Orijinalini görmek için tıklayınız : Malatyaspor - Fenerbahçe maçının hikayesi...
Berkay Erdim
07-03-2005, 07:01
Bu maçın inanılmaz bir hikayesi var. Özellikle giden arkadaşlardan bekliyorum yazmalarını öncelikle. Sonra benim de bir çift sözüm olacak...
Bu maçta Fenerbahçemiz'in yanında olan ve üç puanda pay sahibi olan tüm arkadaşlarıma da bir Fenerbahçeli olarak teşekkür ediyorum. Üniversiteli Fenerbahçeliler'e yakışan hareketlerinizden ötürü ayrıca tebrikler...
Mehmet Genç
07-03-2005, 16:32
*Film gibi bir organizasyon ve operasyon demek istiyorum:)Gerçekten 5kg verdim bide can ı görseydiniz bi deri bi kemik kalmıştı.Ben kısaca 1907unifeb-fırat üniversitesi olarak yaşadıklarımızı en baştan anlatayım.
*Maç pazar günüydü hazırlıklarımıza başlamıştık.Üyelerimizle ve üye adylarımızla irtibata geçtik.Bilet fiyatlarının 10ytl olarak açıklanmasını bekliyorduk bu çerçevede bilgi verdik.Günlerden salı sabah 9:00 sayımız 55 ti ve elimizde 550ytl vardı artrık biilet ücretlerini Malatya daki Ahmet arkadaşıma gönderebilirdim.Ve hemen bankaya giderek havaleyi yaptım.Aynı şekilde 1907unifeb-Erciyes-Sivas-KATÜ-Antep te bilet ücretlerini göndermişti.Salı akşamı kulüp yetkilileri Ahmet arkadaşıma biletlerin Çarşamba günü satışa çıkacağını,Çarşamba günüde perşembe satışa çıkacağını söylemişti.Bu böyle devam etti ta ki BİLETLERİN SATIŞA ÇIKMADAN BİTTİĞİNİN açıklanmasına kadar.Kulüp bunun üzerine biletleri 1 kişinin aldığı açıklamasını yaptı ve KIYAMET koptu.
* Can GEBETAŞ bir sivas milletvekilini devreye soktu,Berkay ERDİM 1907 derneğiyle konuyu paylaştı Murat ÖZAYDINLI ile bağlantıya geçildi ama hiçbir sonuç çıkmıyordu.Bir kişiye 400 bilet satılması hem de internet üzerinden,tam anlamıyla bir hukuksuzluktu ve 1907unifeb gerekli stratejilerini ortaya koymaya başlıyordu.Hep diyoruz ya BİLİNÇLİ BİR KOMUOYU oluşturmak işte bu kapsamda ne gerekiyorsa yapılacaktı.Basın organları devreye sokularak malatya spor kulübü 1907unifeb nezninde kınama yoluyla protestolara tabi tutulacaktı.Malatya fenerbahçeliler derneği başkanı Hakkı bey lede irtibat halindeydik.Ancak olay gitgide karışıyordu.
* Cuma günü bende Malatya ya gidip elimden belki bişey gelir diye ortamı koklamak istedim.Bir malatyaspor yetkilisiyle inönü stadında bir görüşme yaptık.Bu kişi benim kimliğimi bilmiyordu ve bana şöyle bir açıklama yaptı."Elimizde bilet yok sadece fırat üniversitesindeki ünifeb lilere 200 bilet gönderdik"Bu çok komikti çünkü bize bir bilet dahi gelmemişti ve bunu kendisine söylediğimde bana"pardon elazığ fenerbahçeliler derneğine 200 bilet gönderdik"Dedi.Bu dahada komikti çünkü elazığ da fenerbahçeliler derneği yoktu.
* Bunun üzerine bazılarımız gibi bende şöyle bir şüpheye kapıldım.Ortada fenerbahçe derneği ve ünifeb in edı vardı acaba dedik Malatya Fenerbahçeliler derneği çevre illerden gelecek ünifeb liler için karaborsadan satmak üzere 200 adet bilet mi aldı.Bu şüphe ağırlık kazanıyordu ve büyük bir komplo kuruyorda olabilirdik.
