PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : F.Bahçe-Efes (Servis: Kadıköy 12.30/Taksim 13.00)

Burçay Tiftikçi
07-03-2005, 00:30
*Erkek Basketbol Takımımız'ın son haftalarda kötü sonuçlar aldı.12 Mart Cumartesi saat 15.00 da Efes Pilsen ile karşılaşıyoruz.Takımımıza moral vermek için Efes Pilsen e rövanşı vermemek ve Aydın Örs e verdigimiz sözü tutmak için bütün 1907unifeb li arkadaşlarımızı bu maça bekliyoruz.

*Servis katılıma göre kaldırılacaktır.Servisi kullanmak istediginizi , nerden binmek istediginizi 10 Mart Perşembe gününe kadar okulunuzun tribün veya üniversite sorumlusuna bildiriniz , ulaşamıyorsanız tribun@1907unifeb.org a mail atarak bildiriniz.

*Tribündeki birlik ve görsel güzellik için lütfen polar ve atkılarınızı giyiniz.

1907UNIFEB Tribün Komitesi

Onur Bilgin
07-03-2005, 01:05
bende bu cuma gecesi birkaç hafta aradan sonra ist.de olacağım.bu önemli maçta da bir aksilik olmazsa sizlerle salonda yerimi alacağım.ilk maçı bizlerin(daha doğrusu sizlerin.o maçta ist. dışındaydım) müthiş desteği ve de oyuncularımızın süper mücadelesi ile kazanmıştık

lig de ki iddaamızı devam ettirebilmemiz için ve de olası bir play-off eşleşmesinde böyle önemli bir rakibe karşı 1-0 önde başlayabilmemiz için bu maçı mutlaka kazanmalıyız.imkaanı olan herkese bu maça bekliyoruz diğer maçlda olduğu gibi ;)

Ahmet İnal
07-03-2005, 01:43
ooooo fenerbahçemizle dolu bir hafta sonu bizleri bekliyor demek şimdiden maça kesin gelirim demek istemiyorum ne olur ne olmaz ama büyük ihtimal hep beraber oluruz

Melis Varan
07-03-2005, 11:04
Efes ile bi önceki maçımız çok heyecanlı ve keyifli geçmişti, bu önemli ve zevkli maça katılımın yüksek olacağını tahmin ediyorum.
Destekleyelim..

Murat Karataş
07-03-2005, 12:30
orada olmaya çalışacağız

Yalçın Ateş
07-03-2005, 12:35
Maçtan 2 gün önce bir yiğenim olacak bir onun sevincine bide gençler ve efes galibiyetleri eklenirse hat trick (inşşalllah doğru yazmışımdır) yapacağızz :D

Can Turgut
07-03-2005, 20:19
bu arada ömerin durumu nasıl ???

gittikçe kötüleşiyor kürşat.. :'(

cins misin kürşat,o ne biçim soru ya muahhua aç bi siteye gir bak töbee yakınımısın mübarek ::)

:)

Reşat Özdemir
08-03-2005, 00:15
Gelebilmenin yollarını arıyorum.. İlk maçta yaşadıklarımız düşündükçe bu maçı kaçırmamam gerektiğini daha bir anlıyorum.. İnşallah Cumartesi görüşürüz..

Serkan Özen
08-03-2005, 08:31
Eğer bu maçı kazanırsak hem takımımız kötü gidişine son verecek hem de muhtemel bir play-off eşleşmesinde Efes Pilsen'e 1-0 üstünlük sağlamış olacağız o sebeple bu önemli maçı kaçırmamamız ve takımımızın yanında olmamız gerekir.

Atkı ve polarlarımızla

Safa Arıkan
08-03-2005, 11:00
Ya bu efes uslanmadı heralde;) Abdi ipkeçide görüşmek üzere
Mrsic...

Sercan Matur
08-03-2005, 13:16
.. *Servis katılıma göre kaldırılacaktır.Servisi kullanmak istediginizi , nerden binmek istediginizi 10 Mart Perşembe gününe kadar okulunuzun tribün veya üniversite sorumlusuna bildiriniz , ulaşamıyorsanız tribun@1907unifeb.org a mail atarak bildiriniz.
..

