fırsatımız varken, sormak istediğimiz soruları sorup, bazı gerçekleri de 1. ağızdan dinlemiş oluruz...

19 nisanda İtü'ye...

Seçkin Özmen
13-04-2005, 01:34
Bu arada başkan bizim okuldan inşaat mezunuymuş. Şuana kadar bjk ve gs kulüplerinin başkanları çok az ilgi gördü, umarım biz de aynı sonu yaşamayız.

Mustafa Güngör
13-04-2005, 01:38
Arkadaslar levin'in de dedigi gibi baskanimizi böyle ortamlarda göremedigimiz icin bu panel cok önemli...Tüm unifeb i bu panele davet ediyor,herkesin gelmesini istiyoruz

Reşat Özdemir
13-04-2005, 02:17
Geliriz inşallah..
Başkanla en son panelimiz 4 sene önce İ.Ü. Hukuk Fakültesi A1'de, o zaman ki adıyla IUFEB'in gövde gösterisi ile, Ertu'nun başkana Unifeb poları ve çiçek vermesi ile gerçekleşmişti.. Sonra Ertu tam boy fotoğrafla Türk basınımıza malzeme olmuştu ;)

İnanç Gülfidan
13-04-2005, 03:41
2.dönemin başında başlayan bu seminerlerde daha önce okulumuza Fatih Terim, Özhan Canaydın ve Yıldırım Demirören de geldi ama Seçkin'in de değindiği gibi hiçbirinde salon dolmadı. Aziz Yıldırım'ın gelişiyle inanıyorum ki o salon dolacaktır ama önemli olan salonu doldurmak değil bence. Sonuçta bu seminer üniversitede yapılıyor ve beklenen kuru kalabalık değil bilinçli, kültürlü üniversite öğrencileridir. Bu yüzden hepinizi salı günü okulumuza bekliyoruz.

Ertu Aydın
13-04-2005, 03:53
Önemli bir konu.

Geçen sefer başkanımız İtü'yü ziyaret ettiğinde,haddini bilmezlik yapanlar olmuştu.Bu tip terbiyesizliklere mahal vermemek adına kesinlikle orda olmak lazım.

Serkan Özen
13-04-2005, 04:34
O gün yapılacaklarla ilgili önerilerinizi de bu başlık altında paylaşabilirsiniz.

Yusuf Demirci
13-04-2005, 04:58
Önemli bir konu.

Geçen sefer başkanımız İtü'yü ziyaret ettiğinde,haddini bilmezlik yapanlar olmuştu.Bu tip terbiyesizliklere mahal vermemek adına kesinlikle orda olmak lazım.

evet maalesef o gün ben de salondaydim.. O gün salon bos kalmisti ve ondan cesaret bulup bi kac ezik çikmisti pankart falan açmisti.. Bu sefer bu tür olaylara mahal vermemek icin hepinizi okulumuza bekliyoruz 19 Nisan'da...

Yusuf Demirci
13-04-2005, 05:00
Bu arada başkan bizim okuldan inşaat mezunuymuş. Şuana kadar bjk ve gs kulüplerinin başkanları çok az ilgi gördü, umarım biz de aynı sonu yaşamayız.

seçkin baskanimiz insaatçi ama Ankara Üniversitesi mezunu bildigim kadariyla...

Seçkin Özmen
13-04-2005, 09:52
seçkin baskanimiz insaatçi ama Ankara Üniversitesi mezunu bildigim kadariyla...
hadi ya dün özellikle sordum birkaç kişiye İtü dediler, neyse önemli değil tabiki...

Bu arada şahsen zorunlu dersim olduğu için panele katılamasam da öncesiyle sonrasıyla elimden geleni yapacam, afişler de asmamız gerekiyor ki artık biraz tecrübelendik kısa ve hızlı bir şekilde hallederiz.
Bir de olayın şu boyutu var, Reşat değinmiş zamanında İÜFEB' in gövde gösterisi oldu diye, hakkaten güzel bir org. yaparak *biz de gövde gösterisi yapabiliriz, zaten bu sıralar yaptığımız org.larla *okulda adımızı iyice duyurmaya başladık, bu yüzden 1907UNİFEB-İTÜ açısından önemli bir org. diye düşünüyorum. Gelecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

not: panelden sonra gölet sefası da yaparız ;)

Burçay Tiftikçi
13-04-2005, 11:05
Önemli bir konu.

Arkadaşlar 19 nisanda herkes İtü de olsun.Haddini bilmezler olursa haddini bildirmek için ben orada olacagım...İtü zaten içimde kalmış bir uhte olarak duruyor...

Cihan Eldem
13-04-2005, 21:43
merhaba arkadaşlar çok önemli bir işim çıkmadıı taktirde bende orada olucam... ztn serkan kardeşim bana baya önceden sölemişti...

fenerbahçe nerede biz oradayız......!!!!!!

oooooooo ooooooo aziz yıldırım...!!!

Mustafa Güngör
14-04-2005, 00:45
Arkadaaslar bu gercekten önemli bir olay tüm ünifeb'in bu olaya gereken alakayi gösterecegini umuyorum saygilar

Duygu Çakır
14-04-2005, 01:16
görüşmek üzere

Ertu Aydın
18-04-2005, 14:42
Benim dünkü yaşananlardan sonra ne FenerBahçemize,ne de Başkanımıza yapılacak en ufak bir saygısızlığa dayanacak gücüm kalmadı.O yüzden kesinlikle İtü'de olacağım.Yeter bu kadar!

Serkan Özen
18-04-2005, 14:51
Duyarlılığınız için kendi adıma teşekkür ederim arkadaşlar. İTÜ'ye gelecek olan arkadaşlarımız toplu halde gelmeye çalışırlarsa sizleri karşılamak bizler için daha kolay olur diye düşünüyorum.

Gökhan Taşkan
19-04-2005, 20:57
http://www.fenerbahce.org/images/newsImages/baskanitu.jpg

Kaynak: www.fenerbahce.org

Ata Bahadır
19-04-2005, 23:30
Cok guzel goruntuler ...

İsmail Sümer
19-04-2005, 23:41
gerçekten çok güzel..inanç başkanın yanına yakışmış.. belki ilerde onuda yönetim kurulunda görürüz :):):)

Serkan Özen
20-04-2005, 05:43
Gelen birkaç arkadaşımıza kendi adıma teşekkür ederim.

Aynur Akman
20-04-2005, 14:55
aziz yıldırım ın yaptığı açıklamalar gerçekten mükemmel...kimsenin ağzı sulanmasın bu şampiyonluk bizim!!

6maçı kazanarak şampiyon olacağımızı ve kupayıda istediğimizi daum a anlatık.6s yi de yeneceğiz diğer maçlarıda alacağız..ÖYLE BİR MAÇ KAZANMAKLA TARİH YAZILMAZ....bana küfür ediyorlar gel yüzüme et edebilirsen!!

Aynur Akman
20-04-2005, 15:14
inşallah ersin..

Ersin Demirel
20-04-2005, 15:15
Söyleyeceğim tek şey var: 1907Unifeb ve Aziz Yıldırım çok uyumlu görünüyor... Umarım artık dolduruşlardan vazgeçer başkanımız ve üniversite öğrencilerinin Fenerbahçemiz için tehlike unsuru olmadığını anlar..

Burak Yayla
22-04-2005, 22:38
Herşey bir yana büyük başkanın söylediği son söz içimi titretti:
"TARİHİ BERABER YAZACAĞIZ..." ötesi boş :D