* Daha sonra Ahmet arkadaşımla buluştuk Malatya Fenerbahçeliler Derneğine gittik Hakkı beyle bir görüşme yaptık ve Hakkı bey kendilerinde 1 bilet dahi bulunmadığını açıkladı bizede maç günü Malatya ya gelerek oluşacak bir karambolde stada girmemizi tavsiye etti.100 üaşkın 1907unifeb li bu riski tabiki göz önüne alamazdı.Bu söylem sadece bizim şüphelerimizi artırmıştı.Acaba dedik Hakkı bey bizi maç günü Malatya ya çağırarak burda bizim karaborsa bilet alacağımızımı düşünüyor.
* Cumartesi oldu ve artık üyelerimize ulaşarak organizasyonun iptal olduğunu söyledik.Bu bir yıkımdı çünkü üyelerimizin çoğu birinci sınıftı ve karşılarında çok güçsüz görünebilirdik.Ancak yapacak birşey yoktu dememize zaman bile kalmadan Berkay dan bir telefon geldi ve malatya da biletlerin 30ytl ye satıldığı haberini aldık.Üyelerimizi tekrar aradık ve 30ytl karşılığı maça 15 kişi gitmek üzere tekrar organizasyon düzenlemeye karar verdik.
* Pazar 9:30 da bilet temin edebileceğimiz ve bilet fiyatlarının da 10 ytl olacağı haberi bize ulaştı.Tekrar üyelerimizi aradık ve organizasyonu kendilerine o saatte ulaşamadığım için 20 kayıpla 35 kişi organizasyona katılmayı kararlaştırdık.
* Can ve Berkay hakkında ne yazsam inanınki burda çok az kalacak.Hem maddi hem manevi bir çok fedakarlıkta bulundular.
* Bu iş o kadar gizliydiki biletler bilmiyorum söylememin bir sakıncası varmı ama bir inşaatta teslim alındı.
* Artık olayları toparlamıştık.Malatya ya doğru yola çıktık.Stada girdik.1907unifeb li arkadaşlarımla tribünün ön kısmında bir kordon oluşturmuştuk ve polarlarımızla harika bir manzara oluşturmuştuk.Herşey çok güzeldi.Ama bitmedi sorunlar devam ediyordu.
* Bir grup GFB li elimize zorla gfb pankartı tutturmak istediler bir kez daha olay koptu.Berkay la yeniden bağlantıya geçtik.Bıçaklı bir kişi bizi tehdit ediyordu.Pankartı tutmamız konusunda baskılara maruz kalıyorduk.İnanınki bu kişiler amatördü eğer dün orada Yücel veya Sefa olsa böyle bir olay yaşanmazdı.Daha sonra bayan üyelerimizi setten aldık ve bir süre sonra bizde oradan ayrıldık.Çünkü burda baskıyla bize başka şeyler yaptırmak isteyeceklerinden şüphelendik.
* Katü den Serhat arkadaşım ve şuan ismini hatırlayamadığım ve bunun için özür dilemeyi borç bildiğim diğer katülü arkadaşım,Sivas tan Can gebetaş ve Cem arkadaşım inönüden Ahmet ve Samet ve bütün üyelerime teşekkür ediyorum.
* *MAÇ VE FİLM SONUNDA BİTMİŞTİ. * * * * * * * * * * * *
Yalçın Ateş
07-03-2005, 16:42
Helal olsun mehmettttttttt işte Fıratfeb buuuuu
Serkan Özen
07-03-2005, 17:03
Fenerbahçe ve insanların Fenerbahçe'ye duyduğu ilgiyi kullanarak extra gelir elde etmek isteyen herkesin canı cehenneme.
Geçmiş olsun Arkadaşlar.
Ama biletleri nasıl alabildiniz onu anlayamadım
Bir de sayın Mehmet Genç
Neden inşaat ?::);)
Yalçın Ateş
07-03-2005, 17:54
Bizi yıldıramazlarr bıub arada tv den iyi görünüyordunuz
Murat Erkurt
07-03-2005, 19:33
Fenerbahçe aşkının doruğundaki fedakarlıklardan birisi olmuş.Oradaki herkese teşekkürler.Kim, ne kadar yıldırmaya uğraşırsa uğraşsın,şekilde de görüldüğü gibi YILMIYORUZ.
