Orijinalini görmek için tıklayınız : 1907UNIFEB - Fenerbahçe Dergisi
Hakan Bıyıklı
30-09-2004, 18:48
Arkadaşlar Ekim sayısında çok güzel şeyler göreceksiniz. Fenerbahçe Dergisi ekim sayısında 1907UNIFEB dolu dolu geliyor...
"1907Unifeb! Türkiye’deki saygın 10 sivil toplum örgütü arasına girmek için elinden geleni ardına koymayan bir kuruluş… 1907Unifeb ile ilgili tüm detaylar derginizde! "
" Ersin Demirel, çok sevdiği takımına, Fenerbahçesi’ne bir şeyler katarak mezun olmak için, üniversite yılları boyunca aktif Fenerbahçeliliğini Unifeb’le birleştirdi. Bitirme tezi için bulduğu ve teslim ettikten sonra 100 puan aldığı bu proje üniversiteyi dereceyle bitirmesine yol açarken, kariyeri açısından da ona çok büyük bir kapı açmak üzere… Ersin Demirel, taraftar kimliği, yıllar boyu oluşturduğu arşiv ve yaptığı yoğun araştırmalar sonucu “Edebiyatımızda Fenerbahçe” adı altında daha önce hiç araştırılmamış bir konuyu Fenerbahçemiz için gün ışığına çıkardı. İki yıl içinde yeni bölümler ekleyerek kitap haline çevireceği tezi önümüzdeki sayılarımızdan itibaren dizi halinde sayfalarımızdan sizlerle buluşturmanın mutluluğunu yaşayacağız. Ama her şeyden önce Ersin Demirel’le bu tezi tüm detaylarıyla konuştuk…
"
Yavaş yavaş ama emin adımlarla büyüyen derneğimiz için, hedeflerimiz, amaçlarımız için güzel şeyler bunlar... Dahası da gelecek...
ELBETTE HEP BİRLİKTE... *:D
Pulat Yılancıoğlu
30-09-2004, 21:36
FENERBAHCE'NiN Aydınlık Geleceği....
Vehbi Şirikçi
30-09-2004, 21:52
Fenerbahçe dergisinin Ekim sayısını alıp evimizin bir köşesinde ömür boyu saklayacak bir arşiv olarak bulundurmalıyız. :)
Levin Susar
01-10-2004, 03:04
Bunlar daha başlangıç :)
Onur Bilgin
01-10-2004, 12:26
eee boşuna demiyoruz bizler Türkiyenin aydınlık geleceğiyiz
Doğa Aydın
01-10-2004, 14:08
Önce FBTV'de ardından dergide...
Bir yanlışlık olmasın ;) ::)
Neyse, yaptıklarımızla az çok bu küçük övgüleri hak ediyoruz. Umarım daha büyüklerini hakedecek işlere de imza atarız...
Emeği geçen herkese teşekkürler...
Aynur Akman
01-10-2004, 14:12
ekim sayısı çıkar çıkmaz alacağım..bu harika ya..görsünler unifeb in nasıl olduğunu..
Oğuz Yıldız
01-10-2004, 14:53
ÇoK * * *
* * * * * *OluyoruZ * * * * *
Ersin Demirel
01-10-2004, 16:43
Dergide benimle yapılan röportaj var ve ben henüz dergiyi alamadım.Fotoğrafları da çok merak ediyorum.Müthiş bir heyecan var şu an.
Derginin sonraki sayılarında yazılarım olacak.Kaçırmamanızı tavsite ediyorum ;)
Tuğçe Demirel
01-10-2004, 21:46
Ben de Sefaköy'de dolaşmadık yer bırakmadım ama dergi henüz gelmemiş.Merak ediyorum.
Salim İrken
02-10-2004, 00:10
Way kardeşime bak bee. helal olsun ersincim öptüm seni ..