Okan Uzunkaya
08-03-2005, 19:31
Bu maçın önemini belirtmeye gerek yok. Sezon başından beri basketbola olan desteğimiz bu maçta da devam edecektir umuyorum.

Ayrıca sene başından beri basketbol maçlarına ilgiyi artırabilmek, üyelerimizin salonlara ulaşımını sağlayabilmek ve bizlere daha iyi organizasyonlar sunabilmek amacıyla çalışan tribün komitemize de yardımcı olabilmek adına üzerimize düşen basit görevi ihmal etmeyelim. Sadece 2dakikamızı ayırıp eğer kullanacaksak servis için mail atalım. Ben az önce yolladım gerekli maili.

Cumartesi görüşmek üzere...

Vehbi Şirikçi
08-03-2005, 19:49
Uyanın beyler bayanlar. Sezonun en önemli maçlarından bir tanesi. Desteğimizi artırarak devam ettirmeliyiz. Zorlu maçlar var kısa bir zaman içinde. İlk Efes maçında oyuna nasıl olumlu etki ederek bir zafer yaşadığımızı hatırlayalım.

Servisi kullanmayı düşünen arkadaşlar da biran önce belirtirlerse organize eden arkadaşlara yardımcı olmuş oluruz.

Saygılar

Gözde Molla
08-03-2005, 20:44
kaçmaz bu maç.çoğu basket maçında olduğu gibi ben de sizinleyim:)efes'e 2.dersini vermek için:)

Yalçın Ateş
08-03-2005, 21:44
Bu maç kaçmaz ama ben kaçırabilirim ne zaman ne olacağı belli olmuyor bizim işte bakalım o gün ne olacak

Uğur Yedikardeş
08-03-2005, 22:52
İlk maça gelenler bilirler, bu maç kaçmaz..

Berkay Erdim
09-03-2005, 03:42
İlk maçta ben yoktum askerde olduğum için. Ama bu maçta bir sağlık problemi olmadığı takdirde mutlaka orada olacağım. Maçın ne kadar önemli olduğunu anlatmaya gerek yok sanırım. Ayrıca takımın yaşadığı kötü gidişe çok iyi bir nokta konulabilir bu maçta, onun için daha da önemli.

Ben de Tribün Komitemiz'e çabaları için teşekkür ederken, tüm üyelerimizi de onlara yardımcı olmaya ve bize verdikleri talimatlara uymaya davet ediyorum...

---> tribun@1907unifeb.org

Ahmet İnal
09-03-2005, 05:11
şimdi bu deplasman sayılıyomu ;D

Faruk Aksu
09-03-2005, 15:31
İlk maç gerçekten muteşemdi.Tribün desteğiyle alınan nadir maçlar vardır ve ilk maç da bunlardan biriydi.Yine aynı güzellikte bir maç olur umarım.Bir aksilik olmazsa oradayız.

Fatih Ekşi
09-03-2005, 18:31
ilk maçta yaşadığım o muhteşem duyguyu bu sefer tadamayacak oluşum beni kahrediyor :( gidecek olanlara iyi eğlenceler

Onur Bilgin
10-03-2005, 00:21
12 mart efes *15 mart bjk ... hımm apdi ipekçi karnaval yerine dönecek..

efes macı örs için ... *bjk macı ise ... hangisini isterseniz siz seçin :)

bjk da bizler için yani taraftarlar için olsun kürşet.

ömer de dönecek bu sefer saha da intikamımızı almalıyız ve de bu turu geçmeliyiz.bu 2 maçta da görüşmek üzere

Reşat Özdemir
10-03-2005, 01:10
Beşiktaş maçından mağlubiyet ile dönen takımımıza evinde muhteşem destek ile moral vermeliyiz.. Onlara inandığımız göstermeliyiz..

12 Mart Cumartesi.. İmkanı olan herkesin Unifeb polarları ve kaşkolları ile birlikte, 4 periyot boyunca, susmadan, yorulmak nedir bilmeden takımını destekleyeceğini umud ediyorum..

