PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Teşekkürler Berkay Erdim...

Mehmet Genç
02-04-2005, 22:58
1907UNIFEB Çizdiği yolda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.Felsefesinden ödün vermeden,çizgisinin dışına hiç çıkmadan ve bu çizgiyi göze batacak şekilde kalınlaştırarak büyüyor.Bu süreç hepimizinde bildiği gibi çok kolay gelişmiyor.Çok zor günlerde yaşandı çok mutlu günlerde oldu.Her zaman için mutlu anlar bu zor günleri gölgede bıraktı.Öyle zor günler olmuştu ki bazı arkadaşlarımız polis baskınlarına bile göğüs germişti.Bunun benzeri bir çok olaylar yaşandı ama yılmadık ve yürümeye devam ediyoruz.Eminim ki birgün farkımızı herkes anlayacak.Her yerde felsefemizi anlatmaya devam edeceğiz.
Bir çok kişinin emeği vardı bu yolda.Bayrak hep el değiştirdi.O kadar çok isim geliyor ki aklıma burda saymaya kalksam çok uzar.Özgür,Kerem ve bir çok arkadaş.
En son Berkay ERDİM in elindeydi bayrak ve gerçekten o kadar çok fedakarlık yaptı ki işinin hakkını fazlasıyla verdi.Taa İstanbul lardan kalkıp Elazığ a,Diyarbakır a ve aklınıza gelebilecek heryere gitti.1907UNIFEB i her yerde anlattı,bizlere daima destek oldu.1907UNIFEB i her şeyin önünde tuttu.Herkese aynı mesafede durdu.Artık bayrağı teslim etmesinin zamanı geldi.Berkay bu bayrağı tek başına taşımadı hepberaber koştuk bu yolda.Şuda bir gerçek en çok terleyen Berkay dı.
Buradan 1907UNIFEB üzerinde bugüne kadar emeği geçen herkese teşekkürü borç biliyorum.Bundan önceki yönetim kurullarımızda bulunan arkadaşlarıma,şu an okul sorumlusu olarak görevini yürüten ve daha önce bu görevde bulunmuş arkadaşlarıma ,tüm 1907UNIFEB üyelerine teşekkür ediyorum.
1907UNIFEB i kurarak bize emanet edenlere ve kurucularından biri olan Berkay ERDİM e bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden ötürü ayrıca teşekkür ediyorum.
Yeni yönetim kurulumuzla beraber 1907UNIFEB i hep beraber daha ileriye taşımak hepimizin asli görevi ve ben bunu yapacağımızdan eminim.Yeni yönetim kurulumuza başarılar diliyorum...

Berkay Erdim
03-04-2005, 02:52
Sevgili Mehmet,

En doğru olan şu ki, bu bayrağı ben hiç bir zaman kendi başıma taşımadım senin de belirttiğin gibi. Beraber görev yaptığım tüm arkadaşlarım, tanıdığım-tanımadığım tüm 1907UNIFEB'liler bana destek oldu bu geniş zaman dilimi içerisinde...

Bu güzel yazına, 1907UNIFEB için fedakarca görev yapan ve el birliğiyle bugünlere gelmemizi sağlayan ve teşekkürü hak eden herkes adına teşekkür ediyorum.

Daha gidecek çok yolumuz var. Çok çalışmamız lazım. Birlik ve beraberliğimizi kesinlikle kaybetmememiz lazım. Birbirimize karşı daima anlayışlı ve hoşgörülü olmalı, birbirimize sevgi ve saygı ile yaklaşmalıyız. Çünkü bizler Üniversiteli Fenerbahçelileriz ve üniversitelerimizde ve kamuoyunda Fenerbahçe'yi temsil ediyoruz.

Artık başkan değilim. Benim yerime göreve gelen Okan Uzunkaya kardeşimin bu görevi en az benim kadar iyi yapacağına yürekten inanıyor ve kendisine ve yeni Yönetim Kurulumuz'a başarılar diliyorum.

Bundan sonrası için kendime belirlediğim hedef, tecrübeli bir ağabey olarak 1907UNIFEB Yönetimi'nce bana verilen görevleri yerine getirmek ve birliğimizin gelişip güçlenmesi için çabalamaya devam etmek. Genç kardeşlerimize yol göstererek onlara örnek olmak da en büyük amaçlarımdan birisi.

Yani yine kol kola ve omuz omuzayız, bununla ilgili değişen hiç birşey yok.

Sevgilerimle

Süleyman Karadağ
03-04-2005, 03:13
Berkay sana bu mesajı yazmak için görevi bırakacağın zamanı bekliyordum.

Geçen sene gerek benim gerekse başka arkadaşların hatalarından veya yanlış anlamalardan birtakım sorunlar yaşamıştık.Şimdi aynı şeyleri deşmek istemiyorum.

Fakat senin o gün göstermiş olduğun birleştirici,uzlaştırıcı tavrın için sana bir teşekkür borcum var sanırım.

Bu güne kadar yapmış olduğun hizmetler için de ayrıca teşekkür eder...

Yeni gelen arkadaşlarımıza da görevlerinde başarılar dilerim....