Gizem İnanç
03-10-2004, 22:26
Dergiyi bu sabah saat tam 09.00 da aldım. Bayii sabah sabah ne bu acele der gibi baktı yüzüme. Siftahı benimle yaptı adam bir de hala 6 tane yediniz filan dedi.. Canımı sıktı sabah sabah... >:( Ama sayfaları çevirir çevirmez bütün kara bulutlar dağıldı içimde... ::) Önce mezuncum, arkadaşım Ersin'i gördüm.... Röfleli saçlarıyla... :P (Kızma mezuncum sakın... ;D ) Ardından Fenerbahçe'nin AYDINLIK GELECEĞİ'ni okudum, satır satır ezberledim yazanları.... Hak ettiğimiz yerlere ulaşmakta adım adım ilerliyoruz.. Bu daha başlangıç.... :D
Ekim sayısı olması da benim için ayrı bir öneme sahip... ;) Fenerbahçeyle ilgili arşivimin en güzide parçası olacak.. En güzel doğumgünü hediyesi bana yani... ;) İlla kendime bir pay çıkarıcam ya... ;D
Duygu Çakır
04-10-2004, 01:08
geç oldu ama sağlam oldu
sanırım kendimizi geçen zaman içinde çok iyi anlatmışız ki artık daha güzel konuşuluyoruz
bi de ersini tebrik etmek lazım
eline sağlık ersin
Koray Kunduracı
04-10-2004, 11:23
Birlikte Hep Daha İyiye!...
Ersin Demirel
04-10-2004, 19:36
Bütün dostlara,sevenlere teşekkürler.Fenerbahçemiz için bir şey yapabiliyorsam ne mutlu bana.
İki gündür hayatımın en güzel,en mutlu dönemini yaşıyorum.Arayıp tebrik edenler,meaj çekenler,mail atanlar...Hepsine yanıt vermeye çalışıyorum,cevaplayamadıklarım da oluyor lütfen mazur görsün cevap yazamadıklarım.
Röportajın yapıldığı gün için forma ile gelmem söylenmişti.Ama ben özellikle Unifeb tişörtümü güymek istedim.Unifeb sayesinde bir çok dostum,arkadaşım,kardeşim oldu. Hayatımın geri kalan zamanında da farklı bir yere sahip olacak Unifeb.Hayatımın önemli değerlerinden biri olacak.
Öğrencilerimin tamamına yakını almış dergiyi.İki gündür onları imzalıyorum:) "Hocam resim çekinelim" diye fotoğraf makinası getirmişler dün:)
Gururluyum...Önce Fenerbahçeli sonra da Unifebli olduğum için.
Kasım sayısından itibaren de yazılarım yer almaya başlayacak.Çok yoğunum ama tatlı bir yorgunluk....
Dostlar,mabedde görüşmek üzere...
Emre Altındal
04-10-2004, 21:57
1907UNIFEB'i bu kadar güzel anlatan arkadaşlarimi kutluyorum.Okurken gururlanmamak elde değil ama bu anlatılan hedeflere ulaşmak çok daha önemli.
Ersinin röportajını ise büyük bir keyifle okudum bundan sonraki sayılardaki yazılarını da soluksuz okuyacağız heralde.
Bu iki güzel süprizin yanında benim için çok özel bir süpriz daha vardi.Birkaç ay önce kendi kendime düşünüyordum ben nasıl Feneebahçeli oldum diye ve bir cevap bulamıyordum.Çünkü kendimi bildim bileli Fenerliydim ve öyle kafamda kesin bir tarih yoktu.Fenerli olmamı sağlayan babama bu soruyu yönelttiğimde onun nasıl Fenerli olduğunu(dolayısıyla benim de), çok enteresan bir cevap almıştım.Bunun üzerine bunu kendi Fenerbahçelilik tarihiyle birlikte yazıya dökmesini istemiştim hatıra olarak elimizde bulunsun diye.Babam biraz daha ileri giderek yazısını dergiye göndermiş.Her ne kadar biraz uzun olduğundan dizgide bi takım kesintiye uğrayıp anlam ve kavram yitirmelerini uğrasa da gerçekten benim beğendiğim bir yazı çıkmış ortaya.Yazı Ersinin'in röpartajının hemen akabindeki sayfadan başlıyor ''sokaktaki gazete'' başlığıyla ve dönemin(70ve 80li yıllar)fotolarıyla süslenmiş.
Fenerli olmamı sağlayan babama ne kadar teşekkür etsem azdır
Serkan Ceylan
06-10-2004, 12:02
ya arkadaşlar ewet her şey çok güzel de ben de birşeyler istiyorum, posteri hazırladım ben :) :) güzel olmuş fln diyin :p
Muhammed Turan
06-10-2004, 13:48
Tebrikler ve sonsuz teşekkürler. Dergiyi hemen edinmek lazım. Tükenmeden alın :D
Muhammed Turan
06-10-2004, 22:44
Dergiyi hemen aldım. Emeği geçen herkese teşekkürler... Ersin abi sana ayrıca teşekkürler ve tebrikler. Süper bir röportaj olmuş.
