PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçeyle Ülker birleşti

Sayfa : 1 [2]

Onur Bilgin
24-07-2006, 14:05
Aydın ÖRS röportajında Ülker'den İbrahim,Mirsad,Ömer,Oğuz geldi dedi.

Burdan Oğuz'u da aldığımız anlamı çıkarıyorum.

eğer bu haber doğruysa süper bir transfer olur.umarım dediğin gibidir sercan.zten sölenenlerden de başka bir sonuç çıkarılamaz ama :) yine de imzayı görmek lazım :P

Amir Özkul
24-07-2006, 14:06
http://img204.imageshack.us/img204/4407/ulker201xq1uk3.jpg
http://img84.imageshack.us/img84/6297/ulker203ry7lk2.jpg
böyle daha güzel...

Sercan Okur
24-07-2006, 14:16
böyle daha güzel...
O kadar yatırım yapıyorlar, reklamda mı olmasın?

Ayrıca sadece bununla sınırlı değil reklam olayı. FB TV'ye Ülker reklam bombardımanı yapacak. Şimdiden her programda görüyoruz.Ülker'in sunduğu Kamp Günlüğü'nü,Ülker'in sunduğu Dereağzı Günlüğünü izlediniz gibi.

Recep Yüce
24-07-2006, 14:39
http://img213.imageshack.us/img213/6716/ulkerjk7.jpg (http://imageshack.us)

Bu çok daha şık.

Servet Güldeş
24-07-2006, 14:51
recep eline sağlık...

Sercan Okur
24-07-2006, 14:53
Budur :)

Servet Güldeş
24-07-2006, 15:02
ülker sponsorluğunu anlayışla karşılayacak bir çok taraftarımız var ama formada kırmızıya tahammül edecek birinin olduğunu sanmıyorum

Berat Elinç
24-07-2006, 15:09
böyle daha güzel...

ülker'in fenerbahçe adının yanında yer almasına karşıyız ama gerek verdikleri maddi destekle gerekse verdikleri oyuncularla formamıza reklam vermeyi fazlasıyla hakettiklerini düşünüyorum.
eğer olay sadece formadaki kırmızı rengi kapatmaksa recep kardeşimin yaptığı şekil çok güzel olmuş

Gökhan Taşkan
24-07-2006, 15:09
Arkadaşlar bırakın Allah aşkına Ülkerin kırmızısını falan.. Bu takım artık Fenerbahçe değil.

İşte size yeni logo. Ayrıca formada da bu logo kullanılıyor.

http://img139.imageshack.us/img139/1598/ulkerqs0.th.jpg (http://img139.imageshack.us/my.php?image=ulkerqs0.jpg)

Yiğit Arın
24-07-2006, 15:17
Formadaki logonun altında yazan Ülker mi? Yüzüncü yılla ilgili bir şey sanmıştım ama?

Kenan Ergün
24-07-2006, 15:19
Evet ülker..

Berat Elinç
24-07-2006, 15:23
Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Antrenörü Aydın Örs, imza töreninden sonra yaptığı açıklamada, kapsamlı bir sponsorluk anlaşması imzalandığını belirterek, ''Ülker, oyuncu, teknik ve idari kadro, Avrupa Ligi hakkı ile önemli bir katkı yapmış oldu. Türkiye'yi Avrupa Ligi'nde temsil edeceğiz. Bize büyük sorumluluk düşüyor. Başarılı olmak için vargücümüzle çalışacağız'' şeklinde konuştu.

İKİNCİ BİR TAKIM OLACAK
Örs, Fenerbahçe'ye bağlı olarak ikinci bir takımın birinci ligde mücadele edeceğini ve burada genç oyuncuların forma giyeceğini ifade etti.

Yiğit Arın
24-07-2006, 15:31
Haberin kaynağını yazmadığın için bilmiyorum ama eğer bu doğruysa demek oluyor ki Ülker Fenerbahçe'ye sponsor filan olmuyor.

Bu Fenerbahçe'nin basketbol şubesini kapatması demek!

Ayrı bir başkan, ayrı bir kulüp oluşuyor. Sadece adı Fenerbahçe (önünde veya arkasında Ülkeriyle) ve renkleri sarı-lacivert. Belki sarı-lacivert-turuncu! Arması bile farklı olabilir, ki kulüpten ayrı bir profesyonel yapıysa, başkanı farklıysa, olacaktır da...