Saygılar!
Mehmet Genç
07-03-2005, 21:04
Fenerbahçe ve insanların Fenerbahçe'ye duyduğu ilgiyi kullanarak extra gelir elde etmek isteyen herkesin canı cehenneme.
Geçmiş olsun Arkadaşlar.
Ama biletleri nasıl alabildiniz onu anlayamadım
Bir de sayın Mehmet Genç
Neden inşaat ?::);)
Serkan gerçekten öyle olaylar oldu ki bazı kişilerin zarar görmemesi açısından msjımdada düzenleme yaptım zaten.Bu olayı olaya şahit olan herhangi birinden öğrenebilirsin.Burada yazamıyorum.
Ayrıca şunuda belirtmeliyim ki her ne kadar bazı şüphelerimiz olmuş olduysada bunları ıspatlayamadığımız için kimseyi töhmet altında bırakmak istemem.Bu yüzden tekrar belirtiyorum ki yazıdaki şahısların şüphelerimizi doğru kılacak ve kesin diyebileceğimiz bir hareketi olmadı.Sadece bu şüpheleri doğuracak dereceden hareketleri oldu.
Ahmet Demir
07-03-2005, 23:01
Öncelilkle sayın Başkanımız Berkay Erdim'e ve bizi Malatya'da yanlız bırakmayan 1907UNİFEB Fırat, Cumhuriyet ve Karadeniz Teknik Üniversites'nden gelen arkadaşlarıma sonsuz kez teşekkür ediyorum.
Evet herkesinde okuduğu gibi bu organizasyon tam bir film gibiydi. Paralar geldi ve bilet bulamadığımız için paraları geri yolladık. Son gün riski göze alarak Malatya'ya gelen arkadaşlarımızla ve Berkay abimizin de büyük desteği sonucu bilet konusunu hallettik ve maçta tribündeki yerimizi aldık. Yaşamayan anlayamaz denir ya, burada yaşananlarda o cinstendi inanın...
Uzun uzadıya hikayeyi tekrarlamak istemiyorum... Ama dün bir kez daha görüldü ki 1907UNİFEB'liler tribünlere renk katıyor, tribinleri coşturuyor ve örnek taraftar nasıl olur onun dersini veriyor... Herkes Malatya'da bir kez daha gördü 1907ÜNİFEB'în ne manaya geldiğini... Ayrıca Malatya'ya gelen arkadaşlarımızla kurduğumuz sıcak ilişkiler ve samimi dostluklarda 1907UNİFEB'in hedeflerine doğru hızla ilerlediğinin bir başka göstergesiydi...
Buradan henüz kurulum aşamasında olmamıza rağmen bizleri Malatya'da yanlız bırakmayan 1907ÜNİFEB'li dostlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum ve diğer organizasyonlarda buluşmak dileğiyle herkese Fenerbahçe'yle dolu günler günler diliyorum...
1907UNIFEB- FENERBAHÇE'NİN AYDINLIK GELECEĞİ...
(not: malatya-FENERBAHÇE maçı resimleri web sitemize eklenmiştir, web sitemize ulaşmak için tıklayın ; www.1907unifebinonu.com.tr.tc )
Onur Bilgin
08-03-2005, 00:29
evet arkadaşlar vallahi yazılanları okuyunca gerçekten de çok şaşırdım ve de inanılmaz ilginç geldi doğal oalrak bana da :) yani gerçekten de ne diyim.anlatılmaz yaşanır bir olaya benziyor.başka tarifi yok yani bunun bence
işte bu olay FENERBAHÇE sevgisini ve de 1907 UNİFEB in farkını çok bariz bir şekilde ortaya çıkarıyor.oraya giden , bu org.da emeği geçen herkese gönülden teşşekür ediyorum.
Can Gebetaş
08-03-2005, 01:56
Evet arkadaslar uzun ve yorucu bir haftanin sonuda 1907unifeb'i Malatya'da temsil etme sansini yakaladik...Öncelikle size geçen haftadan baslayan bu seruveni özetleyeyim..Çünkü bu gune kadar gittigim en zor ilginç ve olaylarin gelisme durumu olarak ani kararlar verilmesi gereken bir deplasmandi...Hayatim boyunca unutamayacagim bir deplasman olarak kalacak eminim..