Berkay Erdim
08-10-2004, 04:28
Dergimizin bu sayısı bizler için gurur vericiydi. Emeklerimizin karşılığını almaya başladığımızı hakkımızdaki yazıda, aramızdan Fenerbahçe için çok faydalı olacak bireyler çıkarmaya başladığımızı da sevgili Ersin'in ropörtajında gördüm. Derginin bu sayısında 1907UNIFEB'e geniş yer ayrılması hepimizin sorumluluğunu daha da arttırmıştır. Bununla ilgili sitemizde çıkacak bir yazıyı kaleme alıyorum...
Derginin bu sayısında böyle detaylı şekilde yer almamızda büyük payı olan Yönetim Kurulu üyemiz Serkan Ceylan'a hepimizin çok teşekkür etmesi lazım.
Ersin'e gelince. Onun için anlatacabileceğim çok şey var ama ben bundan sonra Ersin Demirel isminin yükselmesini keyifle izlemeyi tercih ediyorum. İleride zaten çok konuşacağız birbirimizi...
Bahriye Tekin
08-10-2004, 12:38
çok güzel olmuş herkesin ellerine yüreğine sağlık
Emrah Cengiz
08-10-2004, 15:18
hoşbulduk derslerden zaman buldukça org.lara katılmaya çalışacağım.ben lyon maçına kesin geliyorum.buradan 4-5 kişi ayarlarsam iyi olacak.şimdilik 2kişiyiz.görüşmek üzere
Şafak Dülger
09-10-2004, 01:57
evet derginin son sayısında 1907UNİFEB'TE VARDI çok güzel oılmuş inanılması güç ama gerçek bişeyyy..
*ve GAZİANTEP ÜNV. OLARAK BİZEDE YER VERMİŞLER buda AYRI Bİ GURUR OLDU TABİKİ,GEÇTE OLSA VOLEYBOL TAKIMINI DESTEKLEMEMİZ ÇOK BÜYÜK SESLER GETİRDİ ANLAŞILAN..
*ARTI TRAKYA ÜNV.DEKİ UNİFEB'Lİ ARKADAŞIMINDA BUNDAN SONRAKİ SAYILARDA TEZİNİN PARÇA PARÇA VERİLMESİNİ MERAKLA BEKLİYORUZZ..ELİNE SAĞLIK KARDEŞİM
*BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN
*
Forum Yönetimi
09-10-2004, 10:55
EVET DERGİNİN SON SAYISINDA 1907UNİFEB'TE VARDI çok güzel oılmuş inanılması güç ama gerçek bişeyyy..
*ve GAZİANTEP ÜNV. OLARAK BİZEDE YER VERMİŞLER BUDA AYRI Bİ GURUR OLDU TABİKİ,GEÇTE OLSA VOLEYBOL TAKIMINI DESTEKLEMEMİZ ÇOK BÜYÜK SESLER GETİRDİ ANLAŞILAN..
*ARTI TRAKYA ÜNV.DEKİ UNİFEB'Lİ ARKADAŞIMINDA BUNDAN SONRAKİ SAYILARDA TEZİNİN PARÇA PARÇA VERİLMESİNİ MERAKLA BEKLİYORUZZ..ELİNE SAĞLIK KARDEŞİM
*BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN
*
Değerli üyemiz Şafak.Dülger ,
Forum kurallarımız gereğince;
''Tamamı büyük harflerden oluşan mesaj yazmak ve konu başlığı açmak yasaktır. Konu başlıkları etrafında,gereğinden fazla yıldız, çizgi gibi işaretler kullanılamaz.''
Mesajınızda / Konu başlığında kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz. Lütfen forum kurallarına uyunuz.
1907UNIFEB - Forum Yönetimi
Ahmet İnal
11-10-2004, 04:45
mehmet çatayın yazısını okurken gözüm yandaki bölüm takıldı baktım işte aziz yıldırım falan yazıyo poster tasarımındada serkan ceylan ismi var ya ben bu ismi bi yerden biliyorum konseyde berat sormuştu bayan öğrenciler üyelik formunu doldururken cep nolarını yazmıyolar diye o anda kürsüdeki arkadaş yani serkan ceylan bize güvenmeyenin bizle işi olmasın demişti ordan aklımda kalmıştı
zaten ersini okurken oluşumlar bölümünü okurken hissettiklerim kelimelerle anlatılmaz bir de bu biz gerçekten farklı olduğumuzu cümle aleme gösteriyoruz
TEBRİKLER ARKADAŞLAR TEBRİKLER UNIFEB TEBRİKLER HEPİMİZE
Ata Bahadır
11-10-2004, 11:16
Maalesef dergiyi alip okuma sansim yok fakat bu gun sitedeki scanleri gorunce cok hosuma gitti.. Basta Ersin hocam olmak uzere herkese tebrikler. Son zamanlarda UNIFEB adina cok iyi isler olmaya basladi.