Bilgisi olan arkadaşlarımız bu konunun gerçekliği hakkında bizi aydınlatırsa sevinirim.

Hala elle tutulur bir açıklama olmasa da korktuğumuz başımıza geldi sanırım.

Böyle bir sponsorluk örneği daha önce hiç görmedim. Bu sponsorluktan da, geniş kapsamlı sponsorluktan da öte bir durum...

Berat Elinç
24-07-2006, 15:34
Hala elle tutulur bir açıklama olmasa da korktuğumuz başımıza geldi sanırım.

Böyle bir sponsorluk örneği daha önce hiç görmedim. Bu sponsorluktan da, geniş kapsamlı sponsorluktan da öte bir durum...
dahada ilginç ve kötü iki kulüp ya da şirket !!! ortak oluyor ülkerde para ve oyuncu var fenerbahçede seyirci anlıycağımız fenerbahçe kulübü bizi pazarlıyor :-[ :-X :-/ :'(

Can Yıldan
24-07-2006, 15:57
berbat oldu :(

Celal Tunalıoğlu
24-07-2006, 16:27
Evet tarihi bir gün gercekten Fenerbahce tarihinde bir devrim yaptınız sayın yönetim kurulu.

Bu camia hic bu kadar kücülmemisti,100 yıllık logosunu ve ismini değistirecek kadar.

Fenerbahce tarihinde kara bir lekedir.

Bu yeni takımın basına da Ali Doğan yakısır.

Çağlar Çağatay
24-07-2006, 17:47
ne yapacağımızı sanıyorlar avucumuz patlayana kadar ayakta alkışlayacağımızı mı???

Amir Özkul
24-07-2006, 18:17
benim o resimleri koymaktaki kastım birleşme ya da sponsorluk her neyse ülker i hiç bir şekilde kabul etmediğimi ve etmeyeceğimi göstermekti ama görüyorum ki istediğimi istediğim gibi anlatamadım,özür dilerim...

Bilal Aktan
24-07-2006, 18:20
ilk kez güzel bir basketbol forması dizayn ettiği için fenerium u kutluyorum..reklamsız alınabilecek bir forma benim için... formadaki kırmızı ülker bize yakışmadı benim sponsorluğa lafım yok ama kalkıp kırmızı ayıp edersiniz.

Bilal Aktan
24-07-2006, 20:38
bir başka görüşü de belirteyim; bayan takımına sponsor olan koç allianz daki koçun, erkek takımı eski sponsoru aras cargonun logolarında renk kırmızı... sırf onlar fenerli diye ses çıkartmayıp buna laf etmekte bana pek mantıklı gelmiyor. ayrıca antudan don can adlı üyenin yazdığı "kırmızı" fenerbahçemizin logosundada var, ayrıca sarıyla birleşmesin diye lacivert zemin koymuşlar demiş bunda da haklı... ayrıca bu sezon rengin kesişmediği maçlar hariç çubuklu giyeceğimizi düşünüyorum beyaz sadece alternatiftir. kesinlikle doğru tercih olur

Okan Uzunkaya
25-07-2006, 15:29
İsmimizin sonunda yazan ülker ismine ve logomuzun altındaki ülker logosuna değil de forma reklamındaki ülker yazısının kırmızılığına takılmanıza anlam veremiyorum. Ne yani karşılıklı anlaşılsa logodaki ülker yazısı lacivert yapılsa ne olacak, herşey tamam mı olacak?

Bırakın Allah aşkına anlamsız kırmızı düşmanlığı falan yapmayı. Galatasaray'ın renginde kırmızı var diye neredeyse hayatımızdan çıkarıp atacağız. Daha ciddi sorunlar var, logomuz değişmiş, ismimiz değişmiş. Kırmızı giyeni stattan kovalım, kıçına tekme vuralım gibi ucuz, basit, anlamsız şeylerin peşinden koşmayın. Büyük resme bakın...