Gerçekten yorucu ve surekli temas halinde olunan bir haftaydi..2 hafta önce Malatya'ya Örgütlenme toplantisina katildigimda Malatyasporun maç biletlerini satan Ticketturk ile bir görüsme yapip onlardan bilet konusunda Fb kulübün tüm biletleri almamasi kosuluyla bizim toplu bileti alabilecegimiz konusunda uzlasmaya varmistik.Bir hafta sonra mac biletinin satisa sunuldugu haberi ile hemen aramizda bir çalisma koordine ederek Malatya Üniversitesindeki Arkadasimiz Ahmet Demir ile girisimlerde bulunmaya basladik..Ancak mac biletinin 20 ytl açiklanmasi bizim için sürpriz bir durum oldu..Çünkü Malatya tarafi için bilet ücreti 10 ytl idi..Bundan sonra Malatyaspor kulübü bilet satisini durdurdu..Bundan sonra Cumhuriyet üniversitesi,Elazig Firat Üniversitesi,Gaziantep Üniversitesi ve Karadeniz Teknik Üniversitesindeki arkadaslar çalismalara baslayarak bilet ücretini Malatya'ya gönderdik..Ve biletin satisa çikmasini bekledik..2 gun sonra Ahmet Demir Arkadasimiz bizi tekrar arad1 ve bir sürpriz ile karsilastik..Bilet yoktu ve hepsi daha satisa çikmadan internetten tükenmisti..Tabii ki anlam veremedigimiz bir durumdu kisa zamanda biletlerin tukenmis olmasi (giseden bilet satilmadan) kafamizda bir takim soru isaretleri birakti..Sürekli irtibat halinde kalark gerekli arastirmalari yaparak bize bilet kapisini aralayacak telefonlara ulastik..Bu kisiyle Baskanimiz Sayin Berkay Erdim'in iletisime gecmesi taktiksel olarak yerine attigimiz bir adimdi ve son olarak Ctesi aksami bu kisiyle irtibata geçtik..Ancak tabii ki garanti alamistik..Üniversite birliklerimiz bu hafta içerisinde sürekli birbirleriyle iletisim içerisindeydi ve sürekli seri toplantilar ve görüsmeler yapiyorduk.
Bu arada ise bilet bulamazsak neler yapabiliriz diye sürekli bir B plani hatta belki komik gelece ama C plani bile düsünüyorduk Firat'li ve Gaziantep üni'li arkadaslarla.Çünkü ne olursa olsun biz misyonumuz geregi Fenerbahce çikarlarina ters bir durumun karsinda olmak için oraya gitmeliydik..Biz Fenerbahçeliydik ve ayni zamanda 1907Unifeb'li idik.Bu gune kadar bizi her zaman bu konuda destekleyen 1907unifeb bugun elinden geleni yapmasina ragmen bilet bulamadiysa da (ki bence biletlerin nerede olduklari belli olsa yine zamaninda ve risksiz bir sekilde temin edilebilirdi..Ancak belirsizlik gecikmesine sebep oldu..) artik bize de sadece maçlara bilet bulmak için 1907unifebli olmak degil misyonumuz geregi gitmek secenegi kalmisti..Biz orada olmali ve Fenerbahçemizin ugradigi haksizligi yerinde tepkilemeliydik..Bu kararimizi 1907Unifeb-Firat ile paylastik ve onlarda destek oldular ve orada olacaklarini belirttiler ve sabah kas1 4 te yola cikma karari aldik...