Çağrı Özmen
03-04-2005, 03:50
Öncelikle Berkay Erdim'e yaptıgı herseyden dolayı teşekkur etmek boynumuzun borcudur.Bizleri öğreteceği daha çok şey olduğunun kendiside,bütün unifebli arkadaslarımda farkındadır.Bana kısa zamanda çok şey öğretti...yani bana bile öğretti.idolüm-Berkay Erdim :D ;D

Yeni Yönetim kurulumuza başarılar diliyor,ve hayırlı olsun diyorum...

Teşekkürler B.Erdim

Burak Yayla
04-04-2005, 12:41
Berkay başkanım herşey için teşekkürler!!org.lardaki dileklerinle bizleri motive edici,birleştirici tavrınla herzaman örnek oldun.Şimdiye kadar,1907UNIFEB'in aydınlık yolunda yanlız olmadığımızı gösterdiğiniz için size ve yönetim kurulumuza teşekkürü bir borç bilirim.Bundan sonra da yanımızda olacağınızdan eminim.
Yeni Yönetim kurulumuza da çalışmalarında başarılar dilerim,eminim ki onlarda aldıkları bayrağı daha yükseklere çıkartacaklardır!!!
Saygılar...

Kürşat Filiz
04-04-2005, 19:18
Sevgili berkay başkanımdan aldığım sorumluluk görevini onunla birlikte bitiriyorum.Kaderin bir cilvesi olarak geçiştirelim artık..
Berkay Başkan ile tattığımız 1907UNIFEB duygusunu artık Okan başkanımızla sürdürücez.
Herzaman yanımızda olan Berkay başkanıma çok teşekkür ederim.Eğer yanımızda olduğunu bilmeseydik hiçbirşey bu kadar güzel olmayacaktı...Tekrar çok çok teşekkürler...

Talha Kurt
04-04-2005, 19:45
Kursat baskan cok duygu yuklu adamsın ya.Aglattın valla:( Berkay baskanıma saygılar.

Erdem.Bicakhan
04-04-2005, 19:49
berkay abi kusura bakma 7tepe adına bir hayli basını agrıttım senden destek almasak şimdiye kadar 7tepede unifebi canlandırma hareketini çoktan bırakmıştık bütün 7tepe adına sana teşekkür ediorm ve umarım bundan sonrada uzun yıllar beraber oluruz...

Emre Akça
05-04-2005, 09:36
hizmet bitmez berkay reis :d

Nadir Arslan
05-04-2005, 10:01
Berkay başkanımızın sadece adı yeter. Önemli olan görev değil hizmettir. Onun şimdi yeni bir görevi var ve UNIFEB'e ve FENERBAHÇE'mize yararlı olmaya devam edecektir. Başkanım seninle henüz yüz yüze gelemesek te bizlere yaşattırdıkların için sonsuz teşekkürler...
Sen gönüllerin başkanısın ............

Bora Erdinç
05-04-2005, 22:20
Berkayım ya,askerlik zamanlarında nice güzel hatıralar kaldı bize.İstanbul'a gittiğin gün inan keşke uzun dönem yapsaydı da dediğimiz oldu acımasızca.Bu kadar özel ve güzel günler geçirsekte senin bizde yerin çok ayrı yaa!!! :'( :'(

Baran Bildirim
06-04-2005, 20:29
Gaziantep olarak Berkay başkana yaptıgı hizmetlerden ve fedakarlıklardan dolayı çok çok teşekkür ederiz...
sen olmasaydın belki Antepde 1907UNİFEB olmayacaktı...

TEŞEKKÜRLER BERKAY...

Inan.Kazan
06-04-2005, 21:04
bende teşekkür ediyorum..kısa süre önce tanımama ve kısa bir süreliğine tanımış olmama rağmen kendisindeki fenerbahçe aşkı arzusu ve fedakarlığı ile kendime dedi ki..oğlum inan çok iyi arkadaş kazandın...inşallah ömür boyu bitmeyen bir dostluğun anahtarı olur dedim..

Erhan Dikmenli
08-04-2005, 23:37
berkay başkanlığın donemınde çok fazla olamadık ama yınede bızım burda örgutlenme çabaları içerisinde göstermiş olduğun yakınlığından dolayı gerçekten çok teşekkur edıyorum. istanbula gelemıyorum buda beni gerçekten çok kahredıyor.abim ve kızkardeşim bjk maçına glyrlar bizler statda olamasakda herdaim gönlumuzde fb aşkımız var olacak. bizler yarın kastamonuda ıkıncı toplantımızı yapacağız ve emin ol senın bunda katkın buyuk. Seninle birlikte tum diğer arkadaşlarada ve özellikle ismai abiye senin deyiminle "hernekadar etiketi olmasada diye bahsettiğn" çok çok selamlar ve teşekkürler. yeni arkadaşlara başarılar.

Duygu Çakır
09-04-2005, 05:08
Berkaycım

sana ne yazsam yetmez herhalde

öpüyorum

Melih Yılmaz
09-04-2005, 18:04
biz buralardaysak senin büyük payın var
sadece bunun için bile milyonlarca kez teşekkürler...

Anıl Germeç
11-04-2005, 22:23
Herşey için teşekkürler...

yaptıkların ve yapacakların için.

Ahmet Coşkun
13-04-2005, 21:36
tek kelimeyle efsanesin !!!!!!!!

Bahriye Tekin
19-04-2005, 14:46
yaptığın her şey için, sıcaklığın için çok teşekkürler. yüreğine sağlık..
canım başkancım benim... :)