Burhan Günarslan
11-10-2004, 16:28
vallaha duygulanmamak elde değil kısa kesiyorum Teşekkürler UNİFEB!
Melis Varan
11-10-2004, 17:43
Dergiyi dün aldım ve Ersin'in söyleşisi çok hoşuma gitti. Hem gurur verici hem de araştırmasıyla ilgili kısa özet ilgi çekici olmuş.İnşallah bize de nasip olur böyle gurur verici bi çalışma. :)
Tekrar tebrik ederim Ersin ve çalışmaların sürüyormuş, kolay gelsin.
Poster de hoş. Ellerine sağlık Serkan.
Tüm bunların ardından bi de UNIFEBe ayrılmış 2 tam sayfa var ki o da ayrı bi gurur kaynağı bizler için.
Bu sayı çok özel, çok güzel oldu:)
Ersin Demirel
11-10-2004, 22:30
*Unifeb bence çok önemli bir eşiği atlattı.Yani artık kuruluş devri bitti.Yükselme devrine girdik.Bu devir de bence Koç Üniversitesi'ndeki konseyle başladı.Olumlu işlere adım atıyoruz ve bu da bizi güçlü kılıyor.
*Biz adımlarımızı sağlam atmaya devam ettikçe ve aramızdan Fenerbahçemiz'e yarar sağlayacak Unifebliler çıkmaya devam ettikçe bizden daha çok söz etmeye devam edecekler.Darısı başınıza inşallah.
*Herkes taraftar olabilir ama herkes Üniversiteli taraftar olamaz
Funda Meriç
11-10-2004, 22:40
En sonunda ben de dergilendim.. ;) Ve gurur duydum,kendimle..arkadaşlarımla..bu oluşumu başlatan,fikir üreten, içinde yer alan herkesle..İyi ki 1907Unifeb...
Bahriye Tekin
12-10-2004, 17:22
En sonunda ben de dergilendim.. ;) Ve gurur duydum,kendimle..arkadaşlarımla..bu oluşumu başlatan,fikir üreten, içinde yer alan herkesle..İyi ki 1907Unifeb...
Fundacım eline sağlık daha ne denir ki
Melih Yılmaz
13-10-2004, 21:12
ço mutlu oldum okuyunca hiç beklemiyordum açıkçasıbu kadar güzel ifade edilebileceğimizi böylesine büyük bi dergide...
Ramazan Büyük
14-10-2004, 20:08
Gurur duydum arkadaşlar. Üzerimde gurula taşıdığım polarımı tanımayanlara bir de dergiyi gösterince bu Unifeb farklıymış dediler. "Bir gün herkes farkımızı fark edecek!"
Tuğçe Demirel
17-10-2004, 23:19
Abimin öğretmen olduğuna yeni yeni inanmaya başlamışken bir de Fenerbahçe Dergisinde resimlerini ve röportajını görünce yeni bir şok yaşadım.Ama bu şok çok sevindirici,mutlu edici bir şoktu.Gururlanmamak mümkün değil.Okulumda dergiyi alan arkadaşlar imzalatmak için dergiyi benden eve yolluyolar ve onunla tanışmak için can atıyolar.Hatta gören bir iki arkadaşım,abimi gördükten sonra ancak inanıyorlar resimdekini abim olduğuna ve bu kez de ona ünlü biri gibi davranıyorlar.
Çok garip bir duygu.Ben de şimdi ona.Sen ünlü olunca bizi tanımazsın diyorum ;D Ama ben abimin peşini hiç bırakmayacağım.
Önce abim olduğu için,sonra beni Unifeble tanıştırdığı için vede Fenerbahçe camiasına hediye ettiği tezi için bir kezde buradan teşekkürler ediyorum.
Seni seviyorum abi.İzindeyim...
Ersin Demirel
21-10-2004, 12:50
Dün stadımızın maraton tribün altında yer alan Fenerbahçe Dergisi'ne kasım sayısı için hazırladığım yazıyı teslim etmeye gittim.Ağır bir hava vardı stadda.Matem havası...
Stad personeli, tribünleri temizlemekle ve Şampiyonlar Ligi kartonlarını taşımakla meşguldüler. Fenerium,bomboş...