Can Gebetaş
08-03-2005, 02:23
Ancak gercekten oraya gitmeye karar vermis arkadaslar maca girme umutlarinin az olduklarini biliyordu..Hatta bazilarimiz umusuzdu..Düsünün bir kere deplasman gidiyorsunuz ve biletiniz yok...isin kötu ise bu biletlerin nerede olduklari belli degil...Bu arada Gaziantep Üniversitesi'nin Malatya'ya uzakligini göz onune alarak onlarin bu riske girmesinin yanlis olacagini düsündük..Onlar da 2 haftadir organizasyonlari için çalismislar ancak bilet yoklugunun darbesini yemislerdi..(ki tüm bunlara ragmen en buyuk üzüntüm Gaziantep Üniversitesinin aramizda olamamasidir..Hatta bir kaç kez keske bilet alabilecegimiz garanti olsaydi da onlarda aramizda olsaydi dedim arkadaslara...).Maç günü sabah saat 8:30 *gibi stadyumun önünde olduk..Ancak bilet yoktu ve satilmiyordu...Girisimlerimiz bu saatten sonra meyvelarini vermeye baslayinca biraz olsun keyiflendik..Berkay Baskanimizin Girisimleri sonucunda Gercekten tabir yerinde ise resmen bir operasyonla biletlerimize kavustuk..(insaat operasyonu * :) :) )..Neden insaat diyenleri de okudum..inanin Malatya'da her yer fb taraftari için bilet diye yirtiniyor ki..Stadyumun Kapisinda ben tek basina binigim bi araba ile insaatin oldugu bir yerde durduk ve araba bu insaat alaninda park halinde iken ücretini ödeyerek biletlerimizi teslim aldik...Bundan sonra biraz daha rahatlayarak maç saatini beklemeye basladik...Aslinda buraya yazdiklarim tamamen özet yazmaya devam etsem bu deplasman1n 2 haftalik çalismasindan bir roman cikardi eminim.. :) ..Kismen de mehmet deginmis aslinda..Milletvekilerinden tutunda nerelere kadar girisimlerimiz oldu..Sayin Baskanimiz Berkay Erdim'in istdeki girisimlerine... Daha sonra takimizi ziyaret etme sansini yakaladik ve otele gittik..Yarin otel ve yolda minibüsteki bombalar... :) *:)..Ben buradan organizasyona katilan Karadeniz Teknik ÜNiversitesinden Serhat'a ve Ahmet'e 12 saatlik yola risk alarak tamamen bizlerle birlikte olmak ve 1907unifeb ruhunu hissetmek adina geldikleri icin ayr1ca tesekkurler..Ama bunun yanisira Cumhuriyet Üniversitesine,Firat Üniversitesine,Malatya Üniversitesine ve Karadeniz Teknik Üniversitesine de tribünde olduklari için tesekkurler..Ayr1ca bu maçta aramizda olmak istedikleri halde bilet garantisi olamadigi icin riske etmek istemedigimiz Gaziantep Üniversitesine de Tesekkurler...Emin olun ki onlarda aramizda olamk icin elinden geleni yaptilar....
Şafak Dülger
09-03-2005, 08:28
Evet her maçın bir hikayesi olduğu gibi bu maçında bir hikayesi vardı.Her nekadar da hikayenin başı herkes için umut dolu olsada ilerleyen günlerin 1907UNİFEB_GAZİANTEP için umutların söndüğü bir hikayeye dönüşeceğini beklemiyorduk açıkçası.Ama napalım kısmette Malatya'ya gidememek te varmış. Belkide hata bizdeydi Okulumuzda bu maç için stand açacağımıza , içimizden birilerini görevlendirip *Malatya'ya göndermeliydik.Ben bir kaç güne kadar sorumlu olduğum okulda yaptığım her organizasyonda aksama olduğunda hatayı kendimde aradım.!
Ve yaşanan olumsuzluklar beni ve arkadaşlarımı daha da kamçıladı. Gaziantep'te kalarak daha fazla katılımla 90 dk.boyunca iptal kararı aldığımız bu organizasyonda *diğer illerden Malatya'ya giden 1907UNİFEB'li arkadaşlarımızın rahat bir maç izlemesi ve FENERBAHÇE'MİZ için dua ettik.
Gelelim bu organizasyonda yüreğini ortaya koyan emek sahibi insanlara.Başta 1907UNİFEB_İNÖNÜ'dE tekrar bir UYANIŞA neden olan AHMET arkadaşa, Bu deplasman öncesi İNÖNÜ ÜNİVERSİTE'sinin örgütlenmesinde aldığı sorumluluğu yerine getirerek daha sonraki günlerde bilet konusunda Tüm 1907UNİFEB'li üyelere yardımcı olan CAN arkadaşa .Maçın deplasmanda olmasına rağmen *bilet konusunda sonuna kadar bizlerin yanında olan 1907UNİFEB Yönetim Kurulu Başkanımız BERKAY ERDİM'e ne kadar teşekkür etsek azdır..!