Hatırlayın, Efes Pilsen maçı ile kendimizi hayran bırakmıştık herkese, çıldır çıldırlarımız medyada Fenerbahçe taraftarları birbirine girdi diye haber yapılmıştı..

Yeniden birbirimize girmeye hazırmısınız? ;)

Levin Susar
10-03-2005, 02:47
kısmetse ordayız...

Anıl Germeç
10-03-2005, 04:20
inşallah orda olacağım.

Yalçın Ateş
10-03-2005, 17:18
Beşiktaş maçındaki gibi oynarsak işimiz zor olacak ama bu sefer tarftar yanında olacak fenerbahçem coşacağız ve tabii ki yeneceğiz ( inşşallah ben öyle umuyorum )

İsmail Coşkun
11-03-2005, 00:32
Arkadaşlar ,

Cumartesi Günü Saat 15.00te Abdi ipekçi'deki Efes Pilsen maçımız için servis kaldırıyoruz..

Saat 12.30 da Kadıköy Evlendirme Dairesi önünden
Saat 13.00 te Taksim AKM'nin önünden

Servisimiz hareket edecektir..

Hepinizden ricamız maça gelirken 1907UNIFEB Polarları ve Atkıları ile gelmeniz..

İlk maçtaki o muhteşem tribün desteği ve büyük mücadele sonucunda gelen galibiyeti Cumartesi günü hep birlikte tekrar yaşayabilmek dileğiyle..

Reşat Özdemir
11-03-2005, 08:09
Efes Pilsen maçında biz tribündeki taraftarlara çok iş düşecek.. Unifeb olarak yüksek katılım ile salondaki yerimizi almamız çok önemli.. Herkese artık 1907Unifeb'in olmadığını bir İpekçi tribünü olmayacağını, Fenerbahçe Basketbol takımının 1907Unifeb'siz düşünülemeyeceğini iyice kabul ettirmemiz gerekmekte..

Her maçın sonunda olması gerektiği gibi bu maçın sonunda da herkesin 1907Unifeb üzerine düşen görevi fazlasıyla yaptı demesi için yapacak daha önemli işi olmayan herkesten ricamız Cumartesi salondaki yerini almalarıdır..

Daha önce yaşayanlar çok iyi bilirler: Bu maç kaçmaz.. ;)

Serkan Özen
11-03-2005, 17:00
Maç raporu: Efes Pilsen-Benetton, 52-43

Euroleague'in en dusuk skorlu macinda Efes Pilsen
rekor kirdiran savunma performansiyla Benetton
Treviso'yu 52-43 yenerek Top 16 G Grubu'nda ikinci
siraya oturdu. Efes grupta iki galibiyet bir
maglubiyetle yer alirken, 1 galibiyet 2 maglubiyetle
Benetton Treviso ucuncu siraya geriledi. Henry
Domercant 16 sayiyla Efes'in en skorer ismi oldu.
Ermal Kuqo 11, Will Solomon 10 sayiyla oynadi. Denis
Marconato 8 sayiyla rekor kıran Efes savunmasi
karsisinda en skorer Benetton oyuncusu oldu. Turk
ekibi Benetton'u 43 sayida tutarak, 2002-03 sezonunda
kendisini 54 sayida tutan CSKA Moskova'nın Top 16
rekorunu tarihe gomdu. Efes, ayrica Benetton'u ucuncu
ceyrekte sadece iki sayida tutarak yeni bir Euroleague
rekoruna daha imza atti. Daha once bir ceyrekte en az
sayi atma rekoru 5 sayiyla Slask Wroclaw, Paf Bologna
ve Opel Skyliners arasinda paylasiliyordu.. Iki
takimin toplam 95 sayisi da bir Euroleague macinda
atilan en az sayi oldu. Daha onceki rekor biri 16 Ocak
2002'de Efes'in Slask'i 63-50 yendigi maç olmak uzere
dort macta atilan 113 sayi idi.

----------------------------------------------------

Efes'in önceki akşamki Euroleague maçındaki savunma performansı olağanüstüydü çok zor bir rakiple oynuyoruz ve takımımızın desteğe ihtiyacı var.