Herkesin yüzünden düşen bin parçaydı.Benim de öyle.Stada gittiğim zaman saat 13.30'du ve aklımdan;dün bu saatlerde ne kadar umutlu olup da gece saat 23.45'te bu umudun yerini üzüntü,öfke ve karamsarlığın aldığı geçti.
Basiretsizliğimiz sürüyor Avrupa'da.Bir türlü kıramadık şeytanın bacağını. Şimdi destek zamanı...
Ne zorlukların üztesinden geldik biz.Dergimizin kasım sayısında yaiadığımız zorluklara rağmen nasıl olağanüztü bir takım olduğumuzun ve bunun bir şairimize nasıl ilham verdiğinin hikayesi var.
Biz Fenerbahçeliler Türk ilinin erleriyiz...
Melis Varan
02-11-2004, 13:24
Stand açtığımızda dergiyi de gösterdik, standa gelen çoğu arkadaşımız dergide bize 2 sayfa yer ayrıldığını gördü. Daha da uzun konuşma fırsatı bulduklarımıza yer yer sizlerden de bahsettik ve bakın şu arkadaş böyle bi araştırma yaptı, yazıları çıkacak; öteki posterin dizaynıyla ilgilendi diye de ufak ufak anlattık.
Her duyan şaşırdı:)
Bu sayıyı da yakında alcam ama ben biraz bekletcem galiba:)
Şafak Dülger
06-11-2004, 09:26
*derginin kasım sayısını yeni alabildim ;
*ersin anlaşılan her ay sana teşşekkür edecez 1907unifeb olarak bu hazırladığın tez için ama napalım sen de bu kadar güzel yapmasaydın ;) birkezdaha yüreğine sağlık...
* ayrıca bu ay derginin hangi sayfasını açsam 1907unifeb karşıma çıkıyor ::)
*
* *öncelikle 20 gün önceki gaziantep havaalanında takımımızı karşılamamızı güzel bir kare şeklinde sunmuşlar
* *
* sakarya maçında c.daum'un doğum günü için yapılan pankartın ve bizlerin yeraldığı foto
* *
* * ve niyahetinde 1907unifeb_TRAKYA'nın yeraldığı bölüm
*çok oluyoruzzzz çoooooooooooooookkkkkkkkkkkkk...
Recep Gülenç
06-11-2004, 15:49
Hepinizi tebrik ederim.Bizleri en iyi şekilde temsil etmişsiniz.
Aynur Akman
06-11-2004, 20:19
kasım sayısı gerçekten harika..unifeb bir kez daha kanıtladı kendini..
Ersin Demirel
18-11-2004, 14:22
Şu anda stadda Fenerbahçe Dergisi'nden yazıyorum bu mesajı. Aralık sayısı için hazırladığım yazıyı teslim ettim. Benim için övgü dolu mailler gönderen herkese çok teşekkürler.
Niğde Ünv. Türkoloji bölümünde hazırladığım yazı dizisi zorunlu olarak takip ettiriliyormuş öğrencilere...Bunu öğrendim az önce, 26 yaşında bir edebiyat öğretmeni,hazırladığım yazıdan dolayı Fenerbahçeli olmuş, bunu da öğrendim. İnanılmaz mutlu oldum...
Hepinizi seviyorum...
Berkay Erdim
19-11-2004, 03:48
Kasım sayısını henüz okuma fırsatım olmadı malesef ama Ersinimizle yine gururlanacağımızdan eminim :)
Servet Güldeş
19-11-2004, 11:48
Gerçi ersin bana selam sölemeyi unutmuş ama neyse ocak sayısına artık
TEBRİKLERR.....
Ersin Demirel
19-11-2004, 22:04
Kasım sayısını henüz okuma fırsatım olmadı malesef ama Ersinimizle yine gururlanacağımızdan eminim :)
Asıl gurur bana ait...dergi@fenerbahce.org adresine o kadar çok beğeni maili gelmiş ki...Bunu bana bildirdiklerinde çok mutlu oldum. Yazanlar arasında Unifebli dostlarımın olması daha da sevindirdi beni. Aralık sayısında taraftarların mektupları arasında yazdığım makalelerden dolayı Fenerbahçeli olan 26 yaşındaki bir edebiyat öğretmeninin yazısını okuyacaksınız. Ben çok duygulandım...
Tekrar teşekkürler...
Servetçiğim sana da bi ara göndeririz selam ;D
Muhammed Turan
19-11-2004, 23:54
Ersin abi sana yine sonsuz teşekkürler... Sayende Fenerbahçe ile alakadar olan tarih bilgim iyice gelişiyor. Çok teşekkürler...
