Orijinalini görmek için tıklayınız : Ürün Konusunda İstekler
Nuri Çelik
22-02-2005, 03:49
Atkılarımıza kavustuk polarlarımız yenilenip muhtesem bir hal aldı ve sanırım benim dısımda da bazı istekleri olan arkadaslar wardır....
1907Unifeb Mont veya Yagmurluk : Soguk veya yagmurlu mac gunleri arkadaslarımız maca gelirken herkeste farklı tip montlar veya yagmurluklar gozukuyo eger Yönetim Kurulumuz bunun üzerinde durursa bunu da başarabilir soguk veya yagmurlu gunlerde sapsarı tribunlerin goruntusu yine değişmez....
Sarı bileklik: Biraz önce Antu.com da okudum buraya tasıdım umarım anlayısla karsılarlar... herkesin kolunda ince bir bileklik bu tam anlamıyla 1907Unifeb'in bayrak veya pankart olayı için para toplaması için yapılmalıdır maliyeti 0.6 YTL ve 1 YtL arasında değisiyomus bunun satıs fiyatını da 2,5 veya 5 YtL yaptıgımızda Bulundugumuz tarafta yeni bayrak ve pankartlarla dikkat cekip ne kadar organize ve büyük bir topluluk oldugumuzu gösterebilirz...Bilekliğin üzerinde yazılacak oln yazılar da farklı sekilde olabilr ''1907Unifeb'' ''Hep Destek Tam Destek'' ''Aslan Terbiyecisi'' vb. şekilde olabilir...
Ceyhun.Demir
22-02-2005, 09:39
Nuri, urun@1907unifeb.org adresine önerilerini atman daha iyi olur..
Nuri Çelik
22-02-2005, 10:52
Ceyhun haklısın kusura baqma...Ben sadece baska önerisi ya da fikri olan war mı diyue merak ettim ya da bu düsüncelere diger arkadasların bakıs acısı nasıl olur demistim???
Nadir Arslan
22-02-2005, 10:53
www.1907unifeb.org 'da ürünler kısmına yeni atkıların resimlerini koyarlarsa daha iyi olmaz mı arkadaşlar??
Nuri Çelik
22-02-2005, 11:08
Anasayfada ve forumda war Nadir....
Vehbi Şirikçi
22-02-2005, 11:54
Öncelikli hedef yeni çıkarılan atkıların isteyen tüm üyelere ulaştırılması. Bu da yoğun bir çaba gerektiriyor. Bu işi bitirmeden yeni bir ürünü düşünmek zor.
Reşat Özdemir
22-02-2005, 13:57
Bir de nacizane ürünlerimizde Aslan Terbiyecileri gibi ayağa düşmüş, GS'yi yücelteceğini düşündüğüm, sloganları görmek istemem.. İşimiz GS ile değil, bunu unutmayalım..
Daha ayrıntılı fikirler için; urun@1907unifeb.org
Ahmet Şalgamcıoğlu
22-02-2005, 16:20
atkılarımız daha yeni çıktı... öncelikle atkıların yayılmasını sağlamak lazım kanaatimce...
Emre Paçarız
22-02-2005, 16:52
ilk önce atkı ve polar stoklarını tüketelim ki yeni ürünler için zemin hazırlansın...
Nuri Çelik
23-02-2005, 12:27
Resat ben sadece antu'da gordugum bi kac seyi aktardım ama haklısın bizim misyonumuza yakısmayan seyler 6s SEWGİSİ! içmizde dimi...
Gökhan Taşkan
23-02-2005, 23:27
Gerekli şartlar oluştuğunda yeni ürünlerimiz taleplerin değerlendirilmesi ardından üretilecektir..
Hala hazırda bulunan ürünlerimize ilgiyi artırmak ve üyelere ulaşmasını sağlamak da sizlerin görevi.. Bu konuya dikkati çekmek isterim..
Serkan Özen
24-02-2005, 12:56
Anahtarlığa ne dersiniz
sık sık kullanılan bir aksesuar
mont vs... den yapımı daha pratik dağıtımı da size sorunu yok en azından
ayrıca insanların dikkatini de çektiği için reklam da olur
Murat.Bengin
24-02-2005, 16:42
Anahtarlıkta ii bir fikir gibi ama hepimizin hayatında çok önemli bir yeri olan başka bir ürüne dikkatinizi çekmek istiyorum :D Eğer yeni ürün yapılacaksa en başta mouse-pad yapılmalı.:)
Emrah Cengiz
24-02-2005, 19:05
şapka
İsmail Sümer
24-02-2005, 20:04
hepsi güzel fikir valla ama ilk başta tasarım lazım.. somut şeylerele gelelim..
Berkay Erdim
25-02-2005, 07:51
Tasarım konusunda profesyonel destek aldığımız için, tasarımlardan ziyade fikirler önemli bence. Bu konu başlığının yanı sıra urun@1907unifeb.org adresinden gönderilecek mesajlar, Ürün Komitemizi de motive edecektir bu konuda şüphesiz...