Uğur Yedikardeş
11-03-2005, 17:46
Az evel FBTV de taraftar kliplerini seyrettm, o biçim gaz oldum. Özledik Abdi İpekçiyi, takımın destege ihtiyacı var, Serkanın dediği gibi Efes ii savunma yapıyor bizimde iyi mücadele etmemiz lazım. Herkes görevini yapacak oyuncular sahada, bizler tribünde..

Levin Susar
11-03-2005, 18:18
servise akalım :)

Emre Altındal
11-03-2005, 21:17
İlk maçı il dışında olmamız münasebetiyle kaçırdık bu maç kaçmaz. Yeniden bi tarih yazabilmek ümidiyle

Evden geleceğim ama dönüşde de servis imkanı sağlanacaksa kullanırım şimdiden haber vermek gerek sanırım.(şuraya mail atın gibi bir ibare göremediğimden buraya yazıyorum) Sonra arkadaşlarımız zorda kalmasın sayı açısından

Yarın görüşmek ve efes'i yenip olası play-off eşleşmesinde 1-0 önde başlayabilmek ümidiyle

Onur Kalender
11-03-2005, 21:28
Bende servisi kullanacağım ve Kadıköy'den bineceğim. Bu arada maçın yayını yok...

Uğur Yedikardeş
11-03-2005, 22:20
Evden geleceğim ama dönüşde de servis imkanı sağlanacaksa kullanırım şimdiden haber vermek gerek sanırım.(şuraya mail atın gibi bir ibare göremediğimden buraya yazıyorum) Sonra arkadaşlarımız zorda kalmasın sayı açısından

Servis katılıma göre kaldırılacaktır.Servisi kullanmak istediginizi , nerden binmek istediginizi 10 Mart Perşembe gününe kadar okulunuzun tribün veya üniversite sorumlusuna bildiriniz , ulaşamıyorsanız tribun@1907unifeb.org a mail atarak bildiriniz.

Servis Kadıkoy-Taksim-Abdi İpekçi yapıp dönüştede aynı güzergahı izleyecektir.

İsmail Coşkun
12-03-2005, 00:49
Yrn 1 de Taksim'de görüşmek üzere..

Reşat Özdemir
12-03-2005, 02:52
Yarın 'de salonda görüşmek üzere ;)
Evden çıkıyorum 2 hafta sonra.. Şaka gibi ;D

Can Güleç
12-03-2005, 11:20
salonda görüşmek üzere::))her zamanki gibii fenerbahçeye tam destekk..

Fatih Dilber
12-03-2005, 11:57
Battı balık yan gider ;) geleyim bende :)

Vehbi Şirikçi
12-03-2005, 12:12
Salonda görüşmek üzere.. :)

Safa Arıkan
12-03-2005, 18:20
off off Yine yenildik...:(

Koray Kunduracı
12-03-2005, 18:27
nolcak bu Fener'in hali :P

korkma Safa bişe olmaz

Sercan Matur
12-03-2005, 18:32
Ne diyelim...
Canları sağolsun..
İlk maçı yendiğimizden dolayı 1-1 başlayacak eger play-off da karşılaşırsak.. çok büyük bir kayıp değil bence bu mac... daha iyi olacaklardır...

Fenerbahce.org'da maçın resimlerinde giden arkadaslarımız var.
http://www.fenerbahce.org/detay.asp?newsid=6444&SubCategoryName=basketbol&La ng=TR

Ahmet İnal
12-03-2005, 22:23
2. yarının başında 7 sayıya kadar indirdik ama ondan sonrası gelmedi napalım canları sağolsun ama artık efesin her maçına gitmeli ;D ;D

Uğur Yedikardeş
12-03-2005, 22:28
7 sayıya indir, sonra 35 sayı fark ye, tamda gaza gelmiştik taraftarından malzemecisine kadar..
14 te ve 46 da cok takıldık, bi türlü sayı atamadık. Pota altını da kapayamayınca maglubiyet kacınılmaz oldu. Salonun haliyse içler acısıydı..

Ertu Aydın
12-03-2005, 23:16
Ayıp Efes maçında o salon dolmadı ya Ayıp.Başka bi şey demem.