Ersin Demirel
22-11-2004, 17:58
Ersin abi sana yine sonsuz teşekkürler... Sayende Fenerbahçe ile alakadar olan tarih bilgim iyice gelişiyor. Çok teşekkürler...
Eyvallah Muhammedciğim. Teşekkür ederim.Senden de bir çalışma bekliyorum.Yardımcı olmaya çalıacağımı unutma...
Ersin Demirel
01-12-2004, 00:35
Fenerbahçe Dergisi yine dopdolu ve yine ben varım :P
Kaçırmayın...
Kürşad Altınapa
01-12-2004, 23:57
ersincm kasım sayısını kantinde elden ele dolaştırırken kaybettim maalesef..amacım daha çok insanın okumasıydı sağlık olsun...
:-/ :(
Ersin Demirel
04-12-2004, 00:45
* * *ersincm kasım sayısını kantinde elden ele dolaştırırken kaybettim maalesef..amacım daha çok insanın okumasıydı sağlık olsun...
:-/ :(
Sağlık olsun Kürşatım.Edirne'ye geldiğimde imzalı bir dergi veririm sana :P
Aralık saysında e-posta bölümünde sağolsun bazı okurların görüşlerini de yayınlamışlar. Yaklaşan derbi öncesinde, hazırladığım yazının uygun düştüğünü düşünüyorum.
Şafak Dülger
05-12-2004, 01:49
* Aralık saysını YENİ ALDIM ..
*ERSİNCİM DAHA ÖNCE sana belirttiğim gibi teşşekkürLERİM HER ay devam edecek ..
*öncelikle 6s-fenerbahçe derbisinin bu ay olması ve yazının genelini bu konuya endekslemen çok anlamlı olmuş..
ayrıca FENERBAHÇE DERGİSİNDE YAZININ SONLARINDA
www.1907unifeb.org 'da yapılan ankete yer verMEN ve anket sonuçu'nun 1907unifeb'li arkadaşlarımın çoğunluğunun düşüncesi (halktan kesinlikle uzaklaşmadı)% 63.2
BENİ HİÇ ŞAŞIRTMADI doğrusu.. (OOOHh beaa) ;)
ÇALIŞMALARINDA KOLAY GELSİN DİLİYORUM..
Berkay Erdim
05-12-2004, 02:18
Ben de yarın sabah dergiyi Şafak'ta okumadan önce peşin peşin teşekkür ediyorum. :)
Emre Paçarız
05-12-2004, 02:47
Aralık sayısını daha alamadım ama eminim ki Ersin kardeşim herzamanki gibi döktürmüştür...
Seninle gurur duyuyoruz Ersin...
Ersin Demirel
06-12-2004, 00:22
Hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Asıl ben gururluyum... Derginin e-posta bölümünde hakkımda yazılanlar ayrıca mutlu etti beni... Hepinizi seviyorum..
Ersin Demirel
15-12-2004, 18:24
Arkadaşlar merhaba... Sevincimi paylaşmak istedim.. Bundan böyle her ay yazacağım dergide.
Az önce derginin Ocak sayısı için yazımı teslim ettim ve sonrasında da her ay yazmamı kararlaştırdık.
Ocak ayındaki yazıda başkanımız için bir tekzip yazısı hazırlayan Galatasaraylılar Derneği'ne tokat gibi bir cevap var...Hem de Galatasaraylı Attila İlhan' dan...
Sevgiler...
Onur Kalender
15-12-2004, 18:51
Arkadaşlar merhaba... Sevincimi paylaşmak istedim.. Bundan böyle her ay yazacağım dergide.
Az önce derginin Ocak sayısı için yazımı teslim ettim ve sonrasında da her ay yazmamı kararlaştırdık.
Ocak ayındaki yazıda başkanımız için bir tekzip yazısı hazırlayan Galatasaraylılar Derneği'ne tokat gibi bir cevap var...Hem de Galatasaraylı Attila İlhan' dan...
Sevgiler...
* *Hayırlı olsun Ersin... :D
Bahriye Tekin
15-12-2004, 19:10
Hayırlı olsun kardeş
çok sevindim
Serhat Gül
16-12-2004, 00:02
Trabzon'a geç gelmesi sebebiyle yazını dün okuyabildim Ersin.Gerçekten çok güzel.Devamıda gelecek sanırım,bizimde dileğimiz bu.