Recep Yüce
25-07-2006, 18:38
Artık olaylar öyle bir hal aldıki taraftar tamamen kendisinin tabiri caizse "sallanmadığını" düşünüyor. Koca asırlık kulübün adını değiştirip basit bir açıklamayla geçiştiriliyor. Kulüple ilgili haberleri sponsorların ağzından duyuyor insanlar. Kaldı ki bu gelişmelerin sonuna kadar karşısında olsamda dstekleyen renktaşlarımda mevcut. Ama bu konuda herkes birleşiyor kanımca. Birleşmeyi destekleyen arkadaşlar buda olsa şık olur mantığıyla yaklaşırken, birleşme karşıtı arkadaşlarda barı kırmızı olmasa diyerek en azından ihtimal içeren kısma yükleniyor. (Bkz. Geçen yıl omuzdaki Cola Turka reklamı)

Büyük resme ben artık bakmak istemiyorum. Çünkü görmek istemediğim ne varsa orda toplanmış. Bana soranı bırakın, böyle yapıcaz diye haber veren bile yok. Ben Fenerium'dan o alışverişleri sadece Alex için değil, Damir Mrsic için, Nilay Yiğit için, Nuri Şahin için, Seda Tokatlıoğlu için ve FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ için yaptım. Herhangi bir sebeple bu kulübü satmaya hakları yok. Artık erkek basketbol liginde de Fenerbahçe yok.

Çağlar Çağatay
25-07-2006, 19:11
İsmimizin sonunda yazan ülker ismine ve logomuzun altındaki ülker logosuna değil de forma reklamındaki ülker yazısının kırmızılığına takılmanıza anlam veremiyorum. Ne yani karşılıklı anlaşılsa logodaki ülker yazısı lacivert yapılsa ne olacak, herşey tamam mı olacak?

Bırakın Allah aşkına anlamsız kırmızı düşmanlığı falan yapmayı. Galatasaray'ın renginde kırmızı var diye neredeyse hayatımızdan çıkarıp atacağız. Daha ciddi sorunlar var, logomuz değişmiş, ismimiz değişmiş. Kırmızı giyeni stattan kovalım, kıçına tekme vuralım gibi ucuz, basit, anlamsız şeylerin peşinden koşmayın. Büyük resme bakın...

http://img487.imageshack.us/img487/4940/pankart18ta5.jpg

bu resim yeterince büyük sanırım...

Atilla Çevik
25-07-2006, 20:01

+1907

Sinan Bıçak
25-07-2006, 20:17

Kırmızı muhabbetinden önce karşı konulması gereken daha önemli konular var demiş Okan anlayana...

Faruk Aksu
25-07-2006, 20:18
Okan mı anlatamamış yoksa siz mi anlamak istemiyorsunuz bilmiyorum ama bir de yineleyeyim.

Logo değiştirildi, isim değiştirildi, yönetici değişiyor ama burda hala kırmızı olsun mu olmasın mı tartışılıyor. Yahu olmasın elbette ama keşke tek derdimiz bu olsa. Para uğruna, Avrupa ligi uğruna koskoca Fenerbahçe'nin içi boşaltılıyor burda, kırmızı giyse ne olacak. Yakında günün moda renkleri turuncu, mavi koleksiyonlar çıkartırlar belki satışlar patlar, para kazanırız diye. Biz de alkışlarız ne büyük atılım diye. Ama sakın kırmızı olmasın!

Mert Çubukçu
25-07-2006, 20:19
okan dogru soyluyo kırmızıya gelene kadar konusulcak o kadar cok sey warki ona takılmak bize zarar verir...

Amir Özkul
25-07-2006, 20:23

renkdaşım o kadar güzel açıklamış ki...
adımız satıldı resmen,kimsenin gıkı çıkmıyor,çıkartanı da kimse sallamıyor... :-/
biz burada adımız satılıyor,satıldı derken kimse Allah için bir açıklama yapmadı...
ya da bi tane yönetici çıkıp da biz bu işe karşıyız demedi...
(2 tane ismini bilmediğim ve karşı çıktıklarını buradan öğrendiğim kongre üyesi hariç)