Levin Susar
12-03-2005, 23:58
Salı günü bjk maçı var.
Ligde konumumuz kesinleşti. 4. yüz.
Bjk de bugün yenilmiş yine bu arada.
O yüzden fazla kasmadı takım. Bjk ile play off da olası bi eşleşme de söz konusu değil nasıl olsa, o yüzden herkes salı gününe saklıyor kendini.

Salı günü dielim.

Vehbi Şirikçi
13-03-2005, 00:22
Sezon boyunca dolması gereken birkaç maçtan biri, ama tribünler boş. Çok yazık. Sayısına göre etkin bir taraftar vardı. BJK serisine konsantre olmak lazım. Takıma sahip çıkmak lazım.

Reşat Özdemir
13-03-2005, 00:37
Malzemeci Erkan Abi nasıl çoşmuştu ya..
Bizi de nasıl çoşturmak için çabalıyordu..

Maça gelmeyip forumlarda basketbola sahip çıkanlara hediye olsun bu sonuç.. (Bizim forum değil tabi.. Sağolsun üyelerimiz gerekli ilgiyi göstermek için çabalıyor.. Artarak devam etmesi en büyük dileğimiz.. )

Reşat Özdemir
13-03-2005, 04:57
http://www.fbasket.com/foto/efes03.jpg

http://www.fbasket.com/foto/efes06.jpg

www.fenerbahce.org'dan..

Safa Arıkan
13-03-2005, 10:05
İlk Efes maçını taraftarımızın büyük desteği ile kazanmıştık.
Bunun üzerinede Efes evinde kalmış pon pon kızlarını sahaya çıkartarak psikolojik bir savaş başlattı.Unutmadan bizde bekarız....:P

Can Güleç
13-03-2005, 10:38
İlk Efes maçını taraftarımızın büyük desteği ile kazanmıştık.
Bunun üzerinede Efes evinde kalmış pon pon kızlarını sahaya çıkartarak psikolojik bir savaş başlattı.Unutmadan bizde bekarız....:P

sevincinde hüzüntündeki taraftarın senle her zaman seninle birlikte karşımıza con con da çıksa bizi bozamaz:)) con con bekarsa unifebliler de bekarr ....

Onur Bilgin
13-03-2005, 13:40
arkadaşlar bende çoğunuz gibi taktiksel ve de hakemlerle ilgili boş yorumlar yapmayı sevmiyorum ama gerçek olan takımımızın 5 ve de 3 numaralarında çok çok büyük eksikleri olduğudur.bu zaafımız malesef maç içinde kendini güçlü bir rakip karşısında fazlasıyla gösterdi.buralara çok acil takviye şart.en azından play-off lara kada.bunların yanına bir de futbol basketbol güreş v.s. fark etmeyen basının FENERBAHÇEMİZE olan düşmanlığı eklenmişti.maçı fanatik gazatesi saat 17 diye yazmıştı.sonuçta bu gazete spor da özellikle de basketbol da çok takip edilen bir yayın organıdır.bunun haricin de bu kadar önemli bir maça neredeyse gazeteler de yer bulunamamış veya küçücük başlıklar altında değinilmiştir.

maça gelecek olursak bu bahsettiğimiz zaafların yanına bir de hakem ve de dansçı kızların :D faktörü eklenince takımımız maçtan, 3. periyodun sonlarına doğru koptu.burada hakemlere özel olarak değinmek istiyorum.maç esnasında her ne kadar sevgili ismail benimle konuşmasında hakemlerin kararlarının yarısının doğru olduğunu iddaa etse de bence her kritik kararda ,tam onları yakalamaya başladığımız anlardaki bütün pozisyonlarda bizim alehimize düdükler çaldılar ve de maçı kafadan 3. periyod da bitirdiler

birde maç içinde beni sakinleştiren ertu ve de ismail kardeşlerime buradan bir kez daha teşekkür ediyorum…

bir maç daha bitti.şimdi sıra Salı günü oynanacak bjk Avrupa kupası maçlarının ilk ayağına geldi.Salı günü bu üzüntümüzü bjk yı yenerek gidereceğimizi düşünüyorum

Reşat Özdemir
14-03-2005, 13:55
Bağırmazsak olmaz..