Ersin Demirel
31-12-2004, 20:49
*Türk Edebiyatı'nda Fenerbahçe adlı yazı dizimin son bölümünü okuyacaksınız ocak sayımızda. Bana göre en bomba yazı da bu oldu. Yazıyoooorrrr, kaçırmayın ;)
" Ersin Demirel’in bu ayki konusu Fenerbahçe - Galatasaray kıyaslaması üzerine. Milyonları etkileyen bu mücadeleye edebiyatçılarımız da kayıtsız kalmamışlar, düşüncelerini, gözlemleriyle okurlarıyla paylaşmışlardır. Bu yazılarda farklı dönemlerin Fenerbahçe - Galatasaray’ına edebiyatçı duyarlılığıyla temas edilmiştir. Geçtiğimiz günlerde Başkanımız Aziz Yıldırım’ın, Galatasaray Lisesi’nin Cumhuriyet öncesi adı olan MEKTEB-İ SULTANİ hakkında verdiği demeci Galatasaraylılar Derneği’nden esefle kınanmıştı. Bu yazıda özellikle Attila İlhan’ın görüşlerine dikkat! Üstelik o bir Galatasaraylı! "
Ersin Demirel
01-02-2005, 22:48
Bu sayıyla birlikte 2.yaşını dolduran Fenerbahçe Spor Kulübü Aylık Resmi Dergisi Rüştü Reçber posteri veriyor.Nice yıllara diyelim.Başta Sayın Mehmet Çatay olmak üzere bütün çalışanlara teşekkürler..
24. sayı çıktı!
Fenerbahçe Dergisi’nin Şubat sayısı, “Stadımız tamamlanıyor: 98. Yıl Hediyesi!” başlıklı kapağı ve Rüştü Reçber posteriyle birlikte bayilerde! Kulübümüzün resmi yayın organı Fenerbahçe Dergisi’nin Şubat sayısı, büyük bir keyifle okuyacağınız röportajlar ve gündemi oluşturan gerçek haberlerle dopdolu! Derginizi tükenmeden alın!
Hepinizin müptelası olduğu Fenerbahçe Dergisi’nde bu sayı sizleri neler bekliyor?
Ersin Demirel, Şubat sayımızda “Galatasaray bunca başarıya rağmen neden Fenerbahçe’nin popülaritesini sona erdirememiştir?” sorusuna cevap buluyor…
Alp Bacıoğlu, son birkaç yıldır sıkça yinelenen “Fenerbahçe’yi Ali Sami Yen kurdurtmuş” şeklindeki komik iddiaları bu ve önümüzdeki aydaki sayılarımızda detaylı olarak irdeliyor. Aslında bu konuya değinmeye hiç niyetimiz yoktu. Çünkü deli saçması şeylere yanıt vermeye kalktığınız zaman insanlar o konudan rahatsızlık duyduğunuz için kendimizi savunma refleksine giriştiğimiz anlamını çıkartırlar. Ama bu konu sık sık yinelendiği için işin gerçeğini irdelemenin artık sırası geldi diye düşündük. Bacıoğlu, herkese gerçekleri göstermeyi hedefliyor…
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu, Türkiye’de futbol mabedi olma gururunu şimdi daha da pekiştiriyor! Mart ayının ilk haftasında yeniden inşasına başlanacak numaralı tribünler, kısa sürede tamamlanarak, modernize edilmiş ve kapasitesi arttırılmış yeni haliyle taraftarlarımızın hizmetine sunulacak.
Tribünler hakkında tüm bilmek istedikleriniz, tamamlanmış halini hayal ederek oluşturduğumuz fotoğraflarla derginizde…
Teknik Direktörümüz Christoph Daum, kamp boyunca her sabah gerçekleştirilen ağırlık çalışmalarına çok önem verdi. Salona, idman programındaki saatten yarım saat önce gelen Daum, tek başına çalışarak kendini günün yoğun temposuna hazırladı! Çok özel fotoğraflarla derginizde!
Genelde basketbol sahalarında alışık olduğumuz görüntüler, Koch sayesinde artık yeşil sahaya da sıçradı. Yardımcı antrenörümüz, idmana çıkmadan önce oyuncularımızı yanına çağırıyor ve onları gaza getirici sloganları kendine has Türkçe’siyle bir bir sıralıyor… Detaylar derginizde!