Çağlar Çağatay
25-07-2006, 20:34
bizim tepkimiz adımızın satılmasınaydı zaten önceki sayfaları okuyanlar bilir ama öyle bir hal aldıki iyi oldu para geldi diyenler buna kılıf buldular ve aslında maddi açıdan bakıldıında doğru bir iş yapıldığını söylediler ama biz maddi açıdan bakarsak o tribünlerde maddi açıdan bakanlarla dolar ve maneviyat öldürürülürse ne hep destek tam destek diye slogan çıkar ne de bizim gibiler kalkıp istanbullara gelir benm tepkim okana değildi zaten aynı fikirdeyiz sadece ona gelene kadar çok şey var dediği için bu resmi koydum çünkü bu bizim sloganımız olmuş bi konu yani arka plana atılacak bi konu değil elbette ona gelene kadar çok şey var ama bu da çok çok önemli benm için Türk bayrağına başka bir rengi koyarsan ne olursa Fenerbahçe formasına koyarsan da o olur bu benm fikrim...

Burçay Tiftikçi
25-07-2006, 20:51
http://www.turkbasket.com/img/h/solomon_fb_manset.jpg

ülker in sembolü kanaryamı???????sizin düşüncenizle hareket edersek orada kanarya değil- ülker yazması lazım yazması lazım..Hadi diyelim bu turkbasket.com..yani türk sitesi..

Peja for Fenerbahçe? - July 24, 2006 *
After making sponsorship deal with Ulker, Fenerbahce Istanbul fastens their searches for making an acceptable team for Euroleague. They come closer to sign the ex-Nba Predrag Drobnjak (210-C-75), which was in Tau Ceramica Vitoria last year. The deal is expected to be 650k per year

-------------------------------------------------------

eurobasket.com daki haber...Görüyorsunuzki Ülker değil Fenerbahçe yazıyor...

Burçay Tiftikçi
25-07-2006, 20:54
Siz hala biz ülker olduk bizim amblemimiz değişti o forma Fenerbahçe forması diyin ama her yerde takımın ismi Fenerbahçe yazıyor...Birbirinizi gaza getirmeye devam edin..Uzun süre yine yazmayacagım..Size kolay gelsin...

Amir Özkul
25-07-2006, 21:02
bunlar bizim hakettiğimiz şeyler midir ??? yoksa ülkere adımızı satrmanın karşılığında elde ettiğimiz şeyler midir ???

Okan Uzunkaya
25-07-2006, 21:18

Raconu bu pankartı asanlar mı kesiyor? Tribünde tek renk olsun falan, bunlar iyi hoş şeyler de; taraftarlığı tribünde değil sanal ortamda yaşayanların peşinden koştuğu boş işler bunlar. Şurayı antu'dan ayıran bir kaç özellik var. Bunları da harcamayalım. Yani bu konudaki derdim başka; şimdi konuyu dağıtmayalım.

Faruk Aksu
25-07-2006, 21:21
Aslında bu saatten sonra birşeyler söylemenin de anlamı yok hakikaten. Olan oldu. Asırlık bir camiaya çıkmayacak kara bir leke sürüldü bana göre. Tren geçti gitti ve biz de bakakaldık."5 yıl biter, sponsorluk da biter." diye düşünmek de hayal olur gibi. Bu yola bir kez girildi ve çıkışı da bu zihniyetle neredeyse imkansız görünüyor. Kolayı bulunmuşken neden vazgeçilsin ki? 5 yılın sonunda para kimde, düdük de onda. Belki Vodafone Fenerbahçe olur, dünya çapında bir ortak ne güzel yakışır...

Çağlar Çağatay
25-07-2006, 21:35
Raconu bu pankartı asanlar mı kesiyor? Tribünde tek renk olsun falan, bunlar iyi hoş şeyler de; taraftarlığı tribünde değil sanal ortamda yaşayanların peşinden koştuğu boş işler bunlar. Şurayı antu'dan ayıran bir kaç özellik var. Bunları da harcamayalım. Yani bu konudaki derdim başka; şimdi konuyu dağıtmayalım.

ortada racon belirleyecek bi durum yok ortada sembol ve isim var biz onu tartışıyoruz ha sen bunlara boş iş diyorsan tmm kabul ederim ama senin için boş olanlar benm için önemli demekki bizim sembolümüze ve ismimize yapılan ekleri eleştirmek bizim hakkımız diye düşünüyorum burayı antudan ayıran özellikleri hiçe saydıysamda kusura bakma artık bu benm taraftarlık görüşüm...

Celal Tunalıoğlu
25-07-2006, 21:56
Siz hala biz ülker olduk bizim amblemimiz değişti o forma Fenerbahçe forması diyin ama her yerde takımın ismi Fenerbahçe yazıyor...Birbirinizi gaza getirmeye devam edin..Uzun süre yine yazmayacagım..Size kolay gelsin...

Burcay biz Ülker yazacak diye tepki göstermiyoruz ki Fenerbahce Ülker yazacak diye tepki gösteriyoruz,zatende öyle yazıyor her yerde.

Çağlar Çağatay
25-07-2006, 21:59
yani işin kısası önümüze ve ya arkamıza yapılan sponsor isimleri bizi rahatsız ediyor...adımızın kirlendiğini ve değerini kaybettiğini düşünüyoruz...

Burçay Tiftikçi
25-07-2006, 22:04
Burcay biz Ülker yazacak diye tepki göstermiyoruz ki Fenerbahce Ülker yazacak diye tepki gösteriyoruz,zatende öyle yazıyor her yerde.

Buna tepki göstermenize hiç sözüm yok...Sizin düşüncenizdir kabul ederim..Ama bazı kişiler tarafından öyle bir hava estirildiki bundan sonra Fenerbahçe yok ülker varmış gibi...Tepkim buna karşı...Sahadaki takım yine bizim takımımız , bunu aklımızdan çıkarmayalım...Öyle yada böyle gerçek bu...

Burçay Tiftikçi
25-07-2006, 22:11
ortada racon belirleyecek bi durum yok ortada sembol ve isim var biz onu tartışıyoruz ha sen bunlara boş iş diyorsan tmm kabul ederim ama senin için boş olanlar benm için önemli demekki bizim sembolümüze ve ismimize yapılan ekleri eleştirmek bizim hakkımız diye düşünüyorum burayı antudan ayıran özellikleri hiçe saydıysamda kusura bakma artık bu benm taraftarlık görüşüm...

Karışmayacaktım tutamadım...İlk önce insanların yazısını oku sonra yorum yap...Okan isim değişmiş amblem değişmiş siz takmışsınız reklamın rengine diyor...Sen şimdi okana karşılık ne diyorsun..Okumadan yorum yapılıunca böle oluyo ...

Celal Tunalıoğlu
25-07-2006, 22:13
Buna tepki göstermenize hiç sözüm yok...Sizin düşüncenizdir kabul ederim..Ama bazı kişiler tarafından öyle bir hava estirildiki bundan sonra Fenerbahçe yok ülker varmış gibi...Tepkim buna karşı...Sahadaki takım yine bizim takımımız , bunu aklımızdan çıkarmayalım...Öyle yada böyle gerçek bu...

Fenerbahce yok Ülker var söylemi abartı kacıyor ama
Bu konuda daha doğru yorumları ancak yönetim lütfedip bazı acıklamalar yapma gereği duyarsa yapabiliriz,ne gibi imtiyazlar verilmis Ülkere.

Sube yöneticisi kim olacak,arka planda gördüğümüz logo nerelerde kullanılacak vs.

Net acıklamalar gelmeyince de biz birilerinin ağzından cıkan cümleler üzerine yorumlar yapıyoruz ki hos cümleler değil onlar.Örenğin Ali Doğanın ağzından cıkan ''Fenerbahce sayesinde avrupadaki hedeflerimize ulasacağız'' Aziz Yıldırımın söylediği ''Ülkerspor ismini değistirerek calısmalarına devam edecek'' ve euroleague'ın resmi sitesinde yapılan ''türkiye ligi sampiyonu solomonu kadrosuna kattı'' haberi.Türkiye ligi sampiyonu biz değiliz,Ülker.Ben kabul edemem,sen kabul etmezsin ama kimi cevrelere göre bu anlasma daha cok Fenerbahce Ülkere sponsor olmus gibi duruyor.

Okan Uzunkaya
25-07-2006, 22:19

Şu paragrafta yazdıkların (sembol ve isim konusunda) hakkında boş demedim. "Boş iş" diye tabir ettiğim, anlamsız kırmızı düşmanlığı ve işin peşinden fanatikçe gitmek. Formaya alınan reklam kırmızı olsun mavi olsun dert değil. Firma bize reklam verdi diye renklerini değiştirmek zorunda değil. O renkler firmanın renkleri, bizim olmadığı aşikar. Kaldı ki, kırmızı bizim amblemimizde de olan bir renk.

Yani anlatmak istediğimin özü; ortada kaybedilen bir değer varsa o da ismimize ve logomuza alınan sponsordur. Başka bir şey değil.

Okan Uzunkaya
25-07-2006, 22:23
arka planda gördüğümüz logo nerelerde kullanılacak vs.

Forma üzerinde kullanılıyor misal...

Can Turgut
25-07-2006, 22:41
Sarı lacivert forma yurt içindekilere takımın Fener olduğunu inandırmaya yönelik, eurolig maçlarındaki giyilecek beyaz forma da takımın Ülker olduğunu inandırmaya yönelik bir girişim olarak düşünüyorum. Hani herkes mutlu olsun derdi var adamlarda.

Benim mesela içimde hiçbir heyecan yok maçlara dair. Bu heyecansızlık bende vuku bulan bir şey, benim hadi lan heyecansız olayım diye kastığım bir olay değil. İçten gelen bir şey.

Çağlar Çağatay
25-07-2006, 22:48
Karışmayacaktım tutamadım...İlk önce insanların yazısını oku sonra yorum yap...Okan isim değişmiş amblem değişmiş siz takmışsınız reklamın rengine diyor...Sen şimdi okana karşılık ne diyorsun..Okumadan yorum yapılıunca böle oluyo ...

sende ilk önce benm yazımı okuda ondan sonra yorum yap ''ben okana bişe demiyorum aynı şeyi düşünüyoruz sadece bence bu konuda önemli''diye bir yazı yazdım okuda ondan sonra eleştir...

Can Turgut
25-07-2006, 22:52
Niye bu kadar gazsın Çağlar arkadaşım, biraz daha lafları düzgün seçsek. Zaten ortam gergin, bi' de ottan püsürden mevzularla keyifler kaçmasın.

Çağlar Çağatay
25-07-2006, 22:56
gazsın derken? düzgün olmayan 1 tane lafımı gösterirsen sevinirim arkadaşım 1 sayfa geriye gidildiinde ben zaten yazdım söyledim okanla aynı şeyi düşünüyoruz diye sadece bence dedim kırmızı renkde önemli bi ayrıntı ve buna destek çıkan bi resim koydum olay bu yani bi alıp veremediğimiz yok okanla aynı şeyi düşünüyoruz ek olarak ben bide renk olayını koydum okadar ama yok yazıları oku öyle yorum yap falan dendiği için buralara geldi...

Can Turgut
25-07-2006, 23:10
Tamam, sorun yok o zaman. Meseleye geri dönelim, mühim olan o çünkü.

Çağlar Çağatay
25-07-2006, 23:13
Tamam, sorun yok o zaman. Meseleye geri dönelim, mühim olan o çünkü.

aynen öyle aslında bu mesele önemli hassas olduğu için böyle gergin bi ortam oluştu kırdığım arkadaşlar varsa kusura bakmasınlar...

Can Turgut
26-07-2006, 01:48
Erkek basketbol takımımız seneye Euroleague de ter dökerken hepimiz onlar için heyecanlanacağızi yeri gelecek üstümüze düşen vazifeyi ifa için tribündeki yerimizi alacağız. Olası kupalarda hepimiz sevineceğiz...

Bu paragrafa katılamayacağım. Ben heyecanlanamıyorum, tribüne de gitmek istemiyorum. Olası kupalar derken Eurolig'i de kattın mı ? Yani her şey bu kadar basit değil, lütfen. Eurolig'de beyaz formayla mücadele ederken nasıl heyecan duyucaz acaba ? Kötü hissediyorum kendimi ya, resmen basket zevkimin içine edildi.

dipnot : Yav Emre Akça yazısı resmen gözümü aldı ya, kocaman bi' görüş paylaşımı var, ama bitiminde alakasız bi' imza. İçimden geçeni yazdım sadece, çok da fifi olabilir tabi sana göre normal karşılarım. :)

Çağlar Çağatay
26-07-2006, 02:13
Olası kupalar derken Eurolig'i de kattın mı ? Yani her şey bu kadar basit değil, lütfen. Eurolig'de beyaz formayla mücadele ederken nasıl heyecan duyucaz acaba ? Kötü hissediyorum kendimi ya, resmen basket zevkimin içine edildi.

aynen katılıyorum demek istediğimde buydu zaten...

Halit Türker
26-07-2006, 03:33
gecen sezon maccabi de oynayan, eski efesli, tau, efes ve bazı avrupa kulüplerinin peşinde oldugu w.solomon u transfer etmişiz. 100. yıla yakısır bi transfer. biraz sorunlu ama hayırlı olur inşallah.

Hasan Muradoğlu
26-07-2006, 04:29
Euroligte beyaz formayla oynayacaksak,bari Türkiye'de sadece Fenerbahçe,ülke sınırları dışında da yalnızca Ülker adını kullanalım.Böylece daha az kandırmış oluruz kendimizi :)

Atilla Çevik
26-07-2006, 04:33
*Hep kendimizi kandırıyoruz gibi geliyor ama birileride bizi devamlı kandırıyor herhalde ;)

Burçay Tiftikçi
26-07-2006, 13:09
sende ilk önce benm yazımı okuda ondan sonra yorum yap ''ben okana bişe demiyorum aynı şeyi düşünüyoruz sadece bence bu konuda önemli''diye bir yazı yazdım okuda ondan sonra eleştir...

Sen bi daha oku istersen yazını...

Çağlar Çağatay
26-07-2006, 16:35
bizim tepkimiz adımızın satılmasınaydı zaten önceki sayfaları okuyanlar bilir ama öyle bir hal aldıki iyi oldu para geldi diyenler buna kılıf buldular ve aslında maddi açıdan bakıldıında doğru bir iş yapıldığını söylediler ama biz maddi açıdan bakarsak o tribünlerde maddi açıdan bakanlarla dolar ve maneviyat öldürürülürse ne hep destek tam destek diye slogan çıkar ne de bizim gibiler kalkıp istanbullara gelir benm tepkim okana değildi zaten aynı fikirdeyiz sadece ona gelene kadar çok şey var dediği için bu resmi koydum çünkü bu bizim sloganımız olmuş bi konu yani arka plana atılacak bi konu değil elbette ona gelene kadar çok şey var ama bu da çok çok önemli benm için Türk bayrağına başka bir rengi koyarsan ne olursa Fenerbahçe formasına koyarsan da o olur bu benm fikrim...

Atilla Çevik
26-07-2006, 17:04
* Zamanında McDonalds renklerini nasıl değiştirdiyse ülkerde değiştirebilir bizim için FENERBAHÇE için...

Sercan Tuna
13-08-2006, 21:15
ALPELLA BASKETBOL SAHALARINDA!..

Türkiye Basketbol Ligi'nin son şampiyonu Ülkerspor'un Fenerbahçe ile geniş kapsamlı sponsorluk anlaşması yapmasının ardından Alpella, ligin yeni takımı oldu. İşte Detaylar..
Ligden resmi olarak çekilmeyen Ülkerspor'un, isim değişikliği yaparak, Alpella adıyla mücadele edeceği bildirildi. Resmi başvurunun Basketbol Federasyonuna gönderildiği ve federasyon yönetim kurulunun da talimatlar gereğince Alpella'nın ligde yer almasını onayladığı kaydedildi. Fenerbahçe Ülker ve eski Ülkerspor'un genç oyuncularının forma giyeceği Alpella'nın antrenörlüğünü ise Alaaddin Yakan yapacak
YORUMSUZ

Mete Eker
26-09-2006, 12:29
Esnaf zihniyetinden daha ileri bir zihniyeti bulunamayan materyalist yönetimimizin son bombası.Reklam al tanıtımını yap ama takımımızın adını bir firma adıyla hele hele yeşil sermayeyle nasıl aynı cümlede kullanırlar.Bu Fenerbahcenin ahlaki degerlerinden nasibini almamış yönetimimizin gurur duymasını temenni ederimAma biz ne kadar tepki koyabildik biraz da bunu tarttışalım.Dev pankartlar hazırlayıp tüm taraftarların dikkatini çekmeyi başarabildik mi acaba.
ben şu forma işini anlayamadım.Çünkü İbrahim Kutluay Fb tv de görmüştüm sarı-lacivert ülker reklamlı formasıyla.