Erhan Dikmenli
08-03-2005, 15:48
levin ,gökhan ve diğer arkadaşlar ünifeb'i sonunda kastamonuya getirdik artık burdada varız en geç 1 hafta içinde atkı ve polar siparişi vereceğiz benim için kesin 1 tane (m) polar ayırın(perşembe günu siparişleri vereceğiz inşallah) bide şunu ilave etmek istiyorum en geç dönem sonunda gazi merkezden ayrılıyoruz isim de büyük ihtimalle ılgaz olacak başkanlarıma selamlar
Erhan Dikmenli
15-03-2005, 14:17
ürün konusunda ilgilenen arkadaşlar başta levin arkadaşımız olmak üzere tüm arkadaşlara teşekkür ederiz. atkı siparişini verdikten 1 gün sonra atkılarımız elimizde oldu. bu seri davranışlarından dolayı tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz gazi unıversıtesı kastamonu eğtm fak.
Erhan Dikmenli
15-03-2005, 14:19
ancak polar siparişi veremedik çunku ıstediğimiz polarların bedenleri yoktu.bu konu için levin arkadışımıza rica ediyoruz en yakın zamanda (M) ve(L) bedenleride temin edelim.
Mehmet Bakkaloğlu
16-03-2005, 12:55
sanirim polarda beden sıkıntısı var peki tsirt varmi su an elinizde
Gökhan Taşkan
17-03-2005, 00:27
Arkadaşlar önümüzün yaz olması sebebi ile elimizde kalmayan M , L ve XL bedenlerden yakın zaman içinde üretimi düşünmüyoruz.. Elimizde XS , S ve XXL beden polarlarımız var. Önümüzdeki kışa girerken kalmayan bedenleri ürettiririz tahminimce..
Önümüz yaz .. T-shirtlerimiz s , m ve l bedenlerinde sizlerden gelecek talepleri bekliyor..
Şafak Dülger
17-03-2005, 04:10
Ön tarafında 1907UNİFEB'in ,arka tarafında FENERBAHÇE SK'nun amblemi olan boyutları çokta büyük olmamak kaydıyla birer bayrağımız olsa fena olmaz diyorum:)
İsmail Sümer
17-03-2005, 17:40
*aslında şöyle bi t-shirtümüz olsa.. üstünde bjknin 100. forması gibi isimler yazsa..üye üniversitelerin isimleri..önündede Unifeb arması.. güzel olabilir..
Murat Karaman
18-03-2005, 11:03
yada defter,ajanda ws.gibi ürünlerimiz olsa.harika olur ya!
Ozan Avcu
20-03-2005, 17:28
2001-2002 sezonunun fikstürü ve arkasında takvim olan güzel bi çalışma vardı bi aralar, sticker lar falan vardı. 3-4 sene önce bi gördük bi daha göremedik. Takvimi hala saklarım.
Can Turgut
21-03-2005, 19:24
Levin,üyeler bastırıyor Röpdoşambır diye.
Bi zahmet ilgileniver.
Ayrıca bugün standda çok sayıda UNIFEB kruvaze ceketi isteyen oldu,stokta kaldıysa ondan da bi zahmet.
Gökhan Taşkan
22-03-2005, 11:18
Ön tarafında 1907UNİFEB'in ,arka tarafında FENERBAHÇE SK'nun amblemi olan boyutları çokta büyük olmamak kaydıyla birer bayrağımız olsa fena olmaz diyorum:)
Şafakcım güzel olabilir. Üzerinde düşünebiliriz.
aslında şöyle bi t-shirtümüz olsa.. üstünde bjknin 100. forması gibi isimler yazsa..üye üniversitelerin isimleri..önündede Unifeb arması.. güzel olabilir..
T-shirtlerimiz polarlarımızla aynı tasarıma sahip . Sade , özentiden uzak .. Elimizdeki t-shirtlere ilgiyi artıralım..
2001-2002 sezonunun fikstürü ve arkasında takvim olan güzel bi çalışma vardı bi aralar, sticker lar falan vardı. 3-4 sene önce bi gördük bi daha göremedik. Takvimi hala saklarım.
Sticker konusundaki talepleriniz üzerinde çalışıyoruz zaten. Yakın zamanda bu konuda detaylı bilgi verecek duruma geliriz diye tahmin ediyorum..
Funda Meriç
22-03-2005, 11:25
Arkadaşlar bir ricam olacak. urun@1907unifeb.org adresine göndereceğiniz siparişleri ya da istekleri lütfen önce varsa okulunuzun ürün sorumlusuna yoksa okul sorumlunuza iletip öyle mail göndermeniz. Okulunuz dahilinde ürün bulamıyorsanız toplu siparişlerle size yardımcı olabiliriz. Aksi taktirde bir okuldan ayrı ayrı ürün isteği geliyor ki bunları tek tek göndermenin zor olduğunu anlayışla karşılayacağınızı umuyorum..Belki 2/3 seneye kadar toplu gönderimlerde indirim yaparız. :D
Ercan Kibar
23-03-2005, 00:58
bence guzel bi sapka cok iyi olur...hem reklam acisindan da en dikkat cekici urunlerden biri olur...
Azer Çiftçi
23-03-2005, 14:59
bende sapka olayına katılıyorum.önde unifeb amblemi arkada 1907 unifeb yazan bi şapka tasarımı çok dikkat çekici olabilir...
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.