Gazeteci Ayşe Arman, geçtiğimiz günlerdeki bir yazısında sevgilisi Ömer Bey’in ne denli Fenerbahçeli olduğuna değinmişti. Ömer Bey, Dubai’de Fenerbahçe haberlerini yazılı basından takip edemediğinden dolayı, her fırsatta bilgisayarın başına geçip fenerbahce.org’da adeta kilitleniyormuş. İşte bu yazı -ilgi alanımıza girmesinin de verdiği alakayla- bizleri çok ilgilendirdi ve kendimizi heyecanımızdan kaynaklanan bir süratla hattın diğer ucunda Ayşe Arman’la konuşurken bulduk! Çok hoş bir sohbet derginizde sizleri bekliyor!
Çaylar doldu, sandalyeler Heredot Cevdet’in yamacına doğru gıcırdadı, oyuncularımız kahvenin Fenerli insanları oldu. Hasan Kaçan sorularımızdan kaçamadı…
Başarılı file bekçimiz Rüştü Reçber, takımın ikinci yarı, 3 kulvarda vereceği mücadelede neler hedeflediğini açıkladı. Barcelona’da geçirdiği süreyi, kariyeri ve vizyonu için bir kazanç olarak nitelendiren kalecimiz, Avrupa futbolunu ve medyasını ülkemizdeki mevcut durumla kıyasladı, tek tek örneklendirdi. Rüştü’nün ağzından gerçekler!
Süper performansı ve attığı kritik gollerle Fenerbahçe’ye en iyi şekilde hizmet vermiş bir isim. Bu şanlı formayı en uzun süre giymiş, anılarıyla dolup taşan bir efsane… Taraftarın “I Love You Uche”si… O hep bizden biri oldu... Her fırsatta ziyaret etti. Unutmadı, unutulmadı da… Uche; “Bugünkü şartlarda, bu kadroda da yer almak isterdim.” dedi!
Kulübümüz, sözleşmesi bu sezon sonu bitecek futbolcumuz Kemal Aslan ile 4 yıllık sözleşme yeniledi. Yönetimin güvenini boşa çıkarmayacağına dair söz veren Kemal, 2. devreyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Devre arası kampından 14 sayfalık bir fotoroman! Bakmaya doyamayacaksınız!
Bir yanda Türkiye’nin en büyük kulübü Fenerbahçe, diğer yanda Türkiye’nin en büyük sanatçısı Kadir İnanır. Bu iki isim de hep büyüklüğün, sevginin, karizmanın sembolleri... Sibel Kurt, başrolde Kadir İnanır’ın yer aldığı “Bütün Çocuklarım” adlı tv dizisinin Çatalca’daki çekimlerinde efsane aktör Fenerbahçe üzerine söyleşti…
Ersin Demirel
06-03-2005, 11:38
Fenerbahçe Dergisi gecikmeli de olsa bayilerdeki yerini aldı. Bu ay Selçuk Şahin posteri herkese hediye.
Bu ay yine "Hayatın İçinden Fenerbahçe" başlıklı yazım yer alıyor. Ayrıca yine Unifeb'in yer aldığı çok güzel fotoğraflar ( Erkut, Safa, Levin, Sercan, Berkay, Koray...gayet yakışıklı görünüyorlar:) Ve Erkut Yeğen arkadaşımızın akrostiş şiiri de dergimizin mart sayısında yer alıyor...
Abdulsamet Akbaş
07-03-2005, 14:04
hepinize calismalarinizda basarilar dilerim
Sinan Bıçak
07-03-2005, 15:56
Fenerbahçe Dergisi gecikmeli de olsa bayilerdeki yerini aldı. Bu ay Selçuk Şahin posteri herkese hediye.
*Bu ay yine "Hayatın İçinden Fenerbahçe" başlıklı yazım yer alıyor. Ayrıca yine Unifeb'in yer aldığı çok güzel fotoğraflar ( Erkut, Safa, Levin, Sercan, Berkay, Koray...gayet yakışıklı görünüyorlar:) Ve Erkut Yeğen arkadaşımızın akrostiş şiiri de dergimizin mart sayısında yer alıyor...
Tabiki bende varım resimde :)
Ersin Demirel
08-03-2005, 16:09
Tabiki bende varım resimde :)
Tüh be Sinancığım, seni yazmayı unutmuşum...Ama çok güzel bir fotoğraf... Kesip, odama yapıştırdım bile ;)
Erhan Dikmenli
09-03-2005, 16:39
en yakın zamanda size yazı göndereceğiz.yaptığımız bu kampanya ile okulumuzda unifeb'e farklı bı bakış açısı getirceğiz. yardımlarınız için şimdiden sağolun
Ersin Demirel
10-03-2005, 15:22
Rica ederim Erhancığım, mümkün olan en kısa zamanda bekliyorum yazını.
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.