Bu organizasyon da gösterdiki koşullar ne olursa olsun , 1907UNİFEB * Her zaman , * Her yerde FENERBAHÇE'mizle.
Emre Akça
09-03-2005, 12:05
fenerbahceyi kullanark para kazanmaya çaılşanlara o helal paralar haram olsun.bunu sadece fener maçlarında yapıyolar.. gerçi unifeb olarak böle şeylere alıştık
Murat Ünlü
09-03-2005, 15:09
çok zor şartlarda olsada harika bir deplasman oldu benim için.serhatla maça gitmeye karar verdigimizde zor olacagını biliyoduk.12 saat yolculuktan sonra inönü den ahmet kardeşimiz bizi karşıladı.ahmete buradan ne kadar teşekkür etsek az olur.2 gün boyunca bizi evinde misafir etti ve candan davranışlarıyla bizi duygulandırdı.bilet olayları tam bir karmaşaydı ama üstesinden gelindi.maç öncesi volkan ballı abimizle yaptıgımız görüşme harikaydı.volkan ballı çok büyük bir fenerbahçeli.onun anılarını dinledikten sonra hem çok güldük hemde duygulandık.teşekkürler volkjan ballı.gelelim kazandıgımız dostlara,sivas tan cem,can ve diger kardeşlerimiz.her ne kadar adımı hatırlayamasada fırattan mehmet .hepinize teşekkürler.berkay başkan tabiki hep yanımızdaydı onada ayrıca teşekkürler.bir dahaki deplasmanda sizleri tekrar görmek için sabırsızlanıyorum.biz fenerbahçeliyiz.
Mehmet Genç
09-03-2005, 15:20
çok zor şartlarda olsada harika bir deplasman oldu benim için.serhatla maça gitmeye karar verdigimizde zor olacagını biliyoduk.12 saat yolculuktan sonra inönü den ahmet kardeşimiz bizi karşıladı.ahmete buradan ne kadar teşekkür etsek az olur.2 gün boyunca bizi evinde misafir etti ve candan davranışlarıyla bizi duygulandırdı.bilet olayları tam bir karmaşaydı ama üstesinden gelindi.maç öncesi volkan ballı abimizle yaptıgımız görüşme harikaydı.volkan ballı çok büyük bir fenerbahçeli.onun anılarını dinledikten sonra hem çok güldük hemde duygulandık.teşekkürler volkjan ballı.gelelim kazandıgımız dostlara,sivas tan cem,can ve diger kardeşlerimiz.her ne kadar adımı hatırlayamasada fırattan mehmet .hepinize teşekkürler.berkay başkan tabiki hep yanımızdaydı onada ayrıca teşekkürler.bir dahaki deplasmanda sizleri tekrar görmek için sabırsızlanıyorum.biz fenerbahçeliyiz.
*Murat adını hatırlayamadığım için özür dilerim ama inanki seni nerde görsem tanırdım.Trabzon dan kalkıp Malatya ya gelmeniz büyük fedakarlıktı.Ayrıca Trabzon da bu işi yürütecek yürek var sizde.Bundan sonra adını unutmayacağıma eminim.Dostumsunuz.
Serhat Gül
09-03-2005, 16:42
* Can'la görüşmelerimizde biletlerin son ana kadar belirsizlik içinde olması bizi tedirgin etmişti.12 saatlik yol olunca bunları düşünmek zorundaydık.Ama kafamıza koymuştuk bu maça mutlaka gitmeliydik.Giderken o otobüsün içindeki can sıkıntımızı anlatamam size.
* İnönü Üniversitesinden Ahmet kardeşimin sıcak ilgisi uykusuz geçen yolu unutturmuştu bize.Burdan ona ve arkadaşlarına sozsuz teşekkürlerimi iletmek istiyorum.Biletimizi mecburen maçın bir gün sonrasına kestirdiğimiz için büyük şansım olduğunu düşünüyorum.Böylelikle rehberimiz Ahmet'in sayesinde çok güzel yerler gördük.Bi ara İnönü Üniversitesinin içinde stand açmayı düşündük ama izin verecek gerekli kişiler orada olmadığı için :) ertelendi.Gerçi üniversitenin içinde bazı girişimlerimiz oldu ama sapık olarak nitelendirildik :) Kampüsün yolundaki hız kesici tabelanın üstüne kaşkolumuzu asarken yoldan geçen iki bayan arkadaşımız;
-Ne yapıyorsunuz siz?
-Fenerbahçe sempatizanlığını tüm Türkiye'ye yayıyoruz!
-Heeeyyy
Bağışmalar onların Fenerli olduğunu gösteriyordu.Hazır bunu 1907Unifeb çatısı altında şekillendirmek için girişimlere başlayıp grubumuzu tanıttıktan sonra;
-Burda Ahmet arkadaşımız ilgileniyor.İsterseniz tanışın.
-Yemezleeeeer ???
* Sabah erkenden bilet bulma girişimlerine başladık.Herhalde stadla meydan arasında bi beş tur atmışızdır.Bilet bulmak için büyük efor sarfeden Can'a,bu uğraşlarda büyük emeği olan,ona kimsenin ''hayır'' diyemeyeceğini tahmin ettiğim,varlığını her zaman yanımızda hissettiğimiz Berkay başkanımıza tekrar teşekkür etmek istiyorum.
* Biletlerin elimize geçmesiyle çiçek ve ölüyü dirilten karışık kuruyemiş,kayısı paketimizi aldıktan sonra Fenerbahçe'nin kaldığı otelin yolunu tuttuk.Minibüs otelin yanına yaklaşırken Can'ın bize telefonlarınızı kapatın dedikten sonra ordaki teyzeninde telefonunu kapatmaya çalışması :),5 kişi olduğumuz halde yanlışlıkla 4 kişi ücreti ödeyip indikten sonra minibüs seyir halindeyken muavinin bizi sayması ve ''Üüüoop bilader siz 5 kişisiniz 4 parası verdiniz'' demesi kopmalara neden oldu.
* Bize yaklaşık 45 dakikasını ayıran,samimi konuşmasıyla yakınlığını derinden hissettiğimiz Volkan Ballı'ya çok teşekkürler.Staj yapaken devlet dairesinin önündeki Romanya bayrağının kırmızısını kesip sarı lacivertiyle maçlara gittiğini söylemesi ayrı bir anektot olarak hafızamıza kazındı.
* Sonuç olarak nadiren gidebildiğim deplasman macerası Malatya'da dolu dolu geçti.Yaşadığımız güzellikler bir ara çıkan tatsız olayı örtebilecek güçteydi.
Murat Ünlü
10-03-2005, 12:27
yemezler yemezler.süperdi ya.
Ahmet Demir
10-03-2005, 20:33
YEMEZLER..!
(arkadaşlar mevzu-bahis "hız kesici" resmine ulaşmak için tıklayın...)
www.inonufeb.8m.com/hizkesici.htm
Servet Güldeş
10-03-2005, 20:56
bilet bulunmasına rağmen beni aramayan dayıma çok teşşekür ederim...
bittin olum sen sakın gözüme gözükme sivasada gelme
Serhat Gül
11-03-2005, 10:41
Ben buradan organizasyona katilan Karadeniz Teknik ÜNiversitesinden Serhat'a ve Ahmet'e
Herhalde yorgunluktan karıştırdın Can.Ahmet değil Murat olacak.
bilet bulunmasına rağmen beni aramayan dayıma çok teşşekür ederim...
bittin olum sen sakın gözüme gözükme sivasada gelme
*Biletleri maça 4-5 saat kala temin edebildik.O saatten sonra haber gelseydi bile yetişemezdin.
Can Gebetaş
11-03-2005, 14:19
Ya muratcim özür dilerim..Hakikaten karıştırdım..Kusura bakma muratcim...
Murat Ünlü
11-03-2005, 17:48
canın sagolsun can .olur böyle.sivasa selamlar.
Ahmet Demir
12-03-2005, 13:57
Servet herşey ortada bak, görüyosun...
Sağolsun Serhat da beni savunmuş ama inan bilet olayı tam bir karmaşaydı. Başka bir deplasmanda görüşürüz